63.596 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 10-06-2024 | Cijfer: 7.6 | Gelezen: 8003
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Beste lezers en lieve lezeressen, ditmaal eens iets heel anders, 'zoveel mensen, zoveel smaken', dacht ik, toen ik het volgende fantasie, die uit twee bijna identieke delen bestaat begon te schrijven, met het grote verschil dat het eerste deel een softe romantische versie is, waarna ik hetzelfde verhaal nogmaals met andere personages, maar dan als een ruige hardcore versie heb geschreven. Het is niet moeilijk te raden welke versie m'n persoonlijke voorkeur heeft, de tweede natuurlijk, onder het motto 'broek uit, paal laden'. Veel leesplezier !

----------------

Bekrompen Softcore versie:

Nadat z'n vriendin, een typische golddigger hem had ingeruild voor een rijkere en veel oudere man had de aantrekkelijke 25 jarige Peter zich ingeschreven bij een datingsite voor hoger opgeleiden, en scrolde langs de profielen op zoek naar een aantrekkelijke vrouw, waarbij z'n oog viel op de eveneens 25 jarige Sandra. Peter had een goede baan als accountant, en Sandra was directiesecretaresse op een advocatenkantoor. Na een eindeloze stroom app berichtjes besloten ze in een romantische setting in een duur restaurant een hapje te gaan eten om eens persoonlijk kennis te maken, en te kijken of er een 'klik' was. Nadat Peter een verkwikkende douche had genomen trok hij z'n beste pak aan, en ging op weg naar het restaurant, en zorgde ervoor dat hij ruim op tijd was. Het duurde niet lang voordat Sandra verscheen in een net mantelpakje, waarbij ze haar gezicht zorgvuldig had voorzien van een laagje make up en rode lippenstift, en haar gemanicuurde nagels had gelakt, en Peter het vleugje van haar zoete parfum rook. Er ontstond al snel een geanimeerd gesprek, waarbij de complimentjes heen en weer vlogen, en ze zich het uitstekend bereide diner goed lieten smaken. De avond vloog om, en ze besloten nogmaals af te spreken, waarbij Peter Sandra bij het afscheid netjes vroeg of hij haar een kusje op de wang mocht geven, waarna ze ieder huns weegs gingen.

Zo volgden er nog een paar ontmoetingen, en na een paar weken stelde Peter voorzichtig voor om na het diner nog wat bij hem thuis te drinken. Sandra had inmiddels zoveel vertrouwen in de keurige gentleman en was niet bang dat hij misbruik van de gelegenheid zou maken, waarna ze op z'n uitnodiging inging, en ze zich zedig gearmd naar het huis van Peter begaven. Peter had een fles dure champagne koud gezet, die hij alleen bij speciale gelegenheden zou openen, en nadat hij twee glazen van het kostelijke vocht had ingeschonken keken ze elkaar, zoals de etiquette het voorschreef diep in de ogen, en na het uitbrengen van een toost namen ze een slokje van de mousserende wijn. Na wat prietpraat merkten ze dat ze dezelfde toekomstvisie hadden, en beiden een grote kinderwens hadden. De avond vloog voorbij, en toen de fles leeg was zei Sandra verschrikt: "Is het al zo laat ?, door de alcohol sta niet meer zo vast op m'n benen", waarna Peter aanbood dat ze in zijn bed kon blijven slapen, en hij zich wel zou behelpen door de nacht op de bank door te brengen. "Och, dat is nou ook weer niet nodig, als je je gedraagt kunnen we toch samen in jouw bed slapen, ik neem aan dat je een ruim tweepersoonsbed hebt", zei Sandra.

Terwijl Peter de glazen naar de keuken bracht en de verlichting uitdeed verdween Sandra naar de slaapkamer, waar ze haar mantelpakje uittrok, en bij gebrek aan een pyjama in haar ondergoed onder het dekbed verdween. Even later verscheen Peter, die ondertussen in de badkamer een schone boxershort en een shirt had aangetrokken, waarna hij op gepaste afstand naast Sandra plaatsnam, en z'n handen zedig boven het dekbed op z'n buik liet rusten en Sandra welterusten wenste, waarbij hij haar een kus op haar wang gaf, waarna ze spoedig in een diepe slaap vielen. Toen Peter de volgende ochtend z'n ogen opende was Sandra al klaarwakker en zag hij hoe ze hem tevreden observeerde, en terwijl hij de slaap uit z'n ogen wreef zei ze "Goedemorgen droomprins, lekker geslapen ?", waarna ze zich naar hem toe boog, en hem een zoen vol op de mond gaf, die na al die weken van om elkaar heendraaien uitmondde in hun eerste tongzoen. Peter wist niet wat hem overkwam, waarna Sandra zei: "Wat heb ik het warm", en het dekbed opensloeg, waardoor Peter een erectie voelde opkomen nu hij haar voor het eerst halfnaakt zag, want de door haar baan als directiesecretaresse droeg ze onder haar mantelpakjes steevast een pikant slipje en een bijpassende beha.

