62.659 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 31-03-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 1345x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Team Building - 5: Vrij-dag 2

Vrij-dag 3

Drie pijpbeurten verder lag ik met een goed gevulde sperma mond uit te blazen. Ik keek even hoe het met Geert gesteld was en ik merkte dat slierten van hun goden papje uit zijn mond sijpelden. Het mondje van de geile slet was duidelijk te klein geweest voor al hun lekkers dacht ik en het was jammer dat ik vastgebonden zat want anders had ik het hem wel naar binnen getongd. Echt geil contact had ik nog niet met hem gehad maar de zin om met hem te spelen werd met de dag groter.

Ik hoorde Najib zeggen dat een volgende proef er aan kwam binnen een kwartier en dat alle deelnemers zich even konden opfrissen om dan naakt ons terug te komen vervoegen. De geur van seks was duidelijk aanwezig in de kamer en plots werd ik door grijpgrage handen vastgepakt en voelde ik iets kouds, metaalachtig aan mijn sterretje friemelen. Najib zei me dat hij mijn kutje wou openmaken voor straks en een ijskoude plug verdween in mijn tunnel. Naast me hoorde ik Geertje kreunen en wist ik dat hij ook klaar werd gemaakt voor nieuwe actie.

Ik had geen flauw benul van tijd maar dat hoefde ook niet. We werden op tijd en stond gevuld en als slet wil je niks anders toch? Geen gezoek naar beschikbare mannen, geen daten, alles was hier in zesvoud, sorry achtvoud aanwezig. Wat konden Geert en ik nog meer wensen?

Mijn gedachten gingen uit naar mijn eerste kennismaking met "pikken" en in de paar jaren waarin ik veelvuldig werd uitgewoond, was dit echt wel het geilste wat ik ooit deed. Hier leek géén einde te komen aan mijn genot maar alles was te danken aan de geilheid van mijn collega's. Zij konden en mochten zich uitgebreid uitleven met ons, gewoon zalig dit te kunnen en mogen ervaren.

"Proef 5: waar zijn de handjes" galmde door de kamer" onze sletjes trekken de pikken spuit klaar voor de ultieme proef straks". Geblinddoekt leek alles veel geiler, veel spannender maar tijd om na te denken kreeg ik niet, de eerste pik lag al in mijn hand. Lang duurde het niet voor die hard stond te springen en na een paar keer over zijn blote eikel te wrijven met mijn duim, hoorde ik gekreun. Meteen kreeg ik een ander paal in mijn hand geduwd.

Bij alle zes de pikken deed ik hetzelfde, wat trekken, op en neer en dan de blote eikel folteren. Bij twee had ik de indruk dat hun voorvocht lekte. Ik hield het maar bij Hans en Bernard toen ik moest gokken. De andere vier waren echt wel stevige palen en op een centimeter meer of minder kon ik niet zeggen aan wie die toebehoorden.

"Iedereen nu uit de kamer" zei Ghalid streng en kondigde meteen proef 6 aan. "De spuitproef komt eraan en jullie neuken de sletjes in jullie favoriete standje en dit tot klaarkomen! Let wel dat jullie de twee sletjes te nemen hebt, zal iedereen dit nog aankunnen? Voegde hij er uitdagend lachend aan toe.

We werden door onze twee getinte juryleden uit de sling geholpen en op de matrassen gelegd. Ghalid gaf kort mee wat stond te gebeuren maar het voornaamste was dat we de oogmaskers aanhielden. Hij en zijn zoon bleven in dezelfde ruimte om te kijken of alles eerlijk verliep. Stiekem hoopte ik dat één van de twee zich ook aanbood.

Toen de eerst neuker binnenkwam, hoopte ik dat stevig zou aangepakt worden maar dat was ijdele hoop. De man was zo geil en opgewonden als wat en zijn beurt leek eerder een vluggertje. Geen gekreun, geen gehijg en ik schreef Bernard op als eerste die in me opkwam. Even verder in de kamer leek het erop dat Geert stevig werd gepaald. Zijn gekreun en vooral zijn smeken deden me watertanden en het was natuurlijk oervervelend niet echt te kunnen toekijken hoe hij genomen werd.

