62.478 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 29-03-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 14608x
Lengte: Lang | Lezers Online: 2
Ik zat al weer een tijdje aan de grote bar van de Parenclub. Ik pakte ook even een hapje om te eten. Terwijl ik mijn hapje smakelijk aan het opeten was liep er een leuke vent voorbij. Hij lachte, knipoogde en zwaaide naar me. Ik lachte naar hem terug en hij liep door. Intussen was ik klaar met eten en ik was een beetje aan het rondkijken. Daar zag ik hem weer aankomen. Ik gaf hem lachend een knipoogje. Hij kwam lachend naar me toe en vroeg of de plek aan de bar naast mij nog vrij was. Ik zei: "Jazeker, kom maar zitten hoor, gezellig". We stelde ons aan elkaar voor. Ik vertelde hem dat ik Amber heette en zijn naam was John.

We raakte in een gezellig gesprek en het werd heel spontaan en leuk. Ik ben dol op gezellig kletsen en hij kon dat ook ontzettend goed. John had veel humor. Kortom het 'klikte' wel tussen ons. John vertelde dat hij mijn volle borsten erg aantrekkelijk vond. En dol was op mooie billen en vrouwen met lang haar. Je begrijpt dat dit soort lieve complimentjes mijn hoofd op hol laat slaan. Elke vrouw wil dit soort dingen natuurlijk graag horen.

Tijdens ons leuke gesprek voelde ik dat John regelmatig mijn arm aanraakte en zelfs streelde hij mijn rug even. Hmmm, dat deed mij wel wat. Toen het gesprek over parenclubs kwam kon ik het niet laten om mijn hand even op zijn bovenbeen te leggen. Terwijl we aan het doorkletsen waren streelde ik heel subtiel zachtjes zijn bovenbeen. Voorzichtig keek ik even naar zijn boxershort en zag dat zijn mannelijkheid de stof van zijn broekje flink liet bollen. Ik genoot van zijn zwelling die veel goeds voorspelde. Na een paar minuten durfde ik wat verder te gaan. En legde mijn hand nu op zijn boxershort. Exact op de plek waar zijn mannelijkheid inmiddels in volle omvang zijn opgewonden stijfheid toonde. Mijn hand ging een klein beetje over zijn broekje heen en weer.

Vind je het lekker om met mijn 'vriend' te spelen?

Ons gesprek kreeg een steeds meer erotisch tintje, ha ha. John zei tegen mij: "Jij weet een man wel 'gek' te maken Amber. Vind je het lekker om met mijn 'vriend' te spelen?" Ik keek John lachend aan. Gaf hem een sensueel knipoogje en zei: "Wat denk je zelf John? Denk je dat ik hier ben om een partijtje hockey te spelen ha ha?" Allebei moesten we lachen. John vroeg of ik zin had om boven eens te gaan kijken om mogelijk samen wat 'praktijk ervaring' op te doen.

Ik zei tegen John: "Dat lijkt mij een goed plan. Ik ben wel weer in de stemming om wat stoute dingen te doen." Ondertussen kneep ik plagend zachtjes in zijn piemel.

Samen gingen we naar de gezamenlijke douches achter in de club. Ik deed mijn lingerie uit en John deed zijn boxershort uit. We legden onze spullen op een droog plekje en begonnen ons te wassen zodat we weer helemaal fris en fruitig waren voor het grote avontuur.

John zijn piemel stond nu niet meer recht omhoog zag ik. Maar hij had nog wel een mooie vooruit staande joekel. Erotisch bungelde hij voor hem uit tijdens het wassen. Ik keek ook stiekem naar zijn lekkere volle ballen. Ik had nu al zin om eens lekker door hem geneukt te worden. Toen we klaar waren ging onze lingerie en boxershort weer aan. We gingen rechtsaf de gang in en nogmaals rechtsaf de trap op waar de seks kamers uitnodigend op ons aan het wachtten waren.

Tussen mijn benen was ik al goed nat geworden.

