Klik hier voor meer...
anoniem_077
anoniem_077
Dit is een automatisch aangemaakt profiel. Klik hier om jouw wachtwoord op te vragen om zo jouw eigen profiel pagina te personaliseren.
Hoogste Cijfer: Een Goede Moeder
Meest Gelezen: Medische Redenen - 5: Het Sperma Meten Mislukt…
Aantal Verhalen: 349
Geplaatste Reacties: 2
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Tante's MeisjeDoor: Max A.
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Toen ik een jongetje van een jaar of tien was, kwam mijn tante Louise een tijdje bij ons wonen, omdat ze gescheiden was. Ze was heel wereldwijs en accepteerde ze de dingen, zoals het leven die haar bood. Zij was geen buitengewoon knappe vrouw, maar z..."
22-04-24
8.9
TegengifDoor: Kristiena
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Als antropoloog leidde ik een expeditie naar een bergachtig gebied in Nieuw Guinea om daar een inheemse stam te onderzoeken. Mijn zoon Daan gin ook mee, omdat hij een student was in hetzelfde vakgebied. Alles ging goed, totdat Daan per ongeluk gebete..."
22-04-24
9.4
Aanschouwelijk OnderwijsDoor: Rijpe Anita
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Ik kleedde mij langzaam uit. Ik liet mijn blouse over mijn hoofd glijden zonder mijn kapsel te verstoren, schudde even met mijn schouders en liet mijn borsten daarbij flink heen en weer zwaaien. Zou iemand mij misschien even willen helpen ..."
20-04-24
9.1
Totaal OnverwachtsDoor: Angelaa
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus,
"Mijn broertje kwam gewoon naar binnen en sloot de deur achter zich, zonder om mijn toestemming te vragen. Ik lag op mijn bed op mijn iPad te kijken, met alleen mijn slipje en een T shirt aan. Ik lag op mijn buik, terwijl ik mijn lichtbruine haarlok o..."
18-04-24
8.9
Uit De Hand GelopenDoor: Kristiena
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Sinds het overlijden van mijn man waren mijn kinderen en ik heel hecht met elkaar geworden. We hebben emotioneel op elkaar gesteund nadat wij hun vader hadden verloren. Om een beeld te schetsen, het werd heel gewoon dat we samen op mijn bed lagen om ..."
25-03-24
9.4
Nachtwacht - 10: SlotDoor: Kristiena
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Zoon, Zwanger,
"Ik stond op en ging de kleren uitzoeken die ik naar de diploma uitreiking van Danny zou gaan dragen. Het werd een eenvoudige outfit, een bloemenprint zomerjurk die tot aan mijn knie n hing, en sandalen met open neus om te pronken met mijn ro..."
28-12-23
9.1
Nachtwacht - 9Door: Kristiena
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Doggystyle, Klaarkomen, Moeder, Zoon,
"Het weekend brak aan, helder en vroeg. Ik werd wakker in de armen van mijn zoon Danny, allebei zo naakt als een garnaal, en op de een of andere manier samengedraaid tot een soort van krakeling. Hoe ik toch nog een beetje fatsoenlijk had kunnen slapen..."
24-12-23
9.5
Nachtwacht - 8Door: Kristiena
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Slaap kan wonderen doen. Toen ik de volgende dag wakker werd, voelde ik mij veel beter dan de avond ervoor, ondanks een lichte hoofdpijn van de wijn. Mijn gedachten waren niet meer gevuld met kommer en kwel. In feite voelde ik me best goed. ..."
20-12-23
9.0
Nachtwacht - 7Door: Kristiena
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Zoon,
"De volgende ochtend ontwaakte ik heel langzaam. De werkelijkheid deed zich weer gelden in langzame stapjes, beginnend met het heerlijk warme gevoel van een lichaam tegen het mijne, mijn benen verstrengeld met die van Danny. Toen volgde een aangenaam ..."
14-12-23
9.2
Nachtwacht - 6Door: Kristiena
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Zoon,
"Toen het die avond elf uur werd, was ik nog zenuwachtiger dan vlak voor mijn huwelijksnacht. Er ging niets gebeuren, zei ik tegen mezelf, en toch was ik voorbereid voor het geval dat het wel zo zou zijn. Wat er zou gaan gebeuren, hing in de lucht. Ik..."
12-12-23
9.5
Nachtwacht - 5Door: Kristiena
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
"Op Zondagochtend werd ik wakker, naakt in de armen van mijn al even naakte zoon. Allerlei gedachten drongen zich op, allemaal vechtend om mijn aandacht, maar ik had mij het liefst willen verstoppen in een diepe kuil en de hele wereld vergeten ..."
25-11-23
9.2
Nachtwacht - 4Door: Kristiena
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Zoon,
"Het was Zaterdagochtend en ik werd wakker in een leeg bed. Ik lag wel onder Danny s deken, maar ik maakte me toch zorgen over mijn naaktheid. Wanneer was Danny opgestaan Hoe laat was het eigenlijk En waar was mijn nachthemd gebleven Ik ging rechto..."
17-11-23
9.5
Nachtwacht - 3Door: Kristiena
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
"Een paar minuten v rdat de wekker af ging, werd ik wakker. Ik keek naar mijn zoon Danny, die nog steeds diep in slaap was, maar hij had niet langer die erectie, die hij vannacht had gehad. Hoe was het in vredesnaam mogelijk dat hij vannacht niet wak..."
15-11-23
9.2
Nachtwacht - 2Door: Kristiena
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Zoon,
"Toen ik de volgende ochtend mijn zoon Danny ging wekken, voelde het alsof ik terugging naar de Plaats Delict Want dat was het bed waar ik midden in de nacht op had gelegen, met mijn nachtjapon omhoog en mijn hand in mijn eigen slipje Naast mijn sla..."
14-11-23
9.2
Nachtwacht - 1Door: Kristiena
Reacties: 12
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Zoon,
"De wekker zoemde en ik werd meteen wakker. Ik zette hem uit, zo snel als ik kon. Ik wreef de slaap uit mijn ogen en stond zo stil mogelijk op. Ik trok mijn badjas aan, knoopte de ceintuur vast en liep op mijn tenen naar mijn slaapkamer deur. Het was ..."
13-11-23
9.1
Mijn Ideale GezinDoor: De Baron
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Broer, Dochter, Klaarkomen, Neuken, Pijpen, Zoon, Zus,
"Mijn vrouw Marie en ik hebben twee kinderen, een jongen en een meisje. Onze zoon Constantijn is zestien, terwijl onze dochter Lotte een jaartje ouder is. We zijn erg trots op hen beiden. Mensen in het bedrijf waar ik werk, hebben me vaak verteld dat ..."
09-11-23
8.9
Een Gelukkig MeisjeDoor: Angelaa
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar,
"Ik blies alle kaarsjes op mijn verjaardagstaart uit. De rook kringelde nog omhoog terwijl mijn vader de kaarsjes uit de marsepein trok. Hij sneed een flink stuk taart voor mij af. Gefeliciteerd met je zestiende verjaardag, Angela ..."
31-10-23
9.1
Pikdonkere NachtDoor: De Baron
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Vader, Zwanger,
"De vogels tsjilpten in de dennenbomen die het steile pad flankeerden. Mijn dochter Lotte liep voor mij uit, met haar rugzak. Haar paardenstaart zwaaide over haar schouders, terwijl ze met haar bergschoenen stevig doormarcheerde. Nog pas zestien, en t..."
02-10-23
9.3
Pandemie - 3: SlotDoor: Tommie
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Eerste Keer, Moeder, Ontmaagd, Ontmaagding, Zus, Zwanger,
"Ik herinnerde mij, hoe het allemaal was begonnen. Met luisteren naar mijn oudere zus, terwijl zij masturbeerde in de badkamer. Dat was de oorzaak geweest dat Mama mij betrapte En dat had geleid tot aftrekken, pijpen, kutje likken en neuken met Mama...."
04-08-23
9.2
Onder ZeilDoor: De Baron
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Eerste Keer, Moeder, Ontmaagd, Ontmaagding, Vader, Zoon,
"Voor mijn dochter Lotte was het de eerste vakantie dat de jongens op de jachthaven duidelijk belangstelling voor haar hadden, toen we onze boot aan het inladen waren. Dat was een nieuwe ontwikkeling, maar niet geheel onverwacht. Mijn dochter ging er ..."
03-08-23
8.9
Papa Durft Toch Niet!Door: Angelaa
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Kut, Kutje, Masturbatie, Masturberen, Met Familie, Neuken, Taboe, Uitdagen, Vader,
"Op een avond zat ik op de vloer van de woonkamer. Mijn schoolboeken en mijn huiswerk lagen overal om mij heen gespreid. Ik keek op en besefte plotseling dat mijn vader naar mijn borsten zat te staren Ja, het was echt waar, mijn Papa staarde naar mij..."
23-07-23
8.9
Pandemie - 2Door: Tommie
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Eerste Keer, Maagd, Moeder, Zus,
"De quarantaine was al in de tweede maand. Drie slaapkamers voor vier personen was wel krap. En op mijn zeventiende barstte ik van de hormonen en toen Mama mij betrapte op het afluisteren van mijn oudere zus, die onder de douche stond, toen had zij me..."
24-06-23
9.2
Pandemie - 1Door: Tommie
Reacties: 12
Lengte: Zeer Lang
Tags: Eerste Keer, Moeder, Ontmaagd, Ontmaagding, Zoon,
"Toen ik nog met mijn vrienden mocht rondhangen, en vijf dagen per week naar school moest, kon ik mijn energie wel kwijt. En mijn twee zussen ook. En onze moeder moest toen overdag naar haar. Vaak was er niemand thuis. Maar toen kwam die pandemie En ..."
11-06-23
9.0
OpwindendDoor: Tommie
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Opwindend,
"Het begon allemaal toen Mama zomaar binnen kwam lopen, terwijl ik in de badkamer was. Dat had ze niet meer gedaan sinds ik een jaar of tien was Toen was dat nog normaal, weet je wel, want ze moest mij eraan herinneren dat ik me goed moest wassen en ..."
09-06-23
8.5
KamperenDoor: Tommie
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kamperen,
"De nachtlucht rook naar zeezout en de kruiden van de Provence. Het vredige getjilp van verre krekels zou me ontspannen in slaap hebben laten vallen, ware het niet dat er vreemde geluiden kwamen uit de tent naast mij een luchtbed dat kraakte, een mei..."
15-04-23
9.0
Je Mag Me Niet NeukenDoor: Max A.
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Neuken,
"Nieuwsgierig opende ik mijn browser en met Google zocht ik hoe ik van mijn bijna constante erectie af kon komen. Na enkele minuten zoeken bleek dat het stomme internet geen makkelijke manier wist om dat te bereiken. Slechts enkele adviezen om minder ..."
25-02-23
9.6
Meervoudig OnverzadigdDoor: AnneWillem
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
"Blij om die dag niet naar mijn werk te hoeven, lag ik een tijdje in bed te genieten van het geluid van zware regen die tegen de ramen klaterde. Ik hou van regen, het windt me op. Over het algemeen voel ik me beter wanneer het regent. Ik voel me dan a..."
20-02-23
8.2
Mijn TuintjeDoor: Kristiena
Reacties: 12
Lengte: Zeer Lang
"Waarom ik zo van tuinieren kan genieten op een snikhete middag in augustus, dat was meer dan mijn zoontje Bart kon begrijpen. Toch leek hij blij om die boodschap voor mij te kunnen doen. Ik had hem naar het tuincentrum gestuurd om een zak tuinaarde t..."
17-02-23
9.1
Samen Te BedDoor: Tommie
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
"Het regende, het goot en alle wegen stonden onder water of zouden binnenkort onder water komen te staan. Het water kolkte al langs de onderkant van alle bruggen. De wind huilde en blies alles wat niet vastgespijkerd was over de snelweg. Omdat het zic..."
08-02-23
8.7
Mag Ik Kijken?Door: Kristiena
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Zoon,
"Ik kan me nog goed de eerste keer herinneren, dat ik mijn zoontje zag masturberen. Tom was net zestien geworden. Ik wilde hem op de avond boor zijn verjaardag verrassen met een cadeautje, terwijl hij in de woonkamer tv zat te kijken . Ik hie..."
07-02-23
9.2
BubbelsDoor: De Baron
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Ontmaagd, Ontmaagding,
" Welke film zullen we eens gaan kijken vroeg Lotte, terwijl ze zich naast mij liet neerploffen op de bank. Ik wierp een blik op mijn horloge. Als hij maar niet te lang duurt, want het is al half negen. Maak je een grap..."
01-02-23
9.1
KerstverhaalDoor: Tommie
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Zus,
" Ik wil wel, dat jullie wel aardig doen tegen Katja, als ze thuiskomt, instrueerde mijn moeder ons beiden. Papa keek even op van zijn krant. Hoezo vroeg hij. Ze heeft het uitgemaakt met Thijs, antwoordde mijn moeder. ..."
18-12-22
9.3
Dilemma'sDoor: De Baron
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, 17 Jaar, Dochter, Massage, Orgasme, Stiekem,
"Mijn dochters zijn al 16 en 17 jaar, Lotte is de oudste en Laura de jongste. Ze zijn het afgelopen jaar flink bezig gegaan met sporten. Lotte is serieus begonnen met atletiek en Laura speelt tennis en zij is nu al de nummer twee in het enkelspel van ..."
05-12-22
9.2
AssepoesterDoor: Angelaa
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Sprookje,
"De stiefmoeder van Assepoester liet haar altijd de afwas doen en de vloer schrobben. En haar gemene stiefzusters lachten haar uit als ze naakt op haar knie n rondkroop. Kleren zijn duur, zeiden ze dan, en we kunnen het ons niet veroorloven om ze t..."
19-10-22
9.0
HerfstvakantieDoor: Tommie
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Herfst, Vakantie,
"De boerderij was groot, vanuit het perspectief van een stadsjongen. Het was een groot gebouw. Er was een grote open ruimte in het midden die het vierkant heette. Aan de ene kant daarvan was een woonkeuken met alle kookspullen die een mens maar bedenk..."
27-09-22
9.3
Beslis Jij Maar, Papa!Door: Angelaa
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
"Als ik eerlijk ben, ben ik tegenwoordig lang niet meer zo bang voor onweer als toen ik jong was. Toen moest ik echt huilen, als de bliksem flitste en het huis verlichtte met griezelige schaduwen, net lang genoeg voor mij om er enge monsters in te zie..."
25-09-22
9.2
In De VerdrukkingDoor: Max A.
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Stiekem, Voorspel,
"De kamer was donker en het enige licht kwam uit de televisie, een paar meter voor de bank waar ik lag. Het was een griezelfilm uit de jaren 50 en redelijk goed voor dat genre. Mijn ouders lagen al te slapen. Papa moest morgen werken. En mama had mo..."
20-09-22
9.0
Regels Zijn RegelsDoor: Tommie
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Dikke Tieten, Flirten, Grote Borsten, Jurk,
"Ik bracht Karen s stofzuiger terug. De mijne was een paar weken eerder stukgegaan en ik had even geen geld om hem te laten repareren of een nieuwe te kopen. Ik kende Karen en John niet zo goed, ze waren pas ongeveer 3 of 4 maanden geleden naar onze s..."
16-09-22
9.3
Mijn Lieve TanteDoor: Max A.
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lingerie, Tante,
"Als je jong bent, is alles belangrijk. Alles laat een indruk achter. Je realiseert het je op dat moment misschien niet, maar elke nieuwe ervaring laat zijn sporen achter, en die sporen kunnen tot in de volwassenheid blijven doorwerken, je hele leven ..."
11-09-22
9.0
Net Als In De FilmDoor: Tommie
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Plas, Plassen, Zus, Zwanger,
"Persoonlijk geef ik mijn ouders de schuld. Want tijdens de lockdown wilden ze privacy en verbanden ze ons naar de kelder met die oude vloerbedekking en kapotte meubels. En onze ouders vonden ook dat Netflix een grote oplichterij was. Het leek wel als..."
06-09-22
9.1
Lieve Lotte - 2Door: De Baron
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
" Joop, ik heb vanaf morgenochtend vroege dienst. Je zult Lotte een paar weken elke ochtend op tijd naar school moeten zien te krijgen. Ok, zei ik, een beetje opgewonden door het vooruitzicht om elke ochtend alleen thuis te moeten zijn met..."
07-06-22
9.2
Lieve Lotte - 1Door: De Baron
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter,
"Lieve Lotte Het was al na middernacht, dus de zaterdag was voorbij en de zondag was al begonnen, toen ik de trap opliep om naar bed te gaan. Ik bleef aan het eind van de trap staan, met mijn hand nog steeds op de leuning, omdat ik een geluid..."
