62.659 Gratis Sexverhalen
Datum: 01-04-2024 | Cijfer: 9 | Gelezen: 8566x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Yara & Nita - 2: Spaans Geweld

Nita La Puta

Yara

Het eerste wat Nita opviel toen we binnen kwamen in Tims kamer was het prikbord met al de foto's. Niet zo maar foto's, maar honderden foto's van naakte meisjes. En dan vooral een hele collectie foto's van blote kutjes. Alle kutjes die Tim al had geneukt, en dat waren er heel wat! Ik zag mezelf, en Bente, Elly (die ondertussen al lang niet meer in de branche zat), iets verderop herkende ik Ruveyda. Nita keek er geïnteresseerd naar.

"Wat zeg je, Tim?" vroeg ik hem terwijl ik naar Nita knikte. "Ziet er goed uit, mooi meisje," antwoordde hij. Ze bleef maar naar de collectie spleetjes kijken. "Ik heb het verhaal van David gehoord," zei Tim. "Jammer dat ik niet uitgenodigd was."

"Sorry Tim, ik kon niet iedereen vragen," lachte ik. "Geeft niks, jullie zijn hier nu!" grijnsde hij waarop hij Nita nog eens goed in zich opnam. "Straks heb ik een nieuwe voor die collectie," grapte hij. "Like what you see?" vroeg hij.

"Are these all the girls you've fucked?" antwoordde ze met enig blijk van ontzag in haar stem. Hij knikte, trots op dit feit.

We vertelden haar in geuren en kleuren het hele verhaal. De bikerclub, lokaal 317, het verhaal van mijn ontmaagding door Tim en hoe ik al snel uitgroeide tot één van de populairste meisjes. Tim was het brein achter de hele operatie, een pooier -chulo- als het ware. Ik vertelde het hele verhaal van de wedstrijd, waar ze op zoek waren naar het beste hoertje. Een wedstrijd die ik kost wat kost moest winnen. En die ik ook won!

Nita

"¡Joder, qué puta!" riep ik. Die Yara was nog erger dan gedacht. Maar eerlijk, het wond me wel op. Ik was zelf geen onschuldige chica natuurlijk, maar dat wisten jullie wel al. En die Tim zag er eigenlijk wel goed uit, in ieder geval een jongeman met veel ervaring. Getuige het prikbord met al de foto's. "Je wil het mijne ook hé, mijn kutje, voor je collectie?" vroeg ik hem. "Enkel als je het toelaat," antwoordde hij diplomatisch. Nou ja, ik dacht toch dat ik gekomen was om te neuken, nee? Ik liep al de hele dag met een verhit kutje rond, dat moest nu toch wel eens afgekoeld worden.

"Sí, quiero follar. Ik wil neuken!" zei ik. Bovendien was ik erg benieuwd naar deze kerel, na al de verhalen die ik gehoord had. Ik wou zijn polla, pik wel eens zien, én voelen. "Goed zo," lachte hij. Hij nam me zachtjes vast en duwde me naar het bed toe. Ik ging op de rand zitten, wachtend op wat ging gebeuren. Hij knoopte zijn broek los om zijn reeds stijve pik vrij te laten. Hmm, wow, dat zag er goed uit. Erg goed! Hij was groter dan ik verwacht had, harder ook. Ik had geen instructies nodig, greep hem onmiddellijk vast en stopte zijn paal in mijn mond. Tim lachte, Yara zei iets dat ik niet verstond. Zijn pik smaakte best lekker. Ik had al vaak jongens gepijpt, iets waar ik steeds wel van kon genieten. Zeker als die jongen een lekkere pik had. "Damn, you're good!" zuchtte hij. Ik pijpte hem zo goed ik maar kon. Hij genoot er echt wel van want hij kreunde zachtjes terwijl hij me door de haren streelde en zich van de rest van zijn kledij ontdeed.

