60.346 Gratis Sexverhalen
Datum: 22-08-2023 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 29270x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit verhaal is geschreven als reactie op het verhaal van Fr3deriekuss: Spaanse camping met Jason. Haar verhaal is er deels in verweven. Het einde is echter aangepast...

Zo...de laatste loodjes van het schooljaar zitten erop. Een spetterende musical met daaropvolgend een mooie afscheidsavond voor groep 8. Altijd weer een speciale avond, omdat er een nieuwe fase aan gaat breken voor de kinderen, maar ook voor de ouders.

Voldaan rij ik naar huis en denk aan de mooie weken die gaan komen. Morgen halen we onze caravan op en over 3 dagen rijden we naar Spanje waar we 3 weken op de camping zullen staan. Ik ben wel toe aan rust en ontspanning en ook de Spaanse zon kan ik goed gebruiken!

Nadat we de caravan in orde hebben gemaakt en alles in de auto gepakt hebben, rijden we eindelijk naar Spanje. Ik, samen met mijn vrouw en 2 kinderen in de leeftijd van 8 en 10 jaar. We zijn een gelukkig gezin en hebben het goed voor elkaar. Ik hou heel veel van mijn vrouw, maar toch blijft het spannend om te flirten en te kijken hoe ver je kan/durft te gaan. Het is niet goed, dat weet ik, maar ik ben er inmiddels ook wel achter dat er heel veel mensen met deze gevoelens worstelen. Maar goed, terug naar het verhaal.

Na een voorspoedige reis zijn we een dag later aangekomen op de camping. We maken altijd een tussenstop, zodat we de volgende dag alles fris en fruitig op kunnen zetten.

Bij aankomst op de camping heb ik nog weinig tijd om mensen te kijken, maar nu de caravan en voortent staan, ga ik rustig zitten op mijn stoel en trek een verdiende San Miguel open. Heerlijk! Ik kijk wat rond en zie vooral kinderen spelen en ouders rusten voor de tent. Na een tijdje besluit ik een rondje te gaan lopen. Mijn kinderen zijn inmiddels al naar het zwembad vertrokken en mijn vrouw is aan een boek begonnen.

In het straatje naast ons, ook de weg richting het sanitair gebouw, viel mijn oog al gelijk op een kleurrijke verschijning. Een vrouw met een wikkelrok in vele fleurige kleuren en een strak topje zat op een stoel. We hadden gelijk oogcontact wat gevolgd werd met een vriendelijke glimlach naar elkaar. Ik wist al gelijk dat ik deze route nog regelmatig zou lopen. En of het toeval was of niet, maar de keren dat ik haar telkens weer zag, leek het of ze me een steeds beter zicht gaf op haar lichaam. Haar vriendelijke, maar ook zeker verleidelijke glimlach zorgde ervoor dat ik de spannendste fantasieën kreeg. Ze had mooie, gespierde benen. Ik zou daar heel graag eens tussen willen kruipen met mijn hoofd en haar daar eens lekker verwennen. Of haar stevig te neuken terwijl ze me helemaal omklemt met haar sterke benen. Helaas bleef het bij fantaseren. Na 1,5 week liep ik weer door het straatje en was ze weg. Helaas.

Intussen is er iets verderop in ons straatje een Belgisch gezin gekomen. Met name de vrouw trok regelmatig mijn aandacht. Ze had prachtige, lange, zwarte haren tot aan haar billen. Haar ogen waren betoverend en haar lippen zagen eruit om af te likken. Wat een mooie vrouw. Ook hier kreeg ik wilde fantasieën van. Ik zou haar zo graag eens willen zoenen! Jammer genoeg ben ik hier ook niet verder gekomen dan een zwoele glimlach en af en toe een kort praatje.

Wanneer ik aan het strand lag of bij het zwembad, was er ook meer dan voldoende te zien. Met name één dame bij het zwembad trok telkens mijn aandacht. Ze lag altijd een beetje achteraf. Ondanks dat het geen bloedmooie verschijning was zoals mijn Belgische straatgenoot, was het wel een leuke vrouw met een geweldige uitstraling. Ze droeg vaak verschillende bikini's die haar allen goed stonden en haar lijf mooi naar voren liet komen. Ik probeerde altijd dichtbij haar te liggen en haar goed te bekijken door mijn zonnebril. Het zou naïef zijn om te denken dat ze niet doorhad dat ik vaak keek, want ze lachte regelmatig naar me. Ze trok zelfs haar bikinitopje voor mijn neus uit, terwijl ze lief naar me glimlachte. Ik moest gelijk even anders zitten, want dit was wel heel erg geil. Zeker toen ze haar borsten in ging smeren. Nou ja, insmeren: het leek haast wel een geile voorstelling, want ze nam uitgebreid de tijd om ze in te smeren en te masseren. Uiteraard klaagde ik niet en bleef ademloos staren. Ik dacht even aan mijn vrouw die er vanavond weer aan moest geloven. Ik moest deze geilheid namelijk echt wel omzetten in daden.