01-06-22
8.9
De Inca-tempelDoor: Kristiena
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Borsten, Zwanger,
"Het begon allemaal toen mijn zoon, een student met hoofdvak antropologie, mij meenam op een reis naar Peru, om een kijkje te nemen in de Inca tempels die hij op de universiteit had bestudeerd. We gingen naar een plek midden in het oerwoud, waar de le..."
28-05-22
9.1
BruidsvluchtDoor: Max A.
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Corona, Creampie, Lockdown, Moeder, Neuken, Orgasme, Pijpen, Quarantaine, Stiekem, Vingeren,
"Mijn hele leven kwam op zijn kop te staan, want ten eerste was het coronavirus uitgebroken op mijn universiteit. Dus kregen we virtuele colleges via internet. Ten tweede zat ik nu dus weer thuis in de lockdown, met niemand anders in de buurt dan mijn..."
23-04-22
9.2
Paniek - 5Door: Anoontje
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
"Onze buurman John moest die avond werken en mijn dochter Nikki had een feestje bij een vriendinnetje thuis. Dat gaf mijn buurvrouw Linda en mijzelf de mogelijkheid om ons plannetje uit te voeren, als we ten minste redelijk snel tewerk gingen en de kl..."
16-04-22
9.2
Alleen Het Puntje! - 2Door: De Baron
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
"Mijn vrouw Marie en ik proberen ons liefdesleven altijd fris te houden met nieuwe idee n en experimenten. We laten elkaar allerlei fantasie n uitleven zonder morele oordelen of vernederende kritiek. Onze seks is soms wel een beetje kinky, maar het is..."
05-04-22
9.1
Papa Of Mama?Door: Angelaa
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
"Mijn moeder verliet mijn vader en mij toen ik vier jaar oud was. Papa zegt dat ze op een dag gewoon haar spullen had ingepakt, mij bij onze buurvrouw achterliet, en nooit meer terugkwam. Geen woord of brief meer van haar na die dag. Papa denkt dat ze..."
02-04-22
8.6
Paniek - 4Door: Anoontje
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Buurvrouw, Klaarkomen, Moeder, Neuken, Zoon,
"De volgende ochtend was het zaterdag, mijn man ging naar zijn golfclub en toen ik mijn dochter Nikki haar wekelijkse zakgeld gaf, pakte ze het geld gretig aam en vloog meteen het huis uit. Ze zei dat ze met haar vriendin naar de film zou gaan ..."
18-03-22
9.3
MoederliefdeDoor: Max A.
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Zoon,
"Wij wonen in een klein flatje, mijn moeder ik. Het was een situatie die mij meer verantwoordelijkheid gaf dan ik eigenlijk wilde, maar ik vond het niet heel erg. Mijn moeder was de enige familie die ik had, en omgekeerd. Dus moesten we wel goed zorge..."
13-03-22
9.1
Paniek - 3Door: Anoontje
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Zoon,
"Mijn man leek er niets van te merken, maar het avondeten was echt een ramp. Ik was totaal in paniek, stond op scherp, friemelde aan mijn bestek en schoof op mijn stoel heen en weer. Ik vermeed zoveel mogelijk om mijn zoontje Danny aan te kijken, en a..."
07-03-22
9.3
Paniek - 2Door: Anoontje
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Zoon,
"Ik voelde me zacht en toegeeflijk, de vloeibare kern van mijn lichaam was warm, heerlijk warm. Maar ik had ook schuldige gedachten. Oh God, dacht ik, wat ben ik toch een vreselijke moeder, want ik heb iets gedaan wat mij nooit vergeven zal worden, wa..."
02-03-22
9.1
Ik Was Toen GothicDoor: Angelaa
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Gothic,
"Meester Pim was mijn leraar Engels en hij was de knapste leraar van onze hele middelbare school. Het was niet alleen zijn uiterlijk, het was de opwindende sfeer om hem heen, die hem zo wauw maakte. Ik zat vaak in de klas te dromen hoe het zou zijn ..."
11-02-22
8.8
Eigen SchuldDoor: Max A.
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
"Het begon allemaal toen ik op een middag de badkamer kwam uitlopen. Mijn oudere zus Anne was zich aan het opmaken voor de spiegel in de hal en ze stak haar haren op. Ze was best knap en dus had ze al wel afspraakjes maar nog geen verkering. Ze zag er..."
03-02-22
8.6
Alleen Het Puntje! - 1Door: De Baron
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Ontmaagd, Ontmaagding, Vader,
"Er waren een paar dagen verstreken, sinds mijn vrouw Marie had gemerkt, dat onze zoon Constantijn een Playboy van mij onder zijn bed had liggen. Ik had dat abonnement natuurlijk alleen voor de leuke korte verhalen, maar Marie vermoedde dat Stijn voor..."
29-01-22
8.9
Met Andere OgenDoor: Angelaa
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Vader,
"Hoe kwam het toch dat ik mijn Papa ineens met andere ogen begon te belijken Dat begon op een vrijdagavond, het eind van de week en ik kon niet wachten om uit te gaan met mijn vriendinnen Anabel en Laura. Anabel zou me al over een paar minuten oppikk..."
19-01-22
9.0
Paniek - 1Door: Anoontje
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Klaarkomen, Moeder, Neuken, Zoon,
"Ik lag lekker warm en knus in mijn bed, want er was net van mij gehouden. En het komt niet zo vaak meer voor, dat mijn man mij vroeg in de ochtend neukte, nee tegenwoordig niet vaak. Maar dat maakte het des te lekkerder, toen ik langzaam wakker werd ..."
11-12-21
9.1
Buurman BobDoor: Angelaa
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurman,
"Buurman Bob lag in zijn hangmat, zachtjes wiegend toe te kijken hoe ik zijn gazon maaide. Hij werkte vaak thuis vanwege de corona, had een hele goede baan, en kon al met pensioen zijn gegaan, als hij dat gewild had. Ik ben het buurmeisje, de dochter ..."
29-11-21
9.0
HerfstDoor: Anoontje
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Herfst, Moeder, Zoon,
"Ik lag in mijn bed te rillen in de koude herfstavond. Het was een warme dag geweest, maar nu was het ongebruikelijk koud. Waarschijnlijk slechts ongeveer 10 graden buiten, en niet te veel warmer binnen. Eigenlijk had ik de verwarming aan moeten zette..."
27-11-21
9.0
Brandweerman - 3Door: Angelaa
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Brandweerman, Tiener, Zwanger,
"We hadden een lang weekend vrij van school vanwege de lerarenvergadering. Papa riep ik Ik ben zo blij om je te zien We hebben een lang weekend vrij van school Papa, mogen de vriendinnen uit mijn klas komen logeren Ik heb nog nooit een..."
08-09-21
9.0
Brandweerman - 2Door: Angelaa
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Brandweerman, Zwanger,
"Na die spannende avond met Anabel, begon ik mijn vader plotseling met andere ogen te bekijken. Ik moest steeds denken aan wat er gebeurd was. De volgende ochtend liep ik zoals gewoonlijk het huis uit om de bus te pakken. Ik liep de hoek om, maar toen..."
06-09-21
8.7
Brandweerman - 1Door: Angelaa
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Brandweerman, Zwanger,
"Mijn vriendin Anabel en hingen vaak rond bij onze favoriete espressobar, vlakbij onze middelbare school. Maar de jongens die daar kwamen, waren zo saai en onvolwassen, dat wij echt niets met hen wilden. Je zou eigenlijk verwachten dat twee knappe zev..."
04-09-21
8.9
Ons Nieuwe NormaalDoor: De Baron
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
"Mijn vrouw Marie en ik zijn nog steeds seksueel actief, in de regel minstens n keer per dag en als dat niet lukt, dan missen we het erg. En wanneer de rode vlag uithangt, dan spelen we wederzijds een stukje blaasmuziek. Maar nu is er Corona Langza..."
02-09-21
8.9
Een Zwoele ZomeravondDoor: Tommie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Tent, Zomer, Zus, Zwoel,
"Ik kwam terug van een afspraak met mijn vriendin Carla. Zij moest op haar jonge broertje passen en had mij gevraagd om de avond met haar door te brengen, tot haar ouders thuiskwamen. Haar ouders vertrokken rond acht uur en Carla legde haar broertje m..."
11-08-21
8.8
Het SlaapmutsjeDoor: Angelaa
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Zus,
"Anabel kwam bij ons logeren en we speelden Monopoly met mijn jongere broertje Peter. Dit verhaal bestaat uit drie delen, in elk deel vertelt iemand van ons, wat er die avond allemaal gebeurd is. Ik begin maar met mijn broertje Wat er die av..."
11-08-21
8.7
Een Middagje AmelandDoor: Tommie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Ameland,
" Kijk eens door dat gaatje, zei Katja, terwijl ze aan mijn hand trok. We waren in wat ze in dat vakantieoord de meisjeskamer noemden. De andere kinderen waren aan het paardrijden, anders had Katja haar neefje niet mee kunnen loodsen. Ze had het lich..."
07-08-21
8.9
AnabelDoor: Angelaa
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
"Eigenlijk ben ik al veel ouder, maar in dit verhaal ben ik nog 17. Ik weet eigenlijk niet waarom ik dit verhaal opschrijf en of iemand het zou willen lezen, maar ik waarschuw jullie nu alvast dat het wel een beetje over seks gaat. Want ik ga jullie v..."
04-08-21
8.8
Kut Vol ZaadDoor: Max A.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Camping, Kut, Kutje, Vakantie,
"Het was een van die zomervakanties waar je bang voor bent, als je een tiener bent. Ons gezin, mama papa en ik, gingen in juli een weekje kamperen in Drenthe. Vader had dit jaar een iets betere camping uitgezocht als het vorige jaar en er was ten mins..."
27-05-21
8.2
BijbelverhaalDoor: Anoontje
Reacties: 13
Lengte: Zeer Lang
Tags: Behaard, Dikke Tieten, Eerste Keer, Grote Borsten, Moeder, Zoon,
"Ik heb een 40 urige werkweek op kantoor. We hebben het niet slecht want het is best een goede baan, maar ik moet wel hard werken voor mijn geld. Bovendien heb ik een puberzoon, die ik helemaal alleen moet opvoeden. Daarom heb ik niet veel tijd over. ..."
25-05-21
8.8
Vader JakobDoor: H. Ursela
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Leraar, Priester,
"De priesterb zuchtte en sloeg een bladzijde om van zijn tijdschrift Het Katholieke Meisjesnderwijs . Een beweging buiten het raam trok zijn aandacht. Hij zag dat een meisje het tuinhek naar zijn huis openduwde en zijn voordeur naderde. Hij herinnerd..."
23-05-21
9.0
De Pater En De NonDoor: H. Ursela
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nonnen, Pater,
"De jonge non zat zenuwachtig te wachten op de Pater, bang om haar biecht te moeten afleggen, want ze had nog nooit zoiets slechts gedaan, als wat ze vandaag moest opbiechten. Hoe was ze toch in deze situatie terechtgekomen Kon ze niet beter weggaan ..."
19-05-21
8.9
Een Man Wikt... Maar Zijn Vrouw Beschikt!!!Door: De Baron
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dochter, Hakken, Jarretels, Moeder, Panty, String, Vader, Zwanger,
"Wanneer was onze dochter Charlotte toch zo sexy geworden Wat was er plotseling met ons meisje gebeurd Ze had plotseling vrouwelijke vormen gekregen Ik bedoel, ik weet best dat kleine meisjes groot worden. En ik wist ook al, dat ze van haar moeder ..."
12-03-21
9.0
Een Sappige PruimDoor: Max A.
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
"Een paar maanden terug, op een dinsdagmiddag, was ik op mijn werk, toen ik een telefoontje kreeg van mijn oudere zus, Sara. In het begin maakte ze gewoon wat kletspraatjes, en ik dacht al dat alles in orde was. Ik vond het gesprek eerlijk gezegd verv..."
10-03-21
8.8
Slaap Je Al, Mama?Door: Max A.
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Moeder,
"Mijn moeder heeft mij opgevoed als alleenstaande ouder, al sinds ik drie jaar oud was, en jarenlang zijn we van de ene huurwoning naar de andere verhuisd, altijd op zoek naar een kleine verbetering in onze woonomstandigheden. We wonen nu al vijf jaar..."
06-01-21
9.2
Zeg Genade!Door: De Baron
Reacties: 16
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Nicht, Oom,
"De laatste keer dat mijn nichtje Laura, de dochter van mijn oudere zus, bij ons logeerde was al jaren geleden. Toen hadden we dat spelletje van achtervolgen en kietelen nog elke avond gespeeld, onder de goedkeurende ogen van mijn vrouw en mijn zuster..."
03-01-21
8.9
Trudy Van De BijbelstudieDoor: Tommie
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Zwanger, Zwembad,
"De meeste jongens houden van slanke meisjes. Dat vond ik vroeger ook, maar slanke meisjes zijn vaak zo mager, dat ik ze zelfs niet zou willen neuken, als mijn leven ervan afhing. Mollige meisjes met tieten en billen winnen misschien niet de honderd m..."
26-12-20
8.2
De Kont Van JoyceDoor: Edgar C.
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dikke Billen, Surinaams, Zus,
"Ik houd erg van de kont van mijn zus. Of liever gezegd, ik ben er dol op. Joyce is anderhalf jaar ouder dan ik en ik zit nog voor mijn eindexamen en zij zit al op de universiteit. Toen ik opgroeide, heb ik mijn zuster nooit sexy gevonden. Ze..."
22-12-20
9.0
BakkumDoor: Tommie
Reacties: 1
Lengte: Lang
"We gingen naar een barbecue bij de ouders van mijn neef Tim. De gasten waren allemaal familieleden van ons. Tim vertelde mij dat hij zich enorm verveelde, maar dat n van de vrouwen op dit feestje best een lekker stuk was. Hij zei dat haar echtgenoo..."
29-09-20
8.5
Een Goede MoederDoor: Max A.
Reacties: 43
Lengte: Zeer Lang
Tags: Boerderij, Moeder, Zoon,
"Beelden uit mijn verleden. Ze zijn blijven hangen, dwarrelen door mijn hoofd. Alles doodstil. Veel te stil. Daarom vermeed mijn vader vaak, om de twee uur te rijden naar de boerderij waar mijn moeder opgroeide. Die oude boerderij met houten balken en..."
23-09-20
9.6
Wat Als?Door: Kristiena
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
"Het was al erg laat toen mijn zoontje mijn slaapkamer binnenglipte. De volle maan scheen neer binnen door het open raam en verlichtte mijn slaapkamer met een zilveren schijnsel. Hij aarzelde alsof hij even nadacht of hij dit zou durven of niet. Ten l..."
17-09-20
8.7
Mooie DromenDoor: Kristiena
Reacties: 10
Lengte: Lang
"Hebben jullie ook wel eens van die dromen die je halfbewust ervaart Je slaapt niet echt, maar je bent ook nog niet wakker. Ik noem het sluimeren. Ik hou erg van die toestand, want ik heb vaak mijn mooiste ervaringen in deze toestand. Soms masturbeer..."
09-09-20
9.1
VerslaafdDoor: Max A.
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Moeder,
"Ik ben totaal verslaafd aan porno. Ja, inzicht is de eerste stap naar herstel, maar ik ben niet zo ge nteresseerd in herstel. Ja, het heeft nadelen, al die verloren tijd die productiever had kunnen worden gebruikt. En je ontwikkelt steeds nieuwe feti..."
09-09-20
8.9
ZandDoor: Kristiena
Reacties: 13
Lengte: Lang
"Hoi Ik woon in Scheveningen en als het weer het toelaat ga ik elke middag even naar het strand. Ik ben een moeder van drie kinderen, twee meiden en een jongen. Als ik op strand lig en mijn zoontje komt uit school, dan loopt hij direct naar mij, op h..."
09-09-20
8.9
Het Logeer PartijtjeDoor: De Baron
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Logeren, Vader, Vriendinnen,
"Wij wonen in een grote villa. Wij, dat zijn dus mijn vrouw Marie, onze dochter Lotte en ikzelf. Over twee weken begon de zomervakantie en Lotte zeurde al heel lang, dat ze dan een logeerpartijtje wilde geven. Ze zou volgend jaar eindexamen doen, dus ..."
08-09-20
9.1
Hoe Bedoel Je?Door: Max A.
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Al sinds ik voor het eerst een stijve kreeg, zo rond mijn twaalfde, droomde ik ervan om mijn moeder te neuken. Die dromen waren heel levensecht en ik werd dan s ochtends wakker met pijnlijk kloppende erectie. Dan trok ik me af, terwijl ik mezelf voo..."
