62.478 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 29-02-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 7420x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
De weken vlogen voorbij en ik had het erg naar mijn zin met Dave. We deden van allerlei leuke dingen, maar we waren beiden niet uit op een relatie. Samen seks hebben was voor ons genoeg.

Maar ik was Marco en Frank niet uit het oog verloren, ook Mustafa en Joey niet. Die kwam ik nog elke week tegen in de sportschool. Marco en Frank sprak ik veel via de whatsapp en ik had ze ook voorgesteld aan Dave.

Ik merkte dat Dave het ook goed met ze kon vinden.

Het was begin juni, lekker weer buiten en een prachtige blauwe lucht. Dave en ik hadden afgesproken met Marco en Frank op een strand in de buurt. Strak water en het belangrijkste, het was daar altijd rustig.

Marco en Frank waren er al toen wij aankwamen lopen.

‘Hey, jongens.’ lachte ik.

Het was een gezellige ontvangst van beide heren, we gaven elkaar een knuffel en ik stelde Dave aan hen voor. Aangezien ze hem nog niet eerder in het echt hadden gezien, alleen via de whatsapp. Het was gezellig en we vouwden allemaal een kleedje uit op het zachte zand.

We trokken allemaal onze kleren uit.

Ik was naast Marco gaan liggen en we bespraken onze vakantie.

‘Het was fantastisch.’ sprak ik. ‘Ik heb er wel weer zin in.'

Marco lachte. ‘Daarom zijn we hier.’

Hij rolde naar mij toe en gaf mij een zoen.

‘Ik heb wel weer zin aan je. Ik heb je gemist.’ fluisterde hij in mijn oor. Terwijl zijn handen over mijn borst gleden, langzaam naar beneden. Hij streelde mijn benen en wreef over mijn kruis heen.

Frank keek ons verbaasd aan.

‘Die hebben elkaar gemist.’ lachte hij.

Dave bleef liggen en zat ons vol verwachting aan te kijken. Ik voelde zijn ogen branden. Marco gaf mij een tongzoen en ik deed het terug. Ik legde mijn beide armen om mij heen en trok hem dicht tegen mij aan.

Onze piemels lagen tegen elkaar aan en ik voelde die van hem ook stijf worden. Blijkbaar was het voor hem ook een tijdje geleden.

Opeens lag Frank aan de andere kant van mij. Hij was naar ons toe gekomen zonder dat ik het in de gaten had.

‘Als jullie nu eerst eens met elkaar spelen.’ sprak hij.

‘Ja.’ knikte Marco. ‘Jullie zijn aan elkaar gewaagd.’

Dave hoorde ons en kwam ook naar ons toe.

‘Ja, kijk daar is die al.’ lachte Frank.

Ik keek Dave glimlachend aan en ik zag in zijn ogen dat hij dit ook graag wilde. Meestal zou hij in de rol van toeschouwer zijn geweest, maar nadat ik van vakantie terug ben gekomen, vindt hij de rol van bottom veel leuker.

Hij ging voor mij staan en had alleen nog een strak zwembroekje aan. Met een bobbel in zijn broek, verraadde hij al wat hij graag wilde.

‘Ja, is goed.’ lachte ik en klom overeind.

Ik kroop op mijn knieën naar hem toe en snoof aan zijn bobbel. Ik likte de bobbel en met twee handen trok ik het broekje langzaam omlaag. Zijn half slappe penis hing nu voor mijn gezicht, terwijl zijn broekje op de grond viel. Ik pakte zijn pik met mijn mond en klemde het tussen mijn lippen. Ik begon te zuigen en ik voelde zijn handen op mijn hoofd. Heel langzaam zoog ik zijn pik en likte zijn eikel. Hij kreunde.

Marco en Frank gingen staan en kwamen om mij heen staan, zodat ze het goed konden zien. Beide speelden met hun pik.

Toen liet ik de pik van Dave uit mijn mond glijden en hij knielde. Hij gaf mij een kus en draaide zich om. Ik kreeg zijn lekkere, slanke kontje in mijn gezicht geduwd. Ik vond dat helemaal niet erg.

Ik kuste zijn billen en met twee handen duwde ik zijn billen uit elkaar. Zijn gaatje zag er nog strak uit, ondanks dat ik hem al had ontmaagd. Ik likte aan zijn strakke gaatje en duwde heel voorzichtig mijn tong bij hem naar binnen. Hij kreunde. Ik voelde dat zijn gaatje ontspande.

