61.792 Gratis Sexverhalen
Datum: 07-02-2024 | Cijfer: 9 | Gelezen: 22029x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Al vanaf mijn geboorte deel ik een slaapkamer met mijn zus. Niet wegens plaatsgebrek want zelf had ik nog een eigen slaapkamer die ik enkel maar gebruik als bureau. Hoe dit is gekomen is heel eenvoudig uit te leggen. Al vanaf mijn geboorte was mijn grootte zus gek op mij. Er bestaan zelf foto's van haar als driejarige aan mijn wiegje in het moederhuis waar de tranen van ontroering over haar wangen liepen.

Bij thuiskomst uit het moederhuis kreeg ik natuurlijk mijn eigen slaapkamertje maar dat was buiten mijn zus gerekend die steevast elke nacht bij mij op de slaapkamervloer kwam slapen. Wanneer ik huilde als baby was zei de eerste om mij te troosten met haar lieve woordjes. Vertederd hadden onze ouders hier schijnbaar op toegekeken en dit had hen tot het besluit doen komen om ons dan maar samen te laten slapen.

In de loop van de jaren die er op waren gevolgd hadden ze nog geprobeerd ons elk op een eigen slaapkamer te krijgen maar dit was op luid verzet van vooral mijn zus dan niet doorgegaan. Mijn zus was echt mijn beste vriendin en ik was ook haar beste vriend. Ik wist letterlijk alles van mijn zus. Ook met haar vriendinnen kon ik heel goed opschieten. Geen van hen keek er zelf raar van op dat we nog steeds in dezelfde slaapkamer sliepen. Ze waren het eigenlijk al gewoon geraakt door de vele logeerpartijtjes. Ook wanneer mijn zus een vriendje had moest deze mij er gewoon bij nemen van haar. Wie een relatie begon met haar moest mij er bij nemen vond ze. Maar natuurlijk gunde ik hun wel hun privacy wanneer ze met elkaar wilde vrijen. Mijn zus en ik hadden daar dan een code woord voor die we iedere keer veranderde. Wanneer mijn zus me geen code woord gaf dan wist ik haast gelijk hoe laat het was. Het betekende dan steevast dat ze het ging uitmaken met de jongen in kwestie.

De laatste tijd bleef ze echter langer en langer single en eens ze eens terug een vriendje had was het eigenlijk al vrij snel over. Wanneer ik dan achter de reden van de breuk vroeg zei ze met een glimlach. “Het was een lieve jongen maar niet zo lief als jij.”

Langzaam maar zeker werd mijn zus ook minder preuts naar mij en zo zag ik haar wel eens in haar ondergoed. Wat bij mij dan weer het bloed goed deed stromen daar mijn zus beeldschoon was. Ze had geen grammetje vet te veel aan haar lichaam en ze had mooi welgevormde strakke billen. Haar cupmaat was een C cup dat had ik eens is horen vallen. Zelf probeerde ik me nog steeds in de badkamer om te kleden s' avonds daar ik anders gegarandeerd ging staan voor haar met een stijve in mijn boxershort. Want eerlijk gezegd ik kon en kan niet zeggen dat mijn zus me onberoerd liet.

Onze ouders zagen we steeds minder en minder. Dit kwam door hun werk en de vele buitenlandse zakenreizen. Echt erg vonden we dit zelf niet daar we dit langzaam maar zeker gewoon waren geraakt.

Wanneer onze ouders weer eens net op zakenreis waren vertrokken voor een week hoorde ik die nacht mijn zus kreunen. Ze was overduidelijk met zich zelf aan het spelen en zelf voelde ik haast gelijk het bloed naar mijn piemel gaan. Muisstil lag ik in bed naast haar en genoot zo stiekem van haar gekreun. Het was verre van de eerste keer dat ik dit hoorde en ik wist haast zeker dat ze haast elke nacht met zich zelf speelde de laatste tijd.

Het gezoem van een irritante mug trok ineens ook mijn aandacht en wanneer deze op mijn oor ging zitten sloeg ik deze in reflex weg. “Daantje ben je wakker?” “Ja.” zei ik zachtjes en ik draaide mijn hoofd om naar haar.

