Klik hier voor meer...
Door: Ronneke 2
Datum: 11-06-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 6787
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Waarom Feest , dat lees je op het einde wel. Maar elke hier was een feest voor me en verrassend Portugal was pas het begin.

De namaak pik verliet mijn grot en met een rood achterwerk liet ze me achter. Wat een dagje was me dit vandaag flitste er door mijn hoofd. Wat moest ik hiervan denken? Had Portugal, had dit huis nog meer geheimen? In elk geval waren er géén geheimen meer die ik moest ontdekken, alles leek hier normaal.

Pedro was moe thuisgekomen en vroeg me tijdens de douche hoe mijn dag was geweest. Ik vertelde hem uitgebreid over de lessen van Prof Paulo en ik was fier toen ik hem enkele woorden Portugees kon toespreken. Pedro feliciteerde me en tikte me spontaan op mijn kontje. Ik schrok ervan hoe zijn zachte tikjes mijn kont in brand zette. Amanda had me duidelijk niet gespaard daarnet. Gelukkig was er dat lauwe water om me wat af te koelen.

"Doe dit even aan straks" zei Pedro me toen we de douche uitstapten en toverde een wit linnen broek met roze hemd uit zijn kast. "Papai zal blij zijn je in dit te zien" en toen ik Pedro vragend aankeek zag ik dat het bij hem ook een duidelijk effect gaf. Zo zoon zo vader dacht ik dan maar. Hoe zou ik het hem zeggen wat ik allemaal beleefde vandaag maar hij was me voor en vroeg of ik naast de les ook nog wat beleefd had. Ik wist dat hij alles wilde weten van mijn "nevensprongetjes" en ik zou wel zien of voelen wat hij ervan vond.

Mijn eerste les was een schot in de roos of beter een schot in de kont van Paulo zei ik lachend en het leek iets dat Pedro zeker niet erg vond. De prof is echt een geile man die geen potje seks schuwde voegde hij eraan toe. Dat had ik gemerkt antwoordde ik hem lachend. Ik mocht bij hem, tijdens de eerste les, mijn aangeleerde woordjes uitvoeren en hij was uitermate tevreden.

Maar over de "meesterlijke" passage van zijn vader zweeg ik wijselijk. Ik moest nog uitvissen wat ze allemaal over het actieve seksleven wisten van elkaar. En net het "meester " zijn van Antonio leek me iets waar ze niet allemaal op de hoogte van waren uitgenomen Amanda en Pedro misschien was mijn eerste bevinding. Van de keukenmeid was ik 100% zeker want dat had ik daarnet ondervonden maar Pedro deed me te geheimzinnig over Paulo zodat ik hem verdacht om wel eens gebruik te maken van het seksspeeltje van zijn Papai.

Terloops zei ik Pedro nog dat ik een galerij in de buurt van het huis van Paulo had bezocht en er wel mooie dingen had gezien. Voor ik hem liet reageren vertelde ik hem mijn voorliefde voor fotografie en zei er meteen bij dat Sergio me had uitgenodigd om enkele lessen te volgen of eensdeel te nemen aan foto uitstappen. "Die Sergio heeft die je dan ook geneukt" was de eerste en enige opmerking en ik beaamde het eerlijk. Liegen had géén zin want ik wist dat Sergio en Paulo contact hadden met elkaar en dit wel mekaar zouden toevertrouwen. En dan zou het wel eens vlug ten huize Pedro ter sprake kunnen komen.

Ik stond in twijfel of ik de passage met Amanda zou vertellen maar er zou nooit discussie volgen had Antonio me verteld want iedereen was vrij binnen de vier muren om zich te amuseren. Toch zweeg ik wijselijk(?). Hier heerste géén rang, stand, gender, geaardheid, leeftijd waar men moest mee rekening houden. Hier was volledige vrijheid in alles. "Make love no war" was als slogan boven de inkom opgehangen en in die paar dagen dat ik hier was, had ik gemerkt dat het eerste deel van de slogan zeker van toepassing was in huis.

Toen we samen de eetkamer binnenkwamen zag ik dat beide dames er weer voor een heerlijk eetfestijn hadden gezorgd. Ik hoopte maar dat ik niet een "dik" sletje zou worden van al dit lekkers. Misschien moet ik even mijn loopschoenen weer opvissen, dacht ik want van het neuken alléén zal ik niet vermageren. We namen met zijn allen plaats en Antonio sprak woorden van dank uit en iedereen leek wel uitgehongerd.

