62.580 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Godin sexverhalen. In deze categorie staan 88 erotische verhalen.
Sex Godin Nina - 13Door: Baco
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Godin,
"Met zijn drie n in bed nuttigde we gezamenlijk ons ontbijt. Maaike had het heerlijk klaargemaakt en alles was aanwezig. Lekkere verse jus d Orange, gekookte eitjes en verse croissants. Nadat we het hele ontbijt meester hadden gemaakt, gingen we lekk..."
13-04-24
9.6
Sex Godin Nina - 12Door: Baco
Reacties: 20
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Het zal rond 10 00 uur zijn geweest toen een collega vroeg aan Nina of ze Rick had gezien. Hij zit niet in zijn kantoor vertelde Bas. Meteen pakte Nina haar telefoon en belde het nummer van Rick. Deze ging meteen over in zijn Voice mail. dat is ge..."
29-03-24
9.5
Sex Godin Nina - 11Door: Baco
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Godin,
"De volgende morgen ging de wekker. Nina boog over mij heen en drukte de wekker uit. Haar mooie warme lichaam lag boven op mij, en ik sloeg mijn armen erom heen en drukte haar strak tegen mij aan. Goede morgen, knappe minnaar van me zei ze met een z..."
24-02-24
9.4
Sex Godin Nina - 10Door: Baco
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Godin,
"De volgende ochtend schrok ik wakker. NINA Wakker worden, we moeten naar ons werk . En ik voelde naast me op de plek waar Nina hoorde te liggen. Op het moment dat ik Nina wilde roepen kwam ze net de slaapkamer binnen met een ontbijtje op een dien..."
16-02-24
9.4
Sex Godin Nina - 9Door: Baco
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Heerlijk lag ik in dromenland. Ik was in een kamer beland met meerdere naakte dames. Mijn zicht was wazig en toch ook scherp. Ik kon duidelijk zien dat de dames een prachtig figuur hadden. En ze deden me denken aan het prachtige figuur van Nina. Maar..."
10-02-24
9.3
Sex Godin Nina - 8Door: Baco
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Biseksueel, Godin, Groepsex, Neuken, Orgie, Pijpen,
"De volgende middag toen we wakker werden, rekte we ons lekker uit. We hadden heerlijk uitgeslapen en blijkbaar hadden we dat ook echt nodig. Ik keek in de mooie ogen van Nina en zei Middag, schoonheid. Lekker geslapen Heerlijk, als een r..."
08-10-23
9.4
Sex Godin Nina - 7Door: Baco
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Godin, Groepsex, Neuken, Opwindend, Pijpen, Trio,
" Luister Rick zei ze op serieuze toon Nina heeft in het verleden een vriendje gehad die zeer jaloers was. Ze liet hem, net als jouw, meegenieten van de vreugde die seks te bieden heeft. Maar als zei ook maar naar een andere man keek, had ze een wee..."
06-10-23
9.5
Sex Godin Nina - 6Door: Baco
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Godin, Pijpen, Trio,
"Nina keek Maaike aan en vertelde het verhaal wat ze mij ook heeft verteld tussen De liefde bedrijven en genieten en lust . En meteen kroop Nina naar mij toe en pakte mijn slappe lul. En deze jongen hoeft echt niet te klagen hoor. Ok alleen als e..."
29-09-23
9.5
Sex Godin Nina - 5Door: Baco
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Ex, Godin, Kwartet, Strapon,
"Tot het moment dat we gestoord werden door een harde roep van Nina . Rick, Neem jij die sletten even mee naar de slaapkamer. Dan wonen we ze met zijn twee n helemaal uit . Ik keek naar de slaapkamerdeur waar Nina stond en zag dat ze een v..."
19-09-23
9.6
Sex Godin Nina - 4Door: Baco
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Godin, Kwartet, Strapon,
"De volgende morgen werden we wakker van de berichtjes van Nina haar telefoon. Ik draaide me richting Nina en kroop zijdelings tegen haar aan. Ik pakte haar mooie borst vast en lag mijn volle hand erop. Wat voelde ze toch lekker zacht en warm aan. Ik ..."
