63.253 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Lotte de Bruin
Lotte de Bruin
Hallo, wij zijn Lotte en Henk.
Als stel schrijven we verhalen, soms een beetje echt gebeurt, maar vaak zijn het onze fantasieën die we samen, of los van elkaar insturen
Hoogste Cijfer: Leven In De Schaduw - 1
Meest Gelezen: Met Oudere Man - 1
Aantal Verhalen: 61
Geplaatste Reacties: 0
E-Mail Adres: Niet Openbaar
ALLE VERHALEN VAN Lotte de Bruin
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Pestkoppen - 4: Verjaardag Van LouiseDoor: Floris
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Verjaardag,
" Floris Sinds de jongens mijn moeder zover hebben gekregen dat ze verslaafd is geraakt aan hun pikken, is ze enorm veranderd. Het lijkt soms dat het gedrag wat ze vroeger op school hadden, op haar heeft afgegeven, steeds vaker kr..."
13-05-24
8.0
Pestkoppen Gaan Te Ver - 3Door: Floris
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
"Even lijkt het hele drama geholpen te hebben. Ik word met rust gelaten op school, en ook de keren dat ze in de supermarkt zijn, is er geen gezeik. Het had een paar dagen geduurd voordat mijn moeder weer normaal met me sprak, ze is toch wel ..."
12-05-24
8.3
Pestkoppen Gaan Te Ver - 2Door: Floris
Reacties: 2
Lengte: Lang
"De dagen na het feest gaan kalm voorbij, ik krijg zo nu en dan wel een veelzeggende grijns van Hamid of Jamal, maar ze laten me met rust verder. Anderhalve week later zijn ze in de supermarkt, het ouderwetse pesten en treiteren is weer begonnen, ..."
12-05-24
8.2
Pestkoppen Gaan Te Ver - 1Door: Floris
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Sinds ik 14 was, en mijn ouders gescheiden zijn woon ik bij mijn moeder. We zijn van een luxe woning naar een relatief eenvoudig flatje gegaan in het oosten van de stad. Geen geweldige buurt, maar betaalbaar vooral. Ik ging van een witte..."
11-05-24
8.2
EstherDoor: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Door een verkeerd opgevatte opmerking, een blik op het verkeerde moment, of gewoon omdat het kon ... ik zou het niet weten. Alles wat ik altijd uit de weg gegaan ben, overkomt me nu in n keer. Ik zal bij het begin beginnen, mijn zoon en do..."
28-05-18
8.7
Leven In De Schaduw - 2Door: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Vreemdgaan,
"Bijna 3 weken ging voorbij, we hadden met Tom afgesproken dat wij contact zouden opnemen, als het verder zou gaan. Ik merkte aan Inge wel een verandering, ze lijkt vrolijker, opgewekter, en haar kleding werd weer jonger , meer sexy. Ik geniet va..."
11-12-17
8.0
Leven In De Schaduw - 1Door: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Mijn collega s noemen mij de meest gelukkige vent die ze kennen. Met mijn 52 een jonge deerne aan de haak gelagen, en getrouwd. Mijn wederhelft is inderdaad ruim de helft jonger, en het toeval wilde dat het tussen ons zo goed klikte, dat we n..."
01-12-17
8.7
Spullen Van Mijn Ex - 2Door: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
"De beide jongens kijken met een lach toe hoe ik een enorm onverwacht orgasme ver me heen krijg. Met de vingers van Jeroen strelend langs mijn kruisje, schokken mijn heupen bij elke aanraking, en hijgend haal ik diepe teugen adem. Dan gaat Jer..."
26-07-17
8.6
Spullen Van Mijn Ex - 1Door: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mijn studentenleven zit er op, afgestudeerd en is het tijd om met het echte leven te beginnen. Maar eerst vakantie, mijn reisje naar Australi , Azi en de VS. Ik ben 25, sportief slank, en heb een lieve vriend. Na mijn reis is de planning..."
19-07-17
8.2
Vakantie In Zeeland - 3Door: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Zeeland,
"We zitten op een feestje wat georganiseerd is in kantine van het park, het is gezellig, en Stefanie hangt zo nu en dan heerlijk tegen me aan. We dansen, lachen en kussen zo nu en dan, en we genieten van elkaar. Haar broertje heeft ondertuss..."
12-08-15
8.3
Vakantie In Zeeland - 2Door: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Zeeland,
" Gutenmorgen Melvin de vader van Stefanie begroet me hartelijk, het dagelijks ritueel van kuil inrichten en handdoeken plaatsen is in volle gang, Johann zwaait, en de moeder van Stefanie glimlacht, maar de mooie dochter is afwezig. Tijden..."
