61.790 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Center Parcs sexverhalen. In deze categorie staan 50 erotische verhalen.
Center Parcs - 19Door: Naaktposeren
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Blinddoek, Center Parcs, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Orgasme, Pijpen,
"Iedereen zweeg. Per slot van rekening waren we allen poedelnaakt, en voor zover ik kon zien waren enkele jongens alw r opgewonden geraakt van mijn ontbijt want zeker Gert Jan en Nico stonden met een stijve paal, en ook Henks leuter was du..."
10-02-24
9.4
Center Parcs - 18Door: Naaktposeren
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bondage, Center Parcs, Neuken, Orgasme, Pijpen, Sperma, Vastgebonden,
"Iemand nam me bij de arm en leidde me ergens naar toe. Ik herkende de stem van Jeroen die zei Dit is de tafel, Tom, je staat er met je rug naar toe, ga er op zitten. Ik voelde inderdaad de tafel waarop Gert Jan had gelegen, plaatste mijn handen op..."
06-02-24
9.3
Center Parcs - 17Door: Naaktposeren
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blowjob, Center Parcs, Cumswap, Orgasme,
"Alleen Henk en Jeroen en ikzelf natuurlijk waren nog niet klaargekomen, en het lag in de lijn der verwachtingen dat ook zij hun hoogtepunt mochten beleven. Zelf had ik geen idee maar die morgen bleek Gerd Jan over te lopen van de idee n. Hij liet H..."
14-12-23
9.3
Center Parcs - 16Door: Naaktposeren
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Center Parcs, Cumswap, Neuken, Pijpen,
"Ik nam de twee resterende donuts en hing er n om de lange harde plasser van Jeroen en de andere rond de paal van Bas. Ik trok de erg lange voorhuid van Bas naar achteren, en smeerde de paddestoeleikel en de rest van de schacht in met bessengelei. R..."
04-12-23
9.5
Center Parcs - 15Door: Naaktposeren
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Center Parcs, Orgasme, Pijpen, Slikken,
"Het meest spannende deel van dit ontbijt waren natuurlijk de Donuts. Het was Jeroen die het eerst de zijne verorberde. Voorzichtig sloot hij zijn lippen rond Gert Jans bloedrode eikel, liet zijn mond naar beneden zakken. Tergend langzaam maa..."
27-11-23
9.5
Center Parcs - 14Door: Naaktposeren
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Center Parcs, Naakt, Pijpen,
"De volgende morgen werd ik vroeg wakker door het ongewone gevoel van een warm naakt lijf dat tegen me aanlag. Tegen mijn blote billen priemde een keiharde piemel, de ochtenderectie van een nog in diepe slaap verzonken Gert Jan. Ik probeerde het laken..."
21-11-23
9.2
Geil In Center Parcs - 2Door: Robbie19182
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Center Parcs, Zwembad,
"Bij de sauna s aangekomen is het Turkse stoombad al koud, we gaan dus de Finse sauna we zetten de temperatuur iets naar beneden. Voor de cabine gooit doet ze haar topje uit en laat haar broekje op de grond vallen. In de sauna hoor je toch naakt in ..."
03-07-23
8.6
Geil In Center Parcs - 1Door: Robbie19182
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Center Parcs, Zwembad,
"Het was de herfstvakantie van 2019, ik had met een paar vrienden afgesproken om een mannen weekend te houden op CenterParcs. Bij het inchecken op het park stond een prachtige dame achter de balie ik schatte haar een jaar of 30, mooi gevormd ..."
25-06-23
8.2
Levi & Flinn Tweelingbroers - 5Door: Ralfjuh
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broers, Center Parcs, Met Familie, Neef, Tweeling,
"Langzaam werd ik wakker van rinkelende wekkers om me heen. Ik had even nodig om te beseffen dat we in de tipi waren blijven slapen tijdens ons bike arrangement van Center Parcs. Zodra ik me dat realiseerde, opende ik langzaam mijn ogen en keek recht ..."
