Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Neefjes sexverhalen. In deze categorie staan 8 erotische verhalen.
Een Verdorven Familie? - 2Door: Writer1961
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Kleindochter, Neefjes, Nichtjes, Oom, Opa, Tante, Zwanger,
"Mieke neemt Hans mee naar de schuur. Opa en Katja kijken elkaar tevreden aan. We hebben er weer een lekkere knul bij Guus. Zo is dat Katja. En je zoon heeft een heerlijke pik. Daar gaat iedereen vast plezier van hebben. ..."
16-02-24
9.2
Een Verdorven Familie? - 1Door: Writer1961
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Moeder, Neefjes, Nichtjes, Oom, Opa, Tante,
"Zo lang Hans zich kan herinneren brengt heel de familie de zomervakanties door bij opa en oma van mijn vaders kant op de boerderij in Friesland. Met de hele familie bedoel ik mijn ooms en tantes, neefjes en nichtjes. Zijn vader had nog vijf..."
08-02-24
9.2
Dorien Haar Zestigste Verjaardag - 1Door: Wippie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Broer, Neefjes, Neuken, Schaamlippen, Verjaardag,
"Het is mooie zonnige en warme ochtend als ik walker wordt. Mijn vrouw Dorien is jarig en ik heb een verrassing voor haar geregeld. Het was moeilijk om te regelen want iedereen had inmiddels een eigen leven maar het was gelukt. Het was ochtend en na h..."
16-08-23
8.6
De Oude Dame - 3: Op Pad Met De NeefjesDoor: Maik 070
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bottom, Kuisheidskooi, Lingerie, Neefjes, Plas, Plassen, Slet, Sletje,
"Mijn mentor had Casimir het adres gevraagd van de nieuwe club waar de neefjes mij mee naartoe zouden nemen. Hij zou iets later zelf ook nog komen, maar eerst op zijn gemak natafelen met de oude dame. Zij had de suggestie van de jongens dat zij ook me..."
15-05-23
9.0
De Oude Dame - 2: Diner Met De NeefjesDoor: Maik 070
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bottom, Kuisheidskooi, Lingerie, Neefjes, Slet, Sletje,
"Vandaag was het dan eindelijk zover. Het was een paar keer uitgesteld, maar vanavond zouden de neefjes van de oude dame komen dineren. Het waren eigenlijk de kleinkinderen van haar zus en broer, maar ze had het altijd over mijn neefjes . Ik begreep ..."
15-05-23
8.8
Gestraft Door Mijn NeefjesDoor: Juliette
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaarkomen, Neefjes, Neuken, Straf,
"14.30..eindelijk De school is uit nog even wat bij kletsen met de andere voor ik in de regen naar huis moet fietsen. Fiets je mee vroeg tara ik moet ook die kant op zo reden we samen richting huis. Ik draai hier af zei Tara ik zie je mo..."
21-12-22
7.9
Tante Agaats NeefjesDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Neefjes, Tante, Zoon,
"Mijn moeder is best een mooie vrouw, maar haar zuster, onze tante Agaat is daar de overtreffende trap van. Tante Agaat was getrouwd met ome Cor. Als we bij hen op bezoek gingen zei mijn moeder altijd, kom we gaan op bezoek bij C A Hoewel tante Agaat..."
05-06-20
8.8
Kunstkut En De NeefjesDoor: Pim Pikmelker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neefjes,
"Jeroen ging al vanaf de kleuterschool vaak spelen bij zijn neefje Leslie die even oud was. Samen speelde ze al jaren samen en nu op hun 19e logeerden ze nog steeds regelmatig bij elkaar. Het was Jeroen opgevallen dat hij bij het st..."
25-08-14
7.9