63.184 Gratis Sexverhalen
Het is vandaag moederdag! Mama mag vandaag eens extra verwend worden! Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Moederdag sexverhalen. In deze categorie staan 5 erotische verhalen.
Heerlijke MoederdagDoor: Eric En Eva
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Moederdag, Tepel, Tepels, Zoon,
"Ik was in mijn jonge jaren een echt feest beest en een seksuele afsluiting van zo n feest ging meestal gepaard met meerdere partners zowel jongens als meisjes. Toen ik twintig was heb ik me in het heetst van de avond misschien een keer laten neuken z..."
12-05-24
9.3
MoederdagDoor: Stier148
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Moeder, Moederdag,
"Sinds ik het huis uit ben, kom ik niet meer zo vaak bij mijn ouders. Ik woon in een andere wijk in de stad en heb inmiddels een baan die veel van me eist. Dus schiet het bezoek aan pa en ma er regelmatig bij in. Met Moederdag kon ik er moeilijk onder..."
20-12-22
8.7
MoederdagDoor: Caspar1312
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Massage, Moederdag, Orgasme, Vingeren,
"Ik ken Marijke nu al zo n twaalf jaar. De Moederdag waar het nu over gaat speelde zich twee jaar geleden af. Dus ruim voor de corononacrisis. Onze eerste ontmoeting speelde zich af in de Witte Bergen in Eemnes. We spraken daar op een donder..."
20-05-21
9.0
MoederdagDoor: Nickey Tong
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moederdag,
"Het was zondagochtend tien uur. Wim en Janet werden wakker en roken de geur van koffie en warme broodjes. Het duurde even voor Wim zich realiseerde dat het moederdag was en hun dochter Paula daarom in de keuken bezig was koffie te zetten en croissant..."
03-06-20
8.4
Een Geweldige MoederdagDoor: Kareltje
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Milf, Moeder, Moederdag, Pijpen, Spuiten,
"Onlangs was het Moederdag en wil ik jullie vertellen hoe de mijn Moederdag is verlopen. Maar goed, eerst even voorstellen en voorgeschiedenis over mij. Hallo, mijn naam is Erna en ik ben een vrouw van 38 jaar. Ik ben 15 jaar lang getrouwd ge..."
19-05-18
9.0