08-08-15
8.5
Vakantie In Zeeland - 1Door: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Zeeland,
"Mijn ouders hebben ooit ge nvesteerd een paar recreatiecentra. Voor ons als kind was dat geweldig, elk uur van onze vrije tijd waren we op n van de campings, bungalowparken of shortstays te vinden. Al van jonge leeftijd konden w..."
07-08-15
8.3
Van Chat Naar RealiteitDoor: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Dit is een vervolg op Gevaarlijke chat, die helemaal niet gevaarlijk bleek te zijn ... Na de heftige eerste keer met Sander, hebben we dagelijks contact. Door de afstand tussen ons in, spreken we n keer per week af, mees..."
25-07-15
8.3
Een Gevaarlijke Chat - 2Door: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Met Sander afgesproken dat we elkaar een keer neutraal ontmoeten. Ik zet het adres van het motel in mijn routeplanner, en zie dat ik er bijna 45minuten over ga doen, tijd zat. Ik rommel door mijn kleding, en kan niet beslissen..."
24-07-15
8.1
Een Gevaarlijke Chat - 1Door: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Al een tijdje begeef ik me op glad ijs, net uit een relatie van 5 jaar met mijn bedriegende vriendje. Sinds een half jaar ben ik weer alleen, het bevalt me prima, geen rekening meer houden met een ander, stappen met vriendinnen en mijn eige..."
23-07-15
8.0
Vrouw Van Mijn Collega - 2Door: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Collega,
" maandags op het werk komt Frans bij me staan, niet vreemd, we werken als tweemans team vrijwel altijd samen. Maar na afgelopen weekend is er toch wel iets veranderd Terwijl hij in zijn bekertje koffie roert, kijkt hij me een beetje tri..."
15-07-15
8.2
Vrouw Van Mijn Collega - 1Door: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Collega,
"Ik werk al een jaar of 3 samen met Frans, hij is mijn leermeester in het bedrijf, en met zijn ervaring krijg ik een vak geleerd, waar je op school niet aan toe komt. Vanaf de eerste dag klikt het al prima, hij is 48 en zo n 25 jaar ouder dan ik,..."
11-07-15
8.6
Laura's Sexavontuur - 2Door: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Na de pikken schoongelikt te hebben wordt mijn schamele kleding mij toegeworpen en steek ik mij weer in mijn geile outfit. Hoerig met de twee bronstige kerels achter mij aan loop ik vanuit het bos naar mijn auto. Ik weet nu al zeker dat ik deze manne..."
20-06-15
7.6
Laura's Sexavontuur - 1Door: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
"John had mij instructies gegeven om precies 14 uur bij de parkeerplaats te zijn in het bos. Daar moest ik mij in de auto ontdoen van mijn bedrijfskleding en de outfit aantrekken die hij voor mij in de kofferbak had klaargezet. Ik vond er hoge laarzen..."
19-06-15
7.7
Goede Doel - 3Door: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Vrijwel elke dag krijg ik berichtjes van Maaike over de app snapchat, eerst snapte ik het niet zo, waarom ging ze zo riskant te werk, maar al snel had ik het door. Ik kreeg elke keer maar een minuutje de tijd om te kijken, en dan was de fo..."
27-10-14
7.9
Goede Doel - 2Door: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Op woensdag komt mijn vrouw naar me toe, je hebt een berichtje van Maaike, er is een afspraak bij de kliniek zegt ze met een glimlach. Ik knik instemmend, en ze kust me op mijn voorhoofd super lief van je, dat je het toch doet voor haar ..."
25-10-14
7.9
Goede Doel - 1Door: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
" wij zouden dus jullie willen vragen of je ons kunt helpen als donor Die woorden, gesproken door mijn schoonzusje worden ondersteund door mijn broertje. Al een aantal jaren zijn ze aan het proberen om kinderen te krijgen, m..."
21-10-14
8.0
Avondje StappenDoor: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar,
"Ik ben 33, en 8 jaar getrouwd met Mark. We hebben het goed, alle twee een mooie baan, een goed inkomen, en komen niets te kort. Nou ja, niets Op seksueel vlak zijn we wat ingeslapen, de zin is een beetje verdwenen, en steeds v..."
24-07-14
8.1
Opleiding Of Lust?Door: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"let op, dit is een lang verhaal ik hou niet van vlam bam erop en klaar . de meeste actie is opbouw en aanloop, net zoals het in het echt hoort te gaan Op de sportschool heb ik een personal trainer Hij is niet echt in dienst bi..."