Lang wachten om genot te beleven hoefde niet want grijpgrage handen draaiden me op mijn zij en een dikke harde pik duwde aan mijn achterpoortje. Géén klein voorspel deze keer maar direct de knuppel er in. Mijn ene been werd opgetild, mijn kutje ging open en daar voelde ik al iets warms die zijn weg zocht in mijn zaadnatte kutje. Ik voelde hoe een warme borstkas zich tegen mijn rug aanplakte en zijn handen zich aan mijn tepels vergrepen. Typisch Fons dacht ik, de manier waarop hij me elke avond nog nam voor het inslapen. Ik liet me dan ook gretig veroveren door hem en kreunde de kamer bijeen toen hij mij met zijn lekkers vulde.

Ik weet niet of de jury een bepaalde volgorde had doch mijn laatste twee beukers konden precies wel blijven doorgaan. Misschien hadden ze ook alles gegeven bij Greetje en moesten ze nu wachten op hun zaadproductie maar je hoorde me niet klagen. De voorlaatste was duidelijk Jos want doggy is zijn standje. Het bewerken van mijn kont tot die gloeiend rood aanvoelt was zo zijn manier om aan te geven hoe graag hij me neukte en het was zijn manier om me suf gewillig te maken aan hem.

De laatste daar kon ik me ook niet in vergissen. Als iemand wilde dat ik cowgirl op hem reed dan was het wel John. Uit mijn kutje liep het zaad van zijn collega's doch voor hem was dit het ideale glijmiddel. Zijn warme fakkel vond vlot zijn weg tot tegen mijn P-Spotje en toen hij zijn eikel ertegen aanwreef kreunde en tierde ik de geilste woorden de kamer in. Deze man had me nog nooit ontgoocheld, net als Fons en Jos overigens, en ik spande mijn kut om zijn dikke knuppel om het maximum van genot te kunnen beleven. Hij trok me naar hem toe, tongde me en spoot even later brullend zijn zaad mijn kont in.

Wat een festijn dacht ik toen de kamer weer leeg was. Geert en ik konden nu even nagenieten van onze wedstrijd. Doch dat was zonder Ghalid en zijn zoon gerekend. Beiden verzekerden ons dat ze bloedgeil geworden waren van het geneuk en nu dringend zelf hun lekkers kwijt wilden. We werden op onze handen en knieën gedwongen en in de spiegel konden we zien hoe we beiden gulzig genomen werden. Ghalid bezorgde Geert een hoogtepunt terwijl Najib me verder suf neukte.

Toen beiden ook met ons klaar waren, werden we even alleen gelaten en konden we dicht bij elkaar genieten van wat ons was overkomen. "En dit heb jij vorig jaar alleen ondergaan?" vroeg ik Geert. Er was wel geen jury gaf hij toe maar zou wel eens een hele dag van hen willen zijn. " Dit kan ik misschien regelen " zei ik hem" want Ghalid wou mij wel beter leren kennen. Misschien eens met zijn twee dan? Prima idee was zijn antwoord.

Geert keek me in de ogen en zijn mond kwam dichterbij. Ik kon hem niet weerstaan en plots was alles in een stroomversnelling. Onze tongen deden een wasmachine verbleken en onze handen streelden erop los. Het kwijl liep uit onze monden maar ik voelde ook sappen mijn kont uit lopen. We hadden geen woorden nodig om ons in 69 positie te leggen en onze tongen vonden gretig en gulzig de weg naar elkaars bilspleet en begonnen de zaadslierten op te likken bij elkaar. Eénmaal wat schoongelikt nam ik Geert vast en tongden we het opgelikt sperma van onze collega's bij elkaar in de mond.

We hadden beiden niet gemerkt dat Fons ons stond gade te slaan maar hij klapte enthousiast in zijn handen bij het zien van ons kussen. Hij kwam bij ons staan, nam ons in een groepsHug en bedankte ons voor de fantastisch manier waarop we iedereen het grootste genot hadden gegeven. Hij was enorm trots om twee sletten van hoog niveau in zijn firma te hebben en dat het weekend nu al geslaagd was.

