63.596 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Door: Morpheus
Datum: 11-06-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 3901
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Het was niet mijn eerste rijles, maar wel had ik voor het eerst Benjamin. Groot gebouwd, ongeveer eind veertig en mooi zwart kort haar, waar er aan de zijkant een beetje grijs doorheen begon te komen.

Hij was, naar mijn mening, super knap en heel erg aardig. Toen we gingen rijden vertelden wij alles over elkaar, zodat we elkaar beter leerde kennen. Ja, ook het feit dat ik homo was en dat boeide hem niet zoveel. Meer dan, ‘Super.’ kwam niet uit hem. Onderweg voelde ik zijn ogen branden, hij bekeek mij en hij wilde mij. Ondanks dat hij net had verteld, dat hij een vrouw had. Misschien had hij meer zin in een jongen zoals mij.

Na een half uurtje vroeg hij: ‘Dus je bent homo?’

‘Ja, dat klopt.’ glimlachte ik.

‘En als ik mag vragen, waar sta jij voor open?’ vroeg hij, terwijl hij zijn hand over mijn benen voelde gaan. Ik probeerde mij niet af te leiden van het rijden, maar kon niet weerstaan om te antwoorden.

‘Ik sta voor veel dingen open. Ik ben niet lang geleden ingewijd in het seksleven. Ik heb tot mijn 18de gewacht met het hebben van seks, ondanks dat ik langer weet dat ik homo ben.’

‘Hmm, een beginneling. Ben je een top of bottom?’ vroeg hij weer.

‘Ik ben een bottom, tot nu toe is dat mijn beste ervaring.’ glimlachte ik, terwijl ik voorzichtig opzij probeerde te kijken. ‘Heb jij een voorstel?’ grapte ik er nog snel achter aan. Ik wist al waar dit naar toe zou gaan en ik vond het helemaal niet erg. Hij was mijn type wel.

Zijn gezicht kleurde rood. ‘Als ik die zou hebben, voel jij je dan niet aangevallen?’

Ik lachte: ‘Nee, ik ben niet snel aangevallen. Kom maar op.’

‘Als je wilt, kunnen we de les eindigen op een parkeerplaats in het bos. Ik wil je top wel zijn.’

Ik zag dat hij tijdens die zin zijn kruis bekneep met zijn hand. Het wond mij enorm op dat hij die voorstel deed.

‘Ik heb het al een tijdje niet meer met een jongen gedaan en ik weet dat het niet mag….’

Ik onderbrak hem. ‘Hou op, ik vind het goed.’

Ik reed met de auto over het asfaltweg bij het bos en parkeerde tussen de bomen. Ik zette de motor af en draaide naar hem toe. De gordel deed ik in een zwiepende beweging af en ik ging achterover zitten.

‘Er kunnen hier mensen langs komen.’ fluisterde ik.

‘Ja, maar het is nog vroeg in de ochtend, misschien valt het wel mee.’

Ik knikte. ‘Goed, trek je broek uit.’

Hij schudde zijn hoofd. ‘Nee, ik wil eerst met je spelen.’

Hij kwam overeind, deed zijn gordel af en gaf mij een kus. Daarna deed hij de knoopjes los van mijn broek en trok mijn spijkerbroek omlaag.

Ik voelde vlinders in mijn buik of ben ik gewoon weer nerveus.

Mijn string was het enige dat ik nog aan had, terwijl ik de spijkerbroek helemaal uit trapte. Ik voelde zijn hand over mijn dijbeen gaan richting mijn penis. Die door de aanraking van zijn vingers langzaam hard begon te worden.

Hij kneep voorzichtig in de bobbel in mijn string.

Toen bukte hij voorover en likte er aan. Het wond mij vreselijk op en hij merkte dat, toen ik per ongeluk mijn hand op zijn hoofd legde.

Vol verbazing keek ik naar hem.

‘Sorry.’ mompelde ik.

Hij glimlachte en snoof nog een keer aan mijn pik.

‘Laat mij je kontje maar eens zien.’ sprak hij, terwijl hij mij hielp omdraaien op de stoel.

Ik duwde mijn billen wat dichter naar hem toe en leunde tegen het raam aan.

Ik voelde zijn handen over mijn billen wrijven, hoe hij mijn kontje masseerde en toen voelde ik zijn tong door mijn naad gaan.

Hij duwde mijn billen uit elkaar, schoof mijn string opzij en likte aan mijn gaatje. Ik kreunde zachtjes en bleef zo stil mogelijk tegen de deur aan hangen.

Hij drukte zijn tong zo diep mogelijk in mijn anus. Het voelde goed en werkte heel erg stimulerend.

