62.659 Gratis Sexverhalen
Datum: 29-03-2024 | Cijfer: 9.6 | Gelezen: 5376x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0

Gasten Bij Knut En Eva

Het was nog niet zo laat toen we bij Eva en Knut terug waren. Ik ging Knut helpen in de keuken. “Ikl hoop dat ik de kunst een beetje klan afkijken. Man, wat kan jij lekker koken.” Hij grinnikte verlegen. “Och, mijn ouders hadden een sterrenrestaurant, daar krijg je wel wat van mee.” Ik lette goed op. Hij wees me op bepaalde kruiden, maar vooral van het belang van de juiste bereidingswijze. “Schroei vlees en vis snel dicht en laat het dan langzaam garen. Groenten niet te vroeg op het vuur. Eerst alles voorbereiden, dan pas koken, anders koken groenten vaak te lang.”

We kletsen wat tijdens het koken. Hij vertelde hoe hij Eva was tegengekomen, tijdens een concert op het conservatorium. Ze raakten bevriend, maar kregen pas na langere tijd een relatie. Eva stond bekend als nogal een seksuele veelvraat. Hij was daarom wat terughoudend, al bleef ze hem regelmatig opzoeken en kookte hij geregeld voor haar. Op een nogal losbandig feestje had hij voor het eerst seks met haar gehad. “Als nummer drie of vier, dat weet ik niet meer precies”, grinnikte hij. Maar ze was wel in zijn armen gaan slapen.

Daarna bleef ze vaak bij hem slapen als ze een avond samen waren. Op feestjes bleef ze promiscue en dat gold voor hem ook. Maar het werd vaste prik dat ze de nacht met elkaar afsloten. Zo ontwikkelde zich geleidelijk hun relatie, waarin ze elkaars seksuele verlangens leerden kennen en respecteren. Op een dag stelde hij voor dat ze bij hem in zou trekken en sindsdien vormden ze een stel. “Maar qua seksleven is er niet veel veranderd. Eva houdt ervan om met meerdere mannen achter elkaar seks te hebben. Ik kan haar niet zo vaak bevredigen, dus ik heb daar geen probleem mee. Als ik een vrouw leuk vind, mag ik van haar ook mijn gang gaan.”

“Bijzonder, man, dat jullie op deze manier toch tot een relatie gekomen zijn. Als ik het goed begrijp, is zij degene geweest die jou als partner heeft gekozen. Misschien wel omdat je haar accepteerde zoals ze is.” “Ja. En omdat ik goed kan koken”, zei hij er droog achteraan. “Liefde gaat door de maag.” “En wat maakt, dat jij haar als partner wilde hebben?” vroeg ik nieuwsgierig. Niet vanwege de seks, dacht ik stiekem. “Zij is ontzettend veelzijdig, geestig, ruimdenkend. Zij waardeert mij zoals ik ben. Zij kiest ervoor om met mij te slapen, ook na een wilde avond met anderen. Dat voelt heel intiem. Ik voel me bij haar heel erg gewaardeerd en geborgen.”

Ondertussen hoorde ik dat er anderen binnenkwamen. “Kan jij even op het eten letten? Dan kan ik onze vrienden even verwelkomen.” Ik voelde me trots, dat Knut de keuken aan mij over durfde te laten. Je blijft toch altijd een jongetje dat bij een complimentje staat te glunderen. Even later kwam hij weer terug. “Ga jij maar even kennismaken, ik maak het wel af.“

Ik droogde mijn handen af, deed mijn schort af en ging naar de kamer. Daar zaten al zes gasten: vier mannen en twee vrouwen. De vrouwen kende ik al: Gudrun en Reina! Ook de partner van Reina, Dag, had ik bij de muziekvrienden van Knut al ontmoet. Wat een verrassing, ik had niet gedacht dat ik Gudrun ooit weer zou zien. Ze glimlachte naar me, stond op en omhelsde me. “Douwe, wat leuk dat je er nog bent!” Ook Reina en Dag begroetten me hartelijk. De drie andere mannen waren Per, de man van Gudrun, Kjell en Roar, twee vrienden uit het netwerk van Eva.

