Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Amber Hot
Datum: 09-02-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 14300
Lengte: Lang | Leestijd: 22 minuten | Lezers Online: 1
Een goede vriendin van mij ging een maandje geleden trouwen. Uiteraard kreeg ik een uitnodiging om de bruiloft bij te wonen. Maar ook om het diner bij te wonen plus de feestavond met diskjockey. Het was een mooie bruiloft. Ze zagen er allebei prachtig uit. Mooie trouwjurk en een prachtig bruidsboeket.

Het leukste was natuurlijk de feestavond die er op volgde. Een goede diskjockey verzorgde de muziek en er werd veel gedanst. Maar ja, ik was natuurlijk alleen gekomen. Een man om mee te dansen had ik dus niet. Na een paar witte wijntjes begon ik wat 'losser' te worden. Ik ging tussen de mensen staan en begon zelf lekker op de aanstekelijke muziek een beetje mee te dansen. Na een paar nummers alleen gedanst te hebben kwam er een man van ongeveer mijn leeftijd bij me staan en begon ook alleen te dansen. Ik had wel in de gaten dat het de bedoeling was dat we samen even lekker 'los' konden gaan op de muziek.

Ik vond het wel leuk, we kwamen steeds dichter bij elkaar en bij rustige muziek zaten we tegen elkaar te hangen. Het zogenaamde slijpen ha ha. Ik vond hem eigenlijk wel leuk. En hij mij, denk ik, ook wel. Hij vertelde dat hij ook alleen was. Hij was een vriend van de bruidegom. Nou, dat was leuk. Hadden we allebei deze avond een maatje om te dansen en gezellig van dit bruilofts feest te genieten. Ik stelde mij voor en zei: "Mijn naam is Amber". Hij zei: "Mooie naam Amber. Ik heet Bram".

De DJ draaide lekkere muziek.

Geregeld ging men rond met hapjes. Drankjes kon je vrij halen bij de bar. Omdat ik later deze nacht met mijn auto naar huis wilde rijden hield ik het na mijn twee witte wijntjes de rest van de avond op cola light. We hadden het samen heel gezellig en het was een topavond. Op een gegeven moment werd het bruidspaar door alle gasten uitgezwaaid en gingen zij de nacht doorbrengen in een chique hotel. De diskjockey ging nog een tijdje door met fijne muziek. Bram zei dat hij zo een taxi wilde gaan bellen. Hij was met de bus gekomen, maar die rijden zo laat niet meer.

Ik vroeg waar Bram woonde en dat bleek niet echt ver van mij vandaan. Ik zei: "Ik moet met mijn auto ook die kant op. Als je wil mag je best meerijden hoor. Zet ik je gewoon voor de deur af". Aan Bram merkte ik dat hij dat superfijn vond. Hij zei: "Dat is een tof plan Amber. Kunnen we ook nog iets langer hier blijven". Hij sleepte mij lachend de vloer op terwijl de diskjockey: 'Paradise by the Dashboard Light' van Meat Loaf door de speakers liet knallen. Dat maakte de stemming gelijk wat extra sexy bij de aanwezige gasten.

Hij legde een hand op mijn knie en begon mij te strelen.

Na nog 45 minuten te hebben gedanst werd het tijd om te vertrekken. We liepen naar mijn auto en vertrokken naar het huis van Bram. Bram was een echte prater. Gezellig als een man leuk een gesprek kan voeren. Hij zei: "Lief van je Amber dat je mij naar huis wil brengen. Weet je dat ik jou een hele leuke meid vind? Ik ken je nu 1 avond, maar heb het gevoel dat ik jou al veel langer ken". Hij legde zijn hand op mijn been en streelde een beetje. Ik vertelde dat ik hem ook wel een gezellige en leuke spontane vent vond.

Daarop nodigde hij mij uit op thuis nog even, vrijblijvend, een drankje te komen drinken. Bram zei er gelijk achteraan: "Als je dat niet wil moet je het gewoon zeggen hoor. Ik vind je leuk en zou het wel fijn vinden". De gedachten flitsten door mijn hoofd. Moet ik dat doen of niet? Ik ken hem natuurlijk niet echt. Maar het is wel een leuke vent. Gezellig, goed figuur en met humor. Ik dacht bij mijzelf dat het zonde zou zijn om deze vent te laten lopen. Misschien is het wel een toppertje in bed. Ik zei tegen Bram: "Ik wil wel even een drankje bij je doen. We hebben nu toch al een hele gezellige avond gehad".