Boven gingen we links af. We liepen langs de darkroom en kwamen weer bij de grote kamer uit. Ik pakte John bij zijn arm en zei: "Laten we hier maar naar binnen gaan". Ik had voor ons snel een plekje uitgezocht naast een aantrekkelijk stel. De handdoekjes werden neergelegd en snel deed ik mijn lingerie uit en John zijn boxershort. Ik ging op mijn rug liggen en John kwam naast mij liggen en begon zachtjes mijn borsten te strelen. Geil begon hij mijn tepels te likken. Terwijl John mij heerlijk aan het pleasen was keek ik opzij naar het leuke stel. Zij lag met haar benen wijd en hij lag tussen haar benen en was haar lekker aan het neuken.

Ik keek naar haar en zij keek naar mij. We lachten naar elkaar. Mijn hand ging naar haar lichaam en ik begon haar zachtjes te strelen.

John zoog mijn tepels en streelde mijn borsten. Zijn hand ging nu rustig aan naar beneden. Over mijn buik zo naar mijn meest vrouwelijke plekje. Ik deed mijn benen uit elkaar zodat hij er goed bij kon. Ik was inmiddels al goed opgewonden. Tussen mijn benen was ik al goed nat geworden. John streelde nu over mijn buitenste schaamlippen. Hij merkte dat die heerlijk nat waren.

Heerlijk voelde ik de kroonjuwelen tussen zijn benen.

Doordat ik mijn benen wijd uit elkaar had gedaan kwam mijn been tegen het been van mijn 'buurvrouw'. Daarna voelde ik haar hand richting mijn bovenlichaam gaan. En voelde ze heerlijk mijn borst. Hmmm dat was heerlijk. Ondertussen had John zijn vingers voorzichtig in mijn vagina geduwd. Mijn buitenste schaamlippen weken uiteen om zijn vingers toe te laten. Ik was goed nat dus zijn vingers konden probleemloos naar binnen gaan. Hij begon me nu heerlijk te vingeren. Ik kreunde en genoot. Mijn hand gleed nu naar het kruis van John. Ik voelde aan zijn grote stijf staande piemel. Heerlijk voelde ik de kroonjuwelen tussen zijn benen. Wat een prachtexemplaar had hij. Terwijl ik hem even masturbeerde streelde ik met mijn andere hand de vrouw die nog steeds stevig geneukt werd door haar partner.

Ik zei tegen John dat het nu tijd werd mijn kutje door zijn kroonjuweel te laten verkennen. Hij pakte een condoom en deed het om zijn goed stijf staande pik. Ik voelde met mijn hand of het condoom goed om zijn staaf zat. Vervolgens ging John met zijn onderlichaam tussen mijn wijd gespreide benen liggen en ik voelde zijn lange staaf als een gladde paling zo mijn vagina inglijden. Mijn vagina week uiteen om hem heerlijk toe te laten. Doordat ik al goed nat was gleed hij soepel he-le-maal naar binnen. Hij zat er lekker strak in en ik genoot vanaf de eerste stoot die ik te verwerken kreeg. De vrouw naast mij streelde nu de zijkant van mijn lichaam en keek mij uitdagend aan. Toen trok haar partner zijn pik uit haar grotje en ik zag een ontzettende grote pik. Hij stond gevaarlijk stoer overeind en dook nu met zijn mond op haar poesje en begon haar heerlijk te likken. Zij draaide nu op haar zij met haar gezicht naar mij toe en begon mijn borsten te likken en zacht te kneden. Ze had haar ene been opgetild zodat haar partner door kon gaan om haar sappige poesje heerlijk te verwennen.

Ik genoot volop van zijn pompende staaf.

John was flink bezig om mij te neuken. Mijn hete grotje genoot met volle teugen van zijn mannelijke tijger die mij van binnen aan het inspecteren was. Aan zijn kreunen kon ik wel merken dat zijn kroonjuweel heerlijk verwend werd door mijn natte en klemmende schede. Zijn geilheid werd zo opgevoerd dat het niet lang meer zou duren voordat het condoom supervol zou raken met vers warm sperma. Ik probeerde met mijn poesje wat extra te klemmen rondom zijn maximaal opgezette lekkere genotsknots. Ik genoot volop van zijn pompende staaf die in- en uit gepompt werd.

