Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Ronneke 2
Datum: 10-07-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 5222
Lengte: Gemiddeld | Leestijd: 11 minuten | Lezers Online: 1
Het "tuinfeest was in volle gang en terwijl we gezellig wachten tot de droogkast stilviel bleven we even nagenieten. Het kleedje was droog maar lichtjes gekreukt. Zonder ons daarom daar over te bekommeren voegden we ons weer tussen de anderen en nam ik mijn taak terug op. Ik ging van genodigde naar genodigde en bleef nu telkens wat praten, meestal Engels maar nu en dan waagde ik me aan wat Portugees. De meeste waren behulpzaam en verbeterden me waar nodig.

Ik had duidelijk nog heel wat werk voor de boeg om de taal ietwat onder de knie te hebben maar iedereen wilde wel helpen. Zoveel bereidwillige mannen die me enkel de taal wilden helpen aanleren? Daar zat wel meer achter dacht ik spontaan. En van enkele van de heren wilde ik ook wel wat bijleren.

Antonio kwam bij me staan en vroeg waar ik zolang was gebleven. Toen ik het accidentje uitlegde moest hij lachen en fluisterde me in het oor dat ik de mannen maar voor het uitkiezen had. Ze hadden hem reeds aangeklampt met de vraag waar ik je gevonden had. Toen ik zei dat Pedro jou ontdekt had waren ze verrast want de meesten dachten dat hij alleen maar in vrouwen was geïnteresseerd. Niet dus!

Ondertussen was de gastvrouw nergens te bespeuren maar ik zag dat Amanda me wenkte vanuit de keuken. Het was tijd om het buffet klaar te zetten zei ze. Ik vroeg haar waar Myriam was en ze lachte geheimzinnig. Ze verzekerde me dat de gastvrouw altijd een drukbezette en veel geneukte vrouw was op zo'n feestjes. Ze was dan ook meestal veel jonger dan de anderen en zowel mannen als vrouwen gooiden alles in de strijd om in haar bed te belanden.

Tijdens het klaarzetten van het buffet keek ik nu en dan eens de tuin in om te kijken of iedereen nog voldoende drank had maar ook om erachter te komen met wie Myriam van bil ging. De mannen leken er allemaal te zijn en van de vijf vrouwen was enkel die grote dame niet van de partij. Ik zei Amanda dat ik ontdekte wie met de gastvrouw stoeide en toen ik ze beschreef wist ze me te vertellen dat het Marcia was. Rond de 60, slettengeil, kan goede tongen, zalig bef dame, ook één van mijn favorieten om mee de koffer in te duiken zei ze.

Maar ik zie ze nergens zei ik. Luister dan maar even aan de trap verzekerde ze me. Nieuwsgierig ging ik halverwege de trap staan en ja het werd vlug overduidelijk wat er zich daarboven afspeelde. Een gekreun en gejammer weerklonk van boven. Te benieuwd ging ik zachtjes de trap op en het geluk lachte me toe. De kamerdeur stond halfopen en vanop de trap had ik mooi zicht op wat er zich afspeelde.

Het tafereel verraste me wel want ik zag hoe Armando geile Marcia in de kont neukte en haar hard aan de heupen op zijn knuppel trok. Ik moest even wat opschuiven om alles te kunnen zien maar hoorde al vlug een bekende stem. De gastvrouw lag duidelijk te genieten van de tong van Marcia. Ik zag hoe ze het hoofd van haar vriendin op haar kut gedrukt hield en ze spoorde Armando geil aan om Marcia ongenadig te beuken. De weinige woordjes die verstond kon ik dus al in een zin gieten en was trots op mezelf.

Plots hoorde ik geluid achter me en toen ik me omdraaide keek ik in de wazige ogen van Ralph. Die was blijkbaar achter me aangekomen vanuit de tuin. Voor het eerst zag ik hem nu, schaars gekleed, dichtbij na de half mislukte pijpbeurt van daarnet. Hij zei me dat Natasha verteld had dat ik Duits verstond en sprak en vroeg me of dit goed was. Ondertussen zat hij gewoon aan mijn kont te friemelen en ik maakte hem er attent op dat dit niet de ideale plaats was voor geile spelletjes.

Ik wees hem op een deur maar zei dat we stilletjes moesten zijn, doch aan het gekreun, gejammer en gesmeek te horen zouden die drie ons nooit opmerken. Amper van me kunnen blijven, bereikten we mijn kamer en toen de deur dichtging werd ik helemaal bedolven onder zoenen en zochten zijn lippen eerst mijn tepels op om daarna mij vol te tongen. Onze tongen draaiden als een wasmachine in hoogste stand. Ik was overdonderd door zijn gretigheid, door zijn begeren naar me.

