61.792 Gratis Sexverhalen
Datum: 12-02-2024 | Cijfer: 9.5 | Gelezen: 8572x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Klimop - 2
We lazen in het vorige deel hoe Dirk op zijn plaats werd gezet, door van haar hart geen moordkuil makende Sophie en hij druipt beschaamd af. De dames besluiten het goed te maken met een showtje maar onze vriend heeft daar geen oog voor want hij ligt te slapen…

Klimop

-3-


De volgende dag kon Dirk maar moeilijk op gang komen, want hij had misschien maar een uurtje geslapen. Om een uur of een schrok hij zwetend wakker. Hij een nachtmerrie gehad waarin Maria en de tweeling in elkaar werden geslagen door die Wim die hen daarna alle drie verkrachtte; die Wim die zich in zijn ballen had laten trappen.

Maar de Wim in zijn droom had een enorm grote lul. Dirk had niets kunnen doen want hij hing aan ringen aan het plafond vastgebonden en hij werd steeds maar in zijn zak getrapt door een dikke vrouw die verdomd veel op Wims vrouw Riet leek.

Hij ging beneden een glas water halen en zag dat het licht bij zijn twee buurvrouwen boven, nog brandde. Dirk ging op de nog resterende keukenstoel zitten en dronk het glas water. Daarna moest hij natuurlijk naar het toilet. Terug in zijn slaapkamer zag hij dat het licht bij Vera en Sophie niet meer brandde. Hij kroop weer in bed maar kon de slaap niet meer vatten. In zijn kop maalde het nog steeds. Ook had het bloedheet. Maar wat hij ook probeerde het lukte niet meer om te slapen.

Om een uur of twee wilde hij een appje naar Maria sturen, alleen maar om te vragen hoe het met haar was, maar hij besefte dat ze hadden afgesproken dat hij haar niet zou lastigvallen. En als hij om twee uur ’s nachts een appje zou sturen, zou ze zeker furieus zijn en dat was wel het laatste wat hij wilde.

Hij ging in zijn onderbroek naar beneden en draaide wat rustige muziek. Om zes uur zocht hij zijn werkkleding, want hij wilde verder gaan met klussen maar kwam er achter dat hij die kleding bij de buren had laten liggen in zijn haast om weg te komen. Van arren moede trok hij dus maar dezelfde broek aan als gisteravond. Wel pakte had hij een schone boxer en T-shirt gepakt.

Hij maakte een selfie van zijn gezicht, want de enige spiegel in het huis was in de badkamer geweest en dat verweerde ding lag nu in meer dan duizend scherven in de container. Hij stelde vast dat hij er uitzag als een wandelend lijk. Zijn oogleden waren rood en hij zag eruit of hij de hele nacht had gezopen.

Met de beperkte middelen die hij had waste hij zich zo goed en zo kwaad als het ging en zette een mok koffie in het aftandse Senseo-apparaat, kauwde op een paar oude, droge boterhammen met jam en ging de deur uit.

Daarna reed hij naar Oostvoorne, parkeerde daar bij het windsurf-gedeelte en liep het strand op, kilometers zuidwaarts langs de branding en helemaal om de punt van Voorne langs het naaktstrand waar nog niemand lag en dan door naar Rockanje. Hij dronk koffie bij een strandtent die gelukkig net open ging, maakte een praatje met de hoogblonde uitbaatster, een rondborstige en joviale Rotterdamse die hem een panoramisch uitzicht bood op haar decolleté, waardoor hij het niet bij één latte liet en liep weer terug. Op de terugweg ging hij in het zand van het naaktstrand zitten, wat boven de vloedlijn. Er waren nu wel mensen en uit fatsoen deed hij zijn kleren ook maar uit.

Het was heerlijk rustig, zo vroeg in de morgen. Hij verwonderde hem dit hij dit niet vaker had gedaan. Het was heerlijk in je blote kont op het strand te zitten.

Hij vroeg zich af of hij Maria zou hebben meegekregen maar wist het antwoord meteen. Natuurlijk zou ze mee zijn gegaan. Ze gingen toch ook altijd samen naar de sauna?

De ochtendkilte maakte plaats voor een heerlijk warm zonnetje. Hij liet zich achterover vallen en viel vrij gemakkelijk in een diepe droomloze slaap.

Hij werd gewekt door een vriendelijke vrouwenstem: ‘Hallo, meneer, meneer. Word wakker. U verbrandt zo. U ligt al een hele tijd te slapen.’

Hij schrok en ging snel overeind zitten. De huid op zijn buik trok al wat. Hij keek op en zag een vrouw, wat ouder dan hij bezorgd naar hem kijken.

‘Heeft u geen zonnecrème?’

‘Nee, ik had niet verwacht in slaap te vallen. Ik wilde hier eigenlijk alleen maar even zitten. Bedankt dat u me wakker maakt.’

‘Hier, neemt u deze anders dan maar even. Of heeft u zelf?’

Ze reikte hem een bruin flesje.’

‘Misschien is het zelfs wel beter als u nu helemaal uit de zon gaat anders verbrandt u levend.’

Hij bedankte de vrouw die hem een flesje zonnebrandolie toestopte en smeerde zich in terwijl de vrouw hem geïnteresseerd maar eigenlijk ook wel ongegeneerd van onder tot boven bekeek. Blijkbaar zag ze iets interessants, vond Dirk. Het maakte hem niet veel uit, nu kon hij op zijn beurt ook zijn ogen eens goed de kost geven, ze kon er moeilijk iets van zeggen.

