Klik hier voor meer...
Door: Ronneke 2
Datum: 24-05-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 3216
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Je hebt nog de hele weg om na te denken maar tegen dat we thuis zijn zal je kutje nog wel een paar keer van mij zijn. Dat was wat Jos me zei en ik wist dat hij van dat laatste zeker kon zijn.

Zo liep mijn neuk periode bij de truckers op een einde ne kon ik mijn vervolg op "Pikverslaafd" verder zetten in Portugal

De hele terugweg was er één met gedachten aan Pedro en het gehoorzame sletje zijn voor Jos. Blijkbaar had Portugal hem ook deugd gedaan en zijn intieme momenten met mij waren zeer schaars geweest doch die twee geile meiden hadden hem maar al te graag in hun poesje! En het triootje met Armando en Myriam moet geweldig geweest zijn want telkens er een stilte tussen ons dreigde te vallen begon Jos erover.

In deze korte periode had ik me flink laten nemen door mijn misschien wel toekomstige neukers. En als ik daar 'vrijheid' krijg van Pedro dan zal het daar best geil en opwindend zijn dacht ik. Ik huiverde even bij de gedachte aan dat harde monstertje van Armando. Maar nu ik deze knaap van hem had ontvangen, gaf het me toch enige houvast dat ik hem wel zou aan kunnen indien...hij opnieuw mijn pad kruiste. Wat ik natuurlijk hoopte!

Eénmaal thuis zocht ik Fons op en vertelde hem van het aanbod. Ik zag een lichte teleurstelling in zijn ogen maar toch wilde hij me deze kans niet ontzeggen. We spraken af dat ik nog tot einde van de maand zou werken en dat ik zo rustig mijn vertrek kon voorbereiden. Dat deze overeenkomst met het nodige zaad werd onderschreven was onvermijdelijk.

Plots wilde iedere trucker nog een laatste ritje met me en niet alleen met de truck bedoelde ze. Och ik had er niks tegen ,of wat dachten jullie? Ik mocht telkens 24 u bij hen zijn en zo werden mijn dagen gevuld en de dagen niet alleen! Ik was dan misschien een sletje maar wat deze mannen met me deden getuigde ook van een ongeziene geilheid. Kwamen sommigen dan zoveel te kort thuis dacht ik bij momenten. Van John en Fons wist ik dat hun interesse in mij altijd al groot was geweest en dat vertaalde zich nu ook weer in stevige stoei momenten.

Ondertussen regelde ik alles voor mijn vertrek en mede door mijn schoonvader in spe werd alles in orde gebracht. Zijn functie deed wel een paar deuren opengaan indien nodig. En hem bedanken, daar had hij wel oren naar, de geilerd.

Alles was geregeld en het moment van vertrek was aangebroken. John bracht me, na een paar stevige tongzoenen van zijn collega's, naar de luchthaven waar ik in de parking nog eens zijn tong voelde en een vinger in mijn kont kreeg. Daarna was het gewoon afwachten tot mijn vlucht werd omgeroepen.

Een paar uur later stapte ik uit het vliegtuig en kon mijn nieuwe avontuur beginnen. In de aankomsthal had ik gehoopt dat Pedro mij zou opwachten maar Antonio verontschuldigde hem wegens onverwachte situatie en zei er meteen bij ,dat werken in de diplomatie altijd onvoorspelbare momenten kende. Maar het was niet dat ik niet blij was dat Antonio me opwachtte.

Het was een lekker weertje en Antonio zag er aantrekkelijk uit in zijn linnen kledij. Eerst in de auto durfde ik hem eens goed aankijken en zag dat zijn pik mooi afgetekend was. Zou hij zich bedwingen tot we in mijn 'nieuwe' woonst waren of zou ik ergens voordien al zijn prooi worden? Ik voelde meteen al een geile spanning tussen ons. Had hij mij niet gevraagd om voor hem te werken? Pedro had het mij niet gevraagd in elk geval maar het was zoals Myriam had gezegd, iedereen is ervoor en van iedereen!