Toen de storm wat minderde en we eindelijk onze lippen loslieten, zocht ik even naar adem. Zijn handen bleven mijn lichaam bepotelen, strelen en ik liet me dit welgevallen. Zijn bobbel verraadde zijn gulzigheid om iets me te beleven. Ralph excuseerde zich voor zijn opdringerig geil gedrag maar ik stelde hem gerust en wreef even over zijn flink gegroeide pik.

Hij moest bekennen dat mijn pijpbeurt daarnet indruk had gemaakt en hij wilde weten of mijn kontje ook zo zalig lekker was. Toen hij me daarnet terug naar binnen zag gaan was hij gevolgd. Natasha en ik hebben een open vrijheid en ze had zo uitgebreid over je verteld dat ik niet meer kon of wou weerstaan aan mijn verlangen. Ik vroeg hem waarom hij samen was met een shemale en mij toch wilde neuken?

Het gesprek leek even ernstiger te worden en ik was eigenlijk wel benieuwd naar zijn uitleg. We legden ons op bed en toen gaf jij toe dat shemales, crossdressers en jonge knapen zijn neuk terrein waren. Van jong af aan had hij interesse in mannen die zich vrouw voelden en zich ook zo ook kleden en hij vond het jammer dat heel wat lekkers gewoon in de kast bleef zitten. Hij vond met ouder te worden dat ook zijn interesse in jongens zoals ik groeide.

Hij was nu al bijna tien jaar samen met Natasha en ze waren beiden open minded wat ook betekende dat zij niet alleen mannen plezierde maar ook vrouwen. Er zijn meer vrouwen dan je denkt die graag bij een shemale zijn, voegde hij er met enige trots aan toe. Ik vroeg hem of hij hier eerder was geweest want het leek erop dat hij niemand kende. Hij moest toegeven dat ze voor het eerst uitgenodigd waren en Antonio had alle overredingskracht aangewend om ons te overhalen.

Genoeg gepraat, nu is het aan ons en zijn lippen zochten opnieuw mijn tepels op en zijn knabbelen en sabbelen eraan brachten me vlug weer in de juiste stemming. Ik begon aan zijn riem te prutsen en even later schoof ik zijn broek van zijn kont. Zijn zacht buikje zat nog onder zijn linnen hemd maar toch slaagde ik erin om zijn bourgondisch zachte buik te strelen. Zijn duidelijk aanwezige genotspaal smeekte bijna om verlost te worden en toen ik de rand van zijn witte slip over zijn fakkel trok sprong zijn pik fier rechtop. Dat hij verlangde bleek wel duidelijk uit zijn heel erg stijve pik.

Zijn geurige paal was te uitdagend lekker en weerstaan aan iets lekker was nu niet bepaald mijn grootste gave. Ralph bleef niet bij de pakken zitten en trok me zo dat hij vrij zicht had op mijn ondertussen verlangende kont. Hij had nu vrij spel en ik liet hem lekker zijn gang gaan. En dat deed hij gretig want ik voelde al gauw een paar vingers in mijn kont glijden die snel heen en weer gingen. Ik hoorde hem kreunen terwijl ik zijn zalige fakkel naar binnen zoog.

Ik begon Ralph steviger te pijpen. Mijn mond lekker strak om zijn eikel en met mijn tong begon ik cirkels te maken, draaiend door zijn piesgaatje. "Ich will dich ficken, Schlampe" riep hij plots en we lieten elkaar even los en namen een andere houding aan. Hij ging op zijn rug liggen met zijn pik fier omhoog en ik liet me over hem heen zakken. Langzaam nam zijn warme gezwollen paal bezit van mijn hongerig kutje en met een stevig tempo begon hij me te neuken.

Mijn ondertussen harde pik zat zalig gekneld tussen zijn lekker buikje en mijn buik en het warme gevoel deed me steeds geiler worden. Zijn stevige handen omklemden mijn kont en trokken mijn bilspleet meer open. Ik hoorde hoe zijn paal sopte in mijn naar zaad verlangend kutje. Mijn pik begon te lekken en ik voelde hoe onze buiken aan elkaar plakten. Ondanks ik al van een gevulde dag genoten had liet deze ervaren man me alle hoeken van mijn bed zien.

Zijn gejammer en gekreun ging over in brullen "ich komme, ICH KOMME", ICH KOMMEeee" en mijn kutje werd overspoeld door een stroom van warme nectar. Ik voelde hoe kleine kwakjes zaad mijn pik verlieten en onze buiken nog plakkeriger en witter maakten. Ik bleef even nagenietend op zijn warme lichaam liggen en toen weerklonk plots applaus.

De drie in de kamer ernaast waren ongemerkt binnengekomen om te genieten van ons geil schouwspel. Marcia leek nog niet uit gegeild en trok me van Ralph en begon mijn lekkers op te likken. Ze melkte me uit tot de laatste druppel. Het papje op de buik van Ralph vond gretig zijn weg naar de lippen van Armando en Myriam. Mijn donkere vriend slurpte het lekkers vlot naar binnen en toen zijn mond flink gevuld was, tongde hij mijn neuker zijn eigen zaad naar binnen. Myriam en Marcia kraaiden van geil plezier en als afsluitertje likten ze de rest van het gespoten papje in hun mond en tongden ze elkaar. Geiler kon het niet.

