63.253 Gratis Sexverhalen
Startpagina > Zoeken
Je zocht naar "Herby" in de naam van de schrijver/schrijfster van het verhaal. Houd er rekening mee dat een auteursnaam niet uniek is en dat niet alle getoonde verhalen van een en dezelfde persoon hoeven te zijn.
Hoe Bedenk Je Het - 4Door: Herby
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Moeder, Pijpen, Slet, Sletje,
"Voor al degenen die de taalfoutjes door het autocorrectie niet kunnen verdragen, lees het dan niet. Voor de anderen veel plezier. Weer zag ik moeder en dochter een poosje niet. Er scheen thuis een gespannen sfeer te hangen tussen pa en ma. ..."
16-05-24
9.0
Hoe Bedenk Je Het - 3Door: Herby
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Moeder, Pijpen,
"Nicole keek een soort van boos aan en stond op. Ze liep naar de keuken en dronk een paar glazen water. Toen ze naar de kamer terug kwam, zei ze dat het beter was maar direct naar huis te gaan, en ze pakte Aagje bij de arm. Even late..."
13-05-24
9.3
Hoe Bedenk Je Het - 2Door: Herby
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Verlegen,
"Na de eerste echte sexervaring raakte Aagje een soort of verslaafd. Meerdere malen per week stond ze aan mijn deur, en bezochten we de slaapkamer of deden het gewoon in de woonkamer of keuken. Het leek me toch dat het wel ergens op moest gaa..."
10-05-24
9.1
Hoe Bedenk Je Het - 1Door: Herby
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Klaarkomen, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Verlegen,
"Het was maandagmiddag en ik reed rond half 5 richting huis. Hopelijk waren alle fietsende schoolgasten al een eind thuis, want die waren geen pretje in het verkeer. Onder een viaduct zag ik een meisje met een fiets aan de hand lopen..."
05-05-24
8.7
Op Afspraak Bij De ProfessorDoor: Herby
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Gluren, Slipje, Tieten,
"Voor mijn werk in de verkoop had ik een afspraak op het kantoor van een grote zorginstelling. De bevestigingsmail kwam via de secretaresse van Professor L. de Jong. Een paar dagen later kwam ik om even over twee uur s middags op he..."
08-12-23
8.9
Fleetwood Mac - 7Door: Herby
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Maagd, Pijpen, Slet, Sletje,
"Er gingen een paar dagen voorbij. De meiden kwamen af en toe langs, maar het was warm en dus zaten ze ook vaak in het zwembad. Out of the blue kreeg ik een telefoontje van Elsbeth. Het ging over koetjes en kalfjes, maar ik merkte dat ze ergens naar t..."
21-08-23
9.0
Fleetwood Mac - 6Door: Herby
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Pijpen, Slet, Sletje,
"Het was bloedverziekend heet op de camping. De enige plaats met nog enige verkoeling was het zwembad, maar dat was uiteraard zo druk bezocht dat je moest vechten voor een plekje. Rosalie kwam naar me toe en stelde voor naar de bioscoop te ga..."
11-07-23
9.1
Fleetwood Mac - 5Door: Herby
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Maagd, Neuken, Pijpen, Slavin, Slet, Sletje,
"Gehoorzaam kwamen de dames s middags langs. Met mijn voorstel om gezellig de stad in te gaan waren ze het direct eens. Samen fietsten ze de camping af en parkeerden hun fiets een eindje verder in het bos. Samen reden we verder in mijn auto...."
05-07-23
8.9
Fleetwood Mac - 4Door: Herby
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Maagd, Pijpen, Slavin,
"Enkele dagen gingen voorbij. Af en toe zag ik Rosalie lopen op de camping, soms in een groepje en soms alleen, maar altijd met Marijke als een schaduw achter zich aan. De derde morgen werd ik wakker van gerommel aan de deur van de caravan. ..."
30-06-23
8.7
Fleetwood Mac - 3Door: Herby
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Eerste Keer, Pijpen,
"De camping was van eind oktober tot half maart gesloten geweest. Nadat iedereen uit zijn winterslaap as ontwaakt, werden de caravans weer zomerklaar gemaakt. E n van de eerste activiteiten op de camping was het traditionele eieren zoeken me..."
