Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Amateur sexverhalen. In deze categorie staan 32 erotische verhalen.
Gestrand In DetroitDoor: Hotw365
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Amateur, Hoer, Hotwife, Prostitutie, Trio,
"In januari van dit jaar ontving ik een e mail van een man die diep onder de indruk was van mijn goed gewaardeerde verhalen. Zijn naam was Michiel, een 52 jarige inwoner van Deventer, die regelmatig naar de Verenigde Staten reisde voor zijn werk. Mich..."
22-05-24
9.2
Interview Met... - 1: Limburgse NudistDoor: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Amateur, Anaal, Neuken, Nudisme, Oudere Mannen, Pijpen,
"Laat ik mezelf even voorstellen. Ik ben Robin, een drie ndertigjarige man. Ongeveer n meter achtenzeventig groot en vijfenzeventig kilogram zwaar. Ik heb halflang donkerbruin haar en draag een bril. Sinds kort schrijf ik voor een lokale w..."
27-06-23
8.7
18 AprilDoor: Dutchy74
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amateur, Beffen, Blond, Brunette, Groot Geschapen, Grote Lul, Klaarkomen, Neuken, Pijpen, Studenten, Trio,
" i Dinsdag 18 april Het lenteweer begint langzaam de overhand te krijgen waargebeurd verhaal i Ik sta lekker vroeg op. Om 12.00 uur heb ik de date met studentes Sanne 26 en Ella 24 . Het is nu net 7 uur en dus heb ik alle tijd voord..."
22-04-23
8.3
Turkse Cuckold Op Vakantie - 2Door: Yalcin
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amateur, Anaal, Cuckold, Cuckolding, Trio, Turks, Vakantie, Waargebeurd,
" i Beste lezers, Bedankt voor alle reacties op mijn eerste waargebeurde verhaal. Ik had nooit zoveel lezers en reacties verwacht Dit motiveerde mij ook om jullie een vervolg te geven van de sexuele ontdekkingsreis van mij en mijn vrouw, Me..."
07-04-23
8.5
Geilen Bij Galderse Meren - 1Door: Penpaal
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amateur, Lul, Masturbatie, Masturberen, Naaktstrand, Schaamlippen, Sterretje,
"Vrijgezelle John had een gezonde fascinatie voor naaktstranden, en alles wat daar lag en ook soms gebeurde. Hij hield zowel van seks met vrouwen als mannen, en werd op een naaktstrand altijd erg opgewonden van al die ongedwongen blote lichamen zo vla..."
19-06-22
7.1
Amateurhoertje - 3Door: Sjors
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Amateur, Hoer, Prostitutie,
"Heerlijk, vrijdag. Ik heb een dagje vrij genomen omdat ik in de middag een afspraak heb bij de tandarts. Ik neem haast nooit vrij maar onlangs besloot ik meer te gaan genieten in plaats van enkel werken. Dat genieten gaat vandaag zeker lukken, want o..."
27-03-22
9.1
Amateurhoertje - 2Door: Sjors
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amateur, Douche, Hoer, Prostitutie, Werk,
"Hoe kan het toch dat ik zoveel gedaan heb en toch het gevoel heb niet vooruit te komen met werk... ik zucht ervan terwijl ik mijn donkere lange haar vlug in een staart bindt en opsta om nog maar even wat koffie te pakken. Wil je ook koffie, Rick Vra..."
20-03-22
8.5
Amateurhoertje - 1: Eindelijk De Stap GezetDoor: Sjors
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amateur, Auto, Hoer, Prostitutie,
"Ik ben Sjors, 27 jaar en dit is mijn reis als amateur hoertje. Dit idee speelde al een tijd door mijn gedachten en uiteindelijk trok ik de stoute schoenen aan. Ik reageerde op een advertentie van een man die 100 euro wilde betalen voor een ..."
18-03-22
8.6
Vreemdgaan Met MasseurDoor: Karin
Reacties: 14
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amateur, Massage, Masseur, Milf, Vreemdgaan,
"Hallo iedereen, ik wil hier graag even mijn verhaal neerpennen. Langs n kant wil ik het liefst voor mezelf houden, dat niemand het weet maar langs de andere kant moet ik er toch over kunnen ventileren. Eerst zal ik mezelf kort voorstellen ..."
09-01-22
9.0
BoswandelingDoor: Jakemr
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amateur, Bos, Boswandeling, Groepsex, Trio,
"Ik herinner me het als een grauwe herfstdag. Het waaide ook best stevig en de schemering begon eigenlijk al een beetje te vallen. En toch besloot ik nog even aan een wandeling te beginnen. Ik had duidelijk frisse lucht nodig. Zo n doodsaaie zondag bi..."
