62.478 Gratis Sexverhalen
Datum: 01-03-2024 | Cijfer: 7.5 | Gelezen: 10199x
Lengte: Kort | Lezers Online: 0
Lang heb ik een probleem gehad met plassen. Mijn voorhuid was te nauw en daardoor plaste ik alle richtingen uit. Erg hinderlijk en Mama is met me naar de dokter geweest. Die adviseerde om de belemmering te laten opereren. Maar daar had ik helemaal geen zin in. Weet nog maar al te goed hoeveel pijn het deed na het knippen van mijn amandelen. Mama vroeg om een andere oplossing, zalf misschien? Dokter had nog een andere oplossing voor me, regelmatig oefenen om de voorhuid omlaag te krijgen met mijn handen maar dat zou best lang kunnen gaan duren. Hij adviseerde mijn mama dan ook dat ze me regelmatig moest helpen. Kom maar terug als het resultaat uitblijft. Als het dan nog niet is gelukt of verbeterd dan blijft alleen de operatie over. Mama's hulp zal dus wel nodig zijn om resultaat te gaan boeken. Was nog even onduidelijk voor me hoe dat allemaal zou gaan verlopen. Thuis gekomen adviseerde mama me om dat oefenen te gaan doen bij het naar bed gaan of onder de douche. Kwam ze me een nachtzoen geven dan vroeg ze me altijd heb je kunnen oefenen? Meestal had ik dat wel gedaan bij het plassen voor ik naar bed ging. Soms met de zalf maar ook wel zonder. Met zalf deed het minder pijn gelukkig.

Door mijn vriendjes werd ik gepest als we wedstrijdje deden wie het verst kon plassen. Probeerde daar dan altijd onderuit te komen door te zeggen dat ik geen aandrang had. Dat gingen ze niet meer geloven en dan kwamen de vervelende opmerkingen, je hebt zeker een kleintje! Dat was zeker geen waar want ik was groter dan hun allemaal en mijn piemel was ook fors. Heb me laten verleiden om dat te laten zien en gelukkig waren ze onder de indruk. We waren nog niet zover dat we al een stijve kregen maar dat ging ook komen. Mama heeft ervoor gezorgd dat ik een grote sterke jongen geworden ben. Toen ik klein was vaak samen onder de douche gegaan en zo leerde ik het mooie volle lichaam van mama goed kennen.
Haar mooie grote borsten zien met prachtige tepels waar ik als baby van gedronken heb. En nu vindt ze het nog steeds lekker als ik aan haar tepels zuig als we samen douchen en oefenen met mijne voorhuid deed ze ook. Groter wordend kreeg ik steeds meer de vlinders in mijn buik en het gebeurde steeds vaker dat mijn lul daar stijf van ging staan wat heel lekker was om te voelen ook als ik douche ging nemen. Dan kwam mama me helpen met wassen en dat deed ze heel zorgvuldig, ook oefenen erbij. Heb mijn plek in onze vriendengroep kunnen heroveren.

Want we werden ouder en de verhalen kwamen los. Dat ze de geluiden hoorden van hun ouders als die lief waren voor elkaar. Dat papa hard ging kreunen en hoorbaar liet weten, ik ga klaarkomen Aahhhhggg en dat kreunen meerdere keren liet horen.Het oefenen kreeg resultaat. Trots en blij vertelde ik het tegen mama dat mijn voorhuid over mijn eikel kon zakken zonder al te veel pijn. Mama bood onmiddellijk aan om met het oefenen door te gaan. Daar hoopte ik ook op want ik ging naar haar hulp uitkijken. Zachte handen die vlinders in mijn buik lieten vliegen. Ervoor zorgden dat ik een stijve kreeg als ze mijn voorhuid ging bewegen. Het unieke moment dat ik ook sperma ging maken met het onbeschrijfelijke gevoel van klaarkomen. Mama liet me weten dat het hoorde bij het opgroeien naar een grote knul.
Trefwoorden bij dit verhaal: Dokter, Kort, Plas, Plassen, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Vader Van Mijn...Door: Michael
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Neuken, Pijpen, Stiekem, Vader, Beste Vriendin,
"Het is een vrijdag avond en ik ben eten bij Lisanne, mijn beste vriendin. Omdat ze wat uit de buurt woont en er s avonds weinig vervoer is, had ze me uitgenodigd om te blijven slapen. Na school vertrokken we richting haar huis waar we lekker op de b..."
