63.253 Gratis Sexverhalen
Datum: 10-05-2024 | Cijfer: 8.8 | Gelezen: 6840x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Laura En Amy-mae - 2
Ons uitstapje naar Frankrijk zit nog vers in mijn hoofd. Nog nooit ben ik zo bruut genomen en geneukt. Die fucking Laura had me gewoon verhoerd waar ik bijzat en het ergste was…. Ik vind het nog lekker ook. Nee, Nee dat kan gewoon niet. Ik kon dit niet lekker vinden. Toch had ik er onze tijd in Parijs niks meer over gezegd. Het had ons wel een hele hoop geld gescheeld. Wat had die slet met me gedaan.

Het was denk ik een week radio stilte geweest tussen mij en Laura toen ik een berichtje kreeg. Hij las heel simpel *“ morgen schuurfeest. Zin in ?”.*

Ze kwam niet eens op wat er gebeurd was. Het feit dat ze mijn lichaam gewoon had verkocht aan een stel vreemde monteurs! Het gekke was dat ik er ook niet meer over begonnen was. Had ik het dan toch lekker gevonden? Ik opende mijn WhatsApp en beantwoorden haar bericht. “ *Zeker gaan we doen”.* Ik bedoel wat kon er nu gebeuren op een feest met zoveel mensen om ons heen.

De volgende dag ging snel voorbij. ook nu hadden Laura en ik niet meer dan een afgesproken tijd over en weer geappt. Ik besloot me sexy maar gesloten te kleden. Ik trok een lange legging aan en een wit topje wat genoeg maar niet te veel te raden over liet

Mijn haren liet ik los hangen. Met mijn bril had ik makeup nooit echt nodig gevonden. Ik hoorde toen ik mijn luchtje op deed het getoeter van de auto. Ik pakte mijn leren jack en haasten mij naar benden. Ik kuste mijn moeder gedag en beloofde haar niks geks te doen. Toen stapte ik naar buiten. Daar stond het kleine autootje wat mijn kutje, kontje en keeltje zoveel pijn had bezorgd.

Toen ik instapte zag ik dat Laura besloten had om een jurkje aan te trekken. Natuurlijk veel te kort, veel te lage decollete en zo strak dat er weinig te raden over bleef. Ik begroeten haar vrolijk en mijn beste vriendin zette het gas erop.

Op het terrein aangekomen zag ik dat we een van de latere waren. Het feest zelf was al in volle gang. We parkeerde ons en liepen richting het gebouw. Laura trok natuurlijk de ogen van iedere roker buiten. Ze overhandigde de kaartjes aan de deurman en we liepen naar binnen. Wat ik niet zag is dat de deur achter ons werd vergrendeld.

Na onze jasjes ergens in een hoekje gegooid te hebben hebben we even een wijntje gescoord. Het viel me op dat de verhouding qua jongens en meiden wel heel erg uit balans was. Ik denk dat er ongeveer 100 mensen waren, waarvan 80 jongens. achja, genoeg om uit te kiezen. Al ik had ook wel wat meer bekende verwacht. Maar dat zou ook kunnen komen door het leeftijdverschil. De meesten waren hier rond de 24/25 jaar, en ik ben natuurlijk pas 17.

Na even rondgekeken te hebben en onze 2e ronde wijn gehaald te hebben zijn we de dansvloer op gegaan. En voor we het wisten waren we omgeven door jongens. Laura vond dit heerlijk al die aandacht. En stond alweer uitbundig te dansen. Ik kon mij er op het begin niet echt een houding aan geven. Maar ging maar een beetje met haar mee. Al snel werd “omlaag” gedraaid en deed de hele schuur mee. Tijdens dit omlaag gaan kwam mijn kont natuurlijk net te strak in mijn legging te zitten. En aangezien dit ook niet meer de nieuwste was en de stof al aardig versleten was scheen deze enorm door, dus iedereen kon op het laagste punt mijn zwart kante string door mijn legging heen zien.

