62.478 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 03-03-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 6440x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0

Voorbereiding

Na het stomende weekend met Leo, John en mijn baas Fons werd ik in de week met iedereen op pad gestuurd. Dat ik nu en dan eens een pik in me voelde, leek voor de truckers een alledaagse gewoonte! Uitrijden met Geert of mij als bijrijder was voor hen seks verzekerd. "Nee " zeggen was voor ons twee zeker géén optie want bij "klachten" was het gewoon op het bureau komen bij baas Fons en zijn wet ondergaan!

Toen ik weer maar eens "bureauwerk" had, zag ik dat TB dichterbij kwam en ik wist niet of ik Fons daar moest aan herinneren of niet. Ik probeerde het dan maar om het subtiel op tafel te leggen met als gevolg dat ik letterlijk op tafel lag!

Terwijl hij me neukte, zei hij me dat er al veel geregeld was voor die dag maar dat ik best even bij Danny langs kon gaan in het weekend. Mijn geile kreetjes klonken heel bevestigend zei hij en onaangekondigd vulde hij mijn grotje.

Het weekend kondigde zich aan en met heel veel "vraagtekens" ging ik Danny opzoeken. Zijn vrouw Tina deed open en ik werd hartelijk door haar gekust. "Eindelijk zie ik de jongen die mijn man zo lekker vindt en ja ik begrijp hem nu wel beter!" was haar eerste reactie. "Danny is niet thuis maar ik weet wat er moet gebeuren" verzekerde ze me. Ik volgde haar naar binnen en ze stelde me direct op mijn gemak! De koffie was heerlijk en Tina deed haar best om me te doen ontspannen want ik was zelden alleen in gezelschap met een vrouw.

"Fons gaf me de opdracht om jullie, Geert en jij dus, om te toveren tot twee schoolmeisje sletjes, want het is 10j dat het bedrijf bestaat en hij wil er iets speciaals van maken" begon Tina me uit te leggen. "Geert was hier al vrijdagavond en nu kom jij aan de beurt, wat denk je? Zin erin?" vroeg ze uitdagend. "Heb ik veel keuze dan?" vroeg ik en Tina schudde lachend van nee.

"Kleed je maar uit " en toen ze even de ruimte verliet, deed ik het gevraagde. "Kom maar naar hier " hoorde ik, haar roepen vanuit een andere plaats en ik ging naakt op zoek naar haar. "Wow wat een heerlijk lichaam" zei ze bewonderend " Danny heeft het getroffen met je! Je hoeft je niet te schamen, hij heeft me alles al in detail uitgelegd wat jullie met elkaar doen en dus weet je dat ik daar géén bezwaar bij heb!"

Tina keek me bewonderend of moet ik zeggen verlekkerd aan en vroeg me even om me om te draaien. "Wat een lekker bol kontje heb jij en haar handen gleden over mijn achterwerk en zochten even mijn bilspleet op! "Zalig "riep ze verrukt uit.

Maar even serieus nu zei ze en trok me bij de hand mee naar een paspop waar het schoolmeisjes kostuum hing. "Net hetzelfde als dat van Geert, jullie worden een tweeling op de Teambuilding." zei ze lachend. Ik keek haar verbaasd aan maar de uitgezochte kledij was wel hoerig sletterig. Ik begon me meer en meer te amuseren bij Tina.

"Ik help je even alles passen" zei ze en ze reikte me een rode kanten string aan en terwijl ik die aandeed was ze er al met een rood behaatje. "Eigenlijk hoef jij niks meer extra aan te doen, de mannen zullen niet van je blijven als je zo zou verschijnen vrees ik maar een sletje als jij zou daar niks tegen hebben zeker?" vroeg ze me. Mijn antwoord was blijkbaar niet luid genoeg want Tina kletste me een paar keer op mijn kont. Tot ik "ja " riep van pijn of was het toch genot?

"Goed zo sletje, het zal aangenamer zijn als je naar mama Tina goed luistert en doet wat ze zegt" zei ze op een iets strengere toon. "Denk vooral niet dat ik of wij als truckers vrouwen zo braaf zijn. "Wij lusten ook wel eens wat lekkers, laat onze mannen maar denken dat we "braaf" op hen wachten, wij hebben ook onze noden op seksgebied" voegde ze er nu duidelijk opgewonden aan toe.

De rest van de kledij moest op een paar plaatsjes worden aangepast maar Tina leek en was daar wel erg handig in. En plots stond ik daar als een hoerig schoolmeisje voor haar! "Nog een pruik en wat bij schminken en jullie twee gaan daar "de slet sterren" zijn" voegde ze er lachend aan toe.

Ik was vooral nieuwsgierig wat ze bedoelde dat de vrouwen niet zo braaf waren want volgens ik de truckers hoorde waren hun vrouwen, buiten Tina, onwetend over hun interesse in ons en het spelen met ons. Een beetje op mijn hoede, vroeg ik Tina wat ze bedoelde met "niet zo braaf zijn"?

