63.253 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 15-05-2024 | Cijfer: 9 | Gelezen: 11317x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
16 JARIGE MET GEILE DIKKE TANTE (SLOT)

Een korte inleiding

Ik ben bij een vriendin van mij moeder thuis, zogenaand voor in de tuin te helpen ,en die heeft mij zover gekregen om met mij te neuken en meer sex. En ze is echt onverzadigbaar.

's Morgens aan het ontbijt zei ik tegen haar: dit worden dan de laatste twee dagen dat ik hier ben, Lenie. Maar zo ver woon je nu ook weer niet dat ik wel verwacht dat je af en toe eens stiekem bij me langskomt antwoorden ze, en trouwens van deze laatste twee dagen verwacht ik veel, vooral wat ik allemaal moet doen of ondergaan om jou die twee dagen hier te houden dan. Want wat jij allemaal aan mij vroeg, ben ik echt niet vergeten hoor ron.

Ze stond op en zei tegen me, kijk maar hoe ik me kleed voor jou. Inderdaad ze zag er erg geil uit, ze had een korte spijkerjurk aan, met aan de voorkant een lange rits, ze trok gelijk haar rits helemaal naar beneden en had er weer niets onderaan, haar grote borsten kwamen gelijk te voorschijn, met haar heerlijke buikje en vlezige dijen, en dit dan zei ze, ze bukte zich en ik keek zo tegen die dikke schaamlippen aan. En ik heb er over nagedacht, als je het ook wil, mag je nu ook mijn kut kaal scheren, terwijl zij een ladyshave omhoog hield, dat beft voor jou lekkerder, en zie je mijn schaamlippin ook beter. Dat wil ik wel graag, zei ik vlug. Kom op dan zei ze en liep naar de keuken, liet haar jurk op de grond vallen en kroop gelijk op de keukentafel, zie je zei ze, je kon me er ook op de tafel neuken ,dus moet scheren ook lukken.

Ze trok haar knieën op, en ik begon gelijk haar kut te scheren het eerste lange haar vloog er af, was ook zulk lang haar, maar de rest volgde snel, was ook een heel geil gezicht die kale kut , ik zag nu heel goed die schaamlippen er uit hangen, ze ging ook nog even op haar knieën zitten zodat ik ook nog alle haren uit haar bilspleet kon scheren. Daarna wreef ik haar nog lekker even in met wat crème, dus was hij voor lik en neuk werk klaar. Ik hielp haar van tafel ,en vroeg ze nieuwsgierig hoe ziet hij er nu uit, heerlijk glad ,ik wil er zo aan likken, als de crème ingetrokken is, maar ik kan nu ook best even over de tafel voor je hangen ron, want billenkoek kan goed hier toch, ze ging gelijk weer voorover op de tafel hangen, en ik begon gelijk die dikke reet te kneden en te masseren, ja ze vroeg er zelf om, dus gaf ik gelijk een paar harde kletsen op die kont, ik trok gelijk aan een tepel want die hing er zo lekker bij op de tafel. En sloeg haar nu net zo lang op haar kont, dat deze echt vuurrood was, en hield op, en zei genoeg, zo eerst gaan we koffie drinken, en liep ze zo met die rode reed weg.

Na de koffie, ze had nog steeds geen jurk aan, kroop ze weer op de keukentafel en kon ik ze heerlijk beffen. Het was zalig zo kale kut te likken had ik nog nooit gedaan natuurlijk, haar kut was echt spiegelglad en kon nu ook alles veel beter bekijken, ik duwde wat vingers er dieper in en ze maakte weer zoveel kabaal en werd ook steeds wilder, ze pakte mijn hoofd vast en drukte dat keihard haar kut in, ik voelde weer dat haar kut steeds natter en natter werd, of ze lag te pissen, maar ik slurpte wel alles weer op, ik zoog haar clitje diep mijn mond en, ineens sloeg ze haar benen om mij heen en zat ik echt stijf geklemd tussen die dikke vlezige dijen van haar, en lag ze te kreunen en te shaken en kwam ze hevig klaar.

Ze kwam van de tafel af ,maar ging er gelijk weer voorover op liggen, en zei kom op nu jou beurt, ik kroop achter die kont, trok haar schaamlippen iets van elkaar en duwde zo mijn pik er bij haar in, pakte haar heupen vast en begon gelijk haar hard te neuken, voor me zag ik aan ieder kant van haar zo grote tiet op tafel liggen , en ze moedigde mij zo ook aan, met van kom op spuit me vol , neuk me hard lekker hard, ondanks haar kont rood was liet ik mijn hand er flink op los en dat kletsende geluid zorgde er wel voor dat ik met scheuten haar kut vol spoot, op haar kont stonden gewoon de omtrek van mijn vingers. Even later moest ik naast haar komen staan en likte ze lekker mijn pik schoon, en wreef daarna met keukenpapier haar eigen kut schoon. Want vandaag draag ik geen slip, lachte ze, en trok haar jurk aan.

We waren daarna in de tuin bezig, toen ik vroeg aan haar, kan je zo nog wat pissen voor me, wil best wel eens zien hoe dat met een kale kut gaat, kan nu niet in je haren blijven zitten. Ik kan het nu wel doen zei ze, wil je dat ik voor je buk of gewoon van voren staande ,dat ik wat door mijn knieën zak .

Alle twee zei ik lachend, ja dat ga niet zei ze, doe maar gebukt voor me zei ik, doen we vanmiddag toch staande zij ze. Let op dan zei ze, ze trok haar jurk over haar kont omhoog en bukte zich, daar kom het zei ze, en inderdaad ik zag zo de pis straal tussen haar schaamlippen uit komen, ze stopte even en begon weer opnieuw te pissen en ze spoot best ver die pis straal, ik zag dat het ook weer langs die dijen van haar liep, dus liet ik mijn hand tussen die dijen gaan en wreef lekker over die dijen, en liet toen mijn vingers langs haar zeik natte kut gaan, ze had mij donders goed begrepen, want ze had nog wel wat bewaard voor mij, en begon gelijk nog wat te pissen, dus voelde ik nu die hete pis over mijn hand lopen en duwde twee vingers er na diep haar kut in, ik kon alles zo goed zien omdat zij diep gebukt voor mij stond ,daardoor stond haar kut wijd open.

