Klik hier voor meer...
Door: DAts
Datum: 18-05-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 6770
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Ontheemd - 7: De Familie Van Erna
Helpende Hand Voor Mieke
Ik probeerde nog wat te lezen, maar kon me niet concentreren. Ik luisterde nog even naar de Händel-variaties van Brahms. Even de kopjes afwassen, dan lekker naar bed, naast de schat die daar al lag. Ik luisterde naar haar zachte ademhaling en zakte langzaam in slaap.

Mijn tweede werkweek in Eindhoven begon met twee zachte lippen op de mijne, twee borsten die over mijn borst streken, twee knieën naast mijn heupen. Ik sloeg mijn ogen op en keek in twee warme bruine ogen van Erna. “Goedemorgen heerlijke vent.” “Hm, zo mag je me vaker wakker maken.” Ze giechelde. “Eens kijken hoelang het duurt voor je me van je af mept met ‘La me slape!’” “Probeer het uit, zou ik zeggen.” Erna schoof wat omlaag over mijn buik. Ik voelde haar lipjes over mijn paal glijden. Ze keek me met glinsterende ogen aan. Ze ging meer rechtop zitten en wreef haar poesje over mijn stijve. Toen wipte ze iets op, pakte mijn schacht en zette mijn eikel tegen haar opening. “Even voelen of je nog wel van mij bent”, fluisterde ze. Ze bleef praktisch stil op me zitten, maar met de spiertjes van haar vaginawand kneep ze in mijn lul. “O, Erna, wat doe je!” “Ik melk je. Ik wil je zaad in me voelen als ik straks op mijn werk ben, zodat ik aan je kan denken.” Ik voelde mijn zak al borrelen. Ik legde mijn duimen op haar klitje en trommelde er tegenaan. Erna zette grote ogen op. “Douwe, o, ik, aaargggh.” Ze verstarde en sidderend kwam ze klaar. Meteen voelde ik mijn zaad omhoog komen. Vier keer schokte mijn lul en spoot een straal sperma in haar warme schede. Erna liet zich op mijn borst zakken en schoof weer naar boven om me te zoenen. “Dit is wel een heel lekker begin van de dag, lieverd”, dankte ik haar. Ze fluisterde: “Ik wil dat jij met mij de dag lekker begint en lekker eindigt. Dat je altijd bij me terug wilt komen.” Ik zoende haar lang en liefdevol. Tien minuten later zaten we fris gedoucht aan het ontbijt. Met opgeruimd gemoed gingen we naar ons werk. Erna had deze week de hele week vroege dienst. Behalve dinsdagavond zouden we elkaar veel kunnen zien. Dan had zij handbal en ik sportschool. Op woensdag zou ik na het werk gaan roeien maar ik had verder alle avonden vrij. Erna zou dan koken. Vrijdagavond het uitje van Erna haar werk, natuurlijk.

Vol goede zin trapte ik naar mijn werk en ging aan de slag. Ik was er inmiddels aan gewoon geraakt dat Gijs zijn krant met een zucht dichtvouwde als ik binnenkwam. Ik vroeg naar zijn pensioen en Gijs gromde het aantal dagen dat hij nog moest werken. Herman vond het ook wel prettig om vroeg te beginnen en kwam ook rond half acht. Hij werkte voor Productie en ik voor Verkoop, maar we konden het goed vinden. Totdat er andere collega’s kwamen, spraken we even in het Fries met elkaar.

Herman vroeg me: “Heb je zin om van de week een keer bij ons langs te komen? Mijn vrouw Tjitske zou het wel leuk vinden jou te leren kennen, zij is ook Fries.” “O. Waar komt zij weg?” “Uit Oudehaske.” Herman zelf kwam uit de Noord-Oostpolder en had grootouders in Joure. “Hebben jullie elkaar in Joure ontmoet?” “Ja, haar ouders zijn bekenden van mijn grootouders.” “Zou ik heel leuk vinden, alleen mijn nieuwe vriendin Erna komt hier vandaan. Die spreekt geen Fries. Heb je er een probleem mee, als zij ook mee komt?” “Praat ik wel met haar, kun jij met Tjitske Fries brabbelen”, lachte Herman. “Oké, vraag ik of zij kan. Kan ze niet, kom ik alleen.” “Schikt donderdag?” “Ja, prima, heb ik nog niets.”