Yara was ondertussen, helemaal naakt, naast me komen zitten. Ze kijk glimlachend toe. "Like it?" vroeg ze. Zeker weten. Ik liet Tims pik uit mijn mond glippen en gaf hem aan Yara. Ik stond recht en kleedde me uit. Ik had misschien niet zo'n grote tieten als Yara maar ik was er best tevreden mee. Tim nam ze onmiddellijk vast. Ik liet mijn slipje vallen en voelde aan mijn coño, kutje. Het stond verschrikkelijk nat. Ik kon niet wachten op Tims pik. Ik hoopte dat ik een waardige toevoeging aan zijn collectie zou zijn. Terwijl Yara hem pijpte kuste ik hem op de mond. Zijn handen verkenden mijn lijfje. Ze gleden langs mijn rug naar beneden. Streelden en knepen in mijn kontje. Terug naar boven, naar mijn tieten en dan langs mijn buik naar mijn kutje.

Zijn vingers friemelden aan de lipjes en glipten naar binnen. "Hmm, nice wet pussy," fluisterde hij. Alsof op commando stopte Yara met pijpen. Zijn pik was klaar om een kutje binnen te dringen. Mijn kutje wel te verstaan. Ik ging op het bed liggen en spreidde mijn benen. Hij nam eerst een foto, uiteraard, plaatste dan zijn pik klaar voor de opening van mijn kut. Ja!

Hij schoof naar binnen, traag, zo verschrikkelijk traag. De hele omvang, elke millimeter van zijn paal, schoof traag in mijn kutje. "Very nice pussy!"

Yara

Zo, Nita werd eindelijk geneukt. Daar zat ze al een hele dag op te wachten. Wie anders dan Tim was de geknipte man om haar een goede beurt te bezorgen. Hij deed het eerst nog rustig met haar maar al snel begon hij zijn tempo op te drijven. Steeds harder en dieper. Sneller. Tot hij op het maximum zat. Nita gilde het echt uit. Bovendien maakte haar kutje een luid soppend geluid. En verdorie, ik was zelf ook niet droog gebleven.

Ik probeerde me klaar te vingeren terwijl ik naar het neukende koppel keek. Maar Tim had iets anders in gedachten. Hij trok zijn druipende pik uit Nita. "Jouw beurt, Yara!" Ik wisselde snel van plaats met Nita. Net toen hij me wou penetreren ging plots de deur van zijn kamer open. We keken allen verschrikt op. "Ik ben bezig, paps!" riep Tim en stootte zijn pik in me. Zijn vader keek eerst eens uitgebreid naar ons twee blote meiden, waarvan eentje met de pik van zijn zoon in haar kut. "Sorry makker," lachte de man en trok de deur dicht. Tim lachte, Nita volgde en ook ik kon mijn lach niet meer inhouden.

Na dit kleine oponthoud zette hij er gelijk de pas weer in. Hij neukte me zoals hij vroeger wel vaker had gedaan. Hij had het zeker nog niet verleerd. "Je bent nog steeds de beste Yara," zei hij. "Dank je," kreunde ik. Hij stootte nog eens diep maar haalde dan zijn pik eruit. "Maar nu wil ik Nita volspuiten," zei hij. Ja, uiteraard! Bij het horen van haar naam was ze er als de kippen bij om opnieuw van plaats te wisselen. Dit keer zette ze zich op z'n hondjes. Tim gaf haar een paar kletsen op haar billen en stak zijn pik terug in haar uitnodigend kutje.

Nita

Doggystyle, menig jongens favoriete standje. En tevens ook het mijne. Sommige meiden werden misschien niet graag gedomineerd, ik had daar geen enkel probleem mee. Tim stond volgens mij ver op knappen, hoe kon het ook anders. Het tempo waarmee hij mij en Yara had geneukt was verschroeiend geweest. Ik besloot dat ik hem wel leuk vond, ik moest zeker Yara bedanken dat ze mij had meegenomen. Tims ontlading was bijna daar. Hij versnelde nog even en riep dan dingen die ik niet verstond. Gelukkig vertaalde hij. "Gonna cum in your pussy!"

Ja, eindelijk! Hier had ik al de hele dag zitten op wachten. Tim spoot een ferme lading vruchtbaar zaad diep in mijn kutje.

