63.596 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 09-06-2024 | Cijfer: 9.8 | Gelezen: 1948
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Ricardo En Robert - 3
Miranda is de eerste die iets zegt na ons simultane klaarkomen:

- "Jongens, jullie zijn zo mooi en intens bij elkaar."

Terwijl ze naar boven lijkt te blijven kijken, voegt ze toe:

- "Ik ervaar het nu nog. Wauw."

Ik voel Roberts rechterhand zachtjes tegen mijn linkerhand, dan over die hand gaan en ik neem zijn hand aan. Ik streel met m'n wijsvinger zijn handpalm. Robert kreunt heel zachtjes. Dan staat Miranda op:

- "Zo, tijd voor mij om weer te douchen. Tjee - haha - die spermavlekken van Robert op m'n kleren. Ach wat, maakt mij wat uit ... hadden ook van Ri kunnen zijn."

- "Ja, snap ik", reageer ik, "maar ik zal nooit zo ver kunnen spuiten."

- "Ri, je hebt m'n slokdarm volgepompt. Misschien niet hard, maar wel heel veel. Het bleef maar komen ... supergeil", antwoordt Robert.

Ik denk vervolgens: 'Dan ken je Bart nog niet'.

Ineens draait Robert op z'n zij, komt omhoog en gaat op me zitten. Hij houdt mijn hand voortdurend vast. Z'n pik begint zich weer op te richten. Miranda kijkt gebiologeerd en heeft haar geruststellende glimlach weer op haar gezicht. Ik kijk haar aan, zij mij, ik knipoog en zij knipoogt terug.

- "Robert, je niet inhouden, hè?" zijn voor mij onmiskenbaar haar laatste woorden en ze verlaat de slaapkamer.

Ik zie Robert boven me. Hij kijkt me stil aan. Onze handen gaan los.

- "Komt ze nog terug?"

Ik knik 'nee'.

- "Ik wil je neuken, Ri."

- "Waaat, kun je ALWEER?"

Robert knikt 'ja' en wiebelt over m'n kruis. Dat houdt hij minutenlang vol terwijl hij me intens blijft aankijken. Ik word langzaamaan weer hard.

- "Uh, uh ... misschien toch nog even wachten ... tot ... we de achterdeur horen", stamel ik.

Robert zegt niets, maar glijdt z'n rechterhand eerst heel sensueel over zijn gespierde borst, bewerkt z'n linkertepel, glijdt via z'n middenrif en sixpack naar z'n zij en hurkt een beetje op. Ik had het echt niet door: ik ben weer kei- en keihard.

- "Ooh, bedoel je me berijden?" vraag ik.

Robert knikt 'ja'. Ik word innerlijk wild - maar op een raar onzekere manier - en duw Robert naar rechts van me in hondjesstand. Ik ga achter hem zitten en begin hem over z'n waanzinnig mooie billen te strelen. Ik open met mijn duimen zijn spleet en zie een superschone maagdelijke ster. Mijn hoofd gaat ernaartoe en ik begin te likken, te spugen en maak daarmee de hele entree kleddernat.

In de verte horen we de achterdeur dichtklappen. Teken voor Robert om een deel van mijn sluimvochtige productie met een paar vingers in zich te porren. Ik laat van boven nog een paar klodders op de juiste plek neerdalen. Hij brengt ze zoveel mogelijk bij hem in, draait zich en begint mijn pik nat te maken. Vervolgens gebaart hij mij op m'n rug te gaan liggen en ik doe dat braaf.

Dan kijk ik naar beneden. Nee, zo groot heb ik mezelf nog nooit gezien. Robert schijnt dat door te hebben:

- "Dat krijg je van echt diepe en geile liefde, Ri. Dan geef je alles wat er in je verscholen zit. Ik heb dat zelf sowieso nooit anders bij jou kunnen doen. Ben namelijk helemaal gek van jou."