Knut kwam al snel met het eten, een heerlijke in de huid gebakken kabeljauw met een puree van pastinaak en aardappel en zoete appeltjes. Daarbij een fruitsalade van seizoensvruchten. Wij verzorgden het drinken.

Janna en ik begonnen het Noors ondertussen al aardig te verstaan. Toen Janna reageerde op een opmerking in het Noors die Dag tegen Per maakte dat hij Janna en mij op de muziekavond had ontmoet, was Per aangenaam verrast. “Versta jij Noors?” “Het begint een beetje te komen. Ik spreek Nederlands, Fries, Engels, Duits en kan Platduits en Schots dialect aardig verstaan, dus dan herken je wel veel. Jullie spreken alles een beetje gek uit, maar dat went snel.

De mannen moesten hartelijk lachen. In het Noors vroeg Per: “Wat voor beroep heb jij?” Janna, in haar beste Noors: “lærerinne.” Per en Dag bulderden van het lachen. “En dan heb jij het over gek uitspreken”, hikte Per. “Maar even zonder gekheid: jij leert heel snel.” Ik riep naar hem: “Janna ís dan ook super slim!” Per keek alweer verbaasd. “Kun jij ons ook al volgen?” “Lyts bytsje”, antwoordde ik in het Fries. “Wat is dat voor taal?” “Fries.” “O, in het Noors is het litt”, dat lijkt er inderdaad wel op.” Een beetje sip naar Gudrun: nou kunnen we niet lekker roddelen over hen.” Ze lachte: dan moeten we maar lief over hen praten!” Ze gaf me een knipoog. Ik voelde me warm worden.

Reina en Dag hadden het toetje meegenomen. Bolletjes ijs met een frambozensausje, eenvoudig maar heel lekker. En heel geschikt voor erotiserende spelletjes. Je geliefde een hapje in de mond voeren, bijvoorbeeld. Of een beetje saus op je vinger tussen de lippen van je partner steken.

Dat was precies wat ik om me heen zag gebeuren. Reina diende Dag een hapje ijs toe, Knut gaf Eva een kus met een hap ijs in zijn mond. Per hield Gudrun een lepel ijs voor, wat zij met veel gevoel sensueel met haar lippen van de lepel hapte. Ze dankte hem met een koude zoen. Eva doopte een vinger in de saus en liet die aflikken door eerst Kjell en dan door Roar. Die hadden elkaar eerder een lepel toegestoken.

Ik deed hetzelfde als Knut. Ik nam een hap van het ijs en bood mijn lippen aan Anke aan. Genietend ontving ze het klontje ijs in haar mond. Janna smeerde wat ijs op het puntje van haar neus. Ik at het er af met mijn lippen, wat ze giechelend onderging. Tot mijn verrassing stak Gudrun mij ook een lepel toe. Ik keek haar glimlachend aan toen ik het ijs ophapte. Ik liet haar mijn vinger met saus aflikken. Zo werd op een subtiele manier duidelijk hoe de verhoudingen in het gezelschap lagen.

Ik had niet alles kunnen volgen. We zouden het vanzelf wel merken. Met zijn allen ruimden we de tafel af. Eva en Janna zetten koffie, die ze even later in twee thermoskannen binnen brachten.

Eva nam het woord. “Beste vrienden, we hebben jullie vanavond uitgenodigd omdat we bezoek hebben van gasten uit Nederland, die we graag aan jullie voor willen stellen. Douwe en Janna hebben we in Stavanger als muzikant en als aangenaam gezelschap en ruimdenkende mensen leren kennen. Anke heeft zich hier bij hun gevoegd. We hebben een aantal bijzondere momenten met hen mogen beleven. Het leek ons gepast, om hun in onze kring van speciale vrienden te introduceren. In onze groep geldt: alles mag, niets moet. Dus, Hollandse vrienden, welkom in ons Noors genootschap.” Janna dankte verlegen, half in het Noors.