De dagen erna zie ik de vrouw telkens weer bij het zwembad. Ze leest erg veel op haar e-reader en ondanks dat ik niet weet wát ze leest, heb ik wel het idee dat ze spannende verhalen leest. Haar hand streek namelijk regelmatig over haar lichaam, zelfs over haar borsten en richting haar broekje. Wat een geile dame! Helaas was zij ook ineens verdwenen en bleef het ook hier slechts bij fantaseren.

Terug bij de caravan besloot ik ook maar eens wat verhalen te lezen. Ik ging naar mijn favoriete site om spannende verhalen te lezen. Al snel viel mijn oog op de titel: Spaanse camping - Franse gast. Hoe treffend kan het zijn aangezien ik hier op een Spaanse camping zit. Ik lees het verhaal met veel plezier, terwijl ik zie hoe mijn buren alles aan het opruimen zijn en bijna klaar zijn om weer naar huis te rijden. Het verhaal, geschreven door Fr3derieKuss, maakt mij enorm geil. Wat zou het toch geil zijn om dit een keer echt mee te maken. 's Avonds in de caravan heb ik heerlijke seks met mijn vrouw, terwijl ik toch stiekem aan het verhaal van deze middag denk. 's Nachts word ik wakker en denk weer aan het verhaal en hoe het zou zijn om dit mee te maken. Ik werd weer geil en voelde hoe mijn pik langzaam hard werd. Ik pakte mijn lul vast en las het verhaal voor de 5e keer. Ik kwam weer heerlijk klaar.

De volgende ochtend zat ik lekker in het zonnetje te genieten. Ik zag verschillende lege plekken aangezien het vandaag wisseldag was. Ook de kant en klare tent naast ons stond weer leeg. Altijd weer afwachten wat voor type mensen het zijn. Waarschijnlijk zal het allemaal maar voor 1 dag zijn aangezien wij in principe morgen ook weer vertrekken. Toch hopen we er nog een paar dagen aan vast te kunnen plakken, want het bevalt ons hier heel goed. Terwijl mijn vrouw boodschappen aan het doen is in een nabijgelegen dorpje en vervolgens naar de receptie gaat om te vragen of we nog een paar dagen op onze plek mogen staan, zie ik dat er een auto aan komt rijden en voor de huurtent stopte. Er stapte gelijk 2 enthousiaste jongens uit de auto die gelijk de tent in gingen. Ik zag ook een vrouw uitstappen. Er was verder geen man in beeld. Waarschijnlijk dus alleen een moeder met 2 jongens. Interessant!

Ik bekeek mijn nieuwe buurvrouw eens uitgebreid: ze zag er zeer aantrekkelijk uit. Ze had een leuk t-shirt aan en een spijkerbroekje met korte gerafelde pijpen die mooi om haar kontje spande. Ik voelde gelijk wel een kleine opwinding door mijn lijf gaan. Mijn vrouw was weg en ook mijn kinderen waren naar het zwembad dus ik had alle tijd om rustig te blijven kijken. Zeker toen ik zag dat ze nog een extra slaaptentje op gingen zetten. De buurvrouw bukte regelmatig om de tent goed te leggen en om de haringen in de grond te slaan.Door de harde grond viel dit niet mee. Haar lichaam glansde van het zweet. Ze had een mooi lichaam met gespierde benen. Ik bleef staren en legde onbewust mijn steeds harder wordende lul goed. Terwijl ik met mijn hand op mijn lul lag, hoorde ik ineens:''Hoi...

Ik schrok wakker uit mijn fantasie en probeerde me te herpakken. Mijn buurvrouw stond voor me. "Hallo... zei ik zo normaal mogelijk al kwam het er wat ongemakkelijk uit. Ze had echt wel in de gaten wat er aan de hand was, maar ze glimlachte lief en liet het voor wat het was. “Hoi, ik ben de nieuwe buurvrouw en probeer ons tentje op te zetten, maar het is hier allemaal zo hard dat er bijna geen haring in is te krijgen, heb jij misschien nog andere type haringen die er wel makkelijk in glijden te leen?” vroeg ze lief maar ook plagend tegelijk. Weer was ik even uit het veld geslagen, maar kom op hé, ik laat me toch niet zo makkelijk kennen? Ik zei dat ik even in de disselbak zou gaan kijken. Daar pakte ik wat rotspennen uit en een hamer. Zo zou het zeker moeten lukken.