Die ochtend had ik overleg met het team van Verkoop over de nieuwe aanpak, waardoor zij veel makkelijker zelf overzichten konden definiëren, zonder dat wij die eerst moesten programmeren. Iedereen was erg enthousiast toen ik het idee demonstreerde. Het bleek toch al snel dat we er met 1 programma niet zouden zijn, maar na een intensieve ochtend stond er toch al een werkend prototype, waar ze al meteen een deel van hun wensen in kwijt konden en waar ze erg tevreden over waren. We spraken af dat we de donderdag erop zouden evalueren en daarna het prototype verder uitwerken. Het zou zonde zijn om het eerst af te maken, als na een paar dagen zou blijken dat er toch nog aanpassingen nodig waren.

Harry was die dag vrij, hij moest dingen regelen rond zijn dochter, had hij over de telefoon verteld. “Och, Douwe, als ik dit geweten had, dan was ik er nooit aan begonnen!” verzuchtte hij. Wat er precies aan de hand was, wilde hij niet vertellen.

Tussen de middag kwam Wim weer langs. “Harry is er niet?” “Nee, die moest thuis iets regelen.” Hij keek teleurgesteld. “Kun jij een beetje schaken?” “Ja, een beetje.” “Potje proberen?” “Ja, leuk!” Ik had de vorige week goed opgelet. Wim schaakte heel driest, kon er vlijmscherpe combinaties uitgooien, maar was wat overmoedig. Ik had vroeger met mijn vader en broer veel geschaakt. Mijn grootvader Douwe had op een club gezeten, dus mijn vader had het ons goed geleerd. Ik speelde tegen Wim in een hoog tempo, in de hoop dat hij zich zou laten verleiden tot gehaast spel. Die opzet slaagde wonderwel. Ik offerde een paard, maar kon daardoor met een combinatie zijn dame slaan. Al gauw stond Wim hopeloos. “Hé, wat suf, ik had niet gezien dat je mijn dame kon pakken. Nieuw potje.” Dit keer vertraagde ik juist, maar dat had ik beter niet kunnen doen. Wim nam nu ook de tijd om na te denken en drong ver in mijn stelling door. Met de grootste moeite wist ik mijn verdediging gesloten te houden. Toen zag ik een kans. Met een torenoffer zou ik een grote bres in zijn verdediging kunnen slaan. Maar net op dat moment ging de zoemer dat de pauze voorbij was. “Remise?” stelde Wim voor. “Oké, remise.” “Bedankt, Douwe, je speelde beter dan ik verwacht had.” Hij beende weg. Mijn collega’s bekeken me met iets van bewondering. “Zo zo, je schaakt net zo goed als Harry!” complimenteerde Herman me.

We gingen gauw weer aan het werk. Ik had nog een paar wijzigingsvoorstellen liggen, die ik mooi wist weg te werken. Om kwart over vier trok ik de deur achter me dicht en fietste vrolijk naar huis. Ik nam een omweg, ik wilde wel een bij het prehistorisch dorp aan het riviertje de Tongelreep kijken. Het gebied tussen de Tongelreep en de Dommel, de Genneper Parken, was een groene zone die als een groene vinger vanuit het zuiden diep in de stad doordrong, ik wilde daar wel eens kijken. Ik vond het wel knap gedaan, hoe ze die prehistorische huizen hadden nagebouwd. Zo gaat de geschiedenis wel leven. Het riviertje zelf was ook leuk, met natuurlijke oevers had je echt een stukje natuur in de stad.

Na een uurtje in het dorp en het park gewandeld te hebben, fietste ik op huis aan. Ik zou koken en haalde ook nog wat boodschappen voor het ontbijt morgen. Ik at altijd alleen wat boterhammen, Erna vond muesli met yoghurt lekker bij het ontbijt. Ik maakte mie met boontjes, shiitake, cashewnoten en taugé klaar. Potje atjar erbij, pindasaus, eitjes bakken, wat kokosrasp roosteren en klaar. Ik stak tegen zessen het portiek over en belde bij Erna aan. Die deed open. “O, Douwe.” Ze sloeg haar hand tegen haar mond. “O ja, ik zou bij jou eten. Helemaal vergeten! Ik heb mijn vriendin Mieke op bezoek. Sorry, stom van me! Ik had het je even moeten zeggen! Is het goed dat zij met ons mee eet?” Eerlijk gezegd was ik best wel pissig. “Ik dacht dat wij een afspraak hadden. Het steekt me wel dat je je vriendje blijkbaar zo snel vergeet.” Erna deed een stap naar voren. Haar ogen bliksemden.