17-09-23
9.5
Sex Godin Nina - 3Door: Baco
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Buttplug, Ex, Godin, Jarretels, Neuken, Slet, Sletje, Trio, Werk,
" Ricky, wakker worden we gaan ontbijten hoorde ik een vrouwenstem roepen. Ik opende langzaam mijn ogen en keek in de pret oogjes van Wanda. Rick, wij hebben trek in een lekker ontbijtje dus wakker worden klonk het nu al wat minder lief en zacht ..."
29-08-21
9.4
Sex Godin Nina - 1Door: Baco
Reacties: 17
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Godin, Pijpen,
"Snel pakte ik mijn sporttas en stapte in de auto om naar het squash center te rijden. Elke dinsdag en donderdag, speel ik een potje squash met mijn collega Theo. Bij het squash center aangekomen nam ik plaats aan de bar wachtend op mijn vriend Theo. ..."
07-08-21
9.7
Marlies - 2: Troost In Moeders BedDoor: Marlies
Reacties: 54
Lengte: Lang
Tags: Blond, Dikke Tieten, Dochter, Eerste Keer, Godin, Grote Borsten, Lesbienne, Moeder, Onervaren,
" Beste lezers, Onderstaande verhaal kan apart gelezen worden, maar wilt u toch het volledige verhaal, lees dan eerst Gevingerd in de trein , mijn allereerste verhaal en de gebeurtenis die me seksueel deed ontwaken in de lente van 2004. Ik..."
22-06-20
8.7
Sarah - 2Door: Baksteen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Godin,
" Waar zijn we nu eigenlijk vroeg ik. Daar was ik namelijk wel echt benieuwd naar, ik had een beetje nagedacht en gokte op Griekenland in verband met de Griekse mythologie waar Sarah blijkbaar onderdeel van was. En is die hele Griekse mythologie dan..."
25-04-19
8.7
Sarah - 1Door: Baksteen
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Godin, Pijpen,
"Het was een lekker zomer avond en een fijn briesje kwam naar binnen door mijn open staande raam om mijn leven nog comfortabeler te maken. Ik zat met een biertje in mijn hand nerveus te zappen op de bank. Ik klikte de ene na de andere film aan op netf..."
22-04-19
8.2
Zwarte Godin - 2Door: Mstrss-P
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Godin,
" Je deed het geweldig Je wond iedereen om je vingers. Zie je wel dat je je eigen stress cre erde. Er was helemaal niets aan de hand. Dat komt vast door de bijzondere voorbereiding. Gerard dacht aan de geweldige pijpbeurt die Nora hem s morgens h..."
13-01-19
8.9
Zwarte Godin - 1Door: Mstrss-P
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Beffen, Godin, Macht, Pijpen,
" Nee, verdomme Wat doe ik hier Je helpt mijn carri re naar de kloten Nora trekt zijn voorhuid strak naar beneden en ontbloot de glimmende eikel van zijn keiharde lul Dat had je dan eerder moeten bedenken Wat ben je lekker opgewonden ..."
29-12-18
8.7
Godinnen - 61Door: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin, Groepsex, Romance,
" Op verzoek schrijf ik graag vervolgen. Ik heb veel onafgemaakte verhalen, na een aantal verzoeken voelde ik me weer gemotiveerd om aan deze reeks verder te schrijven. Het was weer even inkomen, maar hopelijk nog steeds vermakelijk. H..."
10-10-17
9.2
Zwarte Godin Van Drie Hoog - 2Door: Yourcaptain
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Godin,
"Na mijn beschamend voyeurisme van enkele weken geleden was ik Jennifer nog slechts nmaal op de trap tegengekomen. Ze lachte me toen vriendelijk toe. Ze had me dus niet zien gluren en masturberen terwijl ze aan het dansen was. Dat stelde me gerust. ..."
10-08-17
8.8
Zwarte Godin Van Drie Hoog - 1Door: Yourcaptain
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Godin,
"Ik hoorde de muziek van bij de buurvrouw op de derde verdieping tot op de gang van het zesde waar ik woonde. Ik had me overslapen en rende nu de trappen af om mijn trein nog te halen. Op de derde verdieping merkte ik waarom de muziek zo luid klonk. D..."