Toen knielde ik achter hem zitten en pakte mijn stijve pik vast.

Marco kwam naast mij zitten en pakte mijn pik met zijn mond om het nat te maken. Hij zoog er even kort aan en toen stond hij weer op.

Ik lachte naar hem en hij gaf mij een aai over mijn hoofd.

Ik drukte mijn stijve pik tegen de anus van Dave en ik voelde hoe ik weer bij hem naar binnen werd gezogen. Hij kreunde, terwijl mijn eikel in hem gleed. Hij voelde weer zo strak, maar het ging al makkelijker dan de eerste keer. Ik duwde mijn pik helemaal in hem en pakte zijn haren vast. Ik begon langzaam in hem te stoten.

Af en toe gaf ik hem een tik op zijn lekkere billen. Hij kreunde.

‘Lekker, jongens.’ sprak Frank, die met zijn pik speelde. Hij liep naar Dave toe en knielde voor hem.

Dave snapte de opdracht en nam zijn pik in zijn mond.

Toen begon ik harder te stoten en ik liet een zachte kreun gaan. Het voelde zo goed, dat ik zijn rug begon te strelen.

Ik moest mijn best doen om nog niet klaar te komen, denkend aan wat anders dan seks. Maar dat gaat lastig als je seks hebt.

Marco duwde zijn pik tegen mijn gezicht aan. Hij glimlachte. Dit werd er niet makkelijker op. Ik besloot mij terug te trekken en mijn pik gleed uit zijn kontje. Dave ging voorover op zijn buik liggen en ik kroop naast hem.

Marco ging ook liggen, trok mij naar hem toe en zo lag ik bij hem op zijn buik. We zoenden elkaar nog hevig.

Ik voelde de handen van Frank over mijn billen gaan. Hij had ze ingewreven met glijmiddel en maakte zo mijn billen glad. Af en toe gleed zijn hand tussen mijn bilnaad en raakte daarmee ook mijn gaatje. Eerst af en toe een vinger erin, toen twee vingers en uiteindelijk zaten er drie vingers in mijn anus. Ik vond het heerlijk als hij met mijn kontje speelde.

Toen stond hij op en liep naar Dave toe. Ik zag in mijn ooghoek hoe Dave nog steeds op zijn buik lag en Frank boven op hem kroop. Hij schoof zijn pik tussen zijn billen en penetreerde hem.

In de ogen van Dave zag ik zowel pijn, als genot. Hij glimlachte zelfs.

Ik stopte Marco en kroop langzaam omlaag naar zijn pik toe. Ik had er erg lang op moeten wachten om het weer met hem te doen.

Zijn grote pik lag op zijn buik, zijn eikel nog verstopt onder zijn voorhuid.

Ik likte zijn pik en gaf er kusjes op. Toen begon ik aan zijn ballen te likken en met mijn rechterhand pakte ik zijn pik. Heel voorzichtig ging ik hem masseren en ik voelde hem alleen maar stijver worden, maar ik proefde zijn eikel nog niet.

Ik nam zijn stijve pik in mijn mond en begon hem te zuigen. Ik voelde hem in mijn mond stijver worden en ik voelde zijn dikke eikel tevoorschijn komen, terwijl ik hem sensueel likte met mijn tong.

Ik voelde zijn hand op mijn achterhoofd. Hij bewoog mee op het ritme dat ik aan nam.

Toen stopte ik en keek hem lachend aan. Hij knikte en wist meteen wat ik wou.

‘Ik wil je.’ fluisterde ik.

‘En ik jou, het is alweer te lang geleden.’

Hij ging staan en zijn stijve pik hing voor mijn gezicht. Ik ging ook staan en draaide mijn kont naar hem toe. Zijn pik gleed door mijn gladde billen heen.

Ik keek even opzij om naar Frank en Dave te kijken. Dave zat heerlijk de pik van Frank te zuigen.

Marco pakte zijn pik beet en duwde het tegen mijn gaatje aan. Hij zette een beetje kracht en ik voelde hem naar binnen glijden. Ik kreunde, maar ontving zijn 25 cm grote pik graag. Ik probeerde zijn billen te pakken en trok mij strak tegen hem aan.

Het deed zelfs weer een klein beetje pijn, maar dat was niet hinderlijk. Gretig nam ik hem weer diep in mijn gaatje.

