62.659 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Breeding sexverhalen. In deze categorie staan 24 erotische verhalen.
Het Broedhuis - 6: PijplesDoor: AuthWeb
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Breeding, Pijpen,
"Na het avond eten vraagt Julie wat het avondprogramma is Het avondprogramma Dat bepalen we zelf. Er is geen vooropgezette activiteit of zo. Wat dachten jullie bv. van een lingerie of bikini modeshow catwalk Met zo wat hobbelende voorgevels ..."
17-04-24
9.1
Het Broedhuis - 5: Alona En JulieDoor: AuthWeb
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Breeding,
"Na de sex met Viktoria wandel ik naar de douche opzij in de torenkamer. Het is niet meer dan een doorschijnende glaswand waar je zowel linksom als rechtsom achter kan inwandelen. Al snel vergezellen Laura en Alona me. Beide willen ze me helemaal..."
09-04-24
9.0
Het Broedhuis - 4: Laura En ViktoriaDoor: AuthWeb
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Breeding,
"Terwijl ik wat bedrukt de trap afga komt me een heerlijke geur tegemoet. Iemand is aan het koken geslagen en ik ruik ... lekker maar weet niet precies wat. Hey Beau zegt Laura die in een grote pot aan het draaien is. Waar is Elise Die ligt uitge..."
05-04-24
9.1
Het Broedhuis - 3: De Eerste LichtingDoor: AuthWeb
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Breeding,
"Vandaag komen de eerste 5 vrouwen om 10u. Ik heb al hun dossiers, hun wensen en beperkingen nog eens doorgelezen en gememoriseerd. Alleen Julie, de zakenvrouw komt pas morgen. Ik ben rotzenuwachtig. Wat een avontuur zeg. Wat een idioot idee..."
03-04-24
9.1
Het Broedhuis - 2: Wat Wil JeDoor: AuthWeb
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Breeding,
"Ik wil geld verdienen. En mijn dagen vullen in het gezelschap van vrouwen die me leuk vinden en mij tot op zekere hoogte oprecht willen leren kennen, appreci ren en respecteren terwijl ik hun bevredig met mijn zaad. Dat is wat ik wil. Win W..."
28-03-24
9.1
Het Broedhuis - 1: Covid28Door: AuthWeb
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Breeding,
"De laatste avond van 2028, op weg naar het nieuwe jaar. Ik kijk in haar mooie glinsterende ogen. Het kaarslicht tussen ons op tafel vlecht zich een weg door haar blonde gestijlde lokken. Knisperend haardvuur. Wie is deze jonge vrouw We praten al een..."
28-03-24
8.8
De Ultieme KansDoor: Gewooneenschrijver
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Breeding, Condoom, Milf, Moeder, Pijpen, Vader, Vastgebonden, Zoon, Zwanger,
"Dit verhaal gaat over een jonge gozer die al jaren een zwak heeft voor zijn knappe moeder. Wanneer zijn ouders straalbezopen thuis komen, krijgt hij die ultieme kans. Zijn botergeile moeder op een presenteer blaadje. Ik schrok wakker en keek..."
19-12-23
9.4
Vaderdag Breeding - 2Door: Heetkoppel1969
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Breeding, Cuckold, Cuckolding, Milf, Vaderdag,
"Lees eerst ons eerste verhaal. Mieke stapt snel achter het stuur en gebaart mij in de auto te komen. Eenmaal naast haar wil ik wat zeggen maar krijg meteen een tongzoen. Ik proef het zalige Marokkaanse zaad. Ik zeg, je bent een geile hoer vo..."
13-11-23
7.8
Vaderdag Breeding - 1Door: Heetkoppel1969
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Breeding, Cuckold, Cuckolding, Milf, Vaderdag,
"We zijn op familie bezoek geweest in Amsterdam West en op de terugweg moeten we nog even tanken. Vanwege het mooie weer is Mieke gekleed in een sexy jurkje en loopt ze op slippers met hakken zodat je haar rood gelakte teennagels goed kan zien. Omdat ..."
12-11-23
8.1
Demi Gaat CamperenDoor: Gewooneenschrijver
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Breeding, Broers, Buitensex, Dp, Dubbele Penetratie, Moeder, Openbaar, Trio, Zus,
"Dit verhaal gaat over Demi, ze is net twintig en gaat samen met haar moeder en jongere tiener broers camperen. Al weet ze nog niet dat ze veel meer lol zal hebben dan ze eerst dacht... Dit verhaal is wat langer geworden, maar geniet ervan He..."
28-09-23
9.1
De Prijs - 2Door: Aadje
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Breeding, Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Oraal, Zwanger,
" Stel wint een vakantie, hun eerste in lange tijd. Ze gaan er van genieten en doen dat op meer dan n manier... De volgende dag gingen we op pad richting het platteland van Devonshire en reden het Dartmoor National Park in. Vanaf het ..."
10-11-22
9.1
De Prijs - 1Door: Aadje
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Breeding, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Voyeurisme,
" Stel wint een vakantie, hun eerste in lange tijd. Ze gaan er van genieten en doen dat op meer dan n manier Het gebeurde net na mijn achtendertigste verjaardag, in mei. Er stonden een paar boodschappen op ons antwoordapparaat waarin..."