02-08-17
8.4
Godinnen - 60Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Het heeft even geduurd, maar hier volgt deel 60. Had even wat tijd nodig om het vervolg af te maken, en hoop dat het oude recept nog steeds leuk is om te lezen Godinnen 60. Ik kon wel zeggen dat ik niet zo goed wist waar..."
21-05-17
9.2
Godinnen - 59Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"We hadden echt maar een paar uur geslapen. Was nu het einde van de ochtend en nog totaal vermoeid kwamen zowel ik, als Ali, ons nieuwe luxe bed uit. De vlek herinnerde me meteen aan de afsluiting van de overig vlekkeloze reis. Het was echt stikheet. ..."
19-02-17
9.2
Godinnen - 58Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Ze lag op haar rug. En ik lag over haar heen. En ik kuste haar. Haar lippen. Haar schaamlippen. Het leek alsof niets veranderd was en alsof alles normaal was. we hadden gewoon trek in elkaar. Zoals altijd. En ik had Ali het bed op gegooid en haar mij..."
15-02-17
8.9
Godinnen - 57Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Ik vond het best wel spannend dat Sharon me zo meetrok naar m n eigen slaapkamer. En Ali keek ons ook verbaast aan natuurlijk. ,,Slaap liever bij jullie als dat goed is zei Sharon zacht. Manon leek al te slapen. ,,En jij boven Vroeg Ali gelijk ..."
10-02-17
8.9
Godinnen - 56Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Ik had gebeld en een tafeltje voor 2 gereserveerd bij het eigen restaurant. Had specifiek om een tafeltje in de hoek gevraagd achter het boathouse en aan het water. Zaten we een beetje alleen. Ali had gevraagd ergens even lekker te praten en te eten...."
26-01-17
8.4
Godinnen - 55Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Het was dan wel een vrije dag, maar alles behalve. Niet voor Ali in ieder geval. Zij bemoeide zich volop met de verbouwing, en ook Peter en Chantal waren er vandaag. Langzaam maar zeker schoot het allemaal op, en sommige kamers van het huis zelf kond..."
22-01-17
9.1
Godinnen - 54Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Ali was niet blij. Wel dat ik weer thuis was, en dat Manon over een aantal daagjes weer thuis zou zijn. Maar niet om het feit dat ik vrouwonvriendelijk bezig was. zo noemde ze het dan. Ik was me in eerste instantie van geen kwaad bewust. Ik wist wel ..."
08-01-17
9.1
Godinnen - 53Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Er stond 63 kilometer op de teller en ik stond aan de rand van het dorp en was op de weg terug. Ik was langs de grens gefietst. Een stukje dan. Zo ver was Duitsland niet. En zo ver was Ali dus ook niet. Toch wel. Reed ook niet om die reden die kant o..."
28-12-16
9.1
Godinnen - 52Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Ali had best wel een grote vriendengroep. Ik had haar gevraagd of ze wel of niet wilde dat ik bekend zou komen te staan als haar vriendje. En dan wel voor het echie dus. ,,Ja, natuurlijk wil ik dat Had ze meteen gezegd. ,,Je hebt me helemaal verke..."
15-12-16
9.1
Godinnen - 51Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Had niet echt door dat het vorige deel zowaar een jubileum deel was. Had ik best wat mee kunnen doen. Wellicht dat ik ooit nog een soort special doe bij een ander jubileum. Gewoon even los van het verhaal of zo, maar met dezelfde karakters. Tot die t..."
01-12-16
9.0
Godinnen - 50Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
",,Okay, voordat we gaan, wil ik het nog even ergens met je over hebben. Ik drukte net het licht uit en we stonden echt net op het punt om de deur uit te lopen, toen Ali me zoals altijd weer eens wist te verassen. Nu nog maar de vraag die resteert o..."
28-11-16
9.1
Godinnen - 49Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Het was zo n mooie dag... ,,Waar zijn we toch aan begonnen Ze zuchtte en keek me even bedenkelijk aan. Naast ons waren de geluiden te horen van de verbouwing die doorging, en ik en Ali zaten op een tuinstoelkussen op het gras aan het water van h..."