Yara

We bleven nog een tijdje in Tims bed liggen, knus naast elkaar. Nita's hoofd op zijn borstkas. Ik speelde wat met zijn pik en ballen. We werden gestoord door mijn telefoon die rinkelde. Het was Jens die vroeg waar we bleven. Ik was al helemaal vergeten dat mijn vriendje ons aan het opwachten was. Ik antwoordde hem dat we er binnen vijf minuutjes zouden zijn. "Bedankt Tim, het was echt heerlijk!" zei ik. "Jij bent bedankt Yara, en Nita uiteraard." Ze namen afscheid met een lange tongzoen. Het zou echter niet de laatste keer zijn dat ze mekaar zagen.

Nita

De volgende dag kreeg ik wel een erg eigenaardig, maar tevens erg leuk voorstel van Tim. Hij vroeg of ik niet eens dagje puta, hoertje wou zijn. Net zoals Yara en de anderen vroeger waren geweest. Yara vond onmiddellijk dat ik het moest doen. Bovendien zou ik het niet gratis moeten doen, Tim zou er mij riant voor betalen. Ik had niet veel bedenktijd nodig, ik zou het doen. Uiteraard zou ik het doen! Yara's verhalen hadden me nieuwsgierig gemaakt, en niet in het minste bloedgeil. De neukbeurt met Tim had er een beetje druk afgelaten maar ik snakte naar meer. Tevens was ik benieuwd hoe ver ik zou kunnen gaan. Uren nonstop neuken, de ene knul na de andere. Mijn papa zou het niet goedkeuren denk ik. Maar hij was hier niet en ik was vrij om te doen wat ik wou. Mateo had eerst ook nog geprotesteerd maar hij mocht wel alle meiden neuken dus vond ik het maar hypocriet van hem.

Tim vroeg me wanneer ik het zou kunnen doen. Aangezien Yara ook vrij was die dag, geen opnames of fotosessies gepland, spraken we diezelfde namiddag nog af. We zouden het doen in het beruchte klaslokaal. Ook al was het vakantie, Tim kon hier gemakkelijk binnen geraken. Ik vond het best wel spannend. Mijn hart bonsde volop, mijn kutje werd drijfnat. De gedachte aan al die vreemde jongens. Gelukkig had ik Yara om me bij te staan.

Tim stond ons al ongeduldig op te wachten. Hij gaf ons een zedig kusje. Hij praatte kort met Yara. Hij leek haar iets te vragen waar ze eerst niet mee instemde maar dan toch mee akkoord ging. Tim nam me dan bij de hand, "let's go!" Ongelooflijk hoe hij hier zomaar overal binnen kon. Hij nam ons mee naar de derde verdieping, laatste lokaal in de gang. Het beruchte lokaal 317 uit de vele verhalen. Yara had me hier al veel zo niet alles van verteld. Binnenin hing een rare atmosfeer. Hoe kon het ook anders gezien wat er hier zich allemaal al had afgespeeld. Er stond een bord met data en namen. Mijn naam stond al naast de datum van vandaag. Tim schreef er nog "YARA" naast.

Dát had hij dus aan haar gevraagd. Ze keek me aan en haalde haar schouders op. "You can't get the whore out of the girl!" Er stonden twee tafeltjes naast elkaar opgesteld. Daarachter lagen enkele matrassen. Ik had er alleen maar het raden naar hoeveel meiden hier al hadden gelegen. Hoeveel jongens er waren gepasseerd en hun ding hadden gedaan. Volgens mij wist zelfs Tim dit niet.

Luid gejoel en geroezemoes is de gang kondigde het arriveren van de jongens aan. Yara kleedde zich gelijk helemaal uit en overhandigde Tim haar slipje. Dat zou hij buiten aan de deurhendel hangen. Een merkwaardig gebruik als je het mij vraagt. Een andere keuze had ik echter niet. Ik was zo ver gekomen, nu moest ik doorzetten. Ik trok mijn kledij uit en gaf Tim mijn slipje. Hij lachte breed en stapte ermee de gang op.