We kwamen aan en hij deed de deur open. We gingen naar binnen en hij had een mooi huis. Wel een echte mannelijke inrichting. Veel metaal en stak. Hij had maar 1 grote plant in zijn kamer. Een vrouw zou er wat meer kleur voor de gezelligheid inbrengen. Maar ok, het was schoon, netjes en hij had het goed voor elkaar. Bram nam een of andere cocktail en ik hield het bij de cola light. Hij kwam naast me op de bank zitten, sloeg zijn arm om mij heen, en fluisterde lieve en opwindende dingen in mijn oor. Voor we het wisten zaten we te zoenen met elkaar.

Ik voelde zijn harde 'mannelijkheid' en wilde zijn rits openmaken.

Ik voelde zijn hand over mijn borsten strelen. En ik streelde zijn bovenbeen en ging al snel naar zijn kruis en voelde de bekende heerlijke zwelling die mannen krijgen als ze opgewonden raken. Ik probeerde de rits open te krijgen. Maar dat ging niet zo makkelijk. Bram drukte mij iets achterover en ik kantelde op mijn rug op de bank. Snel voelde ik zijn hand onder mijn rug onder mijn rok naar mijn panty en slipje gaan. Bram zei: "Kom, we gaan naar de slaapkamer, dat doen we onze kleding uit en kunnen we ons helemaal seksueel uitleven". Hij pakte mij bij mijn hand en we liepen snel naar de slaapkamer. Allebei waren we nu super geil en het kon niet anders dat er lekkere seks zou gaan plaatsvinden. We waren daar allebei aan toe. Bram trapte al zijn kleding uit en alles lag los door de kamer heen. Ook ik was nu zo opgewonden dat ik alles uitgooide en trapte mijn jurk, panty, slip, bh en schoenen door de kamer. We doken op het bed en we grepen alles van elkaar wat maar kon ha ha. We hadden lol, waren melig en super geil. Mijn borsten hadden zijn grote aandacht. Hij zoog mijn tepel terwijl hij met zijn ander hand mijn borst masseerde. Hij zei: "Wow, jij hebt mooie geile borsten Amber". Ik had intussen zijn grote knaap te pakken en mijn hand masseerde hem heerlijk. Een harde staaf met een set fijne mooie ballen eronder. Heerlijk.

Bram haalde zijn vingers uit mijn natte kutje en rook er aan. Hmmm, geil.

Bram ging naar mijn kletsnatte kutje en stopte gelijk twee vingers in mijn grotje. Door mijn kleddernatte spleet gingen zijn vingers er soepel in. Hij begon mij te vingeren. Mijn klodders vet zaten aan zijn vingers. Hij haalde ze even uit mijn kutje en rook er aan. Bram zei: "OMG, wat geil, en wat ruik je poesje en kutsap heerlijk". Gelijk ging hij verder met vingeren. Ik voelde dat ik nu al klaar ging komen. Ik was de hele avond al seksueel opgewonden. Dat moest er uitkomen natuurlijk. Ik riep tegen Bram: "Doorgaan, jaaa, ik kommm. Ik ga je nat squirten". Bram keek vreemd op. Hij ging door met vingeren en toen kwamen er een paar natte stralen uit mijn kutje. Zo tussen zijn vingerende vingers door. Ik trilde en kreunde. Ik zei tegen Bram: "Maak je maar niet ongerust, ik kan nog wel een paar keer komen hoor ha ha". Ik merkte dat Bram wist wel dat vrouwen meerdere keren achter elkaar een heerlijk orgasme konden krijgen.

Het stoten van zijn pik in mijn kut veroorzaakte geile soppende geluiden.

Ik vroeg aan Bram of hij condooms had. Dat bleek zo te zijn. Hij pakte een condoom en deed die om zijn mooie harde staaf. Ik rolde op mijn rug en deed mijn benen wijd. Gelijk kwam Bram met die joekel van hem tussen mijn benen. Mijn kutje was helemaal vet van geiligheid en mijn schaamlippen waren opgezet en bloeddoorlopen. Mijn lippen stonden bol en geopend. Bram ging gelijk op volle snelheid. Zijn staaf maakte geile soppende geluiden van alle geile natte sapjes. Hmmm heerlijk, ik werd door deze aantrekkelijke geile vent lekker 'genomen'. Ik genoot en voelde zijn pik diep in mijn vagina pompen. Alle donkere, natte en geile plekjes verkennen. De slaapkamer werd gevuld met geile sop geluidjes en rook gewoon naar geile seks. Hier werd stevig de liefde bedreven. Twee mensen die elkaar optimaal laten genieten en gaan voor het hoogste genot.