“Rot voor jou dat ik onze afspraak vergeten ben. Maar ik kan je verzekeren dat Mieke mij op dit ogenblik heel wat meer nodig heeft dan jij, Douwe! Die meid zit er even helemaal doorheen. Als je nog 10 minuten hebt, dan komen we bij je.” Ze ging weer naar binnen, mij verbouwereerd voor haar deur achterlatend. Ja, een vriendin in nood ging voor een eetafspraak. Toch zat het me niet lekker. Ik ging maar weer naar binnen, kookte wat mie bij en bakte een extra eitje. Ik was net klaar, toen de bel ging. Ik had de deur opengelaten, maar wel zo netjes dat Erna hun komst even aankondigde.

“Hoi, kom binnen.” Ik keek aandachtig naar Mieke. Een donkerharige schoonheid. Groene ogen, bleke huid. Ze zag er Keltisch uit. Je kon zien dat ze gehuild had. Dat stelde me enigszins gerust waar het Erna betrof, er leek echt wel wat aan de hand te zijn.

Met Mieke erbij wilde de ongedwongen en openhartige stemming die er anders tussen Erna en mij was niet komen. Het gesprek liep wat moeizaam. Erna vroeg naar mijn werkdag, waar ik beknopt over vertelde. De dames hadden niet veel met computers, dat was wel duidelijk. Het verhaal van mijn schaakpartij vonden ze wel grappig, vooral hoe ik beschreef hoe Wim reageerde toen hij verloren had.

Erna voelde wel dat het wat ongemakkelijk bleef. “Douwe, heel fijn dat je voor ons gekookt hebt. Je merkt dat wij er niet helemaal bij zijn. Mieke hier heeft wat problemen, waardoor we niet zo heel gezellig doen. Vind je het goed als we weer naar mijn flat gaan?” Tot mijn verrassing zei Mieke: “Ik geloof dat ik liever hier blijf, Erna. Misschien kan Douwe als man er een ander licht over laten schijnen.” Erna keek duidelijk verbaasd. “Weet je het zeker?” Mieke knikte. “Ja.” Ze haalde diep adem.

“Weet je, Douwe, ik heb een beetje een raar bijbaantje. Ik ben op zaterdag hoer in een club hier in de stad. Tussen zeven en twaalf uur ‘s avonds. Niet het leukste werk, maar het verdient goed. Zaterdagavond ging het mis. Ik kreeg twee klanten tegelijk en die wilden een DP bij me doen, vaginaal en anaal. Dat wilde ik niet, ik doe nooit anaal. Ze hebben me geslagen, vastgebonden en dubbel verkracht. Ik was vergeten op tijd op de alarmknop te drukken.” Ik zag een traan langs haar wang lopen. “Als ik aangifte doe ben ik mijn baan kwijt. Maar deze klootzakken gingen echt veel te ver.” “Kun je dit werk überhaupt nog wel doen, als je zoiets hebt meegemaakt?” Ze keek even grimmig.

“Douwe, dit is niet de eerste keer dat ik geslagen ben of verkracht. Dat hoort er een beetje bij in een hoerentent. Dit werk is niet voor watjes.” Ze keek met een schuin oog naar Erna. Die bloosde. “Douwe weet ervan, Mieke.” Mieke keek verbaasd. “En jullie kennen elkaar al een hele week? Bijzonder.” “We zijn heel intiem met elkaar. Dan moet je wel moet de billen bloot, vind ik. En het is heerlijk, met Douwe, kan ik je vertellen. Voor het eerst sinds lange tijd dat ik zelf ook weer eens flink genoten heb van seks.” Erna keek me warm aan, nu.