21-06-23
8.5
Klaar Met WerkenDoor: Herby
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Bouwvakker, Eerste Keer, Maagd, Pijpen,
"De werkdag zat er bijna op. Mijn collega s waren al vertrokken, en na alles opgeruimd te hebben stond ik op het punt om het hek af te sluiten en naar huis te gaan. Twee meiden kwamen giechelend langs fietsen op de buitenweg waaraan onze bouw..."
15-06-23
9.0
Nieuwe Kansen - 4Door: Herby
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Pijpen, School,
"Het liet Hanna niet los dat haar baas, de rector jonge meiden misbruikte. Ze had me een dag na onze eerste ontmoeting gebeld dat ze een plan had bedacht. Tijdens onze eerste ontmoeting had ik haar al verteld dat we op een of andere manier in..."
15-02-23
9.0
Nieuwe Kansen - 3Door: Herby
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Pijpen,
"De hele dag en avond had ik lopen broeden op een plan om de rector van de school een lesje te leren. Ok , ik vond het ook lekker om zo n geile tiener te neuken, maar bij mij kwamen ze vrijwillig en ik maakte geen machtsmisbruik van ze. Ook zou ik noo..."
22-12-22
8.8
Vreemd TussendoortjeDoor: Herby
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blond, Meester,
"Een maat van me had speciaal voor mij een tripje geregeld naar een kerstmarkt in Noorwegen. In drie dagen heen en weer met een cruiseschip inclusief een uitje naar een kerstmarkt. All in. dus het eten was geregeld. Veel zin had ik niet om in..."
20-12-22
8.4
Nieuwe Kansen - 2Door: Herby
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Chantage, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen,
"Nadat Esther en ik even bijgekomen waren van onze uitspatting begon ik haar mijn plan uit te leggen om die jongens een lesje te leren, en om de regie aan haar kant te leggen. Ze luisterde aandachtig, en knikte of giechelde af en toe. De volg..."
19-12-22
8.9
Nieuwe Kansen - 1Door: Herby
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Betrapt, Maagd, Pijpen,
"Er stond weer een nieuw bouwproject op het punt van beginnen, en zoals gebruikelijk werd voor alles begon de bouwkeet opgebouwd. Aangezien dit project wel 2 jaar ging lopen, was de keet groter dan gebruikelijk. De keet stond naast een reeds ..."
14-12-22
8.5
Fleetwood Mac - 2Door: Herby
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Maagd, Pijpen,
"Er ging een dag voorbij waarin er van alles door mijn hoofd spookte. Had ik er goed aan gedaan, of had ik een grote fout gemaakt. De bezigheden aan de stacaravan leidden me gelukkig af. De volgende morgen werd ik heerlijk lui wakker. B..."
03-10-22
9.0
Fleetwood Mac - 1Door: Herby
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Maagd, Pijpen,
"Een bijkomstigheid van een vaste staanplaats op een camping is dat je steeds dezelfde mensen ziet, en ze ook ouder ziet worden en op ziet groeien. De kleintjes worden groot, en de kinderen die vroeger op hun fietsje een snoepje kwamen halen,..."
28-09-22
9.0
En Hete Zomer Op De BouwDoor: Herby
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bouwvakker, Oma, Pijpen, Rokje, String, Zomer,
"Zomer in Nederland, normaal duurde die een week, maar dit jaar was het hier warmer dan in de tropen. Normaalgesproken is het geen straf om buiten te werken in de bouw, behalve als het regent dan. Nu vielen de mussen dood van het dak, en werd..."
06-09-22
8.6
Verhitte BelgenDoor: Herby
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Maagd, Pijpen, Zwembad,
"De vakanties in Nederland liepen op zijn einde, nog een week en het hele land was weer aan het werk. Mijne was al weer begonnen, maar omdat het in de buurt van de camping was, en het weer nog steeds tropisch, verbleef ik nog op de camping. E..."
25-08-22
8.8
Een Zomerse DagDoor: Herby
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Eerste Keer, Moeder, Ontmaagd, Ontmaagding, Trio, Vreemdgaan, Zomer,
"Door een project dat uitgesteld werd, had ik plots drie dagen vrij van werk, en besloot ik ons vakantiechalet verder op te gaan knappen. Mijn vrouw moest werken, dus ging ik alleen naar de andere kant van het land. De eerste dag deed ik wat klusj..."