14-07-20
8.7
Tante TheaDoor: Tommie
Reacties: 18
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Neuken, Tante, Verleiden, Zoon,
"Ik was heel blij voor mijn moeder toen ik hoorde dat Tante Thea op bezoek zou komen. Het was eind juni. Ik was klaar met school en had nog geen vakantiebaantje gevonden, hoewel ik daar geen haast mee maakte. Mama lag in scheiding met mijn vader en ze..."
13-07-20
9.3
SlaapproblemenDoor: Kristiena
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Zoon,
"Mijn man heeft nooit slaapproblemen. Hij begint altijd al diep te snurken binnen 10 minuten, nadat zijn hoofd op het kussen heeft gelegd. Ik sliep ook altijd prima, maar de laatste paar jaar word ik vaak midden in de nacht wakker en lig dan urenlang ..."
05-07-20
9.3
All-in VakantieDoor: Max A.
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Vakantie,
"Ik had onze badtas al ingepakt. We zouden maar twee of drie uurtjes naar het strand gaan, en toch was die tas boordevol met badhanddoeken, limonade en broodjes, alsof we er de hele dag wilden blijven. Heb je de snorkel en duikbril al in je..."
15-03-20
9.0
Intieme EmotiesDoor: Max A.
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Intiem, Moeder, Zoon,
"Mijn moeder raakte zwanger van mij, toen ze pas zestien was, en dat was toen dat nog iets, waardoor zogenaamd fatsoenlijke mensen zich van je afwendden, als ze je op straat tegenkwamen. Natuurlijk dacht iedereen dat mijn moeder de schuldige partij mo..."
06-03-20
9.1
Onrustige NachtDoor: Kristiena
Reacties: 8
Lengte: Lang
"Ik hoorde de voetstappen van mijn man onze slaapkamer naderen en lag al klaar in een dunne nachtjapon met een laag uitgesneden halslijn. Het was al twee weken geleden dat we seks hadden gehad. Terwijl ik zo daar lag, wist ik zeker dat ik hem zou kunn..."
02-03-20
9.4
Alweer GeluktDoor: Kristiena
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Zwanger,
"Ik ben 25 jaar en kleuterleidster. Ik ben getrouwd en heb een dochtertje van bijna een jaar. Ik heb nog ouderschapsverlof en ben momenteel niet aan het werk. Dat hoeft ook niet, omdat mijn man heel goed verdient. Ik zie mezelf als een heel g..."
29-02-20
8.7
Op VlielandDoor: Annewillem
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vlieland,
"Ik heb een grote lul, een echte paardenlul zeggen ze. Dat maakte dat ik me altijd schaamde tijdens het douchen met klasgenoten na het sporten. Het werd nooit rechtstreeks tegen mij gezegd, maar op het schoolplein merkte ik wel, dat de andere kinderen..."
28-02-20
7.9
MarathonDoor: Max A.
Reacties: 6
Lengte: Lang
"Ik was zestien en ik zat in de bus. Mijn been schommelde heen en weer omdat ik opgewonden was. Ja, heel opgewonden. Ik was vandaag iets van plan. Een masturbatiemarathon Ja, want elke tienerjongen is een rukker en trekt zichzelf af, maar ik was een ..."
25-02-20
8.8
BorstvoedingDoor: Anoontje
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Borstvoeding,
"Tot op de dag van vandaag maken veel vrouwen ruzie, over wanneer ze het beste kunnen stoppen met het geven van borstvoeding aan hun kind. Sommigen stoppen al na 6 maanden, sommigen na 12, en anderen pas na 18 maanden. Er zijn ook vrouwen die helemaal..."
25-02-20
9.0
Mijn Grote BroerDoor: Max A.
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus,
"Mijn broertje Stefan vertelde me, dat hij een tijdschrift had gezien in de kamer van Thomas, onze grote broer, waar foto s van naakte vrouwen in stonden. Het klinkt nu misschien vreemd, maar het was 1991. Er was nog geen internet waar je met een klik..."
23-02-20
8.5
Het Vieze BlaadjeDoor: Kristiena
Reacties: 21
Lengte: Zeer Lang
"Dit is een verhaal over mijn zoon en mijzelf. Mijn zoon is al 16. Zijn naam is Danny en hij is een mooie jongen. Ik ben er echt trots op om zo n knappe zoon te hebben. We leiden een gelukkig leven in een klein dorp in Noord Brabant. Mijn man verliet ..."
20-01-20
8.9
Een Mislukte Vakantie - 5Door: Angelaa
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Camping, Eerste Keer, Frankrijk, Moeder, Pijpen, Vakantie, Zoon,
"Joris had ons verteld dat zijn vader morgen naar het politiebureau zou gaan om onze ouders aan te geven. Wij bleven een hele tijd stil om deze onheilstijding te verwerken. Ik wed dat hij gewoon jaloers is zei Magda. Jaloers Waar..."
04-01-20
9.1
Een Mislukte Vakantie - 4Door: Angelaa
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Camping, Eerste Keer, Frankrijk, Moeder, Pijpen, Vakantie, Zoon,
"Na de heerlijk ontspannende warme douche voelde ik me helemaal op mijn gemak en zorgeloos. Ik liet mijn zomerjurk over mijn blote lichaam heenglijden en liep terug naar de caravan, terwijl de koele avondlucht zachtjes langs mijn nog vochtige kutje wa..."
31-12-19
9.2
Een Mislukte Vakantie - 3Door: Angelaa
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Camping, Eerste Keer, Frankrijk, Moeder, Pijpen, Vakantie, Zoon,
"Ik had gedacht dat mijn moeder heel blij zou zijn, dat ze niet meer geheimzinnig hoefde te doen over wat er allemaal in het toiletgebouw gebeurd was. Maar de glimlach op mijn haar gezicht werd vervangen door een ernstige, bijna angstige uitdrukking. ..."
28-12-19
8.8
Een Mislukte Vakantie - 2Door: Angelaa
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Camping, Eerste Keer, Frankrijk, Moeder, Pijpen, Vakantie, Zoon,
"Mama en papa hadden geen activiteiten gepland voor de volgende dag, dus Jimmy en ik mochten de hele ochtend in bed blijven liggen en gingen pas ontbijten toen onze ouders al zaten te lunchen. Toen het eten op was en we hadden afgeruimd, vertelde mijn..."
23-12-19
9.2
Een Mislukte Vakantie - 1Door: Angelaa
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Camping, Eerste Keer, Frankrijk, Moeder, Pijpen, Vakantie, Zoon,
"Het was in de zomer van mijn eindexamen en mijn vader had besloten dat ons hele gezin op kampeervakantie zou gaan. Een jaar geleden had hij een tweedehands caravan gekocht en hij had al zijn vrije tijd besteed aan de restauratie ervan. Hij was er hee..."
19-12-19
9.1
Mijn GeheimDoor: Kristiena
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Ik ben een getrouwde vrouw en ik heb een zoon van zestien. Wij hangen als klitten aan elkaar, zodat mijn man ons wel eens plaagt of we soms verliefd op elkaar zijn. Nou, dat is niet zo, maar er is onlangs wel iets gebeurd tussen ons. Wij stoeien vaak..."
13-12-19
8.6
WinterkouDoor: Tommie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Winter,
"Het begon allemaal toen mijn moeder de stad uit ging om voor mijn zieke tante te zorgen. Mijn moeder vond, dat we oud genoeg waren om een week voor ons zelf te zorgen, en dat we niet zouden spijbelen van school. En als we geen er geen record koudegol..."
03-12-19
9.2
Een GriepjeDoor: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik weet niet of dit een bekentenis is of een gewoon verhaal, maar na deze herinnering jarenlang diep in mijn hart bewaard te hebben, voel ik nu de onstilbare behoefte om het aan jullie te vertellen. Ik ben opgegroeid in een normaal gezin, ma..."
01-12-19
8.6
De Moeder Van Mijn VriendDoor: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Moeder,
"Ik ben Tommie, ik ben al 16 jaar en ik groei nog steeds. Ik ren de hele tijd rond en ik ontmoette mijn beste vriend Eddie tijdens de hardlooptraining op school. We brengen veel tijd samen door, en vaak logeren we bij elkaar thuis. Eddie is ook 16, ma..."
28-11-19
9.2
Heel Lang GeledenDoor: Bazarov
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Mijn vader was een goed mens, en een goede echtgenoot voor mijn moeder. Maar toen hij doodging, was het heel moeilijk voor haar, en zij dronk meer en meer. Ik vond het niet leuk dat dat mijn moeder dronk, en ik zou waarschijnlijk een jeugdcrimineel g..."
26-11-19
8.9
OnverwachtDoor: Max A.
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Hallo, met Max, zei ik vriendelijk toen ik de telefoon opnam, die al een tijdje overging. Normaal gesproken neem ik nooit onze huistelefoon op, omdat iedereen die mij wil spreken, mij altijd belt op mijn mobiel. Het kon dus alleen maar voor mijn mo..."
23-11-19
8.9
Moeder SliepDoor: Max A.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder,
"Ik ben opgegroeid in een normaal gezin. Ik niet weet waarom ik het gevoel heb dat ik dit moet zeggen, maar ik zeg het gewoon. Ik weet het niet. Wat ik wel weet is dat wij een normaal doorsnee gezin waren, een typisch normaal gezin, waarin ik opgroeid..."
09-06-19
8.8
SlaaptherapieDoor: Max A.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik ben zowat heel mijn leven al een slechte slaper geweest. Ik bleef daardoor zelfs zitten in de derde klas van het VWO. Mijn moeder nam me toen mee naar de dokter, maar die had geen ander advies, dan dat slaappillen een slecht idee waren. We hebben ..."
05-03-19
8.8
Bij Mama In BedDoor: Anoontje
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Ik ging rechtop in bed zitten toen ik een vloerplank hoorde kraken in de hal. Buiten was het donker. Het was ook doodstil, door zware sneeuwbui die de hele nacht als een dikke witte deken gevallen was. De klok op het scherm van mijn mobiele telefoon ..."
08-12-18
8.7
StroomstoringDoor: De Baron
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
" Dit gaat een record vestigen als de storm van de eeuw zei de stem van de weerman op het tv scherm. En dat was meteen het laatste wat wij beiden nog hoorden voordat de lichten begonnen te flikkeren, n keer . . . twee keer, en toen werd alle..."
05-12-18
8.9
De Prins Van PerziëDoor: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Prins,
"Elly en Laura zaten een klas hoger dan ik. Ik kende Elly al heel lang. Ze was de vriendin van mijn zus Laure geworden, toen haar ouders naar dit stadje verhuisden en sindsdien waren die twee als lijm aan elkaar blijven plakken. Ze scheelden maar drie..."
22-11-18
8.8
Indrukwekkend!!Door: Max A.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
" Wauw, mams Indrukwekkend Mijn moeder stond gebukt voor mij, en onder haar rok zag ik haar witte katoenen slipje, waar aan alle kanten haar donkerbruine krullende schaamhaar uitpuilde Ze draaide zich meteen om en trok haar rok..."
19-11-18
8.6
Grote GevolgenDoor: De Baron
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Mijn vrouw Marie en ik zijn al negentien jaar getrouwd, en we hebben twee prachtige kinderen. Constantijn is zestien jaar oud en Charlotte is bijna achttien. En, zoals normaal is bij lang getrouwde stellen, is ons seksleven behoorlijk sleets geworden..."
12-11-18
9.3
Een Piepklein FlatjeDoor: Max A.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Betrapt, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neuken, Vingeren,
"Ik lag op mijn bed met mijn koptelefoon op en speelde harde muziek. Tevergeefs. Ik overwoog om de koptelefoon af te zetten en mijn oren te bedekken met de palmen van de handen. Omdat mijn ouwelui weer eens bezig waren. Want hoewel ze ruzie maakten op..."
08-04-18
9.0
Wie Van De Drie?Door: Angelaa
Reacties: 4
Lengte: Lang
"Op weg naar mijn moeder, die al in bed lag, bleef papa nog even bij de deur van mijn slaapkamer staan, om ons welterusten te zeggen. Want ik was jarig en hield een logeerpartijtje met mijn twee beste vriendinnen, Annabel en Marsha. Dag dame..."
05-04-18
8.4
De Gelovige NonDoor: H. Ursela
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Na de vespers legde de non zich te slapen in haar cel, toen zij buiten een vreemd geluid hoorde. Ze liep naar haar venster en zag een knaap in de tuin beneden haar venster, rillend van de kou. Hij probeerde een slaapplek te vinden tegen de muur van h..."
02-04-18
8.6
Code Rood!Door: Max A.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Droom, Logeren, Massage, Moeder, Neuken, Zoon,
"Een waarschuwing voor Code Rood was van kracht. De weerdienst van het KNMI had de laatste paar dagen al waarschuwingen uitgezonden, dat dit het ergste storm zou worden die ons landje zou treffen, in de laatste 50 jaar. Tot nu toe hadden ze het meesta..."
29-03-18
8.8
Het Geheim Van Mijn SuccesDoor: Max A.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dikke Tieten, Grote Borsten, Moeder, Neuken, Pijpen, School, Zonder Slipje, Zoon,
"Begrijp me niet verkeerd, want deze titel klinkt behoorlijk verwaand, maar ik wil jullie uitleggen, hoe ik erin geslaagd ben zover te komen als ik nu ben. Het begon allemaal op een zeker moment in mijn leven, toen ik als zestienjarige scholi..."
02-03-18
8.4
Van De Nood Een Deugd GemaaktDoor: Max A.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dildo, Jong En Oud, Moeder, Neuken, Pijpen, Zoon,
" Hallo, met Max, zei ik vriendelijk toen ik naar de telefoon ging, dat belde al voor altijd. Normaal gesproken neem ik nooit de huistelefoon op, omdat iedereen die mij wil spreken, me belt op mijn mobiel. Het kon dus alleen voor mijn moeder zijn. Me..."
01-03-18
8.5
Lotte's FeestjeDoor: De Baron
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Feest,
" Wij wonen in een groot huis, eigenlijk meer een landhuis. Wij, dat zijn mijn vrouw Marie, onze dochter Lotte en ik, Joop. Over twee weken begon de zomervakantie en voor het eerst sinds lange tijd, zeurde onze Lotte dat ze graag voor haar verjaar..."
26-02-18
8.9
Als Jullie Winnen - 3Door: Rijpe Anita
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hockey,
"Het werd die avond een geweldige feestpartij in het zwembad, en iemand was er zelfs in geslaagd was om een paar kratjes bier te scoren. Op een gegeven moment riep de voorzitter iedereen op, om samen te komen voor de huldiging van onze kampioenen. Onz..."
20-02-18
8.3
Als Jullie Winnen - 2Door: Rijpe Anita
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hockey,
"De volgende ochtend werd ik wakker en rook de zoete geur van opgedroogd jongenszaad. Wat een geweldige manier om een dag te beginnen Na een douche en het aantrekken van mijn nette hockeymoeder kleren, ging ik kijken of de jongens al op ware..."
18-02-18
8.7
Als Jullie Winnen - 1Door: Rijpe Anita
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: hockey,
"Omdat jullie zoveel leuke reacties hebben gestuurd, vooruit dan maar. Ik vertel jullie nog n verhaaltje. Maar dit is echt het laatste hoor, Daarna niet meer zeuren en gewoon zoet gaan slapen... Kusjes, tante Anita. Als ..."
17-02-18
8.5
Het Is Toch Alleen Maar Seks?Door: Rijpe Anita
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i Omdat ik zoveel aardige reacties van jullie heb gekregen, vooruit dan maar, nog een verhaaltje. Maar dit is wel de laatste, denk ik. Groetjes, Anita. i Verdorie, dacht ik terwijl ik met de wasmand door het huis liep. Ik wilde de was..."
13-12-17
8.4
UitglijderDoor: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Hallo. Noemen jullie me maar Tommie. Nee, dat is niet mijn echte naam, maar ik wil liever niet dat rijpe Anita mijn echte naam te weten komt. Want wat nu volgt, is het meest g nante, en meest onaangename verhaal dat een jongeman, zoals ik, zich maar ..."
08-12-17
8.5
Ik Dacht Dat Hij Jou Was ...Door: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik ontsloot voorzichtig de voordeur en hoopte dat niemand mij zou horen, omdat het al heel laat was. Of beter, heel vroeg in de ochtend. Mijn moeder en mijn zusje zouden al lang slapen, dacht ik. Mijn vader had nachtdienst. En Larissa, mijn vriendin ..."
07-12-17
8.5
Openbaar VervoerDoor: Max A.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Openbaar,
"Waarom wilde onze auto plotseling niet meer starten Hij had ons al tien jaar betrouwbaar van A naar B gereden en hij had ons nooit in de steek gelaten Maar nu moest hij een week naar de garage en mijn moeder en ik moesten opnieuw leren om met de bu..."