“Wat voor licht verwacht je van mij, als man, Mieke? Als ik jouw verhaal hoor word ik witheet. Wat een klootzakken. Dat doe je niet, ook niet bij een hoer.” Erna giechelde: “Jij kreeg toch geen stijve bij die hoer? Ik denk dat jij niet eens in staat bent om iemand te verkrachten." “Voor sommige mannen zal ik dan wel een watje zijn. Dat boeit me niet. Het lijkt me verschrikkelijk om iemand te verkrachten. Ik denk inderdaad niet dat ik het zou kunnen.” Mieke zei met een wrang gezicht: “Nou, ik kan je verzekeren dat hoerenlopers er over het algemeen wat anders tegenaan kijken. Die kan het niet schelen of een vrouw het lekker vindt of niet, als ze hun pik er maar in kunnen douwen en hun kwak lozen. Liefst zonder condoom, maar dat wil ik niet. En dan vinden ze het nog fijn ook als jij een droge kut hebt. Hebben zij meer wrijving.” Ze keek me schattend aan. “Dus jij beweert dat er ook mannen zijn die bij het vrijen iets om vrouwen geven?”

Ineens werd ik witheet. “Natuurlijk! Vrijen uit liefde of vriendschap is toch veel fijner dan vrijen uit brute lust!” “Ik wou dat ik je kon geloven, Douwe.” Erna legde haar hand op mijn arm en keek Mieke aan. “Ik heb een paar keer met Douwe gevreeën en het was heerlijk. Hij was helemaal op mijn genot gericht en genoot daar zelf ook enorm van. Ik heb nog nooit een klant zo intens zien klaarkomen als Douwe. Ik geloof hem.”

Ik keek naar Mieke. Wat verwachtte ze van mij? Als man? “Heb jij mannelijke vrienden, Mieke?” “Ja. Maar wel steeds minder.” “Had je vrienden met wie intiem was?” “Ja, maar al twee jaar niet meer.” “Heb je wel eens fijne seks gehad met die vrienden, Mieke?” Haar lip begon te trillen. “Soms. Niet vaak, maar soms ook wel.” “Waarom gebeurt dat niet meer?” “Omdat ik er een hekel aan krijg om met mannen intiem te zijn.” “Mieke, ik ken je niet maar ik hoor jou zeggen dat je je goede ervaringen met mannen uit de weg gaat omdat je in je werk vooral slechte ervaringen hebt. Mijn advies: laat fijne seks weer in je systeem komen. Zoek een minnaar die echt om jou geeft. Er zullen er niet veel zijn die kunnen accepteren wat jij voor bijbaantje hebt, maar geloof me, ze bestaan. En anders hou je het maar een poosje verborgen. Dat is het enige advies wat ik je kan geven. Zoek iemand met wie je fijne seks kunt hebben. Om jouw lichaam te helpen herinneren dat het ook fijn kan zijn met een man. Een oude minnaar?”

“Kun jij niet met haar vrijen”, vroeg Erna ineens. Ik was stomverbaasd. Beetje gekwetst ook. Ik dacht dat Erna en ik... nou ja, een stel waren. En nou stelde ze me voor om met haar vriendin te vrijen? “Ik denk het niet. Zoals met jou, wij hebben een enorme klik. Het is onwijs fijn, met jou samen, al gewoon tijdens het eten koken of afwassen. Sorry, Mieke, maar met jou vrijen zou voor mij voelen alsof ik, nou ja, alsof ik zoiets als Erna’s werk doe. Ik denk niet dat ik me echt voor jou open kan stellen zodat jij een fijne ervaring zult hebben.” Erna wierp tegen: “Het is nou net het verschil tussen hoer en escort dat je als escort de klant een fijn gevoel geeft, niet alleen zijn lusten bevredigt. Je helpt iemand door aandacht te geven, je bent er niet alleen als neukmachine. Daarom kan ik wel het werk als escort aan. Het bevredigt op een bepaalde manier, dat je klant met een fijn gevoel naar huis gaat.” “Zoiets als dat ik er voldoening uit haal als een klant tevreden is met een programma dat ik gemaakt heb?” “Zoiets.” Erna meesmuilde. “Volgens mij moet je wel ICTer zijn om het maken van computerprogramma’s te kunnen vergelijken met het werk als escort. Dat verzint een normaal mens toch niet?” Mieke schoot in de lach. “Dus jij bent al een computerhoer, Douwe. Dan kun je toch ook wel een keertje gigolo spelen?” “Ach, krijg de pip jullie.”