Dat in sommige onderlinge gesprekken over seks werd gepraat alsof het niks was, verwonderde me al niet meer. Papai begon aan zijn charmeoffensief tegen over me en complimenteerde me met mijn outfit. Pedro wreef over mijn been alsof hij wilde zeggen; zie je nou wel, wat heb ik je gezegd. Ik glimlachte naar Antonio en dankte hem met een kusje zijn richting. Niemand keek dan ook op toen hij me wenkte om plaats te wisselen met Myriam.

Eénmaal naast hem, ging hij direct tot actie over en zijn hand begon mijn pik en balzak te kneden. Forse nepen brachten me snel tot een onderdanig gevoel en ik moest even aan Paulo denken. De stevige hand van Papai gaf me het gevoel dat ik ieder moment mijn linnen broek zou volspuiten. Ik kreunde lichtjes en ik zag Myriam iets in het oor van Pedro fluisteren. Zijn plusmama en hij waren ook niet aan hun eerste avontuurtje toe dacht ik.

Na dit kleine intermezzo en het eten, ruimden Armando en zijn zus alles op en werden wijnglazen gevuld. We bleven aan tafel zitten, een beetje vreemd, want in de plaats ernaast was een knus salon ingericht. Doch als nieuw lid van de familie leek het me best om niks te zeggen en uit te kijken naar de avond. Dat ik vannacht niet bij Pedro zou liggen was ik al zeker. Papai had me al volledig opgeëist en ik moest terug aan mijn prof denken.

Plotseling in het gesprek vroeg Amanda me hoe mijn lessen vlotten, ik keek haar aan en zag nog net dat ze naar haar baas knipoogde. Duidelijk dat die haar de opdracht had gegeven maar ik zei haar dat het moeilijker was dan ik dacht en ik nog veel te leren had. Ondertussen zat Armando haar de hele tijd te betasten en op geen enkel ogenblik gaf Amanda de indruk dat ze het niet leuk vond, integendeel ze stroopte haar T-shirt over haar hoofd en zat met ontbloot bovenlijf aan tafel. En plots leek iedereen solidair te zijn met haar.

Zes naakte bovenlijven, de een al wat gekleurder dan de andere, gaven aan dat de remmen, indien die er al waren; los mochten. Antonio trok me dicht bij hem en zijn handen knepen mijn tepels bijna tot moes. Ik kreunde het uit, deels van de pijn maar toen hij me even later tongde, verminderde hij zijn greep op mijn stevige toppen. Papai pakte mijn hand en legde die op zijn pik. De hardheid van zijn knuppel was groot, zijn verlangen naar me moet enorm zijn flitste door mijn hoofd toen ik zijn riem probeerde open te friemelen.

Dat anderen me nu ongetwijfeld zaten te kijken wat ik deed, stoorde me niet. Het bekeken worden door anderen was iets dat ik allang gewoon was en ik sleurde Papai zijn broek af. In zijn witte slip tekende zich een dikke knuppel af. Tijd om die te bevrijden dacht ik. In één ruk trok ik zijn slip over zijn recht verende pik. Alhoewel ik die al had ontvangen vond ik zijn paal begerenswaardig. Ik vond het bijna een eer die te mogen ontvangen, nee het was een voorrecht vond ik.

Ik keek even rond en zag dat de anderen het ook druk hadden. Men hoefde hier niet heiliger te zijn dan de paus en we wisten allemaal wat tussen deze vier muren gebeurde er ook bleef. En ja er zaten dingen bij waar je vragen bij mocht hebben, of dingen die niet hoorden doch in het huis van Antonio heerste slecht één ding: genieten van elkaar!! En zeg nu zelf, wie heeft nooit dingen gedaan die zogezegd niet in de maatschappij horen? Ik wel, maar het gebeurde toen stiekem en ik denk dat dit nu ook nog het geval is!!!

Ondertussen zag ik dat iedereen de handen vol had met ofwel een pik of tieten en zelf werd ik door Antonio op de tafel getild en op mijn rug gedrukt. Zijn pik streelde al mijn sterretje en ik keek hem gulzig geil in de ogen. Ik was wel nieuwsgierig naar zijn paraatheid na vanmiddag. Daar was hij toch heftig te keer gegaan in Paulo zijn lekkere kont. Doch toen hij met een diepe stoot mijn hele kutje vulde wist ik dat ik me géén zorgen erover hoefde te maken.

