63.253 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 15-05-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 5495x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Twijfels
De nacht was zwoel, geil en dromend liep ik naast Pedro huiswaarts. Wat als , wat als ik hier...

De anderen liepen wat luidruchtiger door de straten maar mijn gedachten waren chaotisch nu. Mijn kont jeukte van verlangen naar Pedro en mijn maag was gespannen en vooral vlinderrijk. Deze man deed wat anderen me niet deden, Verliefd worden stond nog nooit op de eerste plaats maar nu leek ik meer dan een vriend voor hem.

Alleen had ik een probleem dat ik niet gewoon was me maar aan één iemand te geven maar als een echt sletje door het leven ging. Hoe zou Pedro daarop reageren, zou ik een "monogaam" leven aankunnen? Sedert mijn eerste keer was "van iemand" zijn bijna dagelijkse kost geweest en ja inderdaad, het was neuken, géén liefde! Dit voelde helemaal anders aan en ik wist niet of ik hem en zijn pik trouw kon blijven.

Er was dan ook nog eens het feit dan zijn vader en de huismeester mij al hadden gepaald met hun kleine monstertjes en ik dit zeer op prijs had gesteld en hen had gezegd dat het zeker voor herhaling vatbaar was. En daar waren er nog de woorden van zijn plusmama, die gezegd had dat zijn vader en Armando blij zouden zijn met zijn 'uitkomen'.

Ondertussen waren we aan het huis en werden er koppeltjes gevormd. Mijn nieuwbakken vriendje wilde mij en met tegenzin gaven zowel zijn vader als Armando aan zijn wens gehoor. Myriam haar keuze viel op haar donkere huismeester en deze nodigde op zijn beurt Jos uit om mee naar bed te gaan. Amanda had de eer om een lichtjes teleurgestelde Antonio op andere gedachten te brengen.

Eénmaal in de kamer stortte Pedro zich op me en was ik in een paar seconden naakt. Hij maakte zijn broek los en zijn paal sprong fier rechtop. Wat moet dit een kwelling geweest zijn toen we daarnet teug wandelden. Pedro excuseerde zich voor zijn ongeremde geilheid en zijn bronstig verlangen me te neuken. Waarom had die man zolang "opgesloten " gezeten,

Ik had géén tijd om denken, werd op mijn knieën gedwongen op bed en Pedro spuwde mijn sterretje nat en voor ik alles besefte voelde ik hem mijn tunnel in schuiven. Wat stond die man geil, ik kon amper geloven dat ik weer zijn prooi was en ik genoot volop van zijn ongelimiteerde passie. Met deze man kon en wou ik verder.

Even later werd ons vluggertje bezegeld met een stroom van zaad in mijn kutje. Pedro streelde me overal en voor het eerst had iemand aandacht voor mijn lekkend pikje. Zijn handen streelden mijn kleinood die plots echt wel begon te groeien. Eenmaal uit mijn warme grotje nam Pedro me in 69 en vroeg me om hem te pijpen. Mijn lippen zochten gretig zijn leeggespoten paal op en gulzig naar zijn inhoud pijpte ik hem.

Maar ik voelde mijn pik verstijven en plots spoot ik zonder verwittigen zijn mond vol. Pedro zoog als een bezetene mijn papje naar binnen en gaf me ter goedkeuring twee lekkere tikken op mijn kont. Mijn lippen hadden zijn dikke paal stevig omsloten en plots vroeg Pedro me of ik ook zijn andere gaatje wilde vullen?

Deze onverwachte vraag deed me stoppen met pijpen en ik draaide me naar hem. Ik keek in twee tintelende verlangende ogen en hoewel ik een liefhebber van ontvangen was, kon ik hem deze vraag niet weigeren. Voor het eerst voelde ik me van binnen warm van geluk en kon ik niet weerstaan aan deze man. Maar voor het eerst ook wou ik een man neuken. Dit gevoel was me vreemd en ik wist niet hoe er mee om te gaan.

Lief als Pedro was, probeerde hij me op mijn gemak te stellen maar het onbekende deed mijn hart sneller slaan. Wat verlangde ik om die man zijn wens te vervullen, niemand had me ooit zo ver gekregen. De meesten hadden slechts oog voor hun genot, gebruikten mij als cumslut en ondanks dit alles, genoot ik telkens weer als ik me door hen liet neuken! Klagen was niks voor mij!

Pedro was na onze eerste ontmoeting vorige week , niet meer uit mijn hoofd geweest en nu ik deze nacht van hem mocht zijn wou ik alles doen om mij ook onmisbaar te maken voor hem.