Dus keek hij ook ongegeneerd naar haar. Ondanks haar leeftijd die hij bij nadere beschouwing zo’n beetje rond de zestig schatte, zag ze er nog best wel goed uit. Ze had haar lange grijsblonde haar opgestoken en een rond en vriendelijk gezicht en helder blauwe ogen die de hele tijd leken te lachen. Haar lippen waren misschien een beetje smal met in de mondhoeken een paar plooien. Ze had wat kraaienpootjes en ook wat kleine rimpels op het voorhoofd. De kleine, parmantige en een beetje puntige borstjes zouden precies in zijn hand passen; één per hand dan. De tepelhoven waren klein en nog iets donkerder dan de zongebruinde huid van haar borsten. In die tepelhoven waren behoorlijk uitgesproken talgkliertjes, van die kleine bultjes, vooral aan de rand. En midden op al dat moois stonden haar tepels. Die waren, gek genoeg, dacht Dirk weer veel rozer en lichter dan haar tepelhoven en redelijk groot maar niet té; mooi in verhouding tot haar borsten. Ze stonden een beetje stijf, leek het. Ze had een vlakke buik met wat rimpels en een bolle navel. Tussen haar benen had ze een flinke kuif in dezelfde kleur als haar hoofdhaar, misschien iets donkerder. Haar benen waren niet erg dik, een beetje als van een hardloopster, pezig.

‘Zal ik uw rug even insmeren?’ zei ze.

Dirk draaide zijn rug naar haar toe en voelde al vrijwel meteen haar zachte handen op zijn schouderbladen. Ze veegde eerst het losse zand van zijn huid en liet de olie op zijn rug lopen. Daarna begon ze met het verdelen van de olie over zijn hele rug. Ze maakte er een hele sessie van. Meer af dan toe voelde hij een of twee tepels tegen zijn bovenarmen drukken. Ze voelden aangenaam, eerst wat zacht, maar na een tijdje werden ze wat harder, een beetje rubberachtig en hij voelde zo ook steeds vaker tegen zijn huid.

‘Ga maar even staan,’ zei ze toen ze wel klaar was met zijn rug.

‘Ik zal uw billen ook maar even goed insmeren, die zijn hartstikke bleek.’

Ze nam alle tijd, zeker toen ze zijn billen en de binnenkant van zijn bovenbenen insmeerde.

Ze ging zelfs een beetje tussen zijn billen met haar vingers en misschien wel een beetje te vaak toucheerde ze zijn ballen. Het leek eigenlijk meer op een massage. Dirk was lekker aan het genieten.

Eindelijk was ze klaar.

‘U doet het hartstikke fijn,’ zei Dirk. ‘Dank u wel.’

‘Ik zou mezelf vanavond maar even goed insmeren met aftersun of zo, als ik u was. Anders doet u geen oog dicht vannacht.’

‘Kan ik iets voor u doen? Misschien kan ik uw rug ook even insmeren?’

‘Ja graag. Misschien vindt u het leuk om dan even bij mij te komen liggen. Dan kan ik op mijn handdoek liggen en kunnen we misschien wat praten. Gezellig. Ik lig daar bij de duinen. Nog wat hogerop. Ik heb ook nog wel een extra handdoek. Dan kunt u die wel gebruiken om op te liggen en zo komt u niet zo onder het zand te zitten.’

‘Graag,’ zei Dirk.

Ze stonden op en ze reikte hem een hand.

‘Ik ben Yvonne. Zullen we ophouden met dat formele gedoe?

‘Ik ben Dirk, aangenaam. Ik vind dat een heel erg goed idee, Yvonne. Het is een beetje raar om u te blijven zeggen terwijl je op nog geen meter afstand piemelnaakt tegenover elkaar staat, toch?

Ze wierp een tersluikse blik op zijn kruis en slikte.

‘Piemelnaakt, zeg dat wel…’

Hij liep met haar mee. Haar borsten wiegelden bij elke stap die ze deed. Ze zouden de potloodtest bijna hebben doorstaan, maar ze zagen er nog sappig genoeg uit vond Dirk. Ze had haar spullen in de restanten van een strandkuil die ooit waarschijnlijk door Duitsers was gegraven, zei ze onderweg. Hij hoorde haar amper en keek eigenlijk alleen maar naar die vrolijk wippende tietjes. Hij vond ze eigenlijk verdomd mooi, zeker toen ze zich bukte om een handdoek voor hem uit haar badtas te halen. Ze bungelden een klein beetje. Hij zou er maar wat graag zijn mond omheen hebben gelegd om ze zo ver mogelijk naar binnen te zuigen en dan die tepels, zo veel lichter dan haar tepelhoven. Hij kreeg al een halve erectie toen ze ook nog op handen en knieën de handdoek in de kuil voor hem uitspreidde, vlak naast haar handdoek. Ze moest namelijk een beetje dieper buigen omdat haar knieën nog op de rand van de kuil rustten. Haar nog helemaal gladde, puntige kont stak een beetje omhoog. Hij kon goed tussen haar billen kijken, nu. Lichte, blonde donshaartjes en een mooi donkerbruin sterretje knipoogde naar hem.