Toen voelde ik twee vingers bij mij naar binnen glijden, zonder glijmiddel, enkel met wat spuug. Ik kreunde en mijn adem sloeg over. Ik vond dit fijn, maar deed een beetje pijn.

Die pijn ebde weg toen hij mij met twee vingers begon te vingeren. Hij bleef ondertussen zijn vingers likken om mij nat te maken. Het voelde zo goed, dat ik mijn pik hard voelde worden tegen mijn string aan.

Toen stopte hij en draaide mij om. Hij knoopte zijn broek open en schoof die naar beneden. Een dikke bobbel in zijn boxershort.

‘Kom jij maar eens hier.’ Hij sprak hij.

Ik bewoog naar hem toe en bukte naar zijn opgesloten stijve penis. Een lekkere dikke lul verscheen toen ik zijn boxer omlaag drukte. Ik nam zijn pik in mijn mond en begon hem hevig te pijpen. Hij kreunde en legde zijn hand op mijn achterhoofd. Na een paar tellen kon ik zijn Voorvocht al proeven. Hij bleef kreunen terwijl ik zijn staaf zoog en likte.

Hij was bikkelhard, zeker twintig centimeter en zeer geil. Ik zoog aan zijn eikel en weer kreunde hij, ditmaal een beetje harder.

Toen stopte hij mij, deed de stoel zover mogelijk achterover en pakte zijn pik met 1 hand vast.

‘Ik wil dat je bij mij op schoot komt.' fluisterde hij.

Er schoten van allerlei gedachten door mij heen en het belangrijkste was: ‘We hebben geen glijmiddel.’

Maar ik z3i niets en kroop bij hem op schoot. Ruw drukte hij zijn penis tegen mijn billen aan en met zijn tong maakte hij zijn andere hand nat. Hij wreef zijn pik in met speeksel en drukte het tussen mijn billen.

Langzaam liet ik mij zakken totdat ik zijn eikel tegen mijn gaatje voelde. Ruw drong hij bij mij naar binnen en ik kreunde. Zijn eikel gleed langs mijn kringspier en ik voelde hoe hij helemaal bij mij naar binnen gleed.

Voorzichtig ging ik zitten en legde mijn handen op zijn schouders. Dit voelde pijnlijk, zijn pik was zoveel dikker Dan ik in de gaten had. Maar ik genoot ervan.

Ik bewoog mijn kontje heen en weer, langzaam. De pijn veranderde in genot en genot werd pure lust. Ik wilde hem, ik wilde zijn pik en uiteindelijk ook zijn zaad. Maar dat mocht nog wel even duren.

Ik bereed hem steeds sneller en hij bleef kreunen.

Alsof hij in een lange tijd niet zo'n fijn gevoel had, maar dat gold ook wel een klein beetje voor mij. Zijn pik vulde mijn gaatje helemaal, ondanks dat hij niet te groot was.

Toen stopte hij met kreunen en keek mij diep in mijn ogen aan. Ik gaf hem een zoen.

Ik bleef op zijn pik bewegen en voelde hij mijn anus op rekte.

‘Ik wil je buiten neuken.’ fluisterde hij.

‘Buiten?’

'Ja, buiten. Ik wil meer van je genieten.’

Ik glimlachte en klom omhoog. Zijn pik viel uit mij en ik voelde dat mijn gaatje al aardig was opgerekt. Hij opende de deur en ik stapte als eerste uit. Hij draaide zich naar buiten toe en pakte mijn billen vast met beide handen.

Ik voelde zijn tong weer over mijn billen glijden en richting mijn anus gaan. Het was een heerlijk gevoel toen hij mijn billen uit elkaar duwde en mijn gaatje opnieuw begon te likken.

Wat een heerlijk gevoel om zo bemind te worden door een getrouwde man. Hij wist wat ik lekker vond en raakte mij precies daar op de juiste plekken.

Toen stopte ik hem, heel sensueel trok ik mijn string naar beneden en liet vallen op de grond.

Ik pakte zijn hand vast en trok hem omhoog, waarna ik hem nog een kus gaf.

Ik trok hem mee naar de achterdeur en ik opende het.

Zonder een woord te zeggen, ging ik op mijn rug liggen en trok mijn benen omhoog. Tussen mijn rode billen kon hij mijn openstaande gaatje zien en hij zakte door zijn knieën. Het paste precies.

Weer maakte hij zijn stijve pik nat en duwde het tegen mijn gaatje aan. Veel makkelijker dan de vorige keer schoof hij bij mij naar binnen en begon mij hevig te neuken. Hij pakte mijn benen vast, duwde ze verder tegen mijn nek aan en begon nog harder te stoten.

Hij schoof heel diep naar binnen totdat aan zijn balzak. Hij kreunde, alhoewel het meer leek op grommen.