Ze kwam overeind en vroeg aan me, hoe is het nu met die pik van jou, heb ik jou geil genoeg gemaakt nu, en ze greep gelijk in mijn kruis, geweldig zei ze , je pik is weer hard kom op dan ,en neuk me hier gewoon op zijn hondjes staande wilde je toch ook nog. Hier buiten vroeg ik, waarom niet vandaag mag alles en heb ik overal schijt aan, ze liep naar een tuinstoel waar ze zich aan vast kon houden en ging gelijk diep gebukt voor me staan, zodat ik mijn pik er lekker diep in kon duwen. Dus begon ik haar gelijk te neuken, door zij diep bukte kon ik zelzelfs haar tieten vast pakken en naar mij toetrekken ze moedigde mij flink aan om goed die tieten onderhande te nemen, ze had wel door dat ze hier buiten niet zo kon schreeuwen als anders gelukkig ,maar ik hield alles zo stevig vast bij haar dat ik gewoon haar keihard kon neuken. Het was al heerlijk om naar die vuur rode kont te kijken, maar ik kwam toch nog sneller klaar dan dat ik had verwacht en goed ook. En spoot haar met flinke scheuten helemaal vol.

En ze zei voor we gaan douchen kan ik nog wel een keer voor je proberen te plassen, ooh lekker zei ik, maar nu gewoon staan en zonder je handen te gebruiken, maar dan sproeid mijn kut wel erg hè zei ze ,want dan krijg je geen straal pis. Dat wil ik ook zien dat sproeien ,we gaan toch douchen zo . Ze ging voor me staan en zakte iets door haar knieën en vroeg aan me, ben je er klaar voor, ik bukte iets om het goed te zien en zei doe maar, ik zag ze wat persen, en ze begon gelijk te plassen, en inderdaad het sproeide zo haar kut uit, zelfs zonder schaamhaar ,het sproeide steeds harder er uit en ik zag de pis zo langs haar dikke dijen lopen, toen ze uitgeplast was keek ze me aan en vroeg moet ik nog even persen voor je, doe maar zei ik, en stak gelijk mijn hand tussen haar dijen en inderdaad ze plaste gewoon over mijn hand heen, ik ging haar kut wat in met mijn vingers en dat gaf een heerlijk soppend geluid, ik zag dat haar benen echt zeiknat waren van de pis, ik pakte mijn zakdoek en veegde haar iets droger. We gingen gelijk naar binnen om te douchen.

We waste elkaar lekker, en zij stond me al weer vragend aan te kijken of je alweer zou presteren, want ik zie dat je pik niet echt slap is, en hield me dus goed in de gaten .En vroeg wil je mij hier weer voor de spiegel proberen te neuken. Ik wel hoor, ik denk alleen dat ik niet zo snel klaar komt als anders, is juist toch lekker, zei ze. Dus ging ze op het douch krukje voor over hangen, en zag ik al weer gelijk in de spiegel haar heerlijke borsten voluit hangen, ik ging achter die grote kont staan en duwde zachtjes mijn pik tussen haar schaamlippen en hij gleed er gelijk diep in, en begon zachtjes haar te neuken, heerlijk zei ze het is je weer gelukt . Met iedere stoot zag ik haar borsten hevig heen en weer slingeren in die spiegel, ik pakte haar nog steviger vast om haar nog dieper te neuken. Ik sloeg mijn armen om haar heen en kon zo bij haar hangbuik en tilde die omhoog en zag weer in de spiegel alles lekker zwabberen en trillen heerlijk ,ik kon nu inderdaad lekker lang door neuken zonder klaar te komen, zolang ik het natuurlijk volhield. Zei hitste en moedigde mij ook wel erg aan, en ging zo tekeer daarmee dat ik voelde dat ik haar nu echt ging volspuiten, wat ook snel gebeurde en voelde dat ik echt nog veel sperma in haar spoot, mijn pik gleed er uit, en zij ging gelijk ook even op de douchekruk zitten ik stond achter haar en pakte haar borsten vast en kneedde ze lekker en kuste haar in haar hals, in de spiegel een geil gezicht zoals ik haar borsten op tilde en bewoog en kneden. en af en toe hard aan haar tepel trok. Daarna lekker samen gedoucht en heb ik haar ook nog zalig afgedroogd.

We kleden ons aan ,en vroeg aan haar of zij toch weer haar korte rok met t-shirt wilde aan trekken wat zij natuurlijke deed voor me, ze lachte en zei ik laat alleen wel mijn slip en bh in de kast liggen hoor. Die draag ik weer als jij verdwenen ben. Ze zei: we gaan eerst wat eten, want jij moet wel op krachten blijven, grinnikte ze.

Na het eten stond ze in de keuken, en kon ik het natuurlijk niet laten om weer even aan die dikke reet van haar te zitten, die kwam zo uitdagend onder die rok vandaan, en zij genoot ervan, dat wist ik nu onderhand wel. Ze sloeg gelijk haar armen om mijn nek en trok haar shirt omhoog en drukte haar borsten stijf tegen mij aan, wat een tieten had ze toch,en dat noemde zij zelf hangtieten, nou bij hangtieten zie je niet tepels door een shirt steken dan wijzen ze naar beneden, dus noem ik het losse tieten, ze drukte die tieten nu stijf tegen mij aan en ik kneedde haar kont tegelijk. Kom op zei ze, ik voel je pik weer drukken tegen me buik aan. En ze trok me mee naar de bank , laten we eerst iets drinken zei ik tegen haar, dus dronken we gezellig wat, even later stond zij toch weer op, en sjorde ze mijn broek uit en ik moest weer gaan zitten. Zij trok ook alles gelijk uit kwam voor me staan en stapte zo op mijn schoot en ging op haar knieën over mij heen zitten en liet zich zo op mij ook zakken, ze duwde wel met haar hand mijn pik in de goede positie ze liet zich weer zachtjes op me zakken en ik voelde mijn pik er in glijden. Ze lachte naar me, en vroeg vind je het wat zo,en tegelijk trok zij ook mijn shirt uit en drukte haar borsten stijf tegen mij, en probeerde zo mij op te geilen , en begon me zachtjes te berijden, ooh wat neukte ze mij lekker, ik pakte stevig haar billen vast en hielp haar zo met het tempo, ze fluisterde allemaal hitsige ding een in mijn oor, zoals wanneer neuk je mij nou in mijn kont ,ik denk dat dat heerlijk ga vinden en jij ook zeker weten.

Heerlijk ook zoals haar dijen over mijn benen hingen en ik die heerlijke kont kon vast houden, ze ging iets achterover hangen en zag dat ze haar eigen tiet optilde en aan haar tepel naar binnen zoog, ik zei ook tegen haar dat dit wel erg geil was wat ze nu deed, als je dat opwind dan geef ik vandaag nog wel een showtje voor je weg. Ze zat mij nu ineens veel sneller te neuken, en ik zei tegen haar dat ik ging komen, en ze fluisterde kom op dan spuit me lekker vol dan, en ik voelde het zo haar kut in spuiten en kwam schokkend klaar, ze ging mij gelijk weer hartstochtelijk kussen en fluisterde tussen door, in mijn oor , het is ons toch weer gelukt he ron.