Op één of andere manier moet Robert m'n lichte angst hebben doorvoeld. Misschien heeft hij mijn ogen nat zien worden. Hij leek me volledig te begrijpen:

- "Wat er ook maar moge zijn gebeurd tussen jou en Bart ... ik ben Robert. Ik verloochen mezelf niet en heb diepe interesse in anderen. Maar vooral in jou, want jij bent mijn prins."

Dan zie ik z'n rechter onderarm achter hem verdwijnen, voel z'n vingers om mijn tot max gedreven pik en zie ik hem langzaam op me dalen. Hij kijkt me voortdurend aan en ik hoor tijdens het gestage dalen:

- "Tsjuus, rustig ademhalen ... tsjuus ... niet bang zijn, Ri ... mmm, ik ga omhoog als je wilt, hoor ... mmm, maar ik wil je diep in me ... yeah ... yeah ... ik denk te zien ... fuck, je wordt weer dikker ... ooh yeah ... ooh fucking yeah ... Ri, je bent mijn prins ... oooh ... ik ben jouw hertog ... fuck gast, ga alsjeblieft volledig los op me ... ik wil het en ik kan het hebben."

Robert heeft mijn kanon volledig in zich. Ik vul hem, ik voel hem, ik wil hem. Ik kantel m'n bekken een beetje zodat de laatste millimeters in hem gaan. Roberts ogen draaien naar boven. Dan gebruik ik de vering in het bed om een beetje terug te trekken en - BENG - knal ik m'n voor mijn doen bizarre formaat keihard terug in hem.

- "Haha ... geile dekhengst ... goed zo ... maar meer ... veel meer."

Dat laat ik me niet nog een keer zeggen en begin heel behendig ritmisch te beuken. Na een minuut besluit ik Robert ook nog eens met beide handen boven z'n bekken te pakken en hem vooral op weg naar beneden extra 'massa' mee te geven.

- "Doe je goed, Ri", hoor ik, "nu nog je bekken kantelen als ik bijna beneden ben."

Brave Ricardo ... haha ... beregeile Ricardo doet nu niets liever dan gehoorzamen.

Alsof Robert een fleshlight voor me is, laat ik me nu helemaal gaan. Ik wil fucking het allergeilste gevoel, ik wil tot in de eeuwigheid met deze jongen samenzijn, ik wil alles met hem, op hem, in hem en dan richt ik me met Robert op mijn lans omhoog en draai de halfbloed-beauty onder me.

Nu op z'n rug liggend en met door mij omhoog gestoken benen kijkt hij me lachend aan en knikt 'ja'. Ik duw z'n benen zoveel mogelijk van mij af, voel z'n grot mij nog meer welkom heten en begin hem zo fucking hard en diep dol te beuken ... waar haal ik het vandaan ... ik voel een euforie in m'n kop ... ik voel m'n bloed stromen ... ik zweet en voel me toch licht ... ik ... ik ...

- "FUUUCK, RI, FUUUCK", hoor ik en zie Robert z'n gezicht onderspuiten.

Robert opent z'n mond en vangt een deel van zijn eigen zaad op. Ik beuk nog tien keer zo hard mogelijk na en hoor negen keer: "Meer."

Robert wilde echt alles, mijn bizarste hardheid en wildheid. En ik ... ik raakte in staat van complete verliefdheid. Hij en ik, het moest zo zijn: RoRi.

Ik geleid Roberts benen naar het matras en zie wat hij bedoelt met 'alles geven'. Zijn droom van een pik - rechte schacht van op dit moment zeker 19,5 bij 5,2 cm, met een iets dikkere serieuze eikel - blijft zwiepen op het ritme van zijn hartslag. Iets van rond de 120 slagen per minuut.

Ineens realiseer ik me dat ik na 'Ooh, bedoel je me berijden?' niets meer heb gezegd:

- "Uh sorry Robert, dat ik tijdens het neuken niets heb gezegd."

Robert begint te schaterlachen en zijn lillende leuter lacht mee.

- "Natuurlijk zei je niks. Ik voerde het woord en jij hebt fucking veel meer gedaan. Wat jij kunt, snapt en doet, Ri, is bizar. Gaat nooit, never nooit iemand aan tippen."