Mieke leek toch een beetje opgeruimder. “Dankjewel voor je mannelijke licht, Douwe. Ik voel me een stukje opgeruimder. Misschien heb je ook wel gelijk en moet een vent zoeken bij wie ik mezelf lekker voel.” Ik zei grimmig: “Ik ga nu iets zeggen wat je niet wilt horen, maar ik zeg het toch. Als ik jou zo hoor, kun jij je bijbaantje net zo slecht aan als Erna. Kap ermee. Je helpt jezelf ermee naar de kloten. Dat zijn die paar centen niet waard, Mieke. Desnoods ga je verder als escort, net als Erna. Daarin hou je meer eigenwaarde.” Ze keek me somber aan. “Daar ben ik niet zo geschikt voor. Ik kan niet zo goed afstemmen op anderen als Erna. Dat moet je als escort juist heel goed kunnen.” “Nou, dat is dan jammer. Maar dat hoerenbaantje maakt jou kapot. Stop daar mee. Dan maar niet naar Hawaï op vakantie, of weet ik wat je met het geld doet.” Ze stoof op: “Dank voor je advies, maar bemoei je er niet mee. Ik wil het inderdaad niet horen. Je weet gewoon niet wat je zegt.” Ik zuchtte. Waarom blijven mensen toch zo halsstarrig vasthouden aan dingen die niet goed voor ze zijn.

Mieke haalde me weer uit mijn gepeins. “Douwe? Wil jij vanavond mijn gigolo niet zijn? Proberen mij een fijne sekservaring te geven?” Ik zuchtte en keek Erna aan. Die kreeg een héél warme blik in haar ogen. “Ik heb dit voorgesteld, weet je nog wel? Ik doe dit soort dingen ook, Douwe. Ik weet heel goed het verschil tussen liefde en erotische dienstverlening.” Ik voelde me een beetje hulpeloos. Ik had met Mieke van doen en voelde me trots dat Erna en zij me voldoende vertrouwden om haar seksueel weer op de rit te helpen zetten. Maar een ervaren minnaar was ik nou ook niet bepaald. Ik was erg bang om het alleen maar erger te maken. En wat voor invloed had dit op mijn prille verhouding met Erna?

“Meiden, ik ben heel blij met jullie vertrouwen. Dat maakt me best wel trots. Om misverstanden te voorkomen: ik ben geen ervaren minnaar. Ik voel me vaak best wel een kluns in bed.” “Daar heb ik tot nu toe niet veel van gemerkt”, giechelde Erna. Ik keek haar waarschuwend aan. Geen geintjes, nu. “Ik weet dus niet zo goed wat ik zou moeten doen. En ik wil graag dat jij erbij blijft, Erna, zodat ik gebruik kan maken van jouw expertise.” Ineens begon Mieke hoog te giechelen “Zie je wel, kerels willen altijd gebruik van vrouwen maken.” Erna schoot gierend in de lach. Een poosje zaten beide meiden in elkaars armen slap van het lachen op de bank, de tranen liepen hun over de wangen. Nou ja, goed voor de ontspanning, zullen we maar zeggen.

Dit leek me een goed moment om de koe bij de hoorns te vatten. Ik ging erbij zitten en sloeg mijn armen om de meiden heen. Ik bracht mijn lippen naar de wang van Mieke en gaf er een kusje op. “Jullie zijn mooi, meiden, als je zoveel plezier hebt.” Mieke draaide haar hoofd naar mij en gaf een zoentje op mijn mond. Voorzichtig, niet erotisch maar vriendschappelijk. Ik streelde haar rug. Ondertussen zocht mijn mond die van Erna. Ze kuste me warm, haar soepele lippen streelden de mijne. Ik voelde wat in mijn broek groeien. Moest ik voorlopig maar even bij Mieke weghouden, bedacht ik me. “Zal ik je rug masseren, Mieke.” “Graag.” “Pak ik even een matje voor je.” Ik haalde een slaapmatje uit de doos kampeerspullen die nog in de studeerkamer stond en legde die voor de kachel. Ik legde er een hoeslaken op, dat voelde warmer. Toen een opblaaskussentje voor onder haar voeten. Ze begon haar bloes los te knopen, maar ik hield haar tegen. “Rustig aan, is nog niet nodig. Gewoon even lekker ontspannen zonder erotische lading.” Erna stak een duim naar me op.