De buurvrouw nam de spullen in ontvangst en zei nog dat ik precies alles had wat zij nodig had.

Ze gaf me vervolgens nog een knipoog en zei bij het omdraaien “als het mij niet lukt, dan roep ik om hulp, hoor!” Nou, prima hoor. Geen probleem. Ik zal weer in mijn stoel en bekijk of het haar lukt. Binnen een kwartier stond het tentje. Ze kwam weer naar me toe om de hamer terug te geven. "Gelukt zie ik", zei ik terwijl ik de hamer in ontvangst nam. “Ja, als je de juiste spullen in huis hebt, dan kom je verder”. Speels kneep ze even in mijn onderarm waar ik de zware hamer in vasthield. En voegde er aan toe: “Maar bedankt! En ik weet bij wie ik moet zijn als ik wat hulp kan gebruiken” en gaf mij opnieuw een knipoog en vervolgde met: “Trouwens, ik heb mij nog helemaal niet voorgesteld. Ik ben Frederique, fijn om je als buurman te hebben”. Vervolgens werd ze gelijk meegesleurd door haar kinderen die trek hadden in een ijsje. "'Ik ben Jason", riep ik nog na. Al vraag ik me af of ze dat gehoord heeft.

Frederique...serieus? Heet mijn alleenstaande buurvrouw echt Frederique? Dezelfde naam als van het verhaal? Dat zal toch niet?

Intussen kwam mijn vrouw terug. Ze was uitgelaten en zei dat we nog 2 nachten konden blijven. Ik reageerde ook enthousiast al was dat misschien wel meer om een andere reden. Ik kon dus nog zeker 1 hele dag genieten van mijn buurvrouw!

's Avonds zat ik met mijn vrouw voor de tent een spelletje te spelen. Ik zat in de stoel met het zicht op de buurvrouw. Zo kon ik haar goed bekijken. Af en toe keek ze op en lachten we naar elkaar. Onze kinderen lagen allemaal al in bed en ook mijn vrouw besloot om na het spelletje naar bed te gaan. Ik dronk nog één biertje voordat ik naar het sanitair gebouw ging om mezelf ook klaar te maken voor de nacht. Toeval of niet, maar Frederique stond tegelijkertijd op en pakte ook haar spullen om zich klaar te maken. Zo liepen we samen naar het gebouw en raakte aan de praat. Het was een gemakkelijker gesprek dan in de middag. Zo vertelde zij onder andere dat ze er even een week uit is na een moeilijke periode. Ik vertelde wat over de camping en de omgeving en gaf aan dat wij helaas nog maar 2 nachten zouden blijven. Weer terug bij onze plaatsen gingen we allebei onze eigen slaapplek in. Voordat ze de tent instapte, fluisterde ze nog lief:"Slaap lekker buurman. En bedankt voor je hulp vandaag" en sloot dit af met een knipoog. Wat een leuke, maar ook ondeugende vrouw.

De volgende dag was het weer lekker warm. Ik zat met mijn vrouw en kinderen op het strand. Ik zat heerlijk onderuitgezakt op een strandstoeltje toen ik mijn buurvrouw aan zag komen lopen. Ze had een zomers jurkje aan wat haar goed stond. Ze ging vlak bij ons zitten en glimlachte weer vriendelijk naar me. Ze zette haar spullen in het zand, terwijl haar kinderen al richting de zee aan het rennen waren. Ik draaide mijn stoel zo, dat ik haar goed kon zien. En dat had ze duidelijk in de gaten! Ze keek me aan en trok langzaam het jurkje uit. Ze had een spierwitte bikini. Ik moest een paar keer slikken. Wow! Wat een lichaam zeg. Ik ging gelijk wat verzitten om zo mijn lul wat meer ruimte te geven. Ze lachte ondeugend, want ze wist echt wel wat ze deed. Ze ging zichzelf insmeren. Niet zo sensueel als die vrouw bij het zwembad, maar toch ook zeker de moeite waard om naar te kijken. Mijn vrouw gaf aan dat ze naar het toilet moest. Nog geen 10 seconden nadat ze weg was, stond Frederique voor me. "Buurman, zou jij mijn rug in willen smeren? Daar kan ik namelijk niet goed bij." Ik aarzelde geen seconde en stond op en nam de fles zonnebrand van haar over. Ik smeerde haar nek, schouderbladen en rug in. Ze klikte haar bandje los en hield haar topje goed vast aan de voorkant. "Laat niet vallen hè, anders verbranden ze nog'' fluisterde ik dichtbij haar oor. Haar huid voelde goed aan onder mijn handen. Ik zou graag meer insmeren, maar logisch dat dat niet kon. Ze draaide haar hoofd naar mij en antwoorde: "En wat als ze verbranden? Smeer jij ze dan even in met aftersun?" Ze klikte haar bandje weer dicht en liep overdreven heupwiegend weg. Pfff, wat een vrouw zeg.

