61.790 Gratis Sexverhalen
Datum: 10-02-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 1949x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: De Collega's - 6: Controle Leo

Weekend

De nacht was inderdaad nog lang maar Fons stelde voor om deze bij hem thuis verder te zetten. Dit voorstel werd unaniem aangenomen en zonder ook maar één druppel van het gekregen witte papje, af te vegen, vertrokken we. Je kon onze seks ruiken in de auto, een bedwelmend uitnodigend geurtje zoveel was zeker.

Eénmaal bij Fons thuis was iedereen alweer wat bij zijn positieven en kon ronde twee van een lange nacht beginnen. Een nacht die stomende seks en een steeds weerkerend geil verlangen naar elkaar opleverde!

Vroeg in de ochtend werd ik wakker door een slurpend geluid en toen ik mijn slaperige ogen kon opendoen zag ik hoe Leo de pik van John in zijn mond liet dansen. Zijn lippen zogen gretig aan die dikke knuppel en het was voor mij een heerlijk ontwaken. Mijn gedachten gingen nog naar onze geweldige nacht en kon bijna niet geloven dat die twee er al terug zin in hadden. Maar alles gebeurde hier voor mijn ogen en ja kriebels kreeg ik er wel van. Het kijken zonder meedoen was iets dat me wel beviel, moest ik meer doen dacht ik en liefhebbers van trio of met meer genoeg blijkbaar.

Net op het moment dat John de mond van Leo vulde kwam Fons naakt binnen. "Koffie voor iedereen" riep hij "maar ik zie dat de melk al is verdeeld" voegde hij er lachend aan toe. Leo was echt wel een lekkere teddybear, een imposante geile verschijning en deze twee mannen pompten hem maar al te graag vol met hun honing. Mijn respect voor bears of bearssletjes steeg met de minuut.

"Ik weet niet of iemand het beseft dat het weekend is" vroeg ik. Leo, nog met zijn mond vol zaad, stamelde dat het feestje nog niet voorbij was en dat hij nog even wilde blijven. Fons en John glimlachten kamerbreed en keken hun slettenbeertje geil aan. "Even koffie nu, geile teef" zei John gespeeld streng " even op krachten komen ook, jij bent onverzadigbaar precies".

"Ja dit is beter dan laatst in de club toch" antwoordde Leo" daar hebben jullie niet de kans om zo te keer te gaan zonder dat er anderen zich in me wurmden en me ongevraagd trakteerden op een spuitbeurt.

Dat gaven deze twee "toppers grif toe en beloofden Leo nog meer genot nu ze hem ongeremd konden gebruiken. "En het andere sletje denkt dat we hem vergeten zijn maar wees gerust, je krijgt je deel van onze pap wel" zei Fons verlangend. Meteen wisten we met zijn allen dat het weekend hier in deze kamer zou doorgebracht worden en dat kledij een overbodig iets was geworden.

Iedereen was behoorlijk geil en Leo, die net zijn mond vol had gekregen, kroop alweer tussen de benen van Fons. Dit werkte aanstekelijk en ik volgde zijn voorbeeld en zocht John op. Blijkbaar werkte dit ontspannend voor beide heren want al gauw stonden beide palen fier omhoog, wachtend op onze geile pijpmonden. Bijna gelijktijdig gleden onze tongen rond hun glanzende eikels en hoorden we hen kreunen. Daarna nam ik de hete fakkel van John in mijn mond en hij duwde die zo diep in mijn keel dat ik bijna moest kokhalzen.

Ook Fons hoorde ik kreunen en ik keek even stiekem toe. Leo had zijn knuppel volledig in zijn mond en ik zag hoe mijn baas zijn hoofd op zijn pik perste. Ik begon ook John dieper en sneller te pijpen nu en hij voelde mijn ritme goed aan want hij begon zelf mee te stoten. De gedachte dat Leo hier een meter van me vandaan net hetzelfde deed maakte me extreem geil. Toen ik even de paal van John uit mijn mond liet, begon ik zijn ballen te likken, ik voelde hoe het zaad gevangen zat in zijn ballen.