Ze had kleine billetjes. Eigenlijk dacht Dirk altijd dat hij daar niet zo op viel, maar hier was helemaal niks mis mee. In haar brede thigh wedge waren duidelijk haar onbegroeide grote schaamlippen te zien. Ze leken nog hermetisch gesloten, maar er tussenuit puilden behoorlijk grote, donkerroodbruine binnenste schaamlippen. Het waren van die schaamlippen om op te knabbelen, op te sabbelen en op te zuigen…

Het water liep hem al in de mond, bij de gedachte alleen. Hij voelde zijn lul al wat opzwellen en hij moest naar iets anders kijken om niet helemaal met gevelde lans klaar te staan op het moment dat ze zich omdraaide.

Ze deed er lang over om elk plooitje uit uit de handdoeken te strijken, ondertussen lekker uitdagend met haar meest verleidelijke lichaamsdelen pronkend. Yvonne wist duidelijk dat ze er nog best wel mocht zijn.

Verdomme, dacht Dirk. Ik sta me hier een beetje te verlekkeren op een vrouw die mijn moeder kon zijn, qua leeftijd dan, niet qua figuur want zijn moeder was zo lang hij zich kon herinneren een dikke schommel geweest; nog dikker dan Ans die hem in zijn dromen in de kloten had geschopt…

Eindelijk was het Yvonne glad en strak genoeg en ze ging liggen Ze klopte met haar vlakke hand op de handdoek voor Dirk en vroeg: ‘Kom je?’

Nog net niet, maar was nog maar effetjes zo blijven zitten. dacht Dirk stiekem. Wat een vrouw! Haar tepels stonden nog steeds een beetje stijf.

De kuil was wat krap voor hun beiden samen en ze lagen bijna tegen elkaar aan. Het voelde helemaal niet ongemakkelijk.

‘Wil je wat drinken?’ vroeg ze toen ze al een paar minuten zwijgend naast elkaar lagen. ‘Ik heb water en bier. Lekker koel.’

‘Mag ik een watertje?’

Ze ging rechtop zitten, draaide zich half naar hem toe en reikte over hem heen naar de koelbox die half in het zand gegraven naast hem stond. Toen hij weer haar tepels tegen zich aan voelde wrijven, dit keer tegen zijn borstkas wist hij het zeker, ze deed het met opzet. Ze had natuurlijk net zo goed aan hem kunnen vragen het drinken even uit de koelbox te vissen. Net iets te lang bleef ze half over hem heen liggen en toen ze weer overeind wilde komen legde ze haar hand een paar centimeter boven de basis van zijn leuter, in zijn schaamhaar. Ze schoof haar hand quasi per ongeluk nog verder naar beneden en de zijkant van haar handpalm lag nu tegen zijn weer langzaam zwellende worst.

‘O, sorry. Ik wilde niet… Ik verloor mijn evenwicht.’

‘Geeft niet, Yvonne. Je hebt fijne handen. En nogmaals dank je wel dat je me wakker maakte, trouwens. Je hebt me gered!’

‘Graag gedaan hoor.’

‘Het leek eigenlijk wel een massage toen je me insmeerde, lekker hoor.’

Ze lachte: Fijn dat ik het nog niet verleerd ben. Ik was vroeger masseuse in een sauna.’

‘O, ja? Waar?’

‘In Zoetermeer.’

‘O, maar dan heb je mijn vrouw misschien ook wel gemasseerd. Zij laat zich altijd masseren als ze daar is. Ik eigenlijk nooit. Stom van me. Ik zou best wel een massage van jou hebben gewild.’

‘Dat kan nog steeds hoor! Ik masseer nog wel eens aan huis. Zo verdien ik nog een paar centen bij. Het pensioen dat ik over een paar jaar krijg, stelt niet zoveel voor.’

‘Kom je ook in Rotterdam, dan?’

‘Ligt eraan, waar. Zit je een beetje in noord?

‘Ja in Hillegersberg.’

Oké. Dan kan het wel. Ik woon in Berkel en Rodenrijs. Dat ligt bijna tegen elkaar aan’

‘Oké, als ik de verbouwing klaar heb, neem ik contact met je op. Ik moet je wel zeggen, dat ik intussen niet meer bij mijn vrouw ben, dus je hoeft allen mij maar te masseren, dan.’

‘Ook goed. Maar wel jammer voor je, anders had ik je kwantumkorting kunnen geven.’

Ze bleef rechtop zitten. Ze had door deze houding een paar plooien in haar buik gekregen. En haar borsten hingen nu iets meer, maar niet lelijk, temeer daar haar tepels nog steeds kaarsrecht naar voren wezen.

Dirk kon zijn ogen er bijna niet vanaf houden. Ze keek naar hem en zag hem wel kijken.

‘Kijk maar hoor, vind je ze wat?’ zei plotseling, haar armen wat naar achter bewegend zodat hij nu het volle aanzicht op het profiel van haar linkerborst had.

‘Tuurlijk vind ik ze wel wat. Daar mag je best wel trots op zijn, hoor!’

‘Vind je ze niet te klein dan?

Ze zijn misschien wel wat kleiner, maar ze zien er fantastisch uit. Je bent zelf ook niet zo heel groot, dus van die dikke joekels zouden je behoorlijk hebben misstaan, denk ik. Je hebt zelf in de sauna gewerkt en dan moet je toch weten dat veel borsten niet aan de jouwe kunnen tippen.’