Hij trok mij tegen zich aan en begon heel langzaam te stoten.

Ik was blijkbaar vergeten hoe geil zo'n grote pik voelde in mijn kontje. Ik begon te hijgen.

Het was een genot, het voelde zo goed. Dat ik mijn eigen pik tegen mijn buik voelde slaan. Zo stijf als een paal.

Hij kreunde en stopte. Hij trok zich terug uit mij en knielde achter mij. Hij begon mijn kontje te likken en ik bukte voorover zodat hij er beter bij kon.

Toen ging hij op zijn rug liggen met zijn stijve pik omhoog. Ik liep naar hem toe en ging bij hem op schoot zitten. Ik voelde zijn dikke pik tussen mijn billen glijden en zijn dikke eikel tegen mijn gaatje.

Op dat moment kwam Frank eraan lopen met Dave aan zijn zij.

Ik liet Marco helemaal in mij glijden en zakte tot aan zijn ballen op zijn schoot.

Frank ging voor mij staan en drukte zijn pik in mijn gezicht. Zijn pik was ook lekker groot, dus ik ging ervan uit dat Dave hem niet kon hebben. Althans niet lang.

´Zuig mij!´ commandeerde hij.

Wat mij enorm opwond. Ik pakte zijn pik met mijn hand en bracht hem naar mijn mond. Heel voorzichtig likte ik eraan en ik proefde zijn voorvocht. Blijkbaar had Dave hem al wel gepijpt.

Ik nam hem helemaal in mijn mond en begon hem te pijpen. Ondertussen begon ik Marco te berijden. Ik voelde zijn dikke pik door mij heen gaan alsof mijn gaatje helemaal gevuld was.

Dave ging ook voor mij staan en trok zichzelf af. Hij zoende met Frank en samen speelden ze met elkaars tongen.

Dave schoof zich tussen Frank en mij in, waardoor ik Frank zijn pik wel moest laten gaan. Dave kwam daarvoor op de plek.

Frank pakte Dave strak beet bij zijn heupen en hij drukte zijn stijve pik tussen Dave zijn billen. Even schokte hij alsof hij pijn had, maar al snel zat Frank helemaal in hem.

Ik pakte Dave zijn pik met mijn mond en ging lekker zuigen. Frank liet zijn kontje even wennen en begon daarna te stoten. Heel langzaam, maar steeds sneller.

Marco begon mij steeds sneller te neuken en hij begon zelfs al te hijgen. Ik wou nog niet dat hij kwam, dus ik stopte en liet hem weer volledig in mij zakken.

Dave kreunde hard en tijdens het pijpen voelde ik dat hij bijna ging komen. Hij kreunde, maar zei niets. Totdat hij begon te hijgen en ik zijn pik voelde pulseren in mijn mond. Hij kwam wel heel snel klaar, maar het was wel enorm veel. Ik bleef hem pijpen, terwijl hij steeds harder werd geneukt.

Zijn zaad slikte ik door, zonder aan iemand het te laten zien. Alleen Dave wist dat.

Toen stopte Frank en drong zich helemaal bij hem naar binnen.

Beide hijgden. Frank was blijkbaar ook gekomen en had zich helemaal leeg gespoten in Dave zijn geile kontje. Hij trok zich terug en de dikke klodders vielen naar beneden op de buik van Marco.

Dave draaide zich om en duwde zijn kontje in mijn gezicht. Met mijn tong gleed ik tussen zijn billen om zijn gaatje te likken. Frank zoende hem en trok zijn billen uit elkaar zodat ik er bij kon. Dave persde het sperma uit zijn gaatje en ik likte het eruit. Dikke klodders gleden over mijn tong, waarna ik het doorslikte.

Toen liep Dave weg en die ging even liggen op het kleedje. Frank deed een stap naar voren en duwde zijn pik weer in mijn mond. Ik proefde Frank zijn sperma, dus hij was inderdaad gekomen.

‘Pijp mij eens even weer hard, lekker ding.' fluisterde hij, terwijl hij mijn gezicht streelde.

Ik begon hem hevig te pijpen en langzamerhand werd zijn pik weer hard.

Marco bewoog zijn heupen weer en dat was het teken dat ik door moest gaan met hem berijden. Mijn beide gaatjes waren nu heerlijk gevuld.