Ineens merkte ik dat ik klaar zou gaan komen... Ohhh, ja John, ohhh ga door dieper en harder alsjeblieft. John werd ook helemaal gek van geiligheid. En omdat ik nogal een beetje luid kreunde door de zaal begon de vrouw naast mij nog wat intensiever te strelen. Ze riep geile woordjes naar me: "Kom maar geil schatje. Laat je gaan en kom maar heerlijk ontspannen klaar". Ik voelde eerst mijn onderlichaam trillen van geiligheid. En vervolgens mijn hele lichaam. Ohhhhh, wat heerlijk. Ik had geen controle meer over mijn lichaam en genoot, trilde en kreunde luid. Een warm ontspannen gevoel kwam over mijn hele lichaam. Ik ontplofte van geiligheid.

Ik voelde zijn harde 'vriend' zich in mijn gewillige spleet bewegen.

Toen hield John het ook niet meer. Hij beukte nu maximaal diep in mijn poes. En ook hij gaf de nodige kreten en gaf mij een flinke hoeveel warm sperma in het condoom wat zich lekker in mijn kutje om zijn harde staaf bevond. Ik voelde zijn harde 'vriend' zich in mijn gewillige spleet bewegen. Ik voelde gewoon dat ik nu he-le-maal volgespoten werd. Gelukkig zat het condoom er omheen anders had John mij zomaar kunnen bevruchten. Ik keek vol interesse naar het bezwete gezicht van John die puffend en hijgend langzaam weer tot bedaren kwam. Ik streelde liefdevol zijn gezicht en zei: "Dank je wel. Je hebt mij heerlijk klaar gekregen door jou geneuk. En dat lukt niet elke man. Maar daar heb je echt je best voor gedaan en het is je gelukt".

Hij trok langzaam zijn staaf uit mijn natte poesje. Door het gepomp bleef mijn poesje gewoon uitdagend 'open' staan. Ook ik moest even tot rust komen. Maar daar kwam weinig van. De vrouw die naast mij lag had wel zin in mijn 'open staande' poesje. Voordat ik er erg in had lag ze met haar gezicht tussen mijn benen en begon mijn kletsnatte poes heerlijk te likken. Ohhh, ik had hier ook wel zin in. Ze likte over mijn natte opgezette, bolle en openstaande schaamlippen. Ze likte zich een weg naar mijn klitje. Mijn gevoelige genotsknopje die helemaal uit zijn huidplooi was gekomen. Voorzichtig likte ze mij en wist dat dat niet te ruw moest gebeuren. Maar ze deed het heerlijk! Haar partner trok nu zijn piemel uit haar poes en ging naar ons staan te kijken. Hij was, al kijkend naar ons, flink aan zijn super grote joekel aan het trekken.

Ze trok haar vingers nu uit mijn 'spuitende' gleuf en ik squirtte volop.

Zijn partner was mij inmiddels lekker aan het vingeren. Mijn kleddernatte poesje maakte geile soppende geluidjes en haar vingers zaten onder de 'witte vloed'. Haar vingers maakte mij steeds geiler. Sorry, ik kon het niet laten, ik moest gewoon op de vingers van haar spuiten. John stond naast ons te kijken en ook haar partner. Die was nog steeds bezig met masturberen. Ik kreunde alweer luid en mijn onderlichaam trilde en bewoog op en neer. En toen... Aggghhhh, ik spoot rond haar vingers. Ze trok haar vingers nu uit mijn 'spuitende' gleuf en daar kwam het allemaal naar buiten in krachtige druppels zo over haar heen.