Ze moest lachen.

‘Dat klopt wel, ja. Maar de meeste mannen houden toch van grote borsten.’

‘En dat klopt dan ook wel weer, maar ik niet per sé. Ik houd van borsten in allerlei soorten en maten. Er zijn er zoveel verschillende. Ik kijk het liefste naar de vorm ervan. De vorm jouw borsten behoort tot mijn favorieten en van die van jou bevallen mij wel het meeste.’

‘Krijg je daarom een erectie?’

Dirk kon het moeilijk ontkennen.

‘Geeft niet hoor, Dirk. Ik beschouwde het altijd als een compliment als mannen tijdens mijn massage een stijve kregen. En hoewel ik je nu niet masseer, zie ik het toch als een mooi en lief compliment van je. Zoveel krijg ik er niet meer.’

Ze veranderde plotseling van onderwerp: ‘Trouwens, kom je hier vaker? Ik heb je hier nog nooit eerder hier gezien.’

‘Nee. Ik wist niet eens dat hier een naaktstrand was. Ik ben van Oostvoorne over het strand naar Rockanje gewandeld en op de terugweg, ben ik hier even gaan zitten.’

Ze praatten nog een beetje over koetjes en kalfjes en zijn erectie nam weer af. Ze ging weer rechtop zitten en draaide zich nog eens naar hem toe. Ze keek naar hem en legde opnieuw haar hand op zijn buik.

‘Je moet nu écht gaan opletten, Dirk,’ zei ze. ‘Kom, ik zal je nog een keer insmeren. Maar daarna moet je, of je aankleden of we moeten een andere oplossing zoeken.’

Ze leek even te twijfelen maar nam toen een beslissing en ging op haar knieën naast hem zitten.

‘Misschien weet ik wel iets…’

Weer daagden die tietjes hem uit. Nu echt te dichtbij. Als hij zijn rechterhand zou optillen had hij er eentje vast.

Ze pakte het flesje met olie en liet het voor zijn gevoel bijkans leeglopen op zijn buik. Met lichte hand begon ze de plas uit te smeren. Over zijn borst, zijn buik langs zijn liezen en bovenbenen naar zijn knieën en scheenbenen. Over zijn voeten en zelfs tussen zijn tenen. Hij viel op een gegeven moment bijna in slaap, zo relaxing was het. Maar toen ze langzaam weer naar boven ging en wat van de laatste restjes van de olie uit zijn navel haalde en over zijn penis en balzak wreef, was hij weer helemaal bij de tijd. De manier waarop ze hem daar masseerde was hemels, stevig maar niet zo stevig dat het pijnlijk werd. Hij voelde het bloed naar zijn onderlijf vloeien en zijn pik ging zijn eigen leven leiden. Ze wreef met haar handpalmen intensief en lang over zijn inmiddels ontblote eikel. Het begon bijna pijn te doen, maar steeds opnieuw voegde ze wat olie uit zijn navel toe. Ze legde haar duim op het frenulum en maakte daar cirkelende bewegingen. Binnen no-time had hij een kanjer van een erectie.

‘Mooi, ding heb je daar. Maar laten we hem uit de zon halen,’ mompelde ze.

Ze sloeg haar been over hem heen en ging op hem zitten. Ze bracht haar handen tussen haar benen, greep zijn pik en leidde hem geroutineerd tussen haar schaamlippen. Zonder enige moeite gleed hij soepeltjes naar binnen. Ze was voldoende gesmeerd.

‘Verdomme, wat een lekkere pik heb jij Dirk. Normaal duurt het bij mij de laatste jaren vrij lang voordat ik nat genoeg ben om iets van dit formaat in me te kunnen verdragen, dat kun je verwachten bij zo’n ouwe doos. Maar nu ben ik al zó geil…’

Ze liet zich langzaam voorover zakken. Hij zag de vorm van haar borsten veranderen met de stand van haar bovenlijf totdat ze tegen zijn borst werden platgedrukt. Haar inmiddels keiharde tepels prikten heerlijk. Het voelde bijna als schuren. Hij werd er alleen nog maar geiler van.

Ze lag doodstil boven op hem.

‘Laat me nog even genieten, Dirk. Even die heerlijke leuter van je in me voelen. Het is lang geleden dat ik me zo gevuld heb gevoeld, misschien eigenlijk wel nooit eerder, weet je dat? Ik heb niet zoveel ervaring. Ik heb eigenlijk maar één man gekend. Daar was ik bijna vijfendertig jaar mee getrouwd. En toen vond hij ineens een ander. Een man nota bene.’

Hij streelde zijkant van haar borsten, ging langs haar ribben naar achter en streelde haar rug.

Ze keek over het strand en zei: ‘Streel me maar Dirk, dat is zo lekker. We hebben de tijd. Er is niemand erg dichtbij en in deze kuil zijn we sowieso wel half verborgen. Laten ons nog even genieten.’

Dirk gleed met zijn handen verder omlaag, naar haar billen en kneedde ze zachtjes.

‘Oh, Dirk, wat lekker. Ik voel dat helemaal in mijn buik. Heel diep. Streel mijn billen, ja, Dit is zo heerlijk! Ik ben al een beetje aan het klaarkomen. Mag het?’

