63.596 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Door: Xxxme
Datum: 11-06-2024 | Cijfer: 8.2 | Gelezen: 17759
Lengte: Kort | Lezers Online: 1
Met schaamrode wangen keek ik naar mijn zus wanneer ze me die morgen zei. “Het is weer gebeurt broertje vannacht.” Ik draaide me gelijk om in ons bed en voelde haast meteen haar hand op mijn schouder komen.

“Het is niet erg?” “Ja dat is het wel.” “Oh Lucasje toch je kan er toch niets aan doen.” Ik wist dat ze gelijk had want mijn dromen kon ik toch niet sturen wel? Zachtjes begon Lisa mijn zus me te strelen en dit gaf haast meteen effect in mijn boxershort die ik in mijn slaap had nat gespoten met mijn sperma.

Langzaam gleed de hand van Lisa naar mijn boxershort en in tegenstelling tot andere keren ging ik dit keer niet op mijn buik liggen. Ik voelde hoe ze mijn kruis begon te strelen en in mijn boxershort werd mijn piemel plankhard. Zachtjes begon ik te kreunen en voelde hierbij de lippen van mijn zus op schouderblad.

Met vuurrode wangen ging ik weer op mijn rug liggen en zag hierbij dat mijn zus haast even rode wangen had als ik. We keken elkaar recht in de ogen wanneer de hand van mijn zus in mijn boxershort ging. Er ging een huivering van genot door mijn lichaam heen wanneer mijn zus mijn stijve piemel vastnam in mijn boxershort.

Zelf had ik geen aanmoediging van haar nodig om hierna mijn heupen naar omhoog te doen en mijn boxershort hierna uit te doen. Net als mij zag ik ik hoe mijn zus haar heupen naar omhoog deed onder het dons laken en na wat gefriemel toonde ze vol trots aan mij haar zwarte slipje. Zelf kon ik me absoluut niet meer bedwingen en ging ik gewoon op haar liggen.

Al heel snel vonden onze tongen elkaar hierna en wanneer we elkaar hierna aankeken voelde ik hoe de hand van mijn zus naar mijn piemel gleed. Vol opwinding keek ik naar mijn zus wanneer ze mijn piemel naar haar poesje stuurde. Mijn zus was kletsnat en van enige voorspel was totaal geen spraken.

“oooh mmm...je paal vult me helemaal. “ Kreunde mijn zus wanneer mijn stijve piemel in haar poesje ging. Ik was nu zo opgewonden dat ik totaal niet aan haar dacht. Ik duwde mijn volle 24 centimeter gewoon in haar. Haar poesje voelde zo lekker nauw aan dat ik gewoon neuk bewegingen begon te maken in haar. Onder mij kreunde mijn zus en ik zag daar nachtlampje haar ogen stralen. Ze genoot van elke beweging die ik in haar maakte en voelde haar handen aan mijn billen komen.

Er was nu maar één ding dat ik wilde en dat was mijn ballen in haar leegspuiten. Ze vroeg me ook hier zelf om al kreunend en lang ging het helemaal niet duren. Ik voelde mijn orgasme naderen en onder mij begon mijn zus steeds harder te kreunen.

Samen met haar kwam ik klaar terwijl onze moeder onze slaapkamer in kwam. Vol opwinding kuste mijn zus en ik elkaar terwijl onze mama op ons bed ging zitten.

Met blozende wangen keek ik naar ons mama wanneer ik zelf van mijn zus was afgekomen en ook mijn zus keek met fonkelende ogen naar haar.

“Vond je het lekker?” “Ja heel lekker.” “Mijn broertje heeft een lekker paal. Hij vulde mijn kutje helemaal.” “Is zijn piemel lekkerder dan je dildo's?” “Ja echt wel.” Zei mijn zus die even naar mij keek met pretoogjes. Zelf begon mijn hart weer sneller te bonzen en onder ons donsdeken werd mijn piemel weer stijf.

“Volgens mij wilt je broertje nog een keer.” “Oh kom maar vlug op mij liggen.” Zei mijn zus hierop en zelf ging ik weer op haar liggen. Net als daarnet stuurde mijn zus mijn piemel naar haar poesje en in het bijzijn van onze mama begon ik nu gewoon mijn zus te neuken.

Hijgend en kreunend lag Lisa onder mij terwijl we elkaar vol opwinding aankeken. “Spuit je ballen maar lekker leeg in je zus.” Hoorde ik mijn mama naast mij zeggen en zelf ging ik dit ook weer doen daar ik dit zo graag wilde. Mijn zus wilde het zelf nog liever dan ik want ze kreunde dat ik haar moest vol spuiten. Hiervoor bezorgde ik haar nog eerst 4 orgasmes. Waarna ik gewoon weg weer mijn ballen in haar leeg spoot. Gelukkig had ze nu nog een spiraaltje. Maar de vraag was echter voor hoelang nog?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...