'Hmm, je hebt zo'n lekker gaatje.’ fluisterde hij.

Ik glimlachte, terwijl ik zelf het kreunen zoveel mogelijk onderdrukte.

Er kon geen goed woord meer uit mij komen, zijn beweging deed mij goed. Meer dan goed.

Toen stopte hij diep in mij en trok zich uit mij. Met zijn handen opende hij mijn kont gaatje, terwijl ik mijn benen vast hield.

Hij keek er geobsedeerd naar en lachte: ‘Ik heb je gaatje al best wat uitgerekt. Ziet er goed uit.’

‘Je pik is ook wat groter dan ik dacht.’ Mompelde ik. ‘Krijg ik nu een goed cijfer op het rijden van vandaag?’

‘Bijna.’ Hij lachte en spuugde daarna op mijn gaatje. Met zijn hand drukte hij zijn penis weer tegen mijn gaatje aan en drong zich weer bij mij naar binnen. Na drie keer hard te stoten, stopte hij en keek mij aan.

‘Mag ik in je komen?’ vroeg hij.

Ik knikte. ‘Ja, dat mag.’

Hij begon weer te stoten en ik kreeg het idee dat hij al op knappen stond. Zijn gezicht liep rood aan, hij kreunde en spoot zijn zaad in mij. Hij bleef mij door neuken, waarna hij steeds harder ging kreunen. Ik bewonderde zijn uithoudingsvermogen en het feit dat hij gewoon doorging.

Tijdens het stoten voelde ik dat zijn sperma diende als glijmiddel, het ging soepeler.

Toen stopte hij wel en trok zich fel uit mij. Door mijn openstaande gaatje perste ik zijn zaad uit mij. Hij wreef met zijn hand over mijn anus heen en wreef zijn zaad over mijn huid. Zijn pik stond nog fier omhoog en ik hoopte op nog een rondje.

Ik klom omhoog en knielde op de grond. Hij ging staan en ik nam zijn pik in mijn mond. Ik proefde mezelf en zijn zaad.

Mijn billen waren nat en nog steeds druppelde zijn zaad langs mijn balzak.

Ik begon hem hevig te pijpen en zoog zijn staaf schoon. Uit zijn eikel kwam nog een klein beetje zaad, dat ik door slikte. Hij kreunde toen ik hard aan zijn eikel zoog.

Toen stopte hij mij en tilde mij omhoog. Snel draaide hij mij om en duwde mij tegen de auto aan. Hij bewoog zijn grote pik tussen mijn billen en met een felle stoot schoof hij weer naar binnen.

Ik kreunde luid.

Staand begon hij mij weer te neuken, hij sloeg op mijn billen en ik voelde mijn billen branden.

Zijn sterke armen duwden mij tegen de zijkant van de auto aan en ik kon geen kant meer op.

Hij bleef door stoten en zijn zaad diende als glijmiddel.

Weer sloeg hij op mijn billen, wat mij enorm opwond.

Ik bleef kreunen en kon het niet meer onder controle houden.

Zijn tempo ging omlaag.

‘Ik kom bijna weer.’ fluisterde hij hijgend.

‘Kom op mijn gezicht, alsjeblieft.’ hijgde ik, smekend om nog een lading van zijn zaad.

Hij stootte nog twee keer en trok zich toen terug. Ik draaide mij om en knielde weer voor hem neer. Ik nam zijn penis in zijn mond en toen ik begon te zuigen, kreunde hij hard. Hij pakte zijn pik vast en trok het uit mijn mond. Kreunend kwam hij klaar boven mijn gezicht en spoot dikke stralen zaad over mij heen.

De klodders bleven plakken aan mijn neus en rond mijn ogen. Ik zoog hem nog een keer en genoot hiervan. Zijn sperma vloeide over mijn tong, de tweede keer was bijna net zo heftig als de eerste keer. Hij proefde heerlijk en ik wou dat hij nog een keer kon, maar dat zal wel niet.

Hij hijgde en deed een stap terug. Zijn pik slapte nu wat af en hing omlaag. Mijn pik stond nog steeds fier omhoog en ik merkte dat ik bijna moest komen.

Ik stond op en gaf hem een zoen. Ondertussen begon ik mijzelf af te trekken en binnen een paar seconden spoot ik mijn zaad tegen hem aan. Over zijn slappe penis en over zijn benen.

‘Heb ik nu een goed cijfer?’ fluisterde ik.

Hij knikte: ‘Ja, een dikke tien.’

We maakten onszelf weer wat enigszins fatsoenlijk en we trokken onze kleren aan. Maar mijn string liet ik uit en die gaf ik aan hem. Hij lachte en snoof er aan.

‘Volgende keer weer?’ Vroeg hij lachend.
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Daddy, Sperma, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...