Hij voelde de contracties van haar vaginale spieren, tegelijk met de licht stuwende bewegingen van haar bekken. Ze begon te hijgen, steeds harder. Het hijgen ging over in kreunen. Steeds sneller volgden de spierverkrampingen elkaar op.

Ze was minstens een kop kleiner dan hij en lag met haar wang op zijn borst. Haar lippen sabbelden nat aan zijn tepels, zodat die ook hard werden.

Hij maakte aanstalten om te gaan bewegen, maar ze stopte hem.

‘Wacht, wacht. Nog even. Ik ben er bijna. Ja, ik kom al. Gottegot, wat heerlijk! Jaa, Oooooh Jaaaaaaaaaa!’

Ze gilde niet, ze schreeuwde niet. Het was maar een zachte, hese kreet, maar het was duidelijk dat dit een heel heftig orgasme was want ze lag nog minutenlang na te schokken. Dirk durfde niets te doen, behalve teder haar billen te strelen. Ineens hield ze een tijdlang haar adem in en Dirk werd al ongerust. Maar ze tilde haar hoofd van zijn borst, zuchtte diep en keek hem aan. Haar kin was nat en ook op zijn borst lag een natte plek. Ze had liggen kwijlen van geilheid.’

‘Dirk, jongen. Wat was dit lekker. Het was de eerste keer dat ik op deze manier ben klaargekomen. Het voelt zo lekker om alleen al die dikke pik van je in me te voelen. Het gloeit gewoon diep in mijn buik.

Met zijn pik nog veilig diep in haar, veilig en beschermd tegen de brandende zon, lag ze nog en tijdje uit te hijgen.

‘Dirk, kunnen we nog even wachten? Ik wil graag dat je me neukt, maar ik ben bang dat ik meteen weer een orgasme krijg en mijn ervaring is dat twee keer bij mij wel het maximum is. Dan wordt het te gevoelig, dus kunnen we nog een paar minuten wachten?’

Hij kon niet veel anders dan akkoord gaan. Zijn jongeheer voelde zich veilig en geborgen. Af en toe kneep haar kutje nog zalig en hield kleine Dirk bij de les. De kans dat de erectie zou verdwijnen was nagenoeg nihil.

En trouwens, bedacht hij zich ineens en denkend aan wat ze eerder zei: Hoezo ouwe doos? Die benaming had hij vaak genoeg gehoord op de bouw als er een een vrouw van in de veertig of zo langs het werk liep. De grove theorieën over hangtieten en droge kutten werden nu wel eventjes mooi gelogenstraft. Niks hangtieten bij Yvonne, niks droge kut. Hij voelde haar sap immers over zijn ballen lopen. Wat wilden die jongelui nou?

De kneepjes rond zijn pik werden langzaamaan frequenter. De ogen waarmee ze hem aankeek werden steeds groter om later weer kleiner te worden. Haar blik werd omfloerst. Ze trok een grimas en kneep haar ogen helemaal dicht, plantte haar vuisten op zijn borstkas en duwde zich omhoog. Haar prachtige tietjes bungelden nu tussen hen in. Hij kon het nu echt niet meer laten, liet haar billen los en pakte ze vast. Ze voelden heerlijk koel en zacht maar nog steeds erg stevig. Voorzichtig draaide hij zijn duimen om haar lekkere tepels. Zachtjes kneep hij haar borsten. Met haar handen op de zijne maande ze hem steviger toe te tasten. Hij kneep in haar tepels en masseerde haar borsten nu harder.

Ze begon te jammeren.

‘Nu wil ik het, Dirk! Neuk me, dan neuk ik jou. Verdomme, wat heb ik hier naar verlangd.’

Voorzichtig verhief ze haar onderlijf en liet zijn penis en stukje naar buiten glijden om zich meteen weer naar beneden te storten. Ze slaakte en klein kreetje.

‘Nou jij Dirk!’ hijgde ze terwijl ze zich opnieuw omhoog werkte.

Dirk stootte zijn heupen naar boven.

Haar stem werd lager en heser en ze fluisterde bijna: ‘Jaaaa! Lekker, Dirk. Rijg me aan je paal. Blijf nu stoten. Ik wil dat je klaarkomt! Spuit je zaad in mijn kutje. In mijn natte spleet. God jongen, wat ben ik geil. Toe maar, sneller! Harder! Dieper! Hij voelde haar kutspieren hard om zijn leuter pulseren. Dit ging niet lang meer duren, maar toch wilde hij het nog even uitstellen. Misschien konden ze tegelijkertijd???’

‘Nee, Dirk. Niet meer uitstellen, alsjeblieft spuit in me. Kom maar, ik wil je zaad in mijn… O, Oohh. Oooh, Dirk! Ik ben er bijna. Ik ga ko…’

Het leek wel of er ineens een bankschroef in haar kut zat. Ze greep hem keer op keer rondom zijn eikel; leek hem te willen wurgen. Na twee, drie stoten was het zover voor Dirk. Van uitstellen kon geen sprake meer zijn. Zijn zaad kolkte uit zijn eikel, diep in haar. Tegelijkertijd kwam ook Yvonne. Met nog een laatste gilletje trok ze zich bijna direct van zijn nog steeds zaad brakende pik en liet zich hijgend op in foetushouding op haar zij naast hem vallen, met haar beide handen tussen haar benen alsof ze haar schede op die manier wilde beschermen. Na een tijdje draaide ze zich naar hem toe, pakte een bloesje of zo en legde dat ter bescherming over zijn nadruipende penis.

