Klik hier voor meer...
Door: Ronneke 2
Datum: 27-05-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 4287
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Antonio besloot deze "Bem-vido" ontvangst met enkele opmerkingen. Hij wou dat ik hem met "Papai" aansprak en Armando met "Grande". Bij dit laatste hoefde géén uitleg, dat had ik ondertussen wel gevoeld.

Na deze zalige ontvangst nam Antonio me mee naar binnen, ondertussen had Armando de opdracht gekregen mijn zaadplekken van de motorkap te verwijderen. Eénmaal in de keuken zag ik dat Amanda bezig was met avondmaal. Ze keek op en glimlachte naar ons.

Ik werd meegetroond naar mijn kamer maar Antonio zei er meteen bij, dit is je kamer voor al je spullen maar hier slaap je niet! Je zal wel begrijpen dat je er nu bent voor onze pleziertjes en ik weet of beter voelde daarnet dat dit is wat je wil. Je bent een heerlijk sletje en Pedro zal blij zijn met je. Eindelijk heeft hij kleur bekent en ik ben je dankbaar dat jij hem uit de kast kreeg.

Met grote belangstelling luisterde ik naar Antonio, hij wond er géén doekjes rond, direct werd ik gezegd wat mijn plaats was in dit huis vol van zonde. Het was me na vorige week al duidelijk dat hier niet gekeken werd op een neukbeurt meer of minder en al zeker niet wie met wie. Alhoewel zoiets niet nieuw was voor mij gingen mijn gedachten toch naar mijn eigen jeugd. Daar was ook niet alles "volgens de regels".

Ondertussen werd ik verder rondgeleid en was ik onder de indruk van dit kleine paleis. Alles was er proper en door de vele kamers werd het plots een doolhof. Maar even later werden we door Amanda verwittigd dat de vergadering voorbij was en kon ik eindelijk Pedro ontmoeten. Hij stond nog afscheid te nemen van enkele heren in maatpak en ik zag dat er enkelen me nogal aanstaarden. Niet dat ik me er ongemakkelijk bij voelde doch sommigen leken me wel uit te kleden met hun ogen. Nu die getinte mannen in hun mooie pakken zijn ook meer dan het bekijken waard vond ik.

Een man in een zwart maatpak knipoogde en ik glimlachte uitdagend terug. Het was een man rond de 55 schatte ik, groter dan ik in elk geval en zeker niet het bourgondische type. Hij leek me meer het fitnesstype en met nog een vette knipoog nam hij afscheid van ons.

Meteen nam Pedro me in de armen en kuste hij me vol op de mond. Ik rook zijn zweet van een hele dag vergaderen en hij stelde me voor even te douchen om me dan een deel van de stad te tonen. Maar eerst verfrissen zei Pedro en liet zijn hand even langs mijn kont glijden. Ik hoopte dat hij niet voelde dat het te veel lekkers van daarnet nog aan me kleefde.

Eénmaal in de badkamer was ik vlug naakt en nog voor hij me kon vastpakken liet ik al het water over me lopen in de hoop de plakkerige sappen weg te krijgen.

Pedro kwam bij me en zoende me vol op de mond, ik liet zijn tong gewillig in mijn mond en onze tongen draaiden dartel rond elkaar. Deze man had mijn hart gestolen maar hoe kon ik hem uitleggen dat ik hem graag zag maar dat ik ook niet gemaakt was voor zijn pik alléén. Ik was nu éénmaal verlekkerd op pikken en om nu zomaar te zeggen, deze en géén andere meer, nee dat kon ik mezelf niet wijsmaken.

Pedro draaide zich met de rug naar me toe en ik nam hem vast. Met een hand streelde ik zijn borst, kneep in zijn tepels en met de andere had ik al vlug het velletje over zijn eikel getrokken en was ik in een traag tempo van zijn pikje een paal aan het trekken. Onder de douchestralen hoorde ik mijn lieverd al vlug kreunen en smeken "foda-me, fuck me". Ik maande hem aan om me te overtuigen en liet hem vooroverbuigen en smeken. Hijgend kreunend riep hij "por favor, please fuck me.

