63.285 Gratis Sexverhalen
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Knuffelen sexverhalen. In deze categorie staan 14 erotische verhalen.
Dit Is Geen Vreemdgaan - 2Door: Peter-040
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Kantoor, Knuffelen, Romantiek, Werk,
" Dit is het vervolg op deel 1 en kan separaat gelezen worden maar je snapt beter waar een en ander vandaan komt en met welk gevoel deze relatie is ontstaan. Nadat ik Joyce een waanzinnig orgasme heb bezorgd met 2 kleine vibrators, zegt..."
10-05-24
9.2
Dit Is Geen Vreemdgaan - 1Door: Peter-040
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Collega, Kantoor, Knuffelen, Romantiek, Werk,
" Dit is geen vreemdgaan Dit is voor 80 waar gebeurt net voor corona uitbrak. Joyce was al jaren een fijne collega en we werkten dan ook heel goed samen. De laatste tijd echter was ze een beetje uit haar hum. Ik had al een paa..."
06-05-24
9.2
Glanzend VerlangenDoor: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Knuffelen, Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Verlangen,
"Van een biertje zat ik na te genieten in de bar van het hotel. De lezing die ik gegeven had was goed verlopen, mijn werkgever en de genodigden tevreden. Met een glimlach herinnerde ik me de stress die al van dagen tevoren door mijn lichaam had gegier..."
15-11-23
9.4
Eenzame Opa - 7: NoodgevalDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Bad, Beffen, Boerderij, Knuffelen, Neuken, Nicht, Sexspeeltjes, Sextoys, Stiekem, Strapon, Vingeren,
" s Nachts werd opa Dan opgebeld door zijn dochter, er was iets gebeurd. In alle haast maakte hij zich klaar. Mackenzie die van al het kabaal wakker werd, wandelde naar de living. Verbaasd vroeg ze aan haar grootvader Wat is er Wat ga ..."
31-08-22
9.1
Extreem Verlegen - 6Door: Loesje
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags: Buurman, Buurvrouw, Knuffelen, Kut, Kutje, Verlegen,
"De dag duurt lang, veel te lang. De tijd lijkt voorbij te kruipen. Wanneer het eindelijk tijd is om de werkdag af te sluiten, spring ik in mijn auto en rijd, af en toe de grenzen van veiligheid opzoekend, zo snel als ik kan naar huis. Sarah en ik heb..."
01-08-22
9.2
Het Satorvierkant - 11: Alles Te VerliezenDoor: Leen
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Dikke Tieten, Frankrijk, Grote Borsten, Knuffelen, Romantiek,
" Rouen, Normandi september 1066 Waarom doe je zo je best Maryam staart Wulfbehrt onbegrijpend aan. Je cijfert je voortdurend weg. Je brengt jezelf in gevaar door mij te helpen. Dat is stom Ik ben de moeite van het redden niet w..."
16-03-21
9.4
Josefien - 5: Man UpDoor: Nicky96
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Knuffelen, Masturbatie, Masturberen, Vingeren,
"Na een half uurtje knuffelen, gingen we samen onder de douche. We hadden elkaar afgesponsd en gestreeld, maar geen seks meer gehad. Tijdens en na het eten vertelden we verder. We hadden nog niet eerder over onze ouders gesproken. Geen onderwerp ook w..."
11-02-21
9.1
Moedermelk - 6Door: Patricia Belgie.
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Beffen, Biseksueel, Knuffelen, Kussen, Likken, Moeder,
"Lieve lezertjes, Eindelijk is het er van gekomen om deel 6 neer te pennen. Zoals je kon lezen in de vorige delen zijn we nu met 4 vrouwen waarvan er 2 erg jonge op ontdekking zijn wat hun sexueel leven te bieden heeft, namelijk Roos en K..."
24-05-20
8.6
Travowinkel - 23Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Knuffelen, Standje 69, Travestie, Winkel,
"Ik heb al verhalen geschreven over de vele verhalen die ik beleefde. Maar er is er nog 1 die ik jullie niet wil onthouden. Ik heb mij wel eens vaker beschreven, maar voor dit verhaal is het noodzakelijk dat ik dat nog eens doe. Ik ben een he..."
25-10-19
8.9
VarkensknuffelenDoor: Pieter
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Knuffelen, Werk,
"Jaarlijks gaan we met het team van alle leidinggevenden altijd iets leuks doen, ieder jaar wordt er door 2 teamleiders wat actiefs georganiseerd, met een hapje en drankje na afloop. Dit jaar was ik met een collega aan de beurt, ik had al een..."
31-12-18
8.2
Onbegrensde Vriendschap - 3Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dildo, Douche, Knuffelen, Vingeren,
"Van pure verbazing viel mijn mond open en ik merkte hoe Jitses ogen me bijna smekend vragend aankeken. J je bedoeld dat wat je bedoeld, dat je dat echt m meent hoorde ik mezelf stuntelig en stotterend vragen. Jitse haalde kort zijn schouders op en..."
09-11-18
8.8
Housewarming - 1Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Buitensex, Knuffelen, Kussen, Vingeren,
" Nee echt, ik vind het er leuk uitzien. Helemaal jou stijl. Jij bent toch wel echt een bofkont, met zo n eigen stekkie Het was al twee jaar geleden dat ik hem nog had gezien. Hij was nu net een kwartiertje binnen en wat had ik hem gemist, merkte ik..."
02-05-18
9.2
Stoute SchoonmoederDoor: Bjorn Kasper
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Knuffelen, Kut, Kutje, Schoonmoeder, Schoonzoon,
"Mijn schoonmoeder is een keurige dame van ongeveer 50 jaar. Ze is zo n 1.65, donkerbruine krullen, een goede kont en best stevige tieten cup C . Ze zorgt nog altijd ervoor dat ze goed voor de dag komt en besteed veel aandacht aan haar uiterlijk. Ze ..."
19-03-18
8.8
KnuffelenDoor: Melissa45
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Knuffelen,
" Ik kan niet wachten op de tijd dat jij een vrouw krijgt en kindertjes gaat maken, zei Carolien tegen Harrie, haar zoon.Die glimlachte en haalde zijn schouders op. Het was al laat en vlak voor bedtijd hadden ze vaak een wat openhartig gesprek. ..."
23-02-08
7.7