Hij vroeg ons mee naar de kamer naast die met de groene deur en ik keek even verbaasd als Geert toen we zagen wat hij aanhad. Een lang doorzichtig gewaad die niks verborg en we zagen dan ook duidelijk zijn half slappe pik. Ik vroeg me af wat er ons nog te wachten stond.

Doch we werden eerst naar de badkamer gestuurd waar we ons konden spoelen. Na al het geils dat we handen ontvangen was dit een goed idee en dan kon ik nog wat met Geert spelen, dacht ik opgewonden. Wat natuurlijk ook gebeurde onder de lauwe waterstralen. Terwijl we onder de douche stonden kwam Fons onze kledij op de stoel leggen en konden Geert en ik nog even niet van elkaar blijven.

Het leren slipje paste ons als gegoten en de bijpassend leder look top was gewoonweg fantastisch. De energie en de zin kwamen zomaar terug naar boven en toen we de kamer binnengingen keken we onze ogen uit. Midden in de kamer lag een eetbuffet en daarrond lagen onze acht heren, op matrassen, in hetzelfde doorschijnend gewaad als dat van onze baas. Precies Romeinse veldheren die straks aan een eet en seks festijn zouden meedoen, was het eerste en ook enige dat bij me opkwam.

Wij konden plaats nemen tussen het uitgestalde eten en behoorden dus vanaf nu ook toe aan de delicatessen, zoals Fons het verwoordde.

"Nu eerst de uitslag van de slettenstrijd. Maar eerst wil ik de jury bedanken die alles in goede banen leidde maar ook jullie, waarde collega. Het was een hete sportieve strijd die slecht in de laatste proef werd beslist. Daarin toonde Greetje dat ze ons net iets beter kent dan Chantalleke. Maar ik heb ondertussen gemerkt dat ze elkaar ook al beter leerden kennen. Dus een verdiend applausje voor Greetje. Vanaf nu mogen jullie toetasten van al het lekkers dat jullie zien; Smakelijk en genieten maar!"

Terwijl iedereen zijn bord vulde, had John me bij hem geroepen en zich van de anderen niks aantrekkend begon hij mijn tepels door mijn top te kneden. Deze man kon me echt altijd bekoren en hij vroeg fluisterend in mijn oor of ik hem daarnet had herkend bij het neuken. Ik zou hem altijd en overal herkennen zei ik hem en kreeg twee flinke klappen op mijn kont als teken van zijn tevredenheid over mijn antwoord.

"Neem ik je hier en nu of wil je ergens rustiger?" fluisterde hij me in het oor. Deze man kreeg er blijkbaar niet genoeg van maar zo kende ik hem en ik gaf aan dat het onbeleefd was de tafel te verlaten. Meteen ging hij over tot actie en acht paar ogen keken geil en opgewonden toe hoe hij me, na een heftig dag, nog eens zijn fakkel deed voelen.