03-10-22
8.9
Levi & Flinn Tweelingbroers - 3Door: Ralfjuh
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broer, Broers, Center Parcs, Met Familie, Neef, Tweeling,
"Er zijn enkele dagen voorbij gegaan van onze familieweek bij Center Parcs in Drente. Geen woord gewisseld met Levi over wat er gebeurd was en volgens mij weet Laurens niet eens dat ik hun seksspel gezien heb. Er zijn trouwens nog steeds 2 kampen in d..."
04-09-22
9.0
Levi & Flinn Tweelingbroers - 1Door: Ralfjuh
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broers, Center Parcs, Met Familie, Neef, Tweeling,
"Wat als een leuke dag had moeten starten, werd bruut verstoord door onze moeder met haar gestress. Opstaan Flinn Opstaan Levi Gordijnen vlogen open en ik zag mijn broertje Levi net zo verward als mij om zich heen kijken. Mam Alstublieft Nog een e..."
25-08-22
9.0
Center ParcsDoor: LekkerBiseksueel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Center Parcs, Kut, Kutje, Pijpen, Rimmen, Trio, Vingeren,
"Het is Donderdag en mijn Vriendin is boven de koffers aan het inpakken want morgenochtend gaan wij met een bevriend koppel een week naar Center Parcs in Heijen. Jawel, wij gaan ieder jaar een week lang ergens in Nederland naar een bungalowpa..."
20-06-22
8.5
Karin En Hansje - 34: Sauna $Door: Jerre
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Center Parcs, Interraciaal, Massage, Oudere Mannen, Sauna,
" Dit verhaal is deel 34 in een lange reeks, maar het kan zonder probleem op zichzelf gelezen worden. Uiteraard zal je de personages en situaties beter begrijpen al je ook vorige delen gelezen hebt. Karin en Hans waren met hun oom Bert en tante ..."
30-05-21
9.4
Karin En Hansje - 32: Subtropisch Zwembad $Door: Jerre
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Center Parcs, Tropische, Vakantie, Zwembad,
" vrijdagavond week 4 De ouders van Karin en Hans waren al een paar weken op zakenreis en daarom bleven de kinderen onder toezicht van hun oom Bert en tante Kris. Dit weekend zouden ze samen met hun liefjes, Michel en Sandra, ..."
12-05-21
9.4
Na Weekje Center Parcs - 1Door: Koning1986
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Center Parcs, Pijpen, Sperma, Vreemdgaan,
" Inleiding Een tijd geleden waren wij met 2 stellen een weekje naar Center Parcs geweest. Daar heb ik mijn vriendin geneukt terwijl haar vriendin stiekem meekeek. De ochtend erop heb ik haar geneukt terwijl mijn vriendin en haar vriend nog sliepen..."
28-04-21
8.3
Center Parcs - 13Door: Naaktposeren
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bukkake, Center Parcs, Pijpen, Sperma,
"Op die manier waren we allemaal, bijna samen als het ware, tot een hoogtepunt gekomen. Het leek er op dat daarmee ook een einde zou komen aan onze truth or dare. Maar ik had de geilheid van de jongens waarmee ik dit spel speelde duidelijk onderschat...."
11-11-19
8.9
Avontuur In Center Parcs - 3Door: Stefie
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Center Parcs,
"Het spookte nog steeds door mijn hoofd wat er allemaal was gebeurd. Ik was nog steeds geil en kreeg niet de kans om mij stil ergens even klaar te maken. Mijn neefje en nichtje luisterden echt goed naar mij en dat vonden hun ouders ook heel fijn. Die ..."
30-10-19
8.7
Center Parcs - 12Door: Naaktposeren
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Center Parcs,
"Zo keken we beiden naar het wellustige schouwspel van Dries en Jeroen, terwijl onze eigen verlangens om klaar te komen en ons stijfsel te spuiten steeds groter werden. Ook Dries kwam dichtbij dat ultieme moment, want hijgend trok hij zich te..."
10-09-19
8.7
Avontuur In Center Parcs - 2Door: Stefie
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Center Parcs,
" Dus ik heb niks verkeerds gedaan dacht ik nog toen we weer naar het zwembad liepen. Maar het wond mij wel een beetje op. Hoe fout het ook was. Mijn neefje Hij wilde blijkbaar meer zien want mijn Mark bleef maar mijn br..."