Het drukke verkeer liet niet toe dat Antonio met me flirtte en éénmaal langs de Taag richting Belém begon Antonio wat toeristische uitleg te geven. Daarbij legde hij voortdurend een hand op mijn bovenbeen en ik keek hem vragend aan. "Straks zijn we nog even alleen thuis dan geef ik je een welkomstbeurt "zei hij met geile overtuiging. Ik kon enkel knikken en wist wat ik te verwerken zou krijgen.

Eénmaal in de garage liet Antonio er géén gras over groeien. Amper uitgestapt voelde ik zijn gretige handen overal en zijn gulzige mond zocht mijn mond op. Een intens tongen, ondeugend gestreel verraadden zijn geil verlangen naar me. Weerwerk zat er voor mij niet in en ik liet me als een gewillig sletje ontkleden. In mijn hoofd flitste slechts één gedachte: hoe zou ik ooit trouw aan Pedro kunnen zijn? Ik troostte me met de gedachte dat het misschien niet eens hoefde.

Ondertussen had Antonio mij op mijn buik op de motorkap geduwd, en duwde mijn benen wijd uit elkaar. Mijn kont stond neuk klaar en ondanks zijn leeftijd ging hij eerst vlot op de knieën en likte hij mijn reet en sterretje kletsnat. Ik kreunde en bijna smekend hitste ik hem op. Alsof dit nog moest? Terwijl hij recht kwam hoorde ik zijn broeksriem op de grond vallen en wist ik dat zijn paal straks mijn tunnel in ging.

Mijn toekomstige schoonvader liet niet op zich wachten en ik voelde zijn lekkende eikel tegen mijn sterretje aan beuken. "Sim papai" sim , please daddy , fuck me , me foda por favor" moedigde ik hem aan. Mijn eerste woordjes geleerd op het vliegtuig daarnet maar of de uitspraak klopte of niet, het was het sein voor Antonio om mij te nemen en ik verwelkomde zijn paal met alle plezier in mijn kutje.

Ik kirde het uit van genot en grommend van de opwinding werd ik met stevige halen door 'mijn papai' gepaald! Aan zijn geneuk zal ik zeker kunnen wennen, misschien er wel aan verslaafd worden dacht ik. Doch ik was hier voor Pedro toch? Genietend van zijn ervaring gaf ik mijn jeugdig slettenlijf aan Antonio, Ondanks de bijna vijftig jaar tussen ons had ik géén moeite me aan hem te geven. Mijn lichaam reageerde vlot op zijn stevig tempo en toen hij plots zwaar ademde wist ik dat mijn kutje in zaad ging onderdompeld worden.

Even later begon mijn pik te verdikken en te lekken en verloor ik mijn papje op de motorkap terwijl Antonio mij stevig bij de heupen op zijn exploderende paal trok. Beukend joeg hij zijn zaad mijn tunnel in en even moest ik bij zijn heerlijke opwinding ook naar adem happen. Dit was een welkomstbeurt die kon tellen.

Na zijn klaarkomen kwam hij bovenop me liggen en fluisterde geile woordjes in mijn oor, kuste me zachtjes in de nek en streelde hij mijn rug. Warme geile rillingen gingen door mijn lijf en ik liet het allemaal gebeuren. Mijn gedachten waren al langer niet meer bij Pedro, zijn vader wist duidelijk wat hij met wou doen met me en dit nieuwe avontuur begon dus helemaal anders dan ik had verwacht.

Antonio was een meester lover die hoogstwaarschijnlijk al heel wat jonge medewerkers in zijn bed kreeg of ten minste op zijn paal gespiesd had. En met zijn nodige ervaring en ook zijn geile opwinding die hij ten toon spreidde zou hij daar nog dikwijls in slagen. Ondanks mijn verliefdheid op zijn zoon, zou ik mijn nieuwe Papai nooit iets weigeren.

Zijn strelen, kussen en fluisteren hadden me tot rust gebracht en ik voelde zijn pik langzaam uit me glijden. Wat nectar gleed langs mijn benen en ik wou zijn pik schoonlikken doch hij hield mijn hoofd op de motorkap geklemd. "Not so quick slut" zei hij "there is coming more" Ik was verbaasd maar vond het wel geil en verrassend dat hij me nog een tweede keer wou palen.

