63.206 Gratis Sexverhalen
Datum: 12-04-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 2810x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: De Verhuis - 2: Eerste Halte

Onderweg

Tijdens onze rit naar Lissabon bleef het na het hele voorval met Frank behoorlijk stil in de stuurcabine. Ik was nog altijd een beetje pissed want Jos had me net als een hoertje aangeboden en zelfs "verkocht" gekregen aan een of andere Franse geile trucker die me dan nog eens hardhandig neukte, zelfs half verkrachtte!

Ik kon veel hebben, veel verdragen en had nooit weggestoken dat iedereen genot aan me kon en mocht beleven maar een "hoer" nee dat zou ik nooit worden. Betaald bezit zijn of betaald worden door iemand die mijn lichaam aanbood was het laatste die in me opkwam. Dan speelde ik nog liever met mezelf.

De donkere nacht bracht ons naar een klein tankstation waar we een koffie konden nuttigen maar waar Jos ook de nodige rust kon inbouwen die wettelijk nodig was. Hij legde zich dan ook te rusten in de slaapcabine en even later was hij in dromenland. Ik keek hem aan en mogelijks was ik daarnet wel te fel van leer getrokken tegen hem en kreeg ik een beetje medelijden met hem.

Misschien kruip ik best wat dichter tegen hem aan dacht ik, want ten slotte was het niet zo warm in de cabine en voegde daad bij gedachte. Ik kroop naakt in zijn armen en trok zijn armen om me. Jos reageerde amper toen ik de kleine deken over ons trok en samen genoten we van een beetje rust. Na de stevige neukbeurt van in de vooravond kon ik die ook best gebruiken.

Warme handen streelden me wakker, of was het toch de wekker van Jos die me had doen ontwaken? Zijn beide handen streelden mijn stijf geworden tepels en ik kreunde lichtjes onder zijn strelingen. "Sorry sletje" zei hij maar ik reageerde met een alles zeggende "STTT en geniet". Misschien was ik te hard geweest want deze man verdiende dit echt niet. Hij had al zoveel betekent voor me, deed alles voor me, was er altijd voor me en was vooral een superheerlijke minnaar.

Zijn begeerte naar me begon de bovenhand te nemen en ik voelde zijn warme fakkel tegen mijn rug aandrukken. Jos was iemand die als géén ander wist hoe mij te verwennen en te doen krullen van genot. Zijn voorspel, ons voorspel, was er altijd ééntje die kon tellen en dikwijls had ik me afgevraagd hoe die man zijn zaadlozing steeds kon uitstellen. Zijn ene hand gleed nu tussen mijn dijen, mijn bilspleet werd opengetrokken en twee vingers gingen mijn nat geworden gleuf in. Ik krulde me op die vingers en wist dat hij me klaarmaakte voor zijn spuitoffensief.

Mijn ademhaling werd onder zijn gestreel steeds ongecontroleerder en ik begon flink te hijgen en mijn kutje begon nu echt wel te verlangen naar zijn wit warm papje. Ik had zelfs niet eens gemerkt dat hij naakt bij me lag! Maar mijn gedachten en zijn handen deden me smachten naar zijn intens verlangen dat nu heel duidelijk voelbaar was. Zijn knuppel verraste me steeds opnieuw, hard als een rots bij elk intiem samenzijn, een droom voor elk sletje.

Zijn vingers gleden uit mijn warme tunnel en zijn lekkere harde pik nam plaats in mijn smachtend, smekend kontje. Moeiteloos drong hij bij me naar binnen en ik kirde van de pret.

"Daddy, ik ben je teefje, ik wil je honing, neuk me please" smeekte ik Jos. "Laat je pik maar in me roeren, ik wil je diep voelen daddy"

Jos zei niks maar ik voelde aan zijn stoten dat hij genoot van mijn geile verlangen. Hij kneep wat harder in mijn tepels en ondanks de lichte duisternis in de slaapcabine zag ik een geile gloed in zijn ogen toen hij me omdraaide om me te tongen.

Ik lag nu op mijn rug als een echt zaadslet te wachten tot ik alles kreeg van hem. Jos wist hoe hij me ging doen smeken om zijn papje te krijgen. Hij ramde zijn pik hard mijn kutje in en hield mijn benen hoog. Door de beperkte ruimte moest ik wel mijn knieën plooien en Jos zag zijn kans schoon om mijn knieën naast mijn hoofd te plooien. Zo kreeg zijn warme fakkel wat meer ruimte en ervaren als hij was, duwde hij zijn paal tot aan zijn ballen mijn verlangende kut in.

"Ja daddy, neem me maar diep, oooh jaaaa , zalig" kreunde ik luid. Wat was deze man toch bedreven in het neuken en ik genoot bij de gedachte, dat ik hem daarnet misschien wel op zijn plaats zette maar er nu wel de vruchten van kreeg. Zijn warme zaad was welkom, en ik probeerde zijn geile blik te zien maar Jos had iets anders voor ogen. Hij liet zich zakken tot onze lippen elkaar raakten en daardoor duwde hij zijn pik automatisch op volle lengte mijn neukspleet in.