Even later lag Myriam op haar buik naast me en ze kreunde het uit toen haar pluszoon haar kutje en kontje afwisselend likte. Pedro was dus niet het "onschuldige" ventje die ik leerde kennen vorige week. Zijn zogezegde bekentenis toen bleek dus fake! Hij was net als zijn vader niet vies van een potje neuken en of het nu man of vrouw was, kontjes hadden zijn voorkeur. Het verwonderde me dan ook niet dat hij plots Myriam deed naar adem happen door haar sterretje te doorboren.

Het was me al opgevallen dat de mannen hier behoorlijk mooie lange dikke pikken hadden of was dit nu gewoon een gedachte? Mijn voorliefde voor getinte pikken werd hier duidelijk bevestigd door de invulling van mijn gedachte... en kont. Hoewel ik nu al zelf neukte was mijn verlangen om te ontvangen constant aanwezig. Ik was nog steeds een sletje en gepaald worden was een genot die ik niet kwijt wilde.

Papai was volop en met grote halen mijn grotje aan het neuken en ik keek nu recht in de ogen van Myriam. Door haar geilheid kon ze die amper openhouden en haar kreunen werkte wel opwindend. Ze nam mijn hand en kneep er hard in en ik hoorde hoe we én door Pedro én door Antonio bestempeld werden als geile sletjes. Zo vader, zo zoon.

In ons genot hadden we bijna Amanda en haar broer uit het oog verloren. De twee gitzwarte lichamen parelden van het zweet. Even later zat zij in cowgirl op de paal van haar broer te rijden. Moeiteloos leek die haar helemaal te vullen. Armando had haar vast bij haar kont en telkens hij haar achterwerk omhoog bracht zag je een harde donkere glimmende fakkel tevoorschijn komen om even later terug diep in haar kutje te verdwijnen. Ik glimlachte en voelde plots dat Antonio heftiger begon met neuken en ja, daar was zijn stroom lekkere nectar plots diep in mijn grotje.

Ik kneep Myriam hard in de hand en voor haar het sein om haar pluszoon opwindende taal toe te schreeuwen. Na de les bij prof Paulo, verstond ik toch iets maar haar dirty talk werd overschreeuwd door het klaarkomen van Amanda. Ze trommelde met haar vuisten op de borst van haar boer bij het orgasme dat hij haar had bezorgd. Armando keek geil lachend naar me, wierp een kusje en een knipoog. Meer was niet nodig om te weten dat ik straks aan de beurt was.

Myriam trok plots hard aan mijn hand en ze bracht die voor haar mond. Ze zette haar lippen erop en het leek alsof ze beschaamd was haar orgasme met ons te delen. Plusmama onderging nu volledig het ritme waarmee haar pluszoon in haar kont ramde. Pedro gaf nog maar eens aan dat hij te lang afwezig was geweest en brullend van genot trok hij mijn hand weg van de mond van Myriam waarop zij kreunend tierend klaarkwam.

Ronde één zat erop en iedereen zocht even verpozing. Ik nipte even van een lekker Portugees wijntje en zag Armando dichterbij schuiven. Ondanks de stevige beurt met zijn zus, leek zijn knuppel amper aan hardheid ingeboet. Zijn trekkende handen hadden zijn eikel al bloot en zijn voorvocht, of was het kutsap van zijn zus, parelde aan zijn topje. Ik likte verlangend mijn lippen.

Antonio stelde voor om even van lokaal te wisselen. We trokken naar het salon waar ik merkte dat alles aan de kant geschoven was en plaats had gemaakt voor een zestal matrassen. Eén mooi geheel dat genoeg plaats bood voor ons. Iedereen plofte of vleide zich neer en waarmee we gestopt waren, werd moeiteloos verder gezet.

Het leek wel of Pedro plots ook zijn zinnen op Armando had gezet en met zijn tweetjes begonnen we hem te strelen en te teasen. Terwijl ik het parelende voorvocht van zijn glimmende donkere pik likte, begon Pedro met hem te tongen. Ik voelde meteen hoe zijn knots hierop reageerde. Mijn lippen zochten meer dan zijn eikel en even later schoof zijn warme genot tussen mijn zuigende lippen. Gelukkig was ik al zijn dikte een beetje gewoon en gulzig naar zijn nectar ging hij steeds dieper, tot kokhalzen toe.

Door mijn focus op deze prachtige staaf had ik niks meegekregen van een fluisterend gesprek tussen Pedro en Armando. Terwijl ik gretig door zoog, draaide Armando zichzelf en mij zo zodat hij tussen mijn benen kwam liggen en pijpte hij me nu. Antonio, tot dan echt passief, greep zijn kans en begon de kont van zijn zoon te likken. Even later hoorde ik een soppend geluid en werden onze activiteiten even stilgelegd.