06-12-17
8.5
Uit De Kast...Door: Steven
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Moeder, Neuken, Tante, Trio, Uit De Kast, Zoon,
"Hoe was het ooit zover gekomen Mijn moeder, een pijler van de gemeenschap, was verwikkeld geraakt in een ruzie met haar jongere zus. Ze waren allebei gerespecteerde leden van de maatschappij en ze hadden zich altijd verantwoordelijk gedragen in het ..."
25-11-17
8.5
Rijpe AnitaDoor: Rijpe Anita
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik was op de bovenverdieping en luisterde met mijn oor vlakbij de luchtverversing, naar waar het groepje tienerjongens in onze woonkamer het over hadden. Gosh Tommie, ik krijg altijd een stijve van jouw moeder hoordr ik iemand zeggen. ..."
20-11-17
8.2
Voetbalmoeders - 4Door: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Voetbal,
"Onze volgende wedstrijd was een uitwedstrijd in een nabijgelegen stad. De wedstrijd was laat in de middag, en het was verzengend heet. Slechts een paar meter van het speelveld langs de zijlijn was een hek rondom het hele park. Terwijl de eerdere weds..."
19-11-17
7.7
Voetbalmoeders - 3Door: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Voetbal,
"De vorige week waren er al een paar moeders aan het klagen over Victor s moeder. Ze klaagden over de manier waarop ze vaak is gekleed bij onze wedstrijden. Ze komt altijd meteen uit haar werk naar de wedstrijd, nog helemaal opgemaakt. Mevrouw Monti ..."
18-11-17
8.0
Voetbalmoeders - 2Door: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Voetbal,
"De volgende wedstrijd was op een iets koelere dag, dus ik was bang dat dat er niet veel te zien zou zijn de tribune. Ik moest lopen naar het voetbalveld omdat mama en papa te druk waren om mij te brengen. Het had geregend, dus de wedstrijd vlak voor ..."
18-11-17
7.8
Voetbalmoeders - 1Door: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Voetbal,
"Het was een ongewoon warme zomer en dit werd misschien wel mijn laatste voetbalseizoen. Want ik was net 16 geworden, en ik had de meisjes ontdekt. Dus, terwijl ik op de spelersbank zat te wachten tot onze wedstrijd ging beginnen, keek ik instinctief ..."
18-11-17
7.7
HangtietenDoor: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Hangtieten, Kut, Kutje, Moeder, Neuken, Pijpen, Vader, Zoon,
"Ik gluurde door de halfopen deur. Mijn moeder stond met haar rug naar mij toe. Ze had haar wijde zwarte trainingsbroek aan. Haar vetplooien hingen over die broek heen als zwembandjes. Ze had helemaal geen kleren aan boven haar taille. Haar rug had ee..."
06-11-17
8.1
Moeder NatuurDoor: Kristiena
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Natuur,
"Mijn huwelijk was al jaren alleen nog maar in naam een huwelijk. Ik hield ik nog wel van mijn man, maar ik had geen seksuele gevoelens meer voor hem. Mijn collega Fred was ook getrouwd en hield van zijn vrouw, maar ook hij was een beetje uitgekeken o..."
09-10-17
7.5
Mama's MinnaarDoor: Steven
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Minnaar, Moeder, Neuken, Verleiden, Zoon,
"Het was een mooie zaterdagmiddag. Mijn moeder kwam de trap opgelopen met haar armen vol schone handdoeken en lakens. Haar wasgoed rook heerlijk fris, omdat het buiten had gehangen. Ze drukte haar kin op de bovenste handdoek en snoof de frisse geur op..."
07-10-17
8.4
Mama Heeft De MooisteDoor: Steven
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Het was eind juni. Mijn school was afgelopen en ik had nog geen vakantiebaantje gevonden, maar ik had daar ook nog niet echt mijn best voor gedaan. Mama was nu bijna een jaar gescheiden van mijn vader en het was hoog tijd dat ze weer eens wat plezier..."
18-09-17
9.1
VerleidingDoor: De Baron
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Zonder Slipje,
"Met achtten kwam ik van de middelbare school en ging studeren. Op de universiteit ontmoette ik een leuk meisje. Haar naam was Marie, en ze was van dezelfde leeftijd als ik. Al snel kregen we verkering, en door haar sterke aantrekkingskracht op mij ko..."
13-08-17
8.0
Een OngelukjeDoor: Kristiena
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwanger,
"Afgelopen winter waren mijn man en ik op skivakantie met mijn zus en haar man. Omdat het appartement nogal klein was, kwamen we elkaar soms naakt tegen, als iemand uit de veel te kleine douchecabine kwam. Dit vond ik best spannend omdat wij normaal g..."
08-06-17
7.9
HuismanDoor: De Baron
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Lotte is ons enig kind. Mijn vrouw heeft complicaties gehad bij de bevalling die ervoor zorgden dat we geen kinderen meer konden krijgen. Ik wilde ons meteen al opgeven voor adoptie, maar Marie was wel tevreden met n kind. En we mogen zeker niet kl..."
03-06-17
8.5
MoestuinDoor: Steven
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik reed onze oprit op, in mijn moeders auto. Ze had mij naar het tuincentrum gestuurd om voor haar een paar zakken tuinaarde te kopen, zodat zij de plantjes kon uitpoten die ze de dag ervoor gekocht had. Waarom zij ineens zo n zin had in tuinieren, ..."
29-05-17
8.5
Mijn KinderwensDoor: Angelaa
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Trio, Zwanger,
"Hoi, ik ben Angela en dit verhaal gaat over mij en mijn beste vriendin Anabel. We zijn nu eerstejaars op de universiteit en we hebben samen een tweekamerflatje gehuurd. We zijn elkaars beste vriendinnen, dus we doen alles samen. Maar ik ben net ietsj..."
20-05-17
6.6
SlaapmutsjeDoor: Erik
Reacties: 0
Lengte: Lang
"We waren moe. Mijn vrouw, mijn dochter, mijn zoontje en ikzelf hadden de hele dag door de bergen gelopen, toen we eindelijk ons kamp voor de nacht opsloegen. Mijn zoontje Danny en ik zetten de tent op, we waren goed op elkaar ingespeeld, mijn vrouw C..."
15-05-17
8.7
Anne En Marga Geneukt!Door: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Neuken,
" Ik was aan mijn huiswerk, nou ja een beetje, want eigenlijk lag ik gewoon op mijn bed en bedacht hoe mijn lakens nog naar Katja roken nadat we die heerlijke seks hadden gehad. Ik was alweer twee keer in haar kutje klaargekomen zijn en ik wist ni..."
13-05-17
7.8
Katja KomtDoor: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
" Oh wat kon die Laura zeuren Hield ik wel van haar Ik wist het niet, dat was het probleem. Ik hield wel van Laura toen we elkaar zoenden en alles. Ik bedoel, ik vond het wel leuk om haar te vertellen dat ik van haar hield, maar alleen..."
12-05-17
8.2
Laura's KontjeDoor: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Billen, Kontje,
"Laura glimlachte naar mij, knikte met haar hoofd en ze had de meest verbazingwekkende reebruine ogen. Haar kastanjekleurige haar was ook mooi, niet lang, maar mooi los en wild rondom haar schattige gezicht. Haar borsten waren niet groot, stevige klei..."
11-05-17
7.5
Katja's StrafDoor: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Straf,
"Er hing een rare sfeer bij het avondeten, maar mijn ouders gedroegen zich goed. Zozo ... glimlachte mijn vader en vroeg Dus jullie kwamen elkaar tegen in het winkelcentrum, h Ja, knikte ik. En toen heeft To..."
10-05-17
8.1
Katja Gaat MeeDoor: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Een Zondagmiddag is waarschijnlijk niet de beste tijd om met een vriendin naar je slaapkamer te sluipen, maar wat kon ik doen Ik had nog nooit een vriendin gehad en toen Katja zei dat ze het weer met mij wilde doen, wist ik niet hoe ik haar daar van..."
09-05-17
7.9
Katja's VriendinnenDoor: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vriendinnen,
"Ik had nog nooit een meisje mee naar de film genomen, en nu zat ik ineens tussen drie meisjes in. Ik zat tussen Katja en Anne, en Anne had een boze blik van Laura gekregen omdat ze meteen naast mij ging zitten. De zak met popcorn kosttemij meer dan e..."
09-05-17
7.9
Katja's AfspraakjeDoor: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Lang
"De volgende morgen was het zaterdag en we sliepen lekker uit, zoals gewoonlijk. Katja was al op, tegen de tijd dat Eddie en ik naar de keuken kwamen, op zoek naar een ontbijt of iets dergelijks. Ik had enorme honger en ik voelde me alsof ik de koning..."
08-05-17
7.1
Katja's KutjeDoor: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kut, Kutje,
" Ik had een oogje op Karen. Maar zij negeerde mij, omdat het niet erg koel zou zijn om verkering te hebben met zo n jonge jongen als ik. Karen had mooie bruine ogen en golvend lang haar, ze over een paar jaar uitgroeien tot een hele knappe vrouw..."
03-05-17
8.2
Moederkoekjes - 15Door: Angelaa
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder,
"Hoi, dit is Anabel, ik schrijf jullie hoe het ervoor staat. Angela is zo overstuur, dat ze niet meer verder wil schrijven. Ze wil zelfs niet meer op het Internet om naar de reacties te kijken, want er reageert toch niemand. Bovendien wil ze ..."
19-04-17
8.0
Moederkoekjes - 14Door: Angelaa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder,
"Ik wed dat jullie verbaasd zullen zijn om te horen wie ik ben. Want ik ben de vader van Angela. Ja, de vader van het meisje die al deze vreselijke verhalen voor jullie heeft geschreven. Mijn vrouw en ik hebben ons best gedaan om onze kinder..."
17-04-17
8.2
Moederkoekjes - 13Door: Angelaa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder,
"Het is nu alweer twee maanden geleden dat het ouderavond was, en zes maanden geleden dat we die koekjes maakten voor het schoolfeest. Het succes van onze grap is overal te zien. En ik moet zeggen, het is best grappig om ernaar te kijken. Anabel en ik..."
16-04-17
8.7
Moederkoekjes - 12Door: Angelaa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder,
"Weer een maand later. Ik ben nu vijf maanden heen Ik dacht altijd dat mijn vader en moeder goede en verantwoordelijke ouders waren. Maar dat is nu voorbij. Ze zorgen nog steeds goed voor ons, en ze gaan nog steeds naar hun werk en zo. We kr..."
14-04-17
9.0
Moederkoekjes - 11Door: Angelaa
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder,
"Er was veel drukte in de keuken en Anabel en ik moesten ons haasten om onze koekjes op tijd klaar te krijgen. Dokter B. had ons genoeg Pergonal meegegeven om elke vrouw in ons stadje zwanger te maken. We waren deze keer heel voorzichtig om de tablett..."
12-04-17
9.1
Moederkoekjes - 10Door: Angelaa
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder,
"Jimmy was best wel bezorgd over mij, zoals een grote broer moet zijn. Dus besloot hij, dat hij ons mee zou nemen naar de kliniek van Dokter B. om te zien of alles goed ging met ons. Want we zijn allebei zwanger en omdat hij degene was, met zijn grote..."
10-04-17
8.4
Moederkoekjes - 9Door: Angelaa
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder,
" Ze hebben er nog steeds geen flauw idee van, denk je niet Luister maar goed naar hen. Ze denken nog steeds dat ze hun extra gewicht zullen verliezen als ze zich maar houden aan het dieet van die dokter. Ik zei je toch dat ze dom waren, Anabel ..."
09-04-17
8.9
Moederkoekjes - 8Door: Angelaa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder,
"Ik was meteen enthousiast over dat idee van Jaap, om die jonge dokter voor ons karretje te spannen. Hij was veel ouder dan wij, maar ik dacht dat hij best koel was. Toen we nog kleine kinderen waren, kwam hij wel eens bij ons thuis met zijn moeder en..."
07-04-17
8.5
Moederkoekjes - 7Door: Angelaa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder,
"Ik kon gewoon niet geloven hoe groot dat ding was, hij was gewoon ... hij is, hoe je het ook bekijkt, hij was ... reusachtig Hoe kon Anabel dat enorme ding van Jaap in zich krijgen Ik dacht altijd dat Jimmy groot was, maar Jaap heeft echt monsterlu..."
07-04-17
8.3
Moederkoekjes - 6Door: Angelaa
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder,
" Denk je dat ze het al in de gaten hebben Ik bedoel, als ze hun menstruatie al twee keer hebben gemist, zullen ze dat niet verdacht vinden vroeg mijn vriendin Anabel. Want ze was bang dat al die rijke slettenmeiden van onze school erachter zouden ..."
05-04-17
8.2
Moederkoekjes - 5Door: Angelaa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder,
" Wat bedoel je met pas 9 weken geleden Hoe weet je dat dan vroeg Anabel. Ik heb het op de kalender nagekeken. Ik had een kruisje gezet op die dag ... je weet wel ... die dag dat ik het gedaan heb met Jimmy en jij met Jaap. Dat weet je..."
05-04-17
8.2
Moederkoekjes - 4Door: Angelaa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder,
"Hallo, ik ben Jim en mijn zusje Angela dacht dat het wel een goed idee zou zijn, als ik ook een stukje zou schrijven. Want afgelopen maand heb ik het gevoel alsof ik in de hemel ben gekomen Ik denk dat je het wel kunt begrijpen na het lezen van de v..."
03-04-17
8.1
Een OngelukjeDoor: Anoontje
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik ontmoette mijn man toen ik zeventien jaar was. Tijdens die eerste ontmoeting hebben we ook meteen onze zoon gemaakt. Een ongelukje kan gebeuren, zoals ze zeggen. En een jaar later ontstond, iets minder toevallig, onze dochter Jessica. Hoewel we er..."
03-04-17
8.0
Moederkoekjes - 3Door: Angelaa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder,
"Twee weken gingen voorbij. Ik kan nog steeds niet geloven dat wij het echt gedaan hebben, ik met Jimmy en Anabel met Jaap. Ik denk dat ik intussen wel begrijp wat de verklaring is. Maar we ontdekten het een beetje te laat voor het ons eigen bestwil. ..."
03-04-17
8.1
PlattelandDoor: Steven
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Wonen op het platteland geeft je een rustig levenl. Er gebeurt niet veel bijzonders. Je gaat naar school, en daarna breng je de avonden thuis door met je familie en in het weekend komen er ooms en tantes op visite. Dit geldt vooral voor een ouderwets..."
03-04-17
8.9
Moederkoekjes - 2Door: Angelaa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder,
"Ik ga jullie nu over Anabel vertellen, zoals ik beloofd had. Anabel zegt altijd Angela, toen wij geboren werden, kreeg jij de hersenen en ik alleen maar grote tieten Eerst vond zij het wel koel om zulke grote tieten te hebben, maar later niet me..."
01-04-17
8.0
Moederkoekjes - 1Door: Angelaa
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder,
"Van mijn broer Jimmy mag ik zijn laptop gebruiken om een vervolgverhaal voor jullie op te schrijven. Dat is heel lief van hem. Ik denk dat het komt omdat hij mijn vriendin Anabel leuk vindt. Vooral haar borsten dan. Want Anabel en ik zijn pas zestien..."
31-03-17
6.4
Avond Uurtje - 2Door: Angelaa
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Brandweerman, Zwanger,
"We hadden een lang weekend vrij van school vanwege de lerarenvergadering en ik was zestien en al best een leuk meisje om naar te kijken, want ik had al aardig grote borsten gekregen. Maar ik vond het nog niet leuk om beha s te dragen. Papa ..."
19-11-16
7.8
Achttien En ZwangerDoor: Robin
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Zwanger,
"Als je achttien bent, denk je dat het leven een lolletje is en dat het allemaal gaat om feestvieren. Maar meestal gebeurt er dan wel iets waardoor je snapt dat je het mis hebt. Een gebroken been, of een auto ongeluk, of iets anders. En dan l..."
09-11-16
8.4
Avond Uurtje - 1Door: Angelaa
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Brandweerman,
"Mijn vriendin Anabel en hingen vaak rond bij onze favoriete espressobar, vlakbij onze middelbare school. Maar de jongens die daar kwamen, waren zo saai en onvolwassen, dat we echt niets met hen wilden. Je zou eigenlijk verwachten dat twee knappe zest..."
06-11-16
8.3
Katja's DromenDoor: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Toen we eindelijk bij mijn Oma aankwamen was ik moe, heel erg moe. We waren met de auto in de zomerse hitte helemaal naar Texel gereden en vervolgens ook nog op een veerboot, waarna we eindelijk aankwamen bij mijn oma s huis op dat slome eiland. Ja i..."