Gelukkig hebben maar weinig het gezien, omdat Laura natuurlijk naast mij stond. Laura, uiteraard weer de gore slet die ze altijd is, bleek helemaal geen string aan te hebben. En haar rokje was natuurlijk ook net te kort. Dus wanneer zij omlaag ging en haar rokje omhoog kroop, kwam haar kont gewoon onder het rokje vandaan. Gelukkig stond ze met haar gezicht naar mij toe, want met haar benen wijd laag bij de grond, keek ik zo naar haar kaal geschoren kutje onder haar rokje. Wanneer ze weer als een hoertje overeind kwam, kont eerst omhoog en daarna pas haar bovenlijf, hadden sommige jongens die achter haar stonden een seconde om recht haar sterretje en gleuf in te kijken, voordat ze haar rokje weer naar beneden in positie trok.

Dit moet aardig wat gedaan hebben in de broeken van deze jongens. Voor we het wisten waren we omgeven door boerenjongens. Laura stond met haar kont alweer tegen elk mogelijke jongen op te rijden, soms ook letterlijk omdat haar rokje weer iets omhoog was getrokken. Maar ook bij mij heb ik een aantal bobbels tussen mijn billen gevoeld. Terwijl ze tegen me stonden aan te rijden. Een jongen deed dit zo goed en lekker dat ik helemaal in het moment opging. Vervolgens kuste hij me ook in mijn nek en begon het beneden toch weer een beetje te kriebelen. Dit was snel over toen ik even om me heen keek en besefte dat Laura ineens weg was.

Snel vroeg ik aan de jongens die daar stonden waar ze heen was en die vertelde dat ze met 2 jongens naar buiten ging om te roken. Ik wist dat er iets niet klopte want Laura rookt niet. Dus samen met de jongen die net achter me stond, dat bleek Levi te zijn, 26 jaar en de beste vriend van de jongen die dit feest organiseerde, naar buiten gegaan om Laura te zoeken.

Buiten bij de rokers aangekomen konden we haar niet vinden. En na een aantal gevraagd te hebben had een ze wel gezien, alleen liep Laura samen met 3 gasten ergens het boeren terrein op volgens hem. Ik had al een vermoeden dat ik laura zo niet rokend zou aantreffen. Ook Levi begon te lachen en vertelde me dat de meesten die kant opgingen om een “afwerk plekje” te vinden.