Er was goed nagedacht hoe het verder moest. Antonio bood zijn zoon zijn paal aan om te pijpen, Armando stopte onze 69 en duwde me richting kont Pedro en ik begreep wat hij verlangde van me. De kletsnat gelikte tunnel van Pedro werd moeiteloos veroverd door mijn pik en amper in zijn grotje voelde ik de 25 van Armando al in me schuiven. "Vier op een rij"! Wat een zalig opwindend spel.

Ik hoorde en zag de meiden kraaien van plezier, kon ook niet anders. Dit was ongetwijfeld een geil tafereel om gade te slaan.

Maar Myriam noch Amanda bleven bij de pakken zitten en zetten zich naast de laatste mannen van de rij. Amanda begon Antonio te tongen terwijl Pedro gulzig aan zijn paal zoog. Haar handen gleden over de borst van Papai en streelde zijn harde tepels. De geile man kreunde opgewonden en toen ze zijn kont begon te kneden keek ik toe wat zou gebeuren.

Armando was bezig me in een lekker tempo te neuken en ongewild stootte ik ook Pedro aan dit ritme in en uit zijn sappige kont. Ik keek reikhalzend uit wat Amanda van plan was en toen ze met haar hand door de bilspleet van de heer des huizes hing, zag ik dat hij zijn tongen stopte en zijn kont wat optilde voor haar hand. Drie vingers vormden een soort van pik en boorden zich voorbij zijn sterretje. De man zuchtte en kreunde en duwde zijn pik dieper in de pijpbek van zijn zoon.

Ik dacht dat Papai meestal de bovenhand nam maar nu was hij zelf het slaafs sletje geworden van zijn huismeid. Dit opwindend tafereel had ik niet voor mogelijk gehouden maar toen ik Armando plots veel dieper in me kwam, besefte ik dat hij door Myriam nu ook onder handen werd genomen. Deze avond leek op weg naar een pijp, neuk en vinger festijn. Ongelooflijk dat zes mensen aan elkaar plakten van de geilheid. Wat een feest voor de "vrije liefde" maar hier was het meer feest voor "het ongeremde genot" met wie dan ook.

De één kon al beter zijn orgasme uitstellen dan de ander doch niemand hield zich in. De mannen spoten hun kwakjes pap in de vele gaatjes die ze vulden. Mijn kutje werd boordevol, tot overlopen toe, gevuld met de nectar die de donkere paal van Armando me schonk en even later spoot ik mijn bescheiden bijdrage in mijn lieverd zijn grotje. Gevolg door de warme pap van een gevingerde en sletterige Papai in zijn mond leek Pedro de perfecte cumslut.

Mijn vriendje keek me verliefd aan en glimlachte geil naar me. Elkaar vrij laten en genieten was iets waarop ik hoopte toen ik hem de eerste keer met zijn zaad tongde en nu bleek dit ook zijn visie op ons samenzijn. Maar hier weerstaan aan seks met anderen was een onmogelijke opgave, dan kon je beter meegaan in het genot van elkaar te verwennen.

Myriam en Amanda wisten blijkbaar hun plaats in dit huis, mannenseks had hier duidelijk voorrang maar deze twee geile poesjes kregen van de drie mannen meer dan aandacht genoeg, alléén ik bleef achter en wist niet of ik me bij hen zou aansluiten. Ik had nooit anders dan rijpere mannen gekend en was een echte maagd wat vrouwen betrof. Zien wat de toekomst brengt dacht ik.

Dit feest wist ik even niet waar geplaatst op "opwindend net" maar mijn voorkeur was het tussen de homo verhalen te plaatsen. Toen ik, bijna twee jaar later nu, mijn eerste verhaal schoorvoetend plaatste, bleek het een schot in de roos. Nooit had ik zoveel lezers verwacht en mijn zin om verder te schrijven is na twee jaar nog steeds intact gebleven. Het is jammer om niet te weten of ik trouwe lezers heb maar het kan bijna niet anders denk ik spontaan. Wat me opvalt is dat er op 100 verhalen , want ja mijn honderdste is dit, heel weinig reactie komt en me soms doet twijfelen om verder te schrijven. Doch mijn liefde om te schrijven is (nog) te groot om te stoppen!!

Aan alle lezers een grote dank u wel en nu op naar nog 1OO(?)
Lees verder in: Ongewild Model
Trefwoorden bij dit verhaal: Feest, Jong En Oud, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...