59183 Gratis Sexverhalen
Datum: 16-09-2023 | Cijfer: 7.4 | Gelezen: 9208x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is helaas geen waargebeurd verhaal

Mijn ouders zijn 3 weken op vakantie en ik zit op bullchat wat te chatten. Ik zie een profiel van 65 jaar oude man die een sletje zoekt, ik begin te chatten met hem en word meteen geil. Hij vraagt of ik hem een foto wil sturen en ik stuur hem een naakt foto zonder hoofd. Hij vind het wel wat en nodigt mij uit om vandaag nog langs te komen. Ik ben zo geil dat ik zeg te komen maar dat hij mij bij het station op moet halen. Hij vraagt om een gezicht foto zodat hij hij weet wie hij moet ophalen. Ik durf die niet te sturen maar geef hem mijn 06 nummer zodat ik kan bellen als ik er ben en elkaar zo kunnen vinden. Ik vertrek meteen van huis en stap ik de trein. 10 minuten later ben ik op het station en begin in te twijfelen of ik dit wel moet doen. Ik haal een frietje op het station en ga buiten op een bankje zitten om te bedenken of ik nog wel wil.

Net als ik weer terug naar de trein wil komt er in eens een man naast mij zitten. Hij zegt wat een mooi horloge, die heb ik vandaag eerder op jou naaktfoto gezien. Ik denk: kut dat is niet handig geweest om die te maken met persoonlijke items. Ik zeg dankjewel voor het compliment maar ik heb geen naaktfotoís. Hij antwoord. Krijg je koude voeten sletje, dat is niet de eerste keer dat je iemand voor niets laat komen. Je loopt nu met mij mee naar de auto of ik zorg dat je meegaat begrepen slet. Ik denk wat wil hij hier doen om mij te dwingen en wil de andere kant op lopen. Op dat moment doet hij mij een ballgag in en maakt mij met handboeien vast aan het bankje. Het gebeurt allemaal zo snel dat ik niet eens kan reageren. Ik probeer te schreeuwen maar door de ballgag in mijn mond hoor je bijna niks. 2 minuten later is de man er weer met zijn auto. Hij maakt de handboeien los van de bank, kijkt om zich heen of niemand op ons let en hij gooit mij zonder iets te zeggen in de kofferbak.

Hij start de auto en begint te rijden. Ik begin helemaal gek te worden en krijg de meest wilde fantasieŽn wat deze man met mij gaat doen, van de angst doe ik het bijna in mijn broek. Ik heb geen idee hoe lang we onderweg zijn maar het lijkt wel uren. Eindelijk hoor ik de motor uit gaan en wacht ik tot de kofferbak los gaat maar er gebeurt niks. Ik wacht en ik wacht terwijl mijn gedachten maar door blijven gaan wat deze man met mij wil. Ik moet plassen als een malle en hou het op tot ik echt niet meer kan. Ik probeer nog mijn broek los te maken maar krijg het niet voor elkaar met de handboeien om. Van nood laat ik het maar lopen, daar lig ik dan in mijn eigen pis in een kofferbak te wachten op wat deze man met mij wil.

Plotseling gaat de kofferbak los het.is buiten pikdonker. Hij kijkt mij aan en zegt: Vieze slet kon je het niet ophouden? Hij trekt mij uit de kofferbak tilt mij op en draagt mij het huis in. Ik ben bijna 100 kilo en begin best bang te worden hem, hij tilt mij met zoveel gemak op. Hij brengt mij naar een badkamer. Hij gebied mij : doe je kleren uit was je en wacht hier op je knieŽn tot ik bij je terug kom. Hij maakt mijn handboeien los en loopt de badkamer uit en doet hem van buiten af op slot. Ik kijk om mij heen opzoek naar een uitweg. Er zit geen raam in deze kamer, de enige in en uitgaan is de deur. Ik loop er naar toe en begin er aan te trekken en tegen aan te slaan. Ik schreeuw mijn longen uit het lijf maar ik krijg geen reactie, vermoeid val ik op de grond. Ik lig daar een tijdje maar wil eigen toch wel graag uit die vieze broek. Ik trek mijn kleren uit en ik stap onder de douche. Ik was mij helemaal schoon zodat die vieze pis lucht verdwijnt. Als ik klaar ben met douchen ga ik op de wc zitten wachten tot wat er gaat gebeuren.