We bleven nog een tijdje in 69 liggen en terwijl we elkaar het geil uit onze pikken slurpten verdwenen bijna simultaan twéé vingers in elkaars kont. Mijn grotje sopte net zoals het zijne en zijn kronkelen toonde aan dat deze krolse man ook sletten manieren had. Ik kon me bijna niet voorstellen dat deze man zich al die jaren opgesloten had en misschien had zijn drukke leven daarmee te maken doch zoals hij me verwende? Nee deze man was een stil watertje maar had lekker diepe gronden.

Toen we beiden naar ons gevoel klaar waren voor wat anders dan pijpen, vroeg Pedro me of ik het echt wilde. Hij wilde me niet verplichten doch mijn besluit stond vast. Mijn 14 cm zou bezit nemen van zijn kutje en ik bleef achter die beslissing staan. Gretig naar mij ging Pedro doggy zitten en smeekte hij me om hem nog wat te likken en mijn tong te mogen voelen in zijn grotje.

Ik hoefde daar mijn verstand niet voor op nul te zetten want zijn kutje geurde naar zijn geilheid en mijn tong liep zijn hele spleet af. Na een paar keer op en neer glom zijn kontspleet van mijn likken en bleef ik wat meer en langer hangen bij zijn sterretje. Ik drukte mijn tong tegen zijn tunnel ingang en hoorde Pedro kirren van plezier. Het zette me aan om nog dieper te likken en zijn kutje werd gevuld door mijn neukende tong!

"Neuk me , neuk me nu" riep Pedro " ik ben jouw geile teef neuk me, mijn bronstige stier" Iedereen weet ondertussen dat ik van dirty talk hou en er heel geil van wordt. En nu was het niet anders. Mijn pik leek te groeien en ik spuwde op zijn sterretje, vingerde er alles in en zette me achter hem. Mijn verlangen om hem te neuken was groot, heel groot. Ik plantte mijn pik tegen zijn soppige ster en bij het eerste echte contact gleed ik moeiteloos zijn natte tunnel in.

Ik was nu al zoveel geneukt maar dit was duidelijk wat anders voor mij. Eens de andere kant van de "daad" ontdekken gaf me een fantastisch gevoel. Waarom had ik dit niet eerder ontdekt? Daar was slechts één antwoord voor: niemand had het me nooit gevraagd en iedereen was met zijn eigen genot bezig geweest!

Na de eerste temperamentvolle stoten in zijn grotje ging ik over naar een trager tempo om verder zijn kutje te vullen. Deze eerste keer moest en zou voor altijd in mijn geheugen moeten blijven hangen.

Ondanks mijn kleintje hoorde ik Pedro luid genieten. "Och lieverd, neem me, diep en hard, ik ben een slet, mijn kut verlangt naar je papje" Zijn kreunen en kirren vulden de slaapkamer. Zijn kutje kneep op mijn pik en toen ik bijna aangaf dat ik hem zou vullen, schoof Pedro door zijn armen en steunde op zijn ellebogen terwijl hij zich aan de lakens vastklampte.

Nu was elke stoot in zijn grotje een feest aan het worden en voelde ik mijn paal groeien. Pedro sprak Portugese wartaal terwijl ik hem verder neukte. "Oh yes fuck me baby , i want your cum! FILL me please" Zijn smeekbede was voor mij het sein om een met een verschroeiende eindspurt naar een ontlading. Mijn zaad borrelde op, ik greep naar de paal van Pedro en melkte die op het tempo van mijn neuken.

Plots was alles niet meer te stoppen, zijn zaad spoot de lakens in , zijn gekreun was oorverdovend en ik gaf voor de eerste keer een kutje de volle lading. Een zalig geruststellend gevoel nam het over en terwijl ik nog wat bleef naneuken dacht ik na waarom ik dit niet eerder ontdekte.