Ik vlei me over Robert heen en bijt zachtjes in zijn linkertepel, dan lik ik me een weg naar zijn linkeroor en tong het rond de ingang.

- "Ri, gekkerd, jij bent in staat me altijd hard te krijgen. Als jij bij wijze van spreken 24 uur seks met me zou willen en kunnen hebben, dan blijf ik volledig leeg, maar voldaan - misschien zelfs gestorven - achter."

- "Zo, dat is wel een heel letterlijke invulling van 'kapotneuken', Robert."

- "Pfff, ja, maar - tjesus Ri - jij bent gewoon een absurd goede dekhengst."

- "Robert, denk eens door: wat is er in mij dat het voor jou zo fijn was?"

- "Uh ... is het dat wat ik hoop?"

- "Yep."

Robert rolt mij naar onderen, kijkt even van boven diep in m'n ogen, glimlacht en zegt:

- "Ik kan het geloven ... ik zie het."

Robert laat zich langzaam op me neerdalen en valt meteen in slaap. Ik kan de slaap niet echt vatten en denk terug aan de eerste keer met Bart.

Juni 2001. Sinds twee maanden zijn Bart en ik goede vrienden. Inmiddels zijn we beiden dertien jaar oud. Op 1 april van dit jaar is een nieuwe huwelijkswet ingegaan: homo's kunnen officieel trouwen. Dus: mannen met elkaar én vrouwen met elkaar.

Op school wordt er best veel over gesproken. We hebben op deze school van zo'n duizend leerlingen namelijk zes openlijk homoseksuele docenten (mannen en vrouwen).

In een les Engels van meneer Xenakis - toffe gast - komt het uitgebreid aan bod, nadat Bart aan hem gevraagd heeft of hij nu zou willen trouwen.

- "Haha, Bart, wat een oprecht spontane vraag ... uhm ... tja, ik weet niet ... ben er niet zo mee bezig voor mezelf. Nou ja, één ding is sowieso nu niet aan de orde: ik heb geen vaste partner. Lijkt me wel een noodzakelijke voorwaarde."

Milan, zoon van een gerenommeerde advocaat, steekt z'n vinger op.

- "Zeg het maar, Milan."

- "U zegt 'noodzakelijke voorwaarde'. Ken ik van gesprekken thuis. Volgens mij is slechts echt nodig dat twee personen hun handtekening zetten."

- "Zo .. uhm ... ja, je hebt gelijk ... ik denk misschien te religieus", antwoordt meneer Xenakis.

Bart begint te giechelen.

- "Wat is er Bart?" vraagt onze topdocent.

- "Pffmf ... uh... mag ik alles zeggen wat ik denk?" antwoordt Bart.

- "Als het niet kwetsend is, uiteraard ja, Bart."

- "Je kunt dus meerdere partners hebben en gewoon met één een soort afspraak maken."

Milan reageert spontaan:

- "Ja precies. Nou vooruit, hier en daar een kanttekening, zoals getuigen, maar ook dat is niet zo strikt."

Meneer Xenakis staat even met z'n mond vol tanden en vraagt dan aan Milan:

- "Milan, was dat in grote lijnen ook zo - tot 1 april - voor een man en vrouw die gingen trouwen?"

- "Ja meneer, volgens mij wel."

Meneer Xenakis kijkt even rond en zegt dan:

- "Uh, jongelui, ik zie ineens dat dit onderwerp een kant op gaat die sommigen niet aanstaat. Kan ik me ook best indenken."

Bart:

- "Hoe ziet u dat?"

Steven Xenakis:

- "Gezichten lezen, Bart. Ik kan ernaast zitten, maar ik neem geen risico. Met zoiets moet je geen mensen in het openbaar voor het hoofd stoten."

Bart:

- "Maar uh ..."

Steven onderbreekt hem:

- "Sorry, ik houd van inspraak en overleg, maar nu moet ik m'n leidende rol pakken. We houden er in de lessen Engels over op. Steek je vinger op als je begrijpt dat ik dit moet doen."