Zijn grote joekel voelde ik in mijn natte gleuf glijden.

Toen zei ik dat ik ander standje wilde. Ik liet bram op zijn rug liggen. Zijn paal stevig omhoog. Ik pakte hem vast en ging met mijn been over hem heen. Als een cowgirl liet ik mijn vette kutje over zijn staaf zakken. Zijn grote joekel voelde ik weer in mijn natte gleuf glijden. Ik keek hem recht in zijn ogen en begon hem te 'bereiden'. Hij keek mij met glazige ogen aan en voelde ondertussen aan mijn schuddende borsten. Terwijl ik hem met mijn kutje aan het 'melken' was begon ik gelijktijdig mijn clitje met mijn vingers te strelen. Hmmm optimaal genot. Bram voelde mijn schuddende borsten, ik voelde zijn pik diep in mijn grotje op en neer gaan en ik masturbeerde mijn clitje. Lekkerder is haast niet mogelijk. Toen konden we het allebei niet meer volhouden. Bram begon te kronkelen en spoot zijn hete vruchtbare warme sperma in het condoom. Ik trilde, en streelde mijn clitje. Ik hijgde en trilde ontzettend. Ik liet mij voorover op Bram vallen. Mijn borsten op zijn strakke borstkas. Samen lagen we uit te hijgen.

Het condoom werd verwijderd en met een handdoek maakten we onze gladde en vochtige geslachtsdelen een beetje droog ha ha. Ik zei tegen Bram dat het tijd werd om naar huis te gaan. Hij stelde voor om te overnachten. Maar dat ging me iets te ver. Wel wisselde we onze telefoonnummers uit. Ik zocht al mijn kleding bij elkaar en kleedde mij aan. Maar ik kon mijn slipje niet vinden. Nergens te bekennen. Ook niet onder het bed. Gelukkig gaf Bram mij een boxershort van hem ha ha. Dan had ik toch nog wat om mijn poesje. Als mijn slipje gevonden was zou Bram bellen en konden we het slipje en de boxershort weer aan elkaar teruggeven. We zoende elkaar en ik ging de auto in op weg naar huis. Moe maar zeer voldaan van deze intensieve dag en nacht. Het werd al weer een beetje licht. Tijd om mijn bedje op te zoeken.

De volgende ochtend.

Ik heb heel lang geslapen en kwam in de middag pas mijn bed uit. Eerst maar eens een ontbijtje maken. Terwijl het eigenlijk al circa 15.00 uur was ha ha. Ik was net klaar met eten toen de telefoon ging. Ik zag dat het Bram was en nam op. Het werd een heel gezellig en sexy gesprek.

Hieronder een weergave hoe het telefoongesprek verliep.

Bram: Hey, goede morgen schoonheid. Heb je heerlijk geslapen?

Amber: Hallo Bram, ja heerlijk. Beetje lang. Ik ben net mijn bed uit. Heb jij ook lekker geslapen?

Bram: Ja ik heb ook goed geslapen. Ik heb intussen toch nog eens goed rondgekeken in de slaapkamer of ik je slipje kon vinden. Hij lag niet onder het bed. Hij lag diep onder het nachtkastje. Helemaal achteraan op de grond. Ja daar vind je hem niet zo snel.

Amber: Ja, in de haast is hij daar natuurlijk terechtgekomen.

Bram: Weet je waar ik nu ben Amber?

Amber: Ik gok in de slaapkamer?

Bram: Dat klopt helemaal. Ik ben nu naakt en zit met jou slipje in mijn hand. Ik zie dat er ook een klein inlegkruisje ingeplakt zit. Lekker.

Amber: Ja, bij zo'n bruiloft wil het nog met het dansen wel eens een beetje transpireren e.d. En ook voor wat anders ha ha. Je begrijpt het vast wel. En als ik opgewonden raak wil ik niet dat mijn slipje helemaal doorweekt wordt. Zou mijn mooie jurk, die ik voor de bruiloft gekocht had, een natte plek op mijn zitgedeelte geven. Dat moet ik niet hebben natuurlijk. Vandaar ha ha.

