63.596 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Dogging sexverhalen. In deze categorie staan 21 erotische verhalen.
Een Onverwachte Zaterdagmorgen Dogging Met Een Om...Door: Six54
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Buitensex, Dogging, Oma,
"Het is zaterdagmorgen half acht als ik met de hond aan de rand van de stad langs de waterzuiging loop. Ik ga regelmatig een weekend of langer hiken met mijn vrouw en de hond maar omdat mijn vrouw voor haar werk in Zweden is. Loop ik nu met de hond ee..."
08-06-24
8.5
Slavin Vera - 25: Rokjes In Het BosDoor: Slavinvera
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bos, Dogging, Gebruikt, Meester, Slavin,
"Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielpagi..."
04-06-24
9.3
Onverwachte Wending - 1Door: Mark
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dogging,
"Dit verhaal is gebaseerd op onze ervaring met parkeerplaats seks en het daarbij horende cuckolding. Het begon als experiment, maar dreigde op een gegeven moment niet meer beheersbaar te worden. Na een hele tijd in dubio gezeten te hebben, hebben we e..."
16-05-24
9.3
De Avontuurtjes Van Carolien - 4: In De Bus Genom...Door: Herinneringen
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bus, Collega, Dogging, Dominantie, Meerdere Mannen, Milf, Parkeerplaats, Parking, Pijpen, Rimmen, Werk,
" i Ook dit verhaal had ik al eerder geplaatst, ik heb de voor naam van de hoofdrolspeler verandert, de happy few weten waarom i Hooggehakt en kort gerokt loop ik gedwee naar de passagiers kant van de bus. Expres loop ik via de ..."
07-12-23
8.3
The Game - 5Door: Lady Von G
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Auto, Blond, Dogging, Milf, Opdracht, Parkeerplaats, Parking, Pijpen,
" i Geschreven in samenwerking met Steve i Saskia zat op haar werk, maar haar gedachten waren alleen maar bij the game. Wat had ze al veel meegemaakt in de afgelopen dagen. Die dildo, die dakloze, die neukmachine en haar eerste keer lesbisc..."
03-12-22
9.2
Ik Bood Mijn Vrouw Aan Om Te Neuken - 3Door: Peter En Inge
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Dogging, Dp, Dubbele Penetratie, Neuken, Pijpen,
"Het was al weer een poosje geleden dat wij contact hadden gehad met petra en hans totdat petra belde. Ze had een vraag voor inge, het ging om het volgende. Ze vroeg aan inge , heb jij wel eens van dogging gehoord, inge zei, nou niet echt..."
23-10-22
8.8
Haar Fantasie Op De Parkeerplaats - 2Door: HersAndHis
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Auto, Buitensex, Dogging, Parkeerplaats, Parking, Voyeurisme,
" b Inleiding In deel 1 heb je kunnen lezen hoe de man buiten de auto genoot van ons spel terwijl hij keek. Dat hij van ons klaar kwam, heeft ons nog meer opgewonden. b Ik voel ondertussen Brian s hand mijn inmiddels weer opgezwol..."
01-05-22
9.2
Haar Fantasie Op De Parkeerplaats - 1Door: HersAndHis
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Auto, Buitensex, Dogging, Parkeerplaats, Parking, Voyeurisme,
" i Wij zijn Anna en Brian en vinden het leuk om voor elkaar geile verhalen te schrijven. Dit is een fantasie verhaal van Anna die we samen met veel plezier geschikt hebben gemaakt om hier te posten. Het verhaal bestaat uit 3 delen..."
16-04-22
9.0
De Onderdanige AfspraakDoor: Ashleyvvliet12
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Dogging, Onderdanig, Oudere Mannen, Voeten,
"Na twee weken is het dan zo ver en ga ik naar Fred. De eerste afspraak met Mike erbij was echt een superleuke ervaring. Ik ben stiekem echt nog wel een beetje zenuwachtig maar goed dat hoort er een beetje bij. Het is nu 10 uur in de ochtend ..."
26-05-21
9.1
Ambitieuze Slet - 4Door: Kristel V
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Buttplug, Collega, Dikke Tieten, Dogging, Grote Borsten, Onderdanig, Openbaar, Slet, Sletje, Vernederen, Werk,
" i In de vorige delen van dit verhaal vertelde ik hoe ik door mijn na viteit in een situatie terecht kwam waarbij ik me moest onderwerpen aan Werner, een collega op het werk. De eerste dag dat ik me onderwierp, liet hij onmiddellijk drie veiligheids..."