Alle vingers gaan omhoog, behalve die van Bart. Dit was ergens begin april 2001.

Twee maanden later zitten Bart en ik in hoog gras op een dijk bij een rivier. Het is prachtig vroegzomerweer, een zondag rond tien uur en we horen klokken beieren.

- "Ding-dong, klokkenspel. Ik voel m'n ballen strak in vel", rijmt Bart ineens.

Ik moet lachen.

- "Heb jij dat ook?" vraagt Bart.

- "Wat?"

- "Nou, soms voel ik in m'n kruis rare dingen", antwoordt Bart.

- "Ja, duh, we zijn pubers. Had ik vorig jaar al."

- "Ja-ja, opschepper, geloof ik niet."

- "Nou dan geloof je het niet, maakt me niet uit", zeg ik lichtelijk geïrriteerd.

- "Sorry Ri, maar ik zit er echt mee, voel me vaak raar."

- "Is niet raar, Bart. Dat weet je best."

Dan rollen er tranen over Barts wangen en omarm ik hem.

- "Fijn, Ri, ik vind je fijn."

- "Ik jou ook, Bart."

Ik voel Barts linkerhand ineens op mijn rechterbovenbeen en ik krijg rillingen, maar prettige rillingen. Barts hand gaat richting m'n kruis, na een paar seconden zit die in m'n kruis en - wauw - Bart knijpt zachtjes onder in m'n bobbel. In een mum van tijd word ik hard en hoor ik:

- "Fucking groot, Ri."

- "Weet ik niet."

- "Ik wel, ik kijk vaak filmpjes."

- "Nou ja, Bart. Ik kijk ze zelden, maar die zijn meestal een stuk groter dan de mijne."

- "Nee gast, moet je beter zoeken. Van rond onze leeftijd."

- "Ga ik niet doen."

- "Waarom dan niet, Ri?"

- "Voelt niet goed ... uh ... uh ... kunnen filmpjes zijn onder dwang", komt er ineens bij me binnen.

- "Wil je de mijne zien? Zonder dwang."

- "Ja-ja, en dan moet ik zeker ook met de billen bloot."

Stilte. Stilte. Stilte. Na nog geen tien seconden staat Bart op, gaat voor me staan, ontknoopt z'n jeans en trekt z'n broek en onderbroek naar beneden. Ik zie een stijve van ongeveer 10 x 3,5 cm. Eronder staan strak tegen z'n schacht twee ballen als medium eieren zo groot. In verhouding 'huge'. Hier en daar haartjes.

Mijn hart begint sneller te slaan:

- "Mag ik voelen, Bart?"

- "Ja, maar eerst jouw pakket tonen, Ri."

Ik doe wat hij me vraagt - ik voel geen dwang, vind het wel spannend - en dan zie ik Bart met open mond naar m'n kruis kijken. Ik ben keihard.

- "Ri, dat is echt de allermooiste die ik tot nu toe heb gezien."

Eerlijk is eerlijk: ik vond dat echt wel een compliment. Ik had toen ongeveer dezelfde ballen, maar met een 15 x 4,2 cm (of zoiets) zagen die er verhoudingsgewijs wat kleiner uit.

- "Uuh, durf het bijna niet te vragen, Ri ..."

- "Vraag maar."

- "Kun jij al spuiten?"

Ik knik 'ja'.

- "Mag ik dat zien?"

Nog steeds begrijp ik het niet helemaal, maar ik reageerde ineens meer dan meegaand.

- "Als je achter me gaat zitten, mag je me aftrekken."

- "Fucking, Ri, mijn droom ... ooh ... ja graag."

Bart heeft zich meer dan professioneel van zijn taak gekweten en ik kwam als een malloot klaar.


Robert wordt wakker en snuift overduidelijk mijn lichaamsgeur op. Hij heeft anderhalf uur geslapen en ik heb een beetje gedut. Robert rolt van me af, kijkt naar boven en zegt:

- "Rare droom. Jij en ik waren op een dijk aan het vrijen en toen zagen wij een wolk die leek op Bart."
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Shemale
Klik hier voor meer...