“Ben je al lang wakker?” “Toch al even.” “Dan heb jij mij bezig gehoord?” “Ja.” “Hopelijk vond je het niet erg?” “Nee hoor.” en ik voelde hoe mijn zus zich omdraaide in ons bed en ze stak hierbij haar nachtlampje aan. Waarna ze zich terug naar mij omdraaide.

“Vond je het echt niet erg?” “Nee hoor.” Zei ik met een blos op mijn wangen en met fonkelende ogen vroeg mijn zus me of het mij had opgewonden. Gelijk stroomde het bloed naar mijn wangen waarbij de ogen van mijn zus nog meer begonnen te fonkelen.

“Vond je het echt geil?” “Ja eigenlijk...wel.” “Dus ik wind jou op?” “Ja.” Zei ik hierop met een hese stem en vanonder het donsdeken kwam de hand van mijn zus te voorschijn en streelde ze mijn gezicht. Ik zag hoe haar hoofd dichter naar dat van mij ging en al heel snel vonden onze lippen elkaar. Met fonkelende ogen keek mijn zus naar mij waarna buiten onze lippen ook onze tongen elkaar vonden.

“Mag ik?” Vroeg ik aan mijn zus wanneer ik haar borsten wilde strelen en met een grootte glimlach knikte ze hierop ja. Vol opwinding keek ik naar mijn zus wiens hand onder mijn pyjamatruitje ging. Zachtjes streelde ze mijn buik en ze moest nu wel mijn hart voelen bonzen in mijn borstkas.

“Zullen we deze maar uitdoen?” Vroeg ze me liefjes waarop ik zelf ja knikte. Ik ging hiervoor recht zitten in ons bed en naast mij zag ik hoe Julia op haar beurt haar nachtjaponnetje uitdeed. Met een bonzend hart keek ik naar haar borsten. “Vind je ze mooi?” “ze zijn prachtig.” stamelde ik uit en gelijk gleed mijn hand naar haar borsten.

Met mijn vingers begon ik met haar tepels te spelen die puntig vooruit kwamen te staan. Julia haar hand gleed dan weer naar mijn pyjamabroek en veel aanmoediging van haar om deze uit te doen had ik echt niet nodig.

Ik ging hiervoor wel uit bed en zag hoe Julia zelf met pretoogjes naar mij keek. “Oh my god.” Kwam vol enthousiasme uit haar mond wanneer ik voor haar mijn boxershort uitdeed. Ze wilde echt naar mijn stijve piemel en balzak kijken en daarvoor moest ik wel aan de rand van ons bed blijven staan. “Hoe heb jij die voor mij zolang kunnen verbergen.” Zei ze met fonkelende ogen wanneer ze mijn stijve piemel aanraakte en mijn voorhuid naar achteren trok.

“Mag ik jou vagina zien?” “Natuurlijk.” Zei Lisa die ons donsdeken met haar voeten naar achteren trapte en hierna aan tijger slipje voor mij uit deed.

Met een bonzend hart ging ik weer in bed liggen en haast gelijk begonnen mijn zus en ik hier elkaar te strelen. Met pretoogjes oogjes keek mijn zus naar mij wanneer ik haar begon te vingeren. Ze was gewoon kletsnat en mijn vingers sopte dan ook in haar poesje. Zelf trok mijn zus me af waarbij we elkaar heel de tijd bleven aankijken.

“Kom maar op mij liggen.” Zei mijn zus ineens tegen me en zelf wilde ik nu een condoom uit haar lade nemen daar ik wist dat deze hier lagen. Julia hield me echter tegen wanneer ik deze wilde openscheuren. “Daan het mag ook zonder ik heb een spiraaltje.” “Maar je wilt toch dat een jongen een condoom omdoet wanneer hij met jou neukt.” “Ja maar jou wil ik echt voelen.” Zei ze met fonkelende ogen.