Ze fluisterde in zijn oren: ‘Dank je wel Dirk. Ik ben niet meer vruchtbaar, maar ik had je kindje zeker gehouden. Wat een heerlijke vrijpartij. Maar we zijn nog niet klaar…

Ze dook onder het bloesje over zijn kleffe, druipende pik en hij voelde haar tong zalig over zijn eikel gaan. Ze likte hem helemaal schoon, ook zijn buik, ballen en zelfs het perineum. Ze bleef likken, zelfs toen er allang niets meer te schoonmaken viel. Haar lippen sloten om zijn eikel en begonnen zachtjes te zuigen. Hij kreunde. Deze manier van pijpen…

Het leek op wat Maria ook vaak deed. Zelfs de warme zachte hand op zijn zak kwam erbij. Het enige verschil was dat Maria hem ook heel diep pijpte. Dat deed Yvonne niet. Ze beef op zijn eikel sabbelen en liet haar tong er op een geraffineerde manier langs dansen. Dit was anders. Maar ook heerlijk. Onwillekeurig stootte hij zijn onderlichaam omhoog. Het stelde haar in de gelegenheid om haar vinger in zijn anus te werken. Het was wel plotseling, maar voelde misschien juist wel daarom zo goddelijk.

Niet veel later kwam Dirk opnieuw klaar. Haar lippen bleven zo lang mogelijk achter zijn eikelrand. Ze moest zijn zaad dus allemaal hebben doorgeslikt. Opnieuw begon ze hem te pijpen, drijfnat, misschien had ze een deel van zijn sperma in haar mond gehouden? Razendsnel ging haar hoofd op en neer onder het bloesje. Dirk kermde van genot. Zo snel achter elkaar was hij nog nooit gepijpt. Het leek wel of zijn eikel in brand stond. Het duurde dit keer natuurlijk wel wat langer. Pas toen ze de vinger in zijn aars begon te bewegen en zijn prostaat begon te stimuleren, voelde hij het weer komen. Dit was wel een heel heftige manier van klaarkomen. Het deed eigenlijk pijn, hemelse pijn en hij had het gevoel of hij zou gaan bezwijken. Pas toen Yvonne zijn nieuwe lading tevoorschijn had getoverd leek ze tevreden en liet ze hem met rust maar bleef nog wel een tijdje met haar wang op zijn onderbuik liggen.

Pas een hele tijd later kwam ze weer tevoorschijn. Haar gezicht was rood.

‘Vond je het fijn, Dirk? Kan ik het een beetje lekker? Ik heb alles uit boekjes en films geleerd. En soms was er ook wel eens mijn ex-man… Maar je bent de eerste man die in mijn mond heeft gespoten. Je zaad smaakt zo heerlijk dat ik je meteen maar twee monsters heb afgenomen. Mijn ex wilde eigenlijk liever niet door me gepijpt worden. Ik had het toen al moeten weten. Hij was zeker bang dat hij mij dan ook moest beffen. Hij wist natuurlijk allang dat hij homo was.’

‘Je hebt me heerlijk gepijpt, Yvon. Ik zou niet hebben gezegd dat je niet erg ervaren was. Je bent een pro.’

‘Weet je dat ik het aanvoelde, vanmorgen? Eigenlijk had ik hier oorspronkelijk niet eens moeten zijn, vandaag. Ik had nog boodschappen willen doen, maar iets dreef me hierheen. En nu ben ik hier en ik heb een fantastische beurt gehad van jou. Je moest eens weten hoe lang dát geleden was.’

‘Het was een wederzijds genoegen, Yvonne. Het was voor mij ook fantastisch. Je bent een heerlijke vrouw. Dank je wel!

‘Mag ik je telefoonnummer, Dirk? Je weet wel, voor het masseren,’ vroeg ze met een lach.

Ze wisselden hun nummers uit en vrijwel meteen daarop maande Yvonne hem zich aan te kleden en als de wiedeweerga uit de zon te gaan. Ze zei dat ze er bij mooi weer bijna iedere zaterdagochtend vroeg was en dat hij als hij zin had altijd met haar in de kuil mocht liggen. En anders zouden ze wel bellen…

Ze stonden op en gaven elkaar een kus als afscheid. Hij deed een stap achteruit en liet nog één keer zijn blik over haar mooie lijf glijden. Tussen haar benen hing een lange draad doorzichtig slijm; zijn eigen zaad? Haar vocht?

Hij moest lachen, stapte weer naar haar toe en haalde de sliert met open hand tussen haar benen weg. Voor de zekerheid haalde hij ook nog een paar vingers tussen haar schaamlippen door. Ze kromp ineen en kreunde hard bij zijn aanraking. Ze moest zelfs bij hem steunen. De palm van zijn hand lag vol met het goedje. Haar diep in de ogen kijkend likte hij zijn hand schoon.

‘Zo kon ik je toch niet achterlaten, lieverd?

Met een nieuw koel flesje water ging hij op weg naar zijn auto. Hij keek nog een keer om en zag dat ze wijdbeens staand een handdoek tussen haar benen doorhaalde. Hij moest lachen en besloot om het contact warm te houden.