Haar masturberende partner werd hiervan zo geil dat die het ook niet meer kon inhouden. Hij begon te kreunen en sneller te trekken aan zijn enorme grote spuiter. En toen zag ik een enorme straal zaad uit zijn eikel gepompt worden. Het vloog door de lucht en viel op zijn partner neer die voor mijn poesje zat. Maar ook ik voelde zaad op mij neervallen. Hij bleef een aantal krachtige stralen sperma spuiten wat op ons neerkwam. Pfff, dat was wel geil allemaal.

Ik pijpte hem soepel en genoot er volop van.

Hierna veegde we ons allemaal schoon met onze handdoeken en gingen naar beneden naar de douches. Daar gingen we ons weer heerlijk schoonwassen. Naast mij in de douche stond een jongeman die zei: "Ik heb je boven bezig gezien. Dat was wel een hele geile bedoeling. Ik zou dat graag ook eens meemaken. Ik ben er zo geil van geworden". Ik zei echter dat ik na het douchen nog even wat zou gaan drinken en vervolgens naar huis wilde gaan. Hij keek mij met glinsterende trouwe 'honden ogen' aan en zei: "Ik zou zo graag wat geils met je willen doen. Al is het alleen maar als je alleen mijn pik even vast wil houden. Ik heb vanavond veel gezien, maar ben nog niet klaargekomen".

Hij zei het zo zielig dat ik een soort van medelijden met hem kreeg. En terwijl meerdere mensen onder de gezamenlijke douche stonden pakte ik zijn piemel en begon hem te masturberen. Eerst zachtjes, maar steeds sneller. Dat er mensen aan het meekijken waren maakte mij niet uit. Zijn pik groeide op tot een heerlijk formaat. Ik ging op mijn hurken zitten en nam hem in mijn mond. Ik pijpte hem soepel en ik genoot er volop van. Ook hij genoot er duidelijk van. Hij streelde mijn hoofd en speelde met mijn lange haar. Terwijl zijn pik soepel in-en-uit mijn mond verdween voelde ik heerlijk aan zijn zak. Waarin de mooie zaadballen flink sperma aan het inzamelen waren om straks met kracht naar buiten gespoten te worden.

Hij kreunde dat hij ging komen. Ik twijfelde of ik hem in mijn mond klaar zou laten komen of niet. Maar ik vond het wel geil om hem te zien klaarkomen. Kijken of hij krachtig zou spuiten. Ik liet hem uit mijn mond floepen en pakte hem vast. Met snelle halen maakte ik hem zo geil dat het nu ging komen. Ik haalde het zaad uit zijn ballen en liet het krachtig rondspuiten. Wow, dat was een flink portie mannelijk sap. Witte vette klodders vlogen uit zijn eikel. Tja hij was de hele avond super geil geworden maar nog niet klaargekomen. Pffff, het leek wel of hij klaar bleef komen. De klodders bleven maar komen. Mijn handen en benen zaten onder zijn sperma. Daarna snel verder gewassen en naar mijn locker om mij aan te kleden. Vervolgens in mijn auto weer naar huis. Ik genoot nog na van de avonturen die ik hier weer had beleefd.