Ze schoof voorzichtig van mijn schoot af en pakte mijn pik vast en begon hem gelijk weer schoon te likken, en wreef haar eigen kut droog met keukenpapier. En vroeg lachend aan me, wat moeten we nu in de tussentijd gaan doen voor je weer een stijve heb ron. We gaan ons weer eerst even afspoelen boven, en wie weet bef ik je dan , als jij dat lekker vind, stomme vraag is dat hoor ron

Na ons gewassen te hebben, gingen we op bed liggen, en kroelde we wat met elkaar, en vroeg ze aan me, dat ze ook nog wel een keer tussendoor , gemasseerd wilde worden met massageolie dat had zij in huis, prima zei ik de twee dagen zijn nog niet om toch, misschien wel als we vanavond naar bed gaan voor het slapen lijkt mij wel wat zei ik. Maar nu ga ik je likken, ik kroop op mijn knieën tussen haar dijen, zei schoof een kussen onder haar kont , en zei dan kan je er beter bij, ze trok haar knieën op , en ik keek zo haar kut in nu dat hij kaal was, ik duwde met mijn vingers haar schaamlippen iets uit elkaar en zag haar klitje al overeind staan, en likte er zacht jes aan, ze gilde al gelijk, dus zei kalm aan he, waarom zei ze niemand kan ons hier horren dus laat ik mij gewoon gaan, ik duwde wat vingers bij haar naar binnen, en ze begon gelijk weer hard te kreunen en zag dat ze zelf met haar eigen borsten aan de gang was, ik liet mijn vingers vlugge neuk bewegingen maken, en ze schreeuwde het weer uit en drukte af en toe mijn hoofd klem tussen haar dikke dijen.

Ik was nu wel zo hevig aan het likken, en zij riep maar heerlijk wat je nu doet doorgaan jaa doorgaan , dus bleef ik haar klitje hevig likken terwijl ik nog meer vingers haar kut in duwde, haar kut was weer zeiknat en zag grote natte plekken op het kussen verschijnen ,en zei maar kreunen en gillen van vreet mijn piemeltje op lik hem er af, en weer die hete dijen weer tegen mijn konen aan gedrukt, ineen begon ze als een idioot te trillen en te schokken ze lag gewoon helemaal te shaken , en mijn hoofd zat nu echt helmaal klem tussen haar dijen en had gewoon moeite om mij daaar tussen te bevreiden, ze had wel een hevig orgasme gehad want ze was een hele tijd gewoon van de kaart.

Na een tijd zei ze wat er nu gebeurt is heb ik nog nooit meegemaakt zo lekker niet normaal wil ik morgen weer mee maken ron. Ik kroop weer naast haar en zei met alle plezier mevrouw. Haar hand zakte weer naar mijn kruis, en ze grinnikte van, je zal er weer aan de bak moeten ron, zeg jij maar wat voor standje, nee zei ik verzin jij maar een standje, kom op dan zei ze, en draaide zich half op haar zei, en tilde zelf haar been op en vroeg probeer zo achterlangs je pik er maar in te duwen, ik trok haar spleet wat open en duwde zo mijn pik tussen haar schaamlippen en hij gleed er zachtjes in en begon haar te neuken, een heerlijk standje omdar ik met mijn handen overal bij kon, ik kon ook gelijk haar lekkere borsten onderhanden nemen, ik trok zo hard aan haar tepels , dat ik dacht niet normaal ron dadelijk trek je ze er af , maar zij bleef maar roepen trek er maar hard aan , ik lag ze keihard te neuken en ze kreunde zo hard en hevig dat ik steeds probeerde nog vlugger en harder te neuken, ik voelde het zweet op mijn kop komen, maar uiteindelijk spoot ik toch met scheuten haar kut vol, we bleven zeker nog zo tien minuten liggen , en zij grinnikte weer en zei weer gelukt he ron. Als we willen dat het lukt, van tien keer klaar komen vandaag daag ik je nu uit om nog alleen vluggertjes te doen ik hou wel in de gaten wanneer we het kunnen doen, gaat er uiteindelijk om hoe snel jij weer een stijve lul heb lachte ze. Ik zei we wassen ons weer en gaan dan naar beneden wat drinken want in de tuin wil jij toch vandaag niet meer werken.

Beneden zaten we met wat te drinken en gezellig te praten met elkaar.

Na een tijd greep ze tussen mijn benen en vroeg ,hoe het is met je pik .

Wacht maar, zei ze, ik zorg er wel voor dat je pik weer keihard is.

Ze ging tegenover mij in een stoel zitten, en spreidde haar benen zodat ik zo tegen haar kut aankeek, even later trok ze haar rok nog hoger op en trok met haar vingers haar schaamlippen uit elkaar, en likte iedere keer haar vingers af , ze duwde haar vingers steeds dieper haar kut in, om ze daarna weer langdurig helemaal af te likken, af en toe zat zij zichzelf ineens heftig te vingeren, en te kreunen van ik wil je pik in me zo, die heerlijke stijve pik.

Ze stond op en deed haar rok uit en draaide haar rug naar me toe, en bukte zich diep naar voren, en trok met haar handen zo haar billen en kut wijd open, en duwde binnen door zo weer wat vingers diep haar kut in ik zag ze goed tussen die schaamlippen naar binnen gaan , als zij zo stond zag ik nu weer die binnenste schaamlippen gewoon uit haar kut hangen, ze draaide zich weer om en begon weer uitgebreid haar vingers af te likken, daarna trok zij haar rok weer aan ging zitten en trok nu haar shirt uit .

Ze glimlachte naar me, en pakte haar borsten vast en duwde ze heen en weer, kneep er hard in, en begon helemaal haar tepels naar voren uit te trekken, nu pakte ze met twee handen een borst vast en duwde die zo omhoog dat ze zo haar tepel haar mond in kon zuigen wat ze ook deed en zat er uitgebreid aan te sabbelen, ze liet haar borst ineens los en die kletste terug op haar lichaam, en ze deed gelijk met die andere borst het zelfde.

Ze pakte nu haar beide borsten vast om ze flink te kneden, en tilde ze omhoog en liet ze dan gelijk weer los en hoorde je een kletsend geluid als ze terug op haar buik vielen , en dat herhaalde ze steeds snel achter een.

Ze ging weer staan en bukte zich voor mij ,en liet zien als zij zich heen en weer schudde , dat haar borsten als een gek heen en weer dan slingerde , door dat zij ze af en toe zelf een zetje gaf klapte die borsten gewoon keihard heen en weer, ze ging weer rechtop staan en tilde nu vlug een voor een haar borsten heen en weer omhoog. ze kwam nu naar mij toe, en bukte zich voorover naar mij , en liet weer haar borsten keihard heen en weer slingeren, en ze voelde gelijk in mijn kruis, en zei goed zo ron.