04-11-16
8.5
Klaar GekomenDoor: Anoontje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Zwanger,
"Ik stapte uit mijn auto en trok mijn strakke rok, die omhoog was gekomen, weer naar beneden. Die stomme rok, dacht ik. Toch was ik er zeker van dat diezelfde rok mij vanmiddag had geholpen om een mooie deal af te sluiten op mijn werk. Ja, een volslan..."
02-11-16
8.1
Huwelijksreis - 4Door: Kristiena
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Huwelijksreis,
"De volgende dag was het eiland Gavnos gehuld in lage wolken, en je kon niet meer dan twintig meter zien in elke richting. Jannie had griep gevat, en lag de hele dag in haar hut, koortsig en ziek. Tom bleef bij haar, waardoor we hen niet zagen bij de ..."
31-08-16
8.1
Huwelijksreis - 3Door: Kristiena
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huwelijksreis,
"Die dag namen we een goed ontbijt en we bereidden ons voor om een flinke wandeling te maken in de vallei. Ik had een corduroy wandelrok waar ik heel trots op was, en een paar gloednieuwe laarzen. Ik was bang dat ik blaren zou hebben op mijn voeten aa..."
30-08-16
7.7
Huwelijksreis - 2Door: Kristiena
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Huwelijksreis,
"De volgende dag brak al vroeg aan en het hotel serveerde ontbijt op bed. Ik genoot van de zalm met roereieren, van de aardbeien en room, en de sterke espresso. Ook Jaap at als een leeuw. Dus dit is het getrouwde leven, dacht ik. Jaap ging voor het ra..."
29-08-16
8.0
Huwelijksreis - 1Door: Kristiena
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Huwelijksreis,
"Onze bruiloft was een enorm groot feest. Mijn ouders hadden kosten noch moeite bespaard. Er was een buffet met champagne op de receptie na de kerk, en vervolgens reed het hele gezelschap in een bus mee naar Schiphol, waar de Jaap en ik, nog duizelig ..."
29-08-16
6.9
Risico's - 3Door: Anoontje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Zwanger,
"In de maanden die volgden op mijn grote avontuur, pikte ik nog heel wat mannen op, en ik neukte ze, of ik belde mijn gewone vrienden om te vragen of zin hadden om langs te komen en mij te neuken, maar altijd met mijn trouwe pessarium en de zaaddodend..."
04-03-16
8.7
Verjaardag FeestjeDoor: Angelaa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Feest, Verjaardag,
"Op mijn zestiende verjaardag hield ik een slaapzak feestje, met vier van mijn vriendinnen. Na het avondeten gingen we naar mijn kamer om lekker te kletsen en allerlei spelletjes te spelen. We rolden onze slaapzxakken uit en begonnen over jongens te p..."
02-03-16
7.3
Risico's - 2Door: Anoontje
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mijn onverwachte ontmoeting met een knappe man in het winkelcentrum had mij verleid tot onbeschermde seks in het park. Het was een intense seksuele ervaring en het risico op zwangerschap had een heel bijzondere opwinding aan deze geslachtsdaad toegev..."
02-03-16
8.7
Risico's - 1Door: Anoontje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik ben dol op seks. Altijd geweest, al sinds ik op mijn zestiende mijn maagdelijkheid verloor. Nu ben ik twintig, lang blond haar, ruime boezem, een goed figuur en een aardig gezicht. De meeste mannen vinden mij aantrekkelijk, maar natuurlijk kun je ..."
01-03-16
8.5
Buurman BobDoor: Angelaa
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurman,
"Oom Bob lag in zijn hangmat, zachtjes wiegend in de wind en het kijkend hoe ik zijn gazon maaide. Hij werkte vaak thuis, had weinig behoeften en kon al met pensioen zijn gegaan, als hij dat gewild had. Ik ben zijn buurmeisje, de dochter van zijn buur..."
28-02-16
7.9
BetraptDoor: Anoontje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Betrapt,
"Ik keek voorzichtig rond. Ik moest ineens piesen, heel nodig piesen, en ons huis was te ver weg. Ik ben zo n vrouw die, als ze moet piesen, ook onmiddellijk moet piesen. Als ik het in moet houden, krijg ik het acuut moeilijk, en tot mijn grote verleg..."
26-02-16
7.1
De Kapotte Gloeilamp...Door: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Wonen in een buitenwijk geeft je een rustige levensstijl. Er gebeurt niet veel bijzonders. Je gaat naar school, en daarna breng je de avonden thuis door met je familie en in het weekend komen er ooms en tantes op visite. Dit geldt met name voor een c..."
18-10-15
7.9
Mijn Eerste Trio!Door: Angelaa
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Trio,
"Het gebeurde in dezelfde zomer, dat mijn buurjongen van ons dak afviel, terwijl hij probeerde om door mijn slaapkamerraam te gluren, toen ik me uitkleedde. Hij brak zijn been en moest naar het ziekenhuis maar verder was die zomer tamelijk saai. ..."
09-10-15
7.9
Mijn Eerste C-cupDoor: Angelaa
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Eerste Keer, Nicht, Oom,
" Grote goedheid, ze heeft al dezelfde maat als ik, riep mijn moeder verbaasd. We waren naar de Hema gegaan voor een nieuwe beha, en de verkoopster zag meteen, dat ik veel te lang met die B cup had doorgelopen en dat het hoog tijd was om over te stap..."
06-10-15
8.5
Wees Aardig!!Door: Angelaa
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Oom, Zwanger,
" Wees aardig voor Oom Bob riep mijn moeder mij nog na, en ik riep terug Ja mams terwijl ik wegliep door onze achterdeur. Ik zuchtte. Wat mijn moeder eigenlijk bedoelde was Plaag je oom niet. Maar moeder begreep het niet Zij begreep niet dat..."
02-10-15
8.0
Gevoelens - 8Door: Steven
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Moeder, Neuken, Zoon,
"Het was een zware week voor mij. Het ontbrak mij totaal aan concentratie. Ik had geen enkele interesse in de dingen waar mijn vrienden mee bezig waren en ieder keer dat ik naar mijn moeder keek, had ik steeds weer diezelfde gedachte, ik had echte sek..."
29-09-15
8.4
Gevoelens - 7Door: Steven
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Neuken, Passie, Zoon,
"Die maandagochtend was hectisch, zoals gewoonlijk maar alles leek weer normaal tussen moeder en mij. Ik was niet meer bang. Ik begreep nu dat we allebei een beetje wilden experimenteren en ik stond gewoon te popelen om nog meer van mijn moeder te ler..."
26-09-15
8.1
Gevoelens - 6Door: Steven
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Massage, Moeder, Orgasme, Zoon,
"Ik werd wakker omdat de ochtendzon mijn moeders slaapkamer binnenstroomde. Herinneringen aan gisteravond speelden door mijn hoofd. Toen ik mij omdraaide, besefte ik dat ik alleen in bed lag. Ik hoorde ook geen geluid uit de badkamer komen, dus ging i..."
25-09-15
8.5
Gevoelens - 5Door: Steven
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Erotiek, Moeder, Orgasme, Zoon,
"Moeder stond op, glimlachte en zei Ga je wassen, Steven. Ik pakte mijn pyjamabroek van de grond en ging mezelf wassen. Zonder mijn kleren weer aan te doen, ging ik naar beneden. Ik dacht, mama heeft mij nu toch al naakt gezien dus wat maakt het ui..."
23-09-15
8.5
Gevoelens - 4Door: Steven
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Orgasme, Zoon,
"De zaterdagochtend na die kut week werd ik wakker met mama in mijn gedachten. Ik vroeg me af of ze soms besloten had om onze intimiteiten nooit meer te herhalen, omdat het slecht zou zijn voor mij. Ik moest haar op subtiele wijze laten weten dat het ..."
22-09-15
8.4
Gevoelens - 3Door: Steven
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Moeder, Zoon,
"Op zondagochtend werd ik wakker met een erectie. Ik word wel vaker wakker met een stijve, maar deze keer was hij wel heel erg stijf Ik lag nog half in slaap maar mijn gedachten gingen steeds weer terug naar gisteravond. Het wilde maar niet overgaan...."
21-09-15
7.2
Gevoelens - 2Door: Steven
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Vingeren, Zoon,
"Het ochtendlicht wekte mij uit een diepe slaap, en ik voelde geen schuld meer over de vorige avond. De herinnering aan het heerlijke gevoel van mijn moeders billen, die tegen mij aan lagen, gaf me onmiddellijk weer een erectie. Ik greep mijn piemel e..."
19-09-15
8.5
Gevoelens - 1Door: Steven
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Zoon,
"Mijn moeder had donker, blauwzwart glanzend haar, dat reikte tot midden op haar rug. Ik ben wel verbaasd dat ik die eigenschap niet van haar heb overgenomen. Lichamelijk lijk ik meer op mijn vader die blond was en een stuk langer dan Mams. ..."
18-09-15
8.5
Is Er Iets Mis?Door: De Baron
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
" Papa, is er soms iets mis met mij vroeg mijn dochter Lotte bij het ontbijt. Ik zette mijn mok met zwarte koffie op de keukentafel, liet mijn krant zakken en keek haar aan. Ze droeg een lichtblauw T shirt en een korte roze Lycra broek. Haa..."
14-09-15
8.2
Duinrell - 1Door: Anoontje
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie,
"Het gezin uit Drenthe zat in het restaurant aan de broodjes, met cola en koffie. En Papa natuurlijk een grote pils. Ze waren een weekend naar Duinrell in Wassenaar en ze hadden daar ook een vakantiebungalow geboekt. Sanne en Papa wilden s avonds nog ..."
14-08-15
7.7
Duinrell - 2Door: Anoontje
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie,
"Je hersenen werken het best als je net wakker wordt, bij Sanne ten minste. Geen afleiding. Lekker liggen piekeren. Er was niet veel anders te doen totdat de anderen wakker werden in de vakantiebungalow, waar het gezin een lang weekend verbleef. ..."
14-08-15
8.0
Een Keurige Vriendin - 2Door: Steven
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mijn ouders kwamen mij ophalen bij Isabelle, de beste vriendin van mijn moeder. Mijn moeder vond mij er heel moe uitzien, en ik wist wel waarom. Ze vroeg aan Isabelle of ik niet een te zware last was geweest voor haar. En Isabelle antwoordde, niet zo..."
16-07-15
7.9
Een Keurige Vriendin - 1Door: Steven
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik was in de pubertijd geraakt. Maar mijn seksleven was nog niet op gang gekomen. Ik had wel vaak natte dromen en ik vond het ook lekker om mijn hand om mijn piemel heen te leggen, wanneer hij dik en opgezwollen was, maar vreemd genoeg had ik nog noo..."
16-07-15
7.3
Lieve SuzanneDoor: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Stiekem gluurde ik door de kier van de slaapkamerdeur van mijn grote zus. Al op jonge leeftijd, in het begin van mijn puberteit, had ik de gewoonte ontwikkeld om mijn grote zus te bespioneren. Ze was twee jaar en elf maanden ouder dan ik. Ondanks ons..."
13-07-15
7.6
Dit Moet StoppenDoor: Kristiena
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Dat mijn man ons verliet was moeilijk voor mijn zoon Jim en ook voor mijzelf. Jim had net eindexamen gedaan en hij zou naar de universiteit gaan, maar het vertrek van zijn vader had hem overstuur gemaakt op een manier die ik moeilijk onder woorden ka..."
13-07-15
8.4
Een Regenachtige DagDoor: Kristiena
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het was een koude regenachtige dag in april en ik zat bij het raam te wachten op de aflevering van mijn bestelling bij Albert Heijn. Mijn gedachten waren bij mijn man, die op zakenreis was. Hij was twee weken weg en ik zat te denken hoeveel ik hem mi..."
08-06-15
7.9
Moeder Huilt - 6: Popeye The SailormanDoor: Steven
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Neuken, Zoon, Zwanger,
"Een paar dagen lang gebeurde er niets bijzonders tussen ons, maar toen dreef een speling van het lot haar opnieuw in mijn armen. Op een avond kwam ik thuis en vond mama bewusteloos op de bank liggen in de woonkamer. Ik schudde aan haar, denkend dat z..."
08-06-15
7.5
Moeder Huilt - 5: AchteromDoor: Steven
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Dwang, Moeder, Zoon,
"Moeder bleef lang opgesloten in haar slaapkamer. Toen ze geen aanstalten maakte om avondeten te maken, klopte ik op haar deur. Ze vroeg mij om weg te gaan want ze had geen honger. Ik ging naar buiten en kocht een paar hamburgers. Ik kwam terug en ver..."
04-06-15
7.9
Moeder Huilt - 4: Een Hete DagDoor: Steven
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Badkamer, Douche, Moeder, Neuken,
"De volgende ochtend hoopte ik om mijn moeder in een goed humeur aan te treffen, maar ik vond haar weer huilend in de keuken. Er was geen andere optie, dan om opnieuw sorry te zeggen voor de gebeurtenissen van de vorige avond. Ze draaide zich naar me ..."
02-06-15
8.2
Moeder Huilt - 3: De Echtscheidings PapierenDoor: Steven
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dwang, Moeder, Neuken, Pijpen, Zoon,
"Hoewel wat moeder had gedaan, geen seks was in het engere zin, had het onze relatie wel veranderd. Tijdens het eten hing er een spanning tussen ons, en geen van ons beiden sprak over wat er gebeurd was. Moeder deed haar best om te doen alsof er niets..."
01-06-15
8.0
Moeder Huilt - 2: PuberenDoor: Steven
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Chantage, Moeder, Zoon,
"Toen ik uit de badkamer kwam, was moeder aan het werk in de keuken. Maar door wat er zojuist gebeurd was, was zij een compleet ander menselijk wezen voor mij geworden. Voor mij was ze nu ineens een begeerlijke vrouw Ik schudde mijn hoofd vanwege mij..."
31-05-15
7.8
Moeder Huilt - 1: Een Stoute JongenDoor: Steven
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Teder,
"De tijd waar ik het nu over heb is al lang geleden. Alles was anders in die tijd. Er was nog geen mobiele telefoon of internet en zelfs bijna geen TV. En de vrouwen waren minder bezorgd om hun uiterlijk. Mijn moeder was geen uitzondering. Ze liet zic..."
30-05-15
7.7
Medische Redenen - 9: Witte EnveloppeDoor: Steven
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
"Mijn moeder stond in haar ondergoed voor haar spiegel. Ze boog haar gezicht naar de spiegel toe en wreef iets uit de hoek van haar oog met een vinger, en ze bewonderde haar spiegelbeeld. Ik hield ervan om naar haar te kijken als ze zo voor de spiegel..."
19-03-15
8.7
Medische Redenen - 8: Geil PratenDoor: Steven
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik voelde iets kriebelen aan mijn arm en ik draaide me om en opende slaperig mijn ogen. Toen realiseerde ik me plotseling dat ik in het bed van mijn moeder lag met een deken over me heen. Mama schudde zachtjes aan mijn arm. Steven, je bent ..."
14-03-15
8.6
Medische Redenen - 7: Plannetjes MakenDoor: Steven
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Mijn moeder en ik waren op consult geweest bij de dokter, die ons een advies voor behandeling had meegegeven in een witte envelop. Terwijl we in de auto naar huis reden, was ik razend nieuwsgierig naar wat erin zou staan, maar ik bedacht dat het miss..."
23-02-15
9.1
Medische Redenen - 6: Naar Van De DokterDoor: Steven
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dokter,
"Het was Dinsdag en we hadden de vervolg afspraak met de dokter. Mams zat tegenover mij te ontbijten. Ze keek me aan en zei Steven, wat wij in het weekend hebben gedaan, dat moet echt geheim blijven tussen ons twee n, zul je dat beloven ..."
17-02-15
9.1
Medische Redenen - 5: Het Sperma Meten Mislukt…Door: Steven
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Ik voelde iets tegen mijn arm duwen en ik werd wakker. Moeder zat op mijn bed in haar ochtendjas, en ze glimlachte lief tegen mij, nadat ze me wakker had genaakt. Goeiemorgen, Steven, zei ze vrolijk. Goedemorgen, mams, antwoordd..."
13-12-14
9.1
Medische Redenen - 4: Volwassen SpelletjesDoor: Steven
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Ik nam een douche, deed mijn blauwe kamerjas aan en ging naar beneden. Moeder was in de keuken, ze droeg nog steeds haar hotpants en haar laag uitgesneden truitje. Ze had de tafel gedekt en wij gingen beiden zitten. Ik was verbaasd om een fles rode w..."
12-12-14
8.8
Medische Redenen - 3: Een Lang Weekend...Door: Steven
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
"De dagen daarna waren donderdag en vrijdag, en we volgden dezelfde routine als de eerste dag dat mijn moeder helpen me hielp met het meten van mijn sperma. Eerst voordat ik naar school ging en daarna als ik thuis kwam uit school. Daarna nog een keer ..."