Ik stuiterde op en neer, genoot van elke stoot van Marco en genoot van elke centimeter van de paal van Frank. Maar ik wou Frank ook in mij hebben.

‘Kom, Frank.’ fluisterde ik.

Hij lachte en ging op zijn knieën achter mij zitten. Ik voelde zijn pik tegen mijn al gevulde gaatje duwen. Hij zette druk en zijn eikel schoof er ook bij mij in.

Ik kreunde. Voorzichtig drukte hij zijn penis helemaal in mij, zover mogelijk totdat hij niet verder kan. Even kon ik mijn goed gevulde gaatje laten rusten en Frank was als eerste die mij begon te neuken.

‘Je bent zo strak nu.’ fluisterde hij.

Marco lachte. ‘Vind je twee pikken wel lekker?’

Ik knikte en hijgde. Ik kon bijna geen woord zeggen van genot. Het deed maar een beetje pijn, maar dat wond mij wel op.

Ik voelde Frank zijn handen van mijn billen naar mijn nek glijden en hij pakte mij stevig beet. Langzaam stootte hij in mijn al gevulde gaatje en ik hoorde hem hijgen.

Het wond Marco zo op dat ik hem hoorde hijgen. Hij stopte.

Frank stopte ook en trok zich terug. Hij stond op en ging weer voor mij staan. Hij pakte zijn pik vast en begon zich boven mijn gezicht af te trekken. Hij kreunde en hij spoot zijn zaad over mijn gezicht heen en in mijn open mond. Dikke klodders hingen aan mijn neus en rond mijn mond. Als laatste drukte hij zijn pik in mijn mond en schudde zijn pik helemaal leeg.

Met mijn vingers veegde ik de klodders naar mijn mond en slikte zo veel mogelijk.

Toen stond ik op en voelde de grote pik van Marco uit mijn kont glijden. Zijn pik was nog groot en stijf. Hij klom op zijn knieën en masseerde zijn pik.

‘Kom je eens hier?’ vroeg hij.

Ik lachte en ging voor hem zitten. Ik duw mijn kontje tegen zijn pik aan. Hij bewoog zijn pik door mijn billen heen en duwde daarna zijn grote pik tegen mijn gaatje aan. Met één stoot zat hij weer diep in mij en begon mij hard te neuken. Hij kreunde en hijgde.

Zijn pik vulde mij zo goed, dat ik voelde dat hij mij van binnenuit stimuleerde. Marco voelde ik bijna moest komen en hij beukte alleen maar harder. Hij trok mij recht op en hield mijn beide handen vast. Dit ging nog beter en ik voelde dat ik zover was. Ik begon te kreunen en te hijgen.

Dave had het snel genoeg door en kroop voor mij neer. Hij pakte mijn pik in zijn mond en zoog eraan. Toen was het helemaal gedaan. Ik kwam klaar en spoot zijn hele mond vol met zaad. Het ging zo hard, zo had ik het nog nooit eerder gehad. Zo’n krachtig orgasme kwam alleen maar als hij mij neukte.

Marco trok mij steeds harder aan en kreunde. Ik voelde hem steeds dieper gaan en toen voelde ik zijn explosie van zaad in mijn kontje. Even probeerde hij nog te stoten, maar het was al klaar. Zijn keiharde grote penis verslapte al heel snel en trok zich uit mij. Ik voelde hoe mijn gaatje openstond en het voelde bijzonder.

Hij kuste mij, liet mij los en ik bukte voorover, perste zijn zaad uit mij. Dat liep langs mijn benen en druppelde onderaan mijn balzak. Zijn slappe pik legde hij tussen mijn billen en lachte.

‘Geweldig.’ fluisterde hij, terwijl hij mijn gaatje bekeek, die heel erg mooi open stond.

