62.478 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 31-03-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 18850x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Ik Blijf Haar Kleine Broertje - 2
De ogen van Fleur begonnen gelijk te stralen wanneer de voordeur bel ging. Fleur zelf aaide me nog even door mijn haar waarna ze naar de hal liep om de voordeur te gaan open. Zelf stond ik recht wanneer ik 4 over enthousiaste meisjes in onze hal hoorde. Met klamme handen liep ik naar de deur die naar hal leidde wanneer Maartje als in onze woonkamer binnen kwam.

“Dag Lucas.” Hoorde ik haar zeggen en gelijk nam ze me hierna heel innig vast. Gelijk stroomde het bloed naar mijn kruis wanneer ze maar haar onderlichaam tegen mijn onderlichaam begon aan te schuren.

“mmmmmmmmmmmm je hebt er duidelijk zin in.” Zei ze met fonkelende ogen en na haar namen Lisa en Laura mij ook zo vast waardoor ik met enorme paal in mijn broek zat. Mijn gezicht was vuurrood en Fleur vroeg me met een ondeugende blik “Heb jij het niet te warm broertje? Anders moet je wat uitdoen.” “Ja het is hier eigenlijk wel héél warm.” Zei Laura die aan haar truitje zachtjes trok. “Het is hier echt wel heel warm.” Zei Lisa duidelijk wat gespeeld waarop iedereen weer naar mij keek.

“Misschien moeten we gewoon allemaal wat uitdoen dan hebben we het allemaal vele minder warm.” Zei Fleur en net als Maartje, Lisa, Laura en Fleur begon ook ik hierop mijn kleren uit te doen. Mijn hart bonsde in mijn keel van pure opwinding en zoals mijn zus me daarstraks nog had gezegd keek ik gewoon zonder enige schroom naar Lisa, Maartje en Laura. Zelf keken ook alle meisjes naar mij. Fleur wilde er echt geen gras laten overgroeien en ze wilde daarom dat ik vandaag nog op een andere manier kennismaakte met haar vriendinnen.

Lisa had nog maar enkel haar rode string en groene bh aan wanneer ze naar mij toekwam. Zichtbaar moest ik slikken wanneer ze mijn enorm bobbel aanraakte die ik mijn boxershort had zitten. “Geef je gewoon maar over aan het moment.” Zei Lisa zachtjes tegen me en zelf begon ik haar nu te strelen.

Uit het niets voelde ik de hand van Maartje op mijn schouder komen en wanneer deze naast Lisa kwam staan zag ik dat zei een rode bh aan had en een zwarte string. Met pretoogjes keek deze me aan wanneer ik haar borsten begon te strelen.

“Mogen ze hem zien broertje?” Vroeg mijn zus me en met een bonzend hart knikte ik waarop Fleur zelf mijn boxershort naar mijn enkels trok. Als eerste stond ik nu naakt in onze woonkamer. “oh my god.” “I love big.” Hoorde ik Lisa en Maartje haast tegelijkertijd zeggen en ook Laura keek met fonkelende ogen naar mij.

“Nu mag jij onze bh's uit doen en dan mag jij aan onze tepels zuigen.” Zei Maartje met fonkelende ogen en dit hoefde ze me echt geen twee keer te vragen. Met trillende handen maakte ik haar bh los en eenmaal deze uit was begon ik gretig aan haar tepels te zuigen.

Mijn gezicht was vuurrood wanneer ik weer op keek en Lisa vroeg me met puppy ogen of ik bij haar hetzelfde wilde doen. Gretig zoog ik aan haar tepels en naast mij hoorde ik ineens Fleur zachtjes kreunen.

Met een blos op haar wangen keek Fleur naar mij terwijl ze zelf gevingerd werd door Maartje. Lang keek ik zelf niet naar hen daar ik voelde dat Lisa mij op mijn knieën wilde duwen. Gewillig ging ik voor haar op mijn knieën zitten en héél voorzichtig trok ik hierna haar string naar haar enkels.

“oooooooooooh …...ja.” Kreunde Lisa wanneer ik aan haar poesje begon te likken. Lisa zelf duwde mijn hoofd tegen haar vagina en gretig likte ik haar sappen op. Met mijn tong ging ik tussen haar schaamlipjes en wist hierbij een heel gevoelig plekje van Lisa te vinden. “Oooh ….. jaaa …..daar …...oooooooooooooooooooh …...ja...mmmmmmm ik kom... oh fuck ik kom.” Kreunde Lisa en zelf voelde ik haar klaarkomen.

Met een blos op mijn wangen stond ik recht wanneer ik zelf haar sappen had opgelikt. Lisa keek me met fonkelende ogen aan en zei tegen me dat ze me wilde neuken.

Samen met haar ging ik naar de tafel en zo gauw ze één van onze stoelen naar achteren had getrokken ging ik hierop zitten. Lisa zelf kwam bovenop mij zitten en keek me weer met fonkelende ogen aan. Langzaam gleed mijn piemel in haar veel nauwe poesje en Lisa kreunde dat ik haar meer dan ging vullen.

