63.206 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Voorlichting sexverhalen. In deze categorie staan 25 erotische verhalen.
Raad Een Lied … Of Niet - 8: Praktische Voorlic...Door: PD
Reacties: 13
Lengte: Zeer Lang
Tags: Condoom, Eerste Keer, Maagd, Neuken, Nicht, Ontmaagd, Ontmaagding, Tweeling, Voorlichting,
"Ally ademde diep door. Nou ja, tijdens seksuele voorlichting nee, wacht, laat me uitpraten. Tijdens seksuele voorlichting moesten we oefenen met een condoom om een banaan doen. Maar Rhonda Rhonda zei Ze bloosde. Ik..."
24-04-24
9.7
Seksuele VoorlichtingDoor: Tomhermans
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Droom, Exhibitionisme, Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Tiener, Voorlichting,
" RRRRRRRRRRRIIIIIIIIINNNNNNNG . De wekker gaat af, Sander ontwaakt. Maandagochtend. Het hele weekend had hij wat nerveus naar vandaag afgewacht. Er zou vandaag in school een les seksuele opvoeding volgen, uitgerekend het eerste lesuur. Het had de hel..."
09-04-24
9.2
64 En 18 - 3: Het Verhaal Van ArneDoor: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, 60 Plus, Aftrekken, Eerste Keer, Masturbatie, Masturberen, Oma, Oudere Vrouwen, Tiener, Voorlichting,
"Arne ligt een hele poos stil naast me. Ik vermoed dat hij niet goed weet waar te beginnen met zijn verhaal. Of nee ik ben bijna zeker dat hij op dit ogenblik een verhaal aan het verzinnen is. Mijn gigolo van vanavond is een gewiekste leugenaar die e..."
18-03-24
9.1
Natuur Doet Het Werk - 2Door: Jolanda
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beffen, Klaarkomen, Natuur, Sperma, Spuiten, Vingeren, Voorlichting,
"In Belgi werd niet veel over seks gepraat op school. De leerkrachten waren vast wel geil maar het leerplan kent weinig doelen en seksuele gezondheid deed niet mee. In ons gezin is seks belangrijk en omdat het anders toeging hebben dan zelf maar goed..."
18-03-24
8.9
Rare Thee - 3: Voorlichting In De Praktijk (slot)Door: Abraham De La Moutarde
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaarkomen, Moeder, Squirten, Tiener, Voorlichting, Waargebeurd, Zussen, Zwanger,
" In de eerdere twee delen kwam tot uitdrukking, dat twee zusjes allebei verliefd op mij waren. Dit gebeurde in de hippietijd. Hun zesendertigjarige moeder deed er alles aan om mij als schoonzoon binnen te hengelen. Ze heeft mij getest, waarbij ze m..."
16-02-23
8.8
Onzekere TomDoor: Ringeling
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Clitje, Klitje, Missionaris, Moeder, Neuken, Voorlichting, Zoon,
"Mijn naam is Sandra en op verzoek van mijn man heb ik dit verhaal opgeschreven. Het begon op een gezellige zaterdagavond. Ons bezoek van die avond was op tijd vertrokken, dus we hadden nog wat van onze avond over. De kinderen waren niet thuis dus we ..."
04-11-22
8.9
Mijn VoorlichtingDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Voorlichting,
"Het waren spannende dagen voor mij en ik liep er al een week mee rond. Ik was pas 18 geworden en dat betekende, behalve dat ik een jaar ouder was, dat ik seksuele voorlichting zou krijgen. Seks was bij ons thuis onbespreekbaar en mamma deed er ook al..."
01-07-22
8.1
Jonge Patiënte Nieuwsgierig Bij InrichtingsartsDoor: Smikkelbeer
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dokter, Gynaecoloog, Pijpen, Roodharig, Verlegen, Vingeren, Voorlichting,
"Ik werk nu al vier jaar in deze psychiatrische verpleeghuis voor vrouwen. Ik was een van de weinigen die zich had ingeschreven op de vacature als arts in de inrichting. Op de conci rge na, ben ik de enige man in het hele pand. We hebben alleen vrouwe..."
09-09-21
8.3
Seksuele Voorlichting - 5Door: Angela
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Voorlichting,
"Fem wipte nog een tijdje door, want ze wilde nog een keer klaar komen, op de pik van opa. De volgende dag. Pa, hoe gaat het met de Seksuele voorlichting Vroeg ze aan de opa, van Fem en Tess. Ik vind dat het goed gaat, ze leren..."
15-04-21
8.4
Seksuele Voorlichting - 4Door: Angela
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaarkomen, Neuken, Orgasme, Voorlichting,
" Doe mij gelijk maar een tweede glas, dat heb ik wel verdiend Al zingend ging ze weer naar huis. Ze hoorde dat er gemaaid werd en zette haar fiets weer in de schuur, je hebt lekker uitgeslapen zie ik Er was nog maar hooguit een ..."
24-01-21
8.5
Seksuele Voorlichting - 3Door: Angela
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Voorlichting,
"De Vrijdagavond les, die nu achter de rug was, beviel opa wel. Hij was benieuwd of de meisjes het aandurfde om hun papa wat te vragen, de resultaten zou hij dan wel horen op Dinsdagavond les 3. Het is nu Zaterdagmorgen...Tess en Fem..."