Het werd warmer en warmer en het flesje water was al snel leeg. Voordat hij ergens een nieuw flesje water kon kopen moest hij nog kilometers door het strand sjokken en toen was hij ook al bijna bij zijn auto.

Tijdens de autorit dacht hij nog aan gisteravond; aan wat Sophie hem voor de voeten had gegooid. Waarom had hij het er toch zo moeilijk mee dat iemand hem nou gewoon eens de waarheid zei? Hoe Dirk het ook bekeek, volgens hem lag het er vooral in dat er nog nooit iemand was geweest die dat had gedaan. Hij was het gewoon niet gewend om te horen dat hij niet zo fantastisch was als hij zelf altijd dacht. Alleen Maria had hem vaak op zijn tekortkomingen gewezen, vooral als het om zijn huwelijkstrouw ging. Maar ze had het hem ook telkens weer vergeven. Ze moest wel heel veel van hem gehouden hebben. Hij probeerde zich zelfs voor te stellen hoe hij zou hebben gereageerd als het andersom geweest was. Hij schaamde zich voor het antwoord.

En nu had hij weer met iemand liggen neuken, iemand die hij een dag geleden ook niet eens kende net als al die anderen. Maar dit was eigenlijk toch anders geweest. Maria was niet meer in beeld. En Yvonne had hem net zo graag gewild als hij haar. De smoes over het binnenkrijgen van een opdracht was hier niet geldig.

Hoewel hij zijn gedachten helemaal niet bij het verkeer had, kwam hij toch heelhuids thuis. Hij dacht er zelfs nog op tijd aan om naar de winkel te gaan en wat inkopen te doen in de supermarkt. Een pak melk, de nasi met babi pangang die hij zichzelf gisteravond al had beloofd, wat brood en pindakaas en een sixpack van datzelfde witbier wat in de koelkast had gelegen. Dat spul was hem niet tegengevallen. Normaal dronk hij niet veel en dat wilde hij ook zo houden, maar het bier hielp hem al het stof in huis dat zijn keel binnendrong, weg te spoelen en zo lang hij er niet meer dan een of twee dronk zou het wel zo’n vaart niet lopen.

Bij de aanpalende drogist kocht hij nog een tube gel die de mevrouw hem aanraadde tegen de verbranding.

Rond een uur of zes was hij weer thuis en deed de melk en het bier in de steeds harder kreunende koelkast. Zijn voeten deden zeer en zijn benen waren moe. Niet zo heel vreemd; hij had alles bij elkaar meer dan twintig kilometer gelopen. Alleen zijn gezicht en onderarmen waren wat verbrand, zag hij. Dat viel gelukkig dus wel mee. Yvonne had hem écht gered van een paar nachten slechte nachtrust.

Hij warmde de nasi op en werkte het naar binnen met erbij een witbiertje.

Ineens kwam Sophie door de openstaande achterdeur binnen.

‘Godallejezus,’ was haar geschrokken reactie toen ze hem zag. ‘Je ziet er niet uit, man. Ben je nog even doorgezakt of zo vannacht? En wat heb je een rood hoofd! Ben je verbrand?’

Dirk legde uit hoe zijn nacht en dag eruit hadden gezien, inclusief zijn slaapje op het naaktstrand, maar van Yvonne vertelde hij maar niet.

Ze keek hem onderzoekend aan en kwam tot de conclusie dat Dirk dus hun hele show van gisteravond had gemist. Nou ja, hij zou nog wel meer kansen krijgen en het was niet voor niks geweest. Ze had heerlijk gevreeën met Vera.

‘Sorry dat ik zo ben binnengelopen. Ik was vanmorgen al achterom gelopen maar je was er niet. Ik kom mijn excuses nog eens aanbieden, Dirk. Ik ging ver over de streep. Het ging me geen reet aan hoe het zat met jou en Maria. Al die vragen gingen nergens over.’

‘Je hebt me anders wel de ogen geopend.’

‘Nou die zitten nu anders nu wel weer goed dicht,’ grijnsde Sophie. Maar sorry nogmaals. Mag ik je een hug geven? Het spijt me heel erg. Ze stond op en omarmde hem stevig. Hij voelde zijn verbrande huid trekken.

'Ik zie dat je al gegeten hebt. Kom maar mee dan kun je mooi even douchen. Zullen we het vanavond nog eens overdoen? Ik beloof dat ik je met rust laat. Mag ik een slokje van je bier? Het ziet er lekker uit.'

Hij knikte en waarschuwde: ‘Ik heb er wel al uit gedronken, hoor? Glazen heb ik niet.'

Ze haalde haar schouders op. Het was een fles van een halve liter en hij zat nog halfvol, maar ze sloeg de resterende inhoud in één keer achterover.

Ze liet een zacht boertje, veegde haar mond af en zei: ‘Lekker, die Weizen, dronk ik vroeger thuis ook vaak. Wij kunnen het ook wel eens in huis halen als het warm is. Nou kom maar gauw mee, dan. Dan kun je je eerst douchen.’

‘En neem een handdoek mee, natuurlijk...’

Vera zat in de serre met een jonge vrouw te praten en keek op toen ze Sophie met Dirk achter zich aan binnen zag komen. De vrouw en Vera leken als twee druppels water op elkaar.