Zijn knuppel was nu lekker dik en toen ik mijn lippen weer over zijn kopje plaatste werd mijn mond volledig gevuld door zijn paal. John was in alle geile staten en kreunde met hese stem. "Kom op geile sloerie!’ zei hij. ‘Pijp mij, ik wil diep in die slettenbek van je stoten!" Ik raakte nog meer opgewonden van die geile praat, en ik begon John nu flink te zuigen Hij pakte mijn hoofd stevig beet om zo nog dieper in mijn mond te stoten en zei dat ik een echt pijpmonster was!

Ondertussen was Leo lekker bezig aan de paal van Fons te slurpen. Hij begon sneller in zijn mond te stoten en kreunde het uit "Oh jeetje, wat een geile pijpbek!!!" Ik merkte dat mijn baas bijna ging komen en wendde mijn blik op John. Die propte zijn paal steeds weer diep in m’n mond. Hij had een heerlijke paal, als gemaakt voor mijn keeltje. Ik voelde de geilheid door mijn lichaam stromen en liet zijn paal in en uit glijden. Op de achtergrond hoorde ik Fons heftig kreunen.

Ik liet John even begaan en zoog mijn lippen stevig vast om zijn eikel. "Wow dit zijn echte sletten hé Fons" riep John en hij kon het geile waas in zijn ogen niet langer meer verstoppen. De zin om beide pikken tezamen te pijpen nam toe en bij een eerste hapbeurt naar lucht vroeg ik aan Leo of hij de paal van Fons ook naar mijn lippen zou brengen.

Ik opende mijn mond en beide beauties stonden klaar om mijn verlangen te vervullen. Langzaam omsloten mijn lippen die twee kloppende pikken en Leo moedigde me aan om hun zaadbak te zijn. Maar lang hield ik het niet vol, dit was net iets van het goede te veel en ik besloot om beurten om op een pik 3 x te zuigen tot ze klaarkwamen. "‘Laten we die slet volspuiten en kijken wie het eerste zijn papje lost! We maken er een wedstrijdje van" zei Fons.Op m’n knieën ging ik voor ze zitten en zoog om de beurt hun ballen naar binnen. Daarna liet ik mijn tong uitdagend uit mijn met sperma besmeurde mond over hun eikels glijden. Leo moedigde ze aan en riep "Wie van jullie als eerste? Je hoeft je niet in te houden hoor! Geef het die slet maar allemaal!’

Fons was de eerste die aangaf dat zijn climax er aan kwam. Ik deed mijn mond nog verder open en bewoog speels op zijn paal. Door deze behandeling kon hij zich niet langer beheersen. ‘Ik ga komen!!’ kreunde hij. Ik hield mijn tong onder zijn eikel en daar kwam het!!! Dikke stralen sperma vlogen mijn mondje binnen. Fons ging door met mijn mond te neuken waardoor de rest van zijn zaad over mijn gezicht heen spoot.

Zoveel geilheid kon John niet verdragen en hij kwam voor me staan en spoot zijn kwak ook mijn mond in, bovenop dat van onze geile baas. Ervaren als ze waren bleven beiden even doortrekken om ook de laatste restjes sperma mijn mond in de slingeren.