Ik bleef haar heel de middag in de gaten houden. Ze draaide haar stoel telkens met de zon mee. Normaal zou ik dat ook doen, maar nu niet. Nu zat ik namelijk zo tegenover haar dat ik haar goed kon zien. Ze had haar benen een beetje gespreid en las iets op haar telefoon. Net als de vrouw bij het zwembad, heb ik het idee dat ook zij een spannend verhaal aan het lezen is. Haar vingers glijden over haar bovenbeen heen en weer nèt tot aan haar broekje. Ze ziet me kijken en geeft me een knipoog. Zou ze het gewoon expres doen? Mij hier gek maken van verlangen? Ik moet even afkoelen en duik de zee in. Ik sta een paar meter in de zee en kijk richting de grote vlakte met water. Dan voel ik ineens een hand over mijn billen glijden en zie hoe Frederique vervolgens wegduikt. "Sorry buurman, er is hier ook zo weinig ruimte" en zwemt lachend weg. Ik moet dus nog even blijven staan totdat mijn pik weer terug is op zijn normale niveau.

'S Avonds na het avondeten is het kienen. Mijn vrouw en mijn kinderen doen daar aan mee. Ook de buurjongens gaan mee met onze kinderen. Ze hebben een leuk contact samen. Frederique blijft, net als ik, bij de tent. We zitten allebei voor onze tent en houden elkaar in de gaten. Er hangt een spannend sfeertje tussen ons. Ik besluit om haar ook eens te teasen. Ik pak mijn telefoon en lees het verhaal van de Spaanse Camping nogmaals. Met mijn hand masseer ik zachtjes mijn pik en ballen. Ik kijk over mijn telefoon heen en zie dat ze kijkt. Ze gaat ook wat verzitten en ik zie dat zij ook haar telefoon pakt. Vervolgens zie ik haar handen ook over haar lichaam glijden. Ik zie dat ze plagerig een bandje van haar luchtig zomerjurkje van haar schouder laat glijden. Ik zie ook hoe haar hand haar jurkje van onderen wat omhoog doet en dat haar hand onder haar jurkje verdwijnt. Ik kan helaas net niet zien of ze er iets onder aan heeft. Een bh heeft ze in elk geval niet aan...dat is overduidelijk.

Ik trek mijn shirt uit om nog een stapje verder te gaan. Ik ga weer goed zitten en masseer mijn harde lul wat beter. Man, wat ben ik nu geil. Ik kijk ook weer naar Frederique die haar telefoon weg heeft gelegd en aandachtig naar mij kijkt. We wisselen verder geen woord. Het bandje van haar jurk is nog steeds afgezakt en stiekem hoop ik dat ze alles naar beneden trekt. Ik snap echter ook wel dat ze dit niet zomaar zal doen. Ik ben inmiddels zó geil dat ik klaar moet komen. Ik leg mijn telefoon opzij en sta op. Ik pak een handdoek en loop naar het sanitairgebouw om even te douchen, maar vooral om mezelf af te trekken. Frederique maakt me zo geil, dit ik dit wel moet doen nu.