11-12-14
8.6
Medische Redenen - 2: De Masturbatie SessiesDoor: Steven
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
"Op doktersadvies moest mijn moeder mijn spermaproductie meten, en ze moest noteren wanneer en hoeveel sperma ik had geproduceerd. Ik lag al in mijn slaapkamer te wachten tot mijn moeder zou komen met de maatbeker. Steven, ben je klaar hoo..."
10-12-14
8.2
Medische Redenen - 1: Bij De DokterDoor: Steven
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dokter, Moeder, Zoon,
"Mijn naam is Steven en ik ben een hele gewone jongen. Dat dacht ik ten minste altijd. OK, ik had soms wel problemen, maar dat heeft iedereen toch af en toe Mijn problemen begonnen toen ik 16 was. Het speelde zich af rondom mijn moeder, die heel temp..."
09-12-14
8.7
Mijn Seksloze VrouwDoor: De Baron
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
"Nee hoor, mijn vrouw heeft geen hekel aan seks, ze is er alleen niet meer zo erg in ge nteresseerd. Ik vind dat wel jammer, maar er is niets aan te doen. Mijn vrouw zegt wel dat ze nog steeds van me houdt. En ik houd ook van haar. Dat is de reden waa..."
03-12-14
7.9
Een UitdagingDoor: Monie
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik ben zeventien en ik heb met mijn moeder en onze dokter afgesproken dat ik beter geen baby kan krijgen, dus heb ik de prikpil, want dan kan ik niet zwanger worden. En ik kan lekker neuken voor de lol, zonder zorgen. Ik vind dat neuken het leukste i..."
26-11-14
6.8
Gescheiden - 6: NaaktzwemmenDoor: Anoontje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Gescheiden, Naaktzwemmen, Zwemmen,
"De volgende ochtend stond ik op, liep naar buiten, tilde mijn armen omhoog, trok mijn nachtjapon over mijn hoofd heen en liet hem naast mij op de kuipbank vallen. Ik rekte me eens lekker uit in de ochtendzon, met mijn blote tieten, en mijn parmantig ..."
17-11-14
6.7
FietsenschuurtjeDoor: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fietsen, Zwanger,
"Ik ben opgegroeid in een arbeiderswijk. Ons huis was maar drie blokken verwijderd van het winkelcentrum waar mijn moeder en haar vriendinnen elke morgen naar de supermarkt gingen om boodschappen te halen. De huizen waren niet groot, gewone naoorlogse..."
10-11-14
7.5
Gescheiden - 5: WatersportDoor: Anoontje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Gescheiden, Watersport,
"Ik trok een vleeskleurig slipje aan en een bijpassende beha en liep de kajuit uit. Danny was bezig door het Margrietkanaal te varen. Je bent echt schaamteloos, mams, zei Danny, vanachter het roer. Nee, schatje, ik doe het echt ni..."
10-11-14
8.4
Gescheiden - 4: WinkelenDoor: Anoontje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Gescheiden, Winkel, Winkelen,
"De volgende dag kwamen we tot de ontdekking dat onze voorraden helemaal op waren. Dus gooiden we de trossen los en voeren naar het dichtst bijzijnde stadje, Makkum, om daar te gaan winkelen. We meerden af, midden in het stadje en we gingen van boord...."
03-11-14
8.2
MotivatieDoor: Kristiena
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik liet de zware koperen deurklopper op de dikke eikenhouten deur vallen en luisterde naar de doffe plof die weerklonk in de stilte van de koude, donkere avond. Een minuut later stak ging het kleine lampje in de gang aan en ik zag de schaduw van een ..."
03-11-14
7.9
Gescheiden - 3: Beloofd Is BeloofdDoor: Anoontje
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Gescheiden,
"Ik ontwaakte met een glorieus gevoel. Ik had me lange tijd niet zo tevreden gevoeld. Mijn benen over de bedrand zwaaiend, stond ik op en keek naar mijn slapende zoon. Toen douchte ik me, gelukkig neuri nd in de piepkleine badcel. Ik sloeg de handdoek..."
25-10-14
8.4
Gescheiden - 2: Een Stukje VarenDoor: Anoontje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Gescheiden,
"Na een laat ontbijt, gooiden we de boot los en we voeren het kanaal af. We voeren langzaam, zonder haast, en zonder een bepaalde bestemming in onze gedachten. We zagen veel mensen, sommigen op motorboten net zoals de onze, sommigen in zeilboten, en o..."
11-10-14
8.4
Gescheiden - 1: Danny Krijgt Een LesjeDoor: Anoontje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Gescheiden,
"Ik lag op mijn buik op het dek van de boot, en de zon scheen op mijn lichaam. Het bandje van mijn bikini topje had ik losgemaakt om mooi bruin te worden. Mijn bikinibroekje was van zichzelf al zo klein dat mijn billen bruin zouden worden. Ik spreidde..."
10-10-14
7.3
KriebelsDoor: De Baron
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Op een zaterdagochtend vroeg mijn vrouw mij om haar te helpen. Oh oh, dacht ik bij mezelf. Alweer gras maaien of hondenpoep opruimen op de oprit van de garage. Goed, schat, zei ik met duidelijke tegenzin, Wat moet ik deze keer doen ..."
26-09-14
7.5
Opgroeien - 12: Terug Naar Tante BeaDoor: Steven
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cowgirl, Doggystyle, Moeder, Neuken, Orgasme, Tante, Zoon,
"Mijn moeder kuste mij zachtjes op de lippen en zei Dank je, lieverd. Dit was mijn eerste keer sinds je vader en ik zijn gescheiden. Ik ben in jaren niet zo h rlijk klaar gekomen. Ik was bijna vergeten hoe goed seks kan zijn. Het was zo heerlijk, d..."
10-09-14
7.9
Opgroeien - 11: Eindelijk...Door: Steven
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Massage, Moeder, Neuken, Vingeren, Zoon,
"Bijna willoos stak ik mijn handen uit en streelde zachtjes over mijn moeders buik naar beneden en raakte haar zachte, fijne bontvacht aan, die boven haar pruilende schaamlippen groeide. Mijn aanrakingen waren haast onmerkbaar, ik durfde alleen maar d..."
08-09-14
8.4
Opgroeien - 10: De MassageDoor: Steven
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Massage, Moeder, Zoon,
"Mijn moeder had mij gevraagd om mij eerst te douchen en haar daarna te komen masseren op haar slaapkamer Ik haastte me snel naar de badkamer en nam een van de snelste douches van mijn leven. Ik wist niet wat ik aan moest trekken om naar Haar massag..."
06-09-14
8.4
Opgroeien - 9: Mams Raadt AllesDoor: Steven
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bad, Massage, Moeder, Zoon,
"De volgende dag, opgewonden door alles wat ik al had ontdekt, zette ik mijn verkenning voort in de spulletjes van mijn moeder. Ik had haar ladenkast al doorzocht, dus nu concentreerde ik mijn aandacht op haar klerenkast. Die bevatte een aantal koffer..."
02-09-14
8.6
Opgroeien - 8: Rode OortjesDoor: Steven
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gluren, Moeder, Stiekem, Zoon,
"Sinds ik terug was van de boerderij, had ik goed op mijn moeder gelet en gekeken naar tekens van haar seksualiteit. Tot dat moment had ik er zelfs niet aan gedacht dat zij een seksleven kon hebben. Ze was gewoon mijn moeder, iemand die er altijd was...."
01-09-14
8.4
Opgroeien - 7: Mama Haalt Mij OpDoor: Steven
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Moeder, Neef, Tante, Vluggertje,
"Toen ik wakker werd de volgende ochtend, was Bea al opgestaan. Ik kon de eieren met spek voor het ontbijt al ruiken, dus trok ik vlug mijn broek aan en ging naar de keuken. Bea zei Je moeder heeft gebeld en ze zei dat ze om tien uur hier zal zijn. ..."
30-08-14
8.4
Opgroeien - 6: Het AfscheidDoor: Steven
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neef, Neuken, Stiekem, Tante,
"Die avond, toen tante Bea en ik in bed lagen, had ik opnieuw een razende erectie. Niet alleen de herinnering aan onze avonturen van die middag ontstak mijn passie, maar ook de wetenschap dat Bea vlak naast me lag, haar goddelijk lichaam op slechts ee..."
29-08-14
8.4
Opgroeien - 5: Een VerrassingDoor: Steven
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neef, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Passie, Tante,
"De volgende ochtend na het ontbijt, kondigde tante Bea aan dat ze naar de stad moest om boodschappen te doen. Ik bood aan om mee te gaan, maar ze zei dat ik opa gezelschap moest houden. Toen ik haar vroeg of ze wel op tijd terug zou zijn om te gaan z..."
28-08-14
8.3
Opgroeien - 4: Tante VerteltDoor: Steven
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Naakt, Neef, Tante, Vingeren, Zwemmen,
"Na het naaktzwemmen gingen Tante Bea en ik picknicken. Toen we klaar waren met eten, strekte ze zich uit op de deken. Ik vatte dat op als een uitnodiging, en strekte me naast haar uit, onze blote lichamen vlak bij elkaar, maar zonder elkaar aan te ra..."
27-08-14
8.3
Opgroeien - 3: NaaktzwemmenDoor: Steven
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gluren, Naakt, Naaktzwemmen, Neef, Tante,
"Ik was zo opgewonden dat ik helemaal niet kon slapen. Mijn piemel was hard en kloppend bij de gedachte dat ik morgen ging zwemmen met tante Bea, en dat ik voor de eerste keer van mijn leven blote vrouw zou zien. En alsof dat nog niet genoeg was, draa..."
25-08-14
8.3
Opgroeien - 2: PicknickDoor: Steven
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gluren, Neef, Picknick, Tante, Zwemmen,
"De plek waar tante Bea ons naar toe bracht was echt heel leuk. In de bocht van een beek was een oever van wit zand en die werd omgeven door groen gras, het leek wel een gazon. Grote eiken wierpen hun schaduwen over een groot deel van de omgeving en d..."
23-08-14
8.2
Opgroeien - 1: LogerenDoor: Steven
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gluren, Logeren, Neef, Tante,
"Sinds mijn ouders gescheiden zijn, woon ik bij mijn moeder. Ze heeft een goede baan en het lijkt ons aan niets te ontbreken. Recent kreeg ze een promotie op haar werk, maar nu moet ze vaker op dienstreis. Hoewel ze haar baan heel leuk vindt, vindt ze..."
22-08-14
8.1
Zalf Voor De ZielDoor: De Baron
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Onze dochter Lotte is een opgroeiend pubermeisje, en ik houd heel veel van haar. Zij is ons enige kind en ze is erg op mij gesteld. Ze wil altijd graag knuffelen met haar vader. Als ik op de bank naar de zit TV te kijken, dan kruipt ze dicht tegen mi..."
16-08-14
8.0
Drie ZusjesDoor: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Zusjes,
"Toen ik begon aan mijn tweede jaar op de universiteit, verhuisde ik naar een studentenkamer op de campus. Het enige eten wat ik kon klaarmaken, was diepvries pizza en gebakken eieren. Maar ik had een studiegenoot, Erik, die vaak langskwam om bij mij ..."
13-08-14
6.9
KoortsDoor: Angelaa
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Eerste Keer, Vader,
"Midden in de warme zomernacht werd ik wakker en ik hoorde mijn papa kreunen. Ik wilde niemand wakker maken, dus stond ik heel zachtjes op. Ik maakte me zorgen om papa. Er gebeuren tegenwoordig zoveel rare dingen in de wereld, dingen die niemand kan v..."
11-08-14
7.4
Mijn PappaDoor: Lianne
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Mijn moeder was op zakenreis en ze was zelfs vergeten om mij op te bellen om mij te feliciteren met mijn verjaardag. Maar papa nam me mee naar het winkelcentrum en ik mocht de mooiste jurk uitzoeken, die ik maar kon vinden. Hij had ook een verjaardag..."
27-06-14
6.6
Schoolreisje - 4Door: Anoontje
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: School,
"Na alle goede adviezen van Marcel, hun leraar, opende ik de deur van de badkamer en liep naar mijn kinderen toe. Ik wist nu ten minste hoe ik hen moest aanpakken Marcel kwam achter mij aan uit de badkamer. Hij pakte mijn elleboog, maar ik rukte me l..."
29-05-14
7.6
Schoolreisje - 3Door: Anoontje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: School,
"Ik was met mijn twee kinderen, Suzanne en Joep meegegaan op schoolreisje als begeleidster. In dee tweede nacht werd ik wakker en ik hoorde ze met elkaar rommelen maar ik durfde niet in te grijpen, omdat hun meester, Marcel, in dezelfde hotelkamer sli..."
20-05-14
8.5
Zestien!Door: Lianne
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar,
"Op een avond zat op de bank met mijn huiswerk Duits, toen ik papa naar het toilet zag lopen met een tijdschrift in zijn hand. Op het eerste gezicht zocht ik er niets achter, want hij deed dat wel vaker. Even wat lezen, zou hij dan zeggen. Maar deze..."
19-05-14
6.8
Schoolreisje - 2Door: Anoontje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: School,
"Ik hoorde mijn twee kinderen rommelen op het veldbed naast mij, en ik haalde diep adem, met de bedoeling om overeind te gaan komen om hen tot de orde te roepen. Maar ik dacht na over het tumult dat zou ontstaan wanneer ik zou gaan schreeuwen. Meester..."
17-05-14
8.6
Schoolreisje - 1Door: Anoontje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: School,
"Het was bijna een toeval, dat ik Marcel ontmoette. Ik wist wel dat hij leraar was op de school van mijn kinderen, want Suzanne sprak altijd over hem alsof hij een legende was. Maar toen Marcel een hypotheek nodig had om een huis te kopen, kwam zijn d..."
15-05-14
8.4
Schijn BedriegtDoor: De Baron
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter,
"Mijn man stond rechtop en mijn dochter lag op haar knie n voor hem. Dat ze allebei naakt waren was geen verrassing, want in ons gezin lopen we wel vaker naakt door het huis, want dat vinden wij normaal. Dus, toen ik Joop en Lotte naakt zag in de woon..."
04-05-14
7.7
OrgasmeDoor: Angelaa
Reacties: 0
Lengte: Lang
"De afgelopen jaren waren erg moeilijk geweest voor mijn vader, en niet door zijn eigen schuld. Hij was heel jong getrouwd met een meisje uit zijn klas, en ze kregen ook meteen een kindje, na vijf maanden, dat was ik dus. Mijn moeder was best een leuk..."
30-04-14
7.4
Papsie Is LiefDoor: Angelaa
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik liep zoals gewoonlijk het huis uit om de bus te pakken. Ik liep de hoek om, maar toen zag ik de bus net wegrijden. Vlug rende ik terug naar huis en schreeuwde Papa, ik heb de bus gemist. Hij riep terug uit zijn werkkamer Hoe kon dat nou weer,..."
28-04-14
7.6
HunkeringDoor: Kristiena
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik stapte uit het bad en droogde mijn lichaam krachtig af. Ik pakte mijn borsten en duwde ze omhoog, en voelde een seksuele prikkeling in mijn lichaam. Ik bestudeerde mezelf zorgvuldig in de spiegel. Binnenkort ben ik oud zuchtte ik terwijl ik mij..."
24-04-14
8.1
VoorlichtingDoor: Anoontje
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Voorlichting,
"Het was vrijdagmiddag. De directeur was al naar huis het personeel was druk bezig met administratieve taken, die hen voor de rest van de middag wel bezig zouden houden. Als bedrijfsleidster was ik eigenlijk wel klaar. Carla zei ik tegen d..."
23-04-14
7.8
InstellingDoor: De Baron
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Meisjes worden voor mij pas aantrekkelijk als ze hun borsten ontwikkeld hebben, en mooie ronde vrouwelijke vormen. Daaraan merkte ik, dat Lotte in de puberteit was gekomen. Voor die tijd sliep zij vaak tussen ons beiden in, tussen mij en de vrouw, bi..."
11-02-14
8.5
Katja's LessenDoor: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik vergeet nooit het moment dat mijn nicht Katja mij en mijn vriend Danny betrapte. Danny en ik waren altijd samen, we speelden samen voetbal, we stolen appels bij de groenteman, en we leerden elkaar alles over het leven. Tenminste, totdat mijn nicht..."
03-02-14
7.6
In Het DonkerDoor: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Toen ik 15 jaar was, stond mijn piemel de hele tijd overeind. Hoe vaak ik mezelf ook afrukte, hij leek nooit slap te worden. Ik weet nu wel dat dit normaal is voor een jongen van die leeftijd, maar ik was toen totaal geobsedeerd door seks. Ik dacht e..."
