Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Sex in Mexico. In deze sexverhalen staat Mexico centraal als dè plaats waar je hart warmer van zal gaan kloppen... Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Mexico sexverhalen. In deze categorie staan 6 erotische verhalen.
Massage In MexicoDoor: Braveke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Biseksueel, Massage, Mexico,
"Mijn verhaal is waargebeurd enkele maanden geleden in Mexico. Ik ben een 46 jarige bi man, heb een buikje maar niet overdreven en kort grijzig haar. Ik date al jaren af en toe met mannen. Ik was op groepsrondreis in Mexico. De temperatuur ..."
23-06-24
9.0
White Doctor Coats - 3: GenezendDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Mexico, Naakt, New York, Stiefbroer,
" b Mummy haalt me op van Corpus Christi Airport. Nadat we elkaar uitvoerig hebben geknuffeld zoeken we op het arrivals plaza een terrasje, we hebben allebei dringend behoefte aan koffie. Zodra we zitten moet ik meteen mijn verhaal kwijt. Ik vertel mu..."
18-02-24
9.5
White Doctor-coats - 2: ParadijselijkDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Mexico, Naakt, New York,
" b Doordat we druk waren met inhalen van onze achterstallige seks komt het er pas de volgende morgen van om eens te bekijken waar we terecht zijn gekomen. Ons resort bevindt zich net onder Canc n aan de Costa Maya, een naam die nogal voor de hand lig..."
09-02-24
9.4
White Doctor-coats - 1: AdembenemendDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Mexico, New York, Strand,
" i Dit verhaal is een zelfstandig te lezen vervolg op White Line Fever . i b De zomer is net begonnen, het heeft lang geregend maar gelukkig s..."
03-02-24
9.6
MexicoDoor: Beidenbi35
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Mexico,
"Een jaar of 10 geleden ben ik Tim met een vriend Jos naar Mexico op vakantie geweest. Ikzelf ben bi en wij waren allebei toen rond de 25 jaar en nog single. We waren allebei gek op zon strand en seks en we hadden tijd en het geld ervoor dus wat h..."
04-02-16
8.2
MexicoDoor: Wolvie667
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Mexico,
"Het is warm en Henry wil dat ik m n doorkijkbloes aantrek over m n witte spaghettihemdje zonder bh eronder, ik ga overstag, want hij weet me te overtuigen van m n schoonheid. Ik trek hem aan en knoop de onderpanden aan elkaar waardoor m n borsten dui..."
01-01-07
7.5