61.792 Gratis Sexverhalen
Is satijn helemaal jouw fetisj? Geniet dan van deze lekkere sexverhalen waarin satijn een grote rol speelt! Bezoek ook eens onze Opwindend.Net Sexshop voor spannende kleding! Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Satijn sexverhalen. In deze categorie staan 3 erotische verhalen.
Mijn Eerste Keer Met Een Man - 4Door: Janet
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Eerste Keer, Hakken, Jarretels, Leer, Neuken, Nylon, Pijpen, Satijn, Spanking,
"De volgende zondag ochtend sliepen we lekker lang uit, en ik maakte een lekker ontbijtje met nog maar een keer 2 gekookte eieren per persoon We gingen uitgebreid douchen, en Jan vond dat ik dezelfde lingerie en kleding maar moest drag..."
30-12-22
8.6
Mijn Eerste Keer Met Een Man - 1Door: Janet
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Hakken, Jarretels, Leer, Nylon, Rokje, Satijn, Spanking,
"Al vanaf mijn 10e jaar had ik een meer dan gewone belangstelling voor de kleding en vooral onderkleding van vrouwen. We spreken over de 60er jaren van de vorige eeuw, ik ben in 1953 geboren. Vrouwen , zo ook mijn moeder, droegen in die tijd ..."
30-12-21
9.0
Hoer Lisa - 6Door: Maria Smulder
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Auto, Groepsex, Kelder, Lak, Satijn,
"De volgende ochtend word ik langzaam wakker van het zonlicht. Het duurt even voor dat ik besef, dat ik in het huis van Nick ben. Een glimlach tovert zich om mijn mond en langzaam rek ik me uit. Wanneer ik me omdraai, zie ik dat er een ro..."
12-03-19
8.4