63.596 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Door: Xxxme
Datum: 11-06-2024 | Cijfer: 8.8 | Gelezen: 22676
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Net als mijn zus haar gezicht was ook mijn gezicht vuurrood na het lopen. “Wil jij ook een flesje met water?” Vroeg ze aan mij wanneer we in de keuken waren. “Ja graag hoeveel kilometer zouden we nu gelopen hebben?” “Ik geloof dat we 10 kilometer hebben gelopen.” Zei Fleur die haar flesje met water opendraaide.

“Ga jij eerst douchen of mag ik eerst?” “We kunnen ook samen gaan.” Zei mijn zus met een knipoog “Samen?” “Ja samen.” Zei Fleur met een warme stem en ze zette haar flesje met water neer op tafel.

Met een blozende wangen stapte we naar elkaar en mijn zus streelde mijn gezicht wanneer ik voor haar stond. Ik kon mezelf nu niet meer bedwingen en kuste mijn zus vol op de lippen. Innig nam deze me gelijk vast en terwijl we met elkaar begonnen te tongzoenen gleden mijn handen van haar rug naar haar strakke billen.

In mijn boxershort voelde ik mijn piemel stijf worden en mijn zus die tegen mij aangeplakt stond moest dit nu ook wel zeker voelen. Ik voelde hoe haar handen onder mijn T-shirt gingen en we keken elkaar aan met blozende wangen wanneer zij mijn T-shirt naar omhoog trok.

Op mijn beurt deed ik bij haar hetzelfde en vol opwinding keek ik naar haar rode bh. De handen van mijn zus gleden naar de voorzijde van mijn short en ik voelde hoe ze mijn broekknop losmaakte. Langzaam gleed hierna mijn short naar mijn enkels en eenmaal hij daar hing stapte ik uit mijn short. Met geile ogen zag ik mijn zus kijken naar de aftekening van stijve die ik in mijn boxershort had staan.

Zelf trok ik hierna bij haar haar short naar beneden waardoor mijn zus in haar en bh en string voor mij stond. Weer namen we elkaar hierna vast en weer begonnen we weer met elkaar innig te tongzoenen. Terwijl ik zelf haar bh probeerde los te maken.

Ik had nog maar net de bh van mijn zus losgemaakt of zij trok mijn boxershort naar mijn enkels. Zelf deed ze hierop haar bh voor mij uit en ik trok dan weer haar string naar haar enkels. Met vuurrode wangen keek Fleur naar mij wanneer mijn hand tussen haar benen ging. Mijn zus was kletsnat en vol opwinding hoorde ik haar kreunen. Zelf trok Fleur me af en ik werd nu zo geil dat ik kreunde dat ik er bij haar in wilde.

“Trek dan maar je vingers uit mijn kutje.” En gewillig deed ik dit waarna zij zelf tegen het aanrecht ging staan. Zelf ging ik achter haar staan en het duurde niet lang of ik hoorde Fleur kreunen wanneer ik mijn stijve piemel in haar veel te nauwe kutje duwde.

“Neuk me maar lekker broertje van mij.” Kreunde Fleur wanneer ik neukbewegingen in haar begon te maken.

“mmm...oooh” Kreunde Fleur wanneer ik mijn zus hard nam tegen het aanrecht. Lang ging ik het in ieder geval niet volhouden en ook Fleur kreunde dat ze ging klaarkomen.

Net op het moment dat we haast te samen klaarkwamen kwamen onze huisgenoten onze keuken in. Vol opwinding zag ik deze gelijk naar ons kijken en zo gauw ik hierna mijn piemel uit mijn zus haar poesje liet komen showde ik deze ongewillig aan Lisa en Laura.

Fleur zelf draaide zich om en nam me vast wanneer ze zelf naar Laura en Lisa keek. Met mijn handen probeerde ik nu mijn piemel en balzak te bedekken maar Fleur trok mijn handen hiervan weg. “Laat maar zien wat voor lekkers je tussen je benen hebt broertje.”

Met blozende wangen keken Laura en Lisa naar mij en wanneer Lisa een stap dicht naar mij deed liet Fleur me los.

“Mag ik?” “Ja doe maar.” Zei ik met een hese stem en voelde de hand van Lisa aan mijn piemel komen. “Maak hem maar weer lekker stijf.” Zei Fleur tegen Lisa en in de hand van Lisa werd mijn piemel al heel gauw weer stijf.

Laura zag ik achter Lisa gaan staan en voor mijn ogen trok deze Lisa haar T-shirt naar omhoog. Lisa liet hierop mijn piemel los opdat Laura zo verder haar T-shirt voor mij kon uittrekken. Vol opwinding keek ik naar de zwart bh van Lisa en terwijl Lisa zelf haar broekknop losmaakte maakte Laura Lisa haar bh los.