‘Hoi, Winnie,’ zei Sophie en de twee omarmden elkaar en kusten.

‘Dit is mijn zusje, Dirk,’ verklaarde Vera intussen. Ze kwam even een wijntje drinken. Dirk kreeg een zachte hand gereikt.

‘Dirk komt douchen en ik heb hem uitgenodigd voor een glaasje.’

Vera, keek naar Winnie.

Waarom kijk je naar mij Vera? Ik kwam hier alleen maar voor een wijntje. Zo’n aangename verrassing had ik niet verwacht. Ik tref hier anders nooit een man.’

Sophie zei: ‘Nou, je hoort het, aangename verrassing. Ga je maar gauw douchen. Je bent blijkbaar goedgekeurd.
Lees verder in: Klimop - 4
Trefwoorden bij dit verhaal: 60 Plus, Beffen, Milf, Pijpen, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

John En PatriciaDoor: Reuel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: String, Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul,
"John en Patricia John is uitzonderlijk groot geschapen. Nu zul je denken, John ligt goed bij de dames maar dat valt tegen. John doet vrouwen pijn, hij is te groot. Niet alleen is zijn penis uitzonderlijk lang maar ..."
03-03
7.6
Honing - 35Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" H Francis, gefeliciteerd met het huwelijk van je zoon h propos wist jij dat je vrouw vannacht is opgepakt Heet van de naald In Parijs. Precies. In het Grand Hotel aan de Opera. Samen met de directeur van de gevangenis. Echt ..."
03-03
8.5
PyamapartyDoor: Eric En Eva
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mina was jarig en organiseerde een pyamaparty bij haar thuis. Mina zat bij mij op school en we zaten in dezelfde H.A.V.O.klas en was van rijke familie, het huis stond aan de rand van ons dorp, was omheind en had een toegangspoort en zwembad. B..."
02-03
8.8
Spanning In Huis - 4Door: Alex20684
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huisgenoot, Studenten,
"De dagen werden wat kouder en Fatima was veel bij haar ouders. Ik had het prima naar mijn zin met de andere huisgenoten maar ik miste ook het contact met haar. Na de vorige gebeurtenis hadden we een paar keer gesproken. Ze vertelde me dat ze, zoals i..."
02-03
9.1
StressDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Zowel zij als soms ook haar broer, kwamen bij mij als het thuis weer eens hommeles was. Thee, lieve woordjes en een arm om hun schouder, zo konden ze dan bijkomen en bleven vaak ook slapen. In een apart kamertje. In die kamer stonden mijn vi..."
02-03
8.5
Mijn Plas ProbleemDoor: Andre11477
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort, Plas, Plassen,
"Lang heb ik een probleem gehad met plassen. Mijn voorhuid was te nauw en daardoor plaste ik alle richtingen uit. Erg hinderlijk en Mama is met me naar de dokter geweest. Die adviseerde om de belemmering te laten opereren. Maar daar had ik helemaal g..."
01-03
7.6
Honing - 34Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Enkele minuten later kwam Honey met haar reusachtig automatisch geweer op haar rug aangehuppeld vanaf het andere einde van het vliegveld. Evelyne, die nog vasthing aan Francis, reikte haar tegemoet zover ze kon en kon haar blijdschap nie..."
01-03
8.3
Gechanteerd Tot SeksDoor: Redelmo
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Chantage,
"Mijn naam is Sophie, een 34 jarige vrouw, die na een relatie sinds een tijdje weer vrijgezel is. Om een beetje een beeld te geven van mij ik ben zoals gezegd 34 jaar jong en heb lang blond haar en blauwe ogen. Ik ben 1.70m lang, weeg 62kg en ben gez..."
01-03
8.6
Vagina Gieten Privé - 2Door: Max20255
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Roodharig, Slet, Sletje, Sperma, Vuistneuken,
"Ma had mij aan het denk gezet om bij andere vrouwen ook van de vagina afrukken te maken. ik heb inmiddels alle kosten doorberekend en het valt best mee wat een eventuele investering gaat kosten. Ik heb dezelfde vagina giet setjes op internet voor nie..."
01-03
9.3
AmelandDoor: Henk17952
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ameland, Neuken, Pijpen,
"We waren op een van de eilanden geweest met een paar collega s van Annettes werk ook waren hun partners mee. Het was een geweldig weekend, ik had er niet te veel zin in, ik ken geen van de mensen en dan is het altijd lastig. Ik zal ons eerst even voo..."
01-03
8.5
Lauren Gaat Weer... - 15Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotwife, School, Voyeurisme,
"Ik hield Laurens bewegingen de volgende week nauwlettend in de gaten en overtuigde me ervan dat ze van en naar haar finale was gereisd zonder zijbezoeken. Helaas verpestte haar indiscretie de opwinding over het afronden van het eerste jaar, dus dat w..."
01-03
9.1
Niemand Zeggen - 13Door: Eline89
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Kantoor, Toilet, Werk,
"Stephan nam een slok koffie en keek naar het beeldscherm. Het beloofde een lange dag te worden met weinig ruimte voor ontspanning. Hij zette zijn beker neer en las het mailtje van Theo nog eens aandachtig door. Op de achtergrond hoorde hij d..."
01-03
9.3
Klik hier voor meer...