62.659 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 29-03-2024 | Cijfer: 9.6 | Gelezen: 1396x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Team Building - 4: Vrij-dag 1

Vrij-dag 2

Vervolg deel4/1

"Proef 3 Sterrenkunde" riep de nog steeds onbekende jury voor mij, de deelnemers toe. "Volgende spelregels" zei hij " verwijderen spreidstang, dan houden twee man de benen van ons gewillig sletje zover mogelijk gespreid en worden hun sterretjes gelikt en gepenetreerd door de tong van de derde en zo wordt na 2 minuten van plaats gewisseld tot onze geile teefjes zes verschillende tongen gevoeld hebben! Iedere deelnemer is stil, uitgenomen onze bereidwillige hoertjes die mogen zich laten horen"

Het was een kleine opluchting dat de stang tussen mijn benen verdween maar toen hun handen mijn benen nog meer spreiden kon ik een klein pijn kreetje toch niet onderdrukken. Eénmaal ik de eerste tong voelde ging die pijn vlug over in wild verlangen. Ik had besloten om maximaal te genieten en niet meer na te denken wie me aan het verwennen was en gokte er dus voortdurend op los. De wedstrijd had ik al lang opgegeven, ik wilde nog enkel genieten en de mannen hun genot geven.

De eerste tong had me bijna doen kreunen. Het was dan ook jammer dat mijn verwenner moest ophouden en hoe stevig de volgende me ook probeerde te likken, hij was maar half zo goed als de eerste. De laatste van serie 1 leek me ook niet echt vertrouwd met kontlikken en daarom gokte ik op Bernard en Hans als nummers twee en drie. Ik wachtte nog effen af wat de volgende drie tongen me zo doen beleven.

Zonder veel dralen werd van plaats verwisseld en daar was reeds een nieuwe stevige tong mijn sterretje aan het beroeren en toen zijn tongpunt mijn ingang inschoof wist ik het direct, dit was John. Stevig en gulzig , net zoals hij me enkele dagen geleden had doen smeken en roepen om meer. Zijn tong flitste mijn natte gang in en uit en ik kreunde luid. Maar leuke liedjes duren maar twee minuten en de volgende tong vond al zijn weg naar mijn kletsnat verlangend tunneltje.

Toen de derde me ook nog eens flink tongde was ik volledig van de kaart, ik stamelde drie namen niet eens meer wetende in welke volgorde dan ook. Het enige waar ik nu echt naar verlangde was om een dikke paal in me te voelen roeren! Ik was bloedgeil en bewoog dan ook kronkelend in mijn sling. Vervelend was dat niemand me mocht aanmoedigen in al mijn geilheid.

"Tijd voor proef 4" zei de onbekende stem "zaadproef". De sletjes krijgen nu de tijd om de deelnemers leeg te pijpen en daarna hun zaadkeuze door te geven aan de toekijkende jury, let wel na drie pijpbeurten is er pauze waarbij we de innerlijke mens wat zullen versterken." Dit was een duidelijke opdracht, driemaal sperma slikken en dan maar gokken. Ik ging zeker mijn tijd pakken om de knuppels lekker te zuigen, dacht ik opgewonden.

De eerste half slappe pik duwde tegen mijn mond en ik sloot hem tussen mijn lippen. Mijn tong likte zijn pisgaatje en ik voelde direct een opkomende stijfheid van zijn lekkernij. Met een gretig verlangen naar zijn pap begon ik met stevige op en neergaande bewegingen van mijn mond zijn paal in spuitmodus te krijgen. Deze heeft precies niet veel meer nodig dacht ik want toen ik zijn ballen masseerde, voelde ik hem pulseren en kreeg na amper een paar minuten mijn keel al vol gespoten.

Kort maar wel krachtig, dat deed me denken aan Hans zijn eerste keer en gaf dan ook zijn naam door.

Gelukkig waren de twee volgende lolly's beter bestand tegen mijn gedreven zuigwerk. Ik hoorde een zacht en ingehouden kreunen bij alle twee mijn lovers en door het opeenvolgend zuigwerk, begonnen mijn kaken wat pijn te doen. Het zaadspuiten was dan ook meer dan welkom om de pijn wat te verzachten. Nu de keuze om te bepalen wie bij welke pik hoorde was weer moeilijk doch de derde paal leek goed op de harde dikke fakkel van John, die ik al zoveel keer tot zijn tevredenheid heb gepijpt. Dus gokte ik op hem.

Nadat Greetje en ik drie knuppels hadden geleegd werden de deelnemers gevraagd om in slip naar de woonkamer te gaan. De jury bleef achter om onze oogmaskers af te doen en ons daarna te begeleiden naar de woonkamer met als strikte opdracht onze ogen open te houden en niet toe te geven aan verleidelijke voorstellen. Dat de strijd om de winst een nek aan nek race was dat konden ze nog kwijt aan ons.

