61.790 Gratis Sexverhalen
Datum: 06-02-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 1698x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: De Collega's - 5: Jos Ii

Controle Leo

Gelukkig was ik wat te vroeg en kon ik een paniekerige Fons helpen. Ik las nog eens de brief wat ze allemaal nodig hadden bij de controle en vroeg dan aan Fons waar ik alle facturen, order berichten, enz kon vinden. Hopelijk is alles wat op datum zodat ik geen puzzel aan facturen moest oplossen, dacht ik. Het personeel bestand leek me in orde en iedere werknemer was ingeschreven. Dat was al iets dat ik kon afvinken.

Ik bestudeerde de brief opnieuw en het leek erop dat ik alles had maar vroeg voor alle zekerheid aan Fons waar hij zijn papierwinkel had. "Wil je er bij zijn straks" vroeg hij en ik antwoordde als dat een geruststelling is dan graag. Ik nam nog een tas koffie voor ons en Fons kuste me vol op de mond. "Bedankt sletje! Ik beloon je wel als de controle voorbij is!" En beloningen zijn nu net de dingen die ik nooit afsla, dacht ik lichtjes opgewonden.

Ondertussen was de eerste truck binnen en kon ik helpen lossen. Een mooie dertiger geeuwde toen hij uitstapte en vroeg waar het toilet was. Terwijl hij zijn behoefte deed, opende ik de truck en haalde ik de heftruck. Ik keek de trucker aan, die net zijn gulp aan het dicht doen was toen hij buitenkwam en ik moest glimlachen. "Die wil precies indruk maken maar ik vond hem te jong voor mij, rijpe mannen dat was mijn ding! Verder besteedde ik géén aandacht meer aan hem en loste ik de truck maar het leek me een indringerig type die van geen nee wilde weten.

Gelukkig kwam Fons me te hulp en zei me dat de controleur op weg was en er elke minuut kon aankomen. Ik was blij dat het lossen er bijna op zat en de trucker liet duidelijk zijn teleurstelling blijken. Ik kreeg bijna medelijden en beloofde hem genot de volgende keer hij kwam. Tien minuutjes later reed hij ontgoochelend weer verder en keek ik uit naar de controleur. Een dure merk wagen stopte op de parking en een imposante man wrong zich eruit. Ik keek met grote ogen naar hem , echt een grote dikke bear die er heel lekker uit zag, alleen werkte mijn radar niet, top of bottom ik wist het niet meteen.

Lang duurde de onzekerheid niet want Fons kwam erbij en riep vol ongeloof "Beertje Leo, jij hier?" Die twee kende elkaar dit was duidelijk nu. "Ben jij nu controleur geworden? Wat leuk voor je" zei mijn baas duidelijk opgewonden. "Sletje" zei hij tegen me" breng ons koffie" en hij leidde Leo naar zijn bureel. Ik keek ze beiden achterna en zag dat Fons, Leo al amicaal vast had. Er was duidelijk iets tussen die twee gebeurd en daar was ik erg nieuwsgierig naar.

Met twee koffies in de hand kwam ik het bureel binnen en Fons wenkte me. Hij fluisterde, onhoorbaar voor de controleur, dat ik John moest opbellen en enkel zeggen dat Beertje Leo er was, meer moest ik niet zeggen. Ik kon me bijna indenken wat er tussen hen had afgespeeld en mijn vermoeden dat we hier met een bottom beertje te maken hadden werd steeds duidelijker. Zijn hemd spande om zijn grote lijf en zijn tieten waren beauties. Dikke tepels priemden door zijn hemd. Ik kon Fons en John begrijpen want ondanks zijn figuur leek dit wel een echt lekker snoepje.

De controle verliep gemoedelijk en echt lastige moeilijke vragen had Leo niet, zijn geile blik deed vermoeden dat hij wel wat anders wilde. Plots kwam John aangelopen en ik keek verbaasd wat nu zou gebeuren. Hij stormde het bureel binnen en begon Leo voluit te tongen. Papieren, facturen, alles viel op de grond en nadat ik zelf de gretigheid van John al had gevoeld leek dit wel een porno scene. Die jongen werd door John verpletterd ondanks zijn imposante lijf doch hij liet het zich alles welgevallen.

