Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Ingid
Datum: 08-07-2024 | Cijfer: 9 | Gelezen: 11318
Lengte: Lang | Leestijd: 26 minuten | Lezers Online: 1
Dit verhaal is een externe bijdrage, aangeleverd door ghostwriter Ms. X

Daar sta ik dan precies gekleed zoals Daniel mij gevraagd had. Daniel, ik had hem leren kennen op een congres en ondanks dat ik getrouwd ben sloeg de vonk toch gelijk over. Al had ik hem in begin wat af proberen te houden, we waren toch vrij snel in bed beland. Graag en gewillig had ik mijn benen voor hem gespreid om hem bij mij binnen te laten. Het waren de afgelopen weken niet alleen mijn benen geweest die gespreid waren, nee al snel wilde ik hem overal binnen hebben. Ik weet niet hoe hij dat deed maar hij maakte ouderwets weer de slet in mij wakker die misschien wel iets te lang had liggen slapen.

En daar stond ik dan in mijn netstof mini jurkje met wetlook rok, de leren pleaser laarzen met naaldhak stonden er goed onder. Zelf had ik liever gekozen voor een stijlvolle hak maar ik voldeed graag aan de wens van Daniel. Galant als een man hield hij de deur voor mij open. Net toen ik in wilde stappen pakte hij mij de hand en fluisterde in mijn oor dat ik er geil uitzag, mijn hele look stond hem aan. Al snel strengelde onze tongen in elkaar en voelde ik zijn hand over mijn billen glijden.

"We kunnen ook naar binnen gaan," zei ik.

"Nee," zei hij, "ik wil dit doen, ik wil je geneukt en gebruikt zien worden door anderen, ik wil weten of ik daar geil van wordt of juist jaloers."

"Vergeet niet dat ik van jou ben, ik ben jouw hoertje, jouw slet en zal alles doen om je te behagen," fluisterde ik hem toe terwijl mijn tong een rondje om zijn oor cirkelde. Ik zag het kippenvel op zijn armen.

Op weg naar de parenclub, een klein half uur rijden, zaten we verliefd en hand in hand in de auto. We waren een stelletje op ontdekkingsreis maar ik deed het vooral om hem te plezieren. Mijn hand streelde zijn dijen en met mijn vingers kriebelde ik de onderkant van zijn ballen door zijn broek heen. Alles stond daar strak gespannen. Misschien moest ik hem even verlossen van de spanning. Hij begreep de hint razendsnel en stuurde de auto een parkeerplaats op.

Ik opende zijn broek en zijn heerlijke pik floepte al snel naar buiten. Hij begeleidde mij met zijn handen naar zijn keiharde pik. Met mijn tong draaide ik kleine rondjes over zijn eikel. Ik drukte mijn tong tegen zijn gevoelige pisgaatje.

"Oh, Ingrid pijp me," zei hij.

Een bevel had ik niet nodig. Ik wilde hem proeven, drinken maar vooral van de spanning verlossen. Al snel verdween zijn pik tot diep in mijn mond. Behendig begon ik hem te pijpen en zachtjes af te trekken. Ik voelde al snel de spanning bij hem opkomen.

"Ja, ja, ik ga komen, hoer van me," zei hij.

Het waren die woorden die mij nog meer aanmoedigden om het zaad uit zijn ballen in mijn mond te laten verdwijnen. Het duurde dan ook niet lang dat ik Daniels spieren voelde aanspannen en dat zijn zaad met harde stralen in mijn mond terecht kwam. Ik keek hem aan, liet de zaadresten in mijn mond zien en slikte alles door om hem vervolgens te laten proeven hoe geil hij was.

"Dank je," zei hij, "had ik even nodig."

"Daniel, dat weet ik toch."

We moesten beide lachen. Ik wist dat hij even die ontlading moest hebben van de geilheid die hij in zijn hoofd had opgebouwd. Nu zou hij ontspannen en oplettend naar mij kunnen kijken hoe ik genomen zou worden door anderen. Ik wilde niets liever dan hem showen dat ik van hem ben en alles zou doen om hem te pleasen.