Knut zei: “Wij willen jullie graag laten ervaren hoe het er in ons gezelschap aan toe gaat. Ik heb Douwe net verteld hoe de relatie tussen Eva en mij ontstaan is. Ik wil die relatie vanavond weer ten volle met haar vieren. Dat betekent: doe vrij met elkaar waar je zin in hebt. Jullie kennen Eva, Eva wil graag met meerdere mannen seks, maar als je zin hebt om over Noorse muziek te praten of een potje schaak te spelen is het ook goed. Voel je nergens toe verplicht. Jullie hebben ons gister een onvergetelijk inkijkje in jullie seksleven gegeven, dus wij denken dat we jullie hier een plezier mee doen. Alles mag, niets moet. Voel je volledig vrij om niet mee te doen of je terug te trekken.”

Eva ging bij Knut op zijn knie zitten en begon hem hartstochtelijk te zoenen. “Ik hou van je, fijne minstreel van me.” Ze maakte zich van hem los en liep naar Kjell en Roar. Ze ging tussen hen in zitten en sloeg bij elk van hen een arm om de nek en begon ook hun beurtelings te zoenen.

Janna kroop tegen me aan. Ze had blosjes op haar wangen, haar ogen flonkerden. Ze was duidelijk opgewonden. “Douwe?” “Wat is er, liefje.” Ze beet op haar lip. “Wil je me uitkleden? Wil je me aanbieden om seks te hebben met de mannen? Ik wil het eens meemaken hoe het is om eens helemaal bandeloos te seksen met meerdere mannen.” Ik keek haar aan. “Weet je het zeker, lieverd?” Ze likte haar lippen. “Ja.” Anke waarschuwde haar. “Je weet dat ik me niet zo fijn voelde na die gang bang, schat? De seks was overweldigend, het gevoel niet.” “Ik weet het. Ik wil het gewoon graag eens meemaken.”

Ik keek naar Anke. “Wat wil jij, schat?” Ze keek me diep in de ogen. “Douwe, ik gloei nog helemaal na van onze vrijpartijen van vanmorgen en gisteravond. Ik heb helemaal geen zin om dat gevoel uit te wissen door seks met anderen te hebben. Vind je het erg als ik niet meedoe?” Ik voelde me week worden, terwijl ik in haar ogen verzonk. Een blije glimlach speelde rond mijn lippen. “Nee, schat, dat vind ik niet erg, integendeel. Ik heb precies hetzelfde gevoel. Gisteravond en vanmorgen zitten nog helemaal in mijn vezels. Ik heb totaal geen zin in een orgie.” Janna kreunde teleurgesteld. “Douwe, alsjeblieft? Wil je me aanbieden aan het gezelschap?” Ik vroeg Anke: “Help je mee?”

Een snelle blik rond de tafel leerde, dat Eva door Kjell en Roar al half uitgekleed was. De heren hadden ook al geen bovenkleding meer aan. Knut zat gewoon met Gudrun en Per te praten, die waren nog helemaal niet erotisch bezig. Reina en Dag zaten al wel met elkaar te zoenen. Reina zag me kijken. “Douwe, doe je mee?” “Nee, Reina, sorry, ik ben niet in de stemming.” Ik zag Per naar haar toe gaan. “Vind je het goed dat ik dan met jullie mee doe?” Reina giechelde. “Jij altijd, lieve Per.”