Hans, Bernard, Danny en Jos waren zeker niet vies van ons en gaven ons (Geert en ik) genoeg genot en wat John en onze baas deed met ons was iets dat ik toch niet meer wilde missen. Maar Tina had het meer over hun vrouwen zei ze. Niet dat ik nu plots in vrouwen was geïnteresseerd maar ze maakte me wel nieuwsgierig.

Ik stond nog steeds in mijn uniformpje voor haar en Tina zette me een pruik op. "Nu even poseren" zei ze en even later kreeg ze een dikke duim terug van Fons en John. "Jullie beiden zijn goedgekeurd voor de TB dag, en daar zal je aangesproken worden met Greetje en Chantal maar hoe jullie dag wordt ingevuld dat kan ik niet zeggen" zei ze geil maar ook geheimzinnig lachend.

"Je bent een nieuwsgierig sletje precies" zei ze "maar ik wil je wel wat vertellen over de vrouwen van de truckers. Je weet dat ik bi ben en ik heb al zowel mannen als vrouwen in bed gehad maar ik heb met de vrouw van Jos, Esther, al jaren een seksrelatie maar we delen ook onze partners met elkaar. Noem het gerust partnerruil en soms is het hier ook feest met zijn vier"

"De vrouwen van Hans en Bernard zijn iets jonger en op een paar keer na zijn ze braaf, te braaf denk ik. Maar op de TB dag gaan ze net als iedereen uit de bol en uit de kleren en stellen ze zich open voor iedereen. Zo is het weekend dan tot nu toe ook altijd al geslaagd geweest! Dus als de truckers zeggen dat hun wederhelften niet op de hoogte zijn het neuken met jullie dan zijn ze niet eerlijk. Vorig jaar hebben ze Greetje voor hun ogen helemaal tilt geneukt en nu jij erbij zal zijn ben ik echt wel benieuwd hoe ze gaan reageren. En verschiet niet als ze met elkaar scharen of beffen want geil zijn ze wel!"

Mijn nieuwsgierige honger was duidelijk gestild! Ondertussen begon Tina me zeer voorzichtig uit te kleden. De spelden die ze had aangebracht staken nog in het geruit rokje en het witte doorzichtige bloesje was zo broos dat scheuren wel kon gebeuren. Maar éénmaal in mijn lingerie voelde ik me al veel vrijer en zeker toen ze me de licht zwarte nylons toonde die ik zou mogen dragen. Ik was in de wolken en merkte niet eens dat Tina me wat in haar macht kreeg.

Toen ik op mijn string na bloot was bij haar duwde ze me tot aan een zetel en gebood me plaats te nemen op mijn knieën, kont naar haar gedraaid. Ze streelde mijn rug en kont en met haar hand gleed ze door mijn bilspleet. Haar duim bleef even hangen bij mijn sterretje en toen ze begon mijn ingang te bespelen sloot ik mijn ogen en liet haar alles doen wat ze wou met me. Ik was te opgewonden om weerwerk te bieden en plots stond ze aan de andere kant van de zetel en gebood me om mijn handen uit te strekken. Die werden meteen vastgeklikt door een paar handboeien en kon ik géén kant meer uit, alsof ik dat al wilde.

Nu zag ik pas dat ze naakt rondliep en ik keek haar bewonderend na. Ik begreep wel waarom ze in de smaak viel bij mannen en ook bij vrouwen. Tina zag er lekker geil uit in haar Eva's kostuum en bracht veel hoofden op hol. Maar mijn omgaan met vrouwen was beperkt, heel beperkt. Geef mij toch maar een opgewonden ervaren rijpe man om mee te stoeien, dacht ik bijna luidop.

Tina verdween even uit de kamer en toen ze terugkwam kon ik nog net zien dat ze een strapon aanbond bij haar! Meteen was ik klaarwakker en keek ik met gulzige ogen naar haar "black verwenner" zoals ze het zo geil verwoordde! "Denkt mijn sletje die 20x5 aan te kunnen?" vroeg ze uitdagend "want mijn Danny heeft er géén moeite mee" Ik wist niet wat ik hoorde! Danny is ook haar neukgerief? Ik viel van de ene verbazing in de andere precies.

"Ben je er klaar voor?" fluisterde ze in mijn oor en kneedde ondertussen mijn tepel zowat tot moes. Tina liet duidelijk verstaan dat zij de touwtjes in handen had en dat ze geen tegenspraak duldde. Haar strapon was goed ingevet en toen ze aan mijn achterdeurtje aanklopte , voelde ik die staaf vlot binnenglijden. Ze nam me bij de heupen en duwde door tot ze tegen mijn P-spotje aanwreef. Ik kirde het uit van geil genot, ik was een "echte "pik, gewoon maar de manier waarop Tina haar strapon beheerste en die steeds weer in mijn soppende grotje bewoog, zorgde ervoor dat ik begon te kreunen en haar allerlei schunnige geile praat toe riep.

Tina petste een paar keer stevig op mijn kont en bleef maar pompen. Het verlangen om vol gespoten te worden nam toe maar ik besefte niet dat dit niet ging gebeuren. Haar beukritme was zalig , haar uithouding ook en na een halfuur voelde ik me week in mijn knieën en smeekte haar op te houden. Na nog een paar stevige stoten in mijn gangetje, liet ze haar glimmend strapon uit me glijden en kwam voor me staan. "Schoonlikken slet" was het enige wat ze zei.