14-10-16
9.0
Els, De Geile WraakgodinDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Godin, Wraak,
"Jaren geleden had ik een co rdinator, al kan ik beter spreken over een bazin, want ze was behoorlijk dominant en heerszuchtig en in het slechtste geval zelfs wraakzuchtig en sadistisch. Els heette ze, een vrouw van toen 35 jaar op het hoogte..."
09-10-16
7.1
Godinnen - 48Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"God, wat was ze toch mooi. Het was druk in de winkel waar ze werkte, en daarom wachtte ik nog even buiten, zonder dat ze me gezien heeft. En vanaf buiten kon ik zien hoe ze de ene na de andere klant hielp. Ze werkte in een outletwinkel. Voornamelijk ..."
07-10-16
9.1
Godinnen - 47Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Godin,
"Het was in een oud gemeentehuis van een paar dorpjes verderop, dat ik met vertrouwen binnenstapte op zoek naar mijn vriendin. Maar eenmaal binnen werd ik toch even overvallen door de uitstraling van alles en iedereen hier. Ban buiten zag het er wat o..."
05-09-16
9.0
Godinnen - 46Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
",,Je verlangt echt nooit eens naar een andere pik, he ze keek me wat verrast aan. Het was vroeg in de morgen, en dit was niet het eerste wat ik tegen haar had gezegd, maar wel het eerste wat haar had doen laten opkijken. Met een kopje thee nam ze ..."
22-08-16
9.2
Godinnen - 45Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Hey, Voordat het verhaal begint, even wat korte worden, waar ik later waarschijnlijk weer spijt van krijg... Ten eerste harstikke bedankt voor jullie feedback weer. Ik heb zojuist deel 45 ingezonden die ik weer met frisse zin gesc..."
14-08-16
9.2
Godinnen - 44Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
" Kijk, dit is edging. Manon had het nog niet losgelaten, en ik moest ook wel even nadenken voordat ik wist waar ze het over had. Dat ding wat ze deed onder de douche op het laatst. Ze hield me haar telefoon voor en speelde daarin een filmpje af wa..."
11-08-16
9.0
Godinnen - 43Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
",,Heb je nog met andere meisjes contact de laatste tijd Vroeg Ali me. Het was vrijdagavond en met de terugkeer van Manon waren wij dat aan het vieren op een terrasje in het dorp. Zo zou je het kunne noemen dan. Manon was binnen even betalen. Dat w..."
09-08-16
9.1
Godinnen - 42Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
",,Ik denk dat ik het toch ga doen. Zij ze ons. We liepen over straat richting huis nadat de dames zich na het eten nog even hadden opgetut, waar we alleen een ijsje zijn wezen halen. Ali was wat stil geweest. Maar ik ook. We hadden dan ook wat om o..."
06-08-16
8.8
SeksgodinnenDoor: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Ook nu weer een heeeel erg lang verhaal van mijn kant. Ik hou er nu eenmaal van om, behalve het beschrijven de daad op zich, ook een sfeerbeeld te scheppen en er een echt verhaal van te maken. Of dat gelukt is, hoor ik graag van jullie. Ik..."
03-08-16
8.3
Godinnen - 41Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Ik was vroeg wakker. Het was al licht, en die twee lagen nog in dromenland om me heen. Ik wilde ze niet wakker maken, en liet ze dan ook. Ik ging er vanuit dat Maddy en Anne ook nog sliepen en bewoog me zachtjes over de overloop naar de trap toe. Maa..."
13-07-16
8.7
Godinnen - 40Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Er hing nog een bepaalde lucht in de kamer die deed vermoeden dat er iets mooi zich had afgespeeld de avond ervoor. De twee naakte lichamen bij mij onder de dekens waren daar het ultieme bewijs voor. Ik was zo waar als eerste wakker. Vlak naast me la..."