Ik begon Mieke rustig te masseren, vanuit haar nek omlaag. Aan de goedkeurende brommetjes te horen, kon ze het wel waarderen. Ik voelde dat ze best wel gespannen was, maar langzaam ontspanden haar spieren onder mijn knedende handen. Zachtjes giechelde ze: “Ik val bijna in slaap.” “Goed zo, dan ben je goed ontspannen. Zal ik je benen ook even doen?” “Ja, lekker.” Ik begon rustig met haar voeten. Van Charlotte wist ik dat ze helemaal gek kon worden van een voetmassage, Lena was daar minder gevoelig voor.

Ik pakte de rechtervoet van Mieke en begon de voet voorzichtig rondjes te laten draaien, terwijl ik de enkel op zijn plek hield. Daarna wreef ik met mijn duimen cirkeltjes over haar voetholte. “Dat is lekker! Ik word helemaal warm in mijn buik!” “Mooi zo, dat is precies de bedoeling.” Ik pakte nu haar tenen en trok er één voor één aan. Daarna wreef ik stevig met mijn duim tussen haar middenvoetsbeentjes door van haar enkel naar haar tenen. Toen ging ik in de breedte werken. Vanuit het midden stevig drukkend naar buiten. Eerst midden onder haar voet, dan steeds verder naar de tenen toe. Ik eindigde weer met de cirkelbewegiging in de voetholte. Daarna herhaalde ik de procedure met de andere voet. Ik merkte dat Mieke opgewonden begon te worden, haar bekken bewoog onrustig terwijl ik met haar voeten bezig was.

“Heerlijk, Douwe! Mijn voeten voelen lekker warm, mijn hele lijf begint te tintelen!” “Ik ben nog niet klaar, lieverd, ik ga nu je benen doen.” Ik begon voorzichtig bij haar kuiten en ging langzaam naar boven, tot ik bij de knieholte was aangekomen. “Douwe, wil je mijn broek uittrekken? Ik wil je handen op mijn huid voelen.” “Maak je zelf je broeksknoop los? Dan stroop ik hem wel van je benen.” Even later lag ze met blote benen op de mat en ik hervatte mijn massage. Ik nam nu ook haar knieholte mee. Verbeeldde ik het me, of ging ze zwaarder ademen als ik haar daar streelde? Ik bewoog weer omlaag over haar kuiten, dan weer omhoog, tot in haar knieholte. De onmiskenbare geur van vrouwelijke opwinding drong in mijn neus. Ik zag een donker vlekje in haar slip verschijnen. Onwillekeurig had ze haar benen iets gespreid.

Voorzichtig ging ik verder naar boven. Ik kneedde haar achterdijbeenspier tot vlak onder haar bil. Daarna wat meer aan de buitenkant, dan de binnenkant. Dat deed ik iets minder stevig, meer strelend dan knedend. Mieke huiverde, toen ik in de buurt van haar kruis kwam. Haar geur werd sterker. Ik ging weer terug naar haar knieholte en begon haar daar weer te strelen. Ik zag haar onrustig wiebelen met haar heupen. Ze gaf zachte kreuntjes. Erna stak weer een duimpje op. “Goed bezig!” zei ze geluidloos. Met beide handen elk op een ander been streelde ik langzaam omhoog, tot ik nét haar vochtige broekje raakte. “Ooo, Douwe, wat doe je, ooo, aaaggh, ik kom klaar!” Mijn handen werden tussen haar dijen vastgeklemd tegen haar broekje aan, ze draaide wild met haar heupen en met een lange jammerkreet gaf ze zich over aan haar orgasme. Haar vocht spóót door haar broekje heen over mijn handen. Toen verslapte ze en was even helemaal naar binnen gekeerd.

Erna keek me met ontzag aan. “Jij was geen ervaren minnaar, zei je? Wie heeft je dat wijsgemaakt? Je hebt haar verdorie een goddelijk orgasme bezorgd alleen maar door haar voeten en benen te masseren!” Eerlijk, ik voelde me best wel trots.