"Wow, wat zie je er mooi uit", zei Peter met een schorre stem, waarna Sandra vroeg: "Heb je zin in geslachtsgemeenschap ?". Peter stond op springen, maar bleef een heer, en zei: "Alleen als je er zelf ook achter staat", waarna Sandra haar slipje en beha uittrok, en zonder woorden aangaf dat ze het ook wel wilde. Peter keek bewonderend naar haar borsten en poesje, dat weliswaar niet helemaal kaal, maar toch netjes getrimd was. Nadat ook Peter z'n boxershort en shirt had uitgetrokken keek ze naar z'n kaalgeschoren penis en vroeg: "Heb je condooms in huis, want hoewel ik de pil gebruik wil ik het wel veilig doen, niet dat ik je niet vertrouw, maar we kennen elkaar nog maar kort, en ik wil dat we eerst een SOA test doen, zodat we er zeker van zijn dat we geen enge ziektes oplopen". ( Waarbij het begrip 'kort' nogal overdreven was, want ze kenden elkaar inmiddels al ruim twee maanden ). Hoewel het gebruik van een preservatief hem tegenstond trok Peter snel een pakje condooms uit z'n nachtkastje, en rolde het latex hoesje om z'n penis, waarna ze het rustig opbouwden, en in een innige omstrengeling een tongzoen uitwisselden. Nu zou het dan eindelijk gaan gebeuren, en keek Peter reikhalzend uit om haar borsten en poesje te gaan verwennen, waarna hij z'n tong in de richtig van haar borsten bracht.

"Nee, niet doen, dat vind ik niet lekker, en ik ben ook niet zo'n meisje dat aan orale seks doet, want dat vind ik vies", zei Sandra, wat een tegenvaller voor Peter was, maar hij was inmiddels zo verkikkerd op Sandra dat hij dit maar voor lief nam uit angst om haar te verliezen. Nadat Sandra in missionarishouding was gaan liggen bracht hij voorzichtig z'n roede in haar poesje, waarna hij in een rustig tempo begon te wippen, en waar Sandra goddank ook zachtjes door begon te hijgen. Peter had inmiddels al een week niet geonaneerd, en voelde al gauw hoe zijn zaad een uitweg zocht, waarna hij kreunend het condoom met z'n zaad vulde, en rustig door bleef gaan om Sandra ook haar hoogtepunt te bezorgen. Sandra daarentegen was een stille genieter, en het duurde dan ook niet lang voordat ze zonder geluid te maken schokkend begon te bewegen en haar hoogtepunt bereikte. "Zo, dat was fijn", zei ze zakelijk, waarna ze Peter stevig omhelsde en hem voor z'n prestatie beloonde met een lange tongzoen, wat naast een simpel nummertje recht op en neer de enige vorm van intimiteit was waar ze van hield.

Ondanks haar afkeer van orale seks was Peter stapelverliefd op haar, en het duurde niet lang voordat ze een SOA test lieten uitvoeren, waardoor het niet langer nodig was om condooms te gebruiken. Sandra trok al snel bij Peter in, en nadat hij haar vader op de ouderwetse manier de hand van z'n dochter had gevraagd verloofden ze zich en trouwde het paar. Ze kregen 4 voorbeeldige kinderen, die verwend werden met piano- en vioollessen, en daarnaast sporten zoals tennis, hockey en paardrijden beoefenden, en die ze lieten opvoeden door een au pair, want Peter en Sandra wilden natuurlijk wel aan hun carrière blijven werken. En ze leefden nog lang en gel...nee, correctie... lang en saai.

Tja, ongelooflijk, maar deze bekrompen mensen zonder enige vorm van plezier en fantasie bestonden nog steeds, maar dat het ook anders kon bewijst het volgende verhaal.