26-06-16
8.8
Godinnen - 39Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Die slaapkamer was maar een klein donker hoekje, maar vanuit de kier van de deur scheen toch wat zonlicht naar binnen. Ik werd dromerig wakker en eerder dan Sharon. Ik bekeek haar en waande me zeer gelukkig. En toch realiseerde ik me dat ik zo gewoon..."
23-06-16
9.2
Godinnen - 38Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Daar reed ik dan. De Porsche schitterde met 140km over de rijksweg en ik zou haar eens gaan redden. Na de eerste flitspaal deed ik het al een stuk rustiger aan echter. Het was een beetje in paniek dat ik besloten had haar te gaan redden. Want zo dach..."
03-06-16
8.9
Godinnen - 37Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Ik werd zo ontzettend lekker wakker. Ik krabbelde wat om me heen en keek even de kamer rond. Ik was alleen. Alleen Godver, ik had het toch niet gedroomd. Dat het nu nog gewoon zaterdag zou zijn... Maar toen hoorde ik de waterkoker ronkelen, en wist ..."
23-05-16
8.9
Godinnen - 36Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Ik had haar net afgezet. Op het station van het nabijlegen dorpje. Ik dacht met de auto te kunnen gaan, maar omdat Manon langer zou blijven, waren ze met twee auto s vertrokken. Ongelofelijk eigenlijk, als je er bij stil staat. Maar ja, daar kwam ik..."
18-05-16
9.1
Roodharige GodinDoor: De Wandelaar
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Godin, Roodharig,
"Het is allemaal een paar jaar geleden begonnen. Ik naderde de middelbare leeftijd en begon mijn eerste kwaaltjes te krijgen. Van de dokter moest ik wat meer gaan bewegen om er voor te zorgen dat mijn hart en bloedvaten in een betere conditie kwamen. ..."
25-04-16
8.7
Godinnen - 35Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
" Het is me natuurlijk opgevallen dat sommige personages wat populairder zijn dan anderen. Dat niet iedereen in elk deel naar voren komt, heeft vooral te maken met dat sommige delen niet meer dan een dag vertellen. Is voor mij een manier om het nog ..."
24-04-16
9.2
Godinnen - 34Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
",,Hey. Luidde het. Of ja, het luidde niet echt zo, maar het las zo alsof het kon luiden. ,,Ik ga de vissen voeren vanavond. Heb je misschien zin om ook te komen. Kwam er vervolgens achteraan. ,,Vroeg me af of ik even met je kon praten misschien ..."
18-03-16
9.2
Godinnen - 33Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 50 Plus, Godin,
"Ik was lekker in de schuur met de auto bezig. Ik had nieuwe panelen besteld van Ali s geld en had even opgezocht hoe ik dat moest monteren, en deed dat zowaar nu zelf. er bleek een grote handelaar in het oosten van het land te zitten, op niet zo h..."
07-03-16
9.1
Godinnen - 32Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Manon lag in de tuin in m n armen te slapen toen Ali thuiskwam. Stil zwaaide ze vanuit de deur en ze wees erop dat ze zich even zou aankleden. Het was perfect. Manon lag nu zo vredig en zo lief in m n armen, dat de ochtend en vroege middag alweer ver..."
06-03-16
9.1
Godinnen - 31Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Ik stond tegen de rand aan. m n knie n begonnen zeer te doen van de harde bedekking van het bad zelf. maar Manon zoende me door met zoveel tong als dat ze maar kwijt kon. Met haar handen had ze me beet bij m n penis en ze trok er voorzichtig aan. ze ..."
01-03-16
9.1
Godinnen - 30Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Zo als die vrijdag begon, ging het niet verder in het weekend erop. Helaas. Madison trok zich er maar van weinig aan. en ik leek ook wel een ban doorbroken te hebben waardoor ik toch minder snel een stijve kreeg. En af en toe kreeg ik die nog wel, ma..."
22-02-16
9.0
Godinnen - 29Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
" Blijf vooral reageren op het verhaal. Motiveert me om door te schrijven. ,,Waar zit jij nou naar te kijken verbaast kwam ze de kamer ingelopen waar in ik op de bank had plaatsgenomen in de nog vroege ochtend. Ik had nooi..."