Als bedankje voor het geleverde opwindende schouwspel nam Armando nog even onze pikken in handen maar helaas daar zat blijkbaar voorlopig niet veel leven meer in. Aan de dankbare gezichten van de aanwezige in de kamer te zien hadden zij, zonder zelf klaar te komen, heerlijk genoten van onze intense neukbeurt.

Het werd tijd om de andere aanwezigen weer te vervoegen.
Trefwoorden bij dit verhaal: Biseksueel, Jong En Oud, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Homo sexverhalen!
 
ControleDoor: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
"Na het geile kijkstuk in de tuin en toen iedereen wat rust ging opzoeken, kwam Amanda ook de tuin in. Haar ogen leken glazen bollen en ik veronderstelde dan maar dan ze ook slachtoffer van gewenst genot was geweest. Het weinige dat ze had aangetrok..."
17-07
9.8
In Bed Met Mijn PleegbroerDoor: Mark97
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
"Hallo lezer, leuk dat je dit verhaal bekijkt. Hier wordt het verhaal verteld van Pim, een jongen die bij een pleeggezin komt wonen. Hij gaat een sterke, vertrouwelijke band aan met zijn pleegbroer Sven. Het verhaal heeft een langzame opbouw, maar in ..."
17-07
9.5
De Gym Stagiair - 4Door: RubenDeWolf
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Fitness, Stagiair,
"Sinds de geile nacht in het speeltuintje ging geen uur in mijn leven voorbij zonder aan Milan te denken. Wat was het fijn en lekker geweest. Die populaire fitness influencer had mij geknuffeld, gekust en mij klaar gepijpt. Ik keek er telkens naar uit..."
15-07
9.8
Jan Gaat Het Leven In - 28Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ladyboy, Rollenspel,
"Waarom ben je zo laat, Lisette Ik moest nablijven, ome Harry, kon er niks aan doen. Daar stond ik dan tegenover ome Harry , haar in 2 staarten, zware oogschaduw, blosjes, vuurrode lippen, wit bloesje met diep decollet , heel kort geruit ro..."
15-07
8.6
Slutty Twink - 6: SaunaDoor: Slutty Twink
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Facial, Nudisme, Orgie, Pijpen, Ruig, Sauna, Slet, Sletje, Slikken, Twink,
"De volgende besloten we geen seks te hebben tot in de avond. In de avond gingen zoude we gaan naar een homo sauna. Ik en Elmer waren 2 twinks die maar al te graag geneukt willen worden in beide gaten. Hoe meer hoe beter. Dus we wisten al dat we beide..."
14-07
9
VertrouwenspersoonDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Likken, School, Spuiten, Uit De Kast, Zuigen,
"Rolf had een verzoekje over een student van pakweg 18 jaar oud, die nog volledig in duplico verkeerd over zijn geaardheid. Hij heeft niets tegen mooie meisjes, maar de aantrekkingskracht tot jongens kan hij inmiddels niet meer ontkennen. Hij beslui..."
14-07
9.4
Slutty Twink - 5: StrandDoor: Slutty Twink
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Kwartet, Nudisme, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken, Strand, Twink,
"Paar dagen gingen voorbij na de test. Beide ik en Elmer konden weer gewoon lopen. In de douch hadden we opgemerkt dat onze gaatjes een stukje groter was dan voorheen. Na de test waren we er zeker van dat een vuist het enige was wat nog pijnlijk zou k..."
13-07
8.9
Slutty Twink - 4: TestDoor: Slutty Twink
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Nudisme, Pijpen, Ruig, Slet, Sletje, Slikken, Trio, Twink,
"Tijdens mijn relatie met Elmer en OTTO was mijn vader terug gekomen. Die was vanaf het begin al geen fan van onze relatie. Hij vond het maar raar dat ik nu een relatie had met een jongen die ook neukt met zijn vader, en vooral dat de vader mij ook ne..."
13-07
9.5
Kijkgenot In De TuinDoor: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Groepsex, Jong En Oud, Tuin,
"Was alles zoals Myriam en Antonio het wenste Ik dacht het wel want ondertussen leek in de tuin de losse sfeer, zeg maar naakte, erin te komen. Antonio was in gesprek met Natasha en het ging er opvallend vrolijk aan toe. Hij nam haar bij de middel ..."
12-07
9.2
Studentbaan - 4Door: GTES
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bare, Hotel,
"De volgende ochtend werd ik vroeg wakker van de wekker. Het was 6 uur, oeff. Het begon buiten al licht te worden. Het duurde even voor ik door had waar ik ook al weer was. Toen ik naast me keek zag ik Jayden heerlijk liggen slapen, naakt, met het dek..."
12-07
9.6
 
Klik hier voor meer...