Ze ging gelijk op haar knieën op de bank zitten en zei: kom op neuk me snel een vluggertje voor het eten. Ik ging direct achter haar staan,en haar kut was zo nat dat hij er soepel in gleed en begon haar gelijk hard te neuken mijn buik kletste keihard tegen haar kont aan, die ik ook gelijk met mijn handen onderhanden nam en gelijk weer rood zag worden, ze had me natuurlijk zo opgewonden met alles dat ik buiten verwachting haar al heel snel vol spoot.

Weer gelukt zei ze triomfantelijk tegen me. We zijn een goed team, lachte ze.

Ze vroeg aan me, of ik niet na het eten of koffie met haar naar boven wilde en naar bed, het was de laatste nacht dus zou ik nog lang met je willen genieten. Ik antwoorde van, ik vind het goed ik wil ook nog genieten van alles, ze pakte me beet en gaf me een zoen en zei bedankt schat, ga je me nu al schat noemen zei ik, ze grinnikte en zei voor mij ben je echt een schat.

Even na het eten gingen we al naar boven, kleden ons uit, plofte het bed in en kropen dicht tegen elkaar aan.

Ik zat natuurlijk overal aan bij haar, zo lekker bloot ze er bij lag voor me,maar daar genoot zij natuurlijk weer van. Na heel wat gekrioel met elkaar, vroeg ik aan haar, zal ik je dan maar gaan verwennen met masseren, waar is de olie dan, in het nachtkastje zei ze, ik pakte het, en zag tot mijn stomme verbazing er ook een hele grote dikke dildo in liggen, zelfs een tube glijmiddel, ik nam het allemaal mee terug ,en kroop weer in bed. en ik zei, blijf als eerste maar op je rug liggen dan masseer ik eerst je voor kant en vroeg gebruik je die dildo nog steeds, ze lachte en zei, ik ben een vrouw alleen hè ron dus is die dildo mijn vriend. Dan wil ik ook wel eens zie hoe jij die gebruikt, prima zei ze dat doe ik graag voor je, smeer me nu maar in. Ik liet wat olie over haar borsten lopen, en begon met masseren, haar borsten glibberde tussen mijn vingers heen en weer, ik liet haar tepels tussen mijn duim en wijsvinger rollen en kneep er flink in, zij werd gelijk onrustig en lag zachtjes te kreunen ,het was voor mij ook zalig hoe die grote borsten door mijn handen glibberde. Ik liet ook wat olie lopen over haar buik en dijen en smeerde dat lekker uit over heel de lijf, en masseerde gelijk haar buik, die ook heerlijk meegaf zo lekker zacht was die ook, en liet ik ook haar dijen niet met rust, was ook zo lekker zacht die vlezige dikke dijen, liet af en toe ook twee vingers dóór haar schaamlippen gaan, ze spreidde gelijk haar benen, dus duwde ik mijn vingers haar kut in en ze begon harder te kreunen. Ik ging daarna weer naar boven ,en begon haar borsten weer lekker te kneden en daarna vingerde ik haar nog even, om haar wat op te hitsen en te pesten, want toen ze het lekker vond zei ik tegen haar, draai je nu maar op je buik. Dus begon ik haar schouders wat te masseren en zakte zo steeds verder naar beneden, ze lag te genieten en als maar zachtjes te kreunen. Op een gegeven moment was ik bij haar billen, nou ja zeg maar gerust grote reet, en liet daar wat extra olie over heen lopen.

En begon die kont ook te masseren ,die kont was groot maar ook zacht en als ik die masseerde bewoog die echt alle kanten , ik liet mijn vingers lekker door die diepe bilspleet glijden en zag nu ook die donkere anus van haar en drukte mijn vinger er tegen aan, duwde wat door en het was zo vet van de olie dat mijn vinger zachtjes haar kont in gleed, zij reageerde gelijk, en zei zie je nou hoe lekker dat is , teminste als jij durf en wil. Ik wil het wel proberen, zei ik, ten minste als het past voor mijn pik, die is een stuk dikker als mijn vinger. Ik masseerde haar kont verder, en als ik er op sloeg zag je heel die billen schudden en trillen,

Leni vroeg, zullen we nu proberen soms, want het is eigenlijk de tijd dat je gaat klaarkomen , en dan deze keer liever in mijn kont. Ik wil het wel proberen zei ik tegen haar, zal ik dan op mijn knieën gaan zitten vroeg ze, ik denk dat het zo het beste gaat. Ze kroop gelijk op haar knieën en leunde voorover op haar handen, ze gaf mij een tube aan , en zei, smeert daar van maar wat op je pik en wat op mijn anus, ik zag dat het durex glijmiddel was, en ze zei dat gebruik ik altijd voor mijn dildo.

Ik liet wat op haar anus lopen en smeerde met mijn vinger haar anus goed in, en smeerde toen mijn eikel er royaal mee in. Ik ga het nu proberen zei ik, en duwde mijn eikel tegen haar anus aan, duw maar door zei ze, ik probeerde dat maar voelde veel weerstand, en ze kreunde zo erg dat ik niet door durfde te duwen, ga maar door dat eerste is het ergste duw nou maar door zei ze, ik duwde harder voelde weer die weerstand maar duwde toch door, ze kreunde weer van auw auw, maar ineens gleed mijn pik haar kont in, en riep zij zie je nou maar nu niet er uit trekken he, neuk maar zei ze, ik begon haar voorzichtig te neuken, en zei vroeg gelijk aan me, lekker of niet ron, zalig zei ik, het was ook een zalig lekker gevoel of je pik helemaal opgesloten zat zo strak was het, neuk nou maar gewoon moedigde ze me aan.

Ik pakte haar stevig vast en ging haar nu lekker door neuken, ik zag mijn pik er diep ingaan tot mijn ballen toe, zij bleef me maar aanmoedigen, en gaf van die geile gilletjes steeds , of riep ook steeds ooh wat neuk je mij lekker in mijn kont zalig neuk door en spuit zo mijn kont vol met dat geile sperma van je, het was zo belevenis dat ik gewoon sterretjes zag, en haar echt diep neukte, en wist door haar gekreun en aanmoediginge dat zij ook genoot, ineens voelde ik mijn ballen gaan kloppen en spoot al mijn sperma zo haar kont in, ik hield haar nog een tijdje stevig vast, tot ik voelde dat mijn pik er zachtjes uitgleed, ze rijkte me wat papier aan, voor mijn pik af te vegen , en ik zag zij wat lag te persen, en er bij ook het sperma er uit komen, dus droogde ik ook haar af.

Ze ging weer liggen, en ik kroop naast haar, en ze kroop tegen me aan en vroeg, hoe was het nou, wil je morgen nog een keer zo in mijn kont, als dat nog een keer mag graag want het was zo heerlijke beleving, zeg dat dan gewoon zei ze doen we het vanavond toch weer, want ik heb er ook van genoten echt waar, maar nu wil ik wel lekker gevingerd worden door je want ik ben natuurlijk ook wel opgewonden van alles.