Ik kuste Janna en begon haar blouse rustig los te knopen. Anke streelde haar rug, kuste haar nek. Samen ontdeden we Janna heel langzaam van haar kleding. Ik zette haar met haar kont op de tafel, spreidde haar benen en kuste haar poesje. Ze was al helemaal opgewonden, het geile vocht droop al uit haar spleetje. Ik stond weer recht en drukte haar nog even lekker tegen me aan. “Geniet ervan, schat”, fluisterde ik in haar oor. Ik legde haar op haar rug op de tafel en zei: “Heren, Janna is er klaar voor om verwend te worden. Veel plezier allemaal.”

Knut stond op en liep op Janna toe. Ze sloeg haar armen om zijn nek en begon hem te zoenen. Samen met Anke ging ik bij Gudrun zitten. Die glimlachte. “Verrast, dat je me weer tegenkomt?” “Ja, ik had niet verwacht je ooit nog te zien. Ik vind het heel leuk, dat ik je hier weer zie.” Gudrun wendde zich tot Anke. “Toen Douwe eergister over jou vertelde, dacht ik dat je een soort godin moest zijn. Maar je ziet er gewoon uit als een leuke, zij het mooie, vrouw.” Anke lachte. “Douwe kan soms een beetje overdrijven als hij enthousiast is.” “Dan bof jij maar, met een vent die zo enthousiast over je is.” “Ik bof zeker”, glimlachte Anke. Ze kneep even in mijn been. “Douwe is het beste wat mij ooit overkomen is. Ik hoorde dat jij muziek maakt?” “Inderdaad, ik speel harp.” “O, wat leuk! Ik ben altijd jaloers geweest op mensen die dat goed kunnen. Ik speel gitaar.”

Zo zaten Anke,Gudrun en ik gewoon een leuk gesprek te voeren, terwijl om ons heen de sfeer steeds losbandiger werd. Kjell was heftig met Eva aan het tongen, terwijl Roar hem pijpte. Eva speelde met de pik van Kjell. Dag zat Reina te beffen, terwijl Per haar ondertussen rustig aan het neuken was, letterlijk pal voor zijn neus. Knut en Janna waren ook uitgebreid aan het vrijen. Zijn stijve stond paraat om bij haar binnen te dringen. Het fijne gevoel wat ik nog had na de heerlijke seks van gisteravond en vanmorgen begon weg te ebben. “Volgens mij hebben jullie helemaal geen zin in seks, is het wel?” vroeg Gudrun. “Nee, dat klopt”, antwoordde Anke, “gister en vanmorgen heb ik heerlijk met Douwe gevreeën. Ik gloei vanbinnen nog steeds. Als ik nu ga seksen, ben ik dat kwijt.” Ik stelde voor: “Gaan jullie mee naar onze kamer? Ik ben er gewoon niet voor in de stemming om midden in een orgie te zitten.”

We vertrokken met zijn drieën naar onze kamer. “Ik ga me even douchen, goed?” Anke kleedde zich uit en ging naar de douche. “Zij is ontzettend mooi, Douwe, ik kan me voorstellen dat je niet wil vrijen met zo’n oud wijf als ik”, zei Gudrun. Ik pakte haar bij de handen en keek haar diep in de ogen. “Gudrun, je wil niet weten wat je bij me losmaakt. Ik voel een diepe verbondenheid met jou en ik vind je ontzettend aantrekkelijk. Ik wil je vanavond heel graag verkennen en me met je verenigen. Niet als een bronstige hengst, maar als een intieme vriend. Ik vind het gewoon heerlijk om bij je te zijn, ook zonder seks. Ik kuste haar en onze lippen streelden elkaar in een warme zoen.

“Ik ga even Anke gezelschap houden onder de douche”, zei ik tegen Gudrun, “kom jij zo ook even?” Ik kleedde me uit en ging Anke achterna.