Bram: Amber...

Amber: Ja Bram?

Bram: Ik zit nu te ruiken aan je slipje. En ik heb er een hele stijve van gekregen. Wetende dat deze slip de hele dag om je kontje en kutje heeft gezeten. En aan het inlegkruisje hangt ook jou geile seks geur. Dezelfde geur die ik na het vingeren aan mijn vingers rook. Terwijl ik ruik denk ik aan onze hete nacht en trek ik nu aan mijn stijve pik.

Amber: Ach Bram toch, is het zo erg? Dus je bent gewoon op mijn gebruikte slipje jezelf aan het aftrekken nu begrijp ik?

Bram: Ja Amber, en het gaat heel erg lekker. Mijn eikel is al kleddernat. Ik denk dat ik straks zelfs moet gaan spuiten. Zou je het erg vinden als ik op jou heerlijk ruikende slipje mijn lading zaad deponeer? Ik ruik je nu zo goed hier op de combi slip en inlegkruisje. Alsof ik nu tussen je benen lig te beffen zo heerlijk.

Amber: Weet je Bram? Met je opwindende geklets maak je mij ook weer geil. Ik dacht dat we gisteren allebei volledig voldaan waren. Maar jij bent alweer geil door mijn gedragen slipje. En nu heb je mij ook weer geil gemaakt. Ik voel nu even met en vinger tussen mijn spleetje en merk dat ook ik nat begin te worden. Misschien moet ik mijzelf ook wel vingeren en klaarmaken door met mijn clitje te spelen.

Bram: Ahhhhh Amber, wat lekker. Mag ik je wat vragen? Heb je vannacht mijn boxershort aangehouden?

Amber: Ja ik heb hem nu nog aan. Hij heeft de hele nacht lekker warm tegen mijn onderlichaam aan gezeten.

Bram: Agggh lekker, hou hem aan Amber en streel jezelf lekker geil. Ik hoop dat jou geile sapjes in mijn boxer terecht komen. Ik ben nu goed geil schat. Ik denk dat ik jou slip van sperma ga voorzien.

Amber: Waar denk je nu aan geile Bram? Dat je pik heel diep in mijn kutje zit te pompen? Klaar om mij vol te spuiten? Dat zou je graag willen he geile Bram? Hoe mijn kutje rondom jou pik knelt en ik je met mijn schede en schaamlippen aftrek. Lekker strak jou vel van je super stijve penis heen en weer bewegen. Ondertussen je ballen voelen en je uitdagend aankijken en 'geile' dingen tegen je zeggen. Ik streel je rug en merk dan dat het te geil voor je wordt.

Bram: Ohhh ja Amber. En dat ik dan mijn pik uit je natte kut trek en mijn slurf tussen je volle tieten stopt. Ik druk ze een beetje tegen elkaar en voel jou heerlijke zachte vrouwelijke vlees mijn keiharde lolly gek maken van geiligheid. Elke keer zie ik mijn eikel boven je tieten uitkomen.

Amber: Hmmm je maakt mij met je 'dirty talk' supergeil Bram. Ik laat je pik tussen mijn borsten los en neem je staaf in mijn mond. Bereidwillig laat ik je mijn mond en keel neuken. Je gaat heel diep. Bij elke stoot komt je strakke zak tegen mijn kin aan. Pfff, je zit nu zo diep achter in mijn keel dat ik er echt van moet kokhalzen. Door mijn extra speeksel gaat je pik soepel door mijn mond. Ik hou er van om een man te pijpen. Wetende dat ik je heerlijk klaar kan laten komen.

Bram: Zeg, Amber, zit je nu met je kutje te spelen?

Amber: Jazeker, mijn poesje staat open en is helemaal nat. Ik lig nu met mijn clitje te spelen. Jou Boxer is nu ook voorzien van geile natte plekjes met mijn kutsapjes ha ha. Zal ik die boxer na afloop in de was doen?

Bram: Nee, nee, niet wassen. Ik wil jou geur in mijn boxershort blijven houden. Jouw 'poezengeur' wil ik lang behouden.