Innig tongzoende ik nu haar en we keken elkaar recht in de ogen wanneer haar hand naar mijn stijve piemel gleed. Zachtjes kreunde ik zelf wanneer mijn stijve piemel in haar veel te nauwe poesje ging. “Duw hem...er maar helemaal …...in.” Kreunde Julia onder mij en zelf gaf ik hier maar al te graag gehoor aan.

Zachtjes begon ik in haar te bewegen en ik voelde hierbij hoe ze mijn rug streelde. “mmmmmmm...dit voelt...zo goed.” Kreunde Julia en zelf begon ik nu harder en harder in haar te bewegen. “Spuit...maar lekker...in mijn...kutje.” Kreunde Julia in mijn oor. Door haar geile kreetjes werd ik geiler en geiler en in mijn balzak voelde ik mijn zaad koken.

“oooh fuck...ooh fuck...Daan.” Kreunde Julia in mijn oor en haast te samen kwamen we klaar. Met fonkelende ogen keek Julia me aan en innig tongzoende ik nog met haar waarna ik van haar afkwam.

“Wist jij dat ik over jou fantaseerde wanneer ik met me speelde?” “Echt waar?” Vroeg ik haar vol verbazing en ik zag hoe ze hierop ja knikte. “Dacht jij soms ook aan mij wanneer je je aftrok.” Antwoorden op deze vraag hoefde ik niet te doen daar mijn gelaatskleur het antwoord overduidelijk verraadde. Julia nam hierop mijn gezicht vast en ik voelde hoe haar lippen hierna tegen de mijne aandrukte.

Zachtjes gleed haar hand weer naar mijn kruis en in geen tijd werd hierdoor mijn piemel weer stijf. Zelf begon ik mijn zus hierop ook weer te strelen en het duurde niet lang of ik lag al heel snel weer boven op haar. Innig zoende ik haar en ineens vroeg ze me of ze eens echt goed naar mijn piemel en ballen mocht zien.

Zelf ging ik hiervoor weer uit bed en spreidde wat mijn benen voor haar. “Jij bent echt groot geschapen broertje wist je dat?” “Ja.” Zei ik iets of wat verlegen en ik voelde hoe mijn zus mijn volle balzak vastnam. “Vind je dit leuk?” Vroeg mijn zus met pretoogjes en ik kon alleen maar ja knikken.

“MMMMMM heb jij soms hierover gefantaseerd?” “Een beetje wel.” “En wat deed ik dan in jou fantasie?” zichtbaar moest ik slikken en mijn zus moedigde me aan om het haar toch te vertellen. “Je likte dan aan mijn piemel.” “Zo?” en zonder op mijn antwoord te wachten begon mijn zus aan mijn piemel te likken.

“neem ik in je fantasie ook één van je ballen in mijn mond.” “Ja.” Zei ik met een hese stem en hoewel dit niet zo was wilde ik toch dat mijn zus dit deed. Gretig zoog mijn zus aan mijn ballen en ze keek me hierna met fonkelende ogen aan.

“Mag ik je zaad proeven broertje?” “Ja.” waarop Julia mijn stijve piemel in haar mond nam. Zelf sloot ik mijn ogen waarna ik de tong van mijn zus over mijn eikel voelde gaan. Met diepe halen begon Julia me te pijpen en wanneer ze mijn ballen streelde was er geen houden meer aan.

Weer voelde ik mijn zaad koken en ik kreunde nogal luid. “oooh god ik kom...oooh Julia ik …..” Julia zelf zoog letterlijk me helemaal leeg en mijn zaad zat nog in haar mond wanneer we elkaar weer aankeken. Voor mijn ogen slikte Julia mijn zaad in.

Zelf wilde ik nu weer in bed gaan liggen maar Julia hield me tegen en ging hierna zelf rechtstaan. Hier namen we elkaars handen vast en Julia zag hoe ik naar haar borsten keek. “Vind je ze echt prachtig?” “Ja.” “Wat zou je er van denken om elkaars fantasieën waar te maken?” “Julia ik weet niet...” “mmmmmm heb jij zulke donkere fantasieën?” “Nee maar ik wil niet dat jij iets tegen je zin doet.” “Dat ga ik ook niet doen. Maar jij hebt me nu wel echt heel nieuwsgierig gemaakt en ik ga echt niets tegen mijn zin doen. Maar vertel eens.” Zei Julia met een brede glimlach op haar gezicht. Zelf wist ik niet goed waarmee nu te beginnen.

