61.790 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Sex op Zeeland. In deze sexverhalen staat Zeeland centraal als dè plaats waar je hart warmer van zal gaan kloppen... Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Zeeland sexverhalen. In deze categorie staan 10 erotische verhalen.
Weekend In ZeelandDoor: Denverrio2019
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiekem, Zeeland,
" Welkom lezers Ik merkte tijdens het schrijven dat dit verhaal goed opgebouwd moest worden dus daarom heb ik besloten het in meerdere delen te doen, deel 1 begint voorzichtig, dat geef ik toe, maar verder word het wild Alvast veel leesplezier ..."
07-02-24
8.4
Met Mijn Moeder Naar Zeeland - 1Door: Daniël
Reacties: 7
Lengte: Kort
Tags: Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Kort, Milf, Moeder, Neuken, Zeeland,
"Het was middag Mama en ik waren onderweg naar Domburg, waar we een huisje hadden gehuurd voor een weekendje Na een paar uur kwamen we aan in Domburg, een gezellig dorpje gelegen aan het strand We reden de straat van ons huisje in en belde..."
03-11-21
7.2
Geile Zomer In Zeeland - 3Door: Dirkbroek
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Borsten, Met Familie, Pijpen, Sperma, Zeeland, Zomer,
"Die ochtend werden we wakker van de brandende zon op ons tentje. Dat was wat ik altijd zo irritant vond aan zo n plastic tentje. Ondanks dat we naakt op onze slaapzak lagen was het al snel bloedheet in die tent. Ik kwam omhoog om de rits van de tent ..."
04-03-20
9.1
Geile Zomer In Zeeland - 2Door: Dirkbroek
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slikken, Sperma, Strand, Tiener, Vakantie, Zeeland, Zomer,
"Na allebei heerlijk in elkaars mond te zijn klaargekomen deden we de douche uit en droogden ons af. Mijn pik bleef maar stijf door wat er net gebeurd was. Ik kreeg hem bijna niet in mijn boxer. Toen we aangekleed waren en de badkamer uit stapten ston..."
26-09-19
9.0
Geile Zomer In Zeeland - 1Door: Dirkbroek
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Naaktstrand, Pijpen, Slikken, Tiener, Zeeland, Zomer,
"Dit verhaal is waargebeurd. En hoewel het bijna 25 jaar geleden gebeurd is, maakt het m n pik nog steeds hard als ik er aan terug denk. Of als ik het op schrijf voor jullie... De zomervakantie was eindelijk begonnen. Dit jaar ging ik met..."
20-09-19
8.8
Een Plotseling Natte Zomeravond In ZeelandDoor: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Geschoren, Vakantie, Vingeren, Zeeland, Zomer,
"Na mijn vele fietstochtjes in de polder rond mijn woonplaats besloot ik eens een andere omgeving te kiezen. Verandering van spijs doet eten, zeggen ze. Ik ging twee weken op vakantie in een knusse B in Zeeland en fietste daar op een mooie, warme zo..."
05-09-19
8.1
Weekendje ZeelandDoor: Jimhopper
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vakantie, Zeeland,
"Na een avondje stappen in Den Haag zijn we ingecheckt in ons hotel in Zeeland. Nog een beetje versuft van de zware nacht ploffen we in het kingsize bed. Ik kus je zachtjes op je mond, je opent je lippen en nodigt me zo uit mijn tong langs je lippen t..."
22-07-19
7.7
Vakantie In Zeeland - 3Door: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Zeeland,
"We zitten op een feestje wat georganiseerd is in kantine van het park, het is gezellig, en Stefanie hangt zo nu en dan heerlijk tegen me aan. We dansen, lachen en kussen zo nu en dan, en we genieten van elkaar. Haar broertje heeft ondertuss..."
12-08-15
8.3
Vakantie In Zeeland - 2Door: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Zeeland,
" Gutenmorgen Melvin de vader van Stefanie begroet me hartelijk, het dagelijks ritueel van kuil inrichten en handdoeken plaatsen is in volle gang, Johann zwaait, en de moeder van Stefanie glimlacht, maar de mooie dochter is afwezig. Tijden..."
08-08-15
8.5
Vakantie In Zeeland - 1Door: Lotte De Bruin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Zeeland,
"Mijn ouders hebben ooit ge nvesteerd een paar recreatiecentra. Voor ons als kind was dat geweldig, elk uur van onze vrije tijd waren we op n van de campings, bungalowparken of shortstays te vinden. Al van jonge leeftijd konden w..."
07-08-15
8.3