01-02-14
7.6
Vreemd VoorstelDoor: De Baron
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het begon allemaal op een vrijdagavond, toen wij zoals altijd een glaasje zaten te nippen. Na twee of drie glaasjes goede Port richtte mijn vrouw zich plotseling tot mij. Ik heb vandaag met Betty gebeld. Oh, en hoe ging het met h..."
27-01-14
7.8
OpvoedingDoor: Anoontje
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het begon allemaal na mijn scheiding. Mijn eigen huis en de ruime maandelijkse alimentatie waren de enige dingen, die nog aan mijn huwelijk herinnerden. En mijn zoontje niet te vergeten, die nogal lui was en de hele dag maar in zijn bed bleef liggen...."
15-01-14
7.2
Leven In ZondeDoor: Steven
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Mijn moeder Mijn moeder was heel religieus en ze had een dik houten kruis hangen, boven haar bed. Voor mijn moeder was God een grote steun in haar leven, en ze verwachtte van mij hetzelfde. Elke zondag gingen we twee keer naar de kerk en ook..."
07-01-14
8.2
Echt Per OngelukDoor: Klaas
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"De stroom was uitgevallen en onze CV deed het ook niet, dus besloot mijn vrouw dat onze dochter tussen ons in mocht slapen in ons grote bed. Er loeide een ongelooflijke storm buiten, en hoewel mijn dochter al bijna 16 was, maakte ze toch dankbaar geb..."
28-12-13
7.3
Heel StilletjesDoor: Angelaa
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Stiekem, Zwanger,
"Ik had een waardeloze drie weken gehad. Met ongeveer evenveel enthousiasme als naar een flinke griep, keek ik uit naar het feestje dat mijn lieve vader wilde organiseren vanwege het bereiken van mijn zestiende verjaardag. Van nu af aan mocht ik zelf ..."
21-12-13
7.7
Een BegrafenisDoor: Steven
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Eerste Keer, Milf, Neef, Tante,
"Toen mijn vader de scheikundeles binnen kwam lopen, wist ik meteen dat er iets mis was. Na een gefluisterd gesprek met mijn lerares vertelde zij me, om vlug mijn boeken in mijn tas te doen en met mijn vader mee te gaan. Het was wel g nant om zo midde..."
19-12-13
8.6
De Schaamte VoorbijDoor: AnneWillem
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
" Natuurlijk kun je bij haar logeren, ik sta erop lachte John, een goede vriend van mij. Ik moest een weekje naar een congres en toen ik hem om hulp vroeg bij het vinden van onderdak, zei hij dat ik zijn zomerhuis wel kon gebruiken. Dat huis stond t..."
18-12-13
8.5
Papa Boft Toch MaarDoor: Angelaa
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Biseksueel, Lesbienne, Oom, Vader,
"Het was vrijdagavond, het einde van een lange week en ik kon haast niet wachten om lekker uit te gaan met mijn vriendinnen Annabel en Carola. Annabel zou me over een paar minuten komen halen en ik was nog lang niet klaar. Ik was net op weg naar de do..."
12-12-13
7.8
Een Heerlijke TanteDoor: Steven
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Dikke Billen, Dikke Tieten, Eerste Keer, Grote Borsten, Moeder, Pijpen, Tante,
"Ik weet niet waarom ik nooit een leuke relatie met een meisje heb kunnen krijgen. Het is niet omdat ik lelijk ben of er lelijk uitzie of zo. Om eerlijk te zijn ben ik een normaal uitziende jongen, met gevoel voor humor. Maar ik kom uit een gezin dat ..."
10-12-13
8.0
VrouwenlistenDoor: Steven
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
" Waar ga je heen vroeg mijn moeder, toen ik op een middag ongemerkt ons huis uit probeerde te sluipen. En waarom heb je zoveel aftershave opgedaan Ik ga even naar Max, maar ik ben over een uurtje terug, antwoordde ik, en negeerd..."
28-11-13
7.1
Alweer JarigDoor: Kristiena
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Het was alweer mijn verjaardag, en ik dacht aan de weinige gelukkige verjaardagen die ik had gehad, aan de momenten van pure liefde die mijn man mij had gegeven, liefdevolle momenten, zo aangenaam en zo hemels. Maar mijn herinneringen waren wazig gew..."
25-11-13
8.0
KoortsDoor: Kristiena
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Midden in de nacht werd ik wakker om te plassen en toen hoorde ik mijn moeder kreunen. Ik hoorde mama woelen, haar benen schoven heen en weer onder de dekens. Ik maak me zorgen over haar. Er gebeuren zoveel rare dingen in de wereld, gebeurtenissen di..."
12-11-13
6.9
Een Eenvoudige VrouwDoor: AnneWillem
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Bij ons IT bedrijf werkt een Surinaamse jongen die Roy heet. Hij werkt bij de verzending en doet allerlei klusjes voor de helpdesk. Hij is een weinig spraakzaam persoon. We zijn geen dikke vrienden. Maar we kennen elkaar, dat is alles. Van m..."
07-11-13
7.4
Een Schot In De RoosDoor: Angelaa
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Zwanger,
"Ik was best heel opgewonden, want vanavond zou het mijn eerste keer zijn, dat ik mocht babysitten. Ik zou in een huis komen, dat ik nog nooit eerder had gezien. Neuri nd stopte ik wat boeken in mijn tas die ik mee wilde lezen. Ik kende de vader van d..."
21-10-13
8.0
EisprongDoor: Kristiena
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Mijn eerste jaar biologie studeren aan de universiteit was best spannend. Ik genoot van de vrijheid om weg te zijn uit mijn ouderlijk huis. Ik was eindelijk helemaal mijn eigen baas. Niemand vertelde me wanneer ik op moest staan, hoe laat ik thuis mo..."
27-09-13
8.0
BillenkoekDoor: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Mijn zuster behandelde mij altijd als haar kleine broertje. Ze noemde mij Tommie in plaats van bij mijn echte naam, Thomas. Maar het voordeel van ons grote leeftijdsverschil was wel, vanuit mij gezien dan, dat ze daardoor nogal achteloos omsprong met..."
25-09-13
8.3
Zeilvakantie - 6Door: Kristiena
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie,
"Het was eigenlijk de verkeerde tijd van het jaar om te gaan zeilen in Kroati . Als er wind was, was het prima, maar als de wind wegviel, was het zo benauwd als in een oven. Maar in ieder is het koeler als je vaart, en dat is precies wat we aan het do..."
27-08-13
8.1
Zeilvakantie - 5Door: Kristiena
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie,
"Tot mijn grote teleurstelling en ook die van mijn zuster Anne, was er de hele dag geen enkel moment dat we aan de aandacht van onze ouders konden ontsnappen. Een van hen beiden hield ons voortdurend in de gaten. Ik was misschien een beetje parano de,..."
19-08-13
8.1
Zeilvakantie - 4Door: Kristiena
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie,
"Ik denk dat mama en papa het echt meenden toen ze zeiden dat ze een tweede huwelijksreis wilden maken, en ons kinderen mee wilden nemen. Mijn vader had een zeilboot in Kroati gehuurd met vier slaapplaatsen. Ik miste mijn vrienden wel, maar ik genoot..."
14-08-13
8.1
Zeilvakantie - 3Door: Kristiena
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie,
"Voor mijn dochter Anne was het de eerste vakantie dat ze de jongens in de jachthaven duidelijk heel veel belangstelling voor haar hadden, toen we onze boot aan het inladen waren. Dat was een nieuwe ontwikkeling, maar niet geheel onverwacht. Mijn doch..."
01-08-13
8.0
Zeilvakantie - 2Door: Kristiena
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie,
"We reden met de auto naar Kroati , maar er was een enorme file. Er was echt geen doorkomen aan. We kunnen een tijdje op een parkeerplaats blijven staan of anders we moeten een hotel proberen te vinden, om de nacht door te brengen. zei ik ..."
04-07-13
8.2
Zeilvakantie - 1Door: Kristiena
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie,
"Sinds mijn man Robert dat zeiljacht had gekocht, besteedden we elke wintervakantie om te gaan zeilen in Kroati . Nou word ik altijd snel wagenziek, dus normaal gesproken ga ik liever vliegen, terwijl mijn zoon, en dochter met Robert in de auto naar o..."
02-07-13
7.7
Papa's VriendinnenDoor: Angelaa
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vriendinnen,
"Toen ik nog heel jong was, werd ik verliefd op mijn papa. Het was gewoon een fase in mijn ontwikkeling waar ik doorheen ging, denk ik. Ik ontdekte al snel hoe heerlijk het was om over mijn kutje te wrijven en daarbij te denken aan mijn papa. Na verlo..."
02-07-13
7.3
Mijn Eerste KeerDoor: Steven
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Eerste Keer,
"Misschien komt mijn verlegenheid door het feit dat ik geboren ben in een kleine, gereformeerde provincieplaats. Mijn moeder was diep gelovig, maar ook een beetje excentriek. Ons huis hing vol met primitieve Afrikaanse kunst en Indische wandkleden. Ik..."
01-07-13
8.3
Sst, Papa Slaapt!Door: Angelaa
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik trok het gordijn opzij om te zien of Annabel er al aan kwam. Het was een typische winteravond, de temperatuur schommelde rondom de tien graden onder nul. Mijn Papa was gescheiden en ging elke dag naar zijn werk, terwijl ik naar school ging. In het..."
07-05-13
7.0
Vlekken In De LakensDoor: Emiel
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Zoals elke normale jongen raakte ik, toen ik in mijn tienerjaren kwam, ge nteresseerd in seks. Alle jongens gaan door deze fase wanneer het vrouwelijk lichaam een groot deel van hun gedachten in beslag gaat nemen en ze een beetje gek maakt. Ik mastur..."
08-04-13
7.4
HuwelijksreisDoor: Steven
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Huwelijksreis,
"Ik benadruk dat ze helemaal uit eigen beweging mijn leven kwam binnenlopen. Ik bewonderde haar al wel, sinds de eerste dag dat ze ons kantoor binnenliep en het leek of ze heel toevallig vaak dicht in mijn buurt was. Natuurlijk was dat niet zo, maar h..."
02-04-13
7.6
Katja's KanjersDoor: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Mijn nicht Katja is wel een tikje aan de arrogante kant, bijna op het zelfzuchtige af, maar als je een lichaam hebt zoals het hare, dan kun je daarmee wegkomen. Alles wat ik kon doen, sinds haar borsten een jaar of wat geleden waren begonnen te groei..."
26-03-13
8.9
De Beha Van TanteDoor: Steven
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tante,
"Toen ik nog op de middelbare school zat, barstte ik altijd van de energie. Ik wist niet waar het vandaan kwam, maar ik was steeds onrustig en meer dan eens raakte ik daardoor in de problemen. Bijvoorbeeld met mijn tante. Zij was getrouwd met een broe..."
23-03-13
7.8
Eddie's MoederDoor: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder,
"Mijn vriend Eddie en ik deden soms seksuele spelletjes, zoals alle gewone jongens. Op een dag waren we op zijn kamer en we hadden allebei een erectie en ik nam Eddie s piemel in mijn hand en ik trok hem af. Hij kwam al klaar binnen een paar seconden...."
07-03-13
7.8
Mijn Moeders VriendinnenDoor: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Vriendinnen,
"Mijn ouders zijn tamelijk welgesteld, mijn vader is eigenaar van een installatiebedrijf en mijn moeder is heeft een antiekwinkel. Ik ben hun enige kind en het is de bedoeling dat ik papa s bedrijf ga overnemen als ik mijn diploma s heb. Wilm..."
04-03-13
7.7
Mama, Help!Door: Kristiena
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik had er geen idee van, hoe ingewikkeld mijn leven zou worden toen mijn man er vandoor ging met een secretaresse van zijn werk. Ik wil niet verbitterd klinken, maar hij had op zijn minst Onze auto kunnen achterlaten. Maar de klootzak heeft alles mee..."
04-03-13
7.9
StormschadeDoor: Anoontje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Zoon,
"Ik werd met een schok wakker door een keiharde donderslag en gerinkel en bliksemflitsen verlichtten mijn donkere slaapkamer. De klap was zo hard dat ik al naast mijn bed stond voordat ik me realiseerde dat een ijskoude wind mijn slaapkamer binnen bli..."
03-03-13
7.0
Mama's Grote JongenDoor: Steven
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder,
"Tot ieders verbazing, en nog het meeste van haarzelf, werd mijn moeder zwanger, toen ik al in het laatste jaar zat van mijn middelbare school. Eerlijk gezegd wist ik niet eens dat mijn ouders het nog samen deden, want ze hadden vaak ruzie en mijn vad..."
01-03-13
7.9
Wel Doen!Door: Anoontje
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik lag in mijn bed te rillen van de kou. Het was winter en vanavond was het buitengewoon koud. Waarschijnlijk werd het wel 15 graden onder nul, had de weerman gezegd. Ik had de verwarming al hoog gezet, maar hij trok het niet met deze kou. Mijn man w..."
31-01-13
7.9
Niet Doen!Door: Anoontje
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ik lag in mijn bed toen ik mijn zoon Danny hoorde thuiskomen. Het was al laat, en ik wist dat zijn kuiten en dijen pijn deden. Schaatsen is heel zwaar, en voor het eerst sinds een lange tijd lag er weer natuurijs en hij had een lange tocht gemaakt, i..."
28-01-13
7.9
Onze BurenDoor: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buren,
"Wij hadden nieuwe buren. Ze waren pas getrouwd. De man werkte bij de universiteit en hij was ook bestuurder of zoiets van de vakbond. Over het geheel genomen was hij een netjes uitziende man, beleefd maar heel gereserveerd en niet erg spraakzaam. Hij..."
31-12-12
8.1
Stille NachtDoor: Kerstman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het was kerstavond en ik had gewerkt in de binnenstad. Toen de winkels sloten, reed ik met de metrolijn naar Zuidoost. Het was piekuur en de metro was tjokvol. Ik stond helemaal ingeklemd tussen de passagiers. Ik rook de geur van natte regenjassen en..."
24-12-12
7.8
Mijn HospitaDoor: AnneWillem
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Toen ik nog student was, woonde ik op een kleine studentenkamer en ik leefde van een studiebeurs en ik gaf bijlessen om rond te komen. Ik kon me echt niet veel veroorloven en ik kwam altijd geld tekort. Er werd op mijn deur geklopt, het was ..."
11-12-12
7.8
Ochtend RitueelDoor: Emiel
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik was net veertien toen mijn moeder besloot dat zij en ik gingen verhuizen naar Amsterdam, omdat zij een baan bij de Maggi fabriek kon krijgen. Tante Sjaan was mijn moeders schoonzuster en zij runde een pension voor alleenstaande vrouwen in de Staat..."
06-12-12
7.0
KatwijkDoor: Steven
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Toen ik veertien was, mocht ik de zomervakantie doorbrengen bij mijn oom en tante in Katwijk. Kort nadat ik was aangekomen, stelde mijn tante stelde mij voor aan Betsie, die in het huis naast hun woonde. Tante vond dat wij mooi met elkaar konden spel..."
04-12-12
7.3
Zwembad - 5Door: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Zwembad,
"Het was een heel warme dag maar gelukkig had mijn vader een zwembad laten maken in de tuin, waarin we lekker konden afkoelen. Zeg jongens, jullie mogen tegen niemand vertellen dat jullie van mij bier mochten drinken, begrepen zei mijn ..."
12-11-12
7.3
Zwembad - 4Door: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Zwembad,
"Het daglicht stroomde door het raam van de slaapkamer van mijn moeder naar binnen en ik lag naast haar. De gebeurtenissen van de vorige avond kwamen langzamerhand terug in mijn herinnering. Eerst kwamen er alleen maar aangename herinneringen..."
09-11-12
7.2
Zwembad - 3Door: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Zwembad,
"Nadat ik bij de nieuwe buurvrouw Carolien op bezoek was geweest, ging ik naar ons eigen huis. Mijn moeder was nog niet thuis, dus plofte ik neer op de bank. Ik moest steeds denken aan wat er bij de buurvrouw was gebeurd en mijn piemel werd weer stijf..."
06-11-12
7.4
Zwembad - 2Door: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Zwembad,
"Mijn vader had een zwembad laten maken in de tuin, en daar besteedde ik bijna al mijn vrije tijd. Meestal nam ik een duik als ik thuis kwam van school, voordat ik naar de supermarkt ging om schappen te vullen. Wij hadden pas nieuwe buren ge..."
05-11-12
7.8
Zwembad - 1Door: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwembad,
"Het was een warme zomerdag, die warme middag in augustus. Toen ik uit school kwam, riep ik Moeder Ik ben thuis... Ik wierp een blik in de keuken, maar daar was ze niet. Dus ik liep naar de tuin. Toen zag ik haar. Ze zat in he..."