Niet veel later draaide we de parkeerplaats op van de tot parenclub omgebouwde boerderij. De parkeerplaats was nog niet vol maar wel al aardig gevuld. We stapten de auto uit op weg naar de deur toen Daniel nog een klein koffertje pakte uit de auto. Op de vraag wat dat was antwoordde hij: "Een verrassing voor later in de nacht misschien.”

Trots en gewild met mijn pleaser laarzen liep ik met Daniël de parenclub binnen. We namen plaats aan de bar en bestelden beide een wit wijntje om een beetje te ontspannen. Daniel keek wat gespannen om zich heen. Misschien was hij onder de indruk van de vele schaars en erotische geklede mensen of misschien was hij al op zoek voor mij.

Ik gaf hem een kus en een kneepje in zijn lul. "Ontspan je," zei ik, "het komt goed". Daniel knikte bevestigend.

Al snel raakte we in gesprek met een jonger uitziend koppel. Bianca, half lang krullend bruin haar met mooie bruine kijkers. Ze was gekleed in een zwart kanten jurkje met een decolleté tot onder haar navel waar haar b-cup borsten prachtig in uit kwamen. Niet alleen Daniel maar ook ik vond haar zeer aantrekkelijk. Haar man, Steven, zag er goed getraind en fit uit. Toen Daniel met zijn ogen vroeg of hij goedgekeurd was, knikte ik bevestigend.

Al snel hadden wij met dit koppel handcontact. Steven streelde al snel met zijn handen over mijn pleaser laarzen tot onder mijn jurkje waar hij behendig met zijn vinger langs de rand van mijn string gleed. Daniel was druk in gesprek met Bianca, waar zijn handen ook steeds iets verder op verkenning gingen. Daniel nam al snel de leiding en zei dat het tijd werd om ons van de bar te verplaatsten naar één van de kamers. Hand in hand, ik met Steven en Daniël met Bianca, gingen we op zoek naar een kamer waar we onze wensen waarheid konden maken.

Op de tweede verdieping vonden we een kamer met open deur en een rond bed in het midden. Daniel pakte mij even bij de hand, kuste mij op de mond en fluisterde zachtjes in mijn oor dat ik hier zijn hoertje zou zijn en dat hij wilde genieten van alles wat ik toe zou laten. Hij begeleidde mij naar het bed en legde mij languit op mijn rug neer. Hij streelde over de laarzen, langs mijn rokje, naar mijn buik, de onderkant van mijn borsten. Mijn tepels priemde inmiddels door de dunne stof heen waardoor ook Steven en Bianca zagen dat ik bloedgeil was geworden. Daniel draaide met zijn vinger rond mijn lippen waardoor ik deze in mijn mond nam en er aan sabbelde alsof het zijn steeds harder wordende penis was.

"Positioneer je met je hoofd over de rand van het bed, je weet wat ik wil," zei Daniel. Het was mij duidelijk, hij zou mij gaan laten gebruiken door dit koppel en belangstellend zou hij dit alles gadeslaan.

"Ze is voor jullie," zei Daniel en hij nam plaats in de enige fauteuil die in de kamer stond.

Met open mond lag ik over de rand van het bed. Het was het teken dat ik in mijn mond geneukt wilde worden. Ik had Daniel ooit voor de eerste keer hem deze ervaring gegeven en wist dat hij dit toen zo ontzettend geil vond om met zijn pik de macht over mijn mond te hebben, dat we dat vele keren hebben herhaald. Voor Steven was ook duidelijk wat er moest gebeuren. Hij had zijn broek laten zakken en drukte zijn pik, niet de monstercock van Daniel, maar toch goed en hard gevormd, voorzichtig tussen mijn lippen steeds iets verdet mijn keel in. Ik had dit vaker gedaan en genoot er elke keer weer van hoe je een man dit genot kon geven.