25-06-14
8.0
Vriend Van Mijn Tante - 2Door: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Na de heerlijke sexmiddag bij John, ben ik nog meer verliefd geworden op die grote dikke pik. Ondertussen is Jessy ook weer thuis, en regelmatig hebben we het over hem, en hoe geil we het alle twee gevonden hebben. Helaas is mijn tante nu vaa..."
23-06-14
8.1
Vriend Van Mijn Tante - 1Door: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik heb mijn vriendin betrapt toen ze aan het zoenen was met de vriend van mijn tante. We zijn bijna altijd bij elkaar, en de ene keer eten we bij haar, de andere keer bij mij thuis. Op een feestje van mijn ouders, die 25jaar getrouwd zijn, was ze er ..."
13-06-14
7.9
Mijn Geile Tante Loes - 3Door: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren,
"Na Rocky s korte maar kolossale beurt, voelde ik me eigen zo slap als een vaatdoek en leken mijn benen van elastiek. Na het opstaan van de strobaal moest ik mij aan het hokwand vasthouden om maar niet door de knie n te zakken. Dat schoot niet onopgem..."
11-06-14
8.1
Mijn Geile Tante Loes - 2Door: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren,
"Tante Loes ging hevig door met het bevingeren van mijn kutje. Ze nam mijn klit tussen haar duim en wijsvinger, wreef het heel langzaam en voorzichtig, en dat gaf mij een ongelooflijk geil gevoel. Dit alles gebeurde in volle duisternis... Alleen zij e..."
06-06-14
7.9
Mijn Geile Tante Loes - 1Door: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren,
"Hoi, mijn naam is Laura, en wat ik nu wil vertellen is een waargebeurd verhaal zo n 4 jaar terug. Een twee jaar relatie met mijn vriend Winston kwam ten einde toen ik hem in mijn eiegen appartement betrapte. Die dag verliet ik mijn werk eerder dan no..."
05-06-14
7.8
Onze BroersDoor: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broers,
"Mijn beste vriendin doet het met haar broer. Ik kan er niet over uit. Gisteravond vertelde ze me eindelijk wat ik al misschien vermoedde maar nooit kon of wilde geloven. Kim, mijn vriendin is 17, even oud als ik. Haar broer John is een jaar of ..."
02-05-14
8.4
Hoe Het BegonDoor: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding,
"Sinds een jaar is mijn vrouw de baas in huis, en om eerlijk te zijn, geniet ik er elk moment van. Chantal en ik zijn bijna 20 jaar getrouwd, ik ben 43, Chantal is 41. De laatste jaren zijn waren we wel gelukkig, maar er miste een beetje av..."
04-09-13
7.7
OnverwachtDoor: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Een beetje onverwacht liep een onschuldig gesprek uit in een kort etentje. Ik zat op een muurtje in het centrum, en met een milkshake in de hand bekeek ik de dames. Het was warm, erg warm, 33graden in de schaduw, en verkoeling was er nauwel..."
13-08-13
8.0
Getrouwd Met Trio ..Door: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Trio,
"In de aanloop naar onze 25e trouwdag waren we aan het bespreken wat we wilden. Ons huwelijk liep wat stroef, jong getrouwd, n dochter die op kamers zat, en studeerde. Het seksleven op een zgn laag pitje Miriam was een aantrekkelijk..."
19-07-13
7.3
Black & White - 3Door: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Donkere Mannen,
"Zoals ik al een keer verteld had, ben ik na een teleurstellende relatie gekomen tot een besluit. Voorlopig GEEN relatie maar ik ga leven, beleven Diverse dames hebben mijn slaapkamer van binnen gezien, en ik heb van ze genoten. Mijn jachtterrein ..."
10-07-13
8.3
Black & White - 2Door: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Donkere Mannen,
"Na mijn avontuurtje op de woonboot, en nog wat research om het zo te noemen, ben ik me actiever op de oudere dames gaan inzetten. Langzaamaan begreep ik wat meer van hun wensen, in de gelegenheden waar ik kwam, kwamen regelmatig 35 dames, door de ..."
01-07-13
8.2
Black & White - 1Door: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Donkere Mannen,
"Sinds kort heb ik wat ontdekt .. Het is misschien niet nieuw, of wereldschokkend, maar in mijn geval gewoon opvallend. Volgens berichten op internet zijn steeds meer dames op zoek naar een zwarte lul . Ik heb me dat altijd afgevraagd, waa..."