"Wow, wat zie jij eruit met je ondergespoten gezicht!" lachte Leo "Moet je eens denken hoe je er uit zou zien als er nog meer mannen waren geweest" Fons had een klein binnenpretje en grinnikte. Ik daarentegen voelde me super geil en als een echte slet! Al dat zaad en die bewonderende aandacht deden me wel iets! Ik besloot beide palen helemaal schoon te likken, wat door beide mannen zeer gewaardeerd werd."Nog meer dan dat want dit was pure porno!" kraaide Leo het uit van geile opwinding. Hij had op de achtergrond toegekeken en mee genoten en zat met zijn dikke paal te spelen. Straks eens zien of je nog zoveel praat zult hebben zei John.
Lees verder in: De Collega's - 8: Slot
Trefwoorden bij dit verhaal: Collega, Jong En Oud, Kwartet, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Team Building - 1Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong rn Oud, Trucker, Strapon,
"Na het stomende weekend met Leo, John en mijn baas Fons werd ik in de week met iedereen op pad gestuurd. Dat ik nu en dan eens een pik in me voelde, leek voor de truckers een alledaagse gewoonte Uitrijden met Geert of mij als bijrijder was voor hen ..."
03-03
0.0
Jan Gaat Het... - 22Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bi, Transgender, Ladyboy, Dokter,
"Natuurlijk had ik Leen zijn telefoonnummer op mijn telefoon opgeslagen en later zou ik hem snel bellen, had ik hem beloofd. Dat bleek een week nadat ik was thuisgekomen. Ik kon niet wachten om de dokter mijn nieuwe lichaam te laten keuren. ..."
02-03
9.4
Gerben In De SekteDoor: Steifeduo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik ben Gerben, net 18 jaar geworden en woon nog netjes bij mijn ouders. Ik ben 1m87 m, weeg zo n 72 kg en heb een mooie bos donker krullend haar. Buiten ons fijne gezin heb ik wel wat moeite om mijn draai te vinden. Ben nog zoekende naar wie ik eige..."
02-03
9.5
Stan Op Zoek - 18Door: Kevin K
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Langzaam word ik wakker door een heerlijk gevoel. Terwijl ik voorzichtig mijn ogen open doe slipt er een kreun uit mijn mond. Verbaasd kijk ik naar beneden. Het dekbed gaat ter hoogte van mijn kruis langzaam omhoog en naar beneden. Weer een kreun. Wa..."
01-03
9.7
Devon En De KapiteinDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Devon en Duke Aangenaam kennis te maken. Ik ben Devon, een produkt van een Nederlandse vader en een Engelse moeder. Wel een mooi produkt, al zeg ik het zelf 21 jaar, 1m87, smal en een mooie kop die moeilijk is thuis te brengen. Bedekt met d..."
01-03
9.4
Het OnderzoekDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Nerveus, dat was ik, in dat grote ziekenhuis keek ik rond of ik mijn zinnen kon verzetten. Een man, klein van stuk, had mijn aandacht, daar zou ik wel doktertje mee willen spelen. Kleiner van postuur en geschapen, heeft mijn voorkeur. Hij stapte een ..."
01-03
9.0
Seymour, De Eerste...Door: Morpheus
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Pijpen, Sperma, Trio,
"Ik ben Seymour. In het voorjaar van 2016, werd ik 18 jaar en mijn vrienden besloten dat we dat maar eens goed moesten vieren. Ik ben een slanke jongen, maar ik heb geen six pack. Wel smooth, zoals de meeste nu zouden zeggen. We gingen naar d..."
01-03
9.2
Op Het NaaktstrandDoor: Morpheus
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Naaktstrand, Pijpen, Sperma, Trio,
"De weken vlogen voorbij en ik had het erg naar mijn zin met Dave. We deden van allerlei leuke dingen, maar we waren beiden niet uit op een relatie. Samen seks hebben was voor ons genoeg. Maar ik was Marco en Frank niet uit het oog verloren,..."
29-02
9.2
Fucktoy - 6Door: FuckToy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Nudisme, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken, Transgender, Trio,
"Na de orgie was het tijd om een pauze te nemen van neuken. Het lopen ging wat stroef. We waren daar niet echt verbaasd over gezien hoeveel piemels er naar binnen gleden. Bij de sauna was mijn innerlijke hoer pas echt geboren. Op en dag in en winkel d..."
28-02
9.3
Een Middagje Sauna - 2Door: KevinGay
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Sauna, Vuistneuken,
"Ik zit in de Wirlpool nog bij te komen van de geile neuk beurt die ik net gehad heb en bedenk wat ik zo ga doen. Ik ben verzot op pijpen dat is gewoon een hobby van me. Maakt mij niet uit, jong oud, dun dik, groot of klein. Pik is g..."
27-02
8.8
Weer Zo EenDoor: Buurman
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio,
"een leuke vent was het, op een vakantie tegengekomen en bekeerd . Druk kletsend met dames had ik hem voor het eerst gezien. Maar echt hard werd hij pas, toen ik hem apart had en begon te vertellen wat ik wilde. Een heel mooie man, zag ik later, oo..."
27-02
9.0
Claustrofobisch Of Veel...Door: Johnny5
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blond, Lift,
"Deze week iets leuks meegemaakt. De lift ging stuk en bleef hangen tussen de derde en vierde verdieping met mij en een jonge buitenlander blonde knul ,rond de 25 Ergens uit het Oostblok Pool , Oekraiener , Rus We hadden mekaar al..."
27-02
8.5
Klik hier voor meer...