63.187 Gratis Sexverhalen
Datum: 09-04-2024 | Cijfer: 8.3 | Gelezen: 2892x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Vandaag, de 7de , 's-morgens vroeg ( 04.00 U ) werd ik wakker uit mijn hazenslaapje ,( ik slaap al decennia niet meer diep,"" door de C.O.P.D. "" ) . Slaaplampje gaf diffuus licht aan mijn huiskamer . T.V. stond aan op Mystery Lane ; detectiveserie met dieren .

Ik had al meteen door wie er aan mijn slaapbank stond, zwarte beenharen ,zwarte kont , lekkere zuigstaaf ,harig gespierd mannenlijf , de buurman van nummer 69 .

Hij ging geknield naast me zitten en kuste me teder, eerst alleen de lippen maar al snel volgde zijn tong de binnenkant van mijn mond, over mijn tanden, over mijn huig, langs mijn wangen , onderwijl zocht zijn linkerhand mijn groeiende lul en greep die vast , kneep erin en

bewoog de voorhuid zachtjes over en weer over mijn dikke eikel .

Onderwijl was ik overeind gekomen , stond wat onbeholpen op , nog een beetje wazig slaapdronken en liet hem begaan,( veels te lekker ) Met zijn linkerhand nog steeds knijpend nam hij mijn reeds paars geworden eikel tussen zijn lippen , gaf er een paar kusjes op en duwde hem in zijn hete bekkie ( met zijn rechterhand tegen mijn kont trok hij mij dichter ) helemaal tot achter in zijn keel ,het was nog vroeg in de ochtend want hij kokhalsde; dat was een paar dagen geleden niet zo, toen was het voor hem totaal geen probleem.

Zijn rechterhand verschoof zich naar het midden en bevingerde mijn aarsplek , rondjes makend met steeds kleiner wordende cirkels kwam hij bij zijn bestemming en drong tegen mijn reetspierkracht in door in mijn hete lijf, ik moest wel even een kreetje smoren, ontspande me nu totaal en liet hem begaan .

Door het genot dat hij mij bracht stond ik daar ,met knikkende trillende knieƫn .

Hij legde mij op bed op mijn buik, haalde mijn lul vanonder me vandaan , bracht mijn benen uit elkaar en begon over mijn eikel te likken ( als een koe over een liksteen ) en een beetje bijtend op dat velletje dat aan de eikel en lul vastzit, waardoor de eikel niet recht op de lulschacht staat .

Toen ( hij was sterker dan ik ) tilde hij mijn onderlijf een stuk omhoog , trok mijn voor hem heerlijke bilhelften uit elkaar en begon zijn tong dezelfde weg af te leggen als hiervoor zijn vingers van zijn rechterhand .

Hij maakte met zijn tong de hele binnenkant van mijn kont kletsnat, helemaal glibberig en kwam toen dichterbij, met zijn harde paal in zijn hand bracht hij zijn eikel ( met zijn glibberig voorvocht er op ) tegen mijn retespier ,ik duwde zachtjes tegen en hij was "" Door "" .

Hij wist wat ik voelde, wat ik ervaarde en deed niets , hield zijn genotsknots net voorbij mijn kontspier tot ik hem te kennen gaf dat ik mezelf weer onder controle had, kwam langzaam op gang als een oude dieseltrein maar kwam steeds sneller heen en weer,

Hij had mijn heupen in zijn ( door met gewichten werkend) sterke knuisten en door mijn heupen tegengesteld aan zijn neukende lul te bewegen ervoer ik de dubbele werking van zijn neukervaring opgedaan bij zijn vrouw ( R.I.P.) .

Hij riep het opeens uit dat ie klaarkwam en jawel, ik voelde hem verkrampen , hij sloeg voorover op mijn rug zich vastklampend aan mijn borst ( hij miste de borsten van zijn vrouw om zich daar aan vast te klampen bij zijn klaarkomen zei die me naderhand ).

Mijn genot volgend bewoog ik mijn billen over zijn lul, die nog steeds stijf in me zat, lading na lading spuitend want ik wilde hem een tweede keer laten klaarkomen in me, het voelde zo lekker , die warme worst ( hierna opgemeten was hij stijf , langer dan

dan de mijne en wel 18+ en dikvlezig ) Zijn ballen tegen die van mij zijn vingers die speelden met mijn tieten ( ze worden niet hard zoals bij haar zei ik hem ) Ik kneep met mijn bilspieren en aarsspier in zijn lul tot hij een gilletje slaakte , hij kromde zijn rug en met een diep gesteun voelde ik weer een kleine kortdurende golf ( geen Tsunami's meer ) .

Hij viel als een blok steen in rul zand op het bed trok mij daarbij met zich mee, we lagen beiden als een foetus , zijn lul langzaam slapperwordend , ploppend uit mijn kont .

Zooo fit (ha ha !) was hij dus ook weer niet, hij bleef slapen tot diep in de namiddag , maar ik was blij, een echte vent bij mij die ik kan neuken en hij mij wanneer we willen , zijn totaal slapliggend lichaam, zwart lichaamshaar overal , nooit geschoren , zijn piemeltje en ballen (ook nooit kaal geweest ),

lekkere spieren en een goeie kop .

Ik had een nasi maaltijd voor hem klaargemaakt en Chinese thee gezet .