13-04
9.3
De Bouwvakkers - 2Door: Juliette
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaarkomen,
"Op 21 01 2023 kregen we een nieuwe aanbouw,alles netjes geleverd en gemonteerd door bouwbedrijf Smits. Nu 15 maanden verder na een flinke stortbui ook de eerste lekkage. Dat moet toch niet kunnen Als je straks tijd hebt vroeg pap ga dan ee..."
12-04
9.0
Zijn Slavin - 4Door: Jeanneke
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Onderdanig, Slavin, Straf,
"Het was een zware week voor me geweest. Ik moest de 2 Arabieren op hun wenken bedienen. Wat betekende dat ik tijdens de dag hun pijpte onder tafel terwijl ze zaken deden. Ik had niet meer aan dan mijn zwarte naaldhakken en mijn gouden slavenbanden aa..."
12-04
8.5
SolliciterenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kousen, Neuken, Sollicitatie,
"Intussen was ik een bekende verschijning geworden bij de vijver van het park. Foto s makend van dieren, planten en soms ook mensen. Kalm en mij met niemand bemoeiend of hinderen. Tot die leuke rijpere meid voorbijkwam, in een mantelpakje, en geloof m..."
12-04
8.4
50 Jaar GewordenDoor: Anneke
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 50 Plus, Feest, Nicht,
"Ik ben Marieke, 23 jaar. Ik woon samen met mijn vriend. Ruim 2 maanden geleden belde mijn tante. Ze had gehoord dat ik met mijn leuke en lieve vriend sinds kort samenwoonde. Dus gespreksstof genoeg. Enkele dagen later belde mijn n..."
12-04
9.1
Japans Buurmeisje - 3Door: Alex20684
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje,
"Het was vroeg in de avond op de vierde dag dat Suki bij ons logeerde. Ik was in de keuken aan het koken terwijl Lotte en Suki met een wijntje op de bank zaten. Het was verbazingwekkend hoe hecht ze waren geworden in de afgelopen dagen. Ze kletsten wa..."
11-04
9.4
Brits Sletje Kan...Door: Michael
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Hotel, Neuken, Slet, Sletje, Vreemdgaan,
"Het is ergens rond n uur s nachts als ik plots wakker wordt in mijn hostel bed. In het licht van de hal zie ik de silhouetten van twee gasten de kamer binnen komen. Zodra de deur is hoor hoe ze heftig aan het zoenen zijn. Ik weet al gelijk waar d..."
11-04
9.1
Mijn Sugardaddy's - 11Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Sandwich, Spanking, Sugardaddy, Thuishulp, Trio,
"Vaste lezers van mijn verhalen weten inmiddels dat Elise van was school gehaald na haar tegenvallende studieresultaten, niet omdat het meisje niet intelligent was, maar omdat ze simpelweg geen zin had om te studeren, waarna ze aan de slag ging om bij..."
11-04
9.3
Sugardaddy - 5Door: Lizaaa
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Sugardaddy,
"Weken gingen voorbij. Liza en Paul zagen elkaar twee tot drie keer per week. Liza werd overladen met cadeaus, kleren of een mooi geld bedrag. Paul wist haar regelmatig te verrassen met originele cadeaus of leuke tripjes. De kledingkast van Liza puild..."
11-04
9.5
De KerstvakantieDoor: Aadje
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Kerst, Kerstmis, Vakantie, Voyeurisme,
"Mijn vrouw Naomi en ik komen uit hetzelfde dorpje in Texas. We groeiden samen op, maar we hadden niet veel contact omdat zij deel uitmaakte van de populaire menigte en ik meer een eenling was. We gingen naar dezelfde universiteit en tijdens ons laats..."
11-04
9.0
Johan En MariaDoor: Maria
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Pijpen, Vakantie,
" Johan en ik zijn aangekomen op een Spaans resort. Daar hebben we de eerste avond al onze buren ontmoet. Beide stellen waren niet vies van een wat uitgebreidere kennismaking en toen kregen we het aparte verhaal van Peter te horen, Peter die een hee..."
11-04
9.0
Nick En Melissa - 6Door: Melissa Ikke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"24 Uur, Afspraak Is Afspraak 2 Nick had nog wat uurtjes dat hij de baas was en hij had nog wel wat ideetjes over wat hij met Melissa wilde doen. Na de laatste ronde seks was hij even gaan douchen en had Melissa geboden om op bed t..."
11-04
8.9