Het gesmoord kreunen ging over in een tongkus die een wasmachine deed verbleken. Ik voelde hoe zijn verlangen naar me steeds dikker werd en zijn tergend lange neukbewegingen brachten me op de rand van flauwvallen.

"JJAAA daddy pak je sletje maar, duw je fakkel maar diep in mijn grotje, oooh daddy ik wil alles van je diep in me" lag ik smekend onder hem.

Jos hoorde het graag hoe ik hem aanbad en begon zijn tempo op te voeren. Ik kon géén woord meer uitbrengen, enkel gehijg en gekreun kwam er nog uit bij me. Jos stopte met tongen en hield mijn benen stevig naast mijn hoofd. Nu was het zijn beurt om me geil uit te schelden als een hitsige teef, een geile merrie waar hij de hengst van was, zijn neukplezier, zijn seksspeeltje. Ik hoorde het allemaal graag maar toen hij luid brullend klaarkwam was dit voor mij het geilste geluid die hij me kon geven. Ik aanvaarde met kirrend genot zijn lading nectar in mijn jongenskutje.

Uitgeput lagen we naast elkaar, in de duisternis van de slaapcabine glinsterde zijn paal van zijn zaad die mij net gevuld had. De hoeveelheid was echt overvloedig te noemen en met zijn vingers zocht hij zijn papje dat uit mijn kont sijpelde. Twee vingers wreven mijn bilspleet schoon en toen hij ze naar mijn lippen bracht, zoog ik ze gulzig naar binnen en likte ik ze schoon. Hij moest dit een paar keer herhalen want zijn godennectar bleef precies uit mijn te klein kutje stromen.

"Ik heb gezien dat hier een douche zaal is, straks kunnen we ons daar even verfrissen" zei Jos "of wil je liever de geur van onze "liefde" ruiken terwijl we verder rijden?"

"Voor mij maakt het niet uit, daddy maar na de beurt van Frank en zonet die zalige beleving met jou, voel ik me te plakkerig om naast je te zitten straks, laat ons dus maar best douchen" antwoordde ik.

Even later gingen we de ochtendschemering in richting douches. Jos had de kleine afstand ernaar toe gebruikt gemaakt om met zijn arm over mijn schouder te lopen en geregeld eens door mijn T-shirt mijn tepel te kneden. Met bijna gesloten ogen liet ik alles wel gevallen en behoorlijk opgewonden bereikten we samen de douches.

Ik keek verbaasd op, géén douchecellen maar één grote plaats waar een tiental douchekoppen aanwezig waren. Gelukkig waren we er vroeg en alléén zodat we elkaar ongestoord konden inzepen. Ik maakte van het "alléén zijn" mijn moment en zeepte Jos maar op één plaats verder. Zijn pik veranderde vlug in de knuppel die me daarnet zo vol had gespoten en ik had zijn eikel helemaal bloot en Jos kreunde luider dan gewild. Mijn handen gleden traag over de hele lengte van zijn pik en ik vroeg hem zich om te draaien.

Met zijn rug naar hem, zeepte ik zijn rug in, gleed een paar maal fors door zijn bilspleet en als op automatische piloot spreidde Jos zijn benen. Mijn gedachten draaiden dol bij deze onverwachte beweging en de "gedachte" om zijn kontje te vingeren werd omgezet in werkelijkheid. Jos moedigde me aan en terwijl ik zijn mannenkut bewerkte, gleed mijn andere hand onder zijn buik richting zijn fier rechtstaande paal. Zijn gekreun, gesmeek werd onverstaanbaar geil en plots voelde ik zijn knuppel pulseren en kwakte zijn zaad tegen de douche muur. Jos stamelde zijn excuses, wegens het te vroeg klaarkomen, bij elkaar maar genoot verder van mijn twee vingers in zijn reet.

Plots werden we opgeschrikt door fors handgeklap en verscheen een naakte man naast ons. Onder zijn bourgondische buik stond een kleine doch redelijk dikke pik mee te genieten van ons samenzijn.

„Was für ein wunderbares Spektakel “ zei hij duidelijk opgewonden, „kannst du mich auch zu einem Happy End führen?“

Uitleg en vertaling was niet nodig voor me, ik keek Jos aan, die knikte me bevestigend en ik gaf deze trucker de ochtend van zijn leven. Mijn handen gingen stevig te keer en een paar minuten later spoot hij alles op mij.

"Danke , Danke" was het enige die de arme man nog kon uitbrengen en ging zich in een hoekje van de douche zaal afspoelen.

Ondertussen was Jos afgespoeld en terwijl hij zich afdroogde keek ik nog éénmaal naar onze Duitse trucker en die verdween net zo stil als hij was binnengekomen. Jos keek me lachend aan en zei dat zijn collega zich deze ochtend nog wel een tijdje zou herinneren en reikte me een handdoek aan.

Helemaal opgeknapt gingen we ontbijten en met een meeneem koffie in de hand zochten we onze truck weer op.