02-09-19
8.6
Avontuur In Center Parcs - 1Door: Stefie
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Center Parcs, Nicht, Zus, Zwemmen,
"Mijn naam is Stefie en ik ben 17 jaar. Ik heb zwart stijl haar en een licht donkere huid. Sportief gebouwd, cup B. Pfff zo meteen naar Centerparcs... met mijn ouders, zusje en neefje en nichtje. Gelukkig de laatste keer Volgend jaar ga ik ..."
15-08-19
7.8
Center ParcsDoor: Haiihaii
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, 17 Jaar, Center Parcs,
"Hallo mijn naam is Max, ben 16 jaar oud en schrijf een verhaal over Job die naar centerparcs gaat en een oudere man tegenkomt. Als u zelf een wat oudere man bent en u heeft interesse in een 16 jarige, stuur me een mail Hallo, ik ben Job. 1..."
10-04-19
7.2
Center Parcs - 11Door: Naaktposeren
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Center Parcs, Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Spelletje, Tiener,
" Please, als u dit verhaal apprecieert en u wil dat ik verder ga, plaats een reactie Hmm, jongen, weet je dat zeker Want je bent daarnet, amper tien vijftien minuten geleden klaargekomen...en ik denk niet dat je nu meteen opnieuw ..."
29-03-19
9.0
Center Parcs - 10Door: Naaktposeren
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Center Parcs,
" please als u deze reeks leuk vindt, moedig me dan aan en plaats een reactie Jouw beurt, Henk, zei Gert Jan, waar ga je voor truth or dare Dare Wow, Henk, ben je daar z ker van Wie weet welke vreselijke d..."
12-03-19
8.8
Center Parcs - 9Door: Naaktposeren
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Center Parcs, Cumshot, Gaysauna, Likken, Pijpen,
" Aangezien ik gekomen ben om echt te spelen, en aangezien dit mijn eerste deelname aan het spel is, wil ik jullie niet ontgoochelen, en kies ik voor dare. Dries, er is nog iets wat we moeten bepalen vooraf. Stel dat je een truth or dare ni..."
05-03-19
8.8
Center Parcs - 8Door: Naaktposeren
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Center Parcs, Cumshot, Klaarkomen, Likken, Orgasme, Pijpen, Slikken,
"Het was nog een tijdje muisstil in de bungalow. De anderen hadden met rode wangen zitten kijken naar hun vriend die zo onbeschaamd zijn geile lust aan hen had laten zien, en ze waren nog meer onder de indruk van de hoeveelheid sperma die uit zijn pie..."
02-03-19
8.9
Center Parcs - 7Door: Naaktposeren
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Center Parcs, Masturbatie, Masturberen,
" Ik zal het volgens de spelregels doen, zei ik. Maar wacht nog even, zei Bas, wat ik me ook nog afvraag is moet diegene die zich rukt ook eerst z lf zijn geslachtsdelen met olie insmeren, of doet iemand anders dat eerst Het ..."
28-02-19
8.9
Center Parcs - 6Door: Naaktposeren
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Center Parcs, Exhibitionisme,
"In tegenstelling tot wat we allen hadden gedacht, zei Nico meteen Ja hoor Wow, ik had nu stiekem gehoopt dat jij zou weigeren en dus al meteen half zou strippen, want dan zaten we min of meer in gelijkaardig outfit. Maar goed, jij hebt ..."
26-02-19
8.7
Center Parcs - 5Door: Naaktposeren
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Center Parcs, Pijpen, Spelletje,
" durf jij... ...blad steen schaar met mij te spelen en de verliezer geeft de winnaar hier in aanwezigheid van de anderen precies vijf minuten lang een ... en Henk zweeg even, maar herpakte zich toen en zei pijpbeurt . Wow, jongen, wil jij..."
16-12-18
8.7
Center Parcs - 4Door: Naaktposeren
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Center Parcs, Pijpen, Spelletje,
" Voil , lachte ik , ik ben zo glad als een paling nu, en ik ging weer op mijn plaats zitten. Wow, momentje, protesteerde Nico, ik wil w l weten of de dare goed uitgevoerd is, h Euh, maar je verwacht toch niet dat ik me nu als..."