Fons wenkte me dichterbij en gaf me opdracht op te ruimen en verzekerde me dat de controle voorbij was en dat alles zeker in orde was. Zijn geile knipoog verraadde dat Leo zich deze controle nog levendig zou blijven herinneren. John nodigde Leo uit om iets te gaan eten en vroeg Fons om met mij aan te komen schuiven als alles was opgeruimd. Er moesten nog twee truckers binnen komen maar mijn baas verzekerde dat het in orde kwam en hij Geert had opgeroepen om mijn taak over te nemen. En toen die verscheen gingen we Leo en John achterna.

Wat verscholen in een intiem restaurantje vonden we hen, de geile blikken die ze elkaar wisselden gaven duidelijk de geile sfeer aan die er hing. Ik nam plaats naast Fons en voelde meteen zijn hand over mijn kont wrijven. Het was best geil om zo in het openbaar gestreeld te worden doch niemand stoorde er zich aan en bij nader inzien waren enkel mannen aanwezig. Wat ik ook niet wist was dat hier ook even kon "uitgerust" worden over de middag en John had van de gelegenheid gebruikt gemaakt om een kamer te boeken om daar het "dessert" te verorberen.

Het was een los gesprek waarbij opwindende taal niet werd geschuwd. Ik voelde even over Fons zijn kruis en was niet verwonderd dat er al een duidelijk verlangende paal stond te wachten. John zat dicht bij Leo en kneep hem geregeld eens de tepels en bij ieder hard contact hoorde ik Leo kreunen. Deze dikke slet was duidelijk aan een harde grote paal toe en had er met John de juiste man voor. Maar dat hij reeds wist wat hij in zijn kont zou krijgen daar was ik 100% zeker van.

Het eten smaakte maar toch zat iedereen maar met een geile gedachte, zo rap mogelijk van tafel en het dessert eten. Fons verzocht de ober om alles op de rekening te zetten en dat hij wel zou komen afrekenen straks. De man keek ons alle vier aan en zijn ogen leken ons enkel te zeggen "hier wil ik bij zijn"! Ik vond het een mooie man, strakke werkkledij en een lekker bol kontje maar tijd om te dromen kreeg ik niet.

De kamer was ruim en voorzien van een kingsize bed. John maande Leo aan om zich uit te kleden en slaafs deed deze wat er hem gevraagd werd. Zijn enorme geile lijf was een lust voor het oog van wie van bears houdt. Alles was imposant mooi eigenlijk en zijn "tieten" waren een ware uitnodiging. Sletje zei John tegen me, zuig jij even aan die tepels van Leo terwijl ik zijn grotje insmeer.

Fons trok me plots weg en fluisterde me toe dat hij mijn kont in wou en dat ik moest toekijken hoe Leo een krolse dikke teef zou worden als John hem ging door palen. Ik had géén enkele moeite om dit niet te geloven want John had me onlangs ook alle hoeken van zijn stuurcabine laten zien en nu had hij de nodige ruimte om deze bearslet te bedienen met zijn dikke gezwollen knuppel.

Plots begon Leo heel uitnodigend met z’n kontje te wiebelen en wachtte hij tot hij diep genomen zou worden. Ondertussen ontdekte Ik dat toekijken me wel erg geil maakte. Ik hoopte dat Fons ook niet te opgewonden raakte door het toekijken en me niet na éénmaal trekken en éénmaal stoten al vol spoot. Gewoon het idee dat Leo door John geneukt werd deed me enorm geil worden. Die geile neukboy die voor hem doggy zat, keek me aan en hapte zenuwachtig naar adem. Hij wist duidelijk dat John hem ging doen kreunen en smeken.

Terwijl mijn baas mijn grotje verwende mocht ik van op de eerste rij toekijken hoe Leo van een keurige controleur, een geile gewillige slet werd. John had zijn pik diep in Leo en greep hem stevig bij zijn heupen. Deze slet wist duidelijk wat van hem verwacht werd en met de ervaring van John was gehoorzamen voor hem als normaal. De geile opgewonden trucker greep de pik van Leo en trok die net zolang af tot hij bijna spoot.

Fons en John keken elkaar aan en het was precies of ze elkaar wilden zeggen: Kijk welke lekkere seks ik heb met dit sletje! De pik van John voelde heerlijk aan bij Leo want die lag met gesloten ogen te genieten van elke stoot die diep in hem ging. Het was voor mij de eerste keer dat ik een twee mannen met elkaar zag neuken, de triootjes die ik al had beleefd waren ook geweldig maar nu zag ik telkens weer hoe die pik in en uit dit imposante lijf ging. Fons kwam dichter bij me en fluisterde stil of ik dat sletje wou pijpen. Ik knikte heftig goedkeurend en werd door hem richting Leo geduwd.