Ondertussen voelde ik de handen van Bianca zachtjes door de dunne stof heen mijn borsten kneden. Het was echt een vrouw die dit deed, teder en zacht en precies op de gevoelige plekjes. Steven begon mij ondertussen in mijn mond en keel te neuken. Af en toe maakte ik een slikbeweging waardoor ik het genot door zijn pik heen voelde trekken. Voor bevestiging probeerde ik naar Daniel te kijken maar kon hem niet goed zien. Wel de twee mannen in de deuropening die met hun eigen piemel begonnen te spelen terwijl ze dit schouwspel aanschouwde. De handen van Bianca waren ondertussen onder mijn jurkje verdwenen op weg naar mijn string. Terwijl ze met haar vingers onder mijn string kroop leek Steven het tempo verder op te voeren. Even keek ik op en zag de ogen van Daniel. Het was geen jaloersheid wat ik zag maar een tevreden en trotse blik dat de vrouw, waar hij hier mee binnen was gestapt, haar werk volledig en naar behoren deed. Ik voelde haar vinger inmiddels bij mij naar binnengaan terwijl haar duim mijn clitje begon te masseren. De pik van Steven in mijn mond, de vingers van Bianca, twee mannen die aan hun pik trokken en een tevreden Daniël maakte dat ik zeiknat werd en op het punt stond om te komen.

Ook had ik het idee dat het voor Steven niet lang meer zou duren voordat hij mijn mond vol zou spuiten. Op dat moment haalde hij zijn pik uit mijn mond en beval mij om op handen en voeten te gaan zitten. Terwijl ik die positie aan probeerde te nemen, ontdeed Bianca mij van mijn jurkje en mijn string. Ze kuste mij vol op de mond en onze tongen strengelden in elkaar. Niet alleen een geil, maar ook liefdevol gevoel overspoelde hiermee mijn lichaam.

“Bied je aan voor Steven,” fluisterde Bianca mij toe.

Niets liever deed ik dan mijzelf aanbieden, maar ik had wel de bevestiging nodig van Daniel om me aan te mogen bieden. Daniel knikte bevestigend en haalde ook zijn pik uit zijn benarde positie. Met zicht op Daniel bood ik mij aan. Mijn billen goed omhoog en mijn kutje glinsterend van het vocht als een magneet die de pik van Steven soepel naar binnen zou laten glijden. Steven nam achter mij plaatst en drukte zijn eikel tussen mijn lipjes. Diep en hard stootte hij door en begon mij te neuken.

Voor de twee mannen in de deuropening was dit teveel. Ik zag de stralen sperma uit hun pik schieten, terwijl Steven mij vol neukte. Het enige wat ik verder zag was een genietende Daniel. Ja hier deed ik het voor. Ik moest ervoor zorgen dat hij zou genieten. Ook Bianca keek tevreden naar haar man, maar ook naar de monstercock van Daniel. Al snel zat ze op haar knieën tussen de gespreide benen van Daniel en nam ze zijn pik in haar mond. Daniel bepaalde niet alleen het tempo waarop hij nu door haar gepijpt werd, maar ook het tempo waarop ik terug stootte tegen de pik van Steven. We keken elkaar diep in de ogen, we bleven elkaar aankijken. Door dit kijken voelde alles in mij dat het leek alsof ik door Daniel geneukt werd. En ik weet nu zeker dat het voor Daniel voelde alsof ik hem pijpte. Bianca haalde haar tong langs de pik van Daniel op het moment dat Steven mij dieper en harder begon te neuken. Dit was meer dan geil, dit was zweven naar een hemel waar ik nog nooit geweest was. Aanmoedigingen hadden we niet nodig. Daniel en ik hadden elkaar alleen al door de blikken in onze ogen. Bianca nam de ballen van Daniel in haar mond en begon hard aan zijn pik te trekken. Het zicht op die vrouw die Daniel aftrok die op zijn beurt weer het zicht had op mij, alleen op mij, maakte zoveel in mij los dat ik op het punt stond spuitend klaar te komen over de pik van Steven.

Aan de blik in de ogen van Daniel zag ik dat het bij hem ook niet lang meer zou duren. Bianca trok gretig aan de pik van Daniel.

“Ja ja ja," hoorde ik hem hijgen.