Leeggespoten, slap gleed ik uit Pedro en ik vleide me tegen hem aan. "Stay here,stay with me, for ever" smeekte hij me! Na een dagje werken , neuken en genieten in Lissabon leek dit een paradijselijk vraag maar er moest nog veel gepraat worden zei ik tegen Pedro. Ik hoopte dat de nacht raad bracht want dit was een aanlokkelijk opwindend voorstel.
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Eerste Keer, Jong En Oud, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Eindelijk....pedroDoor: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud,
"Antonio besloot deze Bem vido ontvangst met enkele opmerkingen. Hij wou dat ik hem met Papai aansprak en Armando met Grande . Bij dit laatste hoefde g n uitleg, dat had ik ondertussen wel gevoeld. Na deze zalige ontvangst nam Antonio ..."
27-05
9.4
Twee Dagen Later...Door: Asian Sissy
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Verleiden,
"Na mijn vreemde avontuur in Kleingenhout, kwam ik dus aan, waar ik op visite was. We praten wat en rond twaalf uur, zei ik dat ik ging slapen en naar boven ging. Boven aangekomen, voelde ik de string, die ik onder me sportbroek aan had, het voelde ..."
25-05
9.3
Hoe Het Begon...Door: Asian Sissy
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Verleiden,
"Het was in de zomer van 2001. Ik was op vakantie bij familie in het zuiden van het land. Op een warme dag, ging ik met de auto een beetje rondtoeren, terrasje pakken, drankje doen afijn lekker van de zon genieten in een wit sportbroekje en een blauw ..."
25-05
9.1
De Oom - 3Door: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Oom, Roodharig,
"Prachtig, hij zat in een rokje en bloes, bij die twee meiden en deed leuk mee. Maar ik wilde hem wel naakt zien, desnoods met dat geile rokje aan Bolle billen, rood krullend haar, en een allerliefste glimlach had hij Het stel ging met elka..."
25-05
8.4
Buitenlandse Homo Ontmaagd ... - 3Door: Stevens2406
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Deepthroat, Eerste Keer, Jong En Oud, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Vernederen,
"Een week was voorbij gegaan sinds Mehmet zijn eerste zaadlozing gehad heeft, hij kon niet wachten op de afstrekinstructies van meneer Temmink, ondertussen had meneer Temmink naast zijn normale huiswerk ook aftrekhuiswerk gegeven Ik wil dat je elke d..."
25-05
8.3
Mijn Onverwachte TrioDoor: Dirk
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio,
"Mijn date met Hans liep anders dan ik verwacht had, maar bleek door Hans met voorbedachten rade opgezet te zijn. Had in mijn profiel staan dat ik 40 jaar ben, bttm, ben en licht onderdanig ben. Dus net voor de corona inging had ik b..."
24-05
8.3
Bem-vido, WelkomDoor: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud,
"Je hebt nog de hele weg om na te denken maar tegen dat we thuis zijn zal je kutje nog wel een paar keer van mij zijn. Dat was wat Jos me zei en ik wist dat hij van dat laatste zeker kon zijn. Zo liep mijn neuk periode bij de truckers op een ..."
24-05
9.2
Roomservice - 3Door: KevinGay
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Na een partij heerlijke sex met de jonge Noah, van 19 jaar, zijn we samen in slaap gevallen in het hotel waar hij werkt en ik gast ben... Het is tegen 7uur, ik word wakker van een gevoel dat er iets door mijn bilnaad glijdt. Ik voel een ..."
24-05
9.5
Verkeerd IngeschatDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Betrapt, Collega, Groepsex, Likken, Pijpen, Spuiten,
"Nu denken we dat we allemaal dat we een ander op zijn of haar gedrag, goed kunnen inschatten. Al dienst er wel wat voorbehoud gemaakt te worden, het is niet allemaal What you See is what you Get Als ze het spel goed spelen, kan het zomaar zijn dat..."
25-05
9.1
Buitenlandse Homo Ontmaagd ... - 2Door: Stevens2406
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Eerste Keer, Jong En Oud, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Vernederen,
" Schrijver Dit verhaal is een vervolg van buitenlandse Homo Ontmaagd Door Oude Leraar deze verhalen zijn de eerste keren dat ik echt verhalen schrijf dus kritische comments worden gewaardeerd zodat ik nog betere verhalen later kan maken. Verg..."
23-05
8.9
Mijn Onverwachte TrioDoor: Dirk
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Trio,
"Mijn date met Hans liep anders dan ik verwacht had, maar bleek door Hans met voorbedachten rade opgezet te zijn. Had in mijn profiel staan dat ik 40 jaar ben, bttm, ben en licht onderdanig ben. Dus net voor de corona inging had ik b..."
23-05
8.9
Ruben In Texas - 20Door: RubenDeWolf
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
"De volgende ochtend aan de ontbijttafel was er geen Noah. Ruben praatte met Catherine en af en toe met Jake. John was alweer druk met andere dingen. Het voelde raar voor Ruben. Noah was voor hem zolang hij daar was zijn maatje geweest. Noah was er al..."
23-05
9.7
Klik hier voor meer...