We spoelden ons even af. Ze drukte haar lippen op de mijne. “Ik stuur Gudrun wel even, dan kruip ik alvast in bed.” Anke liep de douche uit en even later stapte Gudrun binnen. Ze kwam bij me onder het warme water staan en ik trok haar tegen me aan. Ik kuste haar en zij kuste me gretig terug. Ze duwde haar onderlijf tegen me aan. Haar groene ogen keken me onderzoekend aan. “Ik wil je lekker afsponzen”, zei ik, “even lekker tegen je aan staan.”

Ik pakte een spons en douchegel. Ze draaide zich om en ging met haar rug naar me toe staan, haar handen tegen de wand. Ik schrobde haar rug en billen stevig. Toen draaide ze zich om. Teder waste ik haar borsten en buik. Ik kuste haar. We tongden even, maar voor ik echt opgewonden werd deed ik de kraan dicht en we droogden elkaar af. “Zal ik nog wat drinken halen?” stelde ze voor. “Ja, lekker. Een glas water graag.” “Ik haal wat sterkers voor mezelf.” “Is goed, schat.” Ze wilde een handdoek om zich heen slaan, maar ik hield haar tegen. “Dat heb je niet nodig. Je bent zo mooi genoeg.” Ze legde de handdoek weg en heupwiegde naar de keuken.

Al gauw kwam ze weer terug, een blosje op haar wangen. “Vind je het jammer dat je er niet bij bent?” “Nee, maar het is wel een geil gezicht.” Ze keek me even schattend aan. “Het was één neukende bende. Jouw Janna met Kjell en Roar in kut en kont, Reina aan het spit bij Knut en Per, Eva bezig met Dag… Per denkt dat ik met jou geneukt heb.” “Vertel morgen maar wat er echt is gebeurd”, grinnikte ik.

Ik pakte de glazen van Gudrun over en zette die op het nachttafeltje. Ik schoof in bed naast Anke en ging tegen het hoofdschot zitten, een kussen in mijn rug. Gudrun kwam aan mijn andere kant naast me. Anke legde haar hoofd op het kussen tegen me aan, haar hand op mijn buik. Terwijl Gudrun en ik met elkaar aan het praten waren, hoorde en voelde ik Anke langzaam wegzakken.

Ik had een sterke drang om mijn hart bij Gudrun uit te storten. Ik vertelde over het oppervlakkige geluk en de doodlopende banaliteit van mijn leven met Dieuwertje. Dat had ik nog nooit zo helder voor ogen gehad, maar met Gudrun kwam dat besef ineens scherp naar boven. Ik vertelde hoe Anke mij als het ware had opgetild en hoeveel rijker mijn leven de afgelopen maanden was geworden. Seksueel ontdekte ik dingen die ik nooit had gekend, ik maakte ineens vrienden bij de vleet, de kwaliteit van mijn muziek ging met sprongen vooruit, de kwaliteit van mijn werk ook. “Deze vrouw hier naast me, die heeft me regelrecht in een nieuw dimensie geslingerd.”

“En Janna?” “Janna is van kinds af beste vriendin van Anke. Toen ik haar twee maanden geleden leerde kennen, was er meteen een klik. We hebben heel snel besloten haar in onze relatie op te nemen. Vorige week liet Anke ons alleen om elkaar beter leren kennen, door ons even een week zonder haar op vakantie te laten gaan. Janna wilde dat ook heel graag. Het grappige is, dat Janna in die week veel vrijer naar mij toe geworden is. Ze zou deze avond twee weken terug nooit zo in gegaan zijn. Ze durft nu helemaal toe te geven aan haar verlangens en aan te geven wat ze van mij verlangt. Zij en ik hebben een zo diepe band gekregen, dat we elkaar nu helemaal de vrije hand durven te geven.” Ik zat even stil tegen haar aan, haar hand op mijn borst. “Hoe is jouw relatie met Per, wat dat betreft?”