Dus duwde ik mijn hand tussen haar dijen en zocht haar clitje op, en nam ook gelijk een tepel in mijn mond die ik met mijn tong lekker masseerde , ze lag al weer gelijk zachtjes te kreunen, ik liet haar clitje lekker tussen mijn vingers door rollen, ze lag nu steeds harder te kreunen en zag dat zij zelf ook al weer aan een tepel lag te bijten. ik verhoogde het tempo met vingeren en voelde dat haar clitje stijf omhoog stond, ze lag weer met haar benen te bewegen dus begreep dat zij klaar ging komen, en ja hoor lag weer echt te shaken en schokte helemaal en schreeuwde echt van ja ik ga komen nu, en ze bleef maar na trillen gewoon. Oooh wat was dat weer lekker zei ze, en kroop weer stijf tegen me aan.

Het is lang geen tijd om te gaan slapen hoor zei ze, ik wil nog wel even douchen met je samen vroeg ze. is prima zei ik, dus stapte we uit bed en ging ik achter haar aan naar de badkamer, en zag ik die kont weer schudden en trillen toen ze voor mij liep, daar kon ik nou geen genoeg van krijgen. In de douch pakte ze het douchekrukje , en vroeg aan mij of ik wilde gaan zitten er op, toen ik zat kroop ze op mijn schoot, en duwde haar borsten stijf tegen me aan, ik pakte haar kont stevig vast, maar fluisterde in haar oor ik heb nu nog geen stijve nu hoor, dat begrijp ik ook wel zij ze, en begon me wel te zoenen, ik wreef lekker over haar kont heen, en ineens werd het bij mij heel warm worden, en begreep ineens dat zij gewoon zat te pissen op me, en ze fluisterde in mijn oor hoe is dat dan , toch wel geil zeker schat , dat ik je gewoon nat pis ,en ik hoorde haar zeik keihard op de grond kletteren .

Wat er ineens gebeurde met me, ik duwde haar wild van mijn schoot af, ik zag dat zij schrok, en ik duwde haar wat ruw voorover op het krukje pakte haar heupen vast en ramde gewoon mijn pik haar kut in en begon haar keihard wild te neuken, mijn buik kletste keihard tegen haar kont aan en bleef maar wild door neuken, zij riep tegen me, je ben me nu wel gewoon het verkrachten he, zeg dan maar dat ik op moet houden, roep het dan zei ik weer, nee heerlijk ga door zo wild ron, ik probeerde ook mijn pik er zo hard mogelijk in te beuken, en kon ook erg lang door gaan om dat ik ook pas was klaargekomen , en kon ik nu lekker door neuken , het zweet stond op mijn hooft en bij haar was het schijnbaar nog niet hard genoeg, want ze bleef me maar aanmoedegen van op kom op neuk nog harder doe me maar pijn, dus begon ik ook keihard op haar kont te meppen zo hard dat ik gelijk mijn vingers er in zag staan , maar kwam toch ineens hevig klaar, ik boog me voorover en trok die tieten naar me toe en kneep echt haar tieten er bijna af, en die gek bleef maar roepen ja kom op harder knijpen en trek ze er af schat, je ben zalig nu. Ik hing wat voorover op haar rug ,en moest echt even uitblazen, zo kapot was ik van dat alles.

Ze kwam overeind sloeg haar armen om mijn nek, en zei tegen me je was echt geweldig, en je riep dat ik je verkrachte zei ik, ja dat heb je toch ook gedaan me verkracht, maar was gewoon het einde, daar zal ik lang aan blijven denken, hoe je dat deed, en ik had nog geen eens door dat je alweer een stijve lul had, het was zo kort geleden dat je klaargekomen was. Ja zei ik ,moet jij maar me niet onder pissen dan krijg je dat, dus dat was een goed idee van me dan, ja zeker zei ik. Kom op zei ik gaan we nu echt douchen want een wasbeurt hebben we samen nu wel echt verdiend.

En daarna vroeg ik, wat denk je ervan dat we eerst wat gaan drinken, prima zei ze, En dan gaan we weer naar boven zei ik, en wacht ik gewoon af hoe jij er voor kan zorgen dat ik weer een harde pik krijg, om je te neuken, of nog een keer in je kont, maar dan moet mijn pik wel weer erg hard zijn, ze lachte en zei , je weet laat dat maar aan mij over ,dat zal zeker lukken door mij, ik haal wel wat uit mijn toverdoos.

We lagen weer wat te friemelen aan elkaar in bed, ze kroop op haar knieën even later naar mijn pik toe, en ging ermee liggen spelen, en af en toe nam ze hem in haar mond, ik waarschuwde haar wel van als ik zo klaar kom is het neuken voorbij he, ik ben niet gek zei ze, laat dat maar over aan mij, ik verwen je gewoon op mijn manier zonder happy end dan. En inderdaad ik lag echt te genieten zoals zij met mijn pik speelde, ik hield mijn ogen wat gesloten, want als ik teveel naar dat schouwspel keek hoe ze er op haar knieën zat en alles zag bewegen en trillen stond ik niet voor me eigen in natuurlijk, dus sloot gewoon mijn ogen ,en genoot van haar handelingen.

Het was nu zeker een uurtje geleden dat ik haar had geneukt, en vond het niet gek dat zij het weer tijd werd dat ik in actie kwam, hoe gaan we het doen zei ik tegen haar, wat vind je er van hier gewoon in bed, en dan ouderwets jij bovenop me of tussen mijn dijen zittend dan lig ik een kussen onder mijn kont , kan jij er dieper in grinnikte ze, ik kroop gelijk tussen haar benen die zij wijd gespreid had, en kroop tussen haar dijen, ze floot en zei ik zie nu pas hoe stijf die pik weer is, dus stop hem er maar vlug in en deze keer graag geen haast ik wil lang van je genieten, hier zij ze smeer hier van er maar wat op dan, en gaf me het glijmiddel aan, ik smeerde mijn pik er mee in ,en duwde gelijk mijn pik tusse haar schaamlippen en duwde mijn pik diep haar kut in, ik zat nu nog op mij knieën en pakte haar dijen vast en trok haar iets naar me toe en begon haar zachtjes te neuken, bij iedere stoot zag ik haar borste heen en weer klotsen, zij had dat ook door en pakte ze gelijk vast en duwde ze stevig omhoog en hield ze stevig vast.