Yara wreef over haar kutje en ging op een tafeltje liggen. Ik volgde haar voorbeeld. "Let's do it!" zei ik. "Time to fuck!" lachte ze.

Yara

"Time to fuck!" Zo, dat was lang geleden. Een hele hoop aan herinneringen en emoties stroomden door mijn hoofd. Alle tijd die ik hier vroeger had doorgebracht, samen met Tim en mijn vriendinnen. En nu, samen met Nita. Mijn Spaanse zielsverwante. Want ik herkende zo veel van mezelf in haar. Een meisje dat constant aan één ding dacht, aan seks. En ze wou steeds meer, ze was onverzadigbaar als het ware. Dit moest nu het hoogtepunt worden.

Ik lag naast haar op een tafeltje. De jongens lieten wat op zich wachten ook al klonk er luid gepraat en gelach in de gang. "Nerveus?" vroeg ik haar. "Nee joh, dat zal wel gesmeerd lopen!" Letterlijk volgens mij dan. Ze lachte luid.

Het eerste paar jongens kwam binnen. Dit waren ook voor mij nieuwe gezichten. Ze zagen er niet slecht uit maar ouder dan zestien konden ze niet zijn geweest. Ik zag Nita even twijfelen, had ze iets anders verwacht dan. Haar gezicht klaarde snel op toen de jongens hun pikken ontblootten. Nu was ik dankzij mijn pornocarrière wel veel groter gewend, echt klagen moesten deze jongens niet doen.

Ze wisten ook wel wat ze moesten doen. Hij nam me vast bij de heupen, positioneerde me op de goede plek en stootte daaropvolgend zijn pik in mijn kut. Nita kreeg dezelfde behandeling. "Verdorie zeg, ze is lekker deze!" zei mijn jongen, ondertussen enthousiast wild stotend. Zijn handen vonden mijn tieten waar hij hard in kneep. Zo'n jong onbesuisd geweld had ik al een tijdje niet meer gehad.

"Deze ook hoor!" riep de knul die Nita neukte. Ze had de ogen gesloten en onderging zachtjes kreunend de beurt. De eerste van vele die nog gingen komen.

Nita

"¡Sí, sí, fóllame! Fuck me, fuck me!" riep ik. Deze jonge gasten waren dolenthousiast en deden gewoon waar ze voor gekomen waren. Het was fantastisch, gewoon pure seks voor de seks. Verder kwamen er geen gevoelens aan te pas. Enkel lust.

De jongen loosde zijn zaad in me en trok zich terug. Tim liet onmiddellijk de volgende komen. Op het bordje voegde hij een streepje toe naast mijn naam. En zo gingen we een tijdje door. Dit was een unieke ervaring, iets dat ik nooit meer zou meemaken.

Zo'n tafeltje was echter weinig comfortabel. Na een korte pauze verhuisde Tim ons naar de matras. "Alles goed?" vroeg Yara me. Ze was helemaal bezweet, haren in de war. Er stonden zowaar meer streepjes naast haar naam dan naast de mijne. Er was niet elke dag de kans om een pornoster te neuken uiteraard. "Ja, prima!" lachte ik. We gingen op z'n hondjes naast elkaar zitten.

Yara

Nita en ik, we kreunden en kermden wat af. Het was in alle opzichten een geslaagde dag. De jongens hadden allen hun pleziertje gehad en hun ding kunnen doen. Nita leek voldaan, hoe kon het ook anders. Ze had hier op één dag meer jongens gehad dan in haar hele jonge leven. Ze lag op haar rug uit te blazen, benen wijd, terwijl ik nog door een laatste jongen werd geneukt. Hij stootte hard en wild, telkens wat dieper in mijn kut. "Jah, jah, daar komt'ie, Yara!" Schokkend kwam hij tot stilstand. Ik viel met een zuchtje uitgeput naast Nita neer.