15-06-13
8.3
Blauwtje GelopenDoor: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik had haar al een paar keer gezien bij de supermarkt, jonge vrouw 20 tot 25jaar, en een supermooi figuurtje. Kleine tietjes, en een rond kontje, en met haar lange donkere haren een mysterieuze schone. In het voorbijgaan glimlacht ze altijd naar me, ..."
07-06-13
8.2
Vriendin Van Zusje - 3Door: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Zus,
"Het is een week of 2 na de verjaardag van Lotte, mijn zusje, en de sexnacht met de 2 meiden. Regelmatig zie ik Emma, als ze met Lotte afgesproken heeft, maar zoals altijd is het contact weer moeizaam, puberachtig en wordt ik uitgelachen tegenover..."
05-06-13
7.8
Vriendin Van Zusje - 2Door: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus,
"Zoals jullie al konden lezen in mijn vorige verhaal, hebben Emma en mijn zusje Lotte een grapje uitgehaald met mij, na het feestje van Lotte. Nou, ja ... grapje ... Ik ben heerlijk gezogen door mijn zusje, wat ze wonderbaarlijk goed kon. Na het uitk..."
03-06-13
7.8
Vriendin Van Zusje - 1Door: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus,
"Mijn zusje Lotte is jarig, vandaag vieren we het met de vriendenkring, onze ouders hebben ons het huis geschonken zelf zijn ze naar een concert, en hotel. Op voorwaarde dat we het netjes houden, en geen overlast veroorzaken. Samen met mijn maatje b..."
01-06-13
7.4
Ontmoeting Onder De BrugDoor: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Toen het onvermijdelijke ... tijdens het opruimen in de keuken, hoor ik mijn telefoon. n korte piep, een smsje Ik open het, en het voelt als een warme douche, en een angstige schok, als ik het lees. schatje, ik zie je om 20u bij de oud..."
27-05-13
7.4
Op Zoek Naar PlezierDoor: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Na het avondje bioscoop hebben Henk ik ik er niet meer over gesproken. Hij weet niet meer wat er is gebeurt, hij was te dronken. Het enige wat ik hem heb verteld, was dat we bijna overvallen waren, en hij ze heeft afgeschrokken .. Hij heeft er vrede ..."
26-05-13
7.7
Bioscoopje PakkenDoor: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bioscoop,
"Na een lange tijd gaan mijn man en ik weer een keer samen op stap. Onze zoon is nu 17, daar ligt het niet aan, maar we kwamen er nooit toe. Vanavond draait er een leuke film, en ik heb kaartjes gewonnen, dus gaan dat leek ons leuk. Wandelen naar het ..."
25-05-13
7.6
Bij De FotograafDoor: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Fotograaf,
"Op een avond kwam mijn pa de kamer op, ik zat wat met een vriendin te vervelen op internet, en hij stormde bijna binnen. Hoezo staat er ineens 250 op jouw rekening vraagt hij, met het afschrift wapperend. Ik wist van niets, mijn ouders be..."
16-05-13
7.7
Oostblok Bruid, Of Hoer?Door: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bruid, Hoer, Prostitutie,
"E n van mijn zakelijke relaties is Jean, Jean is een Belgische man, van tegen de 55. Hij is een onderdirecteur van een bedrijf wat ik een tijd geleden heb helpen reorganiseren. Jean is een rare man, tenminste, voor mij en mijn partner kwam hij als ee..."
11-05-13
7.7
Lekkere Studentes - 2Door: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Studenten,
"Na een korte cursus met een aantal collega s zit ik in de hotelbar, met een afzakkertje, voordat we weer uit elkaar gaan. Mike en ik hebben nog n nacht te gaan, omdat de rit van Limburg naar Brabant wel een h l forse is, na de intense dagen d..."
07-05-13
8.0
Lekkere Studentes - 1Door: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Studenten,
"Sinds mijn eigen studententijd ben ik een fervent aanhanger van studentencaf s Ik hang graag aan de bar, of in de buurt ervan, en bekijk het publiek. Ondanks dat ik al een tijdje niet meer studeer, ik ben een eigen bedrijfje begonnen, en succesvo..."
06-05-13
7.8
Hoe Het BegonDoor: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Hoe het allemaal gekomen is . Ik was al jong toen ik in aanraking kwam met mannen. In 2005, toen ik 14 werd, kreeg ik een laptop voor schoolwerk Mijn ouders zijn nog van de oudere generatie, computers het was en is een my..."
05-05-13
7.8
Met De Buurjongen - 4Door: Lotte De Bruin
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buurjongen,
"De vakantie is voorbij, mijn lieve man en kindjes zijn weer gewoon thuis, wat een einde maakt aan de ontmoetingen met Dirk, aangezien die ok gewoon weer met zijn opleiding is begonnen natuurlijk. De bijlessen zijn niet meer noodzakelijk, hij heef..."