Plots voelde ik een eikel tegen mijn natte ster. De zijne? Nee flitste er door mijn hoofd , deze is dikker! Was er dan iemand anders in de garage? Wie wou me neuken? Pedro dat kon niet die was in vergadering. Antonio hield mijn hoofd zo geklemd dat ik niet de kans kreeg om de eigenaar van die nieuwe pik te zien.

Zachtjes zocht een dikke pik de weg in mijn tunnel en er leek géén einde aan te komen. Mijn kutje gokte dan maar op de getinte huismeester Armando en ik stelde me in op weer een stevige beurt. "That slut is all yours" hoorde ik Antonio zeggen en een paar halen later voelde ik een enorme dikke pik in me. Wat een hitte straalde die uit, wat een genot.

Papai liet mijn hoofd los en ik kon eindelijk mijn verwenner zien. Armando keek me in de ogen, opende zijn mond en tellen later werd ik door hem de hemel in getongd. Zijn gretig tongen had ik een paar dagen geleden weten te appreciëren en nu leek het alsof hij me verslaafd aan zijn tongen wilde maken. Zijn tong dartelde rond mijn tong, ik genoot, sloot de ogen en wou niet dat hij stopte! Er leek géén einde aan te komen en ik wilde er ook géén einde aan hebben. Het maakte me alléén maar geiler, natter en verslaafder aan hem.

Zijn knuppel roerde ondertussen diep in mijn grotje en ik voelde dat ik mijn benen verloor bij zou veel intens verlangen dat hij me schonk. Mijn gedachten schoten door elkaar, één grote chaos maar wat ik bij hem en bij Antonio daarnet voelde was pure passie , pure beleving en niet het zoveelste neukplezier zijn voor een ander. Deze heren, lovers kan ik bijna zeggen hadden ook oog voor mijn genot en dat was iets wat ik miste bij Jos en vrienden.

Armando liet mijn tong even met rust en ik ademde onrustig, wild van verlangen keek ik met zaadvragende ogen naar hem.

Zonder woorden begreep hij me en voerde het neuktempo op. Ik schreeuwde het uit, smeekte me te pletter om toch maar zijn warme pap te mogen ontvangen. "Foda foda simmmmmmmmm" smeekte ik hem. Geil glimlachend keek Armando me aan , knikte kort en greep me bij mijn heupen , ik werd als het ware opgetild door zijn stevig beukwerk en plots stroomde zijn hete brij mijn tunnel in. Door de overvloed aan lekkers kon ik niet alles in mijn kutje opvangen en voelde hoe slierten van zijn sappen langs mijn benen liepen.

Ik lag volledig uitgeteld en volgespoten op de kap van de auto en genoot met gesloten ogen. Ik voelde lippen mijn benen aflikken en het kon me niet meer schelen wie het deed. Deze beurt stond zeker in mijn top 3 van mijn jonge sletten carrière.

Antonio kwam naast me staan en zijn ogen straalden! " My son, you are a delight to fuck , welcome in the house" en kuste me vol op de lippen.

Mijn keuze om hier te komen "werken" was wel degelijk de juiste geweest. Wat een overheerlijk geile ontvangst en dan moest ik nog mijn geliefde zien. Maar mijn hoofd en gedachten stonden nu niet direct op een ontmoeting met hem omdat deze twee zalige beurten me wel even deden dromen van herhaling(en).

Antonio hielp me recht en ik keek met verlangende ogen naar Armando. Zijn donkere lichaam glom van het zweet en zijn machtige knots was amper halfstijf van zijn beurt. Mijn papai daarentegen die had een mooie slappe pik , eikel bloot en wat vocht die deed hopen op meer. Mij konden ze krijgen , wanneer en waar dan ook, maar dat hoefde ik ze niet te zeggen , dat voelden zij wel.

Antonio besloot deze ontvangst met enkele opmerkingen. Hij wou dat ik hem met "Papai" aansprak en Armando met "Grande". Bij dit laatste hoefde géén uitleg , dat had ik ondertussen wel gevoeld.
Trefwoorden bij dit verhaal: Jong En Oud, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Shemale