Toen we ons hadden aangekleed zei ze dat ze beter begreep waarom dat Danny altijd zo geil en opgewonden over me praatte en dat ze het daarom zelf wou ondervinden. Op mijn beurt bedankte ik haar voor alles en zei dat ik uitkeek hen allen te ontmoeten op de TB dag.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Eerst PijpenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Grote Lul, Pijpen, Groot Geschapen,
"Een wat onscherpe foto bij zijn profiel, helaas. Want als hij wel scherp was, deed deze foto mij vast verlangen naar meer. Op de foto een naakte, sportieve knaap, met een flinke pik maar die wel nog slap was Eens lezen, 24, leuk, een meter ..."
13-04
8.1
Femboy Sisters - 6Door: Femboy Princess
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Sissy, Transgender, Vibrator,
"De dag dat bas thuis kwam was eindelijk aangekomen. Toen Bas aankwam met haar arm nog in het gips, kon ze mij naakt op het bed zien. Mirjam was kort voor zijn aankomst vertrokken. Beiden zij en Ferd hadden mij net gebruikt. Bij de deur had ze haarzel..."
13-04
8.2
Kevin Bij DomineeDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominee, Pastoor,
"Wat zal ik over mezelf vertellen Het standaard protocol van leeftijd, lengte etc. Och, al is het clich , jullie willen het toch weten. Kevin dus, 19 lentes jong, 1m90. 84 kg en een beetje een Spaans uiterlijk. Donker getint met een lekkere bos haar..."
12-04
8.9
De Verhuis - 3Door: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Trucker,
"Tijdens onze rit naar Lissabon bleef het na het hele voorval met Frank behoorlijk stil in de stuurcabine. Ik was nog altijd een beetje pissed want Jos had me net als een hoertje aangeboden en zelfs verkocht gekregen aan een of andere Franse geile t..."
12-04
9.3
Daddy - 2Door: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Daddy, Trio,
"Ieder jaar en ook af en toe tussendoor, gingen zijn ouders naar de camping. Hij niet meer, hij had een heel ander tijdverdrijf, namelijk, zijn geile buurman plezieren. Al moest ik wel wennen aan zijn gewilligheid, ik deed het graag en speelde heel va..."
11-04
8.7
Kevin Dubbel GenomenDoor: Steifeduo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vader,
"Wat zal ik over mezelf vertellen Het standaard protocol van leeftijd, lengte etc. Och, al is het clich , jullie willen het toch weten. Kevin dus, 19 lentes jong, 1m90. 84 kg en een beetje een Spaans uiterlijk. Donker getint met een lekkere bos haar..."
11-04
9.3
Femboy Sisters - 5Door: Femboy Princess
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Sissy, Transgender, Vibrator,
"Ik en Bas woonde nu praktisch bij Ferd. Af en toe gingen we naar huis voor kleding. Maar als we naar ons huizen gingen zonder toestemming of langer dan de gegeven tijd, kregen we straf. De straf was dan billenkoek tot onze billetjes rood waren. Vervo..."
11-04
9.0
De Verhuis - 2Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Trucker,
"Het was jammer dat Jos ons eerste intiem moment verstoorde want ik had die zichtbaar gelukkige man wel even verder op verkenning genomen in mannenland . Maar hij had me beloofd tijdig in Lissabon te zijn om samen een nieuwe stap te zetten. Ik moet b..."
10-04
8.8
Morning After - 14Door: Jonathan12828
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bondage, Pijpen, Vastgebonden,
"Hierbij weer een nieuw verhaal. Deze is opzich ook als alleenstaand verhaal te lezen denk ik. Maar voor meer context verwijs ik naar de eerdere delen. Noah is mijn partner en deze verhalen zijn dan ook echt gebeurd. Geniet ervan We zitten ..."
10-04
9.7
Daddy - 1Door: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Daddy, Eerste Keer, Oraal,
"Hoe kwam hij erop, in bed, waarschijnlijk spelend met zijn pik riep hij hijgend om zijn daddy. Die moest hem neuken, zuchtte hij. Ik paste op, nou ja, de jongeman moest immers eten en goed gekleed naar zijn werk gaan. Twintig, erg leuk om te zien en..."
10-04
9.0
Femboy Sisters - 4Door: Femboy Princess
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Sissy, Transgender, Vibrator,
"Na de gaypride besloot Ferd om het vibratortje in mij en Bas te plaatsen wanneer we buiten waren. Waar we met Ferd ook waren, we hadden altijd een vibratortje in ons. Maar omdat op het blinde oog je zou denken dat ik en Bas Ferds dochters waren, Druk..."
10-04
8.2
Wel Spelen, Geen SexDoor: Johnny5
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Vandaag, de 7de , s morgens vroeg 04.00 U werd ik wakker uit mijn hazenslaapje , ik slaap al decennia niet meer diep, door de C.O.P.D. . Slaaplampje gaf diffuus licht aan mijn huiskamer . T.V. stond aan op Mystery Lane detectiveseri..."
09-04
8.2