25-10-12
5.7
Aan ZeeDoor: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Zee,
" Jij snurkte vannacht als een beest Kun je op vakantie niet een beetje inhouden Deze woorden maakten mij langzaam wakker. De zon scheen in mijn gezicht. Het kostte me eerst even om me te realiseren waar ik was. Toen schoot het me weer te binnen. W..."
24-09-12
7.7
Doornroosje - 2Door: Henk
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Sprookje,
"De hele week moest ik denken aan die avond dat mijn vriend Youssef op bezoek was geweest. Wij spraken er niet over, maar af en toe wisselden wij een blik van verstandhouding, en ik kreeg een dankbare glimlach van hem. Ik moet toegeven dat ik last had..."
19-09-12
7.8
Doornroosje - 1Door: Henk
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Sprookje,
"Afgelopen vrijdag kwam Youssef, een goede vriend van mij, s avonds langs om een biertje drinken en TV te kijken. Hij werkt bij hetzelfde bedrijf als ik, en omdat het toch weekend was, hadden we geen haast om de avond te be indigen. Maar mijn vriendin..."
16-09-12
7.9
Naar De ArdennenDoor: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ardennen,
"Ma en ik waren altijd al dol op elkaar geweest. Zij gaf me altijd een dikke kus als ik s ochtends opstond, en een lekkere knuffel als ik s avonds naar bed ging. Zij is een aantrekkelijke vrouw, maar ik keek eigenlijk nooit naar haar op een seksuele m..."
15-09-12
7.8
Ja Paps, Ik Kom!Door: Anoontje
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Mijn dochter Sabine is een laatbloeier. Ze is een jaar te laat naar de middelbare school gegaan, maar haar lichaam is nu eindelijk begonnen met een flinke inhaalmanoeuvre. Plotseling is ze heel vrouwelijk en volwassen geworden. Haar leven is ineens v..."
15-09-12
7.6
ZomerliefdeDoor: Steven
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Zomer,
"Mijn beste herinnering aan mijn vader is zijn mislukte poging om mij te leren voetballen. Ik vond het stom vervelend om steeds die bal weg te trappen in een spelletje dat ik als supersuf beschouwde. Nadat ik een tijdje bij het jeugdelftal was geweest..."
05-09-12
8.2
Ja Mams, Ik Kom!Door: Anoontje
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Mijn zoon Danny is een laatbloeier, hij was twee jaar te laat met naar de middelbare school te gaan, maar nu was zijn lichaam eindelijk bezig met een flinke inhaal manoeuvre. Hij was plotseling groot, onhandig en slungelachtig geworden. Zijn leven wa..."
20-08-12
8.2
MoederliefdeDoor: Emiel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Zoon,
"Thomas, het zoontje van mijn nieuwe vriendin, had veel last van pijnlijke erecties. In het begin schaamde hij zich er voor en durfde het tegen niemand te vertellen, maar ten slotte vertelde hij het tegen zijn moeder. Hij vertelde haar dat hij vaak ur..."
25-07-12
7.7
Alweer VakantieDoor: Kristiena
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie,
"Jakkes, het was weer schoolvakantie Ik keek op mijn keukenklok, was het al na tienen, en mijn zoontje Danny was nog steeds niet uit zijn bed gekomen. Ik maakte me in toenemende mate zorgen over de luiheid van mijn zoon. Sinds hij twee weke..."
17-07-12
8.1
Alweer OnweerDoor: Kristiena
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Elke avond keek ik naar Gerrit Hiemstra en zijn weerbericht. Stiekem hoopte ik, dat het zou gaan onweren en dat mijn zoontje naar mijn slaapkamer zou komen om zich onder mijn deken te verstoppen voor de bliksem. Maar misschien was hij zijn panische a..."
15-07-12
7.8
Papa Helpt BiancaDoor: Angelaa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Onze klas was op schoolreisje in Texel en mijn vader was meegegaan om juf Bianca te helpen. Kinderen, even jullie aandacht , riep juf Bianca, na het ontbijt. Wij hebben vandaag een verrassing voor jullie. Want gisteravond hebben juf Maris..."
15-07-12
7.2
Alweer Een Jaartje OuderDoor: Kristiena
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik werd wakker door het geklop op mijn slaapkamerdeur. Ik deed mijn ogen open en keek slaperig op mijn wekkerradio. Al over tienen, hoog tijd om op te staan Komt binnen riep ik, terwijl ik snel het laken over mij heen trok. De deur ging..."
13-07-12
7.8
Moeders Lessen - 11Door: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dikke billen, Moeder,
"Vanuit de keuken hoorde ik mijn moeder gieren van de lach. Ik begreep meteen dat mijn vader terug was van zijn zakenreis. Mijn ouders doen dan altijd alsof nog twintig zijn. Ik kan het hun niet kwalijk nemen, want ik vind het zelf ook heerlijk om te ..."
10-07-12
7.5
Moeders Lessen - 10Door: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder,
"Deel 10 Verleiding We gingen naar een barbecue bij de ouders van mijn neef Tim. De gasten waren allemaal familieleden van ons. Tim was twee jaar ouder dan ik en had al veel ervaringen met meisjes gehad, ook met oudere vrouwen. Tim vertelde ..."
08-07-12
7.6
Ronduit GelukkigDoor: Kristiena
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het was zaterdag 23 november, de verjaardag van mijn man. Maar Fred was er niet meer, hij was in mei, in een dichte mist, met zijn auto van achteren tegen een vrachtwagen aan geknald en hij had het helaas niet overleefd. Thuis hakte dat er behoorlijk..."
07-07-12
8.3
Geen Incest...Door: Kristiena
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Zoon, Zwanger,
"Ik zat voor de spiegel en droogde mijn haren. Van tijd tot tijd moest ik de beslagen badkamer spiegel droog wrijven. Dat kwam omdat mijn zoontje nog onder de douche was. Hij had eerst geduldig zitten wachten, zittend op het krukje in de badk..."
02-07-12
8.1
Moeders Lessen - 9Door: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder,
"Deel 9 Erkenning De volgende dag was het zondagochtend en mijn vader was nog steeds op reis. Toen ik wakker werd en mijn ogen open deed, schrok ik van mijn moeder die naast mijn bed stond te kijken, hoe ik mijn ochtend erectie streelde. Uit..."
29-06-12
7.3
Moeders Lessen - 8Door: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder,
"Deel 8 Troost Na de haastige aftocht van buurvrouw Caroline via onze achterdeur wist ik niet goed wat ik moest doen. Ik hoorde de voetstappen van mijn moeder op de trap. Gelukkig voor mij ging ze meteen naar de woonkamer. Toen ik ..."
29-05-12
7.6
Opgepast!Door: Angelaa
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Eerste Keer, Nicht, Oom, Tante,
"Eindelijk mocht ik van mijn vader zakgeld verdienen met babysitten. Mijn eerste keer oppassen was bij mijn oom Bob en mijn tante Minnie, de zus van mijn vader. Ik kende hun kinderen natuurlijk wel, want het waren mijn eigen nichtjes. Ik was ..."
20-05-12
7.8
Moeders Lessen - 7Door: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder,
"Deel 7 Zoete Wraak Nadat ik mijn vriendin had thuis gebracht omdat ze zich niet goed voelde, was ik vroeg naar huis gegaan en zonder het te willen had ik gezien hoe onze buurvrouw Caroline bij mijn moeder op bezoek kwam. Ze waren samen naar..."
20-05-12
7.3
Moeders Lessen - 6Door: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder,
"Deel 6 Uitdagen De ochtend na mijn voetbalwedstrijd in Nijmegen werd ik wakker met een vreemd gevoel van onwerkelijkheid. Toen ik bij mijn bewustzijn kwam, wist ik dat er iets gebeurd was, maar ik wist niet meteen wat. Langzaam begon ik me ..."
16-05-12
7.2
Moeders Lessen - 5Door: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder,
"Deel 5 Brandende Jaloezie Een week ging voorbij en het was weer een lange eenzame periode voor mij. Eindelijk werd het weer vrijdag, maar het zag er uit alsof er niets zou gaan gebeuren. Ik had zaterdags een uitwedstrijd met mijn voetbalcl..."
14-05-12
7.5
Moeders Lessen - 4Door: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder,
"Deel 4 Autoritje Na de dramatische gebeurtenissen van die zaterdagochtend was mijn moeder zo uitgeput dat ze tot laat in de middag sliep. Tijdens het avondeten kwam mijn vader weer opdagen. Het leek erop dat alles nu afgelopen was voor de ..."
10-05-12
7.6
Een StudentDoor: Angelaa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Studenten,
"Eindelijk was het dan zo ver. Ik had een leuke student aan de haak geslagen en hij heette Jan Karel. Hij kuste mij heel innig, en het duurde wel twintig seconden voordat ik weer adem kon halen. Ik wist helemaal niet dit zou gaan gebeuren, ..."
10-05-12
7.6
Moeders Lessen - 3Door: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder,
"Deel 3 Komkommertijd De volgende ochtend kwam mijn moeder thuis en ik hoorde hoe ze haar jas ophing en riep Hallo Tommie, ik ben het Ik ben weer thuis Hoi, mams, riep ik terug. Ik zat in de keuken aan tafel, ..."
06-05-12
7.4
Moeders Lessen - 2Door: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder,
"Deel 2 Hunkering Nadat mijn moeder was weggegaan, zat ik eerst een tijdje roerloos op het toilet, met mijn hoofd achterover en met mijn ogen gesloten, om bij te komen van de ervaring. Het een beschamende vernedering geweest om door mijn moe..."
02-05-12
7.5
Moeders Lessen - 1Door: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder,
"Deel 1 Schaamte Mijn voetbaltraining was afgelast en ik was vroeg thuis. Eigenlijk wilde ik die extra tijd te gebruiken om mijn huiswerk te maken, maar toen ik thuis kwam, stond mijn moeders auto niet op de oprit en ik dacht dat ze waarschi..."
29-04-12
7.3
Gevallen!Door: Angelaa
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Leerling, Meester, Zwanger,
"Ik ben al een hele tijd verliefd op meester Pim, onze leraar wiskunde. Ik heb het nooit tegen iemand verteld, maar vanaf het moment dat ik hem als leraar had, heb ik van hem gedroomd. Alle meisjes van mijn school vonden hem leuk, en hij is nog maar v..."
26-04-12
7.5
Papa Laat Zich Helpen!Door: Angelaa
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Vader, Zwanger,
"Ik was eten aan het koken, toen Papa thuis kwam uit zijn werk. Hij was duidelijk uit zijn humeur. Hij knalde de voordeur achter zich dicht, en ik riep vriendelijk Hallo Papa Grommend en mopperend verdween hij in naar boven. Ik schudde m..."
26-03-12
6.7
Papa Helpt Verder!Door: Angelaa
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Vader, Zwanger,
" Nu zijn we verdwaald, zei Juffrouw Mariska. En het wordt al donker en het begint ook nog te onweren Mijn vader en onze Juffrouw wisten dat we een probleem hadden, maar ze hadden geen idee hoe ze het op moesten lossen. We waren met onze ..."
20-03-12
7.0
Papa Helpt MeeDoor: Angelaa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Trio, Vader, Vakantie, Zwanger,
"De jaarlijkse kampeertochten van onze school waren legendarisch. Het was in een wild stuk natuur op Texel. Het was een plek die ik goed kende want ik was er eerder geweest met mijn vader, toen we een keer op Texel gingen wandelen. We gingen er met on..."
18-03-12
6.8
Weekje Ardennen - 7Door: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ardennen,
"Het is gemakkelijk om wakker te worden voor de zon opgaat, als je al bij zonsondergang gaat slapen. Maar opstaan is een andere zaak. Ik kon uit mijn slaapzak komen in de koude ochtendlucht, of ik kon nog even blijven liggen in mijn heerlijke warme sl..."
14-03-12
7.7
Weekje Ardennen - 6Door: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ardennen,
"Het was nu woensdag, de zesde dag van onze kampeertocht in de Ardennen. Vandaag wilden we een lange trektocht maken, dus ik werd vanzelf heel vroeg wakker. Na het opstaan besteedde Ankie eerst wat tijd om zichzelf op te maken en Eddie en ik pakten ha..."
04-03-12
7.8
Weekje Ardennen - 5Door: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ardennen,
"In de vroege ochtend werd ik wakker doordat ik iemand hoorde rondscharrelen. Zonder erbij na te denken, stak ik mijn hoofd uit Ankie s slaaptent. Eddie zag mij en hij leek stomverbaasd dat ik uit Ankie s tent kwam. Hij herstelde zich en probeerde n..."
01-03-12
7.7
Weekje Ardennen - 4Door: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ardennen,
"Het was maandagochtend en bijna alle campers waren de vorige avond vertrokken omdat het weekend was afgelopen. Ik was het eerste wakker, kroop uit mijn tentje en ging thee zetten. Even later stonden Ankie en Eddie ook op. Bij het ontbijt Eddie keek v..."
23-02-12
7.8
Weekje Ardennen - 3Door: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ardennen,
"Die tweede ochtend ging net als de eerste. Ankie werd bij zonsopgang wakker en trok haar armen van mij af. Ze deed haar jas aan en haar joggingbroek. En ik voelde me schuldig tegenover Eddie, en besloot dat ik vanavond in elk geval weer in mijn eigen..."
20-02-12
7.8
Weekje Ardennen - 2Door: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ardennen,
"Het was al licht buiten, maar het was nog steeds erg koud, toen mevrouw Stevens overeind ging zitten. Ik keek haar slaperig aan, en zij glimlachte stralend naar mij. Ze droeg een dunne roze nachtpon. Ze pakte haar blauwe jas en deed een joggingbroek ..."
17-02-12
7.3
Weekje Ardennen - 1Door: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ardennen,
"Eddie was mijn beste vriend. Hij wist dat zijn vader was een beroemde chirurg was, maar hij wist verder niets over hem. Eddie kreeg nooit cadeautjes of kaarten van hem voor zijn verjaardag. Zijn moeder kreeg wel een hoop geld van zijn vader, elke maa..."
16-02-12
7.5
BorstvoedingDoor: Erik
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Borstvoeding,
"Onhandig duwde ik met mijn voet de deur open en ging het huis binnen. Ik had mijn beide handen vol, een grote pak Pampers in mijn ne hand en twee plastic tassen met kruidenierswaren in de andere. Ik zette alles op de keukentafel. Mams Ge..."
10-02-12
8.3
Toch Gelukt!Door: Kristiena
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Zwanger,
"Terwijl in mijn bikini lag te zonnebaden, zag ik hoe onze buurjongen Emiel bezig was om ons gazon te maaien met een grasroller. Ik merkte op hoe zijn lichaam zich ontwikkeld had de laatste tijd en ik bewonderde zijn gebruinde lichaam. Hij was best gr..."
09-02-12
8.4
Geslaagd!Door: Angelaa
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Dochter, Vader, Zwanger,
"Ik was kwaad. Morgen werd ik zestien en ik mocht nog steeds niet uitgaan met mijn vriendje. Mijn vriendje was echt heel verliefd op mij, maar dat ik nooit met hem alleen mocht uitgaan, dat kwam door mijn vader. Papa had er geen kwade bedoelingen mee...."
05-02-12
7.7
Broertje Wordt GrootDoor: Steven
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer,
"Toen ik uit het huis ging en op mezelf ging wonen, kwam mijn kleine broertje Niels mij vaak bezoeken. Hoewel ik niet bepaald zat te springen om zo n jongetje overal mee naar toe te nemen, was hij best wel koel en hij gaf mij niet veel problemen. Hij ..."
02-02-12
7.9
WeersverwachtingDoor: Kristiena
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Mijn zoontje was altijd al bang geweest voor onweer. Zelfs op zijn vijftiende was hij nog steeds bang voor de donderslagen en voor het felle flitslicht van de bliksem. In de eenzame duisternis van zijn slaapkamer werd het soms te bedreigend voor hem...."
01-02-12
8.0
HazenslaapjesDoor: Tommie
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik kan me nog goed herinneren dat mijn moeders vriendin Liesbeth twee keer per week bij ons op bezoek kwam om mijn moeder een massage te geven. Mijn moeder kleedde zich altijd helemaal uit voor de massage, maar ze bedekte haar billen met een handdoek..."
31-01-12
8.0
StilzwijgendDoor: Steven
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Eerste Keer, Moeder, Romantiek, Zoon,
"In ons gezin praat niemand over zichzelf, over wie we zijn, wat we belangrijk vinden, over onze successen of teleurstellingen, of over hoe wij ons voelen. Dat laatste vooral, niemand praat erover hoe hij of zij zich voelt. Bitterheid, woede, frustrat..."
05-01-12
8.0