Na ongeveer een half uur te hebben gewacht gaat de deur los. ik had gezegd op je knieŽn slet hij loopt naar mij toe haalt uit en slaat mij keihard in mijn gezicht. Hij pakt mij bij mijn haren en trekt me van de wc mee naar de kamer er tegenover. Ik schreeuw het uit van de pijn en probeer zo goed mogelijk mee te lopen. In de kamer laat hij los trapt mij in mijn ballen zodat ik op mijn knieŽn val. jij vieze slet een beetje mensen op geilen vervolgens niet op komen dagen en nu luister je ook nog niet eens. Het mag toch wel duidelijk zijn dat ik hier bepaal wat er gebeurt en dat jij luistert voor je eigen bestwil. Begrepen slet? ik kan bijna niet praten van angst en pijn maar weet nog net begrepen uit te spreken. je begint te te snappen slet.

Hij trekt mij weer aan mijn haren mee naar een schandpaal en zet mij daarin vast. De man komt voor mij staan en maakt zijn broek los, hij haalt zijn pik tevoorschijn. Ik schrik, ik denk dat die wel 20 cm lang is en heel dik. kijk maar goed slet, dit is wat je gaat aanbidden alsof je leven er vanaf hangt. Nu mond open en pijpen ik hou mijn lippen stijf op elkaar, op dat moment word ik weer in mijn gezicht geslagen en als ik wil schreeuwen van de pijn stop hij snel zijn pik in mijn mond. Ik heb nog nooit een pik in mijn mond gehad en heb geen idee wat ik moet doen. Hij pakt mijn hoofd vast en beweegt het op en neer om zijn nog steeds groeiende pik. tong naar buiten en slikken terwijl hij dat zegt ramt hij zijn pik mijn keel in en houd mijn hoofd daar vast. Ik kan geen adem halen en stik in zijn pik. Naar ongeveer 20 seconden haalt hij hem weer uit mijn keel en ik neem een grote teug adem. Met dat ik dat doe duwt hij zijn pik weer helemaal naar binnen. kijk mij aan slet. Altijd je daddy aankijken met pijpen ik probeer de anderen kant op te kijken juist om te doen wat hij niet wil. Hij haalt zijn pik weer uit mijn keel en slaat mij 5 keer achterelkaar hard in mijn gezicht. Ik voel mijn wangen gloeien en hoor een piep. ik dacht dat je zo langzamer hand wel begreep dat jij hier niks te zeggen heb. Maar voor jou duidelijkheid: Jij bent een stuk vlees voor mijn plezier en genot je doet wat ik van je verwacht en niets minder. Als je dat doet en je maakt mij tevreden kom je hier misschien nog weg. Begrepen slet? ja ja wat? ja daddy. Ik heb de zin nog niet afgemaakt of hij ramt zijn pik al weer in mijn keel. Hij blijft mij nog een hele tijd facefukken en ik dwaal helemaal af met mijn gedachten. Doordat ik niet meer nadenk over de pik in mijn keel word het makkelijker en kan ik admen met zijn pik diep in mijn keel. Hij merkt dat ik het door heb en begint mij nu echt te deepthrouten. Naar ongeveer 10 minuten voel ik dat er wat veranderd, hij trekt snel zijn pik uit mijn mond en komt klaar over mijn gezicht. Hij kijkt mij aan lacht en loopt naar een hoek van de kamer. Hij komt terug met een dikke halsband waar slut op staat, een neushaak en een ringband. Hij doet de gag in de halsband om en maakt de neushaak hier strak aan vast met een draad over mijn hoofd. Door neushaak word mijn hoofd omhoog getrokken zodat ik recht vooruit kijk in de spiegel die tegenover de schandpaal staat. Ik herken mij zelf niet in wat ik daar zie, mijn hele gezicht is rood, er loopt kwijl uit mijn mond en er zitten dikke klodders sperma op mijn gezicht. Meneer kijkt tevreden naar mij en loopt weg de kamer uit.

Ik weet niet hoe lang ik daar heb staan wachten tot hij weer terug kwam maar het leek een eeuwigheid. Toen hij terug kwam deed hij de gag en uit en stopte zijn nu redelijk slappe pik weer in mijn mond. als ik jou was zou ik hem goed nat maken slet anders gaat het zo pijn doen en kijk mij aan. weer een klap in mijn gezicht, ik kan wel raden wat hij bedoelt en probeer zoveel mogelijk kwijl op zijn pik te deponeren. Ik voel hem groeien in mijn mond en in eens haalt hij hem weer uit mijn mond. mond open, de buren mogen niet wakker worden en terwijl hij dat zicht word mijn vieze pis onderbroek in mijn mond gestopt.

