63.206 Gratis Sexverhalen
Datum: 10-03-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 18000x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Ik was in de parenclub naar beneden gegaan om een hapje te eten en een drankje te drinken. Even op adem komen na het avontuur in de gynaecologenstoel met een paar sexy mannen. Daarna maar weer de trap op gegaan naar boven. Daar waar 'het' allemaal plaats vind.

Bovenaan de trap kom je gelijk bij de donkere kamer aan. Spannend om eens naar binnen te gaan. Kijken wat zich daar allemaal aan het afspelen was. Het is een donker deel met enkele kijkgaten waarin je de grote swingerszaal in kan kijken. Daar liggen veel stellen vlak naast elkaar de liefde te bedrijven. Ik ging naar binnen en liep naar een kijkgat waar ik door kon kijken. Ik zag naakte paren die flink bezig met elkaar bezig waren. Soms met wat mannen die er naast lagen en mee aan het doen waren. Het was geil om te zien.

Ondertussen merkte ik wel dat er in deze donkere ruimte veel mannen waren die graag bij de binnenkomende vrouwen met hun handen aan het voelen waren. Ik voelde mannen aan mijn billen en borsten zitten. Sommigen wilde zelfs met hun hand in mijn slipje. Maar ik liep in de donkere ruimte snel door. Niet stil blijven staan is het advies ha ha. Het ging er allemaal geil aan toe. Terwijl ik door dat kijkgat keek voelde ik dat er een man achter mij kwam staan. Zijn hand streelde zachtjes mijn rug. Van boven naar beneden. Hmmm, dat was wel erg lekker. Met zacht strelende vingers maakte hij draaiende bewegingen over mijn rug. En ik genoot volop. Hij ging met zijn handen om mij heen en streelde mijn borsten in mijn zachte bh. Hij stond van achter tegen mij aan en ik voelde zijn harde pik door zijn, en mijn, slipje heen. Hij had een goede harde staander merkte ik. Terwijl hij mijn borsten in mijn bh masseerde bewoog hij heel subtiel zijn pik tegen mijn billen op en neer. Ik werd er super opgewonden van.

Ik kneep zachtjes en speels in zijn pik.

Ik werd nieuwsgierig en deed mijn handen naar beneden en hield ze achter mijn lichaam. Ik schoof ze tussen mijn billen en zijn slip met die harde van hem. Mijn hand voelde nu zijn staaf. Zachtjes wreef en streelde ik over zijn slip waarin zijn verrassing zich bevond. Ik kneep zachtjes en speels in zijn pik. Ging een beetje op en neer en maakte hem ontzettend geil. Ik hoorde hem hijgen in mijn oor. Ondertussen had hij mijn borsten uit de bh gehaald en genoot hij heerlijk van mijn zachte borsten. Ik voelde hem zacht 'spelen' met mijn sensueel gevoelige, borsten.

Mijn hand ging nu in zijn slip. Ik pakte, in zijn slip, de pik vast en begon er aan te trekken. Ik voelde zijn geaderde pik en hij bewoog zijn onderlichaam ook op-en-neer. Zijn genotsstaaf gleed soepel door mijn hand. Hij hijgde steeds meer. Ik voelde dat zijn pik steeds een klein beetje vochtiger werd. Ik ging heerlijk door met trekken. Opeens begon hij te kreunen en bewoog zijn pik sneller door mijn omklemmende hand. Ik voelde zijn pik en hele onderlichaam trillen en ik merkte dat mijn hand ineens kleddernat en vet werd. Hij was dus duidelijk aan het klaarkomen in mijn 'trekkende' hand. Wow, dit vond ik wel geil. Ik merkte dat het vettige sperma royaal tussen mijn vingers belandde. Mijn hand was nu echt kledder-vet geworden. En het aftrekken voelde nu alsof er flinke klodders glijmiddel gebruikt waren. Maar het was zijn eigen zaad. Zijn slip zal wel helemaal vet en nat geworden zijn. Het is voor hem te hopen dat hij in zijn locker nog een reserve slipje heeft.

In de donkere kamer werd ik door vele graaiende handen gegrepen.

Hierna gaf hij mij een kleine knuffel in mijn nek en ging weg. Ik voelde of mijn slip toevallig ook nat was geworden door zijn zaad-bom die hij gespoten had in mijn hand. Gelukkig was bij mij alles nog droog wat zijn sperma betreft. Maar ik merkte wel dat ik weer helemaal was 'opgewarmd'. Ik ging weg uit de donkere kamer. Maar werd door vele graaiende handen nog bevoeld. Mijn borsten en billen waren een geliefde plek ha ha. Vooral omdat mijn borsten nog niet in mijn bh waren opgeborgen. Toen ik bij de uitgang was deed ik eerst alles weer op zijn plekje.