Ik kroop nu iets op haar, zodat ik ook aan haar tepels kon zuigen, waar ik goed bij kon omdat ze die borsten goed omhoog drukte, ik zoog ze mijn mond in en dan trok ik ze wat uit met mijn tanden, ze lag weer te kreunen niet normaal zo hard, en bleef haar ook gewoon lekker door neuken, ik had nu ook mijn handen wat onder haar kont geschoven en kneep haar daar lekker in die billen , dat kon ik doen om dat zij mij hielp haar borste omhoog te duwen voor me, zodat ik daar tegelijk lekker aan kon sabbelen, en ik dan mijn handen vrij had om aan haar kont te zitten, ze had lekker haar knieën wat opgetrokken, en mijn pik gleed er soepel in en uit, ook door dat glijmddel natuurlijk.Ze liet haar borsten los, en en zag die borsten lekker langs haar lijf zakken , en ze sloeg haar armen om mij nek,en begon me gelijk weer op te hitsen door in mijn oor te fluiteren van kom op schat neuk me lekker vlug, en probeer je pik er zo diep mogelijk in te stoppen, ik voel hem echt heel diep ergens tegen aanstoten zalig, spuit zo lekker zoveel mogelijk je sperma naarbinnen, dan zuig ik alles naar binnen, i voelde dat zij haar nagels in mij rug zette en probeerde mee te neuken met me, wat natuurlijk niet echt lukte. Ik probeerde nu ook haar tieten te pakken te krijgen die ergens naast haar hingen, wat me ook lukte en die tieten trok ik gewoon wat naar me toe, en probeerde haar tepels te pakken, toen ik die vast had probeerde ik die zoveel mogelijk uit te trekken omdat ik wist dat zij daar erg gevoelig voor was en daar dan van genoot.

Ik voelde dat ik zo ging spuiten, en probeerde haar nu nog wat harder en sneller te neuken, wat me ook lukte, en voelde het ineens mijn sperma haar kut inspuiten, het bleef komen , en voelde of ik haar ook vol piste, en zij maar in me oor schreeuwen van spuit dan, en spuit maar door niet ophouden alsjeblief , ik zei het is op ik ben echt leeg nu, heerlijk schat zei ze, je heb me echt volgespoten, blijf nog even zo liggen , en als je wil dat ik hem schoon lijk kom je op je knieën zitten nu, ik kroop van haar af en kroop op mijn knieën naar haar toe, en ze pakte gelijk mijn pik vast en begon hem gelijk af te likken. Ik zag bij haar ook de sperma er uit lopen zo op het beddengoed, wat ik tegen haar zei, maar zij reageerde simpel en zei als jij morgen weggaat moet ik toch alles verschonen dus laat maar lopen, ik kan er nu zelf niet bij om het op te likken zei ze, daar weet ik wel wat op ,zei ik, je ben toch zo gek op mijn sperma, ja zalig zei ze. Ik haalde gelijk mijn vinger tussen haar schaamlippen door en hield toen mijn zeiknatte vingers voor haar en ze begon te lachen maar likte gelijk mijn vingers af ,en vroeg heb je nog meer dus duwde ik mijn vingers in haar kut en zag dat de sperma van mijn vingers afdroop ze pakte vlug mij hand vast en en likte die ook helemaal schoon.

We kropen weer wat tegen elkaar, en ik vroeg als je nu wil gaan slapen wel zeggen dan hoor, nee zei ze je had me beloofd mij nog vandaag een keer in mijn kont te neuken , dus we wachten nog even en ga ik er straks voor zorgen dat je weer een keiharde pik heb, hoe dan vroeg ik aan haar, ja ja dat is nog een verrassing, en heb ik je wel eens teleurgesteld soms. Dan kroelen we nu nog maar wat he zei ik, daar geniet ik van, dat weet je .

Na een tijd, vroeg ze, moeten we het nu gaan proberen dan, ik denk van niet hoor hij is nog wat slap zei ik, vertrouw mij nou maar grinnikte ze, ik weet zeker dat hij zo keihard is als hij nog nooit is geweest, reken daar maar op ron.

Kom op zei ze, gaan we naar de badkamer toe, ik zag dat zij de dildo ook meenam. In de badkamer pakte ze het douchekrukje en zag dat er aan de dildo een zuignap zat en die plakte ze zo op het krukje. Ze smeerde de dildo met glijmiddel in, en ging ze boven de dildo staan,en liet zich wat door de knieën zakken en zag die grote dikke,dildo zo tussen haar schaamlippen door haar kut in glijden, en verdween er ook echt helemaal in. Ze glimlachte naar me,en vroeg hoe geil vind je dat nu, ze hield zich aan mij vast, begon tegelijk die dildo te berijden, ik zag de dilde er diep in glijden, en er gelijk weer uit komen, ze stond daarbij gelijk een tiet te kneden, en ook af en toe zag Ik dat zij ook aan een tepel stond te zuigen, op een gegeven moment stond ze heel wild en snel die dildo te neuken hevig kreunend .Ze draaide nu haar kont naar mij toe, nu zag ik helemaal goed dat als die dildo er in gleed de kut wijd open geduwd werd daardoor, vooral als de dildo er uit schoot en ze hem er weer opnieuw in stopte, nu was ze zichzelf ook nog eens hevig aan het vingeren, ze stond hard te kreunen en te hijgen ,dat klonk in de badkamer nog harder natuurlijk. Ze hield ineens op en trok de dildo van het krukje af, en plakte die gelijk op de getegelde muur en zag die dildo groot vooruit staan,zij ging er met haar kont naar toe staan,en bukte zich en liep wat naar achteren, ik zag dat zij haar kut open trok en ze duwde zo die dildo bij haar naar binnen en begon die ook gelijk weer te neuken, in dit standje hingen haar tieten abnormaal te slingeren, dat was zo geil om te zien, dat ik spontaan een stijve pik kreeg . Ze trok de dildo van de muur af, en zei verheugd is weer gelukt he schat, dus ga je míj nu lekker in mijn kont neuken, maar ik wil tegelijk ook wel eens een pik in me kut wil, hoe gaan we dat doen, want ik heb maar een pik hoor.

Kom op zei ze, ze plakte de dildo weer op het krukje en smeerde die weer royaal in met glijmiddel en ging er weer overheen staan en liet zich zakken, ik zag hem er weer lekker in glijden, en toen zei ze kom en nu ook achter me staan,en ze gaf het glijmiddel aan, en vroeg smeer je pik er maar goed mee in.

Nu begrijp je zeker ook wel wat mijn bedoeling is ron, kom op, stop je pik nu maar in mijn kont, kijken of het zo lukt met die dildo samen.