Mieke kwam weer tot leven en draaide zich om. Ze stráálde. Ze sloeg een arm om mijn nek en begon me wild te zoenen. Ze trok aan de zoom van mijn shirt en trok het over mijn hoofd uit. Ze begon overal op mijn borst kusjes te drukken. Ik ben heel gevoelig in mijn tepels dus mijn paal schokte in mijn broek. Ik was de hele tijd al stijf door de geur van haar opwinding. “Rustig, lieverd, als je zo door gaat kom ik zo klaar in mijn broek!” “Dan zit ik niet met de troep”, giechelde ze en beet me nog een keer speels in mijn tepel. Toen kroop ze weer omhoog en begon weer gepassioneerd te tongen. “Ik wil je. Helemaal.” “Lieve Mieke, sorry, maar dat wil ik niet. Ik ben blij dat ik je een fijn gevoel kon geven. Ik wil niet met je neuken.” Ze zuchtte teleurgesteld. “Ik snap het, Douwe, maar ik ben nog zo geil. Wil je me dan nog wel even verwennen?” “Dat is goed, lieverd.”

Ze trok haar bovenkleding uit. Ze had een stel mooie tieten, cupje B schat ik. Net een handje vol, dat vind ik veel mooier dan van die grote joekels. Ik legde mijn handen op haar fijne tieten, de knopjes van haar tepels keihard in haar opwinding, de kleine tepelhoven samengetrokken. Ik kneep er stevig in. Ze kreunde. “Lekker”, fluisterde ze in mijn hals, “Ga door!” ik pakte beide tepels, draaide ze stevig tussen mijn vingers en trok er hard aan. “Aah! Lekker! Oooo, ik kom weer klaar!” Ik legde mijn hand op haar spleetje en voelde haar vocht weer naar buiten gutsen. Ze frunnikte aan mijn broek. Ik hield haar tegen. “Dat hoeft niet, schat. Dat is voor mijn vriendinnetje.” Ze bleef even stil tegen me aan staan. Ze zuchtte. “Oke, dankjewel voor deze heerlijke ervaring, Douwe. Ik moet me even opfrissen geloof ik, ik plak aan alle kanten. Mag ik samen met jou douchen?” vroeg Mieke. Ik keek naar Erna. Die knikte dat het goed was. “Ja, dat is fijn.” We gingen samen naar de douche. Mieke liep voor me uit en ik draaide me nog even om naar Erna. “Sorry dat ik jou hier bij wilde hebben. Ik had niet verwacht dat het zo makkelijk zou gaan.” “Ik kan nog wat van jou leren, geloof ik. Man, wat kan jij een vrouw laten genieten. Je zou als gigolo een fortuin kunnen verdienen!” Ze drukte zich even tegen me aan en fluisterde: “en ik ben heel blij dat je haar niet voluit bent gaan neuken.” Ik gaf haar een snelle zoen en volgde toen Mieke onder de douche. Daar zeepten we elkaar lekker in en stonden even lekker tegen elkaar aan te genieten van het warme water wat over onze lijven spoelde. Mieke sloeg haar armen rond mijn nek. “Dankjewel, Douwe. Je hebt me heerlijk laten genieten.” “Jij ook bedankt, dat je je zo hebt opengesteld. Ik heb ook genoten.” Mijn stijve drukte tegen haar buik. “Zeker weten dat je niet wilt klaarkomen?” Ze streelde mijn paal even. Ik voelde hem schokken. O, ik wilde zo graag naar een ontlading, nu. “Nee, lieverd. Laat mij maar even. Daar hoef ik jou niet mee lastig te vallen.” “Je valt me hier niet lastig mee, Douwe liefst zou ik jou in me klaar voelen komen.” “Toch maar niet, schat.” Ze drukte zich nog even tegen me aan. “Dankjewel, Douwe, ik heb in geen jaren zo genoten.” “Mooi, schat, dat was precies de bedoeling.” “Zie ik je vaker?” “Niet verliefd worden op mij, Mieke, maar ik wil je best wel vaker zien.” Ze gaf me een lange zoen. Toen werd het tijd om onder de douche uit te komen.

