60.338 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Sex in Praag. In deze sexverhalen staat Praag centraal als dè plaats waar je hart warmer van zal gaan kloppen... Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Praag sexverhalen. In deze categorie staan 12 erotische verhalen.
Boheems MeisjeDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Hollywood, Praag, San Francisco, Tiener,
" Lieve lezer, dit is het laatste deel dat ik over Luuk en de meisjes in zijn leven heb geschreven. Zijn story met hen eindigt romantisch, bij dat ne meisje uit Bohemen waar het ook mee begon, Tessy. Een van de lezers vroeg of Meisjes va..."
20-11-23
9.6
Lieze En Tom - 11: Praag 2Door: TomJ89
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Porno, Praag, Trio,
"Lieze was Tom geheel onverwachts op gaan zoeken in Praag. Haar baas had haar verplicht haar resterende 4 dagen verlof van het vorige jaar op te nemen. Geheel tegen haar zin. Het was pas nadat ze verplicht verlof had moeten nemen, dat ze impulsief een..."
26-06-23
9.0
Lieze En Tom - 10: Praag 1Door: TomJ89
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten, Praag, Slet, Sletje,
"Er waren weer enkele maanden verstreken na de marathon in London waar Tom en Lieze intens hadden genoten van elkaar. In de voorbije maanden was er af en toe nog wel eens seks geweest, maar erg veel was dat niet. Lieze had het druk gehad met haar job ..."
12-03-23
9.2
Floor & Merel Op Stedentrip - 8: Het Seks MuseumDoor: Flooronthefloor
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Dildo, Lesbienne, Pijpen, Praag, Sperma, Vakantie, Vastgebonden, Zuigen,
" Sofie Warm is haar hand. Ik weet het, het is geen mannenhand. Daar is ze te zacht voor, die hand, en de aanrakingen zijn te teder. Langs mijn dijen naar omhoog. Ik voel het matras aan mijn rechterkant inzakken en weet dat ze naast me zit. ..."
25-01-22
8.8
Europees Avontuur - 22: Avontuur In PraagDoor: Jaakske
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Praag,
"Maandagochtend. Eerste werk naar de Deutsche Bank om heel wat cash geld op mijn rekening te storten. Het duurde wel even vooraleer het in orde kwam en ik moest natuurlijk kosten betalen. Ja, bankieren vanuit het buitenland he Gelukkig, alles kwam..."
09-12-20
8.9
Europees Avontuur - 21: Eerlijk PraagDoor: Jaakske
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Praag,
"Vrijdagochtend. Op om zeven uur. Lekker ontbijt. Laatste hand leggen aan mijn presentatie over Flanders Fields. Tegen kwart over elf naar de school waar Jan les gaf. Een receptioniste verwelkomde mij en bracht me naar het bureau van de directeur. Een..."
03-12-20
8.7
PraagDoor: Lapwing44
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Praag,
"Een paar jaar geleden ging voor het eerst in mijn leven alleen op vakantie. Ik Arjan 36 was al een poosje vrijgezel. En omdat ik alleen maar zo alleen vond besloot ik een groepsreis te maken met alleen maar singels. Op deze vakantie zou ik dingen m..."
22-06-17
8.6
Zakenreis In PraagDoor: Horatio
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Praag, Zakenreis,
" Nou, heel veel succes de komende dagen en handjes van Janice af houden , zegt Anja me, terwijl ik met mijn koffer in de deuropening sta om te vertrekken. Ik glimlach en zeg geen zorgen schatje, jij bent de enige voor mij in de hele wereld ..."
18-09-14
7.4
Geile Reis Naar Praag - 3Door: Cora
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Praag,
"De volgende ochtend ging alles rustig aan, we waren uiteraard wel allemaal naakt, maar we beseften goed dat het een goede zaak was om de krachten wat te sparen voor hetgeen ons bij Zoltan te wachten stond. Klaran lachte heel geheimzinnig als Henk hem..."
27-08-09
7.8
Geile Reis Naar Praag - 2Door: Cora
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Praag,
"In het eerste deel hebben jullie kennis kunnen maken met mij Cora en m n man Henk en onze belevenissen bij een geil Tsjechisch gezin met 2 kinderen. Na een avond vol neukgenot hadden we besloten om de uitnoding om langer te blijven te aanvaarden en w..."
24-08-09
7.8
Geile Reis Naar Praag - 1Door: Cora
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Praag,
"Ik ben Cora 46 jaar en getrouwd met Henk 52 jaar. Ik ben al eens eerder getrouwd geweest en uit dat huwelijk zijn geen kinderen geboren. Met Henk ben ik nu bijna 20 jaar getrouwd en we hebben een zoon van bijna 17, die Joris heet en een dochter van 1..."
24-08-09
7.7
Dochter In PraagDoor: Nabakov
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Praag,
"We dronken met zijn vieren nog een biertje bij het haardvuur in ons pension. We hadden de hele middag door Praag gelopen en waren behoorlijk vermoeid. Het was pas de eerste dag van onze vakantie en we hadden nog een volle week voor ons. Hans was met ..."
01-01-05
7.2