Terwijl ik naar het gebouw loop, hoor ik zachtjes voetstappen achter me. Ik kijk niet, want in mijn fantasie is het Frederique die me achtervolgt en me zo meteen vergezelt in het douchehokje. Dat maakt het aftrekken nog spannender zo meteen. Aangekomen bij de douches, duik ik gelijk een hokje in. Ik trek mijn broek uit en draai de douchekraan open. Er is verder niemand in het gebouw dus het is lekker rustig. Ik spoel me af en speel al zachtjes met mijn lul. Dan hoor ik iemand kloppen tegen mijn douchedeur. "Buurman? hoor ik iemand fluisteren. "Mag ik erbij? of durf je niet?" Shit. Echt? Is ze dat echt? Gaat mijn fantaste uitkomen? En of ik durf! Zonder antwoord te geven, open ik de deur en Frederique springt snel naar binnen. We laten er geen gras over groeien. We belanden gelijk in een geile, wilde tongzoen en onze handen flitsen over elkaars lichaam. Ik trek haar jurk over haar hoofd uit en ze was gelijk volledig naakt. Wat een mooi lichaam. Ik zoen haar nek en daal gelijk af naar haar borsten. Haar tepels staan al fier overeind en ik lik en zuig ze gulzig naar binnen. Ik ga met mij tong via haar buik omlaag. Ik pak een been van haar op en zet deze op het bankje. Haar kutje, heerlijk kaalgeschoren, gaat op deze manier gelijk openstaan voor mijn tong. Ik begin haar te beffen. Ons avontuur zojuist bij onze tenten, heeft mij niet onberoerd gelaten, maar haar ook niet. Zeiknat is ze al! Ik lik haar kutje van boven en naar onder en van onder naar boven. Haar clitoris is al aardig opgezet en ze zit al dicht tegen een orgasme aan. Ze drukt mijn hoofd stevig tussen haar benen en ik lik en sabbel op haar klitje. Ik kijk naar boven en zie dat ze mijn handdoek in haar mond heeft gedaan om haar gekreun zo goed mogelijk te dempen. Dan voel ik hoe ze klaarkomt. Haar geil bedekt mijn gezicht en ik lik net zolang door totdat ze niet meer kan. Ze duwt me nog eenmaal diep tussen haar benen alvorens ze me wegduwt. Even moet ze op adem komen. We zoenen kort en ze laat zich op haar knieën zakken. Mijn lul is op volle oorlogssterkte. De volle 20 cm bungelt voor haar gezicht. Ze kijkt me geil aan en opent haar mond. Met haar tong cirkelt ze rondom mijn eikel. Het teasen duurt echter niet lang. Ze zuigt mijn pik naar binnen en begint me heerlijk te pijpen. Haar andere hand gebruikt ze om met mijn ballen te spelen. Ze krijgt mijn pik niet helemaal naar binnen, maar ze weet verdomd goed wat ze doet. Ze pijpt hemels! Dan zet ze ook mijn been op de bank. Ik voel dat ze mijn pik over de hele lengte likt en vervolgens mijn ballen in haar mond neemt. Ik voel zelfs haar tong op het plekje tussen mijn ballen en mijn anus. Wat voelt dát lekker! Stevig trekt ze aan mijn pik. Ik moet ook een handdoek in mijn mond doen, want anders kreun ik alles bij elkaar. Ze kijkt me aan terwijl ze mijn ballen likt en hard aan mijn pik trekt. Ik kom bijna klaar. "Kom maar buurman, spuit maar over me heen!" zegt ze geil. Dat is ook de spreekwoordelijke druppel. Straal na straal spuit ik over haar gezicht en borsten heen. Gedreven blijft ze me aftrekken tot ook ik niet meer kan. De laatste druppel zuigt ze uit mijn lul en slikt het dankbaar door. Ze komt weer overeind. We zoenen onder de douche en spoelen ons schoon. Frederique verlaat als eerste het douchehokje. Ik spoel mezelf nog langer af terwijl ik nageniet van wat er zojuist is gebeurd. Vervolgens loop ik ook weer terug. Bij de caravan aangekomen zie ik Frederique zitten. Ze leest een boek en heeft een glas wijn vast. We zeggen niks...maar weten allebei dat het onvermijdelijke zojuist is gebeurd. Blijft het hierbij? Of gebeurt er morgen nog iets? Geen idee, maar ik weet wel dat mijn fantasie - op een Spaanse Camping - zojuist is uitgekomen!
Trefwoorden bij dit verhaal: Beffen, Camping, Douche, Pijpen, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Het Personeelsfeest - 2Door: Big Bill
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega,
"Ik wist dat ik terug naar binnen moest maar wou niet langs dezelfde weg dus besloot de lange route te nemen rond het hele gebouw en via de voorzijde terug naar binnen. Ik bedacht het ene excuus na het andere voor als er iemand iets zou vragen maar n..."
06-12
9.4
Zwoele Regenbui - 13Door: Volle Suus