Kusjes van Amber Hot, xxx
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Ella De Anale Queen - 7Door: Bernardo
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Finland, Sauna,
"We waren met ons vieren vertrokken vanuit Parijs naar de Arctic Circle in Rovaniemi, naar offici le thuisstad van de kerstman. Nu bezoekje aan de kerstman is altijd leuk, maar we gingen onze hartsvriendin Sofie gaan bezoeken, die samen met haar man ..."
11-04
9.6
Nudistenstrand In Spanje...Door: Laura22
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bikini, Extreme, Naakt, Nudisme, Spanje, Strand,
" Laura ben je er klaar voor , Ja ik kom eraan roep ik terwijl ik naar beneden ren. De auto staat al te draaien terwijl mijn ouders staan te wachten. We gaan op vakantie naar Spanje. En me vader wilt vroeg gaan rijden om zo voor de grote files uit..."
09-04
8.5
Het Broedhuis - 5Door: AuthWeb
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Breeding,
"Na de sex met Viktoria wandel ik naar de douche opzij in de torenkamer. Het is niet meer dan een doorschijnende glaswand waar je zowel linksom als rechtsom achter kan inwandelen. Al snel vergezellen Laura en Alona me. Beide willen ze me helemaal..."
09-04
9.0
GeraldineDoor: Karel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cumshot, Dikke Tieten, Grote Borsten, Klaarkomen, Neuken, Sperma,
"Het was al een tijdje geleden dat ik nog seks had gehad en het was nu hoog tijd om actie te ondernemen. Zo moeilijk was het ook weer niet om een geile hoer te vinden met de contacten die ik had gelegd met een Pimp, je weet wel een bezorger van sekswe..."
06-04
8.2
Ella De Anale Queen - 6Door: Bernardo
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dp, Dubbele Penetratie,
" Nota van de schrijver dit verhaal begint met eerst een tussenverhaal. Voor de actie moet je deze keer eerst een klein beetje naar beneden scrollen. Veel plezier Deel 6a Tussenverhaal Ik werd rustig wakker doordat het zo..."
06-04
9.3
Ella De Anale Queen - 5Door: Bernardo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dp, Dubbele Penetratie,
"Het was Kate die zich blijkbaar vlug herstelde ach, daar zijn jullie eindelijk zei ze en beval dan Sofie om met haar kontje naar de heren op handen en knie n te gaan zitten. Sofie keek haar met grote ogen aan maar deed uiteindelijk wat haar werd ge..."
06-04
9.6
Heidy's Tweede GangbangDoor: Lasse
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buttplug, Deepthroat, Dp, Dubbele Penetratie, Facial, Gangbang, Hotel, Milf, Neuken,
" Hoeveel mannen denk je dat ze aan zou kunnen , was het app je dat ik van Johan kreeg. Vrij verrassend had hij een paar dagen eerder het plan voorgesteld om zijn vrouw Heidy met meerdere mannen op een avond te neuken. Ik wist natuurlijk dat drie man..."
06-04
9.2
Onverwacht Mee Op...Door: Sam Schrijft
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Orgie, Studenten, Vreemdgaan,
" Dit waargebeurde verhaal is door een anonieme lezeres ingestuurd en door mij in verhaalvorm gegoten. Namen zijn veranderd om privacy te beschermen. Mijn naam is Karin. Ik ben 31 jaar, getrouwd met Roelof waar ik 1 kind mee heb. Met mi..."
05-04
9.0
Plezier Op Het ErfDoor: LD
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Buurjongen, Buurmeisje, Truth Or Dare, Voyeurisme,
"Al langere tijd verlekker ik me aan de verhalen op deze site. Ze prikkelen me, niet alleen in de broek, maar vooral in mijn fantasie. En die fantasie n wil ik nu ook graag delen. Daarom wil ik een serie starten om me in het schrijven te oefenen. Ik b..."
05-04
9.0
Het Broedhuis - 4Door: AuthWeb
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Breeding,
"Terwijl ik wat bedrukt de trap afga komt me een heerlijke geur tegemoet. Iemand is aan het koken geslagen en ik ruik ... lekker maar weet niet precies wat. Hey Beau zegt Laura die in een grote pot aan het draaien is. Waar is Elise Die ligt uitge..."
05-04
9.2
De Eenhoornjagers - 2Door: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dildo, Jong En Oud, Waargebeurd,
"De ontmoeting zie De Eenhoornjagers is echter verre van spontaan. Janus denkt van wel, maar dat is het niet. Het is een wel opgezet plan van zijn ouders, in samenwerking met de huisarts. De jarenlange medische check ups van de huisarts, met alle d..."
04-04
8.5
De Eerste Keer Een TrioDoor: Dano30
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Eerste Keer, Trio,
"Stel je voor dat je eindelijk zover is, eindelijk die date waar je zolang op zat te wachten, de date met Fran francesco en mij. Je hebt duidelijke instructies gekregen dat je er eerder moet zijn dan ons, je weet dat we met zijn 2e tegelijk zullen a..."
02-04
8.6
Klik hier voor meer...