"¡Joder, joder!" kreunde Nita. Dat was het minste dat je kon zeggen. Ongelooflijk wat Tim weer voor mekaar gekregen had. "Goed gewerkt, dames, nice work!" zei hij lachend toen hij bij ons kwam staan. "Jullie twee vormen een perfect team!" Nita leek al wat te zijn bekomen en zette zich recht. "Thanks Tim, gracias," zei ze en kuste hem op de mond. Ze hielp me daarna rechtop. We knuffelden uitgebreid. Wat mij betreft was Nita een hartsvriendin geworden. Jammer dat we binnenkort afscheid zouden moeten nemen.

"Waar is mijn ondergoed?" vroeg ze. Onze slipjes waren verdwenen, die waren door iemand mee gegrist. Ook onze bh's vonden we niet meer terug. Nou ja, dat was voor mij niet de eerste keer dat zo iets gebeurde. Dan maar zo naar huis. Tim gaf ons de integrale opbrengst van de dag. "Dat hebben jullie echt wel verdiend!" Een mooi gebaar van Tim vond ik wel. "Ik heb wel genoeg aan dit," lachte hij waarop hij zijn camera toestel weg stopte. Uiteraard had hij alles gefilmd.

Nita

Later op de dag spoelde ik onder de douche de grote hoeveelheid zaad en zweet weg. Zoiets had ik nooit gedacht van mee te maken. Maar ik had er zeker geen spijt van, verre van zelfs. Ik kon Tim en Yara enkel eeuwig dankbaar zijn voor die ervaring. Het bracht me wel wat op ideeën voor als ik terug in Tenerife zou zijn. Nita la puta, klonk wel goed. Maar zo ver was het nog lang niet. Eerst zou ik nog wat meer genieten van het verblijf bij Yara.

Blijkbaar had mijn broer Mateo zich ook al goed geamuseerd. Niet alleen op de set maar ook na de werkuren. Zo had hij kennis gemaakt met een nichtje van Bente, een meisje van mijn leeftijd dat 'stage' liep op het bedrijf. Ze zorgde voor de make-up en outfits van de actrices, zette de props klaar op de set, dat soort dingen. Soms deed ze ook wat non-nude modellen werk. En dat allemaal tot ze achttien was uiteraard. Dan zou ze in de voetstappen van haar nicht treden. Lang verhaal kort, Mateo had haar geneukt in de kleedkamers. Volgens hem had het meisje veel potentieel om het te maken in de 'adult industry'. Toen ik hem vroeg wat dat potentieel dan allemaal inhield lachte hij alleen maar en zei, "coño apretado!"

Jongens waren toch allemaal hetzelfde. Ze vielen als een blok in zwijm voor wat meisjes tussen hun benen zitten hadden. Met het kutje maakten we hun hoofden op hol. Was het dan verwonderlijk dat sommigen onder ons er geld mee wilden verdienen? Toen ik hem vroeg wie hij tot nu toe de beste vond, kon hij, zoals verwacht, niet ontkennen dat Yara een streepje voor had. Maar ook de andere meiden werden met lof overladen. Bente omdat ze zo gedreven was. En Ruveyda was, ondanks dat ze veel meer verlegen was dan de rest, gewoon bloedgeil.

Voor we terug naar huis toe gingen stond er nog een afsluitende shoot gepland. Ik was benieuwd...

Dit is (voorlopig) het laatste deel van deze reeks.

Bedankt voor het lezen. Reacties welkom.