30-06-22
8.5
Een Lekker BuitjeDoor: Herby
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Neuken, Pijpen,
"Hoewel het nog vroeg in het jaar was, was het best lekker weer. Ik had die middag vrij en reed op mijn gemakje naar huis. Als het zo lekker bleef kon ik misschien nog wel een rondje gaan lopen bedacht ik. Het weerbericht dat op de radio kwam..."
04-02-22
8.7
Dicht Wegens CoronaDoor: Herby
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
"De winkels waren dicht wegens coronamaatregelen van het kabinet. Pure flauwekul natuurlijk, want wat is nu het verschil tussen winkelen in een supermarkt, of in een bouw of woonwinkel Maar goed, er was niets aan te doen. Dan maar bestellen..."
23-01-22
8.7
Je Blijft Je VerbazenDoor: Herby
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bos, Rape, Rollenspel, Verkracht,
"Gewoon een doordeweekse dag op de camping. Lekker weer en alle tijd van de wereld. Gisteren ontdekt dat de bramen rijp zijn om te plukken, dus heb ik besloten vandaag maar wat te gaan wandelen. Bramen zijn heerlijk maar de ellende is die eeuw..."
03-10-21
8.6
Lekke Band 3Door: Herby
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Die week maakte ik een afspraak bij een lingeriezaak. De dame van de zaak keek me hautain aan, een beetje minderwaardig eigenlijk. De tijdsduur was 20 minuten, maar aangezien ik dat wat kort vond boekte ik 2 sessies. Thuisgekomen berichtte i..."
30-03-21
8.6
Lekke Band - 2Door: Herby
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Tiener, Trio,
"Gedurende de week kreeg ik diverse appjes van Sylvia dat ze contact wilde houden. Door haar bekentenis was Ron opgepakt door de politie. Naast de lekke banden scheen hij ook diverse andere zaakjes op zijn naam te hebben staan, waaronder vrou..."
23-03-21
8.8
Lekke Band - 1Door: Herby
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding,
"Maandag ochtend vroeg, ik ga op weg naar mijn auto om naar het werk te rijden. Als ik na het starten uit het parkeervak wil draaien merk ik iets vreemds en ja hoor een lekke band. Terwijl ik het reserve wiel uit de koffer haal en de krik ond..."
18-03-21
8.5
Vrijdagmiddag In De KeetDoor: Herby
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Milf, Pijpen, Tiener,
"Als uitvoerder in de bouw dacht ik dat ik alles al wel een keer had meegemaakt, maar die corona bracht toch weer een hoop nieuwe dingen. Mijn overbuurvrouw was een paar jaar geleden weduwe geworden en haar dochter werkte sinds kort als secre..."
08-01-21
8.5
Van De Regen In De Drup - 9Door: Herby
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Tiener,
"Het was juni en warm. De auto van de zaak was heet en ik besloot die dag eerder te stoppen. Toen ik thuis kwam zaten Anna en Maaike aan de tafel huiswerk te maken. Ik begroette de dames en liep door naar boven om iets luchtiger s aan te doen. In ..."
17-10-20
8.9
Van De Regen In De Drup - 8Door: Herby
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen,
"De dagen gleden voorbij en Anna was een vaste waarde in huis geworden. Af en toe kwam haar moeder langs om iets te brengen, te melden of gewoon voor gezelligheid. Naarmate de tijd verstreek was ze losser en hipper geworden en na een week of ..."
08-10-20
9.3
Van De Regen In De Drup - 7Door: Herby
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Tiener,
"Na de kaartavond was Anna zo n beetje bij me gebleven. Helemaal blij was ik er niet mee, want in het weekend verbleef ik bij Nanda en Els terwijl Anna dan in mijn huis achterbleef. Door de weeks was ik aan het werk, en Anna zei dat ze gewoon..."
15-07-20
9.2
Van De Regen In De Drup - 6Door: Herby
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Tiener,
"We waren na het feestje van Nanda naar bed gegaan, maar lang had het slapen niet geduurd. Nanda was dan naar haar eigen kamer vertrokken terwijl Els en ik samen in het tweepersoonsbed waren gegaan, maar ik werd wakker met een tienenmondje ro..."