Deze lag nog met gesloten ogen van het beukwerk van John te genieten en zij dikke pik stond daardoor flink gespannen. Deze lekkernij wilde ik wel proeven en als aan een lolly begon ik hem te likken. Ik keek even op en zag dat Leo met gesloten glimlachend bleef genieten. Zijn eikel, bloot getrokken door John, glinsterde van zijn voorvocht en mijn tong zocht onmiddellijk zijn nectar op. Langzaam verdween zijn fakkel in mij mond en begon ik te pijpen. Fons moedigde me aan en sloeg op mijn kont "Pijp die geile slet" zei hij op dwingende toon en ik voelde ook wel dat hijzelf meer dan spuit klaar was.

Onze controleur kreunde, smeekte om zaad maar John kon het lekker lang uithouden en Leo werd knettergek van verlangen. Mijn baas was de eerste die de controle over zijn pik verloor en ik kreeg een portie van zijn warme pap in me gespoten. Ik wist niet waar eerst te genieten want tellen later vulde ook Leo mijn mond met een behoorlijke portie van zijn honing. Ik bleef verder pijpen en probeerde hem hard te houden tot John brullend, vloekend klaarkwam in zijn kont.

Langzaam gleed Fons mijn kont uit en ook de slappe pik van Leo kreeg weer ruimte. Alleen zat John nog in zijn kont en hij probeerde erin te blijven voor een tweede beurt. Leo had schijnbaar géén bezwaar daartegen en nodigde me uit om dicht tegen hem aan te komen liggen. Hij opende zijn lippen en als collega sletje wist ik wat te doen, zijn zaad in zijn mond tongen.

Zijn gretige lippen de zijn als een wasmachine draaiende tong deden de rest. John en Fons keken bewonderend toe hoe ik me als een krols teefje liet overdonderen door die dikke slet. Nog nooit was "dik" zo geil geweest als nu voor mij en iedereen heeft recht op genot toch. Beertje Leo was duidelijk in zijn sas met al die aandacht.

Fons was de eerste die weer wat actief werd en ging met zijn pik tussen onze lippen en spoorde ons aan om hem te likken en te pijpen. Sletjes als we zijn wisten we wat er nu verlangd werd van ons. Twee tongen flitsten over zijn paal en terwijl ik zijn balletjes begon te zoenen en één per één eens in mijn mond nam, liet Leo hem zover mogelijk in zijn mond en keel glijden. Ik hoorde dat het John opwond en de spanking die onze controleur kreeg vulde de kamer. Mijn verlangen er ook één te krijgen werd groot en toen ik even de kans zag, om tijdens adempauze, smeekte ik John om me ook hard aan te pakken.

We lagen beiden kontje omhoog aan de knuppel van Fons te slurpen en onze kontjes werden nu als een drumstel gebruikt door John. Zijn stevig slagritme veranderde ons in geile snollen en toen hij onze kontjes bewerkte voelde ik een paar vingers in me , op zoek naar mijn gevoelig spotje. Ik keek even op en zag dat de kont ook bezoek had van zijn vingers. Het was een geil zicht maar het veranderde me wel in een opgewonden teef. Mijn prostaat werd heerlijk verwend en nadat Fons zijn papje in ons gezicht had gespoten, begon hij ons ook af te trekken.

Mijn pikje was een kleinigheid tegenover het toch wel grote apparaat van Leo maar was slecht bijzaak. Ik genoot in ieder geval van zijn handjob en was zo geil geworden dat van lang uitstellen geen sprake was. Maar de ademhaling van mijn collega sletje begon ook te stokken en met enkele forse trekken deed Fons ons komen. Ons beider papje vlogen op zijn borst maar door het ruk werk was John ook opgewonden geraakt en toen zijn handen onze konten verlieten zette hij zich op zijn knieën en verdeelde zijn witte goud over onze ruggen.