-----------

Ruige Hardcore versie:

Nadat z'n preutse en frigide vriendin hem had verlaten had de oversekste 25 jarige Paul zich ingeschreven bij een datingsite, en scrolde langs de profielen op zoek naar een geil wijf, waarbij z'n oog viel op de eveneens 25 jarige Desiree. Paul verdiende een goed belegde boterham als klusjesman, en Desiree werkte in de verpleging, waarvan vaak werd gezegd dat verpleegsters botergeil waren. Na een kort app berichtje besloten ze bij de Burgerking een hamburger met frietjes gaan beffen om te peilen of ze beiden net zo geil en wanhopig op zoek waren naar een geil potje seks. Ze stuurden elkaar meteen een foto zodat ze elkaar zouden herkennen, waarbij Desiree een opwindende pose had aangenomen, en Paul er als extraatje een dickpic van z'n grote lul aan had toegevoegd. Nadat Paul de laatste stoppeltjes van z'n pik en zak had verwijderd en het zweet van z'n lichaam had gespoeld ging hij op weg, en zag hij al gauw het kortgerokte meisje op haar geile knielaarsjes, dat totaal geen moeite deed haar grote tieten te verbergen in haar laag uitgesneden bloesje, en haar gezicht verborg onder een dikke laag make up en vuurrode lippenstift, waardoor ze er lekker ordinair en hoerig uitzag.

"Hoi, jij moet m'n date zijn", zei Desiree, waarna ze hem meteen vol op de bek zoende en hem eens goed bekeek, waarbij de bobbel in z'n broek haar meteen opviel. In plaats van tegenover hem te gaan zitten kroop Desiree dicht tegen hem aan, en genoten ze al snel van de vette hap, waarbij Paul de hand van Desiree onder tafel in z'n broek voelde glijden. "Wat een lekkere grote pik, jij hebt zeker vooraan gestaan toen ze de snikkels uitdeelden, die wil ik wel eens in m'n flamoes hebben", zei Desiree met een geile lach. Nu ze had laten merken dat ze wel te vinden was voor een flinke beurt liet Paul z'n hand onder haar rokje verdwijnen en merkte tot z'n grote vreugde dat ze geen slipje aanhad, waardoor hij meteen haar kaalgeschoren kutje voelde, dat al zeiknat van opwinding was. "Bij jou of bij mij ?", fluisterde Desiree geil in z'n oor, wat Paul niet uitmaakte, als er maar geneukt werd, en omdat Paul dichterbij woonde besloten ze hun geile lusten bij hem thuis bot te vieren.

Ze verlieten snel de vreettent, en nadat Paul de voordeur achter hen had dichtgetrokken duwde Desiree hem in de hal tegen de muur, en drukte ze haar tieten tegen z'n lichaam, waarna ze hem verraste hem met een lange tongzoen waarbij ze hijgend speeksel uitwisselden. De hand van Paul verdween al snel weer onder het rokje van Desiree, en begon hij met wilde bewegingen haar sappige kutje te vingeren. Desiree liet zich ook niet onbetuigd, en nadat ze zich door haar knieën had laten zakken trok ze in een vlotte beweging z'n broek omlaag, waar hij voor het gemak geen onderbroek onder aanhad, en waardoor z'n stijve pik tevoorschijn sprong, die ze meteen gulzig begon te likken . "Mm, wat een lekkere grote snikkel, hijgde Desiree, waarbij ze haar warme tong over z'n z'n eikel en balzak liet gaan. "Wauw, wat ben jij een lekker geil wijf, ik kom al bijna", hijgde Paul, waarna Sandra stopte met het likken van de pik en even krachtig onder z'n eikel in de leuter kneep om z'n orgasme uit te stellen, want ze wilde zo snel mogelijk de stijve paal in haar natte kut voelen.

"Wil je wat drinken ?", vroeg Paul, waarop ze antwoordde: "Straks misschien, laten we eerst je bed maar eens uittesten", waarna hij haar meetrok naar z'n slaapkamer en ze meteen elkaar de kleren van het lijf scheurden. Ze lagen al snel weer te tongen, waarna Desiree het initiatief nam en Paul ongelooflijk lekker begon te pijpen, waarbij het speeksel langs haar kin droop, en Paul zich niet langer kon beheersen, en z'n kwak hevig kreunend diep in haar keelholte spoot, die ze smakelijk doorslikte. "Wat kan jij ongelofelijk lekker pijpen", zei Paul, waarna Desiree de snikkel bekeek, die ondanks z'n zaadlozing nog steeds stokstijf was. "Je hoeft bang te zijn dat het hier bij blijft, want ik kan moeiteloos nog een paar keer presteren", zei hij, waarna hij tussen de benen van Desiree dook, en haar kale kutje begon te likken. Desiree begon al snel te hijgen, en nadat hij drie vingers in haar kut had gestoken en aan haar klit was gaan zuigen kwam ze luid gillend en schokkend klaar. "Jezus, wat kan jij lekker beffen, daar kunnen veel mannen nog een puntje aan zuigen, ik moet er even van bijkomen, nu heb ik wel zin in een alcoholhoudende versnapering ", zei Desiree.