07-07-20
9.0
Van De Regen In De Drup - 5Door: Herby
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Els was naar de keuken gegaan om voor drankjes te zorgen, de meiden hingen in de bank en ratelden over de zojuist genoten ervaring. Het leek me het best ze maar even in hun eigen wereldje te laten en me even terug te trekken, dus volgde ik E..."
16-06-20
9.2
Van De Regen In De Drup - 4Door: Herby
Reacties: 1
Lengte: Lang
"zondag morgen werd ik wakker en nog steeds had ik zo n zalig gevoel in mijn onderlijf. Ook Els werd wakker, draaide zich naar me toe en kuste me op mijn mond. Haar hand gleed onder het dekbed en vond mijn slappe jongeheer. De aanraking van ..."
12-06-20
9.3
Van De Regen In De Drup - 3Door: Herby
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen,
"Het weekend van Nanda s verjaardag was bijna aangebroken. Els had Nanda nog steeds niets verteld om het verrassingselement zo groot mogelijk te houden. Nanda had haar drie vriendinnen uitgenodigd en de dames zouden s middags gaan bowlen. Da..."
09-06-20
9.4
Van De Regen In De Drup - 2Door: Herby
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Tiener,
"Na mijn rendezvous met Els de moeder van Nanda spraken we af dat als ik in Zeeuws Vlaanderen was ik langs zou komen. Els wilde het voorlopig tot Nanda s verjaardag geheim houden dat ze me had weten te traceren. Een week na onze eerste ontm..."
06-06-20
9.4
Van De Regen In De Drup - 1Door: Herby
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Milf, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen,
"Dit verhaal heeft al zo n 30 jaar geleden plaatsgevonden, toch heb ik de namen nog maar veranderd. Als vertegenwoordiger van een befaamd merk binnen de levensmiddelenbranche bezocht ik op maandelijkse basis alle supermarkten die eigen baas o..."
03-06-20
9.0
Ieder Nadeel Heeft Een VoordeelDoor: Herby
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"De huidige situatie heeft, hoe belachelijk deze ook is, toch ook voordelen. Op de camping mogen alleen vaste gasten komen met eigen sanitaire voorzieningen, want alle openbare ruimten zijn uiteraard dicht. Het is goede vrijdag en het is rustig op..."
06-05-20
8.7
Een Koele Warme DagDoor: Herby
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Pijpen,
"Het was al een paar dagen extreem warm geweest, en na een paar donderbuien was het nu wat koeler geworden. Mijn dagen waren lang en warm geweest, de nachten kort en zweterig. Ik moest nog een pakje afgeven bij een kantoor in een groot zakenp..."
03-09-19
8.5
Chantage - 3Door: Herby
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Chantage, Eerste Keer, Milf, Pijpen, Sm,
"Ik lag met Trudy nog wat na te genieten na onze eerste vrijpartij. Carola was al naar haar vriendinnen en dus hadden we alle ruimte. Het duurde niet lang of ze begon te proberen mijn slurfje weer tot leven te wekken. Was het de lange tijd zonder ..."
03-08-19
9.0
Chantage - 2Door: Herby
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chantage,
"De dames liep ik regelmatig tegen het lijf op de camping, meestal gewoon in het voorbijgaan. Zelf had ik mijn bezigheden op de camping en ook meiden vermaakten zich prima. Suzie had de smaak van sex echter goed te pakken en vertelde me dat ze nu ..."
31-07-19
8.9
Chantage - 1Door: Herby
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Chantage, Eerste Keer, Pijpen,
"Het mooie van een familiecamping is dat je met elkaar opgroeit en ouder wordt.Families worden gezinnetjes, de kinderen groeien op en vormen weer nieuwe gezinnen die weer kinderen krijgen. Zo zie je ook kinderen van pubers in tieners veranderen en..."
24-07-19
8.5
De Directrice - 6Door: Herby
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Directrice, Eerste Keer, Milf, Pijpen,
"Werken op je verjaardag is eigenlijk geen probleem, het is net zo n dag als alle andere. Maar als je dan uitgerekend storingsdienst hebt, en je een kwartier voor het verstrijken van je dienst nog een noodoproep krijgt is het toch wel shit. H..."