Vervolgens liep ik naar de ingang van de grote 'swingerszaal'. Je kon daar eerst kijken door een grote ruit. En als je iets doorliep had je de ingang waardoor je naar binnen kon. Het was druk in de zaal. Veel mensen waren daar lekker met elkaar bezig. Ik vond het spannend om te zien. Mijn oog viel op een stelletje die lekker samen aan het neuken waren. Standaard, vrouw onder, man er bovenop. Missionaris houding dus. Daarnaast lag een man die aan 1 kant dichtbij het neukende stel aan het genieten was. Heel dichtbij. Af en toe streelde hij haar benen.

Ik trok 'de stoute schoenen aan' en liep de zaal in. Ik legde mijn handdoek neer aan de andere kant van het neukende stelletje. Deed mijn slipje en bh uit en ging kijken hoe heerlijk ze tekeer gingen. Ik lag op mijn zij met mijn gezicht naar het stel. Het gekreun van de mensen in de 'swingerszaal' was erg aanstekelijk en zorgde ervoor dat de geilheid bij iedereen alleen maar meer werd. Ik keek naar de vrouw en zij keek naar mij. Terwijl ze geneukt werd stak ze haar hand naar mij uit. Ik deed dat ook. Samen streelde we elkaars arm en kwam ik wat dichterbij liggen. Haar kleine borstjes deinde geil op-en-neer door de neukende bewegingen die ze beide maakten. Ze pakte mijn borsten en streelde ze.

Ik lag dus op mijn zij en voelde ineens strelende handen op mijn naakte billen. Ik keek achterom en zag dat een ander stelletje aan de andere kant van mij was komen liggen. De man en vrouw waren mij heerlijk aan het strelen. Ik rolde op mijn rug en deed mijn benen uitnodigend uit elkaar. De vrouw dook met haar gezicht tussen mijn benen en begon mij heerlijk te beffen. Op een geweldige erotische manier likte ze mijn buitenste schaamlipjes en vergat daarbij mijn clitje zeker niet. Ik was natuurlijk al kleddernat en genoot ontzettend van haar ervaren tong en lippen.

Ik voelde mijn vulva hem als een 'natte' handschoen ontvangen.

Ik zag dat haar man een condoom aan het omdoen was. En natuurlijk had ik de stille hoop dat hij mij heerlijk zou gaan neuken. En dat bleek gelukkig het geval te zijn. Ze fluisterde in mijn oor dat ik geneukt zou gaan worden door haar man. Ze zei het alsof het de normaalste zaak van de wereld was. En dat ik het maar had te accepteren en een nee niet van toepassing was. Hij kwam tussen mijn benen met zijn pik, tilde mijn kont een beetje op en duwde hem zo naar binnen. Ik voelde dat mijn schaamlippen zicht openden en hem als een 'natte' klemmende handschoen omklemde. Hij hield mijn benen in de lucht en verschafte zich zo toegang tot het diepste deel van mijn poesje. Terwijl ik op mijn rug lag streelde de vrouw mijn borsten en likte regelmatig aan mijn tepels. Door de stevige stoten deinden mijn borsten geil heen en weer.

Toen haalde hij zijn pik ineens uit mijn kutje. Hij wilde zeker even 'bijkomen' om niet gelijk klaar te komen. Maar terwijl hij zijn pik uit mij trok deed zijn partner gelijk een paar vingers in mijn drijfnatte gleuf. Als een 'bezetene' begon ze mij snel en stevig te vingeren. OMG, dit was toch ontzettend lekker zeg. Ik bewoog mijn onderlichaam tegen haar vingers in en kreunde luid in de swingerszaal. We hadden volop bekijks door mijn luide gekreun en gekerm. De vrouw bewoog haar vingers precies zo in mijn kut voor het optimale gevoel. Ik voelde dat ik moest gaan squirten. Ze had het gelijk door en trok haar vingers uit mijn supergeile spleet. Onmiddellijk spoot ik een paar stralen sap uit mijn geile kut zo op mijn bovenbenen en handdoek.