21-02-16
9.0
Godinnen - 28Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Sharon had me een beetje dromerig aangekeken, en dat maakte de situatie enigszins ongemakkelijk. Dit was wel een bijzonder meisje. Dat besefte ik me heel goed. Maar ik vroeg me af wat er nu precies in haar om ging. Waarom ze zo handelde als ze deed. ..."
19-02-16
8.7
Godinnen - 27Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Ik had haar totaal niet aan horen komen. Ik was gewoon lekker bezig in de garage, de oude vee schuur dus, toen ze daar opeens stond. Ze zag er mooi uit. Ze was weinig veranderd. De zon scheen fel, maar niet naar binnen. Het deed haar juist doen oplic..."
12-02-16
9.3
Godinnen - 26Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
" Wie niet bezig geboren te worden, is bezig te sterven. Ali kwam met dat citaat aanzetten. En wel op het moment dat ik het bed insprong aan het eind van die avond. Ze vertelde het me met een ernst dat ik het niet zomaar kon laten hangen in de luch..."
08-02-16
8.9
Godinnen - 25Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
" Ik begin altijd aan het volgende deel voordat het huidige deel online staat. Om me niet te veel te laten be nvloeden door eventuele negatieve reacties. Niet dat ik die zover op deze reeks gekregen heb. Maar het begin van dit deel sprak mezelf in e..."
02-02-16
9.1
Godinnen - 24Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
",,Hey, kom verder. Hoorden we opgetogen. Ik schrok overeind. Kut. Verslapen. Maar wat voelde ik me lekker zeg. Wat kon mij het ook schelen. Ik keek naast me en zag Ali liggen. Die had het ook gehoord. Die schrok niet zo als ik. ,,Goedemorgen liever..."
29-01-16
9.1
Godinnen - 23Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
" Hoop dat ik in dit deel de seks weer mooi beschreven heb en dat het verhaal ook nog interessant blijft. veel plezier met deel 23 alweer ,,ik vind het leuker om betrapt te worden dan je alles te vertellen. Met die woor..."
27-01-16
9.0
Godinnen - 22Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin, Neuken, Pijpen, Trio,
",,Ik denk dat ik wat begin te voelen voor Sharon. Meer dan normaal. Vertelde ik Ali aan het ontbijt die weer zo lekker nuchter reageerde. ,,Oh. Nou, pas je wel op dat het niet te druk wordt in je hoofd. Ik kon er om lachen. Maar ze meende het ook..."
25-01-16
9.1
Godinnen - 21Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Godin, Neuken,
"Ik kwam thuis en durfde niet naar bed te gaan. Ik en Anne hadden gewoon nog wat dingen uitgepraat onderweg en het leek allemaal vredig en vriendschappelijk te eindigen. Wat echt super fijn was. zij ging naar huis, en ook van seksuele spanning was gee..."
23-01-16
9.1
Godinnen - 20Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Godin, Neuken, Pijpen,
"Ik werd wakker en was alleen. Ik hoorde muziek van beneden komen en toen ik daar aankwam, Zag ik Manon op de bank zitten, die tv aan het kijken was met het geluid uit en Ali die in de keuken stond in haar geile nachtjapon die eieren aan het koken..."
20-01-16
9.1
Godinnen - 19Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Godin, Neuken, Trio,
" Ondanks dat het vorige deel met niet heel veel seks toch algemeen positief gevallen was, is dit een deel wat wat meer toehoort aan de website. maar hopelijk wordt dit eveneens positief ontvangen. Na een lekkere douche en t..."
17-01-16
9.1
Godinnen - 18Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin, Neuken, Pijpen,
" Hier zit niet zoveel seks in. daarom benieuwd of het nog leuk te lezen is. laat het me alsjeblieft weten. Hij keek me streng aan maar begon toen toch hard te lachen. ,,Mooi man. Zei die alleen en hij tapte een biertje ..."
16-01-16
9.0
Godinnen - 17Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin, Neuken, Pijpen,
"Waar ik dacht dat dit het begin zou zijn van een middag vol seks en romantiek tussen mijn vriendin en mij, ja, tweede vriendin, werd dat het niet. Ali kleedde zich aan toen Manon even naar de keuken liep voor haar glaasje water. ,,Ik moet misschien t..."