14-12-18
8.8
Center Parcs - 3Door: Naaktposeren
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Center Parcs, Strippen, Tiener, Truth Or Dare,
"Gerd Jan en ik zaten elk in een zetel van de zithoek naar de TV te kijken. We hadden de gordijnen dichtgetrokken en het licht gedempt. Het was misschien toeval, maar die avond stond nou net Maurice van James Ivory geprogrammeerd. Intussen was de fi..."
11-12-18
8.8
Center Parcs - 2Door: Naaktposeren
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Center Parcs, Eerste Keer, Tiener,
"Het moest wel Gerd Jan zijn. Toen het ongelukje gebeurde was het nog maar zeven uur, en we liepen net de vijf vrienden en ik naar de start van de wildwaterbaan. Achter mij hoorde ik een doffe klap, en een schreeuw. Gerd Jan was op de natte stenen u..."
09-12-18
8.7
Center Parcs - 1Door: Naaktposeren
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Center Parcs, Eerste Keer, Speedo, Tiener,
" Reeds lang ben ik een Centerparcsfan. Elk jaar ging ik er minstens drie keer voor een weekend of midweek naartoe. Aangezien grote delen van dit verhaal waargebeurd zijn, is het wellicht beter dat ik niet verklap in w lk park de feiten zich hebben ..."
09-12-18
8.1
Weekendje Center ParcsDoor: Elise
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Center Parcs,
"Hoi Lieve lezers. Ik, Elise, heb samen met een van mijn lezers, een leuk verhaal geschreven waar ik jullie deelgenoot van wil maken. Voor de liefhebbers, ik ben inmiddels 36 jaar, ben 1.65 m, weeg 57 kg, heb een sportief slank figuur met een..."
21-01-17
8.4
Weekje Center ParcsDoor: Koning1986
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Center Parcs,
" Dit is een verhaal die ik met m n ex heb meegmaakt. We waren allebei begin 20 en gingen met een vriendin van haar en haar vriend ook begin 20 een weekje weg naar een Center Parcs huisje. Ik had altijd al de gedachten bij haar..."
15-11-16
7.1
Center Parcs Vakantie - 2Door: Bierfles
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Center Parcs, Vakantie,
"Ik bekijk snel de situatie. Het is wat druk en dus riskant om gezien te worden maar het geeft ook wel een kick. Ze drukt me tegen de zwembadrand aan en haar hand glijdt over mijn kruis. Ik grijp haar bij haar kont vast waarna ik haar tegen me aan tre..."
17-06-16
8.2
Center Parcs Vakantie - 1Door: Bierfles
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Center Parcs, Vakantie,
"Gelukt De boeking om met de Pasen met de hele familie op stap te gaan is gemaakt. Lekker een midweek ontspannen op dit mooie park. Hoewel ik er met mijn 22 jaar niet echt zin in had, heb ik toch maar besloten mee te gaan met mijn ouders en mijn zusj..."
22-05-16
7.5
Center ParcsDoor: Lynn
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Center Parcs,
"We, ik en mijn lieve vriend en tevens dominant James, hadden afgesproken in de stad. We hadden bij een leuk restaurantje afgesproken waar we zouden lunchen en dan zouden we een weekje doorbrengen in center parcs in een leuk bungalowtje. Tij..."
13-03-15
7.8
Center ParcsDoor: XJANX
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Center Parcs,
"Om het begin van de zomervakantie te vieren werd er beslist om een week Center Parks te doen. Ze kenden elkaar nu al enkele jaren en waren een hechte vriendengroep geworden. Je had Goris 17 en Anke 15 die sinds een jaar een koppel waren. Niel 17 ..."
09-03-13
6.9
Center Parcs - 4Door: YouOB
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Center Parcs,
"Elly wordt op de tafel gezet. Uitkleden is haar opdracht. Ze heeft gezien hoe Hanny er aan toe is. Bang wacht ze wat er gaat gebeuren. Dan zet hij muziek aan en moet zij dansen. Karin wordt daarna opgedragen Marcelle naar bed te bre..."