Het beloofde een warme dag te worden en Jos stelde voor om ons wat "luchtig" aan te kleden. Zoals zoveel truckers verscheen hij in T shirt en korte broek en ik zag duidelijk de vorm van zijn paal aftekenen. Plagend vroeg ik hem of hij zijn slips vergeten was maar toen ik in jockstrap en mouwloos shirt naast hem kwam zitten likte hij zich de lippen.

Jos startte de truck en schaars gekleed reden we de autosnelweg op. Ik was blij dat de "woordenwisseling " niet was blijven hangen en dat we weer dolden en geilden met elkaar in de truck.
Lees verder in: De Verhuis - 4: Lissabon
Trefwoorden bij dit verhaal: Jong En Oud, Trucker, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn Onverwachte TrioDoor: Dirk
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio,
"Mijn date met Hans liep anders dan ik verwacht had, maar bleek door Hans met voorbedachten rade opgezet te zijn. Had in mijn profiel staan dat ik 40 jaar ben, bttm, ben en licht onderdanig ben. Dus net voor de corona inging had ik b..."
24-05
8.0
Bem-vido, WelkomDoor: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud,
"Je hebt nog de hele weg om na te denken maar tegen dat we thuis zijn zal je kutje nog wel een paar keer van mij zijn. Dat was wat Jos me zei en ik wist dat hij van dat laatste zeker kon zijn. Zo liep mijn neuk periode bij de truckers op een ..."
24-05
9.3
Roomservice - 3Door: KevinGay
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Na een partij heerlijke sex met de jonge Noah, van 19 jaar, zijn we samen in slaap gevallen in het hotel waar hij werkt en ik gast ben... Het is tegen 7uur, ik word wakker van een gevoel dat er iets door mijn bilnaad glijdt. Ik voel een ..."
24-05
9.5
Buitenlandse Homo Ontmaagd ... - 2Door: Stevens2406
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Eerste Keer, Jong En Oud, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Vernederen,
" Schrijver Dit verhaal is een vervolg van buitenlandse Homo Ontmaagd Door Oude Leraar deze verhalen zijn de eerste keren dat ik echt verhalen schrijf dus kritische comments worden gewaardeerd zodat ik nog betere verhalen later kan maken. Verg..."
23-05
9.0
Mijn Onverwachte TrioDoor: Dirk
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Trio,
"Mijn date met Hans liep anders dan ik verwacht had, maar bleek door Hans met voorbedachten rade opgezet te zijn. Had in mijn profiel staan dat ik 40 jaar ben, bttm, ben en licht onderdanig ben. Dus net voor de corona inging had ik b..."
23-05
9.1
Ruben In Texas - 20Door: RubenDeWolf
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"De volgende ochtend aan de ontbijttafel was er geen Noah. Ruben praatte met Catherine en af en toe met Jake. John was alweer druk met andere dingen. Het voelde raar voor Ruben. Noah was voor hem zolang hij daar was zijn maatje geweest. Noah was er al..."
23-05
9.7
Roomservice - 2Door: KevinGay
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Tijdens een verblijf in een hotel leer ik Noah kennen, die hier achter de bar werkt. Ondanks het leeftijdsverschil van 26 jaar, wil deze jongen maar n ding... Ik verplaats me tussen zijn benen trek zijn schoenen broek en sokken uit. P..."
22-05
9.6
Het Sprookje Dat ...Door: Rainmaker
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Slikken, Sperma,
"Ik ben gek op pijpen, maar echt dol erop. Ik hou van het geven van ultiem genot, mannen zien genieten maar ook van de controle die je hebt met het harder of zachter zuigen en diep zuigen of teasen met je tong over zijn eikel. Het moment dat hij de co..."
22-05
8.6
Na De VoetbaltrainingDoor: Boy3973
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Trio, Voetbal,
"Ik had een rot dag op school, moet nu thuis gaan vertellen dat ik niet overga na de derde en alsof dat nog niet genoeg was, werden we met voetbal helemaal afgemaakt door de tegenstander. Ik was er klaar mee, en fietste met al mijn voetbalkleding nog ..."
22-05
9.1
Roomservice - 1Door: KevinGay
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Wilt u nog iets drinken meneer Meneer...wilt u nog iets drinken Ik schrik op uit m n gedachten, Ehh... ja... sorry... doe nog maar een biertje. Wilt u een grote of een kleine Vraagt ie nou echt of ik liever een grote of een ..."
22-05
9.4
Buitenlandse Homo Ontmaagd ... - 1Door: Stevens2406
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Vernederen,
"Mijn naam is Mehmet niet mijn echte naam . Ik heb door de jaren heen altijd een moeilijk conflict gehad met mijn seksualiteit. Dit kwam vooral omdat ik op mijn 13e mijn eerste natte droom kreeg, maar dit was met een oude man. Waarbij iemand rond die..."
20-05
8.0
Een Middag Om ...Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Likken, Spuiten, Zuigen,
"Voor dit verhaaltje het is wat kort deze keer heb ik mijn inspiratie gehaald uit een vrolijk Frans liedje, genaamd Un Bell Histoire van Michel Fugain en Le Big Bazaar. Het kenmerkt de onbekommerdheid, en het geluk dat zomaar aan komt waaien, zo..."
20-05
9.0
Klik hier voor meer...