We knikte beide naar elkaar alsof we elkaar toestemming gaven om te komen. Op dat moment drukte Bianca haar duim op het pisgaatje van Daniel. Ik kwam gillend klaar op het moment dat Daniel ook kwam en ik zijn witte goud in de handpalm van Bianca zag verdwijnen. Steven stootte hard door, spande aan en ook zijn ontlading bluste gedeeltelijk mijn vlammende kut. Ik zag Bianca haar vingers aflikken en enigszins jaloers keek ik nu naar haa,r omdat de smaak die zij nu in haar mond had, ik die graag in mijn mond had gehad. Tevreden en voldaan bedankten wij elkaar. Daniel raapte mijn jurkje en string bij elkaar en zei dat hij trots op mij was.

"Laten we even ontspannen," zei hij.

En we begaven ons naar de douches waar we elkaar inzeepten en van elkaars lichaam genoten. Bij het afdrogen raapte hij mijn laarzen en jurkje bij elkaar.

"Ik leg deze in de kluis en neem het koffertje voor je mee, met je nieuwe outfit."

Hij knipoogde op een manier die liefde en trots uitstraalde. Benieuwd naar wat hij voor mij had ingepakt bleef ik achter.

Ik opende de koffer en was blij met wat ik zag. Het was chique, geil en hoerig tegelijkertijd. Daniel wist mij wel in een rol te pushen die ik graag wilde vervullen. Toen ik aangekleed was, bekeek ik mezelf uitgebreid in de spiegel. Het zwarte kanten minirokje met rits stond mij goed en liet niets aan de verbeelding en bedoeling over. De schoenen met hoge hak maakte mij hoerig en de zwarte sierhalsband met ring gaf duidelijk aan, dat wie ook maar wilde mij zo mee kon nemen. De extra aandacht die ik van Daniel kreeg was een klein flesje met mijn favoriete parfum, dat ik aanbracht op mijn hals en rond mijn intieme plekjes. Ik voelde mij helemaal klaar.

Trots en galant liep ik op mijn hakken de gezamenlijke ruimte binnen, richting de bar. Al snel voelde ik de blikken op mij gericht. Daniel zat aan de bar met een vrouw , half kort zwart haar en groene ogen. Hold-ups met een halfhoge hak en een minuscuul jurkje. Vooral de open cup BH, met beugels waarin haar c-cup borsten, afgeplakt met kleine zwarte hartjes op haar tepels, goed uit kwamen, en die haar iets kinky's gaven, maakten haar voor mij zelfs onweerstaanbaar. Ik begreep de keuze van Daniel wel. Dat hij haar innig streelde en kleine kusjes gaf in haar nek maakte mij enigszins jaloers. Daniel pakte mij bij de hand en leidde mij naar zich toe. Fluisterend in mijn oor vertelde hij mij dat ik er erg geil en hoerig uitzag.

"Je voldoet 100% aan mijn verwachting," zei hij.

De vrouw stelde zich aan mij voor als Julia. De blik in haar ogen en het iets te lang vasthouden van mijn hand gaf een prettige rilling door mijn lijf. Julia draaide zich om naar Daniel en gaf hem een knik als een soort teken dat ik goed gekeurd was. Al snel raakte we in een prettig gesprek en raakte Julia en ik elkaar zachtjes aan. Hier aan de bar voelde haar strelingen prettig over mijn lichaam.

"Kus haar," hoorde ik Daniel zeggen.

Het voelde wat vreemd maar tegelijkertijd ook fijn om hier aan de bar onder toeziend oog van Daniel deze vrouw te zoenen. Innig en lang zoenden we elkaar. Niet alleen Daniel genoot hiervan, maar ook het overgrote deel van de mannen kon hun blik niet van ons afhouden.

Ik voelde de handen van Daniel strelen over mijn billen en de handen van Julia bewogen zich langzaam vanaf mijn lies iets verder naar boven.

"Laten we een wat meer privé plekje zoeken," zei Daniel.

En als twee teefjes liepen Julia en ik hand in hand met Daniel de ontmoetingsruimte uit. We vonden een klein kamertje vol met spiegels en in het midden een groot bed. Onder het belangstellend oog van Daniel lagen Julia en ik hier al snel kussend en verstrengeld in elkaar.