08-11-22
8.9
De AutoritDoor: Astro
Reacties: 15
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Auto, Breeding, Broer, Bus, Creampie, Dochter, Moeder, Toilet, Vader, Vakantie, Vingeren,
"Mijn vrouw vond het wel een goed idee om eens met de auto op vakantie te gaan. En dus vertrekken we vandaag, met onze gehuurde witte Mercedes bus, naar Kroati . We rijden zelf in een nogal kleine Volkswagen Up, dus dat zou veel te krap zijn voor de r..."
15-09-22
9.2
Carol, Twee Hoerige TypesDoor: Gerard12816
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Breeding, Escort, Milf,
"Nadat Carol en ik even flink hadden geneukt die zaterdagavond zaten we nog wat te fantaseren hoe we invulling konden geven aan haar verlangen om een keer geneukt te worden terwijl haar ex man Hans zou toekijken. We lieten het maar even zo besloten w..."
15-07-22
8.9
Sletje Voor Mijn SchoonvaderDoor: Esther-L
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Breeding, Milf, Schoonvader, Slet, Sletje,
"Langzaam word ik ge ntroduceerd in de wereld van dominantie en rollenspel. Al is mijn rol niet meer dan mijn dagelijkse leven, en wissel ik af tussen huisvrouw echtgenote en slet onderdanige van mijn schoonvader. Maar ik ben een nerd, dus v..."
11-07-22
8.7
Massage Door Schoonvader - 3Door: Esther-L
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Breeding, Coach, Massage, Schoonvader, Zwanger,
"Twee weken na mijn schoonvader ben ik jarig, 26j geen mijlpaal maar toch wel een bescheiden feestje. Niet te druk, Karl leeft zich uit in de tuin met de mannen en zijn nieuwe BBQ en de meiden zitten aan de tafel te kletsen, of hangen in de tu..."
07-07-22
8.9
Massage Door Schoonvader - 2Door: Esther-L
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Breeding, Massage, Milf, Schoonvader,
"Vrijdagmorgen krijg ik een appje van mijn schoonvader, 12 30 en wees op tijd het is druk Ik reageer direct, geen probleem .. ik zal er zijn Direct voel ik mijn hart weer sneller slaan, waar ik 100 weet dat het verkeerd is, voel ik een ver..."
05-07-22
8.7
Massage Door Schoonvader - 1Door: Esther-L
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Breeding, Massage, Milf, Schoonvader,
" Ach kom Esther, Luc kan het echt w l, als je zo n last van je schouders hebt kan hij het prima wegmasseren Mijn schoonmoeder geeft nogmaals aan dat haar man een prima masseur is, hij heeft een jaar of 5 geleden zijn diploma s sportmassage..."
05-07-22
8.9
De Mystery HallDoor: Geil Latex
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bare, Breeding, Gay, Gloryhole, Seksbioscoop, Sissy,
"Hoewel ik eigenlijk normaal hetero ben, man, 42, ontdekte ik al vroeg genoeg dat ik het af en toe heel geil vond om een afneuk sletje te zijn voor vreemde mannen. Dan ging ik naar het homobos diep in de nacht, en liet me gewillig gebruiken door ieder..."
26-05-21
8.3
Ik Voelde Zijn Zaad In Me SpuitenDoor: Bibottom
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bare, Bottom, Breeding, Spuiten, Top,
"Het is cht al lang geleden dat ik het nog eens aandurfde me laten neuken zonder condoom... Je begrijpt vast wel waarom. Toch kriebelt het al enorm lang. Omdat ikzelf al vaak heb gezocht naar spannende verhalen over het gevoel van een paal die zich ..."
08-12-19
8.7
Hoe Ik Plots Eigenaar Werd Van Een Koe - 1Door: K9jack
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Breeding, Hucow,
"Dit verhaal is een combinatie van fictie en realiteit. Het zal voor jullie als lezers niet eenvoudig mogelijk zijn om uit te maken wat er echt is of waar de fantasie begint. Laat echter duidelijk zijn dat er aardig wat waarheid zit in de stelling ..."
27-08-18
8.9
Donkere Breeding Slet Komt TerugDoor: Marcus
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Breeding, Slet, Sletje, Zwanger,
"Het vervolg van Sandrine de breeding slet Bashir, belde me een paar dagen later. Hij vertelde me dat Sandrine die dag met haar gevulde kut had rondgelopen en pas de volgende dag weer eens onder de douche stond. Blijkbaar brandde in haar de n..."
20-07-18
8.7
Donkere Breeding SletDoor: Marcus
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bare, Breeding, Slet, Sletje, Sperma, Zwanger,
"Bashir kent mij via via en contacte me. Hij vroeg of het waar was al de verhalen die hij hoorde. Ik knikt instemming en vertelde hem dat het inderdaad zo was. Hij vertelde over een nicht zo lelijk als de nacht. twee schele ogen, hangtieten en een bee..."
18-07-18
8.0
Kantoor Breeding SletDoor: Paul
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Breeding, Kantoor, Slet, Sletje,
"Mijn naam is Natasja en ik zit in in een gesloten instelling. Mijn therapeuten hebben me gevraagd om mijn verhaal op te schrijven, ze zeggen dat dit onderdeel is van mijn verwerkingsrproces om mijn trauma te doen verdwijnen. Mijn therapie wordt afgew..."
31-10-14
6.2