04-05-13
8.2
Met De Buurjongen - 3Door: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurjongen,
"Een paar dagen logeerde Dirk soms bij mij, heerlijke ongeremde sex, met de geile buurjongen. Op donderdag vertelde hij dat zijn moeder gebeld had, en dat ze vrijdag s thuis zouden komen. dan moet je een beetje opruimen, denk ik . lach..."
28-04-13
8.2
Met De Buurjongen - 2Door: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurjongen,
"Al een paar dagen helpt Dirk onze buurjongen met het verbouwen en schilderen van de speelkamer. Ik zorg voor snacks en drinken, en de mannen hakken, zagen en timmeren als wilde beesten. Het is vrij warm, en op het kamertje is het boven de 3..."
24-04-13
8.2
Met De Buurjongen - 1Door: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurjongen,
" Kan jij onze Dirk niet eens helpen met zijn schoolopdrachten Onze buurvrouw, die me helpt met het huishouden heeft uitgelegd dat hun zoon in de problemen komt als zijn cijfers niet verbeteren. Nu, 4 maanden voordat het vakantie is, mo..."
23-04-13
8.1
Met Oudere Man - 3Door: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Oudere Mannen,
"Na onze uitspatting van die ochtend, lagen we bijna uitgeteld op de bank. Jan hield mij vast, en ik lag op hem, en we kusten zo nu en dan. Hij streelde mijn naakte lichaam, en bekeek me intens ik had je niet terug verwacht, meisje zei h..."
22-04-13
8.2
Met Oudere Man - 2Door: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Oudere Mannen,
"Zoals in mijn vorige verhaal te lezen was, ben ik na een feestje, en een licht dronken bui met een oudere man naar huis gegaan. Dit liep uit in een fantastische ervaring, dat smaakte naar meer . In de dagen na mijn ontmoeting was ik in goe..."
17-04-13
8.3
Met Oudere Man - 1Door: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Oudere Mannen,
"Het was weekend, mijn vriend is met een paar vrienden een weekend naar de motorcross, onzen kindjes logeren bij Opa en Oma, deze morgen in alle rust het huis een grote voorjaarsschoonmaak gegeven, heerlijk ongestoord mijn gang kunnen gaan. Met een kl..."
14-04-13
8.3
Met Z'n VijvenDoor: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Beste lezer lezeres, ik ben Laura. Ik heb blond haar, blauwe ogen en een kale kut. Ik was vorige week bij een vriendin thuis en zij heet Linda. Dit gebeurde er vorige week Ik kwam aan bij Linda s huis en ik belde aan. Ze deed open ..."
24-06-11
6.1
Vreemd In Het ZwembadDoor: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwembad,
"Het was een mooie zomerdag in Juni en Laura besloot naar het zwembad te gaan. Het was slechts een kleine 15 minuten fietsen en dat was dus prima te doen. Bij het zwembad aangekomen zocht Laura snel een van de vele pashokjes op. Nadat ze zich had ontd..."
26-04-10
7.5
Laura’s Lust Voor LulDoor: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lul, Lust,
" Wat wil je , fluister ik. Die paal van je die heerlijke dikke lul diep in mij . ik ben zo geil .. , zegt Laura met raspende stem. Vier handen glijden over twee verhitte lijven. Dan draait zij zich om, plaatst de handen tegen de wand en steekt haa..."
02-03-10
7.7
Verkracht Door Twee MannenDoor: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rape, Verkracht,
"Ik ben een jonge vrouw van in de 20, heb cupmaat F, elke man wil mij om mijn borsten en ik dacht nu dus iemand te hebben gevonden die er niet zo tegen aan keek. Ik had laatst dus afgesproken met een jongen die ik wel zag zien zitten. Dus ik trok mijn..."
17-11-09
6.5
Een Vreemde OntmoetingDoor: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik loop langs de weg het is al erg laat en er is niemand te bekennen. Ik kreeg ruzie met me broer dus had hij me de auto uitgeschopt, en nu loop ik daar in het donker.. Dan komt er een auto aan, een vriendelijke man dacht ik ,wilt me wel een lift g..."
16-11-09
5.8
LauraDoor: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Door mijn werk als journalist ben ik vaak op pad, dagen, soms weken en dat had tot mijn veertigste als resultaat dat ik nooit een vaste of langdurige relatie met een vrouw had kunnen onderhouden. Ik woonde in een klein rijtjeshuis, dat ik voor weinig..."
08-08-06
7.9