13-01-16
9.0
Godinnen - 16Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Godin, Neuken, Trio,
"Ik zat op haar bed. Ze gaf me een lieve kus en duwde me verder achterover. En terwijl ik daar zo in de breedte van haar zachte bed lag, liet ze me toekijken naar hoe ze langzaam zich uitkleedde voor mij. Ali had geld over voor dure lingerie setjes. M..."
07-01-16
9.1
Godinnen - 15Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin, Neuken, Zussen,
"Ik vertelde haar enthousiast dat ik haar zusje ontmaagd had. al de hele dag door vroeg ze over de berichtgeving of we nog wat hadden uitgespookt. En ik had met Maddy afgesproken niets tegen Ali te zeggen. Gewoon, om haar een beetje te pesten. Gniffel..."
18-12-15
9.1
Godinnen - 14Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Zussen,
" Hallo, allemaal. Dit is een deel waarin misschien niet waanzinnig veel seks zit. wel is het een lang deel geworden en hopelijk is het alsnog leuk om te lezen. ik heb geprobeerd wat dieper op wat figuren in te gaan om ze wat meer karakter te geven ..."
10-12-15
8.6
Godinnen - 13Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin, Pijpen,
" iloden. Ik vind het erg fijn dat je jullie zo meelezen en steeds met idee n komt komen. Ik vind overigens dat iedereen vrij is om wat te zeggen over het verhaal, of het nou goed of slecht is. Hopelijk heb ik weer een interessant deel geschreven. ..."
02-12-15
9.1
Godinnen - 12Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Douche, Godin, Massage, Neuken, Pijpen,
" Tot nu toe een tweetal verzoekjes gezien tussen de reacties. De eerste over het bezwangeren van de zusjes, is er eentje die ik niet zal toepassen. Zelf zie ik daar geen opwinding, geilheid en een leuk vervolg in voor de serie. De tweede over anale..."
29-11-15
8.9
Godinnen - 11Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Godin, Neuken, Trio,
" Had even moeite, maar was toch al gelijk gaan schrijven na deel 10. Ik was gewoon even de reden vergeten waarom ik deze reeks begonnen was, en hopelijk is dat in dit deel wat meer terug te zien en blijft het ook nog leuk. Suggesties, opmerkingen, ..."
26-11-15
9.1
Godinnen - 10Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
" Deel 10 alweer, en ik wou even wat zeggen. Ik wil namelijk iedereen bedanken voor het nemen van de moeite om deze reeks te lezen. Het zal vast niet altijd even duidelijk zijn, wat er zich afspeelt, maar dan toch doorlezen en een reactie plaatsen, ..."
23-11-15
8.7
Godinnen - 9Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Borsten, Godin, Neuken,
"De dag zou van mij zijn. Dat had ik wel nodig. Ali was werken en had tegen haar zussen gezegd dat ze vandaag maar beter weg konden blijven, als ze dat van plan waren. Op de vraag waarom ze weg moesten blijven, wist Ali ze makkelijk gerust te stellen,..."
18-11-15
8.7
Godinnen - 8Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Cowgirl, Droom, Godin, Kwartet, Neuken,
",,Het mag. Echt waar. Ik opende mijn ogen. Een fel licht scheen op me neer en ik voelde de zachtheid van het hemelse bed waarin lag door mijn hele lichaam gaan. Ik zag haar staan, dacht ik. Het licht scheen van achter haar vandaan. ,,Ali.. vroeg..."
16-11-15
8.9
Godinnen - 7Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Fantaseren, Godin, Neuken, Pijpen, Zussen,
" Ik zou graag willen dat de hoofdpersonage in het verhaal niet al te arrogant wordt maar ik denk dat er ook wel een beetje bijhoort. Dus geef maar een seintje als het te wordt. Veel leesplezier ,,Hey verlang je wel eens naar je zus..."