Deze vrouw verzorgde een voorspel waar ik alleen maar van kon dromen. Ze ritste mijn jurkje open waardoor mijn borsten eruit sprongen. Met haar haren over mijn tepels wist ze mij te beroeren, waardoor ze knoeperd hard werden. Daniel zat op de rand van het bed en keek dit alles goedkeurend aan. Al snelde daalde Julia af naar onder, waar mijn kutje smachtend op haar wachtte. Haar tong draaide al snel cirkeltjes rond mijn lipjes. Haar puntje beroerde mijn clitje terwijl haar handen een weg vonden naar mijn billen. Geil van alle gevoelens kneedde ik mijn borsten. Mijn gehijg en gekrijs was voor haar een aanmoediging om door te gaan en blijkbaar trok ons spel de benodigde aandacht, want inmiddels waren twee mannen de kamer binnen gelopen en hadden ook plaats genomen op het bed. Al snel namen de handen van deze mannen de functie van mijn handen over en voelde ik ze gretig aan mijn borsten kneden. De ene man hard en de andere langzaam, teder en zacht. Het maakte mij gek deze twee gevoelens, de vrouw tussen mijn benen en de geile blik van Daniel die dit alles bekeek.

Net als eerder op de avond kon ik door alle spiegels mijn blik niet van Daniel af houden. Hij hoorde en zag aan mij dat het niet lang zou duren dat ik zou komen. Het lachende knikje wat hij gaf was voor mij het teken dat de explosie die ik probeerde uit te stellen komen mocht. Krijsend en gillend kwam ik klaar, tegen de mond van Julia, die gulzig alles tot zich nam. Niet alleen een leuke maar ook geile vrouw. Waar had ik dit aan verdiend?

De mannen draaiden zich even van mij af waardoor Julia zich oprichtte en haar hoofd bij de mijne bracht. Toen ze mij kuste proefde ik mijn eigen geil.

"Succes en plezier," zei ze toen ze van het bed afgleed en onder een goedkeurende blik van Daniel de kamer uitliep.

Verbouwereerd en verbaasd bleef ik achter. Daniel wendde zich tot één van de mannen en beval toen: "Neuk haar. Ingrid, spreid je benen, maak je klaar om te ontvangen.”

Het waren niet de woorden die ik nodig had, maar wel het besef dat ik vanavond zijn hoer was en hij me zou laten gebruiken. De man kwam tussen mijn benen, en om hem diep te laten komen tilde ik mijn benen iets op, zodat ik ze straks over zijn schouder kon leggen. Het duurde niet lang voor hij bij mij binnen was en hard begon te pompen. Met mijn benen over zijn schouder moedigde ik hem aan om door te gaan en mij hard te neuken. De andere man keek belangstellend en wachtend op zijn beurt toe. Niet veel later wisselde de mannen van positie en werd ik geneukt door de tweede pik. Daniel stond in de deuropening toe te kijken hoe zijn slet gebruikt werd en zich uitsloofde voor hem. De mannen deden mij niet veel. Het was neuken en geneukt worden maar de blik van Daniël deed alles met mij. Hier deed ik het voor.

Daniel beval mij weer op handen en knieën te gaan zitten, met het zicht op mijn kont naar hem toe. Toen ik zo zat zag ik al snel in de spiegels de tevreden blik van Daniel. De ene man kwam achter mij zitten en duwde achterlangs zijn nog steeds stijve pik bij mij naar binnen. Daniel gaf een teken dat de ander voor mij kon gaan zitten, zodat ik deze kon pijpen terwijl ik heerlijk achterlangs geneukt werd. Ik gaf mij helemaal en gaf alles om aan de wensen van Daniel te voldoen. Ik moest deze mannen klaar laten komen in mij, terwijl Daniel toekeek. Twee van mijn drie gaten werden gevuld door heerlijke mannenpikken. Achterlangs voelde ik de man het tempo opvoeren als teken dat hij bijna ging komen. De man voor mij probeerde het tempo te bepalen, maar ik bepaalde het tempo met de bewegingen van mijn mond en tong. De man achter mij pakte mijn heupen vast om zich nog dieper in mij te drukken. Met een heftige stoot en aanspanning voelde ik het sperma in me spuiten. Ik liet het gaan en liet het toe. Het zou ook niet lang duren of ook het sperma van de man die ik aan het pijpen was, zou mijn mond vullen. Ik deed het niet voor hen maar voor Daniel.