23-11-21
8.9
Eerste Keer TrioDoor: Kees
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amateur, Eerste Keer, Milf, Trio,
"Mijn vrouw en ik zijn al langere tijd samen en hebben ondertussen een prachtige zoon. Tijdens de zwangerschap was de sexdrive van mijn vrouw niet te temmen, zo erg zelfs dat we van redelijke recht toe recht aan sex naar steeds wat kinkier gi..."
09-11-21
8.6
Hoer 'manuela' - 1Door: Barteljoris
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Amateur, Beffen, Neuken, Pijpen, Vingeren,
"Als hoerenloper met vele jaren ervaring, ben ik altijd wel weer op zoek naar iets nieuws . In mijn favoriete sexclubs verschijnen regelmatig nieuwe beschikbare meiden, als het even kan wil ik die in elk geval n keer neuken. De meiden die me goed b..."
05-08-21
9.2
Het Schriftje - 2Door: Sandra13127
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Amateur, Bucketlist, Lingerie, Ontdekken, Vrouwvriendelijk,
" i Voorwoord Ik wil eerst iedereen bedanken voor de leuke en positieve reacties. Deze zorgen ervoor dat ik enorm veel zin heb gekregen om dit een lange reeks te laten worden. Laat ze dus maar komen. Ze moedigen me aan en zorgen voor inspiratie. Zoal..."
18-06-21
9.0
Marianne's Dochter - 2Door: Mr Lovah
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amateur, Dochter, Doggystyle, Pijpen, Studenten, Vreemdgaan,
" i In deel 2 Marianne s dochter sliep Esther met de toyboy van haar mama en bedroog ze net als mama haar vriend met hem. Marianne moest aanhoren hoe haar dochter quasi de hele nacht genomen werd door dezelfde pik die nauwelijks enkele uren ervoo..."
03-06-21
9.1
Chantal - 6Door: Nanko
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amateur, Collega, Kantoor, Lesbienne,
"De verkoopsterkomt terug met een meetlint en een bakje koffie. Daarna neemt ze uigebreid chantal haar matenop en zegt ik ben zo terug, geniet rustig van je koffie ik stel even wat dingen samen. Met een minuut of tien de verkoopster terug met..."
21-03-21
9.0
De Verloren WeddenschapDoor: Nanko
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Amateur, Kantoor, Masturbatie, Masturberen, Weddenschap,
"Ze heeft een weddenschap verloren. Balen nu moet ze een week lang zonder lingerie lopen dus ook naar het werk. En het is hartje zomer dus lange broeken en dikke truien zijn niet haalbaar. Vanmiddag heeft ze een vergadering maar door de geile..."
15-03-21
8.4
Collega Als Amateurhoertje - 3Door: Yourcaptain
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amateur, Collega, Werk,
"In de lift keek Ana s me zwijgend en onderzoekend aan. Niet boos, maar ook niet vriendelijk. Ik voelde me erg ongemakkelijk. Ik wist niet hoe ik me moest gedragen. Ik probeerde wanhopig mijn gedachten op een rij te krijgen. Hoe had ik me zo kunnen ve..."
10-09-17
8.2
Collega Als Amateurhoertje - 2Door: Yourcaptain
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amateur, Collega, Werk,
"Ik besloot Ana s doen en laten van dichtbij te observeren. Ik wilde alles te weten komen over de haar klanten, wie, wanneer en liefst ook wat en hoe, al wist ik niet hoe ik dat laatste ooit zou kunnen te weten komen. Misschien moest ik afluisterappa..."
04-09-17
7.8
Collega Als Amateurhoertje - 1Door: Yourcaptain
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amateur, Collega, Werk,
"Zoals vele avonden laat me maar eerlijk zijn zoals alle avonden wisselde ik ook vanavond werken op de pc af met surfen over het internet, op zoek naar sexcontacten. En dat met de wanhoop van een dorstige in de woestijn. Ik schuimde de sexdatings..."
31-08-17
7.7
AmateurhoertjeDoor: Paul M
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Amateur,
"Wietske schrok vreselijk toen ze de auto op voelde trekken en ze met een scherpe klik de deuren hoorde vergrendelen. In een gekke bui had ze staan kijken in een bekende straat in de stad dichtbij haar huis waar dames stonden die mannen lokte en d..."
11-04-17
7.9
Mijn Vrouw Is Een AmateurhoerDoor: Eric1970
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amateur,
"Nadat de borsten van Tinne waren schoon gelikt door Margreet trok ze haar blouse weer recht en dronk haar koffie op. Ook Margreet fatsoeneerde zich en had een geil lachje op haar gezicht. We kletsen nog wat en vergaten zo een beetje de tijd, tot Marg..."