Amber: Je bent lekker bezig zeg. Misschien zou het beter zijn als ik jou pik in mijn hand heb en je dusdanig geil maakt dat je gelijk klaarkomt.

Bram: Amber... heb je zin om nu hierheen te komen? Ik hou het niet meer. Er moet een kut om mijn pik.

Amber: Ehhhh, okay dan. Ik doe een jas aan en kom er nu aan. Ik ben met 10 minuten bij je. Zet de deur maar vast op een kiertje dan kan ik gelijk doorlopen. En zorg voor een condoom om je hunkerende grote lat.

Bram: OMG, Amber, wat ben je lekker en lief. Ik ben er helemaal klaar voor. Ik zal mijn pik nu niet meer aanraken. Ik ben bang dat ik dan gelijk ga 'ontploffen'.

Amber: Ik kom er nu aan en ik neem je boxershort mee. Heb je een extra heerlijke vrouwelijke geur van Amber. Ik hang nu op en spring in mijn auto.

Einde telefoongesprek.

Ik reed snel naar zijn adres. Bij aankomst zag ik al dat de deur op een kiertje stond. Ik sprong snel uit de auto en liep gelijk naar binnen. Ik ging naar de slaapkamer en daar zag ik Bram zitten. Naakt met mijn slipje in zijn hand. Ik deed mijn jas uit en trok zijn boxershort, die ik aanhad, uit. Ik gooide die op zijn bed. Ik was nu ook naakt.

Als een grote gladde dikke paling gleed hij probleemloos naar binnen.

Ik zei tegen Bram: "Kom op, ik buk hier tegen de deurpost. Kom geef me jouw pik. Ik ben ook zo geil momenteel. Ik zag dat hij zijn condoom snel om deed. Als een grote gladde dikke paling gleed hij probleemloos naar binnen. Bram pakte mijn heupen stevig vast en beukte zijn heerlijke pik stevig in mijn kutje. Ik gaf 'tegengas' waardoor mijn billen steeds stevig tegen zijn onderlichaam aan ketsten. OMG, dit was me toch lekker. Ruw en dierlijk neukten we als wilde beesten. Alsof onze levens ervan af hingen.

Mijn borsten gingen heen en weer en we genoten. Ik probeerde met 1 hand de deurpost vast te houden en met mijn andere hand mijn clitje te strelen om mijzelf klaar te maken. Maar Bram gaf mij zulke harde stoten dat ik het niet kon houden. Ik moest de deurpost loslaten en viel op de grond. En Bram zijn opgezette joekel schoot uit mijn kutje. Ohhhhh, zei Bram op dat moment: "Ik hou het niet, ik ga nu klaarkomen". Snel ging ik op mijn billen zitten. Ik trok snel zijn condoom van zijn grote paal. Ik wilde hem in mijn mond nemen om hem verder af te pijpen. Maar terwijl mijn mond al naar zijn pik ging kreeg ik al een 1e grote straal in mijn gezicht. Het zaad spatte helemaal uit elkaar. Daarna zoog ik hem heerlijk naar binnen en liet de resterende stralen zaad gewillig in mijn mond spuiten. Ik keek Bram geil aan en slikte veel van zijn vruchtbare lading in. Ik hield Bram zijn pik in mijn mond totdat zijn mannelijkheid begon te verslappen. Bram keek geil naar de kwak zaad op mijn gezicht.

Vlot begon ik nu te kreunen en spoot geil sap uit mijn kut op zijn vingers.

Ik ging opstaan en liep naar zijn bed. Ging op mijn rug liggen en begon mijn kutje te masturberen. Hij kwam bij me en stak zijn vingers in mijn kutje. Ik streelde mijn clitje en ik werd gevingerd. Vlot begon ik nu te kreunen en spoot geil sap uit mijn kut op zijn vingers. Ik trilde, kreunde en kwam heerlijk klaar. Met de boxer van Bram veegde ik mijn kutje droog. Bram kreeg zijn boxershort weer terug. Tevens vond ik dat hij ook mijn 'opwindende' slipje met 'geur' mocht houden. Compleet met inlegkruisje ha ha.

We namen afscheid van elkaar. Ik deed over mijn naakte lichaam mijn lange jas aan en ging terug naar mijn eigen huis.

Kusjes van Amber Hot, xxx
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Hetero sexverhalen!
 