Ietwat aangesterkt wilde hij mijn lul weer in zijn mond opzuigen maar ik weerhield hem ervan ( ik was te kapot hiervoor ).

We bleven nog lang samen tot vanmorgen (08-04-2024 om 10.00 U ) lekker spelen een beetje strelen, toch nog effe lulletje zuigen maar ja... de lust was er nog wel maar we zijn beiden boven de 55jaar, dan werkt de zaadmachine, ondanks mijn 30 eieren/week

niet meer zo hard meer.

Tot volgende belevenis.

( hij kon binnenkomen gisteren omdat door de hitte ik wilde profiteren van de Airco van het bejaardengebouw en de deur daarvoor op een kier had gezet en geklemd met een paar latjes deze belette om dicht te slaan.)
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Roomservice - 3Door: KevinGay
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Na een partij heerlijke sex met de jonge Noah, van 19 jaar, zijn we samen in slaap gevallen in het hotel waar hij werkt en ik gast ben... Het is tegen 7uur, ik word wakker van een gevoel dat er iets door mijn bilnaad glijdt. Ik voel een ..."
24-05
9.7
Buitenlandse Homo Ontmaagd ... - 2Door: Stevens2406
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Eerste Keer, Jong En Oud, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Vernederen,
" Schrijver Dit verhaal is een vervolg van buitenlandse Homo Ontmaagd Door Oude Leraar deze verhalen zijn de eerste keren dat ik echt verhalen schrijf dus kritische comments worden gewaardeerd zodat ik nog betere verhalen later kan maken. Verg..."
23-05
8.8
Mijn Onverwachte TrioDoor: Dirk
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Trio,
"Mijn date met Hans liep anders dan ik verwacht had, maar bleek door Hans met voorbedachten rade opgezet te zijn. Had in mijn profiel staan dat ik 40 jaar ben, bttm, ben en licht onderdanig ben. Dus net voor de corona inging had ik b..."
23-05
9.3
Ruben In Texas - 20Door: RubenDeWolf
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"De volgende ochtend aan de ontbijttafel was er geen Noah. Ruben praatte met Catherine en af en toe met Jake. John was alweer druk met andere dingen. Het voelde raar voor Ruben. Noah was voor hem zolang hij daar was zijn maatje geweest. Noah was er al..."
23-05
9.8
Roomservice - 2Door: KevinGay
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Tijdens een verblijf in een hotel leer ik Noah kennen, die hier achter de bar werkt. Ondanks het leeftijdsverschil van 26 jaar, wil deze jongen maar n ding... Ik verplaats me tussen zijn benen trek zijn schoenen broek en sokken uit. P..."
22-05
9.6
Het Sprookje Dat ...Door: Rainmaker
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Slikken, Sperma,
"Ik ben gek op pijpen, maar echt dol erop. Ik hou van het geven van ultiem genot, mannen zien genieten maar ook van de controle die je hebt met het harder of zachter zuigen en diep zuigen of teasen met je tong over zijn eikel. Het moment dat hij de co..."
22-05
8.7
Na De VoetbaltrainingDoor: Boy3973
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Trio, Voetbal,
"Ik had een rot dag op school, moet nu thuis gaan vertellen dat ik niet overga na de derde en alsof dat nog niet genoeg was, werden we met voetbal helemaal afgemaakt door de tegenstander. Ik was er klaar mee, en fietste met al mijn voetbalkleding nog ..."
22-05
9.1
Roomservice - 1Door: KevinGay
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Wilt u nog iets drinken meneer Meneer...wilt u nog iets drinken Ik schrik op uit m n gedachten, Ehh... ja... sorry... doe nog maar een biertje. Wilt u een grote of een kleine Vraagt ie nou echt of ik liever een grote of een ..."
22-05
9.4
Buitenlandse Homo Ontmaagd ... - 1Door: Stevens2406
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Vernederen,
"Mijn naam is Mehmet niet mijn echte naam . Ik heb door de jaren heen altijd een moeilijk conflict gehad met mijn seksualiteit. Dit kwam vooral omdat ik op mijn 13e mijn eerste natte droom kreeg, maar dit was met een oude man. Waarbij iemand rond die..."
20-05
8.0
Een Middag Om ...Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Likken, Spuiten, Zuigen,
"Voor dit verhaaltje het is wat kort deze keer heb ik mijn inspiratie gehaald uit een vrolijk Frans liedje, genaamd Un Bell Histoire van Michel Fugain en Le Big Bazaar. Het kenmerkt de onbekommerdheid, en het geluk dat zomaar aan komt waaien, zo..."
20-05
9.0
De FotoserieDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Pijpen, Rimmen,
"Hij kwam bij mij om een fotoserie. Niet zo gek, dat deden er meer. Maar hij werd door een familielid gestuurd. Kennismakend op een terras, zag ik potentie tot meer, hij was leuk. Donker haar, kleiner dan ik en sportiever. Behalve voor een dokter had ..."
20-05
8.6
Transboss - 3Door: TransToy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Femboy, Pijpen, Ruig, Transgender,
"Toen haar natte harde lul strelend naar binnen gleed wist ik niet waar ik aan begon. Domina hield mijn hoofd vast en begon mijn mond hard te neuken. Meerdere keren gleed haar lul in mijn keel. Ik kon kokhalzen wat ik wil maar dat stopte haar niet. Mi..."
19-05
9.3
Klik hier voor meer...