14-11-15
8.6
Godinnen - 6Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Godin, Pijpen, Zussen,
" Deel 6 alweer. Ben erg benieuwd wat jullie van de reeks vinden zover. Ik zie de zes delen als een inleiding voor een groter verhaal. Maar to nu toe heb ik al meerdere onderwerpen wel eens aangesneden en die houd ik dan nog in het achterhoofd om af..."
04-11-15
8.9
Godinnen - 5Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Godin, Neuken, Pijpen, Zussen,
"Ik had Maddy leren kennen als de vrolijke, verlegen maar toch uitdagende jongere zus van Ali. En sindsdien was er een hoop gebeurt. Ali had gevraagd aan Maddy of zij met mij mee wou gaan terwijl we een pak zouden kopen. Ik had nog wat geprotesteerd i..."
25-10-15
9.0
Godinnen - 4Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Borsten, Cowgirl, Godin, Neuken,
" Ik hoop dat ik weer een leuk deel geschreven heb. Ik heb er zelf wel van genoten en wil doorgaan met de reeks. Veel leesplezier wees niet bang om je mening goed slecht achter te laten Sunday morning coming down. D..."
12-10-15
9.1
Godinnen - 3Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Godin, Neuken, Zussen,
" Voor het verhaaltje verder gaat, wil ik kort wat zeggen. Ik vind superleuk om de reacties naderhand te lezen. De positieve natuurlijk . Ik doe altijd erg m n best en hoop dat ik, los van de spelfouten, weer een boeiend vervolg heb neergezet. Ik ..."
07-10-15
9.2
Godinnen - 2Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Godin, Neuken,
"Na het lekkere weer van de dagen ervoor, was het vandaag juist erg somber weer. Ali zat in de werkkamer te werken aan zaken die ze nog niet had kunnen afhandelen en ik liep even later door het weiland achter haar huis. Die ochtend hadden we van elkaa..."
02-10-15
9.3
Godinnen - 1Door: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Mijn naam is Denzel, een fanatieke jongen betreft Voetbal, maar voor de rest eigenlijk helemaal niet. Erg rustig juist, handel doordacht en weet meestal wel waar ik mee bezig ben. Behalve als het aan komt op het pad van de liefde. Ben meedogenloos va..."
28-09-15
8.2
Jonge Godin In De Nacht - 2Door: Cyriel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Godin,
"Ik proef haar glibberige en warme kutsapjes die over mijn tong in mijn keel stromen. De smaak van haar zachte lichaam doet me rillen van genot. Verkennend haal ik enkel het puntje van mijn tong op en neer tussen haar klein schaamlippen, net ..."
28-05-14
7.9
Jonge Godin In De Nacht - 1Door: Cyriel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Godin,
"Ik lag te woelen in mijn slaap, terwijl ik knipperend met mijn ogen wakker werd, nog half versuft, merkte ik dat mijn donsdeken tot mijn middel naar beneden verschoven was, nog enkel mijn benen bedekkend. Blijkbaar lag ik lichtjes te zweten, want mij..."
26-05-14
7.6
Tamara, Blonde GodinDoor: Bert20cm
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Godin,
"Inmiddels had ik al heel wat ervaring met internetdating, de meeste minnaressen zag ik een aantal maanden tot het moment kwam dat de passie en spanning er toch wel een beetje af was. Het waren stuk voor stuk vrouwen die 10 15 jaar ouder waren, vrijwe..."
08-01-14
7.3
3 Halfgodinnen - 2Door: Marky
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Godin,
"De volgende morgen was ik als derde wakker. Sophie was ontbijt voor ons aan het maken denk ik en Lindsey was ook weg. Alleen Vera en ik lagen nog in bed. Ik kroop tegen Vera haar rug aan en vroeg Ben je al wakker . Er kwam geen antwoord. Ik daalde ..."
31-03-10
7.9
3 Halfgodinnen - 1Door: Marky
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Godin,
"Ik ben Mark en ik ben 18 jaar oud. Ik zit in de 6de klas van het Gymnasium. 2 weken geleden ben ik 18 geworden. Ik heb blond haar en ben ongeveer 1 meter 80. Heey Mark Hierbij ben je uitgenodigd voor ons feestje Maandag en Donderd..."
20-03-10
7.5