09-06-19
8.8
De Directrice - 5Door: Herby
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Directrice, Pijpen, Sm,
"Tijdens mijn werk werd ik door Saskia geappt dat Sven een probleem begon te worden. Hij had naar zijn zeggen een nieuwe vriendin maar het gerucht deed de ronde dat hij de directrice had geneukt en dat ieder moment weer kon doen. ..."
19-04-19
9.0
De Directrice - 4Door: Herby
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Directrice, Pijpen, Sm,
"Het was druk op het werk, waar ik gigantisch van baalde, maar wat doe je eraan. Mijn gedachten waren bij Saskia en wat we met onze nieuwe slet moesten doen. Volgens de appjes die ik van Saskia kreeg was de situatie onder controle, maar veel ..."
17-04-19
8.4
De Directrice - 3Door: Herby
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Directrice, Pijpen, Sm,
"Zo kwam het dat ik op regelmatige basis een afspraakje had op school met Saskia, de direktrice. Het was weer vrijdag en ik liep met mijn gereedschapskoffer de school in. De koffer was meer uit voorzorg, als er iemand vragen zou stellen. ..."
16-04-19
9.2
De Directrice - 2Door: Herby
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Directrice, Milf, Pijpen,
"Het was al weer enkele weken later toen ik een telefoontje kreeg van kantoor. Er werden steeds storingen gemeld vanuit de school. Er waren al enkele collega s wezen kijken, maar die konden geen storingen vinden. Toch bleef de directrice klag..."
13-04-19
9.0
De Directrice - 1Door: Herby
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Directrice, Milf, Pijpen,
"Op een hogere school moest een nieuwe meterkast worden geplaatst. Nu is dat wel even iets anders dan in een woonhuis. Mijn collega en ik waren al enkele dagen op ons bedrijf bezig geweest met het voorbereiden van de klus en het installeren van allerl..."
09-04-19
9.0
Bouwmarkt - 3Door: Herby
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Beffen, Pijpen,
"zwevend op een roze wolk voelde mijn hele lichaam relaxed aan. Een heerlijk jeukend gevoel ging door mijn kruis. Het was net of ik heerlijk met mijn pik in een warm kutje zat te roeren. De warme natte omgeving en de prikkeling van de wanden ..."
16-02-19
8.7
Bouwmarkt - 2Door: Herby
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Eerste Keer, Pijpen,
"ik lag naast Katja op bed en terwijl ze nog lag na te komen van haar orgasme vroeg ze wat we nu gingen doen. Er schoot van alles door mijn hoofd, maar eerst wilde ik iets eten. We gaan ons douchen en dan lekker uit eten zei ik haar. Ze keek ..."
14-02-19
8.6
Bouwmarkt - 1Door: Herby
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Eerste Keer, Pijpen,
"Ruim een jaar geleden heb ik een klushuisje gekocht. Ik ben nu eenmaal handig in verbouwingswerkzaamheden en het verdient goed. Hierdoor kom ik regelmatig in diverse bouwmarkten in de buurt, al heeft er 1 mijn voorkeur. Ze hebben een ruim as..."
14-01-19
8.4
Op De BouwDoor: Herby
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Milf, Pijpen,
"Sinds een goed jaar werk ik als assistent uitvoerder van een van de grootste bouwondernemingen van Nederland. De bouw is een mannenwereldje waar je zelden een vrouw tegenkomt, toch loopt er bij ons een vrouwelijke uitvoerder rond die nogal e..."
05-12-18
8.2
Energie - 2Door: Herby
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Eerste Keer, Milf, Pijpen,
"het was al weer een paar weken geleden dat ik Joke had ontmoet tijdens mijn werk, en ik volkomen onverwachts een neukvriendin in de schoot geworpen kreeg. Na onze eerste ontmoeting had ze aangegeven dit nog wel eens te willen herhalen, dus s..."
05-11-18
8.5
Energie - 1Door: Herby
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Pijpen,
"Al sinds enige jaren werk ik voor een direct sales organisatie die deur aan deur verkoop doet voor energiefirma s. En ja je wordt soms afgeblaft aan de deur, of de deur wordt voor je neus dichtgesmeten of mensen zijn boos dat je aanbelt. Ma..."