Ik ging achter haar staan, en vroeg of zij iets meer kon bukken voor mij ,en dat deed ze, en zag ik nu haar anus goed , mijn pik glom helemaal van het glijmiddel ,ik duwde die tegen haar anus aan en moest echt weer hard door duwen, zij schreeuwde gelijk, van auw auw toen ik mijn pik in een keer door duwde haar kont in, ik vroeg gaat het bij jou, ja zei ze ,je kan nu doorgaan ,het er in gaan doet erg zeer, maar nu is het alweer een zalig gevoel,neuk nou maar lekker door , voel jij nu ook dat het me gelukt is ron, er zijn nu echt wel twee gaten gevuld bij me, kan ik er nu zelf ook lekker van genieten, neuk dus maar door, ik zag mijn pik diep haar kont in glijden en haalde mijn pik ook steeds sneller door haar kont heen en weer, zij maakte ook weer zoveel kabaal vooral natuurlijk in die holle badkamer klonk dat zo hard, maar het kon mij ook niets meer verrotten alleen maar opwinden., ook haar vele aanmoedigen van spuit me vol ,mijn buik kletste hard tegen haar aan,

In de spiegel zag ik haar tieten weer onwijs hard tegen elkaar aan slaan door het hevige slingeren wat ze deden. In de spiegel kon ik ook wel zien dat die dildo ook diep in haar kut zat, door al die aanmoedigen en al dat geile gedoe ,voelde ik dat ik nu haar kont echt ging vol spuiten dus probeerde ik mijn laatste stoten zo hard en diep mogelijk te doen, en zij schreeuwde het echt uit, maar ik was deze keer zelf ook niet muisstil, ik voelde het sperma er echt met harde scheuten uit komen, ik had ze daarbij zo hard vast gehouden dat we naderhand zagen dat zij blauwe plekke in haar zij had.

Mijn pik gleed uit haar, en zij stapte van de dildo af en die zag ik uit haar kut floepen. Ze sloeg haar armen om mijn nek, en vroeg of ze haar best gedaan had of niet. Je was geweldig zei ik,, een fijn afscheid dat zeker, fijn afscheid reageerde ze, morgen wil ik echt nog wel geneukt worden hoor ron.

Kom op zei ik lachend, pis nog even voor me, en dan kunnen we elkaar nog lekker uitgebreid wassen, meen je het van dat pissen echt , ja natuurlijk zei ik, staande lekker sproeien zei ik, we staan toch in de douch, ze ging gelijk voor me staan en spreidde haar benen wat,en zakte iets door haar knieën, ze keek mij aan en vroeg kan het nu, ik knikte en gelijk liet zij haar zeik keihard lopen, het kletterende keihard op de tegels, ik zag het zo met stralen langs haar dijen en benen lopen die zeik.

Ik stopte vlug mijn hand tussen haar dijen, en voelde nog wat ze Ik over mijn handen lopen duwde mijn vingers nog wat dieper haar kut in het was zo nat daar dat ik er zo vier vingers in duwde, als ik mijn hand bewoog hoorde je het echt soppen, laten we nu maar gaan douchen zei ze ik voel me nu echt vies met al die pis die over mijn benen loop.

Kom op dan, dan gaan we elkaar lekker wassen en dan voor het laatst samen bij elkaar slapen. Dan lig ik morgen weer alleen in bed, ja ik ook, zei ik.

We kropen samen in bed stijf tegen elkaar aan, samen lekker naakt voor het laatst, en vielen moe in slaap.

De andere morgen, maakte zij mij wakker

door haar tieten wild over mijn gezicht heen en weer te schuren, ze stond gebukt over mij heen, dus lag ik zo tegen die tieten aan te kijken die boven mijn gezicht heen en weer hingen te bungelen, af en toe tilde ze een borst omhoog ,en liet die borst dan keihard op mijn gezicht vallen.

Ze vroeg lachend aan me, ben je nu wakker. Ik zal laten zien dat ik wakker ben, en hapte gelijk naar een tepel, en zoog die diep mijn mond in, terwijl ik die andere tepel met mijn vingers flink uit trok, ze riep hard tegen me , je leg me nu gewoon.te melken hoor, maar zalig hoor zuig maar lekker. Ik voelde dat zij mijn pik vast pakte en er flink aan ging rukken, en zei ze, ik wil wel dat je klaarkomt in mijn mond ron, ik bleef ze natuurlijk lekker door melken, en zei bleef zalig door rukken aan mijn pik, ik zei tegen haar dat ik zo ging klaarkomen, dus ze kroop snel op haar knieën naar mijn pik toe en trok wel lekker door, terwijl zij mijn pik in haar mond stopte.

Het ging allemaal zo erg snel dat ik gelijk mijn sperma haar mond in voelde spuiten, ik zag dat zij alles gulzig door zat te slikken, en begon daarna mijn pik langzaam af te likken om hem helemaal schoon te maken.

Ze zat er zo heerlijk bij op haar knieën, dat ik vroeg aan haar of zij soms ook gebeft wilde worden, ze kroop gelijk over mij heen, en liet zo haar kut op mijn gezicht zakken. Ik trok haar schaamlippen van elkaar en duwde mijn neus er tussen en zocht gelijk haar clitje op, waar ik flink aan begon te zuigen en likken. Ze kreunde hevig ,ik sloeg haar gelijk hard op haar dikke kont ze kreunde zo lekker dat ik nog harder probeerde te slaan heerlijk , ze schreeuwde het echt uit van geiligheid .Ik probeerde haar clitoris echt op te vreten, maar ineens drukte ze haar dijen stijf tegen mijn gezicht klem, en kwam ook hevig trillend klaar, ze lag te schokken niet normaal, en ze liet zich gelijk van mij af rollen en trok mij gewoon mee omdat mijn hoofd vast tussen haar dijen.

Na een tijdje stapten we uit bed, en vroeg ik of zij die laatste uurtjes nog die rok en shirt aan wilde doen, prima zei ze, maar dan zeker zonder slip en beha vroeg ze aan me. Ik antwoorde, dat zeker, als je nog een vluggertje wil meemaken met me vandaag. Tuurlijk zei ze ,ook wel meer als een keertje hè ron. Dus kleden we ons aan en gingen ontbijten. Ik ga je zo een uur of drie naar huis brengen ron, is dat goed , prima zei ik. ik kwam de keuken in waar zij alles stond af te wassen, en ze keek mij aan, en vroeg of zij nog een keer op de keuken tafel moest kruipen ,ik knikte en ze vroeg aan me op me rug of buik dan, ik zei ,ga maar op je rug kan ik gelijk lekker aan je borsten zitten, ze ging gelijk op de tafel zitten en ik hielp haar achterover te zakken.Ze sprijde haar benen, en ik duwde mijn pik tegen haar schaamlippen aan en hij gleed soepel.bij haar naar binnen, ze sloeg gelijk haar benen om me heen, ik pakte haar borsten vast en begon ze lekker te neuken. Ik trok haar tieten naar me toe, en trok haar tepels helemaal uit, zij kreunde de boel weer bij elkaar, ik neukte haar zo hard mogelijk, de tafel stond ook gewoon tegen de muur te bonken ,en tegen mijn verwachting in, spoot ik met scheuten sperma haar kut vol. Ik veegde haar kut droog, hielp haar van tafel,en zij ging koffie zetten.