"Wat een geile sletten zijn jullie toch" zei een leeggespoten Fons, en gaf ons een kus op de mond. John had nog wel zin , dat voelde ik wel bij zijn vraag aan Leo of hij iets te doen had nog. Deze lag bijna uitgeteld op bed en schudde van nee. Meteen wist ik dat dit best nog wel een stevige avond zou worden met als één resultaat : een gunstige controle!
Trefwoorden bij dit verhaal: Collega, Jong En Oud, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Team Building - 1Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong rn Oud, Trucker, Strapon,
"Na het stomende weekend met Leo, John en mijn baas Fons werd ik in de week met iedereen op pad gestuurd. Dat ik nu en dan eens een pik in me voelde, leek voor de truckers een alledaagse gewoonte Uitrijden met Geert of mij als bijrijder was voor hen ..."
03-03
0.0
Jan Gaat Het... - 22Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bi, Transgender, Ladyboy, Dokter,
"Natuurlijk had ik Leen zijn telefoonnummer op mijn telefoon opgeslagen en later zou ik hem snel bellen, had ik hem beloofd. Dat bleek een week nadat ik was thuisgekomen. Ik kon niet wachten om de dokter mijn nieuwe lichaam te laten keuren. ..."
02-03
9.4
Gerben In De SekteDoor: Steifeduo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik ben Gerben, net 18 jaar geworden en woon nog netjes bij mijn ouders. Ik ben 1m87 m, weeg zo n 72 kg en heb een mooie bos donker krullend haar. Buiten ons fijne gezin heb ik wel wat moeite om mijn draai te vinden. Ben nog zoekende naar wie ik eige..."
02-03
9.5
Stan Op Zoek - 18Door: Kevin K
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Langzaam word ik wakker door een heerlijk gevoel. Terwijl ik voorzichtig mijn ogen open doe slipt er een kreun uit mijn mond. Verbaasd kijk ik naar beneden. Het dekbed gaat ter hoogte van mijn kruis langzaam omhoog en naar beneden. Weer een kreun. Wa..."
01-03
9.7
Devon En De KapiteinDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Devon en Duke Aangenaam kennis te maken. Ik ben Devon, een produkt van een Nederlandse vader en een Engelse moeder. Wel een mooi produkt, al zeg ik het zelf 21 jaar, 1m87, smal en een mooie kop die moeilijk is thuis te brengen. Bedekt met d..."
01-03
9.4
Het OnderzoekDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Nerveus, dat was ik, in dat grote ziekenhuis keek ik rond of ik mijn zinnen kon verzetten. Een man, klein van stuk, had mijn aandacht, daar zou ik wel doktertje mee willen spelen. Kleiner van postuur en geschapen, heeft mijn voorkeur. Hij stapte een ..."
01-03
9.0
Seymour, De Eerste...Door: Morpheus
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Pijpen, Sperma, Trio,
"Ik ben Seymour. In het voorjaar van 2016, werd ik 18 jaar en mijn vrienden besloten dat we dat maar eens goed moesten vieren. Ik ben een slanke jongen, maar ik heb geen six pack. Wel smooth, zoals de meeste nu zouden zeggen. We gingen naar d..."
01-03
9.2
Op Het NaaktstrandDoor: Morpheus
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Naaktstrand, Pijpen, Sperma, Trio,
"De weken vlogen voorbij en ik had het erg naar mijn zin met Dave. We deden van allerlei leuke dingen, maar we waren beiden niet uit op een relatie. Samen seks hebben was voor ons genoeg. Maar ik was Marco en Frank niet uit het oog verloren,..."
29-02
9.2
Fucktoy - 6Door: FuckToy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Nudisme, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken, Transgender, Trio,
"Na de orgie was het tijd om een pauze te nemen van neuken. Het lopen ging wat stroef. We waren daar niet echt verbaasd over gezien hoeveel piemels er naar binnen gleden. Bij de sauna was mijn innerlijke hoer pas echt geboren. Op en dag in en winkel d..."
28-02
9.3
Een Middagje Sauna - 2Door: KevinGay
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Sauna, Vuistneuken,
"Ik zit in de Wirlpool nog bij te komen van de geile neuk beurt die ik net gehad heb en bedenk wat ik zo ga doen. Ik ben verzot op pijpen dat is gewoon een hobby van me. Maakt mij niet uit, jong oud, dun dik, groot of klein. Pik is g..."
27-02
8.8
Weer Zo EenDoor: Buurman
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio,
"een leuke vent was het, op een vakantie tegengekomen en bekeerd . Druk kletsend met dames had ik hem voor het eerst gezien. Maar echt hard werd hij pas, toen ik hem apart had en begon te vertellen wat ik wilde. Een heel mooie man, zag ik later, oo..."
27-02
9.0
Claustrofobisch Of Veel...Door: Johnny5
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blond, Lift,
"Deze week iets leuks meegemaakt. De lift ging stuk en bleef hangen tussen de derde en vierde verdieping met mij en een jonge buitenlander blonde knul ,rond de 25 Ergens uit het Oostblok Pool , Oekraiener , Rus We hadden mekaar al..."
27-02
8.5