Hij gaat achter mij staan en begint voorzichtig tegen mijn ster aan te drukken maar gaat nog niet naar binnen. Ik doe mijn ogen dicht als angst voor de pijn. kijk mij aan slet ook tijdens het neuken bang voor wat hij zou doen als ik nu niet luister kijk ok hem in de spiegel aan. Als onze blikken elkaar kruisen ramt hij in 1 keer zijn hele pik bij mij naar binnen. Er gaat een schok van pijn door mij heen, ik wil schreeuwen maar door de onderbroek in mijn mond komt er niet zo veel uit. Ik begin te huilen van de pijn en mijn ster brand door wat er in mijn kont zit. niet zo janken mietje je gaat hier van leren houden]/b]. En hij begint mij te neuken. Hij maakt gebruik van de hele lengte van zijn pik zonder hem er uit te halen. Hij trekt zich niets van mij aan en neukt mij op een stevig tempo door. Mijn ster staat in brand maar ik kan niks anders dan hem aan kijken en huilen. Ik denk dat dat wel een half uur zo is door gegaan tot hij ineens helemaal diep in mij ramt en daar klaar komt. Hij loopt weer naar mijn hoofd en haalt de onderbroek uit mijn mond. Ik zie dat zijn pik onder het bloed ziet.[b] zo, lik die maar eens goed schoon. nu ben je een echte slet, je hebt een dikke lading sperma van mij in je reet. hij loopt weer de kamer uit en ik val van vermoeidheid in slaap.

Een paar uur later word ik schreeuwend wakker van zijn pik in mijn reet. Als ik mijn ogen open doe zie ik hem met een grote glimlach achter mij staan. Hij pakt het tempo op en ramt nu elke keer met veel kracht zijn pik diep in mij. De schandpaal schud valt bijna om van de kracht. Ik schreeuw het uit van de pijn maar dat zorgt er alleen maar voor dat hij nog meer kracht zet. Hij neukt mij denk ik voor ongeveer een half uur en komt weer klaar in mijn reet. Naar ongeveer 10 minuten komt er geen geluid meer uit mijn keel en lopen er alleen nog maar tranen over mijn wangen. Hij maakt mij los van de schandpaal en ik zak in elkaar van de pijn en vermoeidheid. Hij tilt mij op en legt mij op het bed in de hoek. Hij haalt de neushaak af en ketent mij vast aan het bed. Een meter naast het staat een wc, ik heb net genoeg ruimte om daar op ze zitten en en maak er meteen gebruik van. Ik ga daarna weer op bed liggen en val in slaap.

Ik weet niet hoe lang ik daar heb geslapen maar ik word uitgerust wakker. Dan besef ik waar ik ben en komt de angst weer terug. Wat gebeurt er met mij, wat wil hij met mij en kom ik hier ooit nog weg? Ik wacht af wat er met mij gaat gebeuren. Na een tijdje komt hij weer binnen, hij gaat boven op mij zitten stopt zijn pik in mijn mond en begint mij te facefucken. Ik lig daar maar en laat hem zijn gang gaan, ik weet dat ik toch niks kan beginnen. Naar een tijdje haalt hij zijn pik uit mijn mond en draait mij op mijn buik op bed. Hij gaat weer boven op mij zitten en begint mij weer hard te neuken, ik wil schreeuwen van de pijn maar er komt geen geluid meer uit. Huilend bijt ik in het matras en accepteer wat er met mij gebeurd. goed zo slet, je begint te snappen wat je doel is in dit leven. Het is niet voor niets dat je zo vaak een afspraakje maakte, je durfde er gewoon nooit mee door te zetten maar ik heb je over de streep getrokken. Je zal het leren te gaan waarderen en uiteindelijk zelfs van genieten. hij blijft mij maar neukem maar het tempo zakt langzaam af tot hij helemaal stopt, zijn harde pik zit nog steeds in me terwijl hij boven op mij ligt te slapen. Ik blijf liggen in afwachting van wat er gaat gebeuren. Naar ongeveer een halfuur probeer ik onder hem uit te wurmen. Als ik bijna onder hem uit ben word hij week wakker. Hij pakt mij bij de keel en knijpt hem dicht en staart mij recht in de ogen terwijl alles om mij heen zwart word.