Eénmaal de blinddoek af en onze ogen weer gewoon aan het weinige licht, zag ik Najib en een oudere persoon in onze buurt staan. "Zo beide sletjes, jullie kennen mij al maar dit is mijn papa, Ghalid, notoir liefhebber van alles wat jong en geil is." zei onze getinte vriend. Bij nader kijken zag ik dat beide mannen amper gekleed waren, een wijde witte boxershort was het enige kledingstuk die ze aanhadden en bij beide stond het tentje goed gevuld. Het contrast tussen hun gebronsd lekker lichaam en hun witte boxers was opwindend geil.

Ghalid hielp me uit mijn sling en fluisterde in mijn oor dat ik een bedreven en ervaren sletje was, een lust om bezig te zien. Ik wankelde wat op mijn benen toen ik op de grond stond maar hij hield me stevig vast. Zijn lippen waren dichtbij en toen hij ze aanbood was ik verloren. Mijn tong ging vlot binnen en een geil gevecht in onze monden begon. Ghalid was een ervaren tong kusser dat voelde ik zo maar ook zijn handen op mijn blote kont wisten me te bekoren.

Ondanks zijn gezegende leeftijd, ik schatte tussen 70 en 75, voelde hij erg geil aan en wou ik wel van hem zijn. Hij nam me mee naar de spiegelwand en legde hij me op één van de matrassen. Hij vroeg of nat maken nog hoefde en ik schudde heftig van nee. De deelnemers hadden me zowat kletsnat gelikt en ik kon nog amper wachten om zijn knots in me te voelen. Toen hij zijn witte boxer zakte kwam een mooi besneden paal tevoorschijn, ietwat kleiner dan die van zijn zoon maar zeker meer dan welkom!

Geil opgewonden aarzelde ik niet toen hij me beval om doggy te gaan zitten. Ik zat amper klaar toen ik zijn pik al voelde kloppen aan mijn sterretje en tellen later doorboorde hij mijn sluitspier. Zijn warme fakkel vulde mijn hele tunnel en hij begon me traag te neuken. Ik keek even in de spiegel en zag dat hij met gesloten ogen volop genoot van mijn slettenlijf. Maar toen ik even naast ons keek zag ik in de spiegel dat Greet als een volwaardige amazone op de pik van Najib reed. Wat een geil zicht!

Ghalid dreef zijn tempo wat op, hijgend voelde ik hem steeds dikker worden in mijn nauwe gang. Zijn ademhaling stokte toen ik hem voelde verstijven en plots spoot een lavastroom van zaad mijn kut in. Het was verrassend hoeveel hij bij me naar binnen spoot, die man had alles opgespaard dacht ik even. Zijn bronstig neuken deed me ook wankel worden en toen ik door mijn handen sloeg lag hij met zij warme lichaam volledig op me. Zijn pik diep in me, het overtollige zaad droop uit mijn achterdeurtje.

"Je bent inderdaad zo lekker zoals mijn zoon vertelde, ik nodig je wel eens uit bij ons thuis" fluisterde hij in mijn oor. Hij begon mijn nek te kussen en knabbelde geil aan mijn oorlel. Warme rillingen gingen door mijn tevenlijf. Het geschreeuw van het andere koppel in de kamer deed ons even opschrikken en Ghalid en ik keken in de spiegel en zagen hoe Najib en Greetje er flink tegenaan gingen.

Even later kwamen Greet en ik de kamer binnen waar de anderen iets nuttigden en ik moet zeggen de slipjes zaten keurig aan hun kontje. We namen ook wat en iedereen keek zowat vragend naar ons, hopend op wat uitleg. Greet en ik hielden ons keurig aan de afspraak en ja het kijken zou ons niets wijzer maken vreesde ik want de pikken zaten verborgen. Het zal dan maar bij genieten en gokken blijven dacht ik dan maar.

Even later kwamen de jury ons ophalen en werden we terug in de sling geplaatst ter beschikking van onze geile truckers.