06-01-21
8.5
Seksuele Voorlichting - 2Door: Angela
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beffen, Voorlichting,
"Vrijdagavond. Hoe ging het de vorige keer pa Vroeg ze, terwijl ze de koffie inschonk. Ze wisten echt helemaal niks, niet te geloven. Had ik je toch gezegd, waar ga je het nu over hebben Ik ga het over seks hebben, over..."
03-01-21
7.7
Seksuele Voorlichting - 1Door: Angela
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Voorlichting,
" Pa kan je mij helpen Waarmee schatje Nou he, ik ik vind het zo een moeilijk onderwerp Je zal het toch moeten zeggen, want anders weet ik niet wat je wil. Oke, mijn tweeling is al 16 jaar en en ik heb ze nog steeds..."
02-01-21
7.9
Anneke - 4: VoorlichtingDoor: SanderBi
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Ontdekken, Ontmaagd, Ontmaagding, Voorlichting,
" Herinneringen aan de jaren zeventig en mijn eerste schreden op het glibberige pad van de liefde. Op de TV domineert de Vietnamoorlog. We kijken naar MASH, komische serie over de Koreaanse oorlog. Supertramp s Crime of the Century komt uit. Verde..."
19-02-20
8.8
VoorlichtingDoor: NoMercy001
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Voorlichting,
"Ingrid is al jaren gescheiden en heeft alleen een thuiswonende zoon Jaap. Jaap is een op zich zelf teruggetrokken jongen. Wat je noemt een nerd, heel goed in computers maar omgang met meisjes is het andere uiterste. Jaap is erg verlegen en kruipt zod..."
28-10-17
8.4
Mama, Papa, DochterDoor: John73
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Dochter, Moeder, Vader, Voorlichting,
"Wij zijn de schrijvers van dochter ontmaagd, roos en john Wij hebben 4 verhalen geschreven die waren echt, maar mensen bleven ons mailen om meer verhalen maar die zijn er niet, het waren incest verhalen, dat ik mijn dochter ontmaagd had,..."
03-10-16
6.0
Seksuele Voorlichting - 3Door: Wouter S
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Voorlichting,
"Na samen met papa nog even te hebben gedouchte, gingen Mary en papa naar beneden. Met een smile van oor tot oor liep Mary de keuken in. Daar zaten mama en wouter in spanning te wachten op het nieuws. Mary liep gelijk naar mama en gaf haar een dikke z..."
28-07-16
8.0
Seksuele Voorlichting - 2Door: Wouter S
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Voorlichting,
"Eindelijk is het zover, het is zondagmiddag mam is naar haar moeder en Wouter is naar de stad gegaan naar de kermis. Mary is op haar kamer bezig met haar huiswerk maar za kan haar gedachte er niet bij houden. Ze weet dat zij vandaag les krij..."
27-07-16
7.7
Seksuele Voorlichting - 1Door: Wouter S
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Voorlichting,
"Hallo lieve lezers, dit is mijn eerste verhaal dat ik hier schrijf het is niet echt gebeurd maar een fantasie van mij. Ik zal ons eerst even voorstellen, mij moeder Anna is 40 jaar mooi slank lang donker haar en een volle c cup met een heerl..."
26-07-16
7.2
VoorlichtingDoor: Anoontje
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Voorlichting,
"Het was vrijdagmiddag. De directeur was al naar huis het personeel was druk bezig met administratieve taken, die hen voor de rest van de middag wel bezig zouden houden. Als bedrijfsleidster was ik eigenlijk wel klaar. Carla zei ik tegen d..."
23-04-14
7.8
Voorlichting Door BroerDoor: Pietertje999
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Voorlichting,
"Ik ben op veertien jarige leeftijd voor het eerst met echt seks in aanraking gekomen. Toen ik dertien werd, merkte dat mijn penis wel eens stijf werd, en omdat het dan vanzelf over ging schonk ik er geen aandacht aan. Maar ik werd ouder. Toen ik veer..."
19-01-14
6.1
Praktijkvoorlichting - 3Door: Hagenees223
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Voorlichting,
"Ik hoef waarschijnlijk niet uit te leggen, dat ik die nacht pas heel laat in slaap viel. Er spookte van alles door mijn hoofd. Ik kon me er nauwelijks een voorstelling bij maken van wat mij dit weekend te wachten stond. Met mijn ouders was ik nog noo..."
18-10-11
6.5
Praktijkvoorlichting - 2Door: Hagenees223
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Voorlichting,
"Met mijn hoofd nog helemaal vol van alles wat ik die middag had meegemaakt, kwam ik net op tijd door de keukendeur binnen om gelijk aan tafel te kunnen. Volledig auto matisch bad ik voor het eten en ik was er verder totaal met mijn gedachten niet bij..."
10-10-11
7.5
Praktijkvoorlichting - 1Door: Hagenees223
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Voorlichting,
"Ten tijde van dit verhaal ben ik 16 jaar, ik heet Tineke en ik heb halflang sluik donkerbruin haar, met blauwe ogen. Met mijn 1m66 en 57kg heb ik best een leuk figuurtje met een cup die goed in verhouding is met de rest van mijn lichaam. ..."
06-10-11
7.5
Seksuele VoorlichtingDoor: Mijnpiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Voorlichting,
"Ann opent de deur, voor haar staan vier jonge kerels in giro uniform. Mevrouw, we moeten een enqu te uitvoeren over de relatie tussen de kinderen en hun ouders, zou jij willen de vragenlijst beantwoorden Kom maar binnen en ze..."
25-07-06
5.7