02-11-16
8.1
Buurvrouw Is Een Amateurhoer - 7Door: Eric1970
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amateur, Buurvrouw,
"De nacht verliep rustiger dan ik had gedacht, net zoals de weken die gingen komen. Tot ik een aantal weken terug een appje van Ramona kreeg of ik wilde afspreken. Ik appte ze terug met het antwoord dat ik dit wel wilde. Zo gezegd zo gedaan, we sprake..."
27-10-16
8.3
Buurvrouw Is Een Amateurhoer - 6Door: Eric1970
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amateur, Buurvrouw,
"Nadat Moniek naar huis was gegaan gingen wij met z n drie n naar boven. We lagen op bed, Julia in het midden, Margreet links en ik aan de andere kant. Mijn vrouw speelde wat met de borsten van Julia, ze zoog erop en likte aan haar stijve tepels. Juli..."
19-07-16
8.3
Buurvrouw Is Een Amateurhoer - 5Door: Eric1970
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amateur, Buurvrouw,
"Nadat we Moniek voor het laatst gezien hadden met carnaval in februari zijn er een aantal maanden voorbij gegaan waarbij we ook niets hoorden of zagen van haar. Later begrepen wij waarom en dit wordt ook zo duidelijk. Ik liep wat door de wi..."
20-06-16
7.9
Buurvrouw Is Een Amateurhoer - 4Door: Eric1970
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amateur, Buurvrouw,
"Na de laatste heftige neukpartij waar mijn vrouw en ik flink genomen waren door onze amateurhoer Moniek hebben we het even wat rustiger aan gedaan. Nu was het binnenkort carnaval en ik besloot om iets te bedenken. Ik ging op een middag naar een bepaa..."
16-02-16
8.0
Buurvrouw Is Een Amateurhoer - 3Door: Eric1970
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amateur, Buurvrouw,
"We vielen uitgeteld op de bank neer. Hijgend zei Margreet dat het geweldig was geweest vandaag en ik kon dit alleen maar beamen. Ik stond op om te gaan douchen en liep naar de trap. Na het douchen hebben we nog wat gedronken en besloten het bed op te..."
04-02-16
8.2
Buurvrouw Is Een Amateurhoer - 2Door: Eric1970
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amateur, Buurvrouw,
"Bij de kassa aangekomen keek de cassi re Margreet een beetje beduusd aan maar haalde uiteindelijk de boodschappen langs de kassa. Eenmaal afgerekend en ingepakt bracht ik alles naar de auto. Margreet ging nog pakje shag halen. Toen ik langs de dieren..."
01-02-16
8.0
Buurvrouw Is Een Amateurhoer - 1Door: Eric1970
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amateur, Buurvrouw,
"Laat ik mezelf eerst even voorstellen, mijn naam is Eric. Ben getrouwd en woon samen met mijn vrouw Margreet in een wijk net buiten Rotterdam en ben 45 jaar oud. Wat ik nu ga vertellen is waar gebeurd. Ik zat op een zonnige zaterdagmorgen ev..."
27-01-16
7.7
Sandra, Een Amateurhoer In Wording - 2Door: Leonneke
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Amateur,
"Natuurlijk bleven we fantaseren over Jef en de geile bui wat ons heeft gebracht en dagelijks neukten we meermaals om te proberen te ontsnappen aan deze geile gedachte maar natuurlijk kwamen ook weer nieuwe fantasietjes aan het licht. Zo zijn..."
26-04-12
7.0
Sandra, Een Amateurhoer In Wording - 1Door: Leonneke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amateur,
"Ook al zijn we pas sinds eind 2010 samen wist Sandra altijd dat ik biseksueel was en dat neuken met anderen je leven meer mening kon geven. Sandra is 30 jaar, lang bruin haar, grote bruine ogen en een normaal gebouwd lichaam met cub B tietje..."
25-04-12
6.8
Marleen - 2: AmateurhoertjeDoor: Nabakov
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amateur,
"In de dagen volgend op ons avontuur op de parkeerplaats praatten Marleen en ik nog vaak over de gebeurtenissen die daar hadden plaatsgevonden. Mijn lief schaamde zich enigszins voor haar gedrag van die avond. Ze was ervan geschrokken dat ze zich zo h..."
19-01-10
7.8
Amateur Hoer SamiraDoor: Marcus66
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amateur, Hoer, Prostitutie,
"Via Ali schrijver van... kwam ik in contact met Samira en lekkere arabisch Marokaanse amateur hoer. Ali had mijn voorliefde voor moslima s ontdenkt nadat hij mijn verhaal van Fatma en Sofia had gelezen. Een vervolg dat ik schreef op de eerdere verh..."
03-01-08
7.0