Nu wist ik hem in mijn macht en voor de eerste keer in mijn leven voelde ik me de baas. Mijn pik gleed door zijn bilspleet en Pedro jammerde luid. Zijn paal was ondertussen al een flinke knaap geworden maar ik stond hard en klaar aan zijn achterdeurtje. Ik beroerde met mijn eikel zijn sterretje en door het water was hij nat genoeg geworden om traag in hem te glijden. Zijn nauwe tunnel bood amper weerstand en ik voelde hoe hij, hongerig naar mijn pik, zijn kutje harder terug duwde.

Het was de tweede keer dat ik hem mijn pik gaf en ik was zelf verrast hoe lekker het was eens iemand te neuken in plaats van zelf altijd het onderwerp van genot te zijn. Pedro schudde zijn hoofd, brabbelde luid, kreunde en moest zich stevig aan de douchestang vasthouden. Daar ik nogal wild en ongecontroleerd begon te neuken was dit misschien wel de juiste oplossing voor hem.

Ik schold hem uit voor een snol, een slet, mijn zaadslet en telkens liet ik hem het bevestigend uitschreeuwen. Geile praat, al verstond ik nu niet alles, heeft me altijd al opgewonden en toen ik mijn zaad aankondigde zuchtte Pedro luid en riep "Simmm"; Meer moest ik niet horen en ik trok zijn heupen hard dichterbij en voelde hoe mijn pulserende pik zijn grot vulde.

De slet kreunde hijgde en riep de hele badkamer bijeen. Ik bleef nog even hard en diep in hem en toen ik me voelde verslappen kletste ik een paar keer op zijn kont en fluisterde," good slut, my slut now"! Het enige wat Pedro nog kon was bevestigend knikken want ik voelde hoe mijn neukbeurt zijn benen wat slap handen gemaakt. Hij zocht dan ook steun door op zijn knieën te gaan zitten in de douchebak.

Geil als ik was klopte ik met het zaad van mijn pik tegen zijn wang en dwong ik hem mijn pik schoon te likken. Even later draaide ik de douchekraan dicht en trok ik hem recht. Nu ging ik op de knieën zitten en wilde ik zijn zaad. Zijn lekkende pik smaakte zilt doch een slet zoals ik had reeds andere smaken in de mond gehad en gulzig begon ik te pijpen.

Pedro had het niet meer onder controle doch ik wist wat ik wou en ik zou krijgen wat ik wou. Mijn geile lover stond wankel op zijn benen en verlangend naar zijn zaad zoog ik als bezeten. Iets later voelde ik hem al verdikken en ik had géén aankondiging nodig toen hij plots zijn papje in mijn keel spoot. Om de onzekerheid in zijn benen te beheersen, greep hij mijn hoofd stevig vast. Mijn handen omklemden zijn kont terwijl hij de laatste kwakjes in me spoot.

We bleven even in deze positie in de douche en toen hij enigszins zijn gevoel terug had in de benen, kwamen me beiden recht. "Obrigado, obrigado" was het enige dat hij maar bleef herhalen en ik wist wel wat hij bedoelde en glimlachte hem teder toe.

We lieten nog even het water zijn werk doen en stapten even later proper gewassen uit de badkamer. Eénmaal in de keuken zagen we dat ze met zijn allen op ons hadden gewacht en toen zijn vader vroeg of we ervan genoten hadden, glimlachte hij blozend en met de ogen gesloten knikte hij bevestigend. Ik daarentegen glom van de trots en stak beide duimen op.

Aan tafel leek stilzwijgen een must en iedereen genoot van het voortreffelijke maal dat Amanda had gemaakt. Voor het eerst die avond zag ik ook Myriam en ze zag eruit om te snoepen. Armando zat naast haar en nu en dan keken ze elkaar begerig aan. Het was duidelijk dat de vrouw des huizes dit donker "groene" blaadje wel lustte, net als ik dus. Al vlug bleek dat iedereen een vaste plaats had, De mijne was tussen Antonio en Pedro.