Even later zaten we weer met zijn drieën in de woonkamer. Erna had even een fles wijn gehaald. Bedachtzaam sipte ik aan het glas. Mieke wilde het hare in één keer achterover slaan, zag ik. “Niet doen, lieverd. Ik hoop dat je deze ervaring niet met drank hoeft te verdoven.” Ze bloosde. “Na een avond werk sla ik inderdaad meestal een paar glazen achterover. Dat helpt om het nare gevoel gebruikt te zijn weg te spoelen. Je hebt gelijk, dat moet ik niet doen na deze goede ervaring. Mag ik je nog een keer zoenen?” Ik glimlachte. “Natuurlijk. Sorry, Erna, nog eventjes nazorg verlenen.” Mieke gaf me een lange, warme, dankbare zoen. “Dankjewel, Douwe, dit was beter dan ik in mijn stoutste dromen had verwacht. En jij ook bedankt, lieve Erna, voor je steun en dat ik jouw buurlover even mocht gebruiken voor mijn genot. Ik ga zo maar naar mijn eigen flatje. En daar ga ik met een hele grote glimlach in slaap vallen, denk ik. Ze stond op om haar jas bij Erna op te halen. Bij de deur knuffelde ze me nog een keer. Ik gaf haar een tedere kus. “Pas goed op jezelf, lieverd. Erna, drink jij zo je glas nog even bij mij leeg?” “Doe ik.”

En zo zaten we weer samen bij mij, net als gister. Ik voelde me best wel ongemakkelijk. Gister hadden we elkaar de liefde verklaard en nu had Erna me overgehaald om met haar vriendin Mieke te vrijen. Wat zei dat over haar gevoel voor mij? “Waar zit je met je hoofd, Douwe?” “Bij jou, schat. Wat beweegt jou? Ik had na gister niet verwacht dat je me meteen in de armen van een andere vrouw zou duwen.” “Ik ook niet”, giechelde ze, “maar jouw advies aan haar bracht me op het idee. Juist door de manier waarop je met mij gevreeën hebt, wist ik dat jij de ideale vent voor Mieke was om haar uit de put te trekken.” “Had jij er geen moeite mee, toen ik met haar bezig was?” “Nee. Je vree als een professional, niet als haar minnaar. Toch?” Ik zuchtte. “Bij mij werkt dat niet zo, schat. Door te vrijen ontstaan er vanzelf gevoelens. Bij mij wel, ten minste. Al ben ik totaal niet verliefd op Mieke, ik heb nu wel een heel warm gevoel bij haar.” “En bij mij?” “Op jou ben ik stapelverliefd.” Ik trok haar naar me toe en zoende haar. Even aarzelde ze, toen beantwoordde ze mijn zoen.

“Waarom aarzelde je net om mijn zoen te beantwoorden?” Erna keek een beetje verdrietig. “Je kunt beter niet verliefd zijn op een vrouw zoals ik.” “Wat is dit nou? Gister wilde je niets liever!” Ze begon te huilen. “Ik breng je alleen maar in de problemen, Douwe. Ik ben hopeloos verliefd op je, maar ik weet dat we daardoor nog heel veel problemen gaan krijgen. Ik ben bang, Douwe. Ik weet hoe jij worstelt met de situatie. Ik ook. Alles in mij roept: een vrouw als ik kan beter niet verliefd worden. Dat geeft alleen maar ellende” “Lieve Erna, nou moet jij eens even héél goed naar mij luisteren. Mijn advies aan Mieke geldt onverkort ook voor jou. Zorg ervoor dat je leven in balans is. Laat je professionele leven je persoonlijke gevoelsleven niet verzieken. Zoek echte liefde, zoek intimiteit. Anders ga je er op termijn aan onderdoor. Begrepen?” Met een héél klein stemmetje antwoordde ze: “Ja, meester. Mag ik vannacht dan weer bij jou slapen?” Met een brede glimlachlach antwoordde ik: “ Dat vind ik nou eens een verstandig idee.”

We gingen naar bed, maar Erna was niet in de stemming voor seks. Ze viel al snel in slaap. Ik niet, ik was nog enorm opgefokt door het gebeuren met Mieke, waarbij ik mezelf had verboden zelf aan mijn trekken te komen. Uiteindelijk viel ik dan toch in een onrustige slaap.
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...