Het zou ook eens niet. Ik zou de slet waarschijnlijk met een pik in beide handen aantreffen. Die nymfo kon het ook gewoon niet laten. Ik bedankte Levi en liep in mijn eentje , dacht ik , die kant op. Het was denk ik een minuut of twee lopen voordat ik iets hoorde. Voorzichtig baande ik me een weg over het padje totdat ik van rechts het geluid hoorde toenemen. Ik verliet het pad en duwde de bosjes opzij en jahoor het zal niet. Op haar knieën zat Laura tussen 3 jongens. Een pik in der hand, een pik in der keel en als ik haar gezicht in het donker goed kon zien had de eerste jongen zijn kruit al verschoten.
Lees verder in: Laura En Amy-mae - 4
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Marianne - 5Door: Tom5712
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Na afscheid van beide dames te hebben genomen ging ik gewoon naar huis de vaste routine, wat schoonmaken en naar bed. Donderdag avond naar Hannie... eens nadenken over de vragen aan haar, en wat hadden de meiden samen nog besproken,..."
27-05
8.6
Curvy Marit OntvoerdDoor: G.B.
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Onderdanig, Ontvoerd, Spanking, Volle Vrouwen,
" u Dit verhaal heb ik als kettingverhaal samen met Marit geschreven. Zij schrijft vanuit de rol van Marit, ik vanuit de rol van Ruud u Ruud Het leukste van opwindend.net vind ik de reacties die je krijgt. ..."
26-05
8.7
Hete Zomer - 10Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Bdsm, Bondage, Latex, Neef, Nicht, Openbaar, Spanking, Trilei, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Na een heerlijk geile trio, waarin Ben echt zijn fantasie n had zien uitkomen, was het lastig om de volgende keer te zorgen dat het minstens zo lekker zou zijn. Ben zijn denkvermogen werd dan ook flink aan het werk gezet, om iets te vinden wat ervoor..."
26-05
9.5
De Opvoeding Van ... - 5Door: Subtammy
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Meesteres, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken,
"Als ik langzaam wakker wordt weet ik nu precies waar ik ben. Ik ben er nu al een paar dagen denk ik en wat dat betreft begin ik aan de situatie te wennen. Ik ga recht op zitten en merk dat ik ongelofelijk geil wakker ben geworden. Dit beangstigt me b..."
24-05
8.4
Nadi’s Leven - 32Door: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"We zitten op het terras van de camping en hebben het gezellig als Dythe strak tegen mij aan komt zitten en zegt, Ik hoop dat jullie nog lang hier blijven. Ik geef haar een moederlijke kus op haar voorhoofd en veeg een warme traan van haar wang. Julli..."
24-05
9.6
De Opvoeding Van ... - 4Door: Subtammy
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Pijpen, Slikken, Vastgebonden,
"Ergens schrik ik wakker van, alleen heb ik geen idee waarvan. Langzaam word ik wakker en besef ik waar ik ben en wat er gisteren is gebeurd. Mijn cel is schemerig en ik kan net de emmer en en de deur zien. Wat is er gisteren met me gebeurd, ik wil he..."
22-05
8.7
Jongen In Bondage - 1Door: Alain
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Eerste Keer, Gangbang, Gay, Meester, Opdracht, Slaaf, Vastgebonden,
"Online ben ik in contact gekomen met een meester. Ik heb aangegeven dat ik open sta voor bondage, vernedering, alle vormen van sex, maar geen bloed of pis. Ik ben slank en 24 jaar en lekker als zeg ik het zelf. Hij vroeg mij of ik zin heb aan een paa..."
22-05
9.3
De Opvoeding Van ... - 3Door: Subtammy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Meesteres, Pijpen, Slet, Sletje, Vastgebonden,
"Als de deur dicht slaat lig ik daar weer helemaal alleen. Ik probeer om mij heen te kijken maar zie niet veel anders dan de muren, dan gaan alle lichten uit en zie ik boven op het plafond de film starten. Meesteres Melissa zit op een stoel en kijkt r..."
22-05
8.8
Hete Zomer - 9Door: NickSchrijvers
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Biseksueel, Bondage, Neef, Nicht, Trilei, Trio, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Vrijdag waren zowel Ben als Carmen flink afgeleid voor wat er die avond zou gaan gebeuren. Hoewel Ben al die tijd de zelfverzekerdheid zelve was geweest, was het idee dat hij vanavond een trio ging beleven dusdanig opwindend, dat hij die dag zijn aan..."
21-05
9.4
Jan Gaat Het ... - 24Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Gay, Honden,
"Ik pakte mijn tas en sleepte mezelf naar de badkamer. Heerlijk onder de douche en al mijn gaten en kieren schoonmaken en nu gebruikte ik wel de anaaldouche. Handdoeken voor de grijp en ik begon mezelf weer op te maken. Terwijl ik bezig was, kwam doc ..."
20-05
8.7
Slaaf N Bij ... - 2Door: Slaaf N
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meesteres, Opdracht, Slaaf,
"Dag 5 Als ik van mijn werk kom wil ik geen tijd verliezen. De timer en de filmopname worden gestart. Ik laat mijn broek zakken en begin er aan. Ik zal vandaag maar geen gekke dingen proberen, om mislukkingen te voorkomen. Ik weet e..."
19-05
8.1
Nadi's Leven - 31Door: Riba Sova
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Buren, Piercing,
"We zijn nu twee dagen op de camping en het is heerlijk en alhoewel ik gewend ben om de hele dag naakt rond te lopen is dat hier toch anders. Naakt zijn onder naakte mensen geeft een groter gevoel van vrijheid. Wel merk ik dat ik in het begin wat beki..."
18-05
9.3