Ik voelde de slapper wordende lul uit me glijden en de man van mij afkruipen. Hij complimenteerde Daniel dat hij mij had aangeboden.

"Een echte slet," waren de woorden die ik hem in de verte horen zeggen.

De andere man stapte niets zeggend van het bed en liep ook de kamer uit. We waren met z'n tweeën. Daniel maakte mij lief en zorgzaam met de aanwezige tissues schoon en streelde mijn rug. Toen ik op wilde staan om ook uit de kamer te gaan beval Daniel mij om te blijven. Een rilling ging over mijn lijf.

"Lieve Ingrid, nu is het mijn beurt."

Ik begreep zijn woorden. De hele avond had hij mij aangeboden en toegezien op alles wat ik met me liet doen, hij moest ontladen.

"Je bent mijn hoer en dat ga je voelen," zei hij.

Ik wist wat hij wilde en begreep nu waarom hij niet zou hebben toegestaan dat ik in mijn kont geneukt zou worden. Ik plaatste mijzelf in de juiste positie, met zicht op de deur, en bood mijzelf aan aan hem. Ik draaide mijn billen goed omhoog maakte mijzelf open en voelde Daniel achter mij kruipen. Het fijne, vertrouwde gevoel van zijn eikel tegen mijn sterretje, maakte mij warm en gewild. Het gevoel toen hij zachtjes doordrukte liet mij ontspannen en was voor hem het teken om zijn pik verder in mij te duwen. Ik stootte een klein stukje terug maar als snel waren we in een vertrouwde houding aan het neuken. Ik gaf meer dan dat ik deze avond gegeven had, ik wilde hem helemaal. Ik wilde zijn sperma diep in me voelen spuiten. Ik tilde mijn benen iets op waardoor hij mijn hakken vast kon houden en meer kracht had om in mij te komen. In de spiegels keken we elkaar aan wat een aanmoediging was om door te gaan. Daniel neukte mij hard en diep en gaf mij een niet te beschrijven genot. Ik had geen bevel nodig om te krijsen en te smeken om door te gaan. Ik wilde niets liever dan doorgaan.

We neukten als wilde dieren, toen ze in de deuropening verscheen, Julia. Naakt op haar hoge hakken keek ze ons aan. Haar vingers gleden haar kutje binnen terwijl ze ons aan bleef kijken. Als in een trance begon ze zich hevig te vingeren. Alsof zij de vrouw in mijn positie wilde zijn. We keken elkaar aan, ze mocht niet de vrouw in mijn positie zijn, ze mocht toekijken, ik was hier de hoer van Daniel en hij moest en mocht alleen mij gebruiken op deze manier. Ze leek het goed te keuren en voerde het tempo van haar vingeren op. Daniel beukte en neukte door in mijn kont. Dit was hoe het moest zijn. Ik voelde aan alles dat Daniel ging komen. Hij stootte, en geil en begerig ving ik zijn stoten op. Het duurde niet lang eer ik Daniel een dierlijke kreun hoorde geven en hij mijn darmen vulde met zijn sperma. Voor julia bleek dit ook te veel te zijn. Squirtend kwam zij klaar en zakte door haar knieën om zittend tegen de muur tot rust te komen. In mijn oor bedankte Daniel mij en zei mij dat ik voor altijd zijn enige hoer zou zijn. Het gevoel van die woorden kan ik met niets beschrijven...Ik ben zijn hoer nu hier en altijd.
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Biseksueel, Hoer, Parenclub, Prostitutie, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Hetero sexverhalen!
 