23-02-21
9.2
Overdag Op De ParkeerplaatsDoor: Stag And Hotwife
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Dogging, Exhibitionisme, Hotwife, Milf, Parkeerplaats, Parking, Pijpen, Trio,
" b i Verhaal speelt zich af ca. 8 BC Before Corona b i i Hoe mijn fatsoenlijke vrouw door juist gezelschap toch ondeugend blijkt te kunnen zijn. i Verdorie vloek ik binnensmonds. Ik ben toch weer te laat vertrokken ..."
27-10-20
8.9
Dogging Spaanse - 2Door: Theodoor
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Dogging, Spaans, Strand, Vakantie,
"Ik schat dat ze zo rond de vijfentwintig zijn. Zij draagt zo n vijfliter container met water. Hij draagt de handdoeken en een tasje. Ze lopen nog zo n vijfentwintig meter verder. Ze spreiden de handdoeken zorgvuldig uit. Hij gaat met zijn sportbroek ..."
23-01-20
8.1
Dogging Spaanse - 1Door: Theodoor
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dogging, Naaktstrand, Spaans, Vakantie,
"Op het strand van Enebrales is het nu zo half september nog lekker warm. De meeste toeristen zijn weg en de locals zijn ook allemaal weer aan het werk. Ik lig er prima zo en denk een beetje na over waar ik vanavond zal gaan eten. De zon is niet al te..."
27-11-19
8.7
Het SpermafeestjeDoor: Frank Hogendoorn
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dogging, Feest, Parkeerplaats, Parking, Pijpen, Sperma,
"Nadat ik een advertentie heb gezet met daarin ik zoek mannen met heel veel zaad op een website kreeg ik heel veel reacties. Ik heb besloten om 30 mannen uit de kiezen om bij mij langs de komen. Het is zaterdagmiddag rond de klok van 15.00u..."
19-09-19
7.5
Bianca, Van Preuts Naar SletDoor: Ready4u
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Collega, Dogging, Exhibitionisme, Preuts, Slet, Sletje,
"Vrijdagavond 22 00 uur Samen met Bianca ga ik aan een tafeltje zitten. Ik ben met mijn neus in de boter gevallen heb ik het idee. Na de eerste week op mijn nieuwe werk waar ik in een heel leuk team terecht ben gekomen heb ik dagelijks te mak..."
04-02-19
8.4
Papa's Sletje - 4Door: De Verteller
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Dogging, Parkeerplaats, Parking, Slet, Sletje, Sperma, Trio, Vader,
"Hier is deel 4 van de reeks papa s sletje . Ik hoop dat jullie er van genieten. Suggesties zijn altijd welkom. Daar zat ik. Naast mijn vader in de auto. Ik had net heerlijke seks gehad met een man die ik alleen van internet kende. ..."
04-11-18
9.1
De OpdrachtDoor: Silvia
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding, Dogging, Huisvrouw, Milf, Opdracht, Volle Vrouwen,
"Na al enige tijd zonder sex, behalve met mijn man, begon het weer te jeuken. Het was immers al weer even geleden dat de vriend van mijn man mij compleet gek geneukt had tijdens de zakenreis van mijn man. Juist toen ik er aan zat te denken, ik lag op ..."
08-10-18
8.2
Dogging - 2Door: Maddy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dogging,
"Na een lekkere pastamaaltijd met de nodige wijn bij de italiaan in de stad was ik gevuld met koolhydraten en vol energie voor een avondje Dogging. Edwin had het goed voorbereid want achterin het gehuurde busje lag een soort airbed voor mij klaar om d..."
04-09-14
7.7
Dogging - 1Door: Maddy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dogging,
"Zoals in Gek op oude mannen begrijpen jullie al wel dat ik een jong bloempje van nu 18 val de mannen van 50 en ouder en houd het verhaal natuurlijk nog niet op omdat mijn sexrelatie met edwin 54 nog steeds gaande is en ik nog wekelijks geniet met hem..."
04-09-14
6.8
Dogging - 2Door: Mieke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dogging,
"Mijn vrouw Mieke heeft na de 1e keer dogging een tijdlang rond gelopen met een nadenkend gezicht Afgelopen donderdag kwam ik van mijn werk en zat ze in de tuin een tijdschrift te lezen. Ik ging naast haar zitten en sloot mijn ogen en genoot van de zo..."
04-09-13
7.9
Dogging - 1Door: Mieke
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dogging,
"Het was op een middag, we zaten op een terras en dronken een kop koffie met iets lekkers erbij. Mijn man keek me aan en zei , schat je hebt aandacht. ik keek rond en zag een 3tal mannen naar me kijken. Behalve dat ik een leuk zwart jurkje . met witte..."
28-08-13
7.6