"Wat wil je drinken ?", vroeg Paul. "Ach, doe me maar een biertje, een glas is niet nodig, want ik zuip wel uit de fles", antwoordde Desiree. De uitdrukking 'ik zuip wel uit de fles' was een understatement, want nadat Desiree de halve literfles aan haar lippen had gezet liet ze het goudgele vocht als een bootwerker in één keer naar binnen glijden, waarna ze een flinke boer liet, waardoor ze alleen maar in achting steeg bij Paul, die wel van deze ordinaire wijven hield. "Zo, dat smaakte goed, nu ben ik wel aan een flinke beurt toe", zei Desiree, waarna ze wijdbeens ging liggen, en Paul z'n pik, die nog steeds knetterhard was in haar kut ramde, en besloot Desiree eens flink uit te wonen. Terwijl hij stevig op haar in begon te beuken boog hij zich voorover en beet in haar grote tepels, wat z'n uitwerking niet miste, en waarbij Desiree het uitgilde van geilheid en kreunde: "Ik heb nog een gaatje, dat is een stuk strakker is dan m'n kut". Paul was snel van begrip en liet zich meteen van het geile wijf afrollen, dat zo onbeschaamd haar aars aanbood, en snel de hondjeshouding aannam.

Nadat Paul op z'n knieën achter haar had plaatsgenomen trok hij haar billen uiteen, en zette z'n eikel voor haar poepgaatje en vroeg zich af of ze z'n grote pik wel kon herbergen. "Prak die tampeloeres maar in één snelle beweging naar binnen, ik hou niet van dat softe gedoe", hijgde Desiree opgewonden. Als ze er zo over dacht was Paul ook de beroerdste niet, en stootte z'n pik krachtig in haar endeldarm, waarbij Desiree opgewonden uitriep: "Pers die pik maar zo diep mogelijk in m'n schijtgat, geile dekhengst". "Godsamme, wat ben jij een geile slet", riep Paul, nadat z'n pik in z'n geheel in haar darm was verdwenen, en z'n ballen tussen haar krachtige bilspieren geplet werden. Hij begon haar al snel met lange halen te poken, waarbij Desiree het uitschreeuwde van geilheid en ongecontroleerd begon te schokken, waarna ze krijsend klaarkwam, wat ook z'n uitwerking bij Paul niet miste, en hij kreunend z'n geslachtsroom in haar reet spoot. "Wauw, wat een lekkere ruige wip, nou meneertje, jij bent voorlopig nog niet van me af", zei Desiree, waarna ze vroeg: "Is er nog wat te zuipen ?" Paul haalde snel een paar halve literflessen bier, waarna Desiree overeind kwam, en de fles net als een uurtje terug aan haar lippen zette, en de inhoud in één teug naar binnen goot. "Oh jee, je zaad loopt uit m'n hol", zei ze verschrikt, waarbij een gore natte vlek in het hoeslaken van Paul verscheen. "O, dat droogt wel weer op en de harde vlekken gaan er in de wasmachine wel uit, ik moet m'n nest sowieso weer eens verschonen", zei Paul onverschillig.

"Er is één ding waar ik razend nieuwsgierig naar ben, hoe denk jij eigenlijk over kinderen ?", vroeg Desiree, waarop Paul zonder omhaal antwoordde: "Nooit van m'n leven, ik heb er geen hekel aan, zolang ze maar van een ander zijn, want die monstertjes schijten de hele dag hun luier vol, ze kosten klauwen vol geld en beroven je van je vrijheid". "Mooi, dan zitten we op één lijn, ik moet ook niets van die handenbindertjes hebben, ik heb altijd pertinent geweigerd voor een baan op de kinderafdeling van het ziekenhuis, ik bekommer me liever over volwassenen, waarbij m'n voorkeur uitgaat naar het wassen en scheren van de snikkels van mannen, die steevast een harde plasser krijgen door m'n bekwame handen, waarna ik ze even een ontlading geef door ze af te trekken, het is iedere keer weer een genot om een spuitende pik in m'n hand te hebben", zei Desiree.

"Ik hoor het al, je bent dus niet kieskeurig als het om mannen gaat", zei Paul. "Welnee, hoe meer geile kerels, hoe beter, al moet ik er wel bij zeggen dat jij m'n favoriete stamper bent, maar ik zou het ook niet erg vinden als jij andere vrouwen uitwoont, jaloezie komt in mijn woordenboek niet voor", antwoordde Desiree met een geile blik. Vanaf dat moment waren ze onafscheidelijk, en het duurde dan ook niet lang voordat Desiree haar intrek nam bij Paul, waarbij ze wekelijks een parenclub bezochten en zich op een website voor swingers aanmeldden voor partnerruil met gelijkgestemden.

"Zó kon je dus ook een liefdevolle relatie hebben...
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Bekrompen, Date, Dating, Ruig, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...