Met een bonzend hart keek ik naar Lisa haar borsten die even groot waren als die van mijn zus. Net als Fleur had ook Lisa een string aan en wanneer ze deze uitdeed zag ik hoe Fleur bij Laura het T-shirt naar omhoog trok.

Voor mijn ogen deed Lisa haar string uit en zelf ging ik weer wat dichter bij haar staan opdat ik haar kon strelen. “Denk je dat je nog een keer gaat kunnen?” Vroeg Lisa me al hijgend wanneer ik haar aan het vingeren was.

“Ja hoor.” “Mijn broertje heeft heel veel zaad in zijn ballen dat zie ik dagelijks aan zijn vuilbak. Waar de volgespoten zakdoekjes in zitten.” Zei Fleur met een glimlach tegen ons wanneer ze naar mij keek. Zelf voelde ik me nu wel echt betrapt daar ik niet had gedacht dat mijn zus naar inhoud keek van mijn vuilbak.

“Je moet je daarvoor niet schamen hoor.” Zei Lisa die mijn borstkas streelde. “Oh maar Lucas daarvoor moet je je toch niet schamen.” Zei Fleur die samen met Laura naar ons toe kwam. “Nu mag jij je zaad tussen onze lipjes spuiten.” Zei Laura die mijn balzak vastnam.

“Wil jij dat doen broertje?” “Ja wij zouden dat heel graag hebben.” “Beloof het ons.” “Ja Lucas beloof het ons.” “Broertje zeg me na. Ik Lucas beloof hierbij plechtig dat ik mijn ballen steeds ga leegspuiten in jullie kutjes en monden.”

Met blozende wangen beloofd ik dit aan Laura, Lisa en Fleur en Laura boog haar hoofd hierna naar mijn piemel en nam deze in haar mond. “Voelt het lekker broertje?” “Ja dit voelt echt lekker.” Zei ik al kreunend tegen haar.

Met ondeugende ogen keek Laura me niet veel later aan wanneer Lisa me vroeg om op een keukenstoel te gaan zitten. Zelf ging deze hierna op mij zitten en ik hoorde mijn zus dan weer zeggen. “Er gaat een echte paal in je poes Lisa.”

Lisa zelf hoorde ik dan weer kreunen en eenmaal mijn piemel volledig in haar zat begon deze neukbewegingen op mij te maken. Naast ons zag ik hoe Laura en Fleur elkaar weer begonnen te verwennen.

“mmm...dit voelt zo lekker...mmm” Kreunde Lisa in mijn oor en zelf streelde ik haar lichaam. De gedachten dat ik vanaf heden in een kutje of in een mondje ging mogen spuiten maakte me super geil.

Boven op mij begon Lisa steeds harder te kreunen en ik voelde even haar nagels in mijn rug wanneer ze klaarkwam. Ritmisch bleef ze echter op mij bewegen en ze neukte me zo dat ik mijn orgasme al weer snel voelde naderen. “Spuit maar lekker in mijn kutje.” Kreunde ze en ze bewoog iets sneller op mij waardoor ik mijn orgasme niet meer kon tegenhouden. Kreunend kwam ik in haar klaar en met fonkelende ogen zei Lisa hierop tegen me. “Jij hebt me precies letterlijk vol gespoten.”

Samen met Laura gaf Fleur me een echt staaltje van lesbische seks en zelf ging ik maar al te graag bij hen bij staan. Waarop ook Lisa mijn voorbeeld volgde.

Met een bonzend hart keek ik naar Laura die me aftrok terwijl ik zelf dan weer mijn eigen zus vingerde. De handen van mijn zus zaten dan weer tussen de benen van Laura en Lisa.

Met pretoogjes keken Lisa en Fleur naar mij wanneer Laura me vroeg of ik haar ook wilde vol spuiten. Met een bonzend hart knikte ik hierop ja en zag hoe Laura tegen het aanrecht ging staan waar ik daarstraks nog Fleur had volgespoten met mijn sperma.

“mmm” Kreunde Laura wanneer ik mijn stijve piemel in haar veel te nauwe kutje duwde en net als daarstraks begon ik dit keer Laura tegen het aanrecht te neuken.

Hijgend en kreunend stond Laura tegen het aanrecht en wanneer ze klaarkwam kreunde ze om mijn zaad. Ze kreunde haast heel de tijd van “in mijn poes...in mijn poes.”

Vlak na haar tweede orgasme spoot ik zelf mijn ballen in haar leeg. Waarna Fleur tegen ons zei. “Het leven hierin huis gaat nu vele gemakkelijker worden.”
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Shemale