“Zou ik jou vagina eens echt mogen zien?” “Oké maar broertje ik hoor liever poesje wat hoor jij graag voor jou piemel.” “Gewoon piemel.” “mmmm wist jij dat jij een hele lekker piemel hebt.” Zei Julia met pretoogjes waarna ze me een zoen op de mond gaf.

Mijn hart bonsde in mijn keel wanneer Julia voor mij op haar handen en knieën ging zitten op ons bed. Buiten haar schaamlipjes kon ik nu ook haar sterretje zien. “Mag ik aan jou poesje likken?” “Ja oh ja.” Kreunde Julia die duidelijk opgewonden werd door het idee.

Gretig begon ik aan haar poesje te likken waarbij ik Julia zelf opgewonden hoorde kreunen. Ook ging ik met mijn tong over haar sterretje terwijl mijn vinger dan weer in haar poesje ging. “ooooh fuck...oooh fuck.” Kreunde Julia en hijgend kwam ze klaar. De sappen die langs haar poesje nu liepen likte ik gretig op.

Met een rode blos op haar wangen kwam Julia van ons bed af en ze zag haast gelijk dat ik weer een stijve had. “mmmmmmmmm” Zei mijn zus wanneer ze deze weer vastnam “Wil je me weer neuken broertje? Wil je weer je lekker paal in mijn poesje stoten?” Vroeg ze me op een verleidelijke toon en ik knikte zelf vol opwinding ja.

“Ga dan maar op bed liggen.” gewillig ging ik in het midden van ons bed liggen en zag hoe hierna hoe mijn zus op mij kwam. Ze trok mijn piemel recht en stuurde deze naar haar poesje. Langzaam zag ik hoe mijn piemel in haar poesje ging.

“mmmmmmmmmmmmmm dit...voelt...zo lekker...jou piemel...in mijn poesje.” Kreunden mijn zus wanneer ze ritmisch op mij bewoog. Mijn handen gleden naar haar billen en samen met haar begon ik nu te bewegen. Hierdoor ging mijn zus steeds harder en harder hijgen en kreunen. Dit alles maakte me zo geil dat ik kreunde dat ik ging klaarkomen. “Spuit maar lekker in mij.” Kreunde Julia en haar hand gleed naar mijn ballen. Er was nu geen houden meer aan. Kreunend kwam ik weer klaar in mijn zus die ik ook voelde klaarkomen.