Trefwoorden bij dit verhaal: Groepsex, Porno, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Vriendengroep - 80Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"De volgende ochtend lijkt even alles anders. Het is kil. Een kille lucht in de kamer die de warmte, geilheid en vonken van de avond ervoor even doen vergeten. Maar het is alleen de lucht. Het koelt hier snel af. Dat was ook altijd wel even lekker. En..."
24-04
8.8
Raad Een Lied... - 8Door: PD
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nicht, Tweeling, Condoom, Neuken, Ontmaagd, Eerste Keer, Maagd, Voorlichting,
"Ally ademde diep door. Nou ja, tijdens seksuele voorlichting nee, wacht, laat me uitpraten. Tijdens seksuele voorlichting moesten we oefenen met een condoom om een banaan doen. Maar Rhonda Rhonda zei Ze bloosde. Ik..."
24-04
9.9
Maxine, Het Massagemeisje... - 2Door: Joeri
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Jong En Oud, Ontmaagd, Eerste Keer,
"Nog diezelfde avond begonnen we met elkaar te appen over hoe heerlijk het geweest was en dat we graag nog eens met elkaar zouden willen afspreken. Om de meeste vrijheid te hebben, was het gemakkelijker om bij mij af te spreken. Het leek ons het meest..."
23-04
9.8
Mooie NichtjesDoor: Peter Reker
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nichtjes,
"Suzanne 19 jaar oud studeert in Amsterdam en heeft daar samen met haar nichtje Cathy van 16 jaar een piepklein kamertje in een vervallen gebouw voor veel te veel geld en dat niet alleen het kamertje lag ook nog eens een heel eind uit het centrum. Cat..."
23-04
8.8
De Vriendengroep - 79Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Weg uit de woonkamer werd het snel koud en kil. Gelukkig had ik mijn arm nog om Kamila heen geslagen en naakt haastten we ons naar de kleine badkamer beneden. Klein, maar modern. Voor al we gasten zouden krijgen. En we hadden iemand te gast. Ze had e..."
22-04
9.3
Nick Geeft Bijles - 44Door: Cheetah
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bijles, Neuken, Trio, Vingeren, Zusjes,
"Genietend kijk ik voor me met twee mooie meiden in van die strakke leggings die oefeningen doen. Dit mooie beeld van twee beeldschone meiden van 16 en 18 ook nog zusjes voor mijn neus. Beide handen en knie n. Ik ga achter ze staan en kijk op hun bill..."
22-04
9.5
Mirte - 1Door: Mirte
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Bikini, Strand,
"Hallo, ik ben Mirte, 16 jaar klein van stuk met me 157 en gewicht van een kleine 49 kilo. Licht blauwe ogen en zeer stijl donkerblond haar tot halverwege me rug. Over mijn rondingen heb ik niet veel te klagen, mijn borsten zijn een mooi stevig cupje ..."
21-04
8.8
De Vriendengroep - 78Door: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Lang
"Ik leg mijn hand nog even op die van Elise. Rustig aan, dacht ik. Dit ging wel goedkomen. Vanavond wel. Zo keek ik haar aan met dat ik naar haar lachte. Dit voordat ik haar zoende. Mijn hand gleed om haar heup en trok haar meer naar ons toe, meer omh..."
21-04
9.2
Raad Een Lied... - 7Door: PD
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen, Nicht, Tweeling, Verleiden,
"Ik sloot mijn ogen. De dag eiste zijn tol op. Slaap overmande me. Op het bed van mijn zus, met mijn slappe pik nog steeds begraven in de vriendin van mijn nichtje, met mijn hand op haar borst, viel ik in een diepe en droomloze slaap. Toen ik..."
21-04
9.6
De Vriendengroep - 77Door: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"Zo kwamen we weer snel terug bij haar vriendengroep. Die begrepen ons ten minste, was wat we als eerste dachten... Dat lag helaas wat genuanceerder. Maar toch. Het duurde niet lang voordat we het weer eens over haar vrienden en vriendinnen hadden. Gr..."
19-04
9.0
Maxine, Het Massagemeisje... - 1Door: Joeri
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Jong En Oud, Massage, Pijpen,
"Mijn vriendin en ik gaven elkaar vaak massages. Ondanks dat ze zei dat ik het heel goed kon, voelde ik me toch een grote amateur. Om daar iets aan te doen, schreef ik me in voor een 2 daagse cursus ontspanningsmassage. Een beetje zenuwachtig..."
20-04
9.5
De Vriendengroep - 76Door: Jefferson
Reacties: 8
Lengte: Lang
"Een weekje later was het zover. Elise was weer op Ameland. Een weekendje maar. Zo zouden we het doen. Het was het idee dat ze af en toe naar mij toe kwam, maar vooral daar bleef bij haar ouders totdat we weer echt elkaar konden en wilden vertrouwen. ..."
18-04
8.5