Hmmm, toen ging zij met haar natte kutje boven op mijn gezicht zitten. Met haar handen hield ze haar kutje open en automatisch likte ik haar. Ze had mij zo lekker verwend, ik moet dit terugdoen. Ze smaakte heerlijk. Elke vrouw heeft haar eigen smaak en geur. Ze was heerlijk. Haar buitenste schaamlippen waren erg groot. Ik denk dat ze al heel veel geneukt heeft waardoor de lippen er een beetje uithingen en groot waren. Maar dat was alleen maar lekker. Ik likte uitvoerig haar klitje en ze genoot er volop van.

Een kut op mijn mond, en een pik in mijn geile gewillige poes!

Terwijl ik op mijn rug lag en haar uitvoerig likte merkte ik dat mijn benen weer uit elkaar werden gedaan en haar man zijn pik weer in mijn kutje stopte. Ik kon geen kant op. Een kut op mijn mond, en een pik in mijn geile poes! Het stel wat naast me lag was klaargekomen en ging weg. De man die lag te kijken ging nu naar mij kijken en hoe ik door de man en vrouw ongenadig geneukt werd. Ik schoof werkelijk op de kunst lederen matras op mijn handdoekje echt heen en weer door de stoten van zijn lekkere pik.

Zijn vrouw ging nu van mijn mond af. Ze ging iets omhoog maar bleef boven mijn gezicht hangen. Ze zat op haar knietjes en begon haar klitje te masturberen en stak af en toe een paar vingers in haar openstaande kut met die grote schaamlippen. Ik kon het hele geile schouwspel goed volgen. En toen kreunde ze geweldig en kwam hevig schokkend klaar. Ze kreunde daarbij erg luid. Ik denk dat ze daar wel op aan het kicken was ha ha. Maar dat geeft niet. Het was een geile bedoeling. Toen begon haar man te schokken en spoot het zaad uit zijn ballen in het condoom. Vervolgens pakte het het condoom bij de rand vast en trok hem, samen met zijn pik terug uit mijn natte, geile kut. Ze stonden op, bedankte me en gingen weg.

Ik lig met mijn benen wijd uit elkaar en laat me graag neuken!

Ik lag naakt op mijn handdoekje, met mijn benen wijd, nog geil na te genieten. Zie ik die man naast me aan zijn piemel trekken. Die is natuurlijk ook super geil. Dat snap ik best. Hij laat mij vragend een condoom zien. Zijn smekende ogen en zijn goede figuur geven de doorslag. Ik zeg dat hij mij ook mag neuken. En snel floept zijn grote pik in mijn natte soppende poes. Ik lig met mijn benen wijd uit elkaar en laat hem lekker zijn gang gaan. Heerlijk voel ik hem in mij zijn geile neukdaad verrichten. Ik kijk hem lief lachend aan. Streel hem door zijn haar. Ik zie dat hij pareltjes van transpiratie op zijn borst heeft. Hij neukt mij echt als een wild beest. Hij maakt er ook nog bronstige geile geluidjes bij. Ik vind het wel wat hebben ha ha.

En dan gaat hij komen. Ik streel zijn hele lichaam liefdevol. Zijn ogen kijken geil en opgewonden. Hij kreunt en kermt. En ik weet dat ik op dit moment compleet volgespoten wordt in mijn zaad vragende kutje. Het is maar goed dat er een condoom om zijn pik zit. Ik knijp hem helemaal leeg en streel ondertussen zijn lichaam. Totdat hij hijgend op mijn lichaam valt. Heerlijk om zo elkaar te verwennen.

We gaan van elkaar af, ik kleed mij weer aan en ga naar beneden naar de douches. Vervolgens weer een drankje doen en een hapje eten. Daar ben ik nu wel aan toe.

Maar de avond is nog niet afgelopen. Voor mijzelf vind ik dat er nog wel een derde ronde inzit om mij erotisch uit te leven in de parenclub. Maar dat vertel ik in het volgende deel.

Kusjes van Amber Hot, xxx
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Hoe Mijn Vrouw ... - 4Door: Caspar1312
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Exhibitionisme, Neuken, Klaarkomen, Cuckolding,
"Zoals al die weken vloog de tijd weer voorbij. Ik had met Paco en Candela afgesproken dat ze woensdag om een uur of drie bij ons zouden komen. Dn zouden we gaan BBQ en en in de avond naar de rosse buurt van Palma. Dat had ik Nelly ook vertel..."
25-05
8.5
Gangbang In De ... - 2Door: Richard71
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gangbang, Pijpen, Beffen, Neuken, Massage,
"Een paar maanden later, besluit de Massagerie om opnieuw een gangbang te organiseren, maar dan met eigen dames. De 3 dames zijn Karin, Simone en Roos. Doordat zowel Karin als Simone meedoen, besluit ik ook weer van de partij te zijn. De gangbang is s..."
24-05
7.8
Hoe Mijn Vrouw ... - 2Door: Caspar1312
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Uitdagen, Vingeren,
"Nadat ik Nelly gisterenavond de naaktfoto s liet zien die Paco van haar had gemaakt hebben we zelf heerlijk gevree n. Ze liet, heel ongewoon, zelfs toe dat ik haar klitje bewerkte en haar G spot, net zo lang tot ze klaarkwam. De volgende mo..."
22-05
9.1
Hoe Mijn Vrouw ... - 1Door: Caspar1312
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dikke Tieten, Grote Borsten, Orgasme, Tepel, Tepels,
"Jaren geleden woonde ik, Jacob, met mijn vrouw in Spanje, op Mallorca om precies te zijn. Omdat toen de slarissen heel laag waren had ik een aantal baantjes tegelijkertijd. Mijn vrouw, Nelly, had ook een paar baantjes. Uiteindelijk waren er dus genoe..."
21-05
8.8
Laura En Amy-mae - 4Door: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
" Laura Gilde ik. Kun je godverdomme nu nooit eens normaal doen. Ze glimlachte duivels naar me. Nee we gaan dit niet doen Ik heb hier geen zin in Ik stapte op haar af en trok haar aan haar arm omhoog. Met de hand waar ze een lul mee vast had..."
21-05
7.9
Dorien Gaat Terug ...Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Natuur, Pijpen, Schaamlippen,
"Eind juni, vrijdagochtend, 32 graden. Dorien Liefje, ik ga vandaag zwemmen in de Bizonbaai. Werk ze en tot vanmiddag, riep ze vanonder de douche. Ik Zwemmen Je bedoeld zwemmen zoals in het water zwemmen Dorien Wat Oh haha Nee ik heb een mail o..."
19-05
8.5
Op (mijn) Maat GemaaktDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Waargebeurd, Winkel,
"Zoals aangekondigd verzorgen Dirk Jan en Yvonne Zie verhaal De Eenhoornjagers mij uitstekend. Ze regelen van alles voor me omdat ik ze volledig van dienst ben. Zoals afgesproken pikken ze me die zaterdag, 23 jun 2018 ruim na 8 op bij mijn ouders,..."
18-05
8.3
Geile Buurman - 4Door: Tepelspeler
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Borsten, Buurman, Kut, Kutje, Slaaf, Slavin,
"Aan de manier waarop hij binnenstapt, zien wij meteen dat hij iets van plan is met ons. Na de gebruikelijke ontvangstceremonie waarbij mijn vrouw hem borsten, billen en kut aanbiedt terwijl ik in sexy lingerie toekijk en afwacht, zegt hij dat Emmy ee..."
15-05
8.2
Zittend Babysitten - 2Door: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dwang, Waargebeurd,
"Meneer Vos leidt Fleur en mij rond zessen, vanuit de keuken naar de zitkamer, waar twee lege keukenstoelen opgesteld staan voor een halve kring van, in donkeren kleding gehulde, personen die ons zacht biddend aanstaren. Enkel de lage salontafel staat..."
15-05
8.0
Had 't Niet Moeten DoenDoor: Conny Lingus
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Buurman, Trio,
"Maar ik heb het wel gedaan. Omdat ik helemaal niet zo ben en ondanks dat mijn man er niet mee zit, voel ik me soms nog steeds schuldig over wat er een tijdje geleden is gebeurd. Mijn naam is Brit, een 33 jarige, getrouwde vrouw, gemiddeld po..."
10-05
8.9
Ontevreden Investeerders ...Door: Rita
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Het is rond het middaguur als ik thuiskom met de boodschappen, ik werk ze weg in de keuken en kasten en begin met het klaarzetten van de tafel voor de lunch. John is op zijn kantoor in de serre en aan de rode lijnen in de statistieken zie ik..."
10-05
8.8
Karl Wordt AbrahamDoor: Rita
Reacties: 0
Lengte: Lang
"We komen aan bij het grote terrein, een luxe boerderij met bijbehorende stallen en schuren. Tussen het hoofdgebouw en n van de stallen is er al luide EDM muziek te horen, pompende beats afgewisseld met harmonische tonen. Wij, John, Rita en ..."
08-05
8.1