Bij het einde van de maaltijd voelde ik hoe mijn schoonvader met zijn hand over mijn been wreef en ik durfde noch opkijken noch bewegen. Verstijfd doch ook lichtjes opgewonden keek ik naar Pedro maar deze leek zich van géén kwaad bewust.

"Jongen" zei hij plots tegen Pedro " jongen ga jij straks eens de stad in en leer je sletje even de 'Trombeta' kennen "

"Echt papai, moet dit , ik had een rustigere eerste avond op het oog en ik beloofde mijn schat de stad te ontdekken maar dat wil ik in het weekend doen." antwoordde Pedro. Hij was opgelucht dat zijn vader er mee instemde. Er werd nog even wat nagepraat aan tafel en toen zag ik duidelijk hoe de koppeltjes gevormd werden en niemand, ook ik niet keek verbaasd op toen Papai met Amanda naar het achterhuis trokken. Even later wensten Myriam en Armando ons welterusten en bleef ik achter met Pedro.

Hij stelde me voor om nog een glaasje buiten op het terras te drinken vooraleer we naar ons liefdesnestje zouden gaan. Ik moest me duidelijk op een ander leven instellen, hier lag de focus duidelijk op genieten en niks te overhaasten. Dit voelde anders aan dan vroeger, waar mijn kut niet rap genoeg gevuld kon worden. Hier zorgde het minder gehaaste al direct voor nog meer geil verlangen bij mij en nu ik de geneugten van het neuken had ontdekt wist ik dat ik de juiste keuze had gemaakt.

Toch wou ik nog even mijn schat aanspreken over hoe het verder moest want ik wilde allesbehalve misverstanden beleven. Ik vroeg hem op de man af hoe het verder moest tussen ons en gaf eerlijk toe dat ik nog nooit iets gevoeld had voor iemand zoals nu. Maar voegde ik er vlug aan toe dat ik me niet zag als iemand van "één vaste pik" en dat ik niet kon beloven dat hij de enige paal was die ik zou liefhebben.

Pedro was geenszins verbaasd met mijn bekentenis en suste me direct. Ik weet het lieverd, jij bent echt niet gemaakt om "trouw aan mijn pik " te zijn en weet dat ik je de volledige vrijheid geef hier in huis. Doch buiten dit huis wil ik toch steeds van je "zijstapjes" weten, ook al overkomt het je plots, ik wil weten of je geneukt werd of neukte. Ik verlang niet dat je me trouw blijft want ik ken deze bewoners als geen ander zei hij lachend. Die gaan er alles aan doen om je tot seks aan te zetten, ook Myriam en Amanda.

Ik zei hem meteen dat vrouwen niet mijn ding waren maar hij repliceerde direct door me te zeggen dat ze beiden de "strapon" beheersten en dit ook wel zouden proberen bij me. Het was geleden van Tina dat ik nog een kunstpik in me had gevoeld doch op een of andere manier zette die gedachte me aan het verlangen.

Mijn vermoeden dat Pedro niet zo onschuldig was, leek dus waarheid. Zijn gespeelde onschuld, zijn ontmaagding door mij was dus opgezet spel en ik was er als een puber ingetrapt. Eigenlijk had hij voor mijn "neuk" ontmaagding gezorgd en hadden de anderen het spel gewoon meegespeeld. Pedro was net zoals de anderen een deel van dit huis van vol geile zonden.

Morgen bespreken we je taken maar eerst gaan we je onderdompelen in een taalbad want het zou handig zijn dat je toch wat van onze taal begrijpt. Dat begreep ik volledig en ik wist dus dat het vanaf morgen ernst was en ik keek mijn Pedro verliefd aan. Voor hem wou ik het, voor hem deed ik het, de vlinders dartelden in mijn buik, mijn kontje verlangde naar zijn heerlijke staaf. Mijn verlangen om voor hem te werken bezegelde ik in een zwoele geile nacht met hem.
Trefwoorden bij dit verhaal: Jong En Oud, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...