Voor we ons gingen verkleden, wilde ze nog billenkoek omdat zij morgen de kont nog wilde voelen gloeien, dus dook ze op mijn schoot en duwde haar billen omhoog naar me toe. Dus gaf ik ze de flink van langs, net zo lang dat haar kont vuurrood was en mijn vingers er echt in stonden. Zo is het genoeg schatje en duwde haar van mijn schoot af, maar zo kwam ik niet van haar af, want ze kroop gelijk weer op de bank op haar knieën, en zei lachend kom op nog de laatste keer ron, dus ging ik achter haar staan, duwde mijn pik er gelijk in en begon haar flink te neuken. Bij iedere stoot ,zag ik haar borsten tegen de rugleuning van de bank en ketsen. Spuit me vol voor de laatste keer riep ze maar steeds. Ik neukte zo hard dat mijn buik zo hard en snel tegen haar kont aan stote dat dat van die harde kletsende geluiden gaf, op haar kont durfde ik niet meer te slaan want die was echt vuurrood. Dus trok ik haar borsten flink naar me toe, en neukte haar nu nog sneller, en kwam ik toch hevig klaar, zij gaf me papier aan en ik veegde het droog bij haar, bij mij moest ze weer zo nodig mijn pik schoon likken.

Daarna gingen we naar boven om ons deze keer netjes aan te kleden voor we naar mijn ouders toe gingen. Ik vroeg aan haar of zij niet haar kut moest wassen, nee zei ze ,dan was ik jou sperma eruit en dat wil ik nog lang biij me houden.

Ze zag eruit door een ringetje te halen toen we in de auto stapten. Het eerste wat zij vroeg , je komt toch wel weer snel langs hè, voor een weekend of zo. Dat was ik wel van plan, want dat neuken was echt verslavend.

Bij mijn moeder was het weer het dametje, al wist ik alleen, dat zij daar zat met een natte kut van mijn sperma. Na een uurtje vertrok ze, en fluisterde in mijn oor tot volgende week ron.slot.
Trefwoorden bij dit verhaal: Beffen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Neuken, Pijpen, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Zwerf Meisje - 1Door: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Amsterdam, Utrecht, Cowgirl,
" Na a href https www.opwindend.net Sexverhaal 68820 Design Meisje 1 Dutch.html Design Meisje a en a href https www.opwindend.net Sexverhaal 71221 Snowboard Meisje 1 Kakkers.html Snowboard Meisje a is dit het derde verhaal in..."
27-05
9.3
Nadine 15 Jaar ... - 5Door: Klenne74
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Klaarkomen, Anaal,
"S morgens was ik vroeg uit de veren want ik werd opgepikt door een tourbusje voor een tocht naar de teide. We waren met een 12 tal belgen op dit busje die allemaal op verlof waren. Het was een leuke dag, wat wandelen, dingen afzien, eten nekeer iets ..."
27-05
8.5
Sandra’s Transformatie ... - 4Door: Boris Verhaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Neuken, Pijpen, Onderdanig, Slet, Huisvrouw, Dwang, Sletje, Transformatie,
"Ze hoefde dit keer niet lang te wachten op een appje van Bas. Dat kwam de dag erna al. Maar met de boodschap dat ze de andere dag alweer verwacht werd. Die zag ze niet aankomen. Ze moest zo langzamerhand ook wel een goed verhaal voor Dieter gaan verz..."
27-05
8.9
Eindelijk Weer Sex - 6Door: Henk
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik zit in de zon op het binnenterras, met de buurvrouwen en koffie. Een paar heren spelen jeu de boules, en we hebben een gezellige middag samen. Op mijn telefoon komt een email binnen, ik zie een uitnodiging voor een site, en een login wacht..."
27-05
9.3
Twee PoezenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Spuiten,
"De dame in de sigarenwinkel was leuk. Slank, rood geverfd haar en verzorgd. We kletsten veel, ze is een echte kwebbel, maar niet vervelend. Kleine borsten en billen, keurig gekapt haar, kortom leuk. Gescheiden en met twee poezen bleef ze achter, zei ..."
27-05
8.8
Mijn Sugardaddy's ...Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Auto, Politie, Rijles, Sugardaddy, Vader, Verleiden,
"Elise had het er maar druk mee naast haar belangrijkste dagindeling, zoals het werk in de thuishulp en het seksueel verwennen van sommige van haar bejaarde cli nten die haar als sugardaddy s behandelden en haar overlaadden met cadeautjes. Daarnaast g..."
27-05
9.3
Lekkere CollegaDoor: HmvA
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Pijpen,
"Die ene lekkere collega die mijn werk als manager veel aangenamer maakte. Jij begin 20, 1.68, lekkere 70C cup en heerlijk klein kontje en ik begin 30, 1.78, licht gespierd, dikke pik van 21cm waren sinds een jaar collega s, nou ja collega s ik wa..."
26-05
8.6
Eindelijk Weer Sex - 5Door: Henk
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik zit in de auto vlakbij Schiphol met Richard, mijn zoon, vader van Theo. We zijn onderweg om Theo en Mieke op te pikken na een lange vlucht uit Azi terug. Vlak voor we de parkeerplaats oprijden krijg ik een berichtje, een paar foto s van d..."
26-05
9.4
De Goedheiligman En ...Door: Hans
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Sinterklaas,
"Dit verhaal speelt zich af ergens beginjaren 90 Toen het nog gewoon Sinterklaas Zwarte Piet was. En daar gaat ook mijn ervaring over. Ik dacht eraan toen ik een stukje in de krant zat te lezen over racisme en gemengde stelletjes. In die tijd i9k wa..."
26-05
8.7
Moeder En Dochter ... - 23Door: Westy
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Groepsex, Moeder, Vakantie,
" Doordat ik de afgelopen week wat andere bezigheden had is het er niet van gekomen om een aflevering van deze serie in te sturen. Excuus voor degenen die erop gerekend hadden. De hele serie is in principe klaar maar ik kijk alle delen na en cor..."
26-05
9.4
Hulp Van De ... - 2Door: Lievelover
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurjongen, Oudere Vrouwen,
"De eerste dagen zat ik met mezelf in de knoop. Ik zei tegen mezelf, Christel zit je nou zo te hunkeren naar een man dat je op je buurjongen geilt Tot op de 3e dag er iets heel spannends gebeurde. Het was midden zomer en warm. Overal in de wijk stond..."
26-05
9.1
Onverwachte DagDoor: Erick
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beffen, Buitensex, Naaktstrand, Pijpen, Zwemmen,
"Het was in de zomer dat wij, mijn lieve vrouw Leonie en ik, Erick, weer eens naar het naaktstrand gingen. We waren er ondertussen al vaak geweest en vonden het heerlijk om naakt te zonnen. Meestal lagen we dan gewoon op het strand. Maar soms wilden w..."
26-05
9.3
Klik hier voor meer...