Radio NoordDoor: Jane Doo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen, Zuigen,
" Welkom bij het wekelijkse radioprogramma van Omroep Noord. Het programma voor en door luisteraars. Mijn naam is Anna Gerritsen en dit uur ga ik je weer verrassen met inzendingen van onze eigen luisteraars. Eerst een lekker muziekje om in de sfeer ..."
22-07
8.5
MemoriesDoor: Xiumi
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Feest, Ontmaagd, Ontmaagding, Verjaardag,
"Ik, Dickey, vier in het volgende weekend mijn 58ste verjaardag, heb daar echt niet veel zin in maar ja, de familie wel. Ik ben druk bezig een gestructureerde boodschappenlijst op te maken om zo min mogelijk te winkelen, maar na dat saaie wer..."
22-07
9.2
Ontboezemingen - 10: HoerDoor: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hoer, Hotel, Prostitutie, Slet, Sletje,
"De volgende ochtend word ik wakker met een zwaar gevoel in mijn maag. Het besef van wat ik gedaan heb, dringt langzaam tot me door terwijl ik naar het plafond staar. Mijn lichaam voelt beurs en mijn gedachten zijn een warboel van schuld, schaamte en ..."
22-07
8.7
Wat Is Dit Nu?Door: Izzie
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Kort,
"Mannen, misschien kunnen jullie mij helpen in de comments Want dit is iets waar ik al zo vaak tegenaan ben gelopen. En ik blijf het mezelf steeds afvragen. Kan het zo zijn dat ik dit alleen voel En hoe gaan jullie dan om met sign..."
22-07
8.3
Collega Eindelijk Geneukt - 11Door: Johan59
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Biseksueel, Collega, Likken, Neuken,
"Zo, het is al weer 4 en een half jaar geleden nadat ik deel 10 schreef. Nu eindelijk de tijd voor deel 11. Als je de serie ooit gevolgd heb lees dan deel 10 nog een keer. We kwamen terug in de stad na een heerlijke geile week in een huis..."
22-07
8.9
De Opdracht - 1.4Door: Opwindendeverhaaltjes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Femdom, Meesteres, Onderdanig, Opdracht, Slaaf,
"Wat gaat er gebeuren bedenk ik mij, ik heb geen idee, is er op zolder plek voor een spel Van alles gaat door mijn gedachte en ik kan alleen afgaan op mijn gehoor en reuk. Die laatste wordt getriggerd, ik ruik een heerlijk luchtje, een beetje eucalyp..."
22-07
8.1
Naomi Wil Geld VerdienenDoor: TeamWorld
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Baas, Manager, Masturbatie, Masturberen, Schaamhaar, Sperma, Supermarkt, Tiener, Werk,
"Gezellig lopen drie vriendinnen door het centrum van Almere. De drie meiden zitten samen in de zelfde klas. Op links loopt Sasha, een blonde schone verschijning. Ze is tevens de oudste van de groep met een leeftijd van 17 jaar. Ze heeft een licht gez..."
22-07
9.1
De Opdracht - 1.3Door: Opwindendeverhaaltjes
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Bdsm, Dominantie, Femdom, Meesteres, Onderdanig, Opdracht, Slaaf,
"Rustig genieten we van het eten, buiten je opmerking tijdens het proosten laat je niks merken over je intenties tot je uit het niks zegt pompje erbij mop. Ik knijp een keer in het pompje en voel meteen hoe ik weer stukje voller voel vanbinnen. Zo kl..."
22-07
8
Verlangen Naar Seks - 4: Op VisiteDoor: Jane Doo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Verlangen,
" Hoe was het in de bioscoop Amanda haastte zich de trap op. Leuk, goeie film. Trillend over haar hele lichaam deed ze de deur van haar kamer dicht en bleef roerloos staan. Langzaam zakte ze met haar rug tegen de deur op de vlo..."
21-07
8.2
Een Heerlijke VrijdagmiddagDoor: Lucy En Theo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Trio, Vreemdgaan,
"Lucy 42 en Theo 50 zijn reeds 12 jaar samen waarvan reeds 10 jaar duidelijk is dat Theo een niet onderdanige cuckold is. Er is een mooie liefdesband tussen de twee en samen hebben zij uitgezocht hoe dit voor hun werkt. Lucy heeft momenteel 4 vaste ma..."
21-07
9
 
Klik hier voor meer...