62.478 Gratis Sexverhalen
Sex op Ameland. In deze sexverhalen staat Ameland centraal als dè plaats waar je hart warmer van zal gaan kloppen... Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Ameland sexverhalen. In deze categorie staan 7 erotische verhalen.
Ameland - 2Door: Henk17952
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ameland, Anaal, Bos, Buitensex, Doggystyle, Milf, Pijpen, Sperma,
"Annette lag nog lekker te slapen en ik was zoals gewoon ook hier vroeg wakker en ging ik uit bed. Er was nog niemand uit bed en ik maakte een glas thee en ging op het terras zitten. Niet veel later kwam Jan aanlopen. Hoe was het gisteravond met Ine ..."
06-03-24
8.6
Ameland - 1Door: Henk17952
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ameland, Neuken, Pijpen,
"We waren op een van de eilanden geweest met een paar collega s van Annettes werk ook waren hun partners mee. Het was een geweldig weekend, ik had er niet te veel zin in, ik ken geen van de mensen en dan is het altijd lastig. Ik zal ons eerst even voo..."
01-03-24
8.5
De Vriendengroep - 33: Alles Boven WaterDoor: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Ameland, Anaal, Cuckold, Cuckolding, Lesbienne, Trio, Vernederen, Vreemdgaan,
"Zomaar de winkel dichthouden was natuurlijk niet iets wat ik zomaar deed. De reden was Elise. Zij was me nog altijd meer waard. Maar daarnaast was er ook al een gedeelte van mij wat wist dat deze situatie op dat vlak berhaupt niet houdbaar was. Toch..."
05-11-23
8.6
De Vriendengroep - 32: Het Lek BovenDoor: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ameland, Anaal, Cuckold, Cuckolding, Lesbienne, Trio, Vernederen, Vreemdgaan,
"Ik bleef me ergens afvragen in hoeverre ik ook nu weer in het duister gehouden werd. Wat hadden de meiden onderling afgesproken In hoeverre werd ik in dit alles gestuurd En wat wisten ze van elkaar en over mij Ik wist het echt niet. Er leek wel ie..."
01-11-23
9.0
Floor - 40: Een Broeierige MiddagDoor: Flooronthefloor
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Ameland, Likken, Neuken, Pijpen, Plas, Plassen, Trio, Vakantie,
"Ik zit op de fiets op weg naar het echtpaar Jelmer en Roos, allebei van middelbare leeftijd. In ieder geval in de vijftig. Ik weet niet zo goed wat ik moet verwachten van mijn bezoekje. Toch heb ik zin het bezoek. Het zijn hartelijke mensen. Ik heb z..."
24-08-21
9.3
Floor - 39: Het Naaktstrand - Zaad, Zand En Kutje...Door: Flooronthefloor
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Ameland, Kut, Kutje, Likken, Naaktstrand, Spuiten, Vakantie, Vingeren, Voyeurisme,
" s Ochtends word ik wakker en voel een warm lichaam naast me. Het is Nisa en ze is, net als ik naakt. Ze ligt op haar rug en ze staart naar het plafond. Weet je nog dat ik je vertelde over dat vriendinnetje van vroeger BR..."
16-08-21
9.2
Een Middagje AmelandDoor: Tommie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Ameland,
" Kijk eens door dat gaatje, zei Katja, terwijl ze aan mijn hand trok. We waren in wat ze in dat vakantieoord de meisjeskamer noemden. De andere kinderen waren aan het paardrijden, anders had Katja haar neefje niet mee kunnen loodsen. Ze had het lich..."
07-08-21
8.9