25-10-18
8.4
Filmje PakkenDoor: Herby
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Pijpen,
"Persoonlijk ben ik een enorme filmliefhebber, maar dan wel zonder reclame. Daarom val ik graag terug op de bijna ouderwetse dvd. Omdat ze er in kringloopwinkels vaak hebben liggen voor een leuk prijsje, snuffel ik daar graag rond. Als ik in ..."
18-10-18
7.8
PechhulpDoor: Herby
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Eerste Keer, Pijpen,
"Het was mooi weer in Nederland, en met die zomerse temperaturen is het eigenlijk te warm om ook maar iets te doen, maar sommige dingen moeten nu eenmaal gebeuren. Ik was op mijn gemak de stekker voor aanhangers achter op de auto aan het naki..."
16-10-18
8.0
Activiteiten Op De Camping - 9Door: Herby
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Camping, Eerste Keer, Pijpen,
"We waren weer terug in de camper van de meiden. Tom was opgehaald door de politie en Wim, de campingeigenaar was opgelucht dat er een groot probleem was opgelost. Het had de spanning bij ons wel iets opgevoerd, alleen Ria was nog verlegener ..."
29-08-18
8.6
Activiteiten Op De Camping - 8Door: Herby
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Camping, Eerste Keer, Pijpen,
"Hoewel het weer perfect bleef, liepen de vakanties op een eind. Het was rustig op de camping. De meiden van het recreatieteam waren aan hun laatste week van dit seizoen bezig. s morgens vroeg stond ik bij het campingwinkeltje, terwijl de me..."
28-08-18
8.6
Activiteiten Op De Camping - 7Door: Herby
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Beffen, Camping, Pijpen, Sm,
"Ik lag in bed met een gelukzalig gevoel. De gebeurtenissen van de laatste weken spookten door mijn hoofd, en in gedachten zag ik de gebeurtenissen weer voor me. Sterker nog ik voelde ze. Er trok een heerlijk gevoel door mijn ochtenderectie. ..."
27-08-18
9.0
Activiteiten Op De Camping - 6Door: Herby
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Camping, Pijpen, Sm,
"Het was rustig op de camping, je kon merken dat de vakantie al ten einde was in bepaalde delen van Nederland. Veel vaste plaats houders waren er dan alleen in het weekend, en de losse plaatsen waren al grotendeels leeg. Lieneke was met haar ..."
24-08-18
8.6
Activiteiten Op De Camping - 5Door: Herby
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Camping, Pijpen, Sm,
"Zaterdag verliep rustig. Het was sport en speldag, en mijn vrouw had ons opgegeven om bij een onderdeel te staan om de puntentelling bij te houden of te jureren. Ik vond het best, de meiden waren hier uiteraard ook druk mee, en zin om te gaan fietsen..."
23-08-18
8.8
Activiteiten Op De Camping - 4Door: Herby
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Camping, Pijpen, Sm,
"Na deze enerverende donderdag besloot ik me vrijdag een beetje rustig te houden. Het was vrijdag sowieso een wisseldag op de camping. Veel gasten met een losse caravan of tent verlieten de camping om plaats te maken voor nieuwe gasten. ..."
22-08-18
8.9
Activiteiten Op De Camping - 3Door: Herby
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Camping, Pijpen, Sm,
"Het was donderdag en vandaag zou er een postenspel gespeeld worden op en rond de camping. Een aantal mensen loopt dan verkleed rond. Diverse groepjes zoeken de verkleedde mensen op om opdrachten uit te voeren. Degene die aan het eind de meeste opdrac..."
21-08-18
8.9
Activiteiten Op De Camping - 2Door: Herby
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Camping, Pijpen, Sm,
"Een dag na mijn sexuele escapades met Lieneke kreeg ze een nieuwe collega. Aangezien ik Lieneke een aantal dagen geholpen had, werd ik voorgesteld aan Vera als de helpende hand. Vera was 22 en had zwart haar, verder was ze net zo lekker spo..."
17-08-18
8.8
Activiteiten Op De Camping - 1Door: Herby
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Camping, Eerste Keer, Pijpen,
"sinds een aantal jaren sta ik samen met mijn vrouw op een vaste plaats op een gezellige camping in Brabant. Toen we er kwamen stonden er veelal wat oudere mensen in de vaste stacaravans. Maar de laatste 2 jaren komen er steeds meer jonge gez..."
16-08-18
8.5