Wanneer ik weer bijkom zit ik vast in de schandpaal en heb ik een spreidstang tussen mijn benen. Hij staat voor mij met zín pik in mijn handen. je zal wel dorst hebben slet, je bent hier al bijna 2 dagen en naast mijn zaad heb je nog niks gehad. Nou braaf alles doorslikken en geen druppel verspillen. hij heeft zijn zin nog niet afgemaakt en hij begint in mijn mond te plassen. Ik stik er van maar heb zoveel dorst dat ik braaf alles door slik. Het smaakt verschrikkelijk maar het is het eerste drinken wat ik krijg sinds een hele tijd. goed zo slet je leert het. Zoals ik al heb gezegd besta jij voor mijn genot en dat is niet alleen maar sex. hij loopt weg en pakt wat uit een la en loopt naar mij toe. Hij pakt mijn pik vast en doet er een chastity kooi om. Dan uit het niets pats de ene naar de andere slag met een cane op mijn billen. Ik schreeuw het uit van de pijn zover er nog geluid uit mijn keel kan komen. Achter mij hoor ik hem alleen maar lachen en hij slaat nog harder op mijn reet. Ik voel het bloed langs mijn benen lopen, ik val van de pijn in elkaar. Hij trekt mij overeind en zet iets onder mij waar ik op kan steunen en gaat weer verder met slaan. Na een tijdje breekt de cane en stopt hij hij maakt mij los en sleurt mij mee naar de woonkamer,

Ik word bij een stoel aan tafel gezet en vast geboeid aan de tafel. Ik durf niet te gaan zitten van de pijn op mijn billen. Op de tafel staat een heerlijke maaltijd klaar. Hij gaat tegen over mij zitten en begint te eten. ik besef mij dat ik mij nog helemaal niet heb voorgesteld slet. Ik ben Hans maar voor jou ben ik daddy of meester. Zoals al eerder gezegd ben jij er voor mijn genot en plezier. Je hebt net gemerkt dat dat op meerdere manieren kan maar er zijn nog wel meer manieren. Ik verwacht dat jij je lot accepteert en mij veel plezier gaat bezorgen ongeacht wat jij wil. Je hebt je net netjes gedragen en als beloning daarvoor mag je eten en drinken. hij wijst naar een honden voer en waterbak op de grond. als jij je vanavond goed gedraagt kun je nog meer voordelen krijgen hier in huis maar als je mij teleurstelt zal ik mij helemaal op je botvieren en mij niet inhouden zoals vanmiddag. Begrepen slet? Nou als een echte teef op handen en knieŽn je voer bak leeg eten en drinken. de honden bak is gevuld met een of ander vies prutje. Ik heb zoveel honger dat het mij niet uitmaakt en lik het bakje helemaal schoon en drink het andere bakje leeg. Als daddy klaar is met eten gebied hij mij de afwas te doen. Ik doe wat er van mij word gevraagd in de hoop dat ik meer voordelen kan krijgen.

Als de afwas klaar is loop in naar daddy toe, hij pakt mijn hoofd vast en doet zijn broek los. Ik begrijp wat hij van mij verwacht en begin hem te pijpen. Dan gaat de deur bel, daddy staat op en loopt weg. Terwijl hij weg is zoek ik de kamer door opzoek naar een uitweg maar kan niks vinden.daddy komt terug met 7 mannen. Hij roept mij bij hem. De mannen bekijken mij goed en 1 the slaat mij zelfs op mijn billen. Dan trekken ze allemaal de portemonnee en geven daddy geld. zoals je ziet betalen deze mannen flink geld om jou te gebruiken. Stel mij niet teleur en onthoud wat ik heb gezegd. hij trekt de deur achter zich dicht en laat mij over aan deze 7 mannen.

Ik hoop dat jullie het wat vinden. Als je nog tips, ideeŽn of wensen hebt laat het dan weten en misschien neem ik het mee in het volgende deel.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
MEER Bondage SEXVERHALEN...
19-09
9.2
11-09
9.3
05-09
9.2
29-08
8.9
28-08
9.2
Ze Wil Mij... - 6Door: Sub.marco.Almere
Gelezen: 4214x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Plas, Plassen, Trio, Vastgebonden,
26-08
8.9
GeraldineDoor: Amy-mae
Gelezen: 16942x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bikini, Bondage, Deepthroat, Neuken, Pijpen, Rape, Strand, Vastgebonden, Verkracht,
26-08
8.7
Caitlin - 4Door: Amy-mae
Gelezen: 6127x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Masturberen, Pijpen, Sm, Vastgebonden, Zweep,
23-08
9.3
Lisa Heropgevoed - 5Door: Switch T
Gelezen: 8706x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bondage, Lingerie, Slavin, Tepelklemmen, Vastgebonden, Vernederen,
22-08
9.2
20-08
9.5
18-08
8.1
Ze Wil Mij... - 2Door: Sub.marco.Almere
Gelezen: 14701x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Dildo, Meesteres, Pegging, Plas, Plassen, Vastgebonden,
12-08
8.9