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Borsten, Klaarkomen, Masturbatie, Masturberen, Vibrator, Webcam, Zonder Slipje,
"Even een korte samenvatting, na een wandeling tijdens een zwoele regenbui komt Suus een interessante man tegen. Hierdoor ontdekt ze steeds meer haar eigen seksualiteit. Samen met haar man, maar soms ook zonder zijn medeweten, gaat ze op ontdekkingsto..."
06-12
9.4
Pas GetrouwdDoor: Maskedpleasures
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Kut, Kutje, Likken, Pik, Sperma, Zuigen,
"We zijn nu al enkele jaren geleden getrouwd 32 om precies te zijn en de reden dat ik Dirk cuck ben geworden van Marie mijn vrouw is toen ontstaan. Net getrouwd en ons huis intrekken was een geweldige tijd om ons zelfstandig leven te beginnen.Vriend..."
06-12
7.5
Haar Eerste 20+...Door: Anna
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Groot Geschapen, Grote Lul, Kut, Kutje, Pijpen, Slet, Sletje, Sperma, Trio,
"Mijn vriend is terug van oefening, mijn god, wat ben ik blij Ook al is hij maar een week weggeweest, ik heb hem toch gemist. Het mail contact met Jannie is zo intens geworden dat we nu maar een keer af hebben gesproken. Ze is getrouwd en ik..."
29-11
8.9
HovenierDoor: Axel69
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Sm, Tuinman,
"Toen ze thuis kwam uit haar werk zag ze gelijk hij is er vandoor Zijn kleding weg, zijn laptop natuurlijk en ook de externe harddisk waarop hij in een stiekeme map zijn geile foto s en gore video s onder COx had opgeslagen. Tussen de map CO2 mel..."
29-11
8.7
Hoe Ik Een... - 2Door: Knakworstje
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dominantie, Groepsex, Meesteres, Slet, Sletje, Sperma, Strapon, Vernederen,
"De volgende dag zaten we samen aan de koffie, ze zei, jij bent mijn man, jij doet alles goed zorgt goed voor me, je bent een lieve man ik hou ontzettend veel van je. Ik kan niet zonder jou, echter seks met een echte kerel is iets waar ik niet meer zo..."
29-11
8.2
Hoe Ik Een... - 1Door: Knakworstje
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dominantie, Groot Geschapen, Grote Lul, Meesteres, Slikken, Sperma, Vernederen,
"Op een avond reden we beiden met onze auto s naar huis, daar we op verschillende tijden starten met ons werk, konden we niet in een auto gaan. Op de snelweg zag ik dat een auto naast haar Mercedes bleef rijden en bleef kijken naar haar, haar inhaalde..."
28-11
8.3
VergeldingsdagDoor: JohanK
Reacties: 22
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dp, Dubbele Penetratie, Halsband, Pijpen, Rape, Slikken, Verkracht,
" Dit verhaal is geschreven op verzoek van een goede vriend van mij. Dit speelde zich zo een dikke 6 jaar geleden af. Eigenlijk ben ik niet zo van wraak verhalen, maar voor deze ene keer, wijk ik af van mijn stijl. Veel leesplezi..."
26-11
9.0
Fleurtje - 2Door: DirtyMind21
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Jong En Oud, Oudere Mannen, Slet, Sletje,
"Zoals jullie gelezen hebben in het vorige verhaal, ben ik best in de fout gegaan. Als ik smorgens wakker wordt, kijk ik naast me, in bed en het is ongelofelijk, maar Remco slaapt nog steeds. Ik weet niet wat hij heeft meegekregen van mijn gedrag, maa..."
24-11
9.2
Politieke IncorrectheidDoor: Rock
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hotel,
" Het verhaal is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit de huidige politieke campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 . In mijn vriendenkring zitten de nodige politiek actieve mensen, wat mijn woonplaats ook logisch maakt. D..."
22-11
9.0
Echt Geweldig!Door: Henry
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Al vind ik het over het algemeen lekkerder een oudere vrouw te neuken, deze was iets jonger. Haar leeftijd is 48 jaar, maar dus ook niet echt de jongste meer en dus wilde ik wel op haar verzoek ingaan. Ze is getrouwd en daarom zal ik haar naam ook ve..."
22-11
8.0
Een Bijzondere Verhouding...Door: Dennis
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mijn handen glijden langzaam naar de heerlijke ronde billen van Lotte, Haar heerlijke volle borsten drukt ze tegen mij aan. In mijn broek voel ik mijn harde erectie kloppen van geilheid. Lotte haar blauwe ogen kijken mij verlangend aan terwijl ze op ..."
21-11
9.3