Hoeft het gezegd dat hij niet de laatste was die zowel Greetje als ik nog deed kraaien van genot.
Trefwoorden bij dit verhaal: Jong En Oud, Trucker, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn Nieuwe Daddy - 19Door: Zaadkontje1986
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy,
"Wat een heerlijke reactie heb ik mogen ontvangen op mijn laatste verhaal en de transformatie die ik heb mogen ondergaan. Ik kan het zelf ook nog niet bevatten en heb er nog weinig tijd voor gehad om aan te wennen. Dit komt uiteraard doordat ik bij de..."
23-04
9.0
Headlines - 4Door: Dorian
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Plas, Dominantie, Vrienden, Neuken, Pijpen, Jong En Oud, Plassen,
"De muziek dreunde nog na in mijn lijf. Ik voelde dat mijn oren suisden toch iets te dicht bij het podium in de buurt gestaan. Mijn hart bleef snel kloppen, alsof ik nog steeds stond te dansen, maar het concert was al dertig minuten klaar. Chris en ..."
23-04
9.0
VerdiendDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Jammer was de omstandigheid, maar wel leuk was het weerzien. Hij moest de boel opruimen, en ik hielp hem. Tegelijk haalde hij oude koeien uit de sloot. Echt een voorbeeld had hij niet, en dus koos hij mij voor die dingen, toen. Scheren, meis..."
23-04
6.9
Vladimir 3 DuitsersDoor: Steifeduo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rape, Verkracht,
"Al lang zit ik op voetbal. Al sinds mijn 7de jaar en ik ben nu 37. Mijn jubileum komt eraan al zal dat wel geruisloos voorbij gaan. Door de sport heb ik een mooi afgetraind lichaam en een blonde kop met haar. Vanwege mijn Russische komaf. Waar ik no..."
23-04
8.8
De Buurman En... - 3Door: Martino34
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Buurjongen, Buurman, Kort, Plas, Plassen,
"En ik ga me heerlijk douchen meester, de pis brand wat in mijn striemen die op mijn kontje staan Schiet maar op sletje. We zijn nog lang niet klaar met jou. Ik ga al zucht ik hoorbaar Mijn meester laat me naar de douche gaan. Wanneer ik h..."
23-04
7.8
Ontmoeting In Het BosDoor: StefanBiboy
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Jong En Oud, Pijpen, Plas, Plassen, Trio, Vernederen,
"Ik ben altijd al een buitenbeentje geweest. Nogal op mijzelf. Geen echte vrienden. Ik met mijn eigen gedachten en fantasie n. Over jongens, meisjes en sex. Meisjes vinden mij maar een sukkel en eigenlijk hadden ze ..."
22-04
8.3
Jan Gaat Het... - 23Door: Bisexjan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Rollenspel,
"Doc ontmoette Puck in een gay bar in Rotterdam en werden op slag verliefd op elkaar. Puck was een Thaise knul, erg populair in de bar want hij was klein, tenger, had halflang piekerig haar en droeg make up, dat laatste niet teveel, maar genoeg om er ..."
22-04
8.6
Wij Met VriendenDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrienden,
"Wie zijn wij Wij zijn Jan en Roy. Of beter waren. Onze pleeg zoon Wouter had Jan verleid tot sex. Roy was daarop kwaad weggelopen. Dus nu zijn wij Jan en Wouter... De volgende ochtend was Wouter als eerste wakker. Hij voelde iemand naas..."
21-04
8.9
Peter Op SpeelzolderDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Estoy Peter. Wat betekent ik heet Peter. Mijn vader komt uit een grote Nederlandse familie, mijn moeder uit Barcelona. Daarom spreek ik ook Spaans maar dat zal ik hier niet doen. Maar ik zie er wel uit als een Spaanse schone man getint lichaam, zwa..."
21-04
8.9
De Verhuis - 4Door: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Trucker,
"Jos startte de truck en schaars gekleed reden we de autosnelweg op. Het beloofde een warme zonnige dag te worden en we waren er in elk geval al op gekleed. Ik was blij dat de woordenwisseling niet was blijven hangen en dat we weer dolden en geilde..."
20-04
9.0
Headlines - 3Door: Dorian
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Collega, Neuken, Pijpen, Trio,
"Elf maanden waren voorbij gegaan en ik zag hem zondag en toe op een borrel. We hadden dan soms even een kort gesprek en dan bewoog hij zich weer naar anderen toe. Of ik. Want langzaam aan begon hij mij te intrigeren. Alleen was hij begin 20 en ik net..."
20-04
8.9
Twee StuksDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Chat, Date, Dating, Oraal, Slaaf, Trio,
"Heerlijk, die twee trokken altijd al met elkaar op, en ja soms dacht ik wel eens hun pijpslet te mogen zijn Ze trokken met elkaar op, maar trokken ze elkaar ook wel eens af Vroeg ik mij af, ze waren perfect samen. Eind twintig, en nu liepe..."
19-04
8.4