Melk - 14: Storm, Honey En LaetiziaDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Nicht,
" Honey, ik ben dingen te weten gekomen tijdens de uitstap met Magnus. Ik denk dat het relevant is voor de missie. Ha zei Honey net niet schamper. Ten eerste. Ze zijn niet op huwelijksreis. Dat is een dekmantel. Blijkbaar ma..."
17-07
8
Mo & SabrinaDoor: Mo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Anaal, Vreemdgaan,
"Mo en Sabrina een getrouwd stel van Marokkaanse afkomst zijn samen op vakantie in Spanje. Hun 2 jarig dochtertje hebben ze bij de ouders van Mo gelaten. Het is het eerste quality samen moment van de twee 28 jarige sinds de geboorte van hun dochter Ya..."
17-07
7.8
Moeder En Dochter Op Vakantie - 30: SlotDoor: Westy
Reacties: 12
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Dochter, Groepsex, Met Familie, Moeder, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Vakantie,
"Het werd een romantische en hete Kerst met veel seks voor Anna en Costas. Olivia had de Kerstdagen bij Tom en zijn familie doorgebracht en ook zij had zich prima vermaakt. Natuurlijk wilde Paula, de zus van Tom alles weten over het vriendinnetje..."
16-07
9.8
StrijkenDoor: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"nee, dat was niets, zuchtte mijn buurvrouw bij mij op de koffie. Ze maakte soms schoon voor mij, en deed dit graag, zei ze. Een forse dame, niet zo jong meer, maar lekker volks en direct. Neuken kon hij, maar likken ho maar, schaterde ze. Vingeren wa..."
16-07
7.8
De Opdracht 1.1Door: Opwindendeverhaaltjes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Meesteres, Opdracht, Werk,
"Nog half afgeleid ben ik net op tijd voor mijn overleg. Zo goed en zo kwaad als het kan probeer ik vlug mijn focus weer bij mijn werk te krijgen. Langzaam vordert de ochtend en gelukkig lukt het een beetje om niet steeds aan de spanning van de opdrac..."
16-07
8.4
Betrapt En Gestraft Door Moeder En Dochter -...Door: Tinoth
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Dochter, Fetisj, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neuken, Plas, Plassen,
"Op de vijfde dag van onze vakantie gleed mijn zus aan het einde van de middag uit in de douchecabine. Het gevolg was dat ze op haar pols een dikke bult had en ontzettend veel pijn had. Mijn moeder vertrouwde het niet en besloot haar mee te nemen naar..."
16-07
9.2
De Overtocht (hetero) - 1Door: Chantum25
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Huwelijksreis, Onderdanig, Romantiek, Uitdagen, Vreemdgaan,
"Eindelijk was het gelukt Deze avond had ik seks gehad met zowel Noortje als Robin. Tegelijkertijd Het was geweldig Een fantasie die werkelijkheid was geworden Deze werkelijkheid was alleen niet van mij, maar van iemand die pas twee dage..."
16-07
9
CasinoDoor: Spyro
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dominantie, Groot Geschapen, Grote Lul,
"Het is al lang geleden dat ik samen met mijn vriendinnen een weekend ben weggegaan, bedenk ik me terwijl ik me sta op te maken voor spiegel. We vetrekken vandaag voor twee nachtjes naar een stad waarvan ik de naam nog niet weet en nog niet precies we..."
16-07
9.2
Visite Aan BoordDoor: Arrownl
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Pijpen, Vrienden, Zwemmen,
"Het was nog lekker rustig in de jachthaven en terwijl ik nog even genoot van het alleen zijn op de boot en ik mijn korte broek fantaseer over die vrouw die ik nog nooit ontmoet heb maar die ik ken van mailcontacten en de foto s die ze me stuurt. Heel..."
16-07
9
Sandra’s Transformatie - 12Door: Boris Verhaal
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dwang, Hoer, Huisvrouw, Milf, Neuken, Onderdanig, Pijpen, Prostitutie, Slet, Sletje, Transformatie,
"Sandra kreeg een week later een appje van Mike. Ze moest er nog een beetje aan wennen dat de opdrachten niet meer van Bas afkomstig waren, maar van Mike. De app was even kort en bondig als raadselachtig Gefeliciteerd. Donderdag ben jij de hoer van ..."
16-07
8.9
 
Klik hier voor meer...