We gingen daarna met zijn vieren zwemmen en zo konden we ons afspoelen. Daarna hebben we heerlijk de hele middag nog aan het strand gelegen en heerlijk genoten van de zon.
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Naaktstrand, Pijpen, Sperma, Trio, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Eerst PijpenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Grote Lul, Pijpen, Groot Geschapen,
"Een wat onscherpe foto bij zijn profiel, helaas. Want als hij wel scherp was, deed deze foto mij vast verlangen naar meer. Op de foto een naakte, sportieve knaap, met een flinke pik maar die wel nog slap was Eens lezen, 24, leuk, een meter ..."
13-04
8.1
Femboy Sisters - 6Door: Femboy Princess
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Sissy, Transgender, Vibrator,
"De dag dat bas thuis kwam was eindelijk aangekomen. Toen Bas aankwam met haar arm nog in het gips, kon ze mij naakt op het bed zien. Mirjam was kort voor zijn aankomst vertrokken. Beiden zij en Ferd hadden mij net gebruikt. Bij de deur had ze haarzel..."
13-04
8.7
Kevin Bij DomineeDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominee, Pastoor,
"Wat zal ik over mezelf vertellen Het standaard protocol van leeftijd, lengte etc. Och, al is het clich , jullie willen het toch weten. Kevin dus, 19 lentes jong, 1m90. 84 kg en een beetje een Spaans uiterlijk. Donker getint met een lekkere bos haar..."
12-04
8.8
De Verhuis - 3Door: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Trucker,
"Tijdens onze rit naar Lissabon bleef het na het hele voorval met Frank behoorlijk stil in de stuurcabine. Ik was nog altijd een beetje pissed want Jos had me net als een hoertje aangeboden en zelfs verkocht gekregen aan een of andere Franse geile t..."
12-04
9.3
Daddy - 2Door: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Daddy, Trio,
"Ieder jaar en ook af en toe tussendoor, gingen zijn ouders naar de camping. Hij niet meer, hij had een heel ander tijdverdrijf, namelijk, zijn geile buurman plezieren. Al moest ik wel wennen aan zijn gewilligheid, ik deed het graag en speelde heel va..."
11-04
8.7
Kevin Dubbel GenomenDoor: Steifeduo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vader,
"Wat zal ik over mezelf vertellen Het standaard protocol van leeftijd, lengte etc. Och, al is het clich , jullie willen het toch weten. Kevin dus, 19 lentes jong, 1m90. 84 kg en een beetje een Spaans uiterlijk. Donker getint met een lekkere bos haar..."
11-04
9.3
Femboy Sisters - 5Door: Femboy Princess
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Sissy, Transgender, Vibrator,
"Ik en Bas woonde nu praktisch bij Ferd. Af en toe gingen we naar huis voor kleding. Maar als we naar ons huizen gingen zonder toestemming of langer dan de gegeven tijd, kregen we straf. De straf was dan billenkoek tot onze billetjes rood waren. Vervo..."
11-04
9.0
De Verhuis - 2Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Trucker,
"Het was jammer dat Jos ons eerste intiem moment verstoorde want ik had die zichtbaar gelukkige man wel even verder op verkenning genomen in mannenland . Maar hij had me beloofd tijdig in Lissabon te zijn om samen een nieuwe stap te zetten. Ik moet b..."
10-04
8.8
Morning After - 14Door: Jonathan12828
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bondage, Pijpen, Vastgebonden,
"Hierbij weer een nieuw verhaal. Deze is opzich ook als alleenstaand verhaal te lezen denk ik. Maar voor meer context verwijs ik naar de eerdere delen. Noah is mijn partner en deze verhalen zijn dan ook echt gebeurd. Geniet ervan We zitten ..."
10-04
9.7
Daddy - 1Door: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Daddy, Eerste Keer, Oraal,
"Hoe kwam hij erop, in bed, waarschijnlijk spelend met zijn pik riep hij hijgend om zijn daddy. Die moest hem neuken, zuchtte hij. Ik paste op, nou ja, de jongeman moest immers eten en goed gekleed naar zijn werk gaan. Twintig, erg leuk om te zien en..."
10-04
9.0
Femboy Sisters - 4Door: Femboy Princess
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Sissy, Transgender, Vibrator,
"Na de gaypride besloot Ferd om het vibratortje in mij en Bas te plaatsen wanneer we buiten waren. Waar we met Ferd ook waren, we hadden altijd een vibratortje in ons. Maar omdat op het blinde oog je zou denken dat ik en Bas Ferds dochters waren, Druk..."
10-04
8.2
Wel Spelen, Geen SexDoor: Johnny5
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Vandaag, de 7de , s morgens vroeg 04.00 U werd ik wakker uit mijn hazenslaapje , ik slaap al decennia niet meer diep, door de C.O.P.D. . Slaaplampje gaf diffuus licht aan mijn huiskamer . T.V. stond aan op Mystery Lane detectiveseri..."
09-04
8.2
Shemale