Beneden hoorden we de telefoon overgaan maar geen van ons beide schonken hier echt aandacht aan. We hadden maar enkel aandacht voor elkaar.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Wat Is Dit Nou?Door: Dennis
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Na jaren ging ik weer eens bij mij oude tante logeren. Ik was nu 32 en zij half in de 60. Zij was het die mij voor het eerst gepijpt heeft en me een jaar later liet ze zich ook door mij neuken. Ik was nog z jong. In de volgende jaren erna ..."
02-03
8.4
Familieparadijs - 6Door: Indigo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Broer, Moeder, Sperma, Vader, Zus,
"Hermien werkt haar dampende moederlijf omhoog na de wilde seks met manlief. Jonathan, die schuin achter haar zit, ziet hoe zijn vaders pik uit de kut van mama glijdt en de nodige zaadresten met zich meetrekt. Het pruttelt tussen haar openstaande scha..."
01-03
9.5
De Familie Van EvaDoor: Geniet
Reacties: 1
Lengte: Lang
" Dit verhaal is geschreven door John maar ik heb het aangepast , John ligt er helaas tijdelijk even uit door priv omstandigheden . En aangezien mijn debuut goed is ontvangen ga ik door met schrijven. Dit is een ,,vervolg op,, k..."
01-03
8.7
De Ontdekking Van... - 4Door: Floris20621
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Gay, Porno, Zus, jong,
"Het ontbijt is gezellig. De tweeling kletst er zoals altijd vrolijk op los maar heeft het niet meer over seks tot opluchting van Grote Broer, die het daar maar ongemakkelijk warm van krijgt. Papa en Mama zingen een vrolijk duet mee met de radio, Gr..."
29-02
8.9
Mijn Zoon Helpt - 4Door: Massage123
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beffen, Gluren, Moeder, Vingeren, Zoon,
"Nadat Sander mij heerlijk geneukt had, lagen wij lekker na te genieten en hij zei dat dit het beste is, wat hij mee kon maken en dat hij mij mooi en lekker vond. Dat vond ik natuurlijk fijn. Snel daarna vielen wij beiden in slaap. De volgende ochtend..."
29-02
9.2
Geile Zussen - 3Door: Louise
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beffen, Broer, Klaarkomen, Orgasme, Stiekem, Tiener, Tweeling, Verleiden, Vingeren, Zus, Zussen,
"Dit is het derde deel van deze verhalenreeks. Lees zeker ook de vorige delen om helemaal mee te zijn met de belevenissen van Mark, een 16 jarige jongen die thuis woont met 3 zussen en zijn moeder. In de vorige delen lazen jullie over hoe he..."
29-02
9.2
Familieparadijs - 5Door: Indigo
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Broer, Efteling, Moeder, Vader, Zus,
"De volgende ochtend kunnen Jonathan en Valerie maar met moeite de ogen open krijgen. Gisteravond met papa en mama voelde heel speciaal, daar moeten ze van bijkomen. Maar als Hermien het woord Efteling roept zijn ze snel wakker. Valerie springt uit..."
28-02
9.4
Papa's Kleine MartelingDoor: Threepio10
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Aftrekken, Dochter, Edging, Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Plagen, Vader,
"H schatje. Kon je niet slapen Ach Ben je al lang wakker Ja Ach, arme schat. Waarom heb je papa niet wakker gemaakt, hm Ik zorg toch altijd goed voor je. Als je bang bent s nachts. Of als je niet kunt slapen. Hier, kom..."
28-02
6.4
Medische Redenen - 26Door: CT69
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Moeder, Naturisme, Neef, Neuken, Nicht, Pijpen, Tante, Trio, Vader, Zoon,
"Het eerste gezin kwam op zaterdag halverwege de middag aan. De appartementen waren weer helemaal schoon en ik had net het terras aangeveegd toen een auto de binnenplaats opreed. Mijn moeder en Bea ontvangen gasten altijd persoonlijk en omdat ik vakan..."
27-02
9.8
Oefenen Bij MamsDoor: Alfie Special
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Moeder, Zoon, Zus,
"De hittegolf duurde nu al 3 dagen. Bart had het niet meer op zijn slaapkamer. Die lag op de zonkant, dus hij kreeg daar de volle laag. In zijn slipje draaide hij steeds maar onder het dunne lakentje. Dit was geen doen. En dat terwijl zijn alleen staa..."
27-02
9.1
Mijn Geile Ongeremde...Door: Max20255
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Groot Geschapen, Grote Lul, Kut, Kutje, Neuken, Opa, Pijpen, Slet, Sletje, Sperma, Tepel, Tepels, Zuigen,
"Bij ons thuis is de laatste tijd de spanning te snijden en mijn ouders hebben constant ruzie. Ik begrijp er niets van omdat het altijd een rustige familie was. Pa slingert ma vele scheldwoorden naar haar hoofd zoals vieze slet, hoer, tering wijf die ..."
26-02
9.1
Familieparadijs - 4Door: Indigo
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dochter, Likken, Moeder, Spuiten, Vader, Zoon,
"Vrijdagmiddag, het weekend is begonnen, de kinderen komen thuis uit school. Er ligt een briefje van moeder Ben de stad in, om 17u weer terug staat er. Valerie en Jonathan hebben het rijk voor zich alleen. Ze gaan altijd eerst naar hun kamer, even ..."
26-02
9.4