15-02-12
6.0
Center Parcs - 3Door: YouOB
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Center Parcs,
"Hanny vindt het verschrikkelijk om geblinddoekt te zijn. Maar wat moet ze. De dildos s van Marcella mag Karin uitzetten maar er niet uithalen. Dan laat hij Karin Marcella naar de badkamer brengen. Lillian mag de dildo s eruit halen en schoo..."
01-02-12
7.5
Center Parcs - 2Door: YouOB
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Center Parcs,
"Na enig tijd van wachten staat hij op en pakt Karin beet. Hij legt haar op tafel doet haar slip uit en doet haar benen wijdt. Rustig stopt hij zijn geval in haar spleetje. Als zij nat wordt haalt hij hem er weer uit. Hij vouwt Karin verder dubbel en ..."
27-01-12
6.3
Center Parcs - 1Door: YouOB
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Center Parcs,
"Alle zeven vrouwen die hij in zijn macht heeft zijn uitgenodigd voor een weekend CentreParc. Marcella de oudste is al oma, een midden vijftiger nog stevig en o zo gehoorzaam. Elly is net vijftig, lekker fit en handzaam. Ook Hanny is vijftig, haar ste..."
27-01-12
5.7
Center Parcs - 6Door: Melodie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Center Parcs,
"Hoi, hier het laatste deel van deze serie... de laatste dag van ons verblijf wilden we met Ad,Laura en hun zoon Thijs doorbrengen. We besloten te gaan zwemmen.Ik droeg mijn stringbikini en Laura droeg een te kleine bikini voor haar borsten.W..."
27-06-11
7.6
Center Parcs - 5Door: Melodie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Center Parcs,
"Hoi allemaal, in deel 4 lazen jullie hoe we de jeugd een lesje hebben gegeven. Die avond hadden we dus het rijk alleen, geen afspraken en Rob wilde eens lekker gaan uit eten. Hij legde een zwart jurkje voor me klaar met een diep dec..."
24-06-11
7.8
Center Parcs - 4Door: Melodie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Center Parcs,
"Hoi hier deel vier... in deel 3 nam Rob me tegen n boom toen we naar ons huisje gingen en hadden we opeens toeschouwers. De dag erna zaten we lekker in de zon aan ons huisje, ik in mijn stringbikini en Rob in zijn zwembroek.Rond een uur o..."
24-06-11
8.1
Center Parcs - 3Door: Melodie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Center Parcs,
"Hoi, in deel 2 lazen jullie hoe Thijs me nam en nog iemand mee liet doen voor 50 euries...we waren terug in ons huisje en natuurlijk wou Rob weten wat er gebeurt was. Ik vertelde hem het hele verhaal van die ouwe man die mee mmocht doen van ..."
22-06-11
7.9
Center Parcs - 2Door: Melodie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Center Parcs,
"Nou zoals jullie in het eerste verhaal lazen ging het er wild aan toe op onze eerste avond ik centerparcs... ik vertel nu verder... De dag erna gingen Rob en ik weer lekker zwemmen en wat luieren in de ligstoelen.Na een uur zag Rob ineens T..."
07-06-11
7.9
Center Parcs - 1Door: Melodie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Center Parcs,
"Mijn vriend en ik gingen een midweek naar centerparcs, zal eerst uitleggen hoe we eruit zien, ik Sabrina 17 jaar bruin lang krullend haar 1.65 lang slank, mijn vriend Rob 32 jaar 1,80 kort donker haar. We gingen dus naar centerparcs en amus..."
04-06-11
7.8
Vrienden In Center ParcsDoor: Mkey
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Center Parcs, Vrienden,
"Na een hele lange tijd had ik weer eens met vrienden van mij afgesproken om een weekend naar Centerparcs te gaan. Het was al weer wat jaren geleden dat we dit hadden gedaan en sinds ik getrouwd was, bleef dit een beetje achterwegen. Nu kwam ..."
07-01-07
7.2
Center ParcsDoor: ChrisXL
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Center Parcs, Vakantie,
"Samen met mijn vriend N. en een bevriend koppel gingen we voor een midweekvakantie naar het bekende bungalowpark in Lommel. We hadden een vier persoons bungalow geboekt. Maar laat ik ons even voorstellen ik ben negentien, mijn vriend N. vijfentwinti..."
01-01-05
7.5