"Deel 2 van proef 4 begint " zei Ghalid luid en ik kreeg meteen een stevige knuppel te werken. Verdorie dit is John dacht ik maar ik had hem al opgegeven daarnet. Echt ik wist het niet meer en begon verwoed te pijpen.
Trefwoorden bij dit verhaal: Groepsex, Jong En Oud, Trucker, Wedstrijd, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn Nieuwe Daddy - 19Door: Zaadkontje1986
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy,
"Wat een heerlijke reactie heb ik mogen ontvangen op mijn laatste verhaal en de transformatie die ik heb mogen ondergaan. Ik kan het zelf ook nog niet bevatten en heb er nog weinig tijd voor gehad om aan te wennen. Dit komt uiteraard doordat ik bij de..."
23-04
9.0
Headlines - 4Door: Dorian
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Plas, Dominantie, Vrienden, Neuken, Pijpen, Jong En Oud, Plassen,
"De muziek dreunde nog na in mijn lijf. Ik voelde dat mijn oren suisden toch iets te dicht bij het podium in de buurt gestaan. Mijn hart bleef snel kloppen, alsof ik nog steeds stond te dansen, maar het concert was al dertig minuten klaar. Chris en ..."
23-04
9.0
VerdiendDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Jammer was de omstandigheid, maar wel leuk was het weerzien. Hij moest de boel opruimen, en ik hielp hem. Tegelijk haalde hij oude koeien uit de sloot. Echt een voorbeeld had hij niet, en dus koos hij mij voor die dingen, toen. Scheren, meis..."
23-04
6.9
Vladimir 3 DuitsersDoor: Steifeduo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rape, Verkracht,
"Al lang zit ik op voetbal. Al sinds mijn 7de jaar en ik ben nu 37. Mijn jubileum komt eraan al zal dat wel geruisloos voorbij gaan. Door de sport heb ik een mooi afgetraind lichaam en een blonde kop met haar. Vanwege mijn Russische komaf. Waar ik no..."
23-04
8.8
De Buurman En... - 3Door: Martino34
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Buurjongen, Buurman, Kort, Plas, Plassen,
"En ik ga me heerlijk douchen meester, de pis brand wat in mijn striemen die op mijn kontje staan Schiet maar op sletje. We zijn nog lang niet klaar met jou. Ik ga al zucht ik hoorbaar Mijn meester laat me naar de douche gaan. Wanneer ik h..."
23-04
7.8
Ontmoeting In Het BosDoor: StefanBiboy
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Jong En Oud, Pijpen, Plas, Plassen, Trio, Vernederen,
"Ik ben altijd al een buitenbeentje geweest. Nogal op mijzelf. Geen echte vrienden. Ik met mijn eigen gedachten en fantasie n. Over jongens, meisjes en sex. Meisjes vinden mij maar een sukkel en eigenlijk hadden ze ..."
22-04
8.3
Jan Gaat Het... - 23Door: Bisexjan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Rollenspel,
"Doc ontmoette Puck in een gay bar in Rotterdam en werden op slag verliefd op elkaar. Puck was een Thaise knul, erg populair in de bar want hij was klein, tenger, had halflang piekerig haar en droeg make up, dat laatste niet teveel, maar genoeg om er ..."
22-04
8.6
Wij Met VriendenDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrienden,
"Wie zijn wij Wij zijn Jan en Roy. Of beter waren. Onze pleeg zoon Wouter had Jan verleid tot sex. Roy was daarop kwaad weggelopen. Dus nu zijn wij Jan en Wouter... De volgende ochtend was Wouter als eerste wakker. Hij voelde iemand naas..."
21-04
8.9
Peter Op SpeelzolderDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Estoy Peter. Wat betekent ik heet Peter. Mijn vader komt uit een grote Nederlandse familie, mijn moeder uit Barcelona. Daarom spreek ik ook Spaans maar dat zal ik hier niet doen. Maar ik zie er wel uit als een Spaanse schone man getint lichaam, zwa..."
21-04
8.9
De Verhuis - 4Door: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Trucker,
"Jos startte de truck en schaars gekleed reden we de autosnelweg op. Het beloofde een warme zonnige dag te worden en we waren er in elk geval al op gekleed. Ik was blij dat de woordenwisseling niet was blijven hangen en dat we weer dolden en geilde..."
20-04
9.0
Headlines - 3Door: Dorian
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Collega, Neuken, Pijpen, Trio,
"Elf maanden waren voorbij gegaan en ik zag hem zondag en toe op een borrel. We hadden dan soms even een kort gesprek en dan bewoog hij zich weer naar anderen toe. Of ik. Want langzaam aan begon hij mij te intrigeren. Alleen was hij begin 20 en ik net..."
20-04
8.9
Twee StuksDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Chat, Date, Dating, Oraal, Slaaf, Trio,
"Heerlijk, die twee trokken altijd al met elkaar op, en ja soms dacht ik wel eens hun pijpslet te mogen zijn Ze trokken met elkaar op, maar trokken ze elkaar ook wel eens af Vroeg ik mij af, ze waren perfect samen. Eind twintig, en nu liepe..."
19-04
8.4
Shemale