Gudrun zweeg even, op zoek naar woorden om duidelijk te maken wat Per voor haar betekende. “We zijn eigenlijk heel lang vrij traditioneel geweest. Ik was verliefd geworden op Per, raakte zwanger van onze zoon Einar, daarna van onze Sigrid. Mijn muziek belandde op dood spoor. Ik speelde nog wel, maar zonder veel passie. Alles draaide om de kinderen, ons seksleven raakte in het slop, ik werd me steeds meer bewust van onvervulde verlangens, van onaangeboorde energie die ik ergens in me moest hebben zitten, waarvan ik niet wist hoe ik daar bij moest komen.

Onbewust had ik mijn hand op haar geslacht gelegd, mijn vingers speelden met haar schaamlippen. Gudrun glimlachte: “Dat dus.” Ze kuste me en ging verder met haar verhaal. “Op een dag werd k gevraagd om in te vallen bij een groepje muzikanten: de vriendengroep met wie Knut je kennis heeft laten maken. Meteen bij de eerste repetitie begon er energie te stromen. Discussies over details in de muziek, de zoektocht naar dingen die werken, hoe je muziek levend kunt houden. Ik voelde me als het ware opgetild, zoals jij dat met Anke had. Die avond ging als vanzelf over in seks. Ik had heerlijke seks met Dag en Kristoff en voelde me totaal niet schuldig, alleen bevrijd. Ik heb Per verteld wat me overkomen was en we zijn gaan praten, Per en ik. Ook Per zat met onvervulde wensen, met het gevoel op dood spoor te zijn beland. We zijn ook zijn verlangens gaan verkennen, net als die van mij. Soms deden we dat samen, vaak ook apart. Door elkaar los te laten, hebben we elkaar teruggevonden. Ik durf te zeggen dat we er uiteindelijk ook betere ouders door geworden zijn, door niet alleen het ouderschap, maar het volle leven te omarmen. Dat houdt ook in: accepteren dat je niet alles kunt hebben en niet alles kunt doen. Soms is mama even bezig met haar werk. Of met leuke dingen voor zichzelf.”

We knuffelden elkaar nog even. Langzaam begonnen we te vrijen. Geduldig, intiem. Ik genoot ervan met haar samen te zijn. Met mijn mond verkende ik elk plekje van haar lichaam. Haar handen streelden me overal. Toen ik mijn lippen op haar klitje drukte, kwam ze zuchtend en met een siddering klaar. Ik drukte twee vingers in haar natte gleuf, kromde en begon het geribbelde plekje aan de binnenkant te masseren. Brommend verwende mijn mond haar genotsknopje. Gudrun spande haar rug, mijn vingers werden in haar binnenste vastgeklemd en met een langgerekte kreun kwam ze opnieuw klaar. Ik kwam tussen haar benen uit en ging naast haar liggen.

Gudrun draaide zich naar me toe en kuste me lang en aandachtig. “Dat was heerlijk, Douwe. Ik voel me schuldig, ik heb hier maar liggen te genieten. Eigenlijk zou ik nu het liefst in jouw armen in slaap vallen, maar jij bent helemaal nog niet aan je trekken gekomen.” “Lieverd, maak je daar maar niet bezorgd over. Ik heb er onwijs van liggen genieten om met jou bezig te zijn. Weet je wat ik graag zou willen, Gudrun? Ik zou graag met jou billen tegen mijn buik in slaap vallen, mijn geslacht in jou en mijn arm om je heen.””Dat lijkt me heerlijk, Douwe.” Ze draaide haar billen tegen mijn buik en oorzichtig schoof ik mijn stijve leuter tussen haar lippen naar binnen. Ze zuchtte toen ze me ontving Zoals anders alleen Anke dat kon, begon ze me subtiel te verwennen met de spiertjes in haar binnenste. Ik verzuchtte: “Wat doe je dat heerlijk.” Gudrun hijgde zachtjes: “Kom maar lekker jochie!” Een onstuitbare golf bouwde zich in mijn binnenste op en overspoelde me. Mijn zaad spoot in krachtige stralen in haar binnenste. Ik voelde ook Gudrun nog weer bijna onmerkbaar komen. Met mijn geslacht nog in het hare gleed ik weg in een diepe slaap.