Met pretoogjes zag ik mijn zus even naar mij kijken maar zelf keek ik niet lang naar haar daar ik liever mijn gezicht tussen de borsten van Lisa liet komen. Ritmisch begon deze op mij te bewegen “mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...ooooh …...dit voelt zo lekker.” Kreunde ze in mijn oor en zelf voelde ik dat ik het niet lang ging uithouden.

In de zetel iets verder waren Laura, Fleur en Maartje met elkaar aan het spelen en hoorbaar genoten ze alle drie.

“Spuit maar lekker in mijn kutje.” Kreunde Lisa in mijn oor en zelf voelde ik mijn zaad nu een uitweg zoeken. “Spuit maar...Spuit maar.” Kreunde Lisa in mijn oor wanneer ze nog sneller op mij bewoog. Mijn orgasme kon ik nu niet meer tegenhouden en kreunend kwam ik in haar klaar.

Innig tongzoende Lisa me nog even en kwam hierna van mij af. Naakt kwam Fleur uit de zetel en ze zei tegen mij dat ze wat drinken ging halen voor ons. “Zal ik je helpen?” “Ik zal anders wel helpen.” Zei Maartje die gelijk ook naakt uit de zetel kwam. Terwijl ze naar keuken stapte kon ik het niet laten om naar haar strakke billen te kijken.

“Hier.” Zei Maartje wanneer ze terug kwam met een glas met sap in. Daar ik zulke dorst had dronk ik het in één teug leeg en pas dan dat Laura, Maartje, Fleur en Lisa gniffelend naar mij keken. Tussen mijn benen voelde ik mijn piemel weer stijf worden en ik voelde me ook ineens enorm geil worden.

“Wat hebben jullie in mijn glas gedaan?” “Druppeltjes van de Spaanse vlieg enjoy.” Zei Maartje met pretoogjes en mijn zus zei hierop met fonkelende ogen “Je gaat de eerste komende 4 uur hier met een paal zitten.” “Maar wat als ik moet plassen.” “Dan ga je dat moeten doen met een paal tussen je benen in de tuin. Voel je je geil broertje?” “Enorm.”

“Wij zijn ook enorm geil maar daarvoor hebben wij die druppeltjes niet nodig.” Zei Maartje die naar mij toekwam en mij innig vastnam. Haast gelijk begon ik met haar te tongzoenen en al heel snel zat mijn hand tussen haar benen ze was kletsnat van pure geilheid.

“I want your cock in my pussy.” “Ga dan maar op je handen en knieën op de zetel zitten.” Zei ik tegen haar met een hese stem.”

Terwijl Maartje op haar handen en knieën ging zitten op de zetel hoorde ik mijn zus zeggen dat ze boven speelgoed ging halen. Vurig hoopte ik ook dat ze de strapon ging meenemen. “Zal ik helpen?” Vroeg Lisa haar en samen met haar ging Fleur naar boven.

Zelf begon ik aan Maartje haar poesje te likken en daar ze mij de druppeltjes hadden gegeven van de Spaanse vlieg enjoy, vond ik het niet meer dan normaal dat ik ook likte aan haar sterretje.

Hijgend en kreunen zat Maartje op de bank wanneer ik mijn zus en Lisa terug de woonkamer weer hoorde inkomen. Keken naar hen deed ik niet daar mijn tong tussen de schaamlipjes van Maartje zat.

Daar ik nu zo dicht bij haar kutje zat wilde ik wel eens van dichtbij zien hoe het was om iemand te vingeren.

Mijn vingers sopte in Maartje haar poesje en Maartje zelf hoorde ik harder en harder kreunen. Squirtend kwam Maartje klaar en ik kreeg hierbij haar sappen over mijn gezicht. Vol opwinding keken Laura, Lisa en mijn zus hierop naar mij.

“Broertje nu mag jij voor ons iets uitkiezen wat wij in onze poesjes moeten steken terwijl jij Maartje neukt.”

Met een bonzend hart liep ik hierop naar de salontafel en ik keek nog even naar Lisa alvorens ik voor haar een roze vibrator 23 centimeter. De ogen van Lisa fonkelende wanneer ik deze aan haar gaf. Voor Laura en Fleur koos ik dan weer een huidkleurig dildo.

“Komen jullie hier zitten. Dan kunnen Lucas en Maartje ons goed zien en wij hen.” Zei Lisa die al gaan zitten was.

Zelf ging ik weer achter Maartje staan en vingerde haar nog even waarna mijn vingers plaatsmaakte voor mijn stijve lul.

Haast gelijk begon ik haar met harde stoten te neuken. Dit kwam vast en zeker door de druppeltjes van de Spaanse vlieg enjoy.

“mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...ooooooooooh …...ja...neuk me...” Kreunde Maartje en ook Laura, Lisa en mijn zus Fleur zag ik zichtbaar voor mij genieten. Wanneer ik even mijn hoofd draaide naar de salontafel zag ik hier de strapon op liggen.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

2 Broers &... - 6Door: JanDeManDieAllesKan
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Biseksueel, Broer, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Tiener, Vakantie, Zus, Zusjes,
"Na deze heerlijke geile sekspartij staan Maud en Ellen op en lopen beiden naar de badkamer om zich op te frissen of te douchen. Echt bizar, dat ik nu echt seks met mijn zusje Ellen heb gehad en zelfs in haar klaar ben gekomen. En dan Erwin, die zijn ..."
12-04
9.6
Een Boost Voor...Door: Karel Jr.
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Broer, Eerste Keer, Neuken, Pijpen, Stiefmoeder, Vader, Zus,
"19 jaar is ze nu en Emerald geniet van het leven. Ze is echt uitgegroeid tot een prachtige jonge vrouw en menige jongen en man hebben oog voor haar, als ze langs het zwembad loopt in haar groene, eendelige badpak. Ze neemt een aanloop en elegant duik..."
12-04
9.4
Mijn Schoondochter - 27Door: Leroy1980
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Billen, Dochter, Schoondochter, Trio,
"Nadat Dajana naar haar werk is gegaan, ben ik weer alleen thuis. De rest van de dag was het eigenlijk rustig. Katja is voorbij gekomen en heeft het huis gepoetst en ik ben de meeste tijd in de tuin geweest. Katja zag er vandaag ook weer goed uit, we ..."
11-04
9.3
Samen Geilen Op Kim - 2Door: Fiddler
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dochter,
"Eenmaal je grenzen verlegd lijkt het steeds makkelijker te worden om op situaties in te spelen om zo je doel te bereiken. Mijn drang naar jong vrouwelijk lekkers werd alleen maar groter en ik werd ook steeds handiger in het bespelen van al d..."
11-04
9.4
Natuur Doet Het... - 6Door: Jolanda
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Slikken, Sperma, Vingeren,
"Evi is een ander verhaal. Hiervoor heb ik met Joyce, de moeder van Evi, gepraat want ik was er zelf niet bij. Evi heeft het natuurlijk wel eerst gelezen. Eigenlijk draait het om haar zusje Dieke en haar neef Simon vertelde Joyce. Allebei zijn de kind..."
11-04
9.3
De Ontdekkingsreis Van... - 4Door: The Cure
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Dochter, Pashokje, Vader, Verleiden,
" Dit verhaal gaat over een 18 jarig meisje genaamd Sophie die haar eerste stappen zal zetten op het pad der liefde en door de verhalen heen haar seksualiteit zal ontdekken. Feedback op deze en andere verhalen wordt uiteraard zeer gewaardeerd. ..."
10-04
9.4
De Ontdekking Van... - 10Door: Floris20621
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Broer, Moeder, Neuken, Pijpen, Rimmen, Tweeling, Vader, Zus,
"Het is een hete zomerdag. Vakantie. Grote Broer en Grote Zus zijn naar het skatepark en gaan daarna zwemmen in het openluchtzwembad aan de rand van het dorp. Broertje en Zusje zijn met hun pony s het bos in getrokken. Officieel zijn Bismarck en S..."
08-04
9.2
Samen Geilen Op Kim - 1Door: Fiddler
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dochter,
"Iedereen heeft wel die beste vriend waar je al je geheimen mee deelt...hoewel... Ook al geef je veel bloot aan die vriend, er zijn toch altijd dingen die je met niemand deelt. Je diepste geheimen zijn vaak duister...kunnen het dag..."
08-04
8.7
Weekend Weg Met...Door: Nico
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Neuken, Pijpen, Plas, Plassen, Rimmen, Stiefdochter, Vuistneuken,
" Kutzooi , riep ik. Dat is echt balen toen mijn vrouw me vertelde dat ze, vanwege veel zieken op de afdeling van het ziekenhuis waar ze werkt , het hele weekend moest werken. We hadden namelijk voor dit weekend een vrijstaande luxe vakantiehuis geb..."
07-04
9.2
Mam! Help! Ik...Door: Ilwis
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Viagra, Zoon,
"Met een groot probleem loop ik naar mijn moeder om hulp te vragen Ik, 24jaar met een lengte van 1,85mtr. en licht gespierd en woon bij mijn ouders thuis. Mijn vader is net als ik ook licht gespierd maar iets kleiner. Mijn moeder is een leuk..."
04-04
9.2
Natuur Doet Het... - 5Door: Jolanda
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Klaarkomen, Natuur, Neuken, Pijpen, Slikken, Tepel, Tepels, Vingeren,
"Ook in onze familie liepen dingen anders dan we dachten. Hoewel we Floortje al jong hebben voorgelicht door met iedereen mee te beleven duurde het best nog wel een hele tijd tot ze aangaf meer aan seks met de rest van de familie toe te zijn. Geen pro..."
04-04
9.4
Eigen Haard Is... - 2Door: Fiddler
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dochter,
"Eigenlijk heb ik toch wel het mooiste leven van de wereld als je het goed bekijkt... Had ik ooit een prima relatie met een heerlijke vrouw die ook nog eens een geile dochter bleek te hebben, kwam ik er daarna achter dat mijn eigen dochter oo..."
03-04
9.4
Shemale