Ik werd wakker omdat er iemand de kamer binnenkwam. Per fluisterde Gudrun in het oor: “Ga je mee, lieverd? Was het fijn?” “Heel fijn”, fluisterde Gudrun. Ze stapte stilletjes uit bed en gaf me kus op mijn hoofd. Per hoorde dat ik wakker was geworden en zei tegen mij: “Misschien moet je Janna even helpen. Wees lief voor haar, ze heeft je nodig.” We liepen naar de gang. Op dat moment kwamen net Reina en Dag uit de douche, nog naakt. “Hé Douwe, ik heb je gemist!” Reina drukte zich even tegen me aan. Ik knuffelde haar. “Volgende keer beter, schat.” Dag grijnsde: “Die Janna van jou is wel een aanwinst, zeg. Wat een hete donder!” “Ik hoop dat je haar wel een beetje hebt laten genieten, Dag.” “Reken maar! Wat kan die klaarkomen!”

Ondertussen waren we de kamer ingekomen. Janna lag in foetushouding op de tafel. Uit haar kut en haar kont sijpelden straaltjes sperma. Voorzichtig liep ik op haar toe. “Gaat het, liefje?” Janna begon te snikken. “Ik ben kapot. Alles doet zeer.” Ik sloeg mijn armen om haar heen. “Stil maar, schat. Ik ben bij je en ik hou van je.” Ik wiegde haar in mijn armen.

Gudrun had zich aangekleed en kwam nog even afscheid nemen. Ik omhelsde haar en bedankte haar voor de fijne avond. Zij mij. “Zorg goed voor Janna. Juist nu heeft ze jou nodig”, drukte ze me nog maar eens op het hart. Toen pakte ze de hand van Per en vertrok. Maar niet uit mijn leven: ik zou zeer intensief contact met haar blijven houden.

Ik hielp Janna met opstaan en bracht haar naar de douche. Ze kon amper nog op haar benen staan. Ik liet haar op het douchekrukje zitten en zette de warme straal van de douche op haar. Ik zorgde ervoor dat het vooral niet te heet was en begon haar voorzichtig af te sponzen.

Het viel me op dat ze niet alleen lichamelijk, maar ook emotioneel uitgewoond was. Elk sussend woordje, elke intieme aanraking leidde tot een emotionele reactie. Mijn afsponzen en het lauwe water brachten haar geleidelijk tot rust. Ik wreef haar lekker droog en droeg haar naar ons bed. Ik legde haar in het midden, kroop naast haar en hield haar stevig vast. Ze drukte haar hoofd tegen mijn hals en vertrok naar dromenland. Ik niet, ik lag nog lang wakker. Ik hoopte dat haar grenzen niet te veel overschreden waren. Ook maakte ik me zorgen over de veiligheid van ons kind. Was dit soort ruige seksavonden nog wel verantwoord voor een zwangere vrouw? Toch eens nazoeken. ten slotte viel ik in een onrustige slaap.
Trefwoorden bij dit verhaal: Partnerruil, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Het Kasteel - 26Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"De week vloog voorbij en in dat weekend hadden Sanne, Esmee en ik weer een heerlijke avond vol seks met elkaar. Na de miskraam had ik ook niet meer met Esmee geneukt en het was heerlijk om weer met haar te mogen vrijen en om te kijken hoe de twee moo..."
23-04
9.7
Sinds Een Dag...Door: Rainman
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Italie,
"Het gezin met de kinderen was inmiddels verdwenen, maar het leek alsof het alsmaar drukker werd in het restaurant. Aan de bar stond het 2 rijen dik met mensen gezellig keuvelend en stevig aan de drank. Links en rechts werden tafels aan de kant gescho..."
20-04
9.7
Sinds Een Dag... - 12Door: Rainman
Reacties: 31
Lengte: Lang
Tags: Italie,
" Beste, deel 12 is ietwat uit de klauwen gelopen, waardoor ik het in twee n heb moeten knippen. Mocht er animo of belangstelling voor zijn, kan ik eventueel, bij hoge uitzondering .het volgende deel dit weekend nog plaatsen. Anders schuif ..."
19-04
9.8
Vriendinnen - 2Door: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vriendinnen,
"Martijn en ik hadden onze hockeywedstrijd gespeeld en na afloop nog een biertje gedronken in het clubhuis. Daarna gingen we weer naar huis, want hoe gezellig het ook was, we wilden weer naar Vera en de meiden toe. Maar toen ik onze telefoons en porte..."
18-04
9.6
Partnerruil - EpiloogDoor: DAts
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Vreemdgaan,
"Toen we na onze vakantie weer thuis gekomen waren, kwamen mijn dames in een heel andere stemming. Ze begonnen zich voor te bereiden op hun bevalling en werden erg huiselijk. Geen rare seksuele escapades meer. we werden een heel gelukkig gezinnetje me..."
17-04
9.2
Elise En De Goden - 2Door: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Lang
" Dit verhaal is geen direct vervolg op De Vriendengroep , al heeft het er wel mee te maken Mussa kwam en ging weer. Hij had vast een druk leven. Ernaar vragen kon niet. Het was duidelijk. Hij was wel blij me te zien, maar had me lieve..."
16-04
8.6
Elise En De Goden - 1Door: Jefferson
Reacties: 10
Lengte: Lang
"Mijn naam is Elise. Iemand met een verleden. Sommigen zullen hiervan weten. Maar ik ben ook meer dan dat. Echt waar. Ik ben 24 jaar ondertussen. En heb erg veel meegemaakt, waar ik ook groot plezier uitgehaald heb. Maar nu was ik op zoek naar rustige..."
15-04
8.6
Partnerruil - 40Door: DAts
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil,
"Anke en ik sloten onze vakantie af bij Dieter en Christa. We hadden Janna achtergelaten in Hamburg, waar ze het weekend zou doorbrengen bij Egon en Helmut. Wat was er sinds we Dieter en Christa hadden ontmoet een hoop gebeurd, bijna niet te..."
15-04
9.2
Het Kasteel - 25Door: Borrie70
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"In de dagen tussen kerst en oud en nieuw werd er flink overlegd en getekend door de vrouwen. Nu het zeker was dat ook Louise haar intrek zou nemen in het kasteel had ik haar gevraagd of ze met Esmee wilde praten over de inrichting van haar woning. Ni..."
14-04
9.7
Een Beeldschone Huisgenote... - 100Door: Dannyboy
Reacties: 28
Lengte: Zeer Lang
"We zaten in de woonkamer van Nick en Kelly te chillen. Bram en Elise waren ook van de partij. Ze hadden onze kinderen in hun armen. Konden ze mooi even oefenen voor later, had ik gegrapt. Toen hoorden we de achterdeur open gaan. Anna en Lotte waren t..."
14-04
9.7
Partnerruil - 39Door: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"De vakantie naderde zijn einde. Janna had terwijl we nog in Bergen waren een appje van Helmut gehad, met de vraag of we op de terugweg zin hadden om bij hem en Egon in Hamburg langs te komen. Anke en ik hadden echter al met Christa en Dieter afgespro..."
13-04
9.2
Sinds Een Dag... - 11Door: Rainman
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Italie,
"Mira zat alleen in een hoek van de slaapkamer. Op een stoel. Naakt. Ze leunde achterover met gespreide benen. Met n hand speelde ze met haar linkerborst, af en toe knijpend in haar tepel. Terwijl